Morgentur (Emiliegr)

Morgentur

  • 04.03.2015kl.11:03
  • ( 1 )


Til tross for at jeg la meg tidligere enn hva jeg pleier klarte jeg ikke sove lengre enn til halv 8 i dag tidlig. Fikk en smule panikk og var grundig irritert på meg selv som ikke bare kan lukke øynene og sove videre. Jeg har ingenting jeg skal gjøre så tidlig og ikke får jeg gått i dusjen før utleieren min er ferdig på badet. Så det skjer ikke før mellom halv 11 og halv ett. Men noe måtte jeg da få brukt disse timene på! Jeg kom på at jeg skrev en liste med ting jeg skulle gjøre da jeg sto opp, og gikk for å sjekke den. Der sto det ting som ''gi Tanja frokost'' og ''vanne planten''. Med andre ord; ikke så mye tidskrevende.

Men etter et lite glimt ut av vinduet var det ingen tvil om at jeg skulle gå ut. Solen skinner, himmelen er helt blå og vinden er nærmest umerkelig. Smurte meg matpakke/frokost, brus, noe å sitte på og litt vann til Tanja og kastet sekken på ryggen. Merket fort at jeg undervurderte temperaturen med treningstights og en fleecejakke, men med litt raskere gange gikk det fint.

Nå hørte jeg akkurat at dusjen ble slått på, så er nok enda minst en time til det er ledig, så imellomtiden skal jeg se på Millionaire Machmaker på tvnorge. Kansje je også får tid til å fortsette litt på tegningen jeg holder på meg nå.

Robin

04.03.2015 kl.19:06

Så gøy det ser ut emilie


hits