Dagen etter (Emiliegr)

Dagen etter

  • 28.02.2015kl.13:12
  • ( 0 )

 

Kjæresten sover enda inne på rommet  selv om det begynner å bli over et halvt døgn siden vi la oss til å sove. Jeg har fått på meg strømpebukse og ull på overkroppen her jeg sitter, og har planer om å gå ut en tur når han har sovet nok. Tenkte å låne meg en hund hos hun jeg bor med for å få litt hjelp av den til å lære Tanja kontakt trening og innkall. 
Da Haakon kom til meg i går gikk alt veldig i ett-sett og før vi visste ordet av det var vi en flaske jäger forbi. Mens vi prøvde å få sove fant jeg ut at jeg ville gå en tur i skogen, og så heldig som jeg er fikk jeg et klart ja tilbake. Tok med Tanja inn i den svarte skogen hvor lysene ikke funket, satte oss på et ullpledd og var ikke hjemme igjen før halv ett om natten.
Jeg må virkelig få tatt meg selv i nakken å bli flinkere på å gå litt lengre turer. Jeg går ut ofteeee i løpet av en dag, men blir gjerne ikke mer enn 10-15 minutter om gangen. Det lille dyret mitt har jo veldig godt av å få gå litt lengre turer daglig i tilegg til at det ikke skader at jeg får litt mosjon jeg også. Akkurat nå tror jeg hvilepulsen min snart ikke eksisterer lengre..

Må foressten få gratulere Thomas med seieren i går på Mitt dansecrew! Det var virkelig fortjent.


Min lille fine familie 
hits