Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Dritt-vær

 • 27.02.2013kl.19:27
 • ( 1 )

Akkrat nå er øvene mine omtrent døve av roping og frustrasjon i den andre delen av stuen. Lillesøsteren min har skrevet en spøkelseshistorie (lekser, u know) hun nesten var ferdig med, og nå er den borte fordi hun glemte å lagre. Hun har jobbet med den i flere dager og jeg vet selv hun har lagt mye arbeid i den. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg virkelig føler med henne.

Som jeg har fortalt dere før i dag, er været og føret her oppe i Narvik noe helt forjævlig (og det er mildt sakt). Jeg var nylig en tur på butikken og vet ikke hvor mange ekstra minutter jeg brukte på å gå omveier og klamre meg fast i både trær og gjerder for å ikke havne på rumpen. Det er en ting å gå på trynet, men noe helt annet å gå på trynet i masse sørpe! Jeg liker ikke denne tiden av året. Jeg pakket på meg en stor boblejakke, selskinnssko + lue. Da jeg hadde gått i ca fem minutter holdt jeg på å koke ihjel av varme for da blåste det plutselig ingenting. Rett etter det ble det masse vind og regn, før det byttet om å ble fint igjen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kledde av og på meg jakken for å regulere temperaturen.


Kan være lurt å bruke hansker når man farger håret som dere ser. Dette har vært der i flere dager faktisk....


 I dag har jeg gått for rød leppestift og sotede øyne. Var på tide å prøve noe jeg ikke går med hver dag for å få en liten forandring. Jeg synes det er så kjedelig å se lik ut hver dag. Jeg har vel heller ikke noe spessiell stil, men heller mange forskjellige. Ser også at jeg begynner å bli blek igjen, og godt er det! 
I morgen har jeg min siste normale kjøretime (forhåpentligvis) før jeg begynner på langkjøring og glattkjøring. Gleder meg til å bare bli ferdig med hele greia. Er gøy å kjøre bil, men teorien...blæ!  Håper alle har hatt en strålende dag, og også for det i morgen. Kjøretimen min begynner klokken 8, så blir ikke seint på meg i kveld. Vondt i hode har jeg faktisk også.
Nå skal jeg gå å lese den ferdige spøkelseshistorien til Kristine, og etter det gomle i meg potetgull å brus. Jeg pleier ikke tenke at det er greit å unne seg det èn gang i uken, men heller èn gang om dagen. Dere kjenner meg.... 


http://www.formspring.me/Emiliegr

Mitt mål

 • 27.02.2013kl.16:21
 • ( 3 )

Tynn, tykk, frodig, normal, kurvete, stor eller skinn og ben? Jeg skjønner at dette er navn som er satt for å kunne skille forskjellige kroppstyper, men hvorfor er noen av dem negative og andre positive? Jeg ønsker at alle en gang kun bryr seg om hvordan dem selv ser ut. Noen synes det er pent å være litt rund i kantene, kvinnelige former kaller dem det. Andre synes det er penest å være tynn, slik som meg. Jeg kunne aldri tenkt meg å kommentert andres utseende på en negativ måte om dem selv er fornøyd (alle regler har unntak. For eksempel når det går så langt at døden truer). Om du synes du er vakker med 70 kilo på vekta, mens jeg synes jeg er vakker med 50 kilo på vekta, er det greit! Og selv om vi har en favoritt-kropp, synes vi ikke alle andre er stygge. Jeg har sett vakre kvinner i ALLE former, bokstavelig talt.

Så mitt mål er å være det de fleste vil kalle tynn. Jeg synes det er pent at det vises litt ribbein her og litt hoftebein der. Er det greit for dere? Kan jeg få like det uten at noen blir sure eller får dårlig selvtillitt? 
Jeg vil veie 43kg. Der sa jeg det. Det har vært en drøm i mange år faktisk, men målet mitt er 45kg. Jeg klarer å se hvordan min egen kropp ser ut, og jeg vet jeg hadde klart det rimelig lett egentlig. Det er ikke snakk om så ufattelig mye forskjell. Den dag i dag veien jeg 49kg. Wow... har dere i det hele tatt noen peiling på hvor lenge siden det er jeg har innrømmet vekten min i all offentlighet? Men det føltes godt.

Nå vet dere hvor jeg ligger, og hvor jeg ønsker å ligge. For å sette bilder på hvordan jeg ønsker å se ut, har jeg satt sammen noen av mine ''drømmekropper'' for å vise dere. 

 Er jeg virkelig den eneste som synes dette er pent ?

Støvlevær

 • 27.02.2013kl.08:56
 • ( 1 )

I dag (som omtrent alle andre dager) har jeg fri og ingen ikke så mange planer. Likevell  måtte jeg opp av sengen klokken 8. Kan nemlig ikke ligge å såve når vaskedamen vår skal ta den månedlige rundvasken av huset. Føler meg som en skikkelig riking når jeg skiver at vi har egen vaskedame, men er ikke helt slik det er. Hun kommer hit en gang i måneden for å vaske rundt hele huset! 
Det er lenge siden jeg har vært så trøtt når jeg står opp, men må man så må man. Jeg fikk i det minste en koelig start på dagen. Lillesøsteren min sto opp 30 minutter før meg. Så når hun ble vekket, lå jeg i sengen å pusket henne litt på ryggen før hun måtte opp. Etter det la jeg meg for å såve de minuttene jeg hadde igjen, og så kom hun inn å vekket meg når jeg måtte opp. 
 
Bare en liten stund etter jeg våknet gikk jeg ut for å ta meg en røyk, og fyyyy faen! Været og føret i dag er virkelig ikke noe som helst innenfor min stil. Det regnet, blåste så det knirket i veggene (bokstavelig talt) og på toppen av det hele var omtrent hele bakken en stor vanndam. Med andre ord er ikke småsko det beste valget i dag! 
Dere vet at jeg har begynt på sertifikatet, sannt? Sist kjøretime fikk jeg beskjed om at det ble en slags ''tentamen'' i morgen av kjøringen min. Klarer jeg det, får jeg begynne med langkjøring og glattkjøring allerede nå. Tenkt at det faktisk bare er rundt en uke siden jeg tok min første kjøretime! Åhh, føler meg så flink. Litt skryt er viktig å gi selg selv innimellom, det må dere også huske på ♥

Så nå blir det teorilesing dag ut og dag inn i huset her. I tilegg må jeg få laget en liten videoblogg til dere som jeg har sakt nå i flere måneder uten at det er blitt gjort. Må skjerpe meg.


