Jeg gråter (Emiliegr)

Jeg gråter

  • 20.08.2014kl.23:01
  • ( 0 )

 

Jeg gråt meg selv i søvn i går, jeg gråt da jeg sto opp, jeg gråt da jeg la meg på gulvet i fosterstilling da bestemor kom hjem, jeg gråt i bursdagen til lillebror og jeg gråt når jeg åpnet regningene mine. 


First Day Of School   My edit//💕\\ xoxo   My sad bonny ❤️❤️

You can do better 😔   Instagram @draw_some_smiles   Life qoutes

Jeg er utrolig sliten for tiden uten å vite hvorfor. Jeg kan ikke sette fingeren på det eller snakke om det. Fikk spørsmål av familiemedlemmer jeg ikke har sett på godt over 1 år, om jeg hadde det bra og hvor jeg bodde nå. ''Det går helt forferdelig, og jeg er hjemløs''
Jeg klarte ikke engang å fullføre setningen før jeg ga opp å holde tårene på plass. Jeg gråt hele veien forbi alle de 16 menneskene som var på besøk hos oss, og satte meg alene i gangen. Jeg klarer ikke å fungere som et normalt menneske og jeg føler jeg taper denne kampen. Jeg sier ikke at jeg vil gi opp, for det vil jeg så absolutt ikke !  Men jeg klarer ikke å kjempe heller. Nå er tiden hvor jeg bare eksisterer og har det helt jævlig (mildt sagt, faktisk). 

Kjæresten har nå vært borte fra meg en uke, og likevel vet jeg at jeg ikke får se han igjen med det første. Om vi ser bort fra det faktum at han er kjæresten min, så er dette faktisk min aller beste venn. Den jeg snakker med når jeg våkner og før jeg sovner, den jeg alltid går til meg problemer, den jeg er sammen med omtrent daglig og den som prøver å støtte og hjelpe. Sier det ikke da seg selv at dette kansje er litt hardt for meg å klare alene?
Bestemor lurte på om jeg hadde kloret meg på armen i dag. Nei, det hadde jeg ikke, men vet dere hva jeg har? Arr. Mange av dem. Begge overarmene, ene underarmen, øvre del av magen og det ene låret mitt har rimelig synlige arr. Hun lurte også på hva som fikk meg til å gjøre dette, og jeg visste ikke. Jeg ville gi hun et godt svar å føle det virkelig var en mening bak noe så ''teit'', men jeg kunne ikke. Alt er aggresjon, spontanitet og selvhat. 


I morgen skal vi dra på hytten, og jeg gleder meg selv om jeg ikke viser det. Jeg er bare sliten... 

 hits