Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Huff

 • 31.03.2012kl.19:39
 • ( 1 )

Gud så mye rart PV finner nå såm han rydder ut av rommet. Flytting er litt gøy !

kosestund på youtube

 • 31.03.2012kl.13:33
 • ( 2 )

Begynner desverre å nerme seg dag nå. Det er en tanke som prøver å tvinge meg opp å sengen å starte å ordne meg for dagen. Men vet dere hva? I dag føler jeg ikke for å gjøre noe før senere. Jeg vil ennå ligge i sengen min i et par timer til å redigere videoer til dere, se på youtube, ordne blogg innlegg og spise sukkerspinn. Noen ganger trenger jeg virkelig bare å sitte å holde på meg noe jeg virkelig elsker, og i dag har jeg en slik dag. Vær så snill å ikke forvent for mye av meg.


Påskemorgen

 • 31.03.2012kl.10:38
 • ( 0 )

Så utrolig deilig å få tilbake følelsen man hadde som barn ved å se på påskemorgen på nrksuper. Bestemor ringte meg i går å fortalte at hun hadde sendt meg påskeegg i posten, så jeg gleder meg til det kommer. 

Lurer i grunnen på hva jeg gjør oppe før 10 på en lørdag. La meg jo ikke så kjemepetidlig i går heller da.

557292_141753312617906_118190228307548_154287_1220326731_n_large 97179304429476758_zqhghk7s_c_large

http://www.formspring.me/Emiliegr

Begynner å bli sent

 • 31.03.2012kl.01:40
 • ( 0 )

Klokken er allerede over halv to, så jeg tenker det er på tide å lukke øynene å bli fullt uthvilt til i morgen. Så jeg ønsker alle en god natt. Klem fra lille meg til alle sammen !

Flytting

 • 30.03.2012kl.17:30
 • ( 4 )

Er ikke så utrolig lege siden jeg kom hjem fra jeg var nede på togstasjon for å levere en genser til Kristian og si hade til Ruben som dro hem til moren sin nå i ferien. Jeg lurer på hva jeg skal finne på i ferien, hmm. Har utrolig lyst å enten reise til en varm plass eller dra på bil-ferie. Jeg så inne på litt restplasser i dag for å dra til utlandet, men det er jo bare sånner teite plasser hvor det er flere norske mennesker enn dem som faktisk tilhører landet (f.eks. grand canaria).

Pv skal være ute av hybelen sin i morgen, så jeg skal ned å hjelpe han litt med å pakke ned saker. Også skal jeg lage fruktsalat. Er litt deilig å være sunn innimellom. Har måtte satt litt begrensninger i forhold til meg selv med maten nå, for dette går ikke lengre. Jeg legger på meg mere og mere for hver dag som går, og blir så ufattelig lei meg av å se at jeg vokser rundt magen.

Tusen hjertelig takk for alle de fine ordene angående håret mitt foressten ! Er så utrolig deilig når dere er så hyggelige med meg ♥ Love you !

Har du iphone 4s?

 • 30.03.2012kl.17:12
 • ( 8 )

Handelsportal sendte med en mail for en god stund siden for å høre om jeg ville ha noen deksler av dem. Jeg har selv en HTC, så det sier seg selv at jeg ikke kan bruke dem. Men takket ja, ettersom jeg tenkte at det sikkert var noen av dere som har telefoner som passer i dekslene. Begge to var typisk noe jeg kunne brukt selv, men HTC is the shit vet dere !

Så om du vill ha et av dekslene (eller vat noen andre som vil ha), kan du bare kommentere dette innlegget. Husk å skrive hvilket du vil ha, og mail adressen din slik at jeg får kontaktet deg !
Love you !
Husk facebook siden til bloggen min HER ! 

BEGGE DEKSLENE ER DESVERRE UTDELT...

Litt om fargingen

 • 29.03.2012kl.15:50
 • ( 6 )

Vi hadde ikke gym på skolen i dag og var derfor ferdig før tiden. Nå har jeg tatt litt bilder til dere. Vil også bare si at håret er litt lysere i virkeligheten enn det ser ut som på bildene.  Vet dere kommer til å lure på litt små-ting, så laget bare en liten oversikt under:

Er jeg fornøyd? Bortsett fra at jeg har litt brunt igjen i håret, så ja !
Ble håret slitt? Helt sykt,faktisk
Hvor mange ganger måtte jeg bleke det? 2, men det var fortsatt partier i håret som var brunt
Angrer jeg? Nei
Hvilke farger brukte jeg? Directions. Carnation pink og lagoon blue
Hvor bestilte jeg fargen fra? Dragenshule.no Hva synes dere? Har jeg virkelig snublet i trappa nå?

