5 ting du IKKE skal gjøre med kjæresten (Emiliegr)

5 ting du IKKE skal gjøre med kjæresten

  • 14.05.2014kl.09:23
  • ( 0 )

 

I dag har jeg vært våken fra kjæresten dro på jobb rimelig tidlig. Etter litt tull med bankkortet mitt har jeg kommet frem til at jeg skal ta meg turen ned i banken i dag å bestille nytt å ta ut litt penger, og derfor orket jeg ikke legge meg ned igjen. Tenkte å komme meg i dusjen om ikke så lenge heller for å bli ferdig med det. Været er veldig greit utenfor, men er litt småredd for at det blir mye vind (og kansje til og med litt regn?) senere. I morgen tenkte jeg meg en tur på visning i håp om å kunne forlate plassen jeg er på nå så fort som mulig. 

 

Siden jeg har hatt noen rolige timer nå om morgenen har jeg brukt mye av den på å se på videoer på youtube. Jeg ser ofte på videoer som relaterer til tenkemåter fra sidene til begge kjønn, rett og slett fordi det er så mye sannhet i mye. Jeg kan i alle fall si at jeg kjente meg veldig igjen i videoen under. Så om dere lurer på hvordan jeg ser ut i et forhold er det noe som dette ! Helt utrolig at jeg faktisk har kjæreste overhode

 

Så kom jeg over en til video om hva man ikke skal gjøre fremfor kjæresten sin.Helt ærlig må jeg innrømme at jeg ikke akkurat holder tilbake på megselv eller er særlig sjenert. Jeg kan klemme kviser og pelle meg i nesen fremfor han, er det virkelig så unormalt? Disse har foressten veldig mange klipp rundt denne kategorien, verdt å ta en titt!!

 hits