Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Beklager

 • 31.01.2013kl.23:14
 • ( 0 )

Sorri for at jeg ikke har blogget i dag. Har faktisk vært både ute å i byen i dag, derfor har det blitt lite data-tid. Deler noen trøtte bilder fra nå, så får dere ha en strålende natt! For min del er det tid for skrekkfilm ;- ))

Dette går bare nedover

 • 30.01.2013kl.20:59
 • ( 2 )

Hei. Den lille oppturen jeg hadde i går, var tydeligvis bare et lite avbrekk fra hva jeg hadde i vente. Det er ikke mye å se fram til eller glede seg over. Får en dårlig nyhet etter den andre, og jeg vet ikke hvor lenge jeg orker dette. Tror det er på tide å bruke mine siste krefter på å fixe opp i livet mitt. Det andre ikke klarer å få gjort, må man fixe opp i selv.
Har nå bodd i senga i mange dager, men nå er det slutt. I morgen skal jeg prøve å få meg selv til å gå ut å jogge en liten tur.

 Der ser dere noen spennende bilder fra mitt liv. Joda... så neida. Godnatt

spørsmål og svar

 • 30.01.2013kl.16:22
 • ( 3 )

Åjsann. Planen min om å sove lenge fungerte veldig bra. Våknet av at Tomme kom hjem fra jobb klokken halv fire. Om han ikke hadde kommet hjem da, hadde jeg nok lagt i svime ennå. Var utrolig deilig å få sove lenge, og tror faktisk jeg skal ta meg en ettermiddags lur også. 
Siden jeg ikke har tatt ett eneste skritt ut av sengen ennå, tenkte jeg å benytte anledningen til å svare på noen spørsmål dere lurer på. Tok du septum piercingen selv ? I såfall brukte du bedøvelse ?
Såklart tok jeg den selv, og bedøvelse er ikke nødvendig. Septumen er ikke vondt å stikke!


 

 

Har du vært på klinikkavdelinga i Mosjøen noen gang?
Jeg vet ikke hva det er engang, så har ikke vært innblandet der vil jeg tro. Eneste slike ting jeg har hatt kontakt med i Mosjøen er psykolog. 


 

ka si kjæresten til at du søv nesten naken i samme seng som tomme? bli det ikke litt feil overfor han sia dokker e ilag?
Dette er ikke noe vi har snakket så veldig mye om, men jeg og Tomme bodde faktisk sammen før jeg og kjæresten min ble sammen.
Jeg vil tro han ikke liker det, i likhet med de fleste andre. Tror egentlig hvem som helst hadde hatet at kjæresten bor og sover sammen med en annen av det kjønnet kjæresten din liker (dårlig formulert setning, men alle er ikke hetrofil vet dere),
Heldigvis stoler jeg og kjæresten min veldig mye på hverandre. Jeg forteller han alt. Og jeg tror det er der mange feiler i avstandsforhold. Det er så ubeskrivelig viktig å være ælig. Selv om kjæresten din kansje bor så langt borte at du tenker h*n ikke kommer til å finne det ut om du slenger ut en liten hvit løgn for å unngå diskusjoner, er det viktig å fortelle sannheten. Det er mye bedre å ta opp ting med det samme dem oppstår.

Og jeg skal ikke skjule at jeg kun sover i truse om natten. Men det betyr ikke at jeg ligger å blotter puppene mine heletiden. Jeg er fra før av ikke så veldig glad i å vise megselv fram, så det ligger allerede naturlig for meg å skjule megselv på noen måte når jeg kler av meg for kvelden.
Så kan jeg også slenge på at det er ikke noe han ikke har sett før. Vi har tross alt bodd sammen i nesten 6 måneder nå. Inspo 290113

 • 29.01.2013kl.19:52
 • ( 0 )

Vi får aldri for mye inspirasjon, så her en dagens ;

Tumblr                                                                                Marina Fernandes ?
                                                                                I choose to be happy
dream | Tumblr                                                                                Tumblr

Det blir ikke flere innlegg i dag. Tror vi skal på Gyda en tur snart, og etter det skal i alle fall jeg legge meg ned å såve rundt 20 timer. Må ta meg en natt av og til hvor jeg bare sover ut skikkelig. Gleder meg litt !


                                          Tumblr

Kan noen hjelpe meg?

