Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Morgentryne

 • 27.02.2014kl.12:08
 • ( 2 )


Morgentryne
God morgen. Våknet allerede rundt halv ti av en alarm som gikk av. Uheldigvis virker det som jeg er den eneste i verden som våkner av alarmen og ikke få sove igjen? Det er litt kjipt. Spessielt når du står opp å bare må prøve å være stille siden andre såver. Heldigvis ser det ut som di to søte blondinene ved siden av meg i senga verken våkner noe serlig fort eller har sure miner i ansiktet om jeg tilfeldigvis bråker med noe og dem våkner.

I går var vi en tur ute på en av de lokale pub'ene. Sjeldent man ser noen på sin egen alder, og er vell egentlig ikke så mange hvite mennesker der heller.I fare for at jeg høres rasistisk ut nå må jeg bare nevne at det er jeg ikke. Poenget er at det kansje ikke er så mange der som er så lik oss. Likevell er det den eneste plassen ''ute'' vi har prøvd her, og ender opp med å gå dit hver gang vi drar ut bare for en kosepils.
Når jeg får samlet meg litt sammen tenkte jeg meg ut å handle frokost. Vi har så mange fastfood kjeder rett rundt hvert hjørne og i alle gater at jeg nesten har gitt opp håpet mitt om å slanke meg. 

*smileyface*

 • 25.02.2014kl.14:01
 • ( 0 )

 

         


Tre fulle dager uten å være deprimert, deprimert bare noen få timer i går, og dagen i dag har bare vært fin. Er så uibeskrivelig godt å endelig føle seg som seg selv igjen. Ingen i hodet som bestemmer over meg, bare jeg. Herlig! I dag har jeg planer på hva som skal skje, og vet ikke om jeg liker det eller ikke. Det er så uvandt å ha klokkeslett å forholde seg til og ikke mminst det å ha avtaler. Jeg pleier ikke å lage avtaler på hva jeg skal. Litt spent på å se om alt kommer til å gå bra og om jeg føler meg bedre til sinns av å holde meg i aktivitet. Nye ting er alltids litt vanskelig å slitsom i begynnelsen, men etter den perioden finner man fort ut om det er noe for meg eller ikke.

Skål for tirsdag også med det samme. At klokken er to på dagen trenger vi ikke begymre oss for om vi har fri,sannt? Ha en fin dag !

25.02.2014

 • 25.02.2014kl.14:00
 • ( 0 )

 

         


Tre fulle dager uten å være deprimert, deprimert bare noen få timer i går, og dagen i dag har bare vært fin. Er så uibeskrivelig godt å endelig føle seg som seg selv igjen. Ingen i hodet som bestemmer over meg, bare jeg. Herlig! I dag har jeg planer på hva som skal skje, og vet ikke om jeg liker det eller ikke. Det er så uvandt å ha klokkeslett å forholde seg til og ikke mminst det å ha avtaler. Jeg pleier ikke å lage avtaler på hva jeg skal. Litt spent på å se om alt kommer til å gå bra og om jeg føler meg bedre til sinns av å holde meg i aktivitet. Nye ting er alltids litt vanskelig å slitsom i begynnelsen, men etter den perioden finner man fort ut om det er noe for meg eller ikke.

Skål for tirsdag også med det samme. At klokken er to på dagen trenger vi ikke begymre oss for om vi har fri,sannt? Ha en fin dag !

Randomshit

 • 23.02.2014kl.16:13
 • ( 0 ) 

 

Måtte redigere litt på innlegget under da jeg våknet i dag tidlig. Den tilstanden jeg var i da jeg skrev det var egentlig ikke bra nok til å kunne blogge. Jeg var rett og slett full i går, og det var litt av resultatet fra det. Hadde i alle fall en hyggelig kveld i går selv om jeg satt på alle fire på gaten og pyntet fortauet med oppkast før det var blitt midnatt.

Ida har vært borte i to dager nå for å feste litt andre steder enn Oslo, og regner med å se henne her hjemme om ikke så veldig mange timer. Haze er i tilegg totalt usosial, så i dag er jeg mitt eget selskap.