Blogger når jeg kommer hjem

 • 29.03.2012kl.12:46
 • ( 0 )

Jeg har holdt avstand fra datan min nå i 2-3 dager. Har derfor ikke vært mye innom værken formspring, blogg eller facebook. Men nå er jeg tilbake for å tilfredsstille dere med bloggingen min igjen (haha). Filmet ikke så mye fra jeg farget håret mitt, men litt er det. Så senere i dag skal jeg sette sammen videoen, og komme med litt bedre bilder slik at dere får sett hvordan håret mitt ser ut.

 


Som dere ser så har jeg fått på meg extensionet nå. Vet foressten ikke om jeg har nevnt at jeg skulle ha blå i tuppene? Haha, uansett....nå vet dere det i alle fall !

Pink

 • 28.03.2012kl.10:17
 • ( 5 )

God morgen.
Da jeg kom til mosjøen i går, dro jeg bare rett til PV. Og det er grunnen til at jeg ikke blogget !
Farget håret rosa i går. Måtte bleike det 2 ganger, og da var det fortsatt noe brunt igjen i håret....fml. men tenkte det ikke kunne bli værre enn det var, så bare kjørte på med rosa, haha. Har desverre bare et bilde jeg tok i farten i går for å vise Siv Maren hvordan det ble. Nå skal jeg snart hive meg inn på salen å få litt aromaterapi, skal bli deilig : )

Og der ser dere foressten hvor kort håret mitt er uten extension...

I morgen skjer det

 • 26.03.2012kl.09:58
 • ( 6 )

Etter skolen i dag skal jeg ned på city nord sammen med resten av familien min. Jeg trenger veldig å få kjøpt meg en helt enkel svart stramm dongeribukse. Jeg hater egentlig å gå med dongeribukse, så når jeg tar det på meg om morgenen, skifter jeg til joggebukse eller tights når jeg kommer hjem fra skolen (haha, lol)

I morgen skjer det folkens. Da blir håret mittt rosa. Skal ta et fly som går i 8-tiden om morgenen i morgen (om det er noen ledige flyseter), så skal jeg rett til PV å farge håret og bare chille. Jeg tenkte jeg skulle filme det når jeg farger, så poster jeg på youtube. Sist gang jeg hadde turkis hår hadde jeg det bare i noen uker, faktisk. Ble så slitsomt å farge etterveksten heletiden. Så nå håper jeg at jeg klarer å beholde det lengre enn det ! Etter jeg er ferdig å ha det rosa, tenkte jeg å farge i andre farger, eller så kommer jeg bare til å beholde det blondt, for jeg vet nemlig at jeg kommer til å ville farge det i en fargefarge igjen ikke så lenge etter. Kan jo eventuelt bare farge håret svart igjen med en semi-permanent farge, sannt? Smart meg.Random; Hva er egentlig greia med at vi kaster sneipene på bakken rett ved siden av askebegeret når vi røyker? Er så ufattelig mange som gjør det, og det irriterer meg like mye hver gang. Jeg gjør det desverre selv også, HVA ER GALT MED MEG ?!

Unngå kjipe mandager

 • 26.03.2012kl.09:18
 • ( 0 )

Hvem går vel å venter på at helgen skal være åver, og gleder seg til mandagen kommer med ny skoleuke, jobbuke eller hva enn man skal gjøre? Ikke jeg i alle fall ! Derfor tenkte jeg å komme med noen tips til dere for å unngå å starte dagen dårlig. (Starter dagen dårlig, fortsetter det gjerne også slik, desverre...)

* Er du er av den typen som elsker å ha det kaldt på rommet når du skal såve, og dermed bruker ynnskyldningen ''det er så kaldt å stå opp, og så godt å varmt under dyna'' om morgenen, og ender opp med å enten sovne igjen, eller rett og slett bare drøyer tiden så langt du kan og ender opp med utrolig dårlig tid. Da kan du sette på vekkeklokken 1-2 timer før du egentlig skal stå opp, og lukke igjen vinduet. Da skal det ha rukket å bli litt varmere på rommet til du skal opp av sengen !

* Om du er utrolig trøtt, og synes det svir i øynene når du står opp (her kjenner jeg meg utrolig godt igjen!), kan du åpne vinduet/døren og trekke inn ett åndedrag med frisk luft( bokstavelig talt. Trenger ikke mer enn et drag). Om du da i tillegg har litt kaldt vann i ansiktet, skal det hjelpe mye på.

