En titt innom gårdagen (Emiliegr)

En titt innom gårdagen

  • 03.08.2014kl.11:57
  • ( 0 )

 

Været i går var veldig skiftende mellom alt fra sol til regn. Skyene på himmelen var så store og mørke et lite stykke unna, men løste seg som regel opp da dem nermet seg. Temperaturen var i alle fall noen hakk for fuktig for meg, så gikk rundt å svettet og var klam hele dagen.
Jeg tok meg turen inn til Oslo og brukte hele dagen ute sammen med kjæresten. Vi var i forskjellige parker, så mange utrolig kule og skumle ''kunsverk-statuer'' og ikke minst utsikten vi hadde mestparten av tiden.  Desverre hadde jeg en litt sliten dag i går og kjenner på at det ikke har sluppet taket helt ennå. 

Likevel var det en koselig dag. Jeg elsker å tilbringe tid med mennesker som han. Personer du kan si rett ut til hva du mener, en du føler deg 8763893% komfortabel med (bortsett fra at han omtrent må gå en kilometer bort samtidig som han ser bort og holder seg for ørene om jeg må tisse ute. Jeg klarer bare ikke ha han i nærheten, hehe) og en du bare har lyst å holde rundt hele tiden for å føle deg litt bedre. Er så utrolig tungt å tenke på at jeg faktisk ikke engang får sovet med han på flere uker bare fordi jeg ikke har egen plass å bo og han bor med mennesker jeg ikke har lyst å uttrykke meg om engang. 
Har sovet få timer både i natt og natten før. Jeg våknet så utrolig ofte uten å få sove igjen på en stund. Jeg kan være så trøtt at jeg omtrent ikke klarer å se hva som er rundt meg i rommet, men likevel ikke få sovnet igjen.  Så i dag håper jeg at jeg kan bruke til å bare være død og lat. Se om jeg har nok penger til en pose potetgull om jeg slår sammen myntene og restene på kortet, røyke og se på youtube videoer høres ut som en fin dag for meg !

 hits