En liten tur ut av Norge (Emiliegr)

En liten tur ut av Norge

  • 09.08.2014kl.10:34
  • ( 1 )
Siden jeg våknet så tidlig i dag, har jeg hatt god tid på å starte dagen. Begynte med å sende meldekort og etter det gikk jeg rett å så etter reise. Jeg har et behov for å slippe å bekymre meg så mye en liten stund og bare slappe av.  Jeg har sett på alt fra èn uke til 22 dager. Jeg tenker å reise uspesifisert da jeg rett og slett ikke har noen særlige krav for hvor jeg havner. Det blir ikke noe festing og fyll eller nattevandring, men rett og slett bare turer og avslapping. Jeg tenker også det å reise helt alene. Alle vennene mine jobber og har ikke mulighet til å ta fri regner jeg med (ikke det at jeg har så mange å spørre). Men det er ikke noe stort problem bortsett fra at jeg ikke snakker Engelsk.  Håper i alle fall jeg får til å finne meg en billig, liten tur !
Han jeg bor hos han overnattet hos en venninne i natt, så jeg har vært alene siden jeg kom hjem i går kveld. Kjæresten kom innom Lillestrøm og kjøpte meg noen øl og mat til meg, før vi dro inn til Oslo en liten tur. Den opprinnelige planen min om å møte en kompis fra Narvik gikk i vasken da han måtte avbestille flyet sitt i siste liten. Det var veldig trist, for jeg hadde gledet meg utrolig mye til å møte han igjen! Internettet er så dårlig her at jeg bruker alltid rundt 20-30 forsøk på hvert bilde jeg laster opp, før det går !

09.08.2014 kl.11:01

Nydelig bilde! Jeg reiser bort selv nå snart, og kjenner at det er akkurat det jeg trenger nå! Jeg er ikke så tøff som deg som tør å reise alene da. Beundrer dere som tør det!


hits