God morgen (Emiliegr)

God morgen

  • 07.09.2014kl.10:03
  • ( 0 )

 

God morgen. Jeg vil først bare si at jeg er fullt klar over ansvaret ved å ha en hund. jeg har hatt hunder og katter rundt meg daglig siden jeg var 4 år. For min del er verken tid eller plass et problem jeg ser for meg, men derimot økonomien min er litt ''tynn''. Dette er også grunnen til at jeg ikke allerede har en hund. Jeg ser også for meg at det muligens blir en redningshund som da vil være en del år allerede.
Så kan jeg også legge til at det befinner seg 14 hunder og 4 katter sammen med meg hvor jeg bor nå (hun jeg bor med driver oppdrett).
 

Ah, da va litt av dagens tanker luftet til dere. 
Da jeg våknet hadde jeg uendelig lyst til å lage meg taco til frokost. Hadde butikken vært åpen hadde jeg nok kjøpt litt rundstykker. Men siden jeg kun han knekkebrød og pølser er det kansje ikke så vanskelig å finne ut hva det blir til ?   Ser at skyene er veldig lette i dag så om ikke så alt for lenge tenker jeg å ta meg en tur ut før jeg går i dusjen. Jeg har absolutt ingen planer om hva jeg skal gjøre i dag, men ender vel opp med å løpe byen rundt etter sigaretter, haha. Hater virkelig disse søndagene ør lønningen kommer.  Som dere ser tenkte jeg det var litt for tidlig å ta med ansiktet mitt på bilder. Trøttitryne
 

Så må jeg slenge med en sang her i slutten. Dette er samme artist som innlegget litt under her og han er helt fantastisk!
 

hits