* Gå 5 minutter før du pleier. Enten du går, kjører eller tar buss er det ALLTID godt å ha litt ekstra tid på klokken. Er få ting som gjør meg like sur som å måtte stresse !!!

* Sett på 2 alarmer. En når du skal stå opp, og en 15 minutter før. Det er så utrolig deilig å våkne, og tenke at du kan sove lengre. Bare for å få det sakt, så gjør jeg dette hver dag, hahaha.

Håper noe av dette funker for dere. Jeg er selv flink til en del av tipsene åver, og jeg forsåver meg så og si aldri. Jeg er utrolig flink med å få meg selv opp i rett tid, og i tillegg pleier jeg ikke å være morgen-gretten ! :-)

Godnatt !

 • 25.03.2012kl.21:50
 • ( 1 )Vil bare ønske ale sammen en super natt ! Jeg skal i alle fall få meg en super natt og være klar til i morgen ! Siste skoledag i Bodø, yay ! Åsså gleder jeg meg så syykt til å komme hjem til min kjære Ruben og PV ♥

Er ufattelig glad i dere ! 

Kino

 • 25.03.2012kl.17:34
 • ( 3 )

Nå stikker jeg på kino sammen med noen av de andre jentene (husker ikke hva filmen het, men det er den om de ungdommene). Så snakkes vi når jeg kommer tilbake igjen !Gleder meg til jeg blir 18 å kan få gjort noe med leppene mine ! Guud, så små dem er : cc
Savner Ruben btw ♥  Skal bli godt å flytte hjem til Mosjøen igjen på tirsdag !

Bassenget

 • 25.03.2012kl.15:26
 • ( 4 )

Var litt deilig med en tur på badelandet i dag. Og akkurat nå sitter jeg på musikkrommet sammen med lillesøsteren min og synger mens hun spiller trommer.Ingen planer videre i dag, så mere blogging blir det i alle fall ! Kos dere. Håper foressten alle har husket å stille  klokken i natt !

Juks deg til et smalt ansikt

 • 24.03.2012kl.20:50
 • ( 0 )

Mange har en litt rundere form på ansiktet, men ønsker at det skal se smalere ut. Så nå skal jeg være så flink at jeg skal fortelle dere hvordan dere kan gjøre det. Tipsene som står under, er hentet fra bladet Woman.

Solpudder Viktig at solpudderet er matt, og ikke glittrende/skinnende.

under kinnbeina - Det er i de ''gropene'' du får når du suger inn kinnene

På siden av nesa - Får nesen til å se smalere ut

I globallinjen - øynene fremstår dypere

Highlighter

På neseryggen - Da fremhever vi midten av nesen, og siden det er solpudder på sidene, ser nesen nå mye tynnere/slankere ut

På kinnbena - Kinnbeinene ser høyere ut

Under øyenbrynene - Øyenbrynene fremstår bedre, og blir ''løftet''

På haken - Vi trekker oppmerksomheten til haken, og dermed forsvinner kjevepartiet litt mere

I pannen - Pannen kombinert med neseryggen og haken får ansiktet til å se slankere ut når dem blir fremhevet. Det skyver på en måte resten av ansiktet litt i skyggen

Heste-jenta

 • 24.03.2012kl.14:24
 • ( 1 )

Ridningen gikk veldig fint bortsett fra at noen av hestene(såklart min) ble helt vill i toppen å begynte å galloppere bortover veien uten at det gikk å stoppe den... Følte bare jeg hadde hjertet i halsen når vi gallopperte forbi de andre og satte kurs rett i baken på de andre hestene, hahah !

 


Meg og Majd !

Nå har jeg akkurat dusjen bort hestelukta, og skal sminke meg litt før mamma og resten kommer. Når jeg har snakket med dem litt skal jeg suse ned å være sosial med Majd som befinner seg i Bodø til i morgen !

Ut å ri

 • 24.03.2012kl.11:39
 • ( 1 )

Hei og god morgen !

Er så deilig å få sove litt lengre enn til 07.30 i helgene (selv om det ikke er all verden å bli vekt kl 10 heller). I dag har jeg nett fra 11 på formiddagen til 10 på kvelden (22.00, for dem som ikke skjønnte det..), så kan få til litt mere enn bare ett innlegg i dag forhåpentligvis. Mamma og resten av familien min lander på flyplassen her i Bodø en eller annen gang mellom 12.00 og 13.00, husker ikke nøyaktig hva det var. Så store deler av dagen min kommer til å gå til å være sammen med dem, men skal prøve å få tatt litt bilder i løpet av dagen til dere.