Skal prøve å komme meg i dusjen så fort som mulig for å bli ferdig med det. Har også fristet å dra på MC å kjøpe en cheese, men kjenner ingen plasser jeg har lyst å gå så langt (tar faktisk hele to minutter å gå dit). Er ennå lyst ut, så må vel komme meg en tur utenfor døren om ikke så alt for lenge. Jeg vet ikke om jeg elsker eller hater at jeg alltid bruker så lang tid på å komme i gang med ting. Men kommer i det minste i mål med det jeg skal noen ganger.
Nå skal jeg først å fremst kaste litt hårfarge i håret om jeg finner fargene. Jeg vet bare at dem ligger på gulvet et sted under alt annet. Nå er det rimelig lyst lilla og fargene under begynner å skinne litt gjennom.Drinkdrankdrunk

 • 22.02.2014kl.20:58
 • ( 0 )

 

 

Whalla bruur. Haha, Grønland tar på ser dere! Laget litt gelè med sprit i for litt siden. og har allerede spist et par av dem. Skal i en bursdag om ikke så veldig lenge tror jeg ! I dag er dagen hvor jeg bare skal ha det gøy å feste !
Haakon var en tur innom før i dag,  det er lenge siden det var godt å se han igjen. Gleder meg allerede til i morgen når jeg skal være sammen med han. Ellers er vel livet miutt ganske likt som det alltid har vært.

 


Når jeg var på kjøkkenet for å sjekke geleèen fannt jeg Haze liggende i et skap sammen med koppene. Han er så stygg noen ganger, haha. Han ser alltid så sur ut på bilde og det gjør han litt stygg. Men i virkeligheten er han verdens søteste katt ! Lover dere.
Ha en fortsatt superkul dag, og husk at jeg er vanvittig glad i dere. Love !

 

 

 Happy

 • 21.02.2014kl.15:24
 • ( 1 )

 

Har ikke hatt depresjoner i det hele tatt i dag. Kan virkelig ikke huske sist jeg var i godt humør over så lang tid uten å drikke alkohol. Kan i alle fall skrive under på at det er godt! Akkurat nå klarer jeg ikke helt å skjønne hvordan det er mulig å være deprimert. Virker som det er noe jeg bare kan bestemme meg for å ikke være, selv om jeg vet det ikke fungerer helt på den måten.

Ida kom hjem for noen timer siden etter en natt på hotell. Hun var også i veldig godt humør i dag, og det er jo enda deiligere. Ingenting er som at alle har det bra og er glade. Jeg har ingen planer fremover. Må få meg et nytt møte på nav siden det ble litt stress sist gang. Ellers venter jeg bare på å få inn litt penger på kontoen så jeg får handlet meg litt nye klær. Alle buksene mine er bare forsvunnet, haha.
Så har håret mitt mistet så mye farge allerede at det er blitt en slags mørk pastell-farge.

 

  

Alenetid

 • 21.02.2014kl.11:50
 • ( 1 )

 

 

Dette var første natten på ukesvis jeg faktisk var alene da jeg våknet. Fikk sove til jeg våknet av meg selv, og det var deilig. Uheldigvis (eller kansje heldigvis) drakk jeg i går og fikk dermed ikke til å utnytte sovetiden noe særlig. Men tror kansje det er like greit at jeg fikk meg et par timer alene, det er så lenge siden.
Før var jeg nødt til å ha dager innimellom, gjerne en gang i uken, hvor jeg bare satt for meg selv å gråt å slapp ut følelser. Nå trenger jeg ikke det mer, hvorfor? Det kan være fordi jeg har gitt så opp innvendig. Kansje jeg sniker meg mot å bli følelsesløs. Jeg har alltid visst at jeg ikke viser så mye følelser, så det er bare sånn det har blitt og har ikke orket å tenke over det.


Gårdagen var noe av det verste jeg har opplevd. Det gjorde så utrolig vondt, og jeg klarte ikke kjenne noe annet enn ''nå er jeg klar for å dø''. Jeg er redd når det er på den måten. Jeg har jo ikke lyst å dø. Jeg har lyst å være glad og føle jeg opplever ting i livet. Opplevelsene er nesten der og gleden har dødt ut.
I dag går det i alle fall bedre! Jeg håper dere også får en fin start på helgen.

Vondt å leve

 • 20.02.2014kl.12:11
 • ( 2 )

Nå er jeg redd det er over snart. Alle disse dagene og nettene med tårer som aldri ender. Jeg er begynt å skjelve med jevne mellomrom, det samme med svetting og pusteproblemer. Jeg føler at alle rundt meg har fått nok av klagingen og det er på tide å slippe dem fri. Ingen fortjener å måtte ta vare på en person som meg, det er slemt. Jeg gråter timesvis om dagen, og når jeg ikke gjør det kjemper jeg for å holde dem inne.

