Hei (Emiliegr)

Hei

  • 01.08.2014kl.01:32
  • ( 0 )

 

Heisann !

I dag har jeg pakket sammen sakene mine, kastet møbler og satte meg til slutt på toget mot Lillestrøm. Jeg skal oppholde meg en liten periode hos en kompis mens jeg leter etter en ny plass å bo. Denne gangen tenkte jeg å finne noe litt utenfor Oslo, og bli boende en stund.  På toget ned hit allerede klarte jeg å miste telefonen så jeg er nesten litt små deppa nå, hehe. Ble veldig trist rett etterpå siden jeg hadde lånt telefonen av Haakon. Heldigvis ble han ikke sint på meg, så det lettet litt på trykket. 
Det er utrolig kjipt å være et stykke unna kjæresten nå som jeg er vandt til å være sammen med han hver dag. Ida trøster meg alltid med at jeg har godt av å savne han litt (jeg har en tendens til å bli veldig tilknyttet), så jeg får tenke på det!

Jeg kunne gått gjennom alt det jeg har gjort i det siste nå, men det orker jeg ikke. I korte trekk har jeg gått en del turer i skogen, vært på tusenfryd, logge i telt, grillet og drukket. Har fått litt nye venner gjennom Instagram (fin ting å ha), og alle er superhyggelige.Nå skal jeg prøve å få i meg litt søvn etter en røyk. Har vært inne på tanken om å kansje jogge meg enn tur når jeg våkner i morgen, men jeg får se hva jeg klarer å få meg selv til å gjøre. Ha en strålende natt/dag dere få søte som er innom å titter.
Klem 

 hits