En liten hund på lur (Emiliegr)

En liten hund på lur

  • 05.09.2014kl.17:22
  • ( 3 )

 

Åj så mye som har skjedd den siste tiden nå. Jeg kan begynne med å fortelle at jeg faktisk har klart å få tak i en plass å bo. Nå er jeg offesielt ikke hjemløs lengre, og det føles bra. Jeg kan fortelle mer om hvordan det er her litt etterhvert for jeg har foreløbig bare vært her i noen dager.

Ellers har den siste tiden min vært både oppturer og nedturer. Jeg kan ikke si jeg har hatt så mange lykkelige dager, men jeg har hatt mindre tunge dager. Flere ganger i uken spinner hodet mitt innom tanker om å overleve. Jeg må rett å slett droppe alt av fokus jeg har for dagen og droppe alle planer for å kunne fokusere kraftig nok på å komme meg gjennom dagen. Jeg er som oftest veldig glad jeg har klart å holde ut når de små gledene kommer frem, og er den tankegangen jeg forsøker å holde på. 
En annen ting jeg har funnet ut om meg selv er at jeg er ensom. Eller...funnet ut og funnet ut. Det er vel en god stund siden denne tanken streifet meg, men akkurat nå ligger det veldig klart for meg. Jeg sitter mye alene om dagene og jeg gjør det meste alene. Når jeg nå snakker om ''det meste'' er det snakk om skogturer og chilletid, som  stort sett er det eneste jeg bedriver dagene mine med. Med tanke på dette har jeg nå åpnet en ny luke i hodet hvor jeg vurderer å kjøpe meg en hund. Det må da være perfekt til å ha med seg på turer og samtidig er det alltid noen rundt meg her hjemme. Desverre kan jeg ikke ha katt her (som jeg hadde tenkt å anskaffe meg) med tanke på at hun andre som bor her har 4 katter selv som ikke er åpen for en til liten pus.

Nå skal jeg drikke bort litt sorger for så å løpe på butikken etter ketchup. Hater å smelte ost i mikroen uten å ha ketchup på! 

 

05.09.2014 kl.17:30

Älskar tatueringen på lillfingret! :D <3
lulul

05.09.2014 kl.18:11

Så fint alt ordna sæ!

Kan du lage et innlegg me ka du tenke vidre angående jobb osv?

Å et om tattoveringsplana

E to ting æ har lurt litt på^^,
Cathrine

05.09.2014 kl.22:53

Jeg forstår at du føler deg ensom, men jeg synes du burde tenke deg om før du skaffer deg hund av mange grunner. Du har slitt med boplass, mulighetene minsker med dyr i bagasjen om du må flytte igjen. Det er dyrt med stor D. Det er dyrt å ha en frisk hund og helt latterlig dyrt å ha en hund som blir syk/skadet osv. Jeg har ingen tvil i at du vil ta vare på hunden på en bra måte, men pengene går kanskje bare til hunden og du har ikke noe igjen til deg selv. Å ta ansvar for et liv i 15 år er stort og du må vite at du har økonomi, plass og tid til å ta det ansvaret.

Lykke til med alt ellers, håper det ikke føles for mye som en skjennepreken for slik var det ikke ment,.er bare lett å ikke tenke på slike ting når man veldig gjerne vil noe: )


hits