Jeg kan ikke lengre være lykkelig. Jeg klarer ikke la det gå 5 minutter engang. Depresjonene hopper alltid inn fra "ingenplass" og får meg til å føle meg som en liten oppbrukt gelé-klump.
Snart Emilie....snart er du fri

Ny hårfarge

 • 18.02.2014kl.18:39
 • ( 1 )

Hadde en av mine morgen-depresjoner i dag. Det er så lenge siden sidt at det nesten er greit. Det kom seg egentlig veldig fint da jeg dro ut en tur. Etter at kjæresten dro en liten tur ut av byen har jeg bare tatt livet veldig med ro. Hadde planer om å dra å vaske litt klær på vaskeriet i dag. Nå er det helt krise med klærne, for oversikten over rene og skittene klær er helt på tryne akkurat nå. Må nesten vurdere å vaske litt for hånd. Fikk vasket noen få plagg her om dagen. og det gikk egentlig fort og greit. Det størte problemet her er at det ikke er noen plasser å henge opp klærne her. Jeg eier ikke de størte musklene til å vri klærne etter å ha lagt i masse vann. Kansje jeg bare skal bruke resten av dagen min på å sitte å føne klær?

I morgen har jeg endelig møte med nav. Hadde det visst på mandag, men siden posten min kommer en helt annen plass enn hvor jeg bor, får jeg ikke tak i den og har ikke fått det med meg. Skal bli godt å endelig få vite litt mer nøyaktig hva dem kan hjelpe meg med. Det kunne for eksempel friste å få litt hjelp til en plass å bo... Men jeg tror vi alle vet at alt for mange som jobber der ikke har nok kunnskap og ikke minst mangler litt humør, så hjelpen er alltid veldig begrenset.

 

 

Dere har ikke fått sett håret mitt ordentlig ennå heller. Håret mitt er rosa mot røttene og lilla i resten, mens extensionet tones ut fra mørk rosa til lys rosa. Jeg tror jeg er fornøyd. Alltids bare godt med en forandring, right?

Hva er Asperger syndrom ?

 • 18.02.2014kl.17:35
 • ( 1 )
Denne diagnosen fikk jeg i 2012 en gang etter innleggelse på kortidsenheten i Bodø. Jeg ønsker med dette innlegget å forklare Aperger syndrom til dem som måtte lure på hva dette egentlig inneberer og kansje ønsker å få litt mere forståelse på meg.
Selvsakt gjelder ikke dette for ALLE med Aperger. Jeg prøver å få frem di trekkene som beskriver meg mest!

 

 

Asperger sndrom er en mild form for Autisme. Vi likser ofte å holde på med enkelte spesielle interesser, hvor stort sett alt annet blir uinteressant. Mange av oss har et slags ''supertalent'' innenfor ett spesielt tema. Kan være alt fra å huske datoer kjempegodt til å være god å spille sjakk.  Vi er normale mennesker med normal til høy intilligens og språkutvikling, men sliter i sosiale sammenhenger og med andre mennesker. Dette har med tankemåten vår å gjøre. Vi tenker i en annen bane en hva ''dere andre'' gjør, og dette gjør at vi blir mye missforstått.

Vi er ærlige og tror gjerne dette om alle andre også. Har vanskeligheter for å forstå oss på både sarkasme og tulling. Instukser skal være så rett fram og klar som mulig, slik at vi slipper å bekymre oss for å gjøre noe feil.Det å forklare rundt tema (''gå rundt grøten'') fungerer veldig ofte dårlig.
Om vi retter på noe du sier er det oftest ikke for å ha rett selv, men for å få frem sannheten, noe som er veldig viktig.

På skolen liker vi best å sitte stille og rolig å jobbe når vi først er i gang. Velger også veldig ofte teori fremfor skogsturer med klassen. Gym er gjerne det vanskeligste faget da prestasjon foran andre ofte er ubehagelig. Vi stoler sjeldent på våre egene meninger og sier dermed ikke så ofte ifra i store gruppe.