Stygge regnværInnkjøp 26.02.13

 • 26.02.2013kl.21:07
 • ( 1 )


Leggvarmere fra lindexHårklipe fra H&MKorsettlignende topp fra lindex ''Merker'' jeg av og til har i pannen fra nilleGud må vite hva dette heter.... fra lindex i alle fallSko fra bikbok

Date

 • 26.02.2013kl.19:25
 • ( 1 )

Jeg måtte stresse meg ut døren i dag fordi jeg trodde jeg hadde satt alarmen på 08.30 da jeg våknet klokken 8 (hadde jo bare tenkt å sove litt ekstra). Men siden dette ble gjort i halvveis søvne, hadde jeg satt alarmen på imorgen, og dermed forsåv meg. Heldigvis kom mamma inn å vekket meg så jeg i det minste rakk å sminke meg!

Først var jeg på et møte, så hadd jeg kjøretime og etter det kom lillesøsteren min til byen så vi kunne ha en date-dag sammen. Hun er så utrolig hærlig, får virkelig ikke fortalt det nok ganger!!! Vi handlet inn litt nytt og nødvendig (kansje mest unødvendig, som man bare mååå ha), og i tilegg spiste vi på peppes sammen.  På slutten skjedde det noe som gjorde meg veldig trist og oppgitt. Da var lillesøsteren min der, og visste akkurat hvordan hun skulle takle meg. Er så vidunderlig å se en så ung jente ha så mye kunnskaper om andres tanker og følelser. Noen ganger glemmer jeg rett og slett av at hun bare er 10 år!
For dere som kjenner meg, vet dere hvor ubeskrivelig glad jeg er i hvitløksbrød. Bestiller aldri noe annet så lenge det står på menyen. Elsk♥Etter jeg kom hjem gikk jeg en tur med hunden for å få en liten avkobling fre verden, og etter det hjalp jeg Kristine med leksene og ga noen tips for å gjøre ting lettere. Er godt å kunne hjelpe andre ut fra erfaringer man selv har hatt.  Nå skal jeg begynne smått å skrive et innlegg om innkjøpene jeg hadde i dag. Se etter leilighet må jeg faktisk også gjøre! Håper alle andre har hatt en like strålende dag som jeg har hatt, og at den fortsetter slik (eventuelt blir myyye bedre om du har det dritt i dag). Jeg er glad i dere alle sammen, aldri glem det!

Inspo 260213

 • 26.02.2013kl.14:38
 • ( 1 )

Siste del av dagen

 • 25.02.2013kl.21:54
 • ( 3 )

Var godt å endelig få i seg litt mye mat. All maten på bildet under er faktisk mitt, woooooooow! Og det værste av alt er at jeg faktisk skal ta meg en skål potetgull om ikke så veldig lenge. 
I morgen har jeg planer helt frem til det blir kveld. Jeg skal ta med meg kamera slik at jeg får tatt både bilder, og filme fra hele dagen. Er lenge siden jeg har laget en videoblogg til dere, så det er på tide å få ordnet en snart. I tilegg skal jeg såklart skrive noen innlegg i dag som blir postet mens jeg er borte i morgen ! 

 God natt alle sammen. Jeg håper dere får såve utrolig godt i natt, og husk at jeg er utrolig glad i dere ♥
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Hadebra til..

 • 25.02.2013kl.20:01
 • ( 0 )

.. etterveksten!  Jeg er nå ferdig med en hel sermoni av hårfarging. Først laget jeg røde striper på lillesøster og en veninne av henne. Så bleket jeg etterveksten min og til slutt farget jeg over mitt eget hår med rødfarge. Nå har jeg bare en boks med hårfarge igjen, så må bestille meg flere så snart som lommeboken godtar det. Huff, det er så utrolig mye jeg må bruke penger på femover. Jeg kommer aldri til å overleve. 
Jeg gikk netopp for å lage omelett til meg og Kristine til kvelds. Jeg er så ubeskrivelig sulten. Det eneste jeg har spist i dag er en skål med suppe....  Men vi var fri for egg (og alt annet godt for den saks skyld). Så nå skal jeg og Kristine en tur ned til butikken for å kjøpe noe mat vi kan spise!

 

Problem løst

 • 25.02.2013kl.15:31
 • ( 1 )

Som jeg nevnte til dere før i dag (eller var det i går?), har begge kameraene mine blitt fri for strøm, og laderne ligger på Bokenes hos Tomme. Jeg sa jeg skulle klare å finne en løsning på problemet, og nå har jeg den! Min snille lillesøster var så utrolig snill å lånte meg kameret hennes til jeg får ladet mine kamera. Det er et par år gammelt digitlkamera så kvaliteten er ikke den aller beste. Men det er bedre enn ingenting, er det ikke ?

Så nå skal jeg ut en kjapp tur før jeg går løs på etterveksten min. Har ikke tatt den på flere måneder, så den begynner å bli en del cm. Heldigvis ser det ikke så alt for ille ut siden håret er mørkerødt og etterveksten mørkebrun. Men er likevell slitsomt å måtte farge etterveksten heletiden om man vil ha en annen farge enn mørk brun eller svart. Kjipt å være naturlig mørkhåret!