Skal ri klokken 12.30, så må begynne å kle på meg om ikke så alt for lenge. Tenkte å ta med videokameraet slik at jeg kan filme meg selv litt for dere ! Om dere kjeder dere i dag kan dere sende meg en melding på 91172011 ! Jeg elsker å melde !

ROSA + litt outfit

 • 23.03.2012kl.21:55
 • ( 5 )

Var å kjøpte meg litt nye ting i dag også, blandt annet sko, en topp, en saks (for å gradere håret med), en bukse og litt andre små-ting. Skoene jeg kjøpte var rosa, og jeg må faktisk bare innrømme at jeg virkelig elsker fargen. Er utrolig klar over hva jeg har sakt om rosa før, men liker stort sett alle knall-farger, inkludert rosa.Skoene roper virkelig bare OPPMERKSOMHETSFREAK !

Er så utrooolig glad i dere !

Mine abonnementer på youtube

 • 22.03.2012kl.21:37
 • ( 2 )

Hei !
Jeg er daglig inne på youtube for å sjekke om det er noen av de jeg subscriber har lagt ut noen nye videoer. Elsker å se, for det kommer ut så mye forskjellig. Jeg subscriber faktisk bare 4 stykker, men følger veldig godt med på alle de 4, og dem oppdaterer en del alle sammen.

AmberKatelynBeale

 

HaiLedaBear

 

 tabs24x7Official

 

TheXiaxue

 

Hvilke youtubere følger du ?

Litt nye klær

 • 22.03.2012kl.19:56
 • ( 5 )

Har vært i byen sammen med bestemor og bestefar i dag å blitt spandert litt klær på, værdens beste ! I morgen skal vi en tur ned på city nord for jeg hadde litt lyst på nye sko også, om jeg fannt. Men dere kan i alle fall få se hva jeg har kjøpt meg foreløbig;
Skjørt og singlett fra cubus           


Jakke fra bikbok

 


Bukse og hette-genser fra bikbok


Håndkrem fra vita


Bukseseler fra dressmann

Vårfølelse

 • 22.03.2012kl.11:08
 • ( 3 )

Sneen er nesten helt borte her i Bodø nå, og det er deilig. Er jo nesten helt i himmelen når jeg går til skolen om morgenen. Det er ikke kaldt, og jeg trenger ikke være redd for å dette i masse sørpe eller slå hodet rett i isen. Nå må bare ALL sneen forsvinne, også må det bli LITT varmere slik at jeg kan begynne å gå uten jakke. Det er faktisk min favoritting med hele sommeren ; man slipper å gå med ytterklær !

Tok et bilde ut av vinduet til dere, så dere kan få se hvor bra det er.

Vanlig dag

 • 22.03.2012kl.09:56
 • ( 1 )

Utrolig koselig når bestemor og bestefar kom. Hun kom med hårspray, shampoo, sminkeservietter, selvbruning, potetgull og smågodt. Guuuud, så søte !

Ellers sto jeg opp 07.30 som vanlig i dag, og sitter (også som vanlig) på skolen nå og jobber med litt småting bak bloggen (som vanlig, igjen !). Med andre ord har det ikke skjedd noe uten om det vanlige i dag. (Kansje litt uvandt at jeg ikke har røyka på 2 dager? Vet ikke..) Etter skolen skal jeg sammen med bestemor og bestefar ned til byen å spise ute, og i tilegg handle litt småting/klær som jeg trenger.

Har foressten ikke på meg linsene i dag !http://www.formspring.me/Emiliegr

6 dager igjen..

 • 21.03.2012kl.19:51
 • ( 2 )

.. til jeg reiser hjem til Mosjøen !

Nå sitter jeg bare å venter på at kveldsmaten skal komme seg på bordet, og etter det er det rett på flyplassen for å hente bestemor og bestefar. Har fått tilbake skiltet jeg laget for en stund tilbake siden, og det ble kjempe-søtt. Jeg må virkelig si at jeg har talent (haha-.-)

Beklager for at bloggingen virkelig SUGER for tiden, men det blir så lite tid til alt. Jeg har begynt å jobbe litt mere ''bak'' bloggen i det siste, og det tar mye tid, og ingen synlige resultater. Så dere må nesten bare ha litt tålmodighet, så blir det bedre etterhvert !Takk for tålmodigheten


http://www.formspring.me/Emiliegr

Tannbleking

 • 21.03.2012kl.19:34
 • ( 2 )

Som dere vet bruker jeg smileLab sin tannbleking, og synes den fungerer fint. Desverre går fargen litt fort tilbake til sin normale kjedelige farge. Jeg kan få en del ising i tennene om jeg bruker den ofte over en lengre periode, men det er verd det, sannt?