 

Noen kjennetrekk;
Rettferdig
Egosentrisk
Dårlig til å vise empati
Liker ikke uventet kroppskontakt
Trives alene samtidig som man er avhengig av å ha noen sammen med seg
Lite uttrykk via ansiktet, monotont tonefall og lite kropplig språk
Føler man ikke passer inn i samfunnet
Føler seg misforstått i parforhold
Depresjoner
Sosial angst

Lille-lørdag

 • 12.02.2014kl.21:06
 • ( 1 )

 


Heisann sveisann. Skal for en gangs skyld ligge hjemme sammen med Ida i natt. I morgen må jeg være flink å dra på vaskeri med klærne mine og få Ida til å ringe Nav å fixe møte til meg. Dagen i dag har blitt brukt til å drikke øl og chille. Har vært på butikken rundt 3 ganger fortløpende på grunn av at jeg er så ubesluttsom. I tilegg er det ikke så lenge siden vi kom hjem fra MAX. Det er farlig å ha så mange billige spiseplasser rett over gaten når man har munch.

Planer om å farge håret i dag hadde jeg også, så det er vel netopp det jeg ender opp med i kveld. Er en stund siden jeg byttet farge på håret nå, så både gruer og gleder meg. Er veldig redd jeg kommer til å angre etter en liten stund. Det store planen min er å få håret hvitt en liten stund, og da ødelegger de røde pigmentene som blir sittende igjen veldig mye.Menmen. Av og til må man bare ta et par skritt tilbake for å nye noe en liten periode.

 

 

 

Har ingen peiling på når disse bildene er tatt, men fannt dem i et upostet innlegg her på bloggen. I og med at jeg ikke har tatt noen bilder av meg i det siste velger jeg å legge ut disse. Savner nesten å være søt.

Ny uke + shopping

 • 10.02.2014kl.21:51
 • ( 0 )
Hei. Har netopp spist to burgere, drukket noen øl, skal ta meg en cigg og til slutt gå i dusjen. Som jeg ikke har skrevet 0987654345678909876543 ganger før skulle det vert ryddet her også, men ser ut som det blir enda lengre til. Jeg fikk mye mindre penger enn forventet i dag, så kan ikke ta meg råd til å kjøpe skap og slikt denne gangen heller. Fikk i alle fall kjøpt meg litt nye klær og nødvendige småsaker. Her er det ingen oversikt over skittent og rent lengre, så frem til jeg orker å vaske må jeg ha noe å bruke. Haha, hvor lat virker jeg ikke nå?

Har litt løst å gjøre litt gøy i dag, men får se hva det blir til. Tror både jeg og Ida kunne ha godt av å slippe oss fri fra denne slitsome hverdagen snart.

 Tror jeg skal til min kjære når det begynner å nerme seg kveld/natt. Men frem til det skal jeg prøve å få gjort noe produktivt ! Håper dere har en bra start på helgen.

Old Eminem

 • 10.02.2014kl.12:41
 • ( 0 )


Jeg liker de gamle sangene til Eminem best. Det var så sterke tekster å så mye mere fengende. Synes de fleste artister har tapt seg i det siste. Hvor ble det av all musikken med mening? Nå handler alt om sex, dop og penger. Dagens samfunn... Her har dere i alle fall noen gamle godbiter fra Guden;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAT

 • 09.02.2014kl.18:05
 • ( 0 )

 

To filmer og en hårfarving siden sist, sitter både jeg og Ida fortsatt under dynen og ikke vet helt hva vi skal gjøre med dagen. Har ikke klart å komme meg i dusjen, så det blir vel neste oppdrag. Måtte fylle på litt blåfarge på håret ettersom den gamle var blitt veldig lys å slitt. Planla å tynne ut håret mitt litt også, men klarer ikke å finne saksen. Skal prøve å lete litt mer før jeg går i dusjen.

 

 
 

Think positive

 • 09.02.2014kl.13:32
 • ( 0 )


God morgen. Sitter i sengen sammen med Ida. Det er ikke så veldig lenge siden vi våknet så har ikke fått dagen til å starte ordentlig enda. Koser oss med litt chill musikk og er lat bare. Som vanlig har jeg allerede ebgynt å grue meg til å gå i dusjen. Hver dag må jeg sitte i flere timer å bare mote meg opp. Hater virkelig å dusje.

Skal sove over hos Haakon i natt, men skal ikke dra dit før det blir kveld. Tenker jeg må finne på noe lurt sammen med Ida frem til da. Skal i alle fall pante alle øl flaskene våre, så vi kan kjøpe inn litt munch eller noe annet vi trenger. Ha en superflott dag videre !