 • 29.01.2013kl.15:01
 • ( 0 )

Heisann! Vi har alle de dagene... Du står opp å gleder deg til å dusje for å begynne å sminke deg å finne klær. Og når du endelig skal begynne er det ingenting som blir rett. Uansett hva jeg gjør, så ser jeg ikke bra ut.
Jeg tror jeg må sette meg ned å søke litt etter hva jeg kan gjøre. Jeg vet at jeg i alle fall trenger meg en hårklipp, for saksen har ikke rørt håret mitt på alt for lang tid. Om noen der ute er flink til sånnt, gjerne ta kontakt! 


Har utvidet det minste hullet i øret, og bestillt meg plugs. Gleder meg til dem kommer og dere skal få se dem med det samme jeg har dem i hendene mine.

Nå skal jeg legge meg ned å slappe litt av. Har tent duftlys og sitter enda å ser på Happy day. Er på den 21 episoden nå på kun 2 dager!!
Har i tilegg så og si sluttet å bruke de svarte linsene fordi dem er oppbrukt. Så nå går jeg med mine naturlige, kjedelige, små og brune øyne helt til de nye linsene kommer. Prøver meg på blå denne gangen !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Happy day

 • 29.01.2013kl.12:40
 • ( 3 )

Nå har jeg sett ferdig episode 16 av happy day, og har akkurat sotte på 17.Jeg er ikke veldig jentete sjøl, men elsker program som handler om stilforandringer. Jeg har til og med fått Tomme til å se på mange episoder sammen med meg. Og det er selveste Jan Tomas som leder showet.

 
Verdens sløveste

 • 28.01.2013kl.15:20
 • ( 1 )

God mandag folkz. Jeg har netopp stresset meg gjennom sminkingen for å rekke bussen til byen. Men hun jeg skulle møte var ikke i Harstad nå..Derfor sitter jeg her i senger å ser på min 7. episode av programmet til Jan Tomas (happy day ellerno). Har verdens sløveste klær på meg i dag, og det er ubeskrivelig deilig. Nå må jeg sette meg ned å begynne å planlegge litt innlegg til dere. Jeg vet at det har ært utrolig kjedelig blogging her i det siste. Kansje jeg må gjøre noe for å få litt mere energi. Ha en fin mandag videre !

 

Usunn som f*en

 • 27.01.2013kl.22:06
 • ( 1 )

Nå gikk den enda en dag uten at jeg kom innom fo å blogge fo dee. Late dager he oppe i nord-norge nå som vinden ute dreper åss. Hadde jeg hadd ork til å begynne planleggingen for å flytte til Spania eller Thailand nå, hadde jeg nok startet med en gang. Desverre orker jeg ikke det styret akkurat nå, så utdanningen bli gjot fedig i Norge i alle fall. 
I dag har vi som vanlig spist hamburger på Gyda, og senere potetgull og smågodt her hjemme. Snat skal vi se på en film før vi legger oss ned for å sove. Gud for et spennende liv jeg har. 

Yessyess

 • 26.01.2013kl.21:48
 • ( 1 )

Jeg har nå hatt det så utrolig bra med megselv i flere uker. Tror det er få mennesker der ute som klarer å skjønne hvor godt det faktisk har vært å fungere i hverdagen. Jeg er veldig takknemlig for denne perioden jeg har hatt nå. Men det er få ting her i verden som varer evig.
I går kveld var jeg ute på fest, og ble som alltid i veldig godt humør i begynnelsen. Men ble et lite sammenbrudd mot kvelden. Men nå er alt greit igjen, og jeg er klar til å fortsette denne hærlige lørdagen.

Har ingen planer om å  dra noen andre plasser enn Gyda i dag (foreløbig i alle fall). Må ha i meg litt burger. Omnomnom
Deler litt inspo bilder til dere, fordi jeg ikke har noen nye bilder av meg å legge ut! Jeg skal ikke nekte om noen vil påstå at jeg er litt lat. 

Tumblr   Tumblr   Стильные штучки | ВКурсе

...   Exactly Decalz - | Lockerz   Untitled

Har fått en del søte meldinger i det siste fra blogglesere. Thea mente hun var min største fan! Er så utrolig kult å høre slike ting. Er så ufattelig glad i alle leserne mine. Kan også nevne at jeg har fått time hos red monkey for å ta tattoo. Gleder meg masse!

