Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Helt jævlig

 • 31.03.2014kl.09:51
 • ( 3 )

 

Jeg er så utrolig lei meg.  Jeg kjemper så veldig hardt uten å bli lagt merke til. Alt jeg ønsker er å føle meg elsket  og jeg trodde ikke det kom til å bli så vanskeli. Er jeg ikke verd nok? Er jeg ikke pen nok? Tynn nok? Snill nok? Prøver jeg ikke hardt nok? Jeg bare ligger å venter på sannheten, for noe er galt.  Jeg  går inn på en sti nå hvor det ikke er lenge igjen.  Jeg bare sitter her å gråter blod. Jeg er klar til å slippe taket nå.Studere meg

 • 28.03.2014kl.09:06
 • ( 0 )

 


Jeg er veldig glad å lære om stort sett alt som har med måten vi mennesker er på, innenfor for eksempel religion og sykdommer. Jeg prøver å lære best mulig av å oppservere å tenke gjennom hvorfor jeg er som jeg er og gjør som jeg gjør. Det er så mye jeg føler og gjør uten å ha lyst selv. Hvorfor er alle følelsene mine tårer? Jeg er omtrent aldri sint for jeg klarer ikke. Hver gang jeg kjenner sinnet bygger seg opp er det noe som bare knekker sammen i hodet mitt. Hvorfor er jeg så redd mennesker at jeg nesten ikke tørr å gå ut av rommet for å tisse? Hvorfor blir jeg så fort sjalu? Alle disse små tingene som går gjennom hodet mitt dag etter dag. Disse problemene du synes er så små at du aldri har tenkt over dem engang, mens jeg sitter å har vondt i hele kroppen hver dag på grunn av dette. Jeg vet ikke hvorfor jeg er slik og jeg vil ikke være slik. Men etter lang tid har jeg ennå lang tid igjen å exprimentere med meg selv på.

Èn ting er i alle fall sikkert! Få vekk musikken du alltid gråter til uansett hvor godt du liker den. Jeg har byttet bort musikken som ga meg gamle triste følelser tilbake, og sier klart ifra om noen andre spiller noe jeg ikke ønsker å høre.


Tilbake i morgen

 • 27.03.2014kl.14:27
 • ( 0 )

 

Har en del å tenke på akkurat nå, så kommer tilbake til bloggingen i morgen.  

 

Psykisk eller fysisk smerte ?

 • 26.03.2014kl.10:42
 • ( 0 )

 


Hei og god morgen. Kom over noen bilder på nett jeg vil dele med dere. For meg personlig som sliter veldig mye selv med psykiske lidelser kjenner meg veldig godt igjen i bildene. Fysiske lidelser er noe vi kan se at vi har og dermed får vi gjerne mer medfølelse for det. Poenget er at det er så mange som både tenker å sier til ''sånner som meg'' at det bare er å slutte å være så deprimert. Jeg har hørt at det er min feil, at jeg ikke prøver hardt nok å gjøre noe med det og at det bare er å slutte å tenke sånn. Men jeg kan ikke noe for det, vi kan ikke noe for det. Kjenner meg så utrolig godt igjen i den første til høyre.
Og for oss er det slik det føles når noen kommenterer noe slikt til deg; 

 

Svar på spørsmål #3

 • 25.03.2014kl.12:16
 • ( 0 )

 


Hvor får du penger fra? Hvorfor er ikke NAV mer behjelpelig nå som du er arbeidsledig?  Akkurat nå er jeg noe som heter ''ung ufør'' og får AAP (arbeidsavklaringspenger) fra nav. Dette får jeg pga den psykiske tilstanden jeg er i. Jeg klarer ikke å jobbe nok til å tjene pengene jeg trenger for å overleve. Nav hjelper sålenge jeg stiller opp med de rette papirene. Systemene til nav er utrolig strenge, og det er viktig å ha orden i alt som har med økonomien sin å gjøre. Tenker jeg begynner å jobbe innimellom etterhvert. Foreløbig trives jeg utrolig bra med å få penger for å ikke gjøre noe !