Bildene nedenfor et tatt med kameraet jeg nå har lånt. Som dere ser er det ikke verdens beste, men det duger for en liten stund !http://www.formspring.me/Emiliegr

Gi meg sommer og sol

 • 25.02.2013kl.15:05
 • ( 0 )

For ikke så lenge siden solgte jeg minipc'n min, fordi jeg har en annen jeg synes fungerer best til blogging. I tilegg har jeg ett nettbrett jeg bruker når jeg skal gjøre småting som å sjekke facebook, mail, og såklart spille! Jeg reformaterte den slik at alt ble slettet uten å tenke på å ta vare på alle bildene jeg hadde liggende på den. Så i dag skal jeg bruke store deler av dagen til å gå gjennom hele bloggen min for å lagre bilder jeg ønsker å ta vare på. Så før jeg går i gang med det har jeg hentet litt sommerbilder som jeg tenkte å dele med dere.

 


 

 


// På bildet nede til venstre er jeg sammen med Lin

 

Jeg tror ikke jeg er alene om å ønske at det var sommer igjen nå. Jeg har aldri vært noe vintermenneske. De fleste av vennene mine lengter etter sommeren når det er vinter, og motsatt (vil ha vinter når det er sommer), men slik har aldri jeg vært. Siden vi ikke har den beste sommeren her i Nord-Norge, vil jeg nesten ikke kalle det for sommer engang. Er sjeldent det er så varm temperatur at jeg kan ligge å sole meg uten å fryse. Derfor har jeg planer om å flytte til varmere strøk (mer bestemt Spania eller Thailand) når jeg er ferdig med utdanningen.

Når jeg ser tilbake på bilder fra jeg har vært varme plasser (eller sommeren her i Norge), får jeg bare lyst til å gi opp hele livet mitt å flytte nå med en gang. Men jeg må ta meg selv sammen og være litt realistisk! Det er viktig å få ferdig utdannelsen, ellers er det vanskeligere å få seg jobb, og dermed lettere å slite økonomisk. Men det må være lovt å mimre litt tilbake, eller hva ?
Håper dere alle får en fantastisk dag videre selv om det er vinter og kaldt (og ikke minst glatt!!!!).

 


// Bildet øverst til høyre er Astrid og de to nede er lillesøsteren min


Til Thea

 • 25.02.2013kl.12:52
 • ( 2 )

Når man blogger, er kommentarer det som får deg til å ønske å fortsette. Jeg er en av de få som er så ufattelig heldig å kun får positive kommentarer og en gang innimellom konstruktiv kritikk. Jeg skal ikke påstå at dere er de beste leserne i verden, for jeg liker ikke å uttale meg om slike ting som jeg ikke kan vite. For jeg vet ikke hvordan leserne er mot andre bloggere. Dere skjønner hvor jeg vil med dette? Jeg mener så absolutt ikke å si at dere ikke er helt supre, for det er dere virkelig !!!

Når man er innom å leser kommentarer hver dag, legger man merke til enkelte som er flinkere å kommentere enn andre. Jeg vet selv hvor lett det er å glemme av å kommentere. Jeg leser en del blogger selv, men må ærlig innrømme at jeg legger igjen en kommentar ca en av 100 ganger jeg er innom. Så jeg har ikke tenkt å dømme dere for det!
Men en søt jente som fortjener litt ekstra ros på bloggen min er Thea. Hun er utrolig flink å kommentere, og kommenterer gjerne flere ganger om dagen. Det er slike som deg som lyser opp dagen min ! Så tusen takk til deg, Thea! Setter utrolig stor pris på det ♥

Drøm deg bort

 • 24.02.2013kl.20:03
 • ( 2 )

Nå er søknad om førerkort sendt inn og kanelsnurrene satt i ovnen. Fikk med meg både lillesøster og lillebror for å bake, og det ble overaskende nok ingen krangling eller uenigheter. Stolt storesøster! Har også nappet øyenbrynene på lillesøsteren min litt. Det var første gangen hennes, så jeg synes hun tok det helt ekstremt bra (hun er bare 10 år). 
I morgen skal jeg på en ny kjøretime, og jeg gleder meg like mye som vanlig. Teorien derimot... huff. Jeg har lest og pugget rundt 30 sider, og synes allerede det begynner å bli vansklig å få med seg alt. Så for å få et lite avbrekk fra hverdagen tenkte jeg å legge ut litt bilder som man kan drømme seg litt bort i.

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Alene igjen

 • 24.02.2013kl.17:03
 • ( 1 )

Vi har vi avlevert Haakon på bussen, og nå er han på tur til flyplassen. Han kom natt til fredag til Narvik, så vi har fått ett par dager sammen her hjemme. Resten av familien min har vært på hytten i en uke, så vi har hatt hele huset for oss selv. Jeg har laget mat, ryddet og vasket klær, så er nesten litt stolt over meg selv.
Er bare jeg og Kristine som er hjemme nå, så vi har planer om å bake noe. Hva har vi ikke bestemt oss for helt ennå, men tror vi heller mot boller eller muffins.

 

                                  Jeg vet ikke helt hvordan det er andre plasser i Norge, men her er det i alle fall istid. Tidligere i dag måtte jeg ta på meg en mannejobb. Jeg hentet spaden ute i skuret, gikk ned den bratte bakken utenfor huset go begynte å strø. Er bare is ned hele bakken, så var umulig å komme seg opp der med bil. Jeg er blitt en skikkelig flinking de siste dagene!
Nå skal jeg hente ut hvitløksbrødene jeg har laget til meg og Kristine, så blogger jeg mere senere. Ha en strålende dag alle sammen ! 

Flink som jeg er har jeg laderne mine på Borkenes, og begge kameraene mine er fri for strøm. Derfor kan bloggingen fremover bli en liten utfordring, men jeg skal prøve å klekke ut en god plan etterhvert! Trenger bare litt tid på meg.

Inspo fra bestemor og bestefar

 • 24.02.2013kl.16:02
 • ( 1 )


// Alle bildene er tatt og redigert av meg

Extension - Rapunzel of Sweden

 • 22.02.2013kl.12:27
 • ( 3 )

Nå har jeg skrevet opp en liste med innlegg jeg skal ordne til bloggen. Det er blandt annet forskjellige inspo innlegg, favoritter i klesskapet, hårfarger, pakker i posten og diverse. Håper det er noe dere ser frem til! Jeg har lenge planlagt å lage et innlegg om extenson siden jeg prøvde ut Rapunzel of Sweden for første gang for en liten stund siden. Så nå er det vell på tide!

