Utedress til Tanja (Emiliegr)

Utedress til Tanja

  • 02.03.2015kl.09:51
  • ( 1 )


Hei og god mandag. Jeg ser at klokken ikke har rukket å bli så mye, selv om jeg våknet for en stund siden. Skal rekke å dusje, fikse meg og gå en tur på butikken før klokken blir 5, noe som vil si at jeg har rimelig god tid og stresser derfor ikke. Da blir jeg hentet og skal ta med meg Tanja en tur ut på besøk. 

Jeg drakk alkohol både fredag,lørdag og søndag sammen med andre og har like planer i dag. Selv om det er mandag må det være lovt å kose seg? Må nesten feire at polet og ølsalget er åpnet igjen etter helgen, wihu. Når jeg tenker tilbake så savner jeg nesten perioden min da jeg var 18 og tok en pils ute på pub hver mandag sammen med en god kompis jeg ikke har fått møtt på lenge nå. Jaja, man kan ikke alltid suse gjennom livet som man ønsker..

 

Måtte bare vise dere disse søte bildene av Tanja i fleecedress før jeg avslutter. Jeg har ikke fått klippet opp pelsen ordentlig på fotene og under magen ennå. Så de dagene det er litt mildere ute (som det har vært hele tiden i det siste) blir hun utrolig våt og skitten som igjen resulterer at hun må i dusjen alt for ofte. Med dress eller genser på seg slipper jeg unna mye av dritten som fester seg, og det jubler jeg gjerne for ! Har ikke fått kjøpt hun noe klær ennå da hovedplanen min er å få tak i et dekken før jeg går til innkjøp at ''klær''. I mellomtiden har jeg tross alt en nabo med 12 hunder, hvor de fleste av dem er nakenhunder, som har en eske full av klær i alle farger og størrelser. 


Hadde foressten besøk i går og det var så utrolig koselig, hadde bare lyst til å være våken hele natten. Når klokken hadde passert midnatt ble han hentet og jeg stupet ned i sengen hvor jeg sovnet omtrent med en gang. Han skal reise ''hjem'' til Danmark i dag så god tur til han !

Robin

03.03.2015 kl.02:46

Savner deg en del.


hits