Alltid tøffest om morgenen (Emiliegr)

Alltid tøffest om morgenen

  • 02.08.2014kl.10:11
  • ( 0 )

 

Jeg har lyst å si god morgen, men velger å la være. 
Jeg våknet rundt fire i natt og var våken en stund. Det var varmt og jeg fikk ikke sove. Etter litt trasking fram og tilbake på gulvet i stuen klarte jeg endelig å få sovnet litt igjen. Før klokken slo ni om morgenen, var jeg våken igjen og det var tungt. Jeg kjenner ikke noe energi, jeg orker ingenting, jeg klarer ikke være glad og jeg kjenner ikke på noe annet enn at litt mere søvn ikke hadde gjort så mye. Likevel sitter jeg her alene i den stille stuen. Med unntak av den lille undulaten i buret noen meter bort som av og til får lyst å ringe i bella eller plystre en kort melodi. 

Planene mine i dag er å dra inn til Oslo. Det er slitsomt, og været er ikke bra. Emilie kom til Oslo i går, så tenkte å møte hun før jeg må få vært litt med kjæresten som jeg har et ubehagelig stort savn for.  Jeg må jo klare å komme meg i dusjen, sminke meg, spise noe og finne ut hvor i alle dager jeg skal gå på bussen for å komme meg inn til Lillestrøm. Ågud, så sliten..

I går sendte jeg mail på rundt 12 hybler og leiligheter litt utefor Oslo, og satser på at i alle fall ên av dem føler jeg kan være en potensiell leietaker. Alt er så vanskelig uten et fast sted å bo. 

 hits