Hvorfor Rapunzel of Sweden ?
Jeg ha brukt pilus i mange år, rett og slett fordi dem er billig og har bra kvalitet på håret. Men i den siste tiden har jeg hatt rødskjær i håret, og da blir det mye vanskeligere. Jeg er ikke noe glad i å farge selve extensionet fordi håret blir fortere slitt, så for å gjøre det enklest og best mulig ønsker jeg at det allerede er litt rød i fargen når heg bestiller. Jeg letet gjennom det meste av sider jeg kunne finne, og havnet til slutt hos Rapunzel of Sweden. Har hørt mye bra om dem, og følte meg veldig trygg på kjøpet jeg gjorde hos dem.  

Hvilken type extension ?
For min del er det clips og loop som har fungert best. Men ettersom jeg har fått veldig tynt hår etter all blekingen, vises loop litt for godt med tanke på hestehale og slikt. Bestemte meg derfor  for å prøve tape extension denne gangen ! Skulle dra til Spania noen dager etter, så ville ha det så lettvindt som mulig.
 

Pris og leveringstid ?
Måtte betale i overkant av 1200 kr + frakt, noe som er litt mer enn hva jeg vanligvis betaler. Og måtte ikke vente mer enn ett par dager før det kom i posten ! 
 

Holdbarhet ?
Med det samme jeg satte det på, så det helt ubskrivelig naturlig ut. Jeg var utrolig førnøyd og gledet meg masse til å kunne dra til Spania uten å tenke på at håret så kort og stygt ut. Håret begynte fort å blir slitt i tuppene.
Allerede etter en uke begynte festene å ski ut av håret etter jeg hadde dusjet. Dette kan såklart ha noe å gjøre med måten dem var festet på, men var ikke lett å skulle sette dem på gijen heller. Da det var gått under to uker, måtte jeg fjerne alle festene. Dem var så slitt at dem ble en eneste stor floke.

Så alt i alt vil jeg IKKE andbefale det ! 

http://www.formspring.me/Emiliegr
 

Inspo

 • 21.02.2013kl.21:51
 • ( 2 )

          

          

Alle bildene et tatt og redigert av meg

                                                                            
Klar, ferdig - kjør

 • 21.02.2013kl.10:53
 • ( 2 )

God morgen ! Har det veldig travelt akkurat nå, så dette innlegget blir litt fort-gjort. Skal ut å ha en ny kjøretime om en liten stund, men har snart brukt opp hele tiden jeg egentlig skulle bruke til å stelle meg, til å se på tv. Det er veldig typisk meg.
Når det begynner å nerme seg midnatt kommer kjæresten min reisende helt fra Drammen for å være sammen med meg til søndagen. Gleder meg utrolig mye, for jeg har ikke sett han på mangemange uker! Håper dere får en fin dag videre søtinger, så oppdaterer jeg dere senere. 


Ser ennå ut som dette, selv om jeg skal være ute av døren om 30 minutter. Og på de 30 minuttene skal jeg rekke å dusje, spise og sminke meg. Satser på at jeg rekker det!

S&S

 • 20.02.2013kl.22:11
 • ( 1 )

KLÆR

Hvor fikk du den der "Don't think, Feel" Singleten fra?? ;o
Bikbok

Og den der som er svart og hvit med sløyfe frampå og knapper? (fra bilde på facebook)
Den har jeg fått av mamma i gave om jeg ikke husker helt feil. Dermed er jeg desverre ikke sikker

 

HÅR 

Hvilken farge brukte du på håret ditt? :0 fin farge!!!
Vampire red fra manic panic ! 

Blir den fargen utvaska hele tiden?
Jeg bruker ikke permanente farger, så dem blir utvasket. Men jeg har orange- og rødtoner i håret som sitter igjen fra permanenter farger, så når fargen begynner å gå ut, er det ikke så utrolig mye forskjell. Jeg pleier å farge håret ca hver 14. dag ! Og denne type farge skader ikke på håret !

LINSER

kan du lage et innlegg om de forskjelligelinsene du bruker?
Og linke de?
Siden linsene jeg bestiller varer i ett år, bruker jeg bare ett par om gangen. De første linsene jeg brukte var månedslinser som jeg kjøpte på en brille-butikk i Thailand. De var grønne og de andre var lilla. Etter det har jeg bestillt svarte og blå (som jeg bruker nå) fra honeycolor.com

Direktelinker; Blå - Svart

Hvordan tar du vare på linsene dine?
Gjør ikke så mye annet enn å legge dem i linseveske på natten

Tar du de av om natten?
Japp ! Er såklart ganger det ikke har blitt gjort på grunn av f.eks. døgning og overnatting. Og det eneste som skjer da er at det kan svi litt dagen etterpå, men er noe man overlever, så lenge man ikke har dem på flere døgn enn 2 i strekk !

Er de uten styrke ?
Mine er uten styre fordi jeg ikke vet hvilken styrke jeg har på hvilket øye, haha. Men er fullt mulig å bestille med styrke ! 

Nå er jeg i gang

 • 20.02.2013kl.20:16
 • ( 1 )

Endelig kan jeg si at jeg har begynt på sertifikatet! Føler så utrolig godt å være i gang. Hadde min første kjøretime i dag, og har neste allerede i morgen. Gleder meg. Jeg var helt utrolig heldig med kjøre-læreren, og han er så utrolig flink. Jeg overasket megselv av hvor flink jeg var, hihi. Må få skryte litt av meg selv, eller hva ?


Akkurat nå sitter jeg å koser meg i Idol. Ellers har jeg nappet øyenbrynene, laget meg noen hvitløksbrød og bare slappet av på facebook. Når Idol er ferdig skal jeg farge over håret mitt igjen, og så skal jeg få slengt ut et innlegg hvor jeg svarer på noen av spørsmålene jeg har fått inn i det siste ! Ha en fortsatt fin kveld frem til vi snakkes igjen alle sammen !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Bilder fra den siste tiden

 • 19.02.2013kl.22:50
 • ( 5 )

Deler bare litt bilder fra tiden jeg ikke har blogget med dere, så dere får litt inntrykk av hva jeg har gjort mens jeg ha vært borte fra dere.

