Sommermåneden (Emiliegr)

Sommermåneden

  • 01.08.2014kl.11:34
  • ( 1 )

 

Av en eller annen grunn har jeg alltid tenkt på august som hoved måneden for sommeren. Etter hva jeg har skjønnt er det visst når august kommer, at sommeren begynner å bli over. Jeg velger å gå for min egen idè og skal fortsette å kose meg med sommer. 

Jeg våknet littt tidlig i dag, og har tatt alt veldig rolig. Planen var å jogge meg en tur, men tenker å heller kjøre litt øvelser her hjemme. Magen begynner å bli veldig ''slapp'' og vil generelt bare bli litt smalere og tynnere. Jeg føler er konstant press på å være finest mulig slik at kjæresten kan være stolt over å gå rundt sammen med meg. Jeg håper ikke jeg er den eneste som tenker den veien. En annen ting jeg ikke har fortalt dere er at jeg er blitt blond ! Dere som følger meg på instagram vet nok dette allerede. Dere vet vel i grunn det meste av hva jeg har gjort i det siste om dere føler meg der.
Sitter å leter etter plass å bo nå, men det er ikke så lett alene. Med min lille inntekt klarer jeg ikke betale massemasse tusen selv, og det er egentlig litt trist. Er så utrolig mange fine på rundt 8-10 000, men med bare ett soverom er det ikke så mange muligheter. Får lete litt videre før jeg kjører på med litt trening.
 

01.08.2014 kl.12:03

Helt sikker på at han liker deg akkurat som du er :) Ha en kjempefin dag og kos deg på trening!


hits