Så jeg tenkte egentlig bare jeg skulle vise dere resultatet etter jeg bruker det. På bildet har jeg brukt den 2 ganger med tre dagers mellomrom. 

cute

 • 21.03.2012kl.14:38
 • ( 1 )

432055_318798184836424_319629358_n_large

Q&A

 • 21.03.2012kl.14:31
 • ( 1 )

Hvis du ikke har likt å være i Bodø, hvorfor har du vært der da? De er veldig klar på at ungdommene skal ville dette selv, men du har jo selv sagt at du bare er der fordi moren din vil det?

Det stemmer godt at det er frivillig å være hær (skal i alle fall være). Jeg har derfor bedt 2 ganger om å bli utskrevet, og fått avslag og mye krangling begge gangene. Så jeg har ikke hatt noe valg ! Med andre ord så har jeg faktisk vært her på tvang.....

Tumblr_m18kp9aly11r5u4oco1_500_large

Besteforeldre

 • 21.03.2012kl.09:53
 • ( 2 )

I dag kommer bestemor og bestefar på besøk til Bodø. Det skal bli så utrolig koselig, og jeg gleder meg masse til å se dem igjen. Dem kommer desverre ikke før i kveld, men dem dra heller ikke hjem før fredags kveld. Lørdag kommer mamma, stefaren min, lillesøsteren min oglillebroren min på besøk (skjønner ikke vitsen med dette), så da skal bi en tur på bassenget på søndag. 
Det blir avsluttning for meg på mandag, og på tirsdag skrives jeg ut (PÅ TIDE !!!) Har akkurat gjort ferdig en oppgave, og er snart gym på skolen. Yeah right at jeg gidder gym i dag. Det er virkelig nok at vi skal dra å ake på bestemorenga senere i dag. Kos dere ! Love you

Påskepynt

 • 20.03.2012kl.21:36
 • ( 4 )

Jeg har faktisk ikke hatt nett tildligere i dag, soden vi laget påskepynt hele skoledagen, og etter skoletid er det bare nett på kvelden fra 20.30 - 22.00, så er ikke mye datatid slik at jeg kan blogge til dere. Men vi får ta til takke med det jeg får, og gjøre det beste ut av det, sannt ?

Tok noen utrolig vakre pusse-tennene bilder til dere i dag. Er så lite fotogen og så slapp i stilen min i dag, at jeg fannt ut at det er best å skjerme dere fra det synet. Men dere skal få se påskepynten også da. Som jeg foressten skal gi til besteforeldrene mine som kommer på besøk i morgen. Er så koselig å gi hjemmelagede gaver til besteforeeldrene mine, for dem blir så glad for det hver gang. Spiller ingen rolle om det ser helt grusomt ut, dem setter pris på det siden jeg har brukt tid å lagt arbeid i det. Ah, jeg har verdens beste besteforeldre !♥


Passer jeg til det?

 • 19.03.2012kl.21:07
 • ( 25 )

Husker dere jeg snakket om at jeg ville ta cheeks? Har fortsatt veldig lyst til det, men dere var jo ikke så veldig enig med meg.... Men siden jeg har så veeeldig lyst på det spørr jeg dere en gang til; skal jeg ta det?

Har redigert et bilde slik at dere kunne se ca hvordan det hadde sett ut. Nå er dem litt sånn feil plassert på bildet, men dere klarer å se over litt grovt, sånn ca !Jeg synes selv det ser dritkult ut. Jeg var redd det skulle bli alt for mye med leppe-piercingene i tilegg, men synes det var bare fint, jeg !
Dere er jo helt idiot som mener det blir for mye med alle !!!!  Beklager, men det gjør meg bare så sint..

Must have - pudder

 • 19.03.2012kl.20:48
 • ( 1 )

Jeg er helt frenls av dette pudderet. Begynte å bruke det i 8. eller 9. klasse og har brukt det siden. Var en liten periode brukte jeg et pudder fra clinique, og en periode (i grunnen nettopp) brukte jeg bare minerals. Dette var fordi jeg har alltid trodd at sminken fra parfymerier er de beste. (Dem er i alle fall dyrest !!) 

Jeg får fort blank hud dersom jeg bruker flytende foundation, og kan derfor ikke bruke det så ofte. Jeg trenger et pudder som er matt og har god dekkevne (har veldig uren hud). Verken clinique pudderet eller bare minerals pudderet virker som jeg ønsker. Bare minerals ser veldig naturlig ut, som igjen blir litt for naturlig for meg. Jeg mener at bruker man sminke, skal man ikke være redd for at det skal vises at man bruker det heller.
Jeg sverger til Loreal sitt pudder. Utrolig billig og er så greit at man finner det så og si overalt. Det dekker sinnsykt godt, men kan bli et slags ''pudder-lag'' i ansiktetvirkelig ELSKER DET !