Dårlig stil

 • 24.01.2013kl.16:10
 • ( 2 )

Begynner å bli på tide å stikke innom her nå. Har ikke orket å blogge de siste dagene rett og slett fordi jeg ikke har gjort noen ting. Vært et par turer i byen og på butikken, bortsett fra det, trives jeg litt for godt under dyna. Har faktisk sovet alt for mange timer HVER natt i det siste. Dårlig stil!

Tattoo inspo

 • 23.01.2013kl.20:44
 • ( 4 )

Nå er det på tide å skaffe meg min første tatovering. Jeg har alltid hatt lyst på det, men aldri stresset. Da jeg var i syden var det ca 1 uke ventetid på å få time, og når den tiden var gått, var pengeboken veldig tom. Nå går jeg bare å venter på at noen penger skal rulle inn på kontoen, så skal jeg rett å bestille meg en time. Jeg kommer til å begynne med en liten på undersiden av håndleddet, og senere ta av på resten av kroppen. 

Har sett på bilder av tatoveringer fra jeg åpnet øynene i dag, og har funnet overaskende lite fint. Alle tatoveringene som er brukt i dette innlegget, er tatoveringer jeg selv kunne hatt.Jeg synes tatoveringer er blitt en del av de fleste nå. Vi lever i 2013, så for alle som har mye i mot dem (eldre generasjoner spessielt) så er dte på tide å roe seg litt ned nå. Besteforeldrene mine har ingen, mens moren min har to små. Ingen av dem er særlig begeistret for planene mine, men jeg har bestemt meg for å ikke høre på dem denne gangen. Var dem som fikk meg til å gå en skole jeg ikke ønsket å gå, dem som har begrenset meg i fargingen av håret, dem som har fått meg til å revurdere piercingene mine alt for mange ganger. Nå er det på tide å stå opp for seg selv, og være dem man ønsker å være. 

Jeg har tenkt å utdanne meg som frisør, og kjøre på med min egen stil. Jeg har ikke planer om å verken fjerne piercingene mine, gå i ''fine'' klær eller slutte å fareg håret. Det er denne personen jeg er, og slik skal det fortsette.
Hva skjer i dag?

 • 23.01.2013kl.13:14
 • ( 1 )

Har vært våken i flere timer, og alt jeg har gjort er å lete etter bilder jeg skal bruke i ett inspo innlegg som jeg holder på med nå. Bloggen min trenger en liten variasjon har jeg kommet frem til. Egentlig så er det vel livet mitt som burde få en liten variasjon, men fantasien setter grenser for hva jeg kan gjøre. Både jeg og Tomme prøver å finne ut noe vi kan gjøre i dag, for å slippe å bare sitte inne. Men det er vanskeligere enn man skulle tro!

Så ikke så særlig ulikt alle andre dager ligger jeg fortsatt i sengen. Skal ned å ta meg en dusje om ikke så alt for lenge, og etter det blir jeg bare sittende å vente på at Tomme skal komme hjem fra jobb, så vi kan finne ut noe lurt sammen!

 Tilbake i morgen

 • 22.01.2013kl.22:19
 • ( 1 )

Har gått rundt i hele dag å innbilt meg at jeg har blogget før i dag. Der ser dere hvor sprø jeg er i hodet for tiden. Men jeg er tilbake med bloggingen i morgen !

God natt alle sammen. Håper dere får såve godt og drømmer om fine ting. Glad i dere alle sammen <3

Vekkeklokke

 • 21.01.2013kl.20:23
 • ( 2 )

Jeg har skaffet meg verdens mest geniale vekkeklokke. Det står både dag, dato, temperatur og klokke. På toppen av det hele er vekkelyden en julesang, så utrolig søtt ! Du kan også trykke selve vekkeklokken ned mot bordet, så begynner den å lyse i forskjellige farger. Veldig smart når du lurer på hva klokken er midt på natten. Den er desverre kjøpt i Spania, så vanskelig å få tak i.

Nå er vi netopp kommet hjem fra å ha vært både i byen og på gyda. Resten av kvelden blir det bare chill. Tror til og med det blir tidlig kveld (i alle fall for min del) for jeg har vært trett i hele dag.


