Skrive kontrakt (Emiliegr)

Skrive kontrakt

  • 19.05.2014kl.10:21
  • ( 1 )

 

Fannt en MIX med noe av den beste chille-musikken med helt himmelske vokaler på youtube da jeg bestemte meg for å søke opp litt sommersanger. Jeg er en person som veldig ofte våkner opp deprimert, og om du også er slik må du bare sette deg ned å lete etter ny musikk. Musikken jeg hører på har i alle fall, for meg, veldig mye å si for hvordan jeg føler meg.  I dag er det sol og varmt ute (som i går da jeg holdt på å kjefte bort kjæresten min når vi gikk tur ved Holmenkollen) og det er en liten sommerfølelse i lufta. Den følelsen har jeg ikke kjent på flere år med den kjipe sommern vi har hatt i det siste.

 

 

 


 

Selv om klokken bare er rundt ti har jeg rukket å vaske både extensionet og meg selv, og har nå lagt det i vinduet til tørk. Satser på at solen endrer vinkelen sin litt mer snart så solen treffer dem.
Og så har jeg en utrolig deilig nyhet ! I dag skal jeg skrive under kontrakten på et rom ikke så veldig langt unna hvor jeg oppholder meg nå. Jeg er så vanvittig glad for at jeg endelig kan komme meg bort fra kjæresten. Jeg elsker og forguder han for alt i verden og kunne vært med han hvert sekund av mitt liv (kansje jeg er litt nyforelsket etter nesten 2 år?), men for han og resten av dere normale mennesker har jeg forstått at det fort kan bli for mye. Alle vennene og venninnende mine jeg har snakket med dette om er helt enig om at man trenger litt avstand. Derfor skal jeg nå trekke meg litt tilbake i to måneder.
Jeg har for første gang på over 7 måneder mitt eget rom, og det skal jeg nyte. Jeg kan  ha venner på besøk uten å spørre om tillatelse fra noen, jeg kan ha overnattinger, kan sove lenge, være våken lenge, spille av den musikken jeg ønsker, være trisk når jeg vil, og ikke minst kunne legge meg ned å gråte uten å føle jeg har ødelagt dagen til noen andre. Det er vell kansje det beste, det å slippe å gi smerten min ufrivillig til andre? Regner med det er flere enn meg som forstår hva jeg snakker om.

~lolol

19.05.2014 kl.23:30

Eni i at man skal ha litt avstand. Å da e det åsså så herlig når du får møte han ijæn! Å privatliv kan være herlig til tider, såm du sir, hvis man f.eks blir deprimert. At man bare kan slippe det yt yten å ta hensyn til den perosnen du bor med.

Tror dettan blir veldi bra, du e flink! :D

Btw så e du vældi pen åsså^^


hits