 

Se det søte korte jeg fikk av kjæresten når det var valentine !

 

 

Og for dere som ikke vet det, så har jeg og lillesøsteren min verdens beste forhold! Elsker henne så utrolig høyt ♥

 

 

 Jeg er så flink

 • 19.02.2013kl.18:42
 • ( 3 )

Heisann !
Var innom trafikkskolen jeg bruker i dag for å bestille meg en kjøretime. Jeg ville ha bilden med automatgir siden jeg er helt elendig med manuellt. Etter å ha diskutert med kjørelæreren i ca 10 minutter sa jeg ''Nytter ikke hva du sier, for jeg vil ha automat uansett!''. Og vet dere hva han svarte?!  ''Om du prøver manuell, skal du få kjøretimen gratis''. Jeg ropte ''SÆRR?!'' etterfulgt av en liten dans (det føltes ikke flaut før etterpå foressten). Det gjorde dagen min ! Så på de sekundene ble hele dagen min snudd fra gråt til et smil! Så nå som jeg er glad utnytter jeg den gode energien til å blogge!

Men det var ikke det jeg egentli skulle fortelle dere. Jeg har nemlig vært verdens flinkeste datter i dag! Siden mamma har jobbet formiddag i dag, lurte hun på om jeg kunne sette på middagen til hun kom hjem. Og flink som jeg var fikset jeg middagen. Ett bilde sier mer enn 1000 ord, er det ikke det dem sier?

Så må jeg vise dere den nydelige himmelen som var ute tidligere i dag !


Jupp

 • 18.02.2013kl.22:54
 • ( 4 )

Er litt veldig sliten for tiden. Men dere skal vite at jeg prøver så godt jeg kan å komme innom bloggen, bare kommer meg aldri så veldig langt. I tilegg er det noen i familien min som leser bloggen min som ikke helt forstår dagens samfunn og legger ut for mye av meg selv, gjør jeg det? Er jeg for åpen på bloggen..?
Beste er 19 i dag !!!!

 • 15.02.2013kl.08:35
 • ( 3 )

Er det noe vi trenger å sette pris på, så er det venner. Jeg har vært den personen som ikke har vært så god til å beholde venner gjennom årene. Dette skyldes at jeg har aspergers, og er litt mindre sosial enn ''gjennomsnittet''. Jeg er ikke flink til å holde kontakten med mennesker, uansett hvor gode venner dem er. Dette har alltid irritert meg, men har ikke klart å gjort så mye med det.
Likevel er det en person jeg har holdt kontakten med siden jeg gikk i 2. klasse på barneskolen. Jeg husker da jeg sto i vinduet til pappa å så på den søte jenten med det utrolig fine blonde håret som hoppet strikk på altanen.Jeg snakkes såklart om Ida ! Hun bodde i huset rett nedenfor, men feig som jeg var turte jeg ikke gå ned å ta kontakt.
Om jeg ikke husker helt feil ble vi kjent gjennom en felles veninne som bodde litt bort i gaten. Og GUD, så glad jeg er for det ! Til og med da jeg flyttet til Mosjøen, flyttet hun også etter en liten stund, så vi har alltid vært i nærheten av hverandre. Da vi var mindre (tro det eller ikke) var vi begge noen blonde bimboer med tupert hår og hullete bukser.  Selv om Ida fortsatt går for den samme stilen, har vi begge forandret oss mye (TIL DET BEDRE!!!!).

Hun er den som har lånt meg penger når jeg har vært i nød og alltid kommet med komplementer og kloke ord. Hun var den som sto meg nermest gjennom både barneskolen og ungdomskolen, og vi vet alle at det er en tung periode. Med andre ord har (og er) Ida en stor del av livet mitt. Er så ufattelig glad jeg har henne. Lots of love ♥
GRATULERER MED DAGEN IDA !!!!!  Du gir så mye av deg selv til andre, og fortjener ingenting annet enn det beste tilbake. Du har tatt en stor del av hjertet mitt, og kommer alltid til å beholde det. Du er sterk, og jeg beundrer deg for det ♥

Bortskjemt

 • 14.02.2013kl.20:02
 • ( 0 )

Heisann sveisann. Akkurat nå befinner jeg meg hos Ida. Utrolig godt å komme seg litt ut av huset, og ikke minst å se hun igjen !!
Vi kom netopp inn døren etter å ha vært en tur på rema og handlet inn litt masse godt (Ida brukte godt over 1000-lappen, wohooo).I tilegg har jeg fått servert mat på fanget. Jeg blir alltid bortskjemt når jeg er her, men kan vel ikke klage på det ?

 

Vi hadde egentlig planer om å dra inn til byen, men det ble ikke noe av. Ida skulle egentlig rekke polet, så vi fikk noen til å kjøre oss til byen. Etter å ha ventet i rundt 30 minutter bestemte vi oss for å ta bussen som gikk om 1 min (dømt til å misslykkes, foressten). Vi sto på busstoppet i rundt 10 minutter uten at bussen kom. Vi gikk tilbake inn igjen for så å få vite at han som skulle kjøre oss hadde vært her og kjørt igjen ! Da ga vi opp å gikk på butikken for å handle inn noe vi kunne bli feit på ♥

Så nå skal vi ha en koselig valentines dag sammen! Husk å sette pris på vennene deres, alle sammen ! Viktigviktig. Når alle andre forlater deg og du står alene, har du alltids de få ekte vennene som alltid støtter deg og er der. Jeg elsker vennene mine, og jeg ser på meg selv som heldig som har hele 4 bestevenner!!!
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Outfit - 14 Februar

 • 14.02.2013kl.15:06
 • ( 3 )

Klokken har så vidt bekket tre, men føler likevel at dagen snart er over. Det er såklart fordi jeg har vært våken mange flere timer enn hva jeg vanligvis har vært på denne tidenav døgnet. For å være helt ærlig hadde det ikke vært unormalt om jeg ennå lå i sengen midt i mine dypeste drømmer. Men det har ikke vært så ille å få med seg mye av dagen, faktisk. Jeg har fått gjort utrolig mye allerede i dag, og fått oppklart litt mere om hva som skal skje fremover. Nå begynner endelig ting å se litt lysere ut. Lykke !