Litt gøy

 • 19.03.2012kl.10:04
 • ( 1 )

Da jeg skiftetpå sengen i går fikk jeg et trekk som var fra sykehjemmet i kommunen jeg bor på. Det var litt spesielt, i og med at det er et godt stykke unna Bodø !


Hihi, gøy !

Nå skal jeg skrive videre om eteriske oljer, må bare ut å ta meg en røyk først. Om noen vil komme å joine meg, så skal dere bare komme ! Er i grunnen litt kjedelig å stå alene, fml...
Love you ! 

Håret bak øret

 • 18.03.2012kl.19:56
 • ( 3 )

Heei !

Nå kjører vi med Ruben til flyplassen om bare 3 minutter. Jeg er blakk frem til neste helg, så er så utrolig glad for at Ruben fikset meg litt røyk i dag. Liveet ♥ Også må jeg bare få sakt at jeg er veldig takknemlig for at dere ikke klager hver gang jeg sier ifra om at det blir lite blogging for at noe kommer litt fremfor bloggen noen dager (i dette tilfellet at Ruben er på besøk). Takktakk !
Hadde håret bak øret på bildet, Haha. Det er ikke helt likt meg !

Stikker til byen

 • 17.03.2012kl.11:49
 • ( 1 )

Skulle bare si ifra om at jeg prioriterer Ruben mens han er her på besøk, så blir ikke så kjempemye blogging i helgen. 
Nå skal vi dra ned til byen på cafè med de voksene som jobber her. Er alltid så koselig, FAKTISK ! Ha en super lørdag folkens !

LOVE YOU !

 

Litt skole før det er helg

 • 16.03.2012kl.10:34
 • ( 2 )

Hei og god morgen !

Har ikke vært på skolen på en god stund nå (sikkert 2 uker), så var faktisk litt godt å komme seg opp hit å jobbe litt med skolefag. Ruben kommer nedover å besøker meg i dag, og blir hele helgen. Alle de andre ungdommene drar hjem i dag, så jeg blir den eneste igjen på enheten. Litt kjedelig i grunnen.

Nå skal jeg snart ned å sjekke litt med noe jeg har laget, etter jeg er ferdig å spille kort med Frida. Love life !
Music

 • 16.03.2012kl.10:28
 • ( 0 )

          

 

          

Bestilt

 • 15.03.2012kl.21:16
 • ( 4 )

Nå er ingrediensene til et rosa hår bestilt !
Har bestillt både extensions, blond hårfarge, rosa hårfarge og blå hårfarge. Gleder meg så til å se resultatet. Kommer nok desverre til å bli litt fargeforskjell fra mitt hår og extensionet. Men jeg orker ikke farge mitt hår heeeelt hvitt før jeg farger det rosa, for da kommer jeg til å miste ALT håret. Hihi, jeg er så spontan...

 Tumblr Untitled

until the very end▲ Burn me out,leave me on the otherside

Fotos do mural Loggfoton

GLEDER MEG !

Hjemme igjen fra turen

 • 15.03.2012kl.21:02
 • ( 1 )

Hadde skrevet et nokså langt innlegg her, helt til jeg fannt ut at nettet ikke var logget inn på, og jeg mistet hele drittn, FML.

Er i alle fall hjemme nå, og har vært i byen sammen med Anders og Ina, og etter det cafè-tur med Frida. Fikk i alle fall kjøpt meg røyk igjen i dag, herlig.

OGOGOGOGOG, en her på enheten hadde besøk av en søt jente som brukte å lese bloggen min, Er så utrolig hærlig å møte personer som får bloggen min til å være oppe å gå. Og når hun i tilegg sa at jeg inspriterte henne, varmet det meg så utrolig mye. Takktakk søtinger♥


Bah, huden min blir bare værre og værre for tiden. Dette ser absolutt ikke bra ut.

Videoblogg

 • 14.03.2012kl.21:16
 • ( 3 )

Nå er filmen ferdig, og klar til å vises frem til verden. Haha, dere skal få lovt til å kommentere hvor utrolig dårlig jeg er til å se i kameraet når jeg snakket. Men jeg var faktisk ute bland folk i en slalombakke, og var ikke bare litt kleint å sitte å snakke med et kamera når folk kjørte forbi meg ! Håper dere forstår

A drop in the ocean

 • 14.03.2012kl.20:46
 • ( 1 )

Heihei ! 
Har akkurat vært nede hos de voksene og fått medaljer (sjokolade-medalje-ting) , mens nå har jeg akkurat redigert ferdig videoen fra i dag. Skal bare laste den opp på youtube først, så kommer den på bloggen om hmmm.... 30-40 min kansje?

