Edderkoppen styrer rommet (Emiliegr)

Edderkoppen styrer rommet

  • 10.09.2014kl.17:33
  • ( 0 )

 

Hei på dere. Har brukt det siste døgnet på litt kjæreste-tid og ikke vært noe særlig på sosiale medier. Men nå er han dratt hjem for en stund siden, mens jeg sitter her igjen alene og lurer på hva jeg skal bruke de siste timene denne dagen til. Har vurdert å spise (er ikke sulten), trene (har ikke energi), vaske (ingen har vel egentlig lyst til det?), gå en tur i skogen (vet ikke helt hvor jeg skal gå), få tak i noen venner (alle bor langt unna) og omtrent alt annet det er mulig å gjøre. Ingenting frister når man er alene og enda mindre frister om man er blakk i tillegg. Akkurat nå er det nok størst sjanse for å gå en tur på fjellet, men tenker å slappe av en times tid først så planene kan fort endre seg. Om jeg bestemmer meg for å ikke orke å gå ut døren kommer jeg til å legge meg ned på sofaen for å sove til i morgen. Jeg ha nemlig en edderkopp på størrelse med en tarantell inne på rommet som jeg desverre glemte å be Haakon om å fjerne før han dro. Jeg er ikke spesielt redd for dem selv, men denne var så stor at det er ekstra skummelt om den kan hoppe, haha.
 

Når jeg tenker meg om har jeg vært veldig dårlig på å legge ut bilder på instagram i det siste så kansje jeg skal se om jeg orker å knipse noen bilder etterpå også. Aller først skal jeg se gjennom og redigere ett par videoen jeg ikke har fått rørt enda. 

Og når vi er inne på videoer! Her er den lille videosnutten fra noen dager siden da jeg valgte å pakke sekken og spise frokosten ute i skogen. 

 hits