 

Blir rødtopp igjen

 • 09.02.2014kl.09:06
 • ( 0 )

 

 

Jeg har vert veldig frem og tilbake med hvilken hårfarge som skal bbli den neste. Etter en del frem og tilbake ble jeg mer eller mindre enig med megselv om å gå for lilla. Likevel var det en liten fugl som hvisket i forbifarten at jeg ser bra ut med rødt hår! Så da ble det veldig fort avgjort; jeg går for å bli redhead igjen! Har sett på mange gamle bilder av meg i dag, og jeg skjønner ikke hva som er skjedd. Før var jeg søt, go nå er jeg liksom bare....Emilie, haha. Men samtidig husker jeg at selvtilliten min ikke var noe serlig bra da heller, og det var til og med dager hvor jeg så på meg selv i speilet og bare gråt. Så i begynnelsen av neste uke en gang skal jeg ut på shopping å få fixet meg litt opp. Savner å kunne gå ut å tenke at ''i dag ser jeg okei ut, og det er ingen som har grunn til å se rart på meg''. Teit å si kansje, men er slik det føles.

Gleder meg i alle fall til å bli litt ''ny'' igjen.

 

Kameratrøbbel

 • 09.02.2014kl.00:17
 • ( 2 )

Startet dagen med et par opera-sanger, og det var utrolig deilig. Det er noe sterkt og eget med Andrea Bocelli som jeg bare elsker. Anbefaler flere til å gi Opera en sjangse ! :)

 

 

Det første jeg dro ut for å fixe i dag tidlig var et nytt minnekort til kamera siden det forrige ikke ga seg med å vise seg som sperret. Etter å ha prøvd det nye minnekortet, tror jeg det er kamera det er noe feil med. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det, men må finne ut en løsning etterhvert. Fikk låne Ida sitt i dag, og regner med jeg kan knipse et par bilder flere ganger med det. Godt med venner som også blogger,right?
Får denne beskjeden når jeg prøver å ta bilde;


 

Siden jeg fortsatt er blakk sitter jeg bare hjemme i kveld. Gleder meg til å endelig få noen penger inn på konto. Jeg har store kjøpe-behov nå. Trenger skap,klær, bursdagsgaver, valentinesgaver osv. Må også fyre i gang noen nye tatoveringer. Når man først har tatt en så er det virkelig gjort. Prøver å mote meg selv opp til å ta neste på halsen, men jeg er litt pysete på smerte. Er veldig følsomt på halsen, så er redd for jeg ender opp med en strek fordi jeg ikke klarte mer, haha. Neida, noe lurt finner jeg vel på. Er kansje vondt hendene også. Åhhh, alt som er fint er vondt, hater det!

 

Har faktisk hatt en veldig okei dag i dag. Litt sliten i begynnelsen av dagen, men det kom seg etterhvert. Fikk slengt i trynet at jeg må slutte å være så negativ til alt, så jeg må skjerpe meg. Blir så utrolig glad på en rar måte når noen sier ifra om slike ting. Jeg kan ikke vite hva andre irriterer seg over hos meg om ingen sier noe,sannt? Så nå må Emilie fokusere på å tenke litt mere positivt. Ha en superduper natt videre!

 

 

https://www.facebook.com/pages/Emiliegrbloggno/Det var en gang

 • 08.02.2014kl.04:48
 • ( 0 )

 

Alt står stille. Hodet mitt er sluttet å tenke fremtid. Jeg har nesten mistet motet.


Det var en gang jeg hadde det jeg ønsket meg. Jeg hadde en kjæreste som tok godt vare på meg, og jeg satte ikke pris på det.
Han passet på meg i alle situasjoner, holdt rundt meg, viste meg kjærlighet, laget meg mat, tok meg med på ferier, fortalte hvor pen jeg var og alle di tingene vi jenter ofte drømmer om hos en gutt. Og hva gjorde jeg? Ingenting. Jeg elsket han av hele mitt hjerte og klarte likevell ikke sette oris på han. Jeg vil tilbake i tid.