Ukens instagram #10

 • 20.01.2013kl.19:44
 • ( 1 )

Heter emiliegr4real for dere som ønsker å stalke meg ! :-)

 

                             

                             

x-tra chill

 • 20.01.2013kl.19:25
 • ( 0 )

Hei, og god søndags kveld til dere alle sammen. I dag har jeg og Tomme tatt livet helt med ro. Vært en del titting på tv'n, musikk-høring, bladlesing og spilling. Han har til og med disket opp med taco til meg når jeg var sulten. Nå har jeg bare så innmari lyst på smågodt, er helt sykt. Kansje jeg orker  å ta meg en tur til gyda litt senere for å bruke opp mine siste 58 kroner. 

 

 

Visste dere at favoritt bladet mitt er woman? Kjøper nesten aldri noe annet enn woman og pondus. 
Foressten (!), jeg finner ikke noen bra måte å si dette på. Men det har seg slik at i dag har jeg en dag jeg virkelig bare ikke liker utseendet mitt. Av den grunn har jeg valgt å ikke vise noe spessielt av hvordan jeg ser ut. Håper det er i orden med dere. Har pgså fått mange koselige snapper i det siste. Og er mange som har spurt om jeg har det, så jeg heter emiliegr4real på snap for dere som ønsker å underholde meg litt på kjedelige dager!Lykke til med å stå opp tidlig i morgen for dere som går skole eller jobber. Personlig er jeg helt fri for øyeblikket, så skal porke lenge i sengen i morgen.
Håper dere får sove godt, og husk at jeg er glad i dere! 

Drømmeverden

 • 20.01.2013kl.16:23
 • ( 1 )

Har dere noen gang falt ut av denne verden? Det føles ut som alt rundt deg er en illusjon og du skjønner ingenting? Alle dagene som går forbi, blir borte, alt er så vanskelig å huske. Jeg vet ikke om det er noen andre i verden som kjenner seg igjen i denne følelsen, men borte blir den i alle fall ikke. Jeg har alltid hatt en tanke om at hukommelsen min ikke er helt på plass, men dette er bare alt for sykt.

Men det gjør ikke noe med humøret mitt! Jeg har det helt supert for tiden, faktisk, Hver gang jeg var ute å røyket hjemme hos mamma, gikk jeg alene å smilte. Det var en ubeskrielig følelse å kunne gå å smile uten grunn! For noen av dere kan alt jeg skriver nå ikke inneholde mening, men for meg er det bare en forklaring. Jeg gleder meg til å finne ut av hva som skjer i fremtiden min. Tror dette livet kan reddes likevell !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Mer bilder fra spania

 • 19.01.2013kl.14:18
 • ( 3 )

Spania bilder

 • 19.01.2013kl.14:14
 • ( 1 )

Legger ut noen bilder fra spania som jeg har liggende på mobilen.

Utsikten fra heisen på hotellet

Hjemme

 • 18.01.2013kl.21:53
 • ( 0 )

Er kommet meg trygt hjem til Tomme ! Godt å se han igjen. Sov godt alle samnen, love u!

God helg

 • 18.01.2013kl.12:59
 • ( 1 )

God morgen alle morgentroll der ute !
I natt har jeg sovet i 13 timer,  og det var ubeskrivelig godt! Har foressten hatt de sykeste drømmene/marerittene de fire siste nettene. Er helt forferdelig akkurat når man drømmer om det, men sykt kult å tenke på i ettertid!

Klokken halv fire begynner vi å kjøre hjem til Borkenes. Er så heldig at mamma kjører meg halve veien, så tar jeg buss i 40 minutter, og så kjører pappa meg hjem siste delen. Så nå skal jeg sminke meg i rekordfart før jeg drar til byen sammen med lillesøsteren min. Fikk ikke dratt i går, så skal se etter lue i dag.Er usikker på om det blir noe mere blogging i dag, men regner med jeg slenger ut et innlegg senere for å si god natt til dere!
God helg alle sammen !!

Velkommen til min hverdag

 • 17.01.2013kl.20:20
 • ( 0 )

Jeg har nå delt livet mitt på bloggen i flere år. Bloggen er på en måte blitt en del a min hverdag. Det første jeg gjør når jeg skrur på datan, er å sjekke blogg!   Er så glad for at jeg har dere ♥

Nå har jeg altså klart å bli forkjølt. Er så irriterende (og ikke minst flaut) å snyte seg i eningen. Jeg er en person som egentlig aldri blir syk. Kan vell ikke si jeg er syk nå heller, men litt død i kroppen. Skal bruke resten av kvelden på å være like lat som alltid med potetgullskålen i fanget.

