Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Inspo 280215

 • 28.02.2015kl.17:18
 • ( 0 )

 

Untitled(1) Pin by Eve Ryder on Hairrrr!! | Pinterest

       Hey Honey Bees 🐝 | via Tumblrstyle

              ?£¥Untitled | via Tumblr

       Black-So Beautiful-

puppy with 👟C

Dagen etter

 • 28.02.2015kl.13:12
 • ( 0 )

 

Kjæresten sover enda inne på rommet  selv om det begynner å bli over et halvt døgn siden vi la oss til å sove. Jeg har fått på meg strømpebukse og ull på overkroppen her jeg sitter, og har planer om å gå ut en tur når han har sovet nok. Tenkte å låne meg en hund hos hun jeg bor med for å få litt hjelp av den til å lære Tanja kontakt trening og innkall. 
Da Haakon kom til meg i går gikk alt veldig i ett-sett og før vi visste ordet av det var vi en flaske jäger forbi. Mens vi prøvde å få sove fant jeg ut at jeg ville gå en tur i skogen, og så heldig som jeg er fikk jeg et klart ja tilbake. Tok med Tanja inn i den svarte skogen hvor lysene ikke funket, satte oss på et ullpledd og var ikke hjemme igjen før halv ett om natten.
Jeg må virkelig få tatt meg selv i nakken å bli flinkere på å gå litt lengre turer. Jeg går ut ofteeee i løpet av en dag, men blir gjerne ikke mer enn 10-15 minutter om gangen. Det lille dyret mitt har jo veldig godt av å få gå litt lengre turer daglig i tilegg til at det ikke skader at jeg får litt mosjon jeg også. Akkurat nå tror jeg hvilepulsen min snart ikke eksisterer lengre..

Må foressten få gratulere Thomas med seieren i går på Mitt dansecrew! Det var virkelig fortjent.


Min lille fine familie 


For store ribbein ?

 • 27.02.2015kl.14:49
 • ( 1 )


Jeg har tenkt på en ting med kroppen min i den siste tiden som jeg egentlig lurer på hvorfor er slik, nemlig ribbeinene.
Jeg har aldri vært noe spesielt tykk, men heller ikke veldig tynn siden jeg kom i ungdomsårene selv om jeg har gått litt opp og ned i vekt. Jeg føler aldri jeg har hatet kroppen min. Joda, jeg har stått i speilet å grått av mitt eget syn, jeg har takket nei til basseng og andre plasser man trenger bikini og jeg slapper heller aldri av dersom jeg ikke er godt tildekket på kroppen (vil vel for det meste si overkroppen).  Men har vendt meg til tanken om at dette er kroppen jeg har, og det er faktisk helt min egen feil at jeg ikke gjør noe med det jeg misliker.

Men om vi går tilbake til ribbeinene mine....Ja, dem står på en måte utover. Dem går på en måte lengre ut enn magen min, så jeg tenker at dersom jeg mister noen kilo eller får strammet opp magen kommer dem til å vises enda bedre. Dette gjør at jeg ser litt større ut i overkroppen enn hva jeg er, og det er et lite irritasjonsmoment..Noen som har noen peiling på hvorfor det er slik? Og er det noen muligheter for å fixet det på noen måte uten operasjon (tvilsomt med tanke på at det er bein, ahah)?
 


 

Sitter akkurat nå å venter på at kjæresten skal bli ferdig med det han skal gjøre i dag. Han kommer til meg etterpå for å drikke. Vi har begge vært blakk i noen dager og har bare klaget over at det ikke er så mange alternativer til middag. I går ble det f.eks rundstykker med ost, haha....

Håper alle andre får en fin start på helgen uansett hvilken type menneske du er ♥ 
Etter ønske

 • 27.02.2015kl.10:29
 • ( 3 )

Etter litt ønsker om oppdatering tenker jeg å starte litt med det. Alltid koselig at noen har lyst å lese om mitt utrolig spennende liv.

I går da jeg våknet av at lille Tanja ikke klarte å ligge stille lengre,  sto jeg opp for å kle på meg varme klær som er gode å gå i. Etter det fikk Tanja på seg båndet og vi ruslet ut. Hun er veldig redd for andre hunder, og jeg blir så oppgitt over at jeg ikke klarer å legge det av henne. Når vi møter andre hunder ute, store eller små, hyler hun som om jeg skulle sparket i henne og hun trekker seg så langt vekk som mulig. Kan dere se for dere det fine senarioet på T-banen i går da det satt seg en Toller (mye større enn Tanja) nesten rett ved oss. Lenge siden jeg har følt meg så dritt. Måtte holde ansiktet hennes i andre retningen for å roe henne ned.. Når hunden endelig gikk av, var det faen meg en ny som satte seg på samme plass. Men hærregud, jeg overlevde jo det også !

 

Nå er jeg nesten akkurat stått opp og vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre. Planen var å gå rett ut å lufte Tanja, men så fikk jeg øye på det fine snøværet ute og bestemte meg for å vente litt xtra. Hun har tross alt vært ute en liten tur før i dag.

Logget inn på en av spotify-kontoene mine som jeg ikke har brukt på flere, år i dag. Tror ikke dere forstår hvor fantastisk godt det var med musikk jeg ikke har hørt på en god stund. Begynner å bli så DRITT LEI av mine vanlige lister, og har problemer med å finne nok ny musikk til å like dem igjen.
 
 

My life

 • 06.02.2015kl.11:50
 • ( 0 )

Vil du vite hvordan det går med meg ?

 • 05.02.2015kl.10:20
 • ( 3 )

Åj, her var det lenge siden sist jeg var innlogget.
Det har skjedd så mye i livet mitt siden sist jeg var her inne for fire måneder siden, både godt og vondt (mest vondt).  
 

Det siste som var i fokus på bloggen var at jeg
1. hadde netopp fått meg plass å bo
2. Jeg begynte å vurdere alvor av å få meg en hund
3. Jeg var mye deprimert og slet med å komme meg gjennom dagene
4. Jeg var ensom


Jeg er glad for å kunne si at jeg fortsatt bor under samme tak som jeg gjorde sist. Det er ikke drømmeplassen, men det er varme, dusj, toalett og alt det andre man hadde savnet om man ikke hadde hatt det. Desverre har jeg nå mistet inntekten min og jobber med å få den i gang igjen. Som jeg forsåvidt er spent på.
Hund begynte jeg også å lete etter i November (etter en del sparing) og når januar sto for tur hadde jeg funnet min lille prinsesse. Hun er en to år gammel liten Papillon jeg har på fôr frem til hun har fått et kull med valper. Dette kullet er planlagt å prøve å få til på neste løpetid (rundt April) og etter dette blir alle papirene skrevet over på meg for godt. Så heter hun foressten Tanja ♥
Jeg er fortatt mye deprimert og har ikke fått meg så mange nye venner. Faktisk sitter jeg hjemme mer enn noen gang, om man da såklart ser bort fra mine 5-10 turer om dagen med Tanja og røyk.

Jeg har vært nærmere å ta mitt eget liv enn jeg ønsker noen skal være. Senest i natt ble jeg sittende på stua med blodet rennende nedover armen og tårene i hele ansiktet. Og for bare tre dager siden var jeg klar til å forlate. Jeg satt i timevis å skrev avskjedsbrev før planen var å forlate denne verden. Hvorfor gjorde jeg det ikke? Jeg vet ikke. Hvorfor forteller jeg dette? Jeg vet ikkehits