Ville bare dele en utrolig nydelig og gammel sang med dere. Sangen får meg alltid i min egen lille grotte, elsker den !

A drop in the ocean - Ron Pope

Snowboarding strax

 • 14.03.2012kl.10:35
 • ( 4 )

Nå er det snart klart for å gå ut i skibakken å stå på snowboard. Jeg tar med meg video kameraet slik at dere kan få en film senere i dag, eller kansje i morgen. Vi får se hva jeg får tid til.

'Åj, jeg så skikkelig bitch ut, ser dere det ?

Dagen før i går røyka jeg 1 sigarett på hele dagen
I går røyka jeg 0 sigaretter på hele dagen
Og har ikke røyka noenting i dag
VÆR STOLT AV MEG ! 

Video - ''ferie''

 • 13.03.2012kl.15:19
 • ( 2 )

LES DETTE FØRST !
Jeg orket ikke å laste opp 2 forskjellige videoer, så jeg henter videoene mine fra youtube profilmen min. Derfor må dere bare overse texten som er på videoen, og bare lat som om videoen er tilpasset bloggen ! 


Fremme

 • 13.03.2012kl.12:43
 • ( 2 )

Hei !
Nå er vi kommet frem til skituren vi skulle på (tror ikke jeg har fortalt dere det, haha) . Har tinet brød, og skal snart spise lunsj sammen før vi går ut å kjører litt på snowboard. Jeg er den eneste av 5 jenter som har med datan, så jeg må dele litt. Regner med å blogge litt senere til dere !

Savner min kjære Ruben ♥

Hudpleie

 • 12.03.2012kl.19:38
 • ( 0 )

Var en kollega som tok en hudpleie på meg på jobb i dag, så nå ser jeg litt ''kvisetee'' ut, haha. Vet ikke hva jeg skal si, men kvisene mine er i alle fall blitt fremhevet i dag.


Søte meg altså.... ser foressten også at jeg trenger å nappe øyenbrynene

Så har jeg ALDRI måtte slite så mye med piercingene som jeg gjorde i dag. Var helt forferdelig altså. Gjorde ikke vondt, men presset og presset og den ville liksom aldri komme seg gjennom. Tårene bare trillet og trillet av frustrasjon.

Nå gleder jeg meg bare til det er kveldsmat, for jeg er ufattelig sulten !

Dritt-dag

 • 11.03.2012kl.21:52
 • ( 4 )

Alt har gått dårlig i dag. Flyet kunne ikke lande i Mosjøen grunnet mye vind, og dermed ble jeg plassert på verdens trangeste buss nedover mot Sandnessjøen, og måtte ta fly derifra. Så jeg er med andre ord netopp kommet frem, bare spist en brødskive.

Skal faktisk hive meg i seng om ikke så alt for lenge. Jeg dør av tretthet snart. Og i morgen er det jobb igjen. Men om jeg skal være helt ærlig, så vet jeg ikke om jeg orker å dra siden jeg må ta ut piercingene. Jeg vet at jeg blir å slite sykt mye med å få dem inn igjen nede med tanke på hvor vanskelig det var sist gang etter bare 3 timer...

http://www.formspring.me/Emiliegr

Flyplassen tralala

 • 11.03.2012kl.16:24
 • ( 4 )

Sitter nå å venter på at flyet mitt til Bodø skal dra. Det går 16:38, så det er jo ikke så alt for lenge til. Dagen har bare gått til sløving og spising TACOOOO ♥

Jeg satte meg såklart midt i smørøyet på venteplassen. Som da vil si a jeg har mennesker rundt meg på ALLE kanter. Ikke lite kleint å sitte å ta bilder av seg selv da.... Derfor ble det et veldig nydelig webcam bilde hvor jeg ikke engang ser inni kamera, hahaha. Nnoen ganger er jeg så latterlig altså.

Er i alle fall fremme i Bodø litt før 6, så er vell muligheter for blogging senere også. 
Og foressten; Tusen takk til Tom Kenneth som orket å kjøre meg til flyplassen ! Hadde det ikke vært for han, hadde jeg ikke kommet meg til Bodø i dag. Mamma overførte nemlig penger til taxi på fredagen, men hun overførte fra en stygg bank (i stedet for å bruke Nordea, som vi begge har. Slik at pengene kommer i det sekundet hun overfører), så jeg fikk ikke pengene, og kom meg dermed ingen plasser. Utrolig hyggelig av henne..... 