Her har dere klærne mine i dag. Jeg har aldri helt forstått hvorfor dere ønsker å se klærne jeg går med, rett og slett fordi jeg har en sløv stil og ikke bryr meg for mye om hva jeg drar ut av klesskapet. Men vil såklart gjøre dere fornøyde, så slenger ut litt outfit i ny og ne.

Nei, jeg er ikke gravid.... ennå ;- ))

Tidlig....

 • 14.02.2013kl.08:19
 • ( 0 )

En tidlig god morgen fra meg i dag ! Har vært i dusjen, spist frokost og snart blogget til dere. Nå gjenstår det bare å kle på meg litt klær og sminke meg. Gikk egentlig helt greit å stå opp selv om jeg merker det ikke var så utrolig gjennomtenkt å poppe noen sovetabeletter før jeg la meg i går. Men på en annen side var det kansje like greit. Lå i sengen en stund før jeg sovnet (rundt 1,5 timer) uansett, så om jeg ikke hadde tatt dem hadde jeg kansje ikke fått sove noen ting.

 

 

Du vet du er tidlig oppe når det fortsatt er mørkt ute....Happy valentines day foressten !

Opp tidlig til en forandring

 • 13.02.2013kl.23:41
 • ( 1 )

For første gang i mitt liv kan jeg med hånden på hjertet fortelle at det var godt å trene ! Ja, der sa jeg det. Den setningen var jeg sikker på aldri kom til å komme fra min munn. Har dere noe anelse om hvor stolt jeg er av meg selv nå?! NEI.  
Dette gir meg faktisk motivasjon til å dra tilbake så fort som mulig for å trene mer, hvor sykt er ikke det? Selv om jeg kansje ødela det litt med å spise en skål med potetgull (egentlig 2) med det samme jeg kom hjem........
 

Men over til noe annet ! Det er vel ikke til å legge skjul på at døgnrytmen min er blitt varierende etter jeg bestemte meg for å ha et friår i år. Klokke og tid har rett og slett ikke hatt så mye å si for meg. Hvorfor skulle det, egentlig? Jeg gjør aldri noe uansett. Så det har ikke vært noe som verken har plaget meg eller vært behov for å endre. 
Så når det plutselig kommer en dag hvor man må opp tidlig, hva gjør man da? Åj. Nå ble det plutselig et litt større problem at jeg liker å ligge å porke i sengen til langt ut på ettermiddagen. I morgen skal jeg nemlig opp 7.30 !!!!!!! Jeg vet hva du tenker; det var da ikke så tidlig. Men for meg er det ubeskrivelig tidlig. I morgen har jeg mange planer (kansje til og med litt for mange). 
Men klokken tikker snart midnatt, så er på tide å hoppe i sengen sammen med min syke lillesøster ♥ Håper dere får såve godt i natt, og drøm søte drømmer om meg !

  http://www.formspring.me/Emiliegr

Trening, kansje ?

 • 13.02.2013kl.18:38
 • ( 5 )

Nå er jeg kommet meg hjem fra besteforeldrene mine. Har plassert meg selv i stolen jeg alltid sitter i (som foressten er helt sykt ubehagelig) med datamaskinen på fanget. Barnetv er på så høyt i bakgrunnen at jeg så vidt klarer å høre hva jeg selv tenker, men regner med det er noe man må tåle med barn i hus. Jeg har vanvittig lyst til å dra å trene i dag, men tror ikke mamma var like begeistret. Har fått beskjed fra kjæresten at jeg må trene rumpen, så må vel bare ta det som et hint ? Tredemølle, benkpress og knebøy, her kommer jeg! Mamma gjorde et forsøk på å få meg ut å jogge for å erstatte treningsstudioet, men det ble kort prosess og et klart nei fra meg. Skjønner ikke hvordan dere klarer å kjenne svetten renner selv om det er iskaldt i luften. Jeg hater i alle fall den følelsen !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Brb

 • 13.02.2013kl.16:22
 • ( 0 )

Jeg er enda hos besteforeldrene mine, derfor har jeg ikke blogget i dag. Jeg har bare nettbrettet med meg, og det er ikke verdens beste redskap innenfor blogging. Men har hatt med meg kamera, så bedre innlegg kommer senere!

Hos ''gamlingene''

 • 12.02.2013kl.20:56
 • ( 1 )

Akkurat nå sitter bestemor og bestefar å retter extra'n (eller hva det er ) som går på tv nå. Mens dem gjør det, har jeg stjelt datan til bestefar for å kunne slenge ut et siste innlegg i dag.

Er fortsatt i litt sjokk etter den plutselige døden som inntraff. Det er ikke en kjempegod kompis som er gått bort, men jeg kjente han. Har lest gjennom hele loggen vår på facebook i dag, og ser at det kansje er noe jeg kunne tydet bedre. Men slik kommer det sikkert alltid til å være, tror dere ikke det? Etter noe har skjedd tenker vi alltid ''hvorfor skjønnte jeg det ikke da han skrev det han skrev'', '' hvorfor leste jeg ikke mellom linjene'', ''hvorfor gjorde jeg ikke noe''.


Men livet går videre for oss som sitter her med livet i behold. Og da jeg var ute å tok outfit bilder til dere i dag, knipset jeg litt fra himmelen også. Var så utrolig fint.
Skal gå tilbake for å knuse bestefar i kortspill litt mer før jeg tar kveld. Skal fixe ett innlegg om mine planer fremover i løpet av uken. Vet det er mange av dere som lurer på ting som hvor jeg skal gå skole, hvor jeg skal bo, hvordan det fungerer å ha avstandsforhold og slike ting. Siden jeg ikke kommer innom mere i dag, sier jeg god natt allerede nå !