// Så vil jeg gratulere lillesøstreren min med 13-års dagen i dag ! HURRA
 http://www.formspring.me/Emiliegr

En dag igjen til helg

 • 17.01.2013kl.15:51
 • ( 0 )

Heisann !
I dag er det en hel uke siden jeg og Ida kom hjem fra Spania. Synes tiden har gått så utrolig fort i det siste!
Nå er jeg i alle fall ferdig med nav for en liten stund. Var ikke så mye penger å hente der, men litt hjelp fikk jeg! Nå har jeg i det minste penger til å reise hjem til Borkenes, så drar allerede i morgen. Skal bli godt å se Tomme igjen ♥ Nå som det er blitt iskaldt ute, er det viktig å kle på seg mye klær for å ikke bli syk (jeg er kansje ikke rett person til å snakke her, siden jeg sitter med en forkjølelse akkurat nå). Jeg har alltid vært glad i å gå med lue. Mye av grunnen til det er fordi du slipper å tenke på hvordan håret ser ut, i tilegg til at det er varmere. Jeg har 3 luer, men alle er lånt av kompiser og veninner. Bethina har en, Martin har en og Marius har den siste. Må vell ta meg en tur på senteret litt senere for å se etter en ny.


Lenge siden jeg har delt noe musikk med dere, så her har dere favoritten for øyeblikket. Elsker den virkelig !

Nå skal jeg se videre på alle videoene jeg har gått glipp av på youtube mens jeg har vært i Spania. Ha en super torsdag alle sammen !

inspo 160113

 • 16.01.2013kl.17:16
 • ( 0 )

sannu ~style~  ∞ to infinity and beyond.  Tumblr
Мои закладки  little talks  Born to die. ?
R☆INBOW ❤ DRE☆M  ~ Porn ^  Oksana by ~SnezhanaSh on deviantART
(1) Facebook  Facebook  Studs

Svar på spørsmål

 • 16.01.2013kl.14:56
 • ( 0 )

 kul bh, hvor har du kjøpt den?! :O
Det er en tube-bh som er kjøpt på bikbok !


 

 

hvorfor slet du der nede? :(
Jeg sliter veldig ofte uten at det er noen grunn for det, og det var dette som skjedde store deler av ferien. Både jeg og Ida hadde det så utrolig bra sammen der nede og vi diskuterte ikke en eneste gang! Likevell var det dager hvor jeg hadde det så dårlig at jeg ikke klarte å spise og satt med tårer i øyekroken hele tiden. Såklart hadde de værste tilfellene en grunn, men det er noe jeg ikke ønsker å fortelle til noen. Ida og kjæresten min er de eneste som vet hva som plaget meg, og jeg har planer om å holde det slik. Håper dere forstår. Men dere må ikke tro jeg ikke hadde en bra ferie, for det hadde jeg !!! 

 

Ka du ska gå/korr? :)
Når det gjelder skole og hvor jeg skal bo, skal jeg fortelle dere mere om det etterhvert ! 


Syk

 • 16.01.2013kl.12:24
 • ( 1 )

Har vært unormalt trett de siste dagene selv om jeg har sovet mye. Har såklart ikke tenkt over dette på noe måte. Men nå er jeg blitt forkjølt. Det har aldri vært noe problem for meg å være ''syk'', men er så forferdelig irriterende å snufse hele tiden. Satser på at det går like fort bort som det kom!

I dag skal jeg ned på nav for tredje dagen på rad. Er så utrolig mye styr for å få penger. I tilegg skal jeg innom trafikkskolen. Har tatt meg selv i nakken nå å funnet ut at det er på tide å begynne på lappen.
Men før jeg skal gjøre alt dette skal jeg på eldrehjemmet sammen med bestemor. Tenk for en kjedelig hverdag dem har når dem bare ligger i sengen hele dagen og hele natten. Ingen som besøker dem engang! Viktig å vise litt omtanke, eller hva? 

