Fineste kjæresten (Emiliegr)

Fineste kjæresten

  • 12.05.2014kl.13:14
  • ( 1 )

 

Nå har jeg havnet så langt utenfor denne blogg-boblen som jeg kommer. Jeg har ikke vært så veldig opptatt i det siste, og har også derfor heller ikkefunnet så mye å blogge om. Jeg vet ikke hvordan jeg gjør dette lengre, men vi kjører på med et nytt forsøk!

Som dere ser i det forrige innlegget har jeg lagt ut litt bilder fra noen av dagene jeg ikke har vært her. Fortsetter med å legge ut en liten samling til av bilder fra de aller siste dagene.


Åhh, jeg har verdens fineste kjæreste ♥ Som dere kansje har fått med dere nå så har jeg farget håret mitt veldig rosa og satt inn litt mer hår. Er så deilig med forandringer!  I kveld kommer Ida tilbake til Oslo, og det skal bli godt å få gi henne en klem igjen. Er ikke sikker på om jeg rekker å møte henne i dag, men det kommer en dag i morgen også! 

Selv om jeg nå har vært våken i over 4 timer sitter jeg fortsatt uten klær i senga og føler jeg er superopptatt med alt mulig på datamaskinen. Sannheten er den at jeg har allerede lest alt av blogger, sendt mail, sett alle nye videoer og nå sitter jeg og snakker med èn person på facebook og er bare for lat til å gjøre noe fornuftig.
Ha en fin dag alle!  

12.05.2014 kl.13:17

dere er nydelige sammen :) håper du får en veldig god mandag videre <3


hits