Outfit - 12 Februar

 • 12.02.2013kl.15:51
 • ( 3 )

 

 


//Bikbok

Prioriterer bloggen

 • 12.02.2013kl.14:52
 • ( 0 )

Humøret mitt er litt bedre i dag enn hva det var i går. Jeg aner ikke hvorfor, men deilig er det uansett. Dere vet alle de gangene jeg har fortalt dere at jeg har en del innlegg liggende som skal postes, men aldri kommer meg så langt? Nå er det slutt på det!  I dag har jeg planer om å sitte mange en del timer med bloggen for å kunne gjøre den kjedelige hverdagen deres om til noe spennende (ha-ha, morsom i dag). Nå skal jeg komme meg videre på de andre innleggene. Ha en fin dag ! :- ))

 Fake a smile

 • 11.02.2013kl.23:10
 • ( 3 )

En venn har valgt å forlate denne verden i dag..  Er på tide å tørke tårene å gå til sengen. Jeg ønsker ikke være trist. Det var tross alt dette han ønsket

 

PIP; nye linser

 • 11.02.2013kl.21:08
 • ( 5 )


Når jeg ser tilbake på innlegget jeg skrev før i dag må jeg nesten le litt.  Jeg var ikke så veldig glad for å ikke kunne sove lenge og extremt trett. Men jeg kom meg til slutt på butikken (etter å ha tatt på meg omtrent alt både jeg og mami eier av klær) og fikk hentet ut linsene.Jeg var veldig usikker på hvordan dem kom til å se ut på meg. For første gang har jeg bestilt blå linser. Og for meg som har naturlig mørkebrune øyne er det vanskelig å finne linser som dekker hele min øyenfarge. Heldigvis ble det ikke noe problem, og selv syntes jeg det så fint ut. Såklart er det en del annerledes å se seg selv med blå øyne når man har brukt svarte linser i over ett år.

For dere som har spurt hvor jeg kjøper linsene mine, så er det på honeycolor.com !Blåfargen er litt lysere enn hva dem ser ut på bildet. Men alt i alt er jeg superfornøyd ! Hva synes dere?http://www.formspring.me/Emiliegr

Magen din ringte..

 • 11.02.2013kl.15:29
 • ( 0 )

Nå som jeg er på besøk hos mamma en tur, er det ikke fritt frem lengre. Jeg får ikke en gang lovt til å såve så lenge jeg vil. I dag ble jeg vekt klokken 14, utrolig irriterende i alle fall.  Og som om jeg ikke er irritert nok akkurat nå, må jeg ned til butikken (nevnte jeg at jeg ser ut som et dass?) for å hente ut de nye linsene mine. Denne dagen kommer til å bli en prøvelse for min del. Tror dere ikke foressten jeg er fri for tabelettene mine og i tilegg ikke har penger til å hente ut nye. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!    Jeg dør...


Yezzda. Så nå skal jeg hive på meg omtrent alt jeg finner av klær i skapet og tusle ned til butikken. Gruer meg allerede til å kjenne den iskalde vinterluften mot ansiktet. Håper dere har en bedre dag enn hva jeg har hatt. 

 

Hæppi morsdag

 • 10.02.2013kl.15:12
 • ( 3 )God natt

 • 09.02.2013kl.21:40
 • ( 3 )

Orker rett og sltt ikke å sitte på datan mere i dag, derfor sier jeg god natt allerede nå. I morgen skal jeg reise til Narvik for å bsøke familien og Ida. Har et møte den 14. så regner faktisk med å være der helt til da. Gleder meg utrolig mye til å se igjen Ida. Har ikke sett henne siden vi kom hjem fra Spania, og det er mange uker siden. 

 
Tips

 • 09.02.2013kl.19:23
 • ( 1 )

* Du kan bruke en sminkekost til å gjøre tastaturet rent. Jeg brukker en gammel angled brush fra cosmopolitan :- ))

 


Rumlerumle

 • 09.02.2013kl.15:41
 • ( 0 )


Heisann
! Beklager for at bloggingen ikke gikk helt etter planen i går, men for en gangs skyld var jeg opptatt stortsett hele dagen. Vi var i byen for å levere datan min og slike småting. 

Men i dag er det lørdag ! Ikke det at jeg skal gjøre så mye i dag, men det er en litt god tanke å ha liggende i bakhodet. Det er sikkert mange av dere som har fullt med planer i dag, og det er bra. Vet det for eksempel er ukm i Harstad i dag.

Wææ, jeg klarer ikke stoppe magen min fra å rumle. Tror jeg må ta meg en tur på butikken snart. Bestemte meg i går for å ta en pause fra potetgull i èn uke. Men jeg kjennte allerede når jeg våknet at det kom til å bli vanskelig. Det første jeg tenkte på når jeg åpnet øynene var hvor vanvittig lyst jeg har på potetgull... Så det er vel en liten mulighet for at pause-planene går i vasken allered i dag. Skulle ønske det var noe annet jeg likte like godt som var litt sunnere!!
Håper dere får en superfin dag alle sammen. Jeg kommer såklart tilbake med flere innlegg litt senere i dag ! 

 

Tilbake i morgen

 • 08.02.2013kl.22:50
 • ( 0 )

Kommer tilbake til bloggen i morgen. Har hatt en hektisk dag uten noe bilder, og valgte derfor å gjøre det bra igjen i morgen med masse blogging! Sov godt alle sammen. Er sååå glad i dere ♥
Music #1

 • 07.02.2013kl.18:51
 • ( 2 )

Jeg er blitt utrolig sløv på å oppdatere dere på musikksmaken min! Så tenkte å begynne å legge ut et par sanger om gangen. Musikksmaken min er veldig variert. Jeg hører på alt fra In Flames til Andrea Bocelli. Så ja...