Bestemor står å steker vafler nå, mens bestefar er på butikken for å kjøpe verdens beste ost til meg. Jeg lever virkelig godt når jeg er på besøk hos dem! Håper dere andre også har et godt forhold til besteforeldrene deres! Vet helt ærlig ikke hva det hadde blitt av meg uten dem.

Endre på segselv

 • 15.01.2013kl.21:09
 • ( 4 )

Er det noe jeg regner med ingen liker å snakke om, så er det sine egne ''feil''. Jeg vet i alle fall selv at om noen kommenterer noe ved meg som jeg selv ikke liker blir jeg utrolig lei meg uansett om jeg vet dem ikke mener det negativt. Bestemor har for eksempel sakt de siste gangene jeg har vært på besøk at hun synes jeg var blitt så tynn, men hvor enig jeg var i det kan diskuteres. Så nå i dag da vi satt rundt middagsbordet sa hun ''synes ikke du er så tynn nå lengre''. Jeg vet at hun mente det som noe bra, men ble likevell såret.

Jeg har egentlig aldri slitt med selvtiliten min.  Er ikke før de siste årene jeg har blir ordentlig nedenfor av å tenke på mitt eget utseende. Jeg har utallige ganger grått av å se meg i speilet, og har ønsket å gjøre noe med det.

Nå som jeg er blitt 18 år, er jeg endelig gammel nok til å kunne operere meg. Jeg vet det er mange der ute som har mye imot operasjoner. Det eneste jeg ønsker å få fra dere er respekt ! Og det jeg skal fortelle dere nå er noe jeg har bestemt selv og kommer til å gjennomføre. Jeg sier ikke at dette skal skje i år eller neste år, kansje til og med ikke de neste fem årene, men det skal skje ! Så her kommer det; 

 

Jeg skal ta lån i banken for å få nok penger til å operere meg. Jeg skal fikse på leppene, nesen og haken. Rett og slett fordi det er de tingene jeg er så missfornøyd med at jeg sliter med meg selv. Alt jeg ønsker er å kunne se meg selv i speilet å være fornøyd. 
Jeg ønsker ikke noen skjennepreken om at det kun ligger i hodet mitt, at jeg må respektere megselv som jeg er eller lignende. Jeg gjør dette kun for min egen del, og det håper jeg dere skjønner. 

Søke skole

 • 15.01.2013kl.09:00
 • ( 3 )

God MORGEN ! Dere hadde ikke forventet at jeg skulle være oppe så her tidlig, eller hva? For å være helt ælig hadde jeg ikke trodd det selv engang.. Jeg bøyer meg virkelig for dere som går skole eller jobber på formiddagen. Men jeg skal ikke sitte her å skryte av hvor flink jeg er til å stå opp tidlig, for er såklart en grunn til det. Jeg skal på et møte på Oscarsborg vgs (eller hvordan det skrives) for å få hjelp til å søke skole til høsten. Fristen for oss som skal søke særskilt er 1. februar så er på tide å få fingeren ut å gjøre noe nå!

I dag har jeg en slik dag hvor ingenting blir bra. Med andre ord føler jeg meg stygg som fy. Tenkte å skrive et innlegg senere om mine meninger angående utseende og slikt, kunne det vært  interessant å lese?

 

Nå skal jeg ut en liten tur før jeg begynner å sminke meg. Må kansje også skrive ferdig de brevene nå, så jeg kan poste alle når jeg kommer til byen. Ha en super dag i alle fall !

Matmatmatmat

 • 14.01.2013kl.21:34
 • ( 2 )

Det er vell ikke noe å legge skjul på at jeg elsker mat. Nå for tiden spiser jeg omtrent 5-6 ganger om dagen. Mange av dere kommenterer at jeg er heldig som kan spise hva jeg vil og så mye jeg vil uten å gå opp i vekt. Vel.... det stemmer ikke helt. 

Jeg har omtrent hele livet vært veldig spinkel. Det samme gjelder mami og lillesøsteren min, så det er noe som ligger i familien. Jeg begynte ikke å legge på meg før jeg ble ungdom. Jeg liker å kalle det fettet jeg har nå for ungdomsfett. Av en eller annen grunn får det meg til å føle meg bedre om jeg sier det på den måten! Jeg legger fortere på meg enn hva dere tror. Og bare for å åpne meg helt for dere; jeg veier rundt 50 kg! Er mange av dere som har spurt om det, men jeg har aldri hatt lyst til å svare. 
Hvor mye har jeg lyst til å veie? Så lenge jeg er under 45 kg skal jeg si meg fornøyd! Jeg er klar over at mange av dere synes det er alt for lite. Men jeg mener det viktigste er å være fornøyd med seg selv, og det er det jeg ønsker å være. Håper dere klarer å respektere det! Nå har jeg netopp spist mitt siste måltid for i dag (forhåpentligvis). Nå er det ut for å ta seg en cigg, og etter det litt leiting etter noen priser på operasjoner på nettet. Og helt til slutt blir det rett til sengs !
Sov godt alle sammen !