 


Jeg klarer ikke å se for meg livet mitt slik jeg ønsker det, alt er kaos. Jeg har lyst å rømme fra Norge uten å fortelle noen hvor jeg er og samtidig har jeg lyst å slå meg ned å stifte familie. Ja, lille Emilie som alltid har hatet barn, vurderer nå å slå seg ned å forberede det kommende livet. Men jeg vet ikke. Alt er så usikkert. Jeg vat bare èn ting sikkert; jeg elsker den gutten ♥

Helg

 • 07.02.2014kl.18:58
 • ( 0 )

 

Da var helgen endelig kommet til di fleste av dere. Med mindre du er som meg og har helg hele uken da, hihi. Med andre ord så skal ikke jeg gjøre noe spesielt i dag. Ingen festing eller gøy, men heller sitte hjemme å nerde med bloggen. Minnekortet mitt gir meg beskjed om at det er låst selv om det ikke er det, så får ikke tatt noen bilder med kameraet. Utrolig irriterende. Heldigvis har Ida et minnekort jeg helt sikkert kan få låne i noen sekunder mens jeg knipser litt bilder etterhvert. Jeg får dra på Elkjøp i morgen å kjøpe meg et nytt i morgen om jeg kommer meg ut av sengen før det stenger.

 

 

via: tumblr                 ~                 Cute
🍬🍭                 8 Tumblr - image #1341886 by nastty on Favim.com                 Facebook

 

 Good Life Quote Ru for more Black and White... - Good Life Quote Ru                 hilarious :DD | via Facebook                 Untitled
Untitled                 ✈JuliáLándin | via Tumblr                 Mohamed Farouk | via Facebook

 

 


Har litt lyst å begynne å skrive tema-innlegg med mine meniger, men jeg har på en måte mistet evnen til å skrive. Nå bare roter jeg setnignene til og setter dem ikke noe særlig bra sammen. Jeg leste gjennom det siste innlegget mitt under her før i dag, og jeg klarte nesten ikke forstå noe av det jeg selv hadde skrevet. Men skal prøve å få til noe snart. Må bare bruke litt ekstra lang tid på å sette sammen setnigner.

Drikk med måte i dag og ikke minst må du være forsiktig om du skal ta dop! Mye farlig der ute..
LOVE YOU

 

 

^?^                 Lurve | via Tumblr                 Yummy

Styggfeitogekkel

 • 06.02.2014kl.17:45
 • ( 2 )

 

 Kroppen min har ikke følt seg så bra i dag. Har hatt lite energi (til tross for at jeg snart er på tu ut døren for 4. gang i dag), kvalme og det verste ; kaldsvetting. Jeg kommer faktisk ikke på noe mere slitsomt og stygt enn det akkurat nå. I tilegg gikk jeg på vekten for første gang på veldig mange måneder i dag.... Har aldri i hele mitt liv veid så mye som det jeg gjør akkurat nå. Jeg skjemmes og vil ikke vise kroppen min frem til noen. Ikke engang megselv.
Drar på besøk til min kjære i natt og håper på å få sove litt i natt. Håper alle dere andre har en superduper dag og at den fortsetter slik!

 

Inspo 060214

 • 06.02.2014kl.12:09
 • ( 1 )

 

<3                    Facebook                    c:

 

 

Tranquil | via Tumblr                    ,,, na bi¿uteria - Zszywka.pl                    Untitled

 

 

Tumblr                    Pink hair                    ☯ Cassy ☯ | via Tumblr

Når nettene blir lange

 • 06.02.2014kl.06:27
 • ( 2 )

 

Jeg vet ikke om jeg skal starte dette innlegget med god morgen, god natt eller god kveld. Døgnene begynner å se like ut og klokken er ikke lengre et faktum. Jeg har aldri noe jeg skal rekke og har aldri planer på klokkeslett. Jeg trenger ikke tid mer nå, den kan stoppe. Gjorde et forsøk på å sove for en del timer siden, etter å ha sett to filmer, men det var ikke så lett som jeg hadde håpet. Etter å ha lagt der i noen timer bestemte jeg meg for å gå en liten tur i håp om å kansje bli litt trettere. Heldigvis (for meg i alle fall) fikk  David heller ikke sove så han ble med meg. Det var godt med frisk luft, men Ole lukkeøye fannt vi ikke!

 

Nå som klokken er morgen orker jeg ikke gjøre et nytt forsøk på å sove igjen. Jeg må rekke Nav i dag (åj, der hadde jeg visst en plan som inneholder klokkeslett) så jeg tenker å komme meg i dusjen om ikke så lenge for å gjøre meg klar. Ligger noen å sover her, så å begynne å bråke med dusjen virker nesten litt slemt. At jeg ikke får sove trenger ikke å gå ut over noen andre, sannt?