 

 


Running to the sea - Röyksopp og Susanne Sundfør

 

 


Pitbull feat. Akon & David Rush - Everybody fuckes Loves

 

 

 


One Direction - Little things


 

 
 Will.I.am feat Eva Simons - This is love

Famous

 • 07.02.2013kl.14:10
 • ( 1 )

God dag. Har ikke klart å få meg opp av sengen ennå. Var så utrolig godt å bare ligge under dyna med potetgull og godter mens jeg stalker spennende mennesker på youtube. Jeg har desverre bare bilder fra i går siden jeg ikke har orket å hente kameraet (som ligger hele 2 meter unna meg). Jeg la ut datan min for salg i går og ser ut som jeg får solgt den. Var faktisk mange som viste interesse, og det er jeg glad for! Har satt budfristen til klokken 17 i dag.
Hadde besøk av en kompis etter byturen i går. Og når jeg spurte han hvordan han visste at jeg blogget, svarte han ''den bloggen din har gått litt rundt her i Harstad,ja''. Ehh, hater å bli hatet :' c

Men er jo også litt gøy å vite at mennesker du ikke kjenner vet hvem du er! Haters make me famous, eller hva? Haha, ha en super dag videre småtroll ! Jeg skal komme meg opp av sengen for å gjøre litt nødvendigheter (gå ut med søpla og dusje, spennende ja. Nei) før Tomme kommer hjem fra jobb.

 

 De nye linsene mine er foressten kommet! Det betyr at jeg må ta meg en tur til Narvik snart, så jeg kan hente dem ut. Har prøvd noe annet enn svart denne gangen, så er utrolig spent på hvordan det blir å se ut! Så har jeg foressten fått en søt valentinsgave hos kjæresten jeg skal fortelle dere om senere. Nå blir det ferie igjen , wihoo !!!!! ♥

Snilleste

 • 06.02.2013kl.19:15
 • ( 0 )

Nå er vi hjemme fra byen igjen !

 


Nå skal vi faktisk legge oss ned for å se litt film snart, så jeg skal gå ned å stelle meg. Avslutter dagen litt tidlig siden vi ikke har fått sovet noe i natt.
Og en ting til !! Må bare slenge med et bilde av verdens snilleste Ole som kjøpte potetgull og smågodt til meg og Tomme i byen. Wiiii Planer om by1

 • 06.02.2013kl.14:54
 • ( 2 )

Jeg har fortsatt ikke sove etter jeg voknet halv to i natt, men likevell er energien på topp ! Jeg har fått brukt dagen til å vaske litt klær, sminket meg, klippet og fikset shortsen min litt, nappet øyebrynene, barbert leggene og slike nødvendigheter. Er så fornøyd med min egen innsats i dag at jeg fortjener en medalje. Noen som melder seg frivillig til å lage til meg?
Akkurat NÅH sitter jeg som vanlig bare å vente på at Tomme skal komme hjem fra jobb, så vi kan dra inn til byen sammen med Ole.

Så har jeg klippet meg litt også i dag. Godt å ikke ha så tykt hår lengre. 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Outfit - details

 • 06.02.2013kl.09:52
 • ( 2 )


Tid for plikter

 • 06.02.2013kl.08:16
 • ( 1 )

Akkurat nå lever jeg det late livet til det ultimate. Ser på ''ferieflørten'' på sumo, mens jeg moter meg opp til å starte dagen. Har en del småting å gjøre tidlig på dagen i dag, så kan være en god idè å starte på det snart. Episoden jeg ser nå er strax ferdig, uansett !

 
 Don't think, feel.

 • 06.02.2013kl.06:52
 • ( 1 )

Bildene er noen dager gamle


Nå tenker dere vell ''hva faen gjør du oppe nå?!''. For jeg la meg tross alt for å såve klokken 11 i går kveld. Sovnet gjorde jeg faktisk også.
Når klokken ble 1:30 i natt våknet jeg av at Tomme som hadde vånet og ikke fikk sove igjen. Det merkelige var at jeg ikke var noe trett i det hele tatt, faktisk så trodde jeg det var blitt morgen allerede. Så akkurat nå har jeg jaget Tomme ned på kjøkkenet for å lage meg omelett. Han lager den beste !  <3 

Etter det skal han trø opp på jobben, mens jeg prøver litt til å tvinge meg selv til å såve. Nå han kommer hjem fra jobben igjen, skal vi en tur til byen sammen med en kompis. Så må jeg også se om jeg ikke får solgt den ene datamaskin min. Begynner å bli veldig tynt med penger her nå. Og til dere som faktisk er våken nå fordi dere skal på skole eller jobb; god morgen !! Håper dere får en fin dag alle sammen. Bare 2 dager igjen til helg :- ))

Dere skjønner ; ))

 • 05.02.2013kl.20:06
 • ( 1 )

Akkurat nå er jeg litt sånn at jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive. Jeg er kommet så dypt inn i chille modus, at jeg ike orker å gjøe noenting. Knipset et par bilder med kamera som beskriver rimelig godt hva som skjer her i huset ! Skal hilse fra Haakon

 


Happy tirsdag

 • 05.02.2013kl.15:14
 • ( 1 )

Selv om mandager kan være en tragedie, tror jeg ikke det finnes værre dager enn tirsdager for dem som må opp om morgenen. Husker det veldig godt fra jeg selv gikk på skole. Tomme har vært hjemme fra jobb i dag, så vi har begge sovet i 12 timer i natt. Godt ? JA.

Jeg sitter egentlig å sminker meg akkurat nå, så må fortsette med det. Ønsket bare å si at jeg håper dere får en fin tirsdag! 

 

 Bildene er fra i gårKveldschill

 • 04.02.2013kl.22:53
 • ( 1 )

Haha, ja fint bilde fra bussen over her. Er netopp kommet hjem fra en liten bytur sammen med Tomme. Har sett i veggen fra han kom hjem fra jobb, så bestemte oss for at en bytur kunne bedre humøret. Det beste er at det faktisk fungerte! Så nå har vi spist litt ost og kjeks etterfulgt av potetgull. Begge 2 har datamaskinene på fanget, og er passelig oppslukt av facebook og bilder.
Jeg har ikke å mye nytt å spennende å fortelle dere, så jeg tar dette som mitt siste innlegg for dagen ! Sov godt alle sammen ♥ 

 

 

Tror jeg må rydde i klærne mine i morgen ?
hits