Har foressten fått sendt ut litt brev i dag til dere som sendte adressen deres på mail. Men skal inn til byen å poste flere i morgen også! 

Våknet opp med et smil om munnen i dag

 • 14.01.2013kl.11:45
 • ( 2 )

God morgen til alle vakre mennesker der ute !
Frokosten min i dag ble en skål med potetgull og ett glass med cola. Jeg har vel aldri vært den sunneste, og har ikke planer om å bli det heller. Jeg vet ikke hvor opptatt dere er av kosthold og slike ting, men er det ikke hærlig å kunne spise alt man har lyst til uten å tenke seg om?

 

 

Jeg blir hentet av stefaren min snart for å bli kjørt til byen. Der skal jeg innom nav og banken som jeg fortalte om i går. Har ennå ikke begynt med å sette ansiktet på meg, men er vel på tide å begynne snart!
Jeg føler meg så utrolig død i kroppen i dag. Det er veldig merkelig. I de periodene jeg sliter mye, blir jeg ofte utslitt i kroppen også. Men det merkelige er at jeg ikke sliter i dag. Jeg har det faktisk veldig bra for en gangs skyld. Tror det at kjæresten min var på besøk i helgen gjorde meg veldig godt. Det var virkelig noe jeg trengte. Nå må jeg bare klare å skaffe meg litt penger slik at jeg kan betale tilbake alle jeg er skyldi penger, og i tilegg kommer meg tilbake til Borkenes. Ett skritt av gangen, eller hva ? 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Ny uke i morgen

 • 13.01.2013kl.21:44
 • ( 1 )

Da var ennå en helg over. Regner med det er flere av dere som er trette og kansje til og med noen av dere er klare til å hoppe til sengs! Selv blir det ikke noe sen kveld på meg ettersom jeg skal tilo byen tidlig i morgen. Jeg skal på NAV i tolv-tiden og skal møte Ida klokken to for å fikse noe i banken. 
Da jeg kom hjem fra Spania fikk jeg åpne mine siste tre kalenderpakker siden jeg hadde glemt dem hjemme i Narvik før jeg dro. Fikk blandt annet en kjempefin ring, men tok ikke noe bilde av den. Ellers har jeg fått et brev som en påminnelse om å søke skole. Desverre var jeg ikke smart nok til å klare å søke selv (skal søke sånn spesial-greier), så skal i ett møte i denne uken som kommer for å få hjelp til å søke. Så nå blir det skole på meg til høsten ! 

 

Akkurat nå sitter jeg med hårfarge i håret å ser på et program som heter ''En snill mann''. Handler om en som netopp er utskrevet og nå er han tilbake til familien sin (tror jeg?). Dem er ikke noe hyggelig mot han i det hele tatt, mens han er verdens snilleste. Får så utrolig vondt i meg når noen klarer å være slem mot et så utrolig godt menneske ! Heldigvis er dette bare en serie, og ikke fra virkeligheten. Likevel vet vi alle at det desverre finnes mange slike der ute.

Skal svare på litt mail og slikt nå, så blogges vi før jeg drar til byen i morgen!  Dere må sove godt alle sammen, og være uthvilt til en ny dag i morgen! Love u all !http://www.formspring.me/Emiliegr

Back on track

 • 13.01.2013kl.18:25
 • ( 2 )

Hei alle dere søte små! Beklager for at det ikke ble noe blogging i går. Men som dere vet har jeg hatt besøk av kjæresten min nå i helgen. Siden vi bor så langt unna hverandre var dette første gangen han møtte familien min. Det gikk kjempebra og både mamma og søskenene mine var veldig fornøyde med han. Med andre ord fikk han ikke være ifre fra lillebroren min, hehe. 