Rot

 • 04.02.2014kl.21:34
 • ( 0 )

God kveld. Sitter å drikker litt pils nå. Vi planla i går å ha en rydde-dag i dag siden hele leiligheten her er et stort kaos. Har bokstavelig talt måtte lage sti frem til senger, madrasser og spiseplass. Vi har ryddet bort mestparten av hva som lå rundt på gulvet, men jeg vet ikke om jeg vil kalle det ryddig eller ikke, haha. Ida hadde et prosjekt gående her for noen minutter siden. Hun gjorte et forsøk på å spikre en spiker i veggen og henge opp et bilde. Jeg vet ikke om jeg skal si det var vellykket eller ikke det heller. Vi er så utrolig flinke !

 

Overnattet hos min kjære Haakon natt til i dag og vet ikke om jeg kansje ender med det samme i natt. Er så godt å ha noen å ligge inntil om natten. Jeg skal ikke klage over å ha Ida ved min side nesten hver natt, men hun begynner å bli litt oppbrukt om dere skjønner? Hoho......

 

 

Her er foressten noen bilder av min nye baby!

 

Har ikke kommet ut noen bilder av megselv etter jeg begynte å blogge igjen. Dette er rett og slett på grunnn av selvtilitten min for tiden. Jeg håper dere kan forstå. Av og til får jeg perioder hvor jeg bare hater alt med utseendet mitt å gjøre, og har mest lyst til å sitte inne under et pledd til alt gåt over. Ting kommer etterhvert, love you.

Fingertattoo

 • 03.02.2014kl.19:22
 • ( 2 )

 

Det er vel ikke en overaskelse om jeg sier jeg lenge har hatt lyst å fylle kroppen min med tatoveringer. Desverre er ikke dette noe jeg har fått gjort så mye med, og kommer nok heller ikke til å få gjort så mye i løpet av den nermeste fremtiden. Økonomien min er fortsatt helt på tryne og det kommer til å ta tid å bygge opp summen på kontoen. Likevel har jeg fått tatt meg to små fingertatoveringer.

 

 

 

Den første har jeg på venstre lillefinger og er et cannabis-blad. For dere som kansje ikke helt vet hva det er, er det altså weed/Marijuana eller hva enn dere kaller det. Den ser ikke noe særlig bra ut for øyeblikket av spesielle grunner, haha. Men den er ikke grodd ferdig, og har ennå litt sårskorper på seg. Må også fylle på litt mere farge og rette ut noen streker.
Når han begynte klarte jeg ikke å kjenne hvor nålen var engang, så vondt var det ikke! For alt jeg vet kan det hende det gjør dritvondt andre plasser, men fingrene = null problem!


Den andre har jeg på høyre pekefinger og er en sløyfe. Jeg elsker den, men den trenger også en ekstra omgang med litt farge. Denne fikk meg til å lage grimaser 2-3 ganger, men overhode ikke vondt den heller.

 

Jeg er klar over skuffelsen som kommer fra familien når man velger å gjøre slike ting som dette. Jeg husker da jeg var i Thailand sammen med familien. Jeg fant meg en Slipknot t-sjorte jeg hadde lyst på, og endte opp med å kjøpe den. Jeg fikk beskjed av mamma om å ikke ha den på meg når jeg gikk sammen med hun (var såklart en liten smule overdrivelse, med litt sannhet). Grunnen til dette er noen Marijuana planter som dekket store deler av t-sjorten. Derfor kan jeg bare tenke meg hvordan dem ser på meg nå. YOLO, eller?! Haha....

Nå er jeg her !

 • 03.02.2014kl.17:35
 • ( 0 )

Nå har jeg endelig fått fingeren ut og kjøpt meg en datamaskin. Lærte meg fra sist gang jeg var å så etter datamaskin at jeg ikke kan være så kresen på utseendet. Internett har jeg ikke fått kjøpt ennå i og med at det var mye styr med bindingstid og slike ting. Heldigvis bor jeg sammen med en som er så snill å dele internett så jeg kan blogge igjen.

Det er så mye som har skjedd den siste perioden av livet mitt, så jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Tror jeg velger å komme tilbake med slike ting etterhvert. Men jeg bor fortsatt nede i Oslo og dagene går fortsatt fremover.

 

 

Her ser dere min lille Haze. Han kommer fra Hønefoss og er rundt 8 måneder. Elsker han!hits