Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Hvordan går det?

 • 12.03.2013kl.15:23
 • ( 9 )

Jeg har aldri følt meg så sterkt satt pris på som jeg har gjort etter jeg bestemte meg for å slutte å blogge.  Dere har kommet med så mange støttende ord at jeg ikke klarer annet enn å smile når jeg leser.

Men det er noe med å legge ut omtrent hele livet sitt offentlig, slik som jeg har valgt å gjøre. Jeg har vært åpen om stort sett alt, og jeg har ikke angret et eneste sekund. Dere har støttet meg så mye, og jeg har gjort et tappert forsøk på å hjelpe dere tilbake. Noen ganger er ikke like lett og forutsigbart som vi ønsker, og det er greit. Tårer, latter, klem, kyss, sjalusi og alt annet er noe vi alle må gjennom. I det siste har det bare blitt litt mer enn jeg klarer å takle. Det at noe går ut over meg er en sak, men når kjæresten min må lide på grunn av deres hat mot meg, må jeg sette ned foten. Jeg synes ikke det er greit at noe som ha med meg å gjøre, skal gå ut over noen andre, uansett hvem. Dere kan hate meg så mye dere vil, men la andre få holde seg utenfor. Jeg hater å se andre såret.Livet mitt er fortsatt på vent, slik som det har vært de siste månedene. Skal til Amsterdam sammen med kjæresten min om to uker, holder på med sertifikatet til bil, leter etter jobb, krangler med familien, sliter med teorien, spiser potetgull og senere i dag skal jeg på visning på en leilighet. Med andre ord er det ikke store forandringer. 

FØLG MEG
Facebook - Emilie Nygård
Instagram - Emiliegr4real
Youtube - Emilie Nygård
Formspring - Emiliegr

 

Avslutter

 • 07.03.2013kl.20:23
 • ( 26 )

Her er enden av veien min. Jeg ønsker ikke lengre at alle skal vite hva jeg gjør. Er desverre alt for mange mennesker der ute som ikke ønsker meg noe godt i livet. Er synd det blir slik, men jeg takler ikke mer løgn, rykter og alt annet som fører med. Jeg er rett og slett ikke sterk nok. Jeg er utrolig glad for alle dere som har kontaktet meg gjennom denne tiden. Dere har alltid vært en av mine største støtter. Sletter bliggen etterhvert når jeg har hentet ut bildene jeg vil ta vare på. Tusen takk for alt : ))

Inspo 050313

 • 05.03.2013kl.16:30
 • ( 5 )

Heisann dere! Jeg føler meg så sliten for tiden. Vet ikke om det er vinterdepresjoner, mangel på vitaminer eller noe annet. Regner med det er flere enn meg som har det slik, Am I right? 
Uansett! Sitter hos bestemor og bestefar nå, så tenkte å dele litt inspo med dere. Vet jeg har vært litt opptatt de siste dagene, så har ikke blitt så mye blogging. Kommer mer om det senere. Håper dere får en fin dag videre, så snakkes vi senere i kveld når jeg er kommet hjem (skal hjem om rundt 10 minutter, siden bestefar netopp har våknet fra middags-luren).

colorful  Heart Me  Be different

 

 

(1) Tumblr  Pinkinviolet  Just twist - Idėjos prie kavos - www.picit.ledi.lt

 

 

love | Tumblr  BARZELLETTE SU UN CUORE SINCERO  Amanda Santana

Do whatever you want

 • 04.03.2013kl.14:33
 • ( 0 )Inspo 030313

 • 03.03.2013kl.10:31
 • ( 2 )


http://www.formspring.me/Emiliegr

PIP; extension og ansiktsmaske

 • 02.03.2013kl.18:44
 • ( 1 )
 

 

Dere får vite mer om dem etterhvert! Nå skal jeg vente på taco og farge extensionet!

Det skjer så mye, og så fort

 • 02.03.2013kl.18:13
 • ( 4 )

Lenge siden jeg har følt meg så hatet, men samtidig så komfortabel som jeg har gjort de her siste dagene jeg ikke har blogget.  Hvorfor er det noe med at gutter og jenter tenker så forskjellig om meg? Hvorfor blir jeg så fort hatet av jenter og akseptert av gutter? Til og med når det gjelder personer som har ''hatet'' meg i flere år, har jeg aldri vært på samme måte tilbake. Jeg har ikke en gang baksnakket... Alt jeg har fortalt både bak ryggen og direkte til henne har på det værste vært konstuktivt (f.eks. ''synd det er slik når...'' eller ''jeg skjønner ikke hvorfor..''). 

Hvordan har du hjerte til å snakke stygt om andre? Du kjenner meg tross alt ikke. Du har ikke engang vært nært meg i mer enn 10 minutter på det lengste. 
Men bare for å få det ut:

Selv om du hater meg
selv om du synes jeg er en hore
selv om du synes jeg er stygg 
selv om du ikke liker at jeg er blitt venn med x'en din
selv om du prøver å ødelegge mellom meg og kjæresten min,
så har jeg aldri gjort noe for å såre deg, og kommer heller aldri til å gjøre detWishlist - sko

 • 02.03.2013kl.16:51
 • ( 1 )


                      Svarte ankelboots                                                         Multifargede ankelboots                                                Svarte boots med kilhæl

U made my day

 • 02.03.2013kl.14:28
 • ( 2 )

Nå har jeg ikke vært hjemme på flere dager, og derfor har ikke bloggingen kommet seg noe videre heller. 
Jeg har såvet så utrolig godt og ikke minst mange timer i natt. For en hærlig følelse. Når jeg sto opp fannt jeg først ut at jeg er alene i huset (hærlig, siden jeg er litt surken om morgenen), når jeg slår på tv'n er det two and a half men som står på (elsker det) og som om ikke det er nok; når jeg sjekker bloggen møter jeg denne kommentaren;

''Vet ikke hvor jeg ellers skal skrive det, så skriver det her.


Siden jeg nesten ikke har hatt tilgang til data siden Januar har jeg ikke kunnet få lest bloggen din. I dag kom jeg nettopp hjem fra en slitsom dag. Men kunne ikke vente med å se hvordan du hadde det!

Nå har jeg sittet med pc'en foran meg helt siden kl. 20-23.30. Og lest ALLE innleggene dine fra starten i Januar til dette innlegget.

For min del, har du forandret deg veldig. Men på en god måte. Leser og føler at du har blitt mer positiv og glad i hverdagene, iallefall når jeg leser innleggene.

Jeg har sett opp til deg lenge, det kan jeg love deg. Rundt 2-3 år nå. Tiden går fort ! Jeg er så utrolig glad for at jeg kom over bloggen din bare med en tilfeldighet ! For lang historie til å fortelle på en litt lang kommentar... Hehe...

Men pointet mitt var, i dette kanskje litt for lange kommentaren var at jeg er utrolig glad i deg! Du er en veldig stor inspirasjon og forbilde for meg, og sikkert flere andre.

Håper at vi en gang kan treffes... <3

Takk for meg ^.^ <3''

 Ville bare dere skulle vite at slike kommentarer gjir dagen min en super start! Åhhh, er så ufattelig glad i dere alle sammen, og spessielt du som skrev kommentaren! Vi har snakket sammen på mail og facebook før, så du vet jeg bryr meg om deg ♥hits