Hola ! (Emiliegr)

Hola !

  • 08.08.2014kl.11:09
  • ( 5 )


Akkurat nå ligger jeg på en deilig og brei sofa med dynen rundt meg og hører på ''River flows in you''. For to dager siden måtte jeg pakke sammen kofferten igjen for å flytte meg 10 minutter unna hvor jeg da var. Jeg har fått låvt å være hos en kompis (eller hva man vil kalle det. Vi møttes ikke før han hentet både meg og tingene mine da jeg flyttet på meg). Han jobber veldig ugunstig tidspunkt denne uken og er derfor borte det meste av tiden vi er våken. Han drar f.eks. før kl 13.00, og er ennå ikke stått opp (klokken viser 11.00 akkurat nå), så kommer han hjem igjen rundt kl 22.00. Jeg trives i alle fall veldig godt og kunne tenkt meg en leilighet som dette selv.

Dagene har gått litt bedre siden jeg kom hit. Jeg føler det er noe med den leiligheten her som ikke gir meg den triste følelsen som di fleste andre plasser har om jeg sitter der alene. 
Jeg tror kjæresten min har tenkt å komme en tur innom her i dag for å være sammen med meg. Tenker hele tiden på hvor fantastisk det hadde vært å hadd noe som dette for meg selv, men alt kommer vel etterhvert. September flytter jeg i alle fall inn i et nytt kollektiv for en periode som ligger veldig nært sentrum i Oslo igjen. Så håper jeg det blir litt fortgang på å finne meg noe litt landlig siden det er der jeg har mest lyst til å bo.

 


Litt farge har jeg fått ser jeg. Desverre vil jeg bare være lys, eller har jeg så mange arr i ansiktet som kommer frem.


Nå er det på tide å rulle seg en røyk å se på litt nye youtube-videoer før jeg orker å begynne å sminke meg og sette i håret.  Ha en strålende dag !

 

08.08.2014 kl.11:32

Utrolig fint, elsker stilen!
G

08.08.2014 kl.12:17

Synes det er forferdelig trist å se hvordan du ødelegger livet ditt sakte, men sikkert....håper du tar til fornuften snart....
Megy

08.08.2014 kl.18:26

Du virker som ei så herlig jente, og jeg simpelthen elsker stilen din! Men jeg lurer på, jeg er selv arbeidsledig og sliter, åssen har du råd til å bo i Oslo uten jobb? Og hvorfor kan du ikke bo med kjæresten din? Bare lurer av nysgjerrighet, er i litt samme situasjon selv.. Men jeg har ikke råd til å bo alene.

09.08.2014 kl.09:33

Megy: Tusentusen takk herlige du !
Jeg er uføretrygded og får dermed en del penger uten å jobbe, og har en mye ''friere'' mulighet enn hva de fleste andre har. Og kjæresten min velger heller å bo sammen med noen venner av han, og da er det ingen mulighet for å ta meg inn. For å være helt ærlig er det et så sterkt hat mellom oss at jeg ikke engang går innenfor døren hos han, så vi har ikke så mange muligheter til å være sammen hverandre innendørs engang :// Veldig trist og veldig synd.
Så akkurat nå er jeg på et sted i livet hvor jeg rett og slett ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg fordi jeg bare venter på at han skal ha lyst å flytte med meg (jeg hadde heller ikke vært i Oslo område dersom vi ikke var sammen). Alt er bare veldig innviklet og mye mer enn hva man skulle tro.
Megy

09.08.2014 kl.15:27

Takk for svar! Håper ting ordner seg etterhvert, det fortjener du:) Jeg er innom bloggen din hver dag, så vit at det hvertfall er en som ser opp til deg om ikke annet:) Lykke til!!


hits