Ellers er psyken min mye lettere nå. Dere aner ikke hvor høyt jeg setter pris på å kunne gå en hel dag uten å være trist. Det å klare å smile over hverdagen er virkelig undervurdert!    Senere i kveld skal jeg farge over håret mitt igjen siden fargen er blitt oransje. 

Vet ikke om det kommer flere innlegg ut senere idag, men regner med det. Har jo litt flere bilder fra sydenturen å vise dere!
Men nå er det på tide å gå ut å tenne seg en røyk før jeg begynner å proppe i meg potetgull og brus. Håper dere har hatt en fin helg alle sammen. Glad i dere alle sammen!

GC 12-13

 • 11.01.2013kl.16:52
 • ( 6 )

Heisann alle sammen !
Selv om jeg netopp har hatt en helt utrolig bra ferie, slet jeg mye der nede. Så i dag kommer kjæresten min på besøk til meg hjemme hos mamma. Gleder meg helt sinnsykt mye, for jeg har ikke sett han på evigheter.  

Som jeg har vært veldig klar på siden sommerferien, måtte det bli en sydentur rundt juletider. Jeg slet veldig med å skaffe meg penger, men sparte litt av alt jeg klarte å skaffe. Ingen hadde mulighet til å bli med meg, så jeg hadde bestemt meg for å dra alene. Samme dagen som jeg hadde planlagt å bestille, var jeg på besøk hos Ida. Helt spontant bestemte hun seg for å være med, så det ble en venninetur.
 

Vi reise utsessifisert, men var utrolig heldig med hotellet. Havnet på et 4-stjerners STORT hotell ca fem minutter utenfor Puerto Mogan for dere som vet hvor det er. Vi dro inn til Puerto Rico hver dag for å feste. Hadde 2 (?) dager jeg ikke var full, men drakk likevell de dagene, så kropen ble nok sliten mot slutten i alle fall.
Men alt i alt hadde jeg en superduper ferie !
Har flere bilder + litt film jeg skal dele med dere på et litt senere tidspungt.
Nå skal jeg sminke lillesøsteren min før jeg drar en tur på besøk til bestemor og bestefar. Håper dere får en super dag videre alle sammen ! 

Klarer jeg ?

 • 11.01.2013kl.14:10
 • ( 6 )

Som jeg fortalte dere i det forrige innlegget mitt hadde jeg bestemt meg for å slutte å blogge. Nå vet jeg ikke lengre om jeg klarer det. Jeg føler store deler av livsgleden min ligger i bloggen. Det å kunne dele mine tanker og meninger med dere, og i tilegg vite at jeg hjelper flere av dere gjør meg så glad! Jeg kan ha verdens verste dag, men likevell klarer jeg å smile når jeg går innom bloggen å leser kommentarene deres. Dere gjør rett og slett slik at jeg får lyst til å leve !

Så jeg tenker å fortsette med blogging i alle fall en liten stund til. Jeg vil gjøre alt for dere, og hadde jeg hatt penger hadde jeg ikke engang tenkt meg om før jeg hadde reist litt rundt for å kunne møte noen av dere som har hjulpet meg mest! Jeg ønsker bare å vise min takknemlighet.                                                                      
Om noen av dere stoler på meg, så vil jeg be dere om en tjeneste ! Send meg en mail på emiliegr_blogg@live.no hvor dere forteller litt om dere selv og adressen deres. Da har jeg mulighet til å vite litt mer om hvem dere er, og så kan jeg sende et litt mere personlig brev for å vise min takknemlighet ! Hadde betydd utrolig mye for meg om noen kunne gjort det. 

 http://www.formspring.me/Emiliegr

Norge suger

 • 11.01.2013kl.10:49
 • ( 4 )

Jeg har ikke så mye annet å si enn at jeg virkelig hater Norge...

Jeg var så utrolig nært å bli igjen i Spania. Bare forlate alle hjemme i Norge og starte ett nytt liv. 
Det er ingen som klarer å forstå hvor dårlig jeg har det hjemme i Norge. Vet ikke hva som er galt, men noe er det !  Viser dere litt bilder senere, og om ca 1 uke +- sletter jeg bloggen. Har det overhode ikke bra, så skal prøve å fixe meg selv nå. Men som sakt; kommer ett eller to innlegg til før jeg avslutter helt. Er glad i dere...

 hits