 

Har du fullført videregående? Hvilken linje? Jeg har fullført vg1 Helse- og sosialfag på Solhagen i Narvik. Etter det begynte jeg vg2 hudpleie på Kippermoen i Mosjøen, men strøk på eksamen i tilegg til noen fag, og valgte derfor etter friår etter dette. Følte jeg var klar for et nytt skoleår sammen med min forlåvede Maren på vg1 Design i Mosjøen etter litt hvile. Tok veldig feil, og var lei allerede noen uker inn i skoleåret. Men uavhengig av hvordan det var ble jeg tvunget til å slutte på grunn av økonomien. Både jeg og Maren sluttet samtidig og jeg flyttet inn hos henne. Noen uker senere forsvant jeg til Oslo og her sitter jeg i dag. Ingen utdannelse og ingen jobb !
 


Røyker du fast? Hvor lenge har du gjort det?  Ja. Jeg begynte å røyke på slutten av ungdomskolen en gang og har røyket siden det. De første årene røyket jeg en 20pk om dagen, mens nå røyker jeg bare et par om dagen.


 

Hvor bor du nå? Har hatt litt problemer med plass å bo den siste tiden, og det har ikke ordnet seg helt ennå. For øyeblikket er kjæresten min så snill å la meg være hos han en liten stund. Jeg jobber med å finne meg eget tak over hode, det bare tar litt lengre tid enn hva jeg hadde trodd.

 

Er du åpen for å bli kjent med nye mennesker? Jeg er en person som har veldig lett for å snakke med andre over sosiale medier, men jeg sliter litt mer når jeg står ansikt til ansikt med noen. Jeg har en del sosial angst. Det gjelder både når jeg snakker med noen over telefon og når jeg skal møte noen. Jeg tørr ikke en gang ringe Ida, som har vært min besteveninne i 14 år nå, mer enn 50% av gangene. Men selv om jeg kansje ikke er den mest pratsomme eller den som tar mest initiativ så er jeg utrolig glad i nye mennesker. Så lenge dere respekterer andre, blir dere respektert av meg.

 

Er den sløyfa på fingeren for Ida? Har du flere enn den? Hehe, nei. Den er ikke for noe eller noen. Jeg var sammen med hun da jeg tok den, og i tilegg til den tok vi samme på en annen finger :)


 

Savner du Mårten du var sammen med før? Har dere fortsatt kontakt? Vi ble sammen når jeg var 15 år, så det begynner å bli en stund siden nå. Vi er verken venner eller fiender og har ikke hatt kontakt på flere år. Og nei, jeg savner han ikke. Jeg tror vi er to veldig forskjellige mennesker.

 

 

 

PLUGS

 • 24.03.2014kl.11:57
 • ( 0 )

 

Mange år tilbake begynte jeg å tenke på å utvide ørene mine. Etter å lese litt rundt fannt jeg ut at jeg kunne gå opp til rundt 12mm om det skulle være noe sjangse for at hullene skulle strekke seg tilbake. Jeg begynte smått å utvide til jeg kom opp til 3mm på høre øre og 4mm på venstre øre. Slik har jeg nå gått i en evighet, og tok meg endelig bryet med å kjøpe nye for rundt en uke siden. Nå er jeg oppe i 6mm på begge ørene. Men jeg merker jeg bare har lyst på større og større. Har tenkt litt på 16 eller 18mm. Så leg legger inn bilder fra 4mm og opp til 18, så kan dere se hva dere synes ! Bildene øker med 2 mm på hvert bilde, starter øverst til venstre.

 

 


Black

 • 21.03.2014kl.17:49
 • ( 5 )

 

Det gjør så fryktelig, fryktelig vondt. Jeg har tatt frem begge hendene mine flere ganger å ristet i lufta som om det var en person der. Uansett hvor jeg ser, uansett hvor jeg går, står eller sitter så er det der. En slags smerte jeg ikke klarer å komme meg unna. Det er som en skygge som legger seg rundt alt du eier av små, positive mikroorganismer blir holdt som gissel. Jeg føler meg så hjelpesløs, og ingen ord strekker til. Jeg vil ikke leve som dette. At mennesker velger å dø fra å ha det som dette er forståelig. 
 

