Drømmer om mat (Emiliegr)

Drømmer om mat

  • 08.09.2014kl.08:57
  • ( 0 )

 

Jeg må ærlig si at den tacoen jeg tenkte på da jeg våknet i går, den sitter fortsatt fast på ønskelisten min.  Har hatt en vanvittig matlyst den siste tiden. Takk Gud for at jeg ikke har hatt tilgang på den maten jeg har ønsket. Da hadde nok magen vært 10 cm lengre ut og den 3. haken begynt å komme frem.

 


Så i går fikk jeg en veldig tung start på dagen, og bestemte meg veldig raskt for å gjøre noe med det i håp om å redde resten av dagen. Jeg smurte matpakke, høytaler, øl, ræyk og pledd. Kastet meg inn i treningstøy (som jeg forsåvidt aldri bruker) og slang sekker på ryggen med skogen som mål.
Det er et veldig fint uteområdet her hvor jeg bor, både for skogsterreng og street-walking. Akkurat i går gikk jeg ikke mer enn kansje 15 minutter opp i skogen før jeg satte meg ned. Men der oppe derimot, der satt jeg i to timer, helt alene. Er det bare jeg som føler en spesiell ''kontakt'' med meg selv når jeg sitter i naturen? Og om dere ikke har fått testet det ut foreslår jeg at dere prøver det !

Likevel ble dagen min like ødelagt igjen da jeg  kom hjem. Jeg satt i timevis i vuggende fosterstilling med tårene i alt av ansikt, hår og hals. Jeg kan ikke en gang beskrive til dere hvordan det var annet enn helt jævlig

 

Haakon tok seg til slutt turen innover til meg for å trøste litt og etter en times tid roet tankene seg litt mer og jeg følte meg hakket bedre.  Så til slutt så vi en norsk amatørspillesfilm og han overnattet her.
Jeg har også filmet litt fra skogturen i går og skal slenge den ut så fort jeg har fått redigert den!

 hits