Etter ønske (Emiliegr)

Etter ønske

  • 27.02.2015kl.10:29
  • ( 3 )

Etter litt ønsker om oppdatering tenker jeg å starte litt med det. Alltid koselig at noen har lyst å lese om mitt utrolig spennende liv.

I går da jeg våknet av at lille Tanja ikke klarte å ligge stille lengre,  sto jeg opp for å kle på meg varme klær som er gode å gå i. Etter det fikk Tanja på seg båndet og vi ruslet ut. Hun er veldig redd for andre hunder, og jeg blir så oppgitt over at jeg ikke klarer å legge det av henne. Når vi møter andre hunder ute, store eller små, hyler hun som om jeg skulle sparket i henne og hun trekker seg så langt vekk som mulig. Kan dere se for dere det fine senarioet på T-banen i går da det satt seg en Toller (mye større enn Tanja) nesten rett ved oss. Lenge siden jeg har følt meg så dritt. Måtte holde ansiktet hennes i andre retningen for å roe henne ned.. Når hunden endelig gikk av, var det faen meg en ny som satte seg på samme plass. Men hærregud, jeg overlevde jo det også !

 

Nå er jeg nesten akkurat stått opp og vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre. Planen var å gå rett ut å lufte Tanja, men så fikk jeg øye på det fine snøværet ute og bestemte meg for å vente litt xtra. Hun har tross alt vært ute en liten tur før i dag.

Logget inn på en av spotify-kontoene mine som jeg ikke har brukt på flere, år i dag. Tror ikke dere forstår hvor fantastisk godt det var med musikk jeg ikke har hørt på en god stund. Begynner å bli så DRITT LEI av mine vanlige lister, og har problemer med å finne nok ny musikk til å like dem igjen.
 
 

27.02.2015 kl.10:41

Ååå fine bilder , kjempesøt hund

x

27.02.2015 kl.10:49

Fine bilder:)

28.02.2015 kl.10:07

så søt hund :)


hits