Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Når hver dag er en kamp

  • 25.01.2014kl.12:24
  • ( 3 )


Hver dag gråter jeg. Noen ganger i uken klarer jeg ikke holde meg mer en 10 cm over bakken. Hele kroppen går imot meg og faller. Jeg klarer ikke å finne min egen glede som jeg vet ligger inne i hodet mitt. Det er som den klarer å gjøre seg usynlig og all fokus går til de tankene som er deprimerte. Hele hjernen min blir snudd om til noe negativt, og det blir resten av meg også.

Nå i flere uker i strekk har det ikke kommet en eneste dag uten sorg, depresjoner, bekymringer og smerte. Og vet dere hva? Jeg er veldig sliten av det nå og jeg ser ikke for meg at dette går så mye lengre frem i tid. Noe i brystet mitt trenger en pause fra å klumpe seg og gi meg vondt, fysisk og psykisk.

Om ca 1 uke begynner jeg å blogge igjen, da skal jeg servere dere med alt. Hele verden skal få vite hva jeg har gått gjennom, går gjennom og hva jeg kommer til å gå gjennom.

Jeg vil ikke

  • 15.01.2014kl.12:08
  • ( 1 )

Alle menneskene jeg har rundt meg prøver å hjelpe meg så godt dem kan døgnet rundt. Jeg får mat, penger, klemmer, kjærlighet og alt det man skal klare seg i livet med. Men hva med meg som synes problemene er så mye større og mange fler inni meg?
Jeg er den ene person som kan klare å hjelpe meg ut av tankemåten og handlingsmønsteret mitt, men hvordan.. Jeg klarer ikke å forstå hvorfor jeg er som jeg er og gjør som jeg gjør. Jeg vil ikke.

En dag skal jeg fortelle alt. Jeg har innsett hvordan mitt eget liv ser ut nå og jeg innser mer og mer at jeg ikke vil være den personen jeg er. Jeg vil glede andre ved å være megselv, jeg vil hjelpe andre som sitter i min situasjon. Men som det er nå klarer jeg ikke noe.

Oppdatering

  • 03.01.2014kl.20:35
  • ( 1 )

Internett er ennå ikke fixet, men skal kjøpe meg pc så snart jeg tørr å gå på butikkene igjen. Er jeg den eneste som synes det er ekkelt å skulle handle i en butikk full av mennesker?

I alle fall så går det bra med meg her nede. Har hentet en liten pus for en liten stund siden og han begynner nå å komme seg rimelig godt i den lille leiligheten vår på Majorstuen.


Ida har ikke fått møtt han ennå, så jeg gleder meg til hun får se den lille søte koseklumpen. Hun er snart ferdig med besøket sitt i Narvik og kommer da hjem til oss igjen. Var foressten noen som spurte meg om det er Ida fra Charterfeber jeg bor sammen med, og ja det er det :))hits