Jeg er så sinnsykt glad i dere, og jeg håper dere bruker denne søndagen til å bare slappe av å ta vare på dere selv. Dere fortjener det beste puser ! Love yah !

Halla

 • 10.03.2012kl.16:08
 • ( 4 )

Åverskriftene mine blir mindre og mindre kreative ser jeg, haha.... i alle fall så skulle jeg bare si ifra om at jeg tviler på at det blir noe mere blogging i dag. Jeg er sammen med venner og kjæreste, så jeg drar ikke hjem for å blogge. håper dere skjønner kjære venner. Er utrolig glad i dere, og husk at dere som skal ut i dag må drikke med måte. Vær forsiktig med hvem dere menger dere med, og alltid vær sammen med noen dere stoler på når dere drikker. Jeg bryr meg veldig om dere små tasser, hihi. Jeg høres ut som en hysterisk storesøster, men jeg mener det bare godt <3

Klar

 • 09.03.2012kl.16:05
 • ( 1 )

Klar for en ny dag ! Planene er som vanlig å bare sitte nede hos PV. Både han og jeg er totalblakk, så vi må leve uten mat til jeg drar hjem til Bodø på søndag, hahaha ! Jeg dør av å bare tenke på det. er så matvrak at det ikke skulle vært lovlig !!!!!

Ser at dere ikke vil at jeg skal fjerne noen av piercingene mine ennå, så jeg stoler på dere, å venter med det. Håper dere får en fantastisk dag ! Love you all !

Helghelghelghelg

 • 09.03.2012kl.13:09
 • ( 3 )

God morgen alle sammen.
Jeg fikk helg på Onsdagen siden jeg ville dra hjem til kjæresten min. Den ene betingelsen var at jeg måtte innom skolen min å hente et hefte om utplasseringen, som min fantastiske kjæreste henter for meg siden han måtte på skolen uansett !

Så må jeg bar fortelle hvor ufattelig sulten jeg er akkurat nå. Eneste jeg har er nonstop som jeg driver å gomler på, men er ikke mye mat i det, desverre. Lyst på taco eller pølse og chips. Kansje jeg skal dra til byen å kjøpe meg mat så kan jeg gå innom å besøke Siv Maren samtidig mens hun er på jobb. Hørtes nesten ut som en god idè. Men jeg må i alle fall løpe opp i dusjen nå snart, slik at jeg kan sette fart på dagen. 

Lil Wayne

 • 08.03.2012kl.21:56
 • ( 2 )

Sjekk hvor deilig !

Without piercings

 • 08.03.2012kl.12:19
 • ( 9 )

Hvor jobber jeg ? Nå som jeg bor i Bodø en liten periode, får jeg jobbe 2 dager i uken siden dem i klassen hjemme har praksis på salen 2 ganger i uken. Så jeg jobber på 7. himmel midt i byen i Bodø hver mandag og onsdag fra 09.00 - 16.00. Jeg jobbet bare 3 timer i går siden jeg måtte rekke flyet mitt tilbake til Mosjøen, og da jeg kom hjem og skulle hente tingen jeg skulle ha med meg, brukte jeg 90 (!!!!) minutter på å sette i piercingen mine igjen. Tungen var ingen problem å få inn igjen, heller ikke i dem i overleppene, men begge 2 nede (er dem jeg tok sist) er ikke grodd nok til at jeg kan ha dem ute lenge. Og siden dette skjedde etter bare tre timer lurer jeg veldig på hvordan det kommer til å gå etter 7 timer. Satt faktisk å vurderte om jeg bare skulle gi opp å jobbe der, siden jeg IKKE har planer om å fjerne alle piercingene mine helt ennå.
Og til deg som sa at jeg desverre ikke kunne ha knallfarget hår når jeg hadde jobb, så handler det jo kun om hvor jeg jobber. Jeg vet at jeg ikke kan ha det på hudplesalongen jeg jobber på nå, derfor skal jeg vente med å farge håret Rosa til i slutten av denne måneden når jeg flytter tilbake til Mosjøen !

Og dere ville se flere bilder av meg uten piercinger, så det har jeg fixet !; 


Vet at jeg er sminkefri og sliten på det første bilde ...

Foressten så har jeg et spørsmål til dere igjen!: Skal jeg ta ut de 2 øverste, og bare ha snakebite igjen ?hits