For store ribbein ? (Emiliegr)

For store ribbein ?

  • 27.02.2015kl.14:49
  • ( 1 )


Jeg har tenkt på en ting med kroppen min i den siste tiden som jeg egentlig lurer på hvorfor er slik, nemlig ribbeinene.
Jeg har aldri vært noe spesielt tykk, men heller ikke veldig tynn siden jeg kom i ungdomsårene selv om jeg har gått litt opp og ned i vekt. Jeg føler aldri jeg har hatet kroppen min. Joda, jeg har stått i speilet å grått av mitt eget syn, jeg har takket nei til basseng og andre plasser man trenger bikini og jeg slapper heller aldri av dersom jeg ikke er godt tildekket på kroppen (vil vel for det meste si overkroppen).  Men har vendt meg til tanken om at dette er kroppen jeg har, og det er faktisk helt min egen feil at jeg ikke gjør noe med det jeg misliker.

Men om vi går tilbake til ribbeinene mine....Ja, dem står på en måte utover. Dem går på en måte lengre ut enn magen min, så jeg tenker at dersom jeg mister noen kilo eller får strammet opp magen kommer dem til å vises enda bedre. Dette gjør at jeg ser litt større ut i overkroppen enn hva jeg er, og det er et lite irritasjonsmoment..Noen som har noen peiling på hvorfor det er slik? Og er det noen muligheter for å fixet det på noen måte uten operasjon (tvilsomt med tanke på at det er bein, ahah)?
 


 

Sitter akkurat nå å venter på at kjæresten skal bli ferdig med det han skal gjøre i dag. Han kommer til meg etterpå for å drikke. Vi har begge vært blakk i noen dager og har bare klaget over at det ikke er så mange alternativer til middag. I går ble det f.eks rundstykker med ost, haha....

Håper alle andre får en fin start på helgen uansett hvilken type menneske du er ♥ 
pot8ogurl

22.07.2015 kl.21:09

Er sikkert alt for sent ute, men kvinner har forholdsvis myke ribbein, og et korsett kan greit stramme de inn hvis du skulle orke å gå med et stramt korsett store deler av dagen (・∀・)


hits