 

 

Dagen alt går galt er i dag

 • 21.03.2014kl.15:53
 • ( 0 )

 Hadde avtalt et møte i dag klokken 12.15 som Ida skulle bli med meg på pga. angsten min. Etter å vente noen timer på at hun våknet dro jeg alene. Allerede lenge før jeg hadde lukket døren for å dra begynte jeg å svette, være kvalm og måtte slite med å holde inne tårene. Jeg kom ut akkurat nån banen kjørte og måtte da vente på en ny. Da jeg var kommet fram til Majorstuen måtte jeg bytte til trikk ned til Solli. Jeg så på klokken og regnet ut at jeg ca akkurat kom til å rekke det. Jeg var ikke klar over at dem holder på med en eller annen form for veiarbeid akkurat der trikken min skulle stoppe. Trikken stoppet rundt en gate for langt bort fra stoppet, og siden jeg skulle ennå litt forbi hvor jeg egentlig skulle av, bestemte jeg meg for å sitte på til neste stopp i håp om at det kansje var litt nermere. Nå oppdaget jeg at jeg var et par minutter for sen, men tenkte at det helt sikkert gikk fint om jeg bare var rask dit jeg var på tur. Trikken kjørte og kjørte og kjørte en laaaang nedoverbakke som jeg endte opp med å måtte halveis løpe opp den lange bakken før jeg endelig hadde nådd målet mitt.
Med det samme jeg kom inn dørene så alt ut som et stort kaos. Jeg hadde ingen formening av hvor trappene kunne befinne seg så bestemte meg for å finne heisen (som foressten lå rett ved trappene). Det var 3 knapper på heisen og jeg visste ikke hvilken jeg skulle trykke på i alt stresset med mannen som akkurat gikk inn hovedinngangen. Turte ikke stå der å se på knappene etter han kom inn engang, og endte derfor med å gå opp de 5 etasjene med mine to friske bein.
På toppen ble jeg stående i 10 minutter å ringe på en dør hvor det sto ''administasjon''. Fikk tak i hun jeg fikk beskjed om å komme på møte med å ble med en gang sendt ned i 1. etasje igjen for å vente på at hun skulle komme ned å gå sammen med meg på nav. Hun fortalte at damen vi hadde planer om å snakke med var i et annet møte, og jeg får mail om nytt møte.Planen var å dra til Ida rett etter møte, men fikk ennå ikke tak i Ida etter jeg var der, og har faktisk ikke hørt fra henne frem til nå heller.

Så nå sitter jeg her med datan på fanget fordi mobilen min ble fri for strøm av all spillingen min, helt stille rundt meg og med kjæresten sovende ved siden av. Jeg hater disse dagene....

 

Tilbake til start

 • 20.03.2014kl.08:28
 • ( 0 )

 

Våknesovnevåknesovnevåknesovne. Halv fire hadde søvnen min blitt nok forstyrret, og siden da har jeg vært våken. Bare noen minutter etter jeg våknet siste gangen begynte tårene å trille. Jeg kjente en mild form for den smerten som kommer sammen med depresjoner. Neineineinei. Litt etter litt ble tårene fler, klumpen i halsen utvidet seg og stoppet meg nesten fra å puste, den stikkende smerten i brystet og den strømmene følelsen av ubehag som går gjennom kroppen ble til ren smerte. 


yeah..Anime | via TumblrThere's not always a reason.D:Today I'm sad💀So true.

 

Looks like im gonna die tryingsnowhite | via Facebook😌

Svar på spørsmål #2

 • 19.03.2014kl.20:43
 • ( 1 )

 

Hvor mange hårfarger har du hatt og hvilke? Akkurat hvor mange er vanskelig å holde styr på. Har hatt forskjellige kombinasjoner av farger, men kan nevne de forskjellige fargene jeg har brukt. Blond, orange, svart, brun, rød, lilla, blå, grønn, turkis.


Hvordan produkter bruker du til huden?
Etter jeg gikk på hudpleielinja og innså hvor viktig det var med små grep for å holde huden frisk har jeg begynt å rense huden hver dag. Smører med krem (riktig nok ikke akkurat nå, for jeg er fri). Hvilken jeg bruker varierer litt, men liker Matis sine veldig godt.


Hvor mange linser har du, og hvor er dem kjøpt?
Akkurat nå tror jeg jeg har brun, svart og blå. Har kun brukt de brune i det siste, tho. Kjøper dem på Honeycolor.com

Har du vert på elgjakt før?  Nei, det ligger ikke helt innenfor min interesse-skala


Har du hatt regulering?
Ja. Hadde den i 2,5 år!

 

savner du narvik? Nei
 

savner du familien din? Savner enkeltpersoner som en lillesøster og besteforeldre. Men savner jeg familien generelt? Nei.


hvorfor legger du ut bilder i bare undertøy? Jeg vet ikke. Hvorfor legger jeg ut bilder med klær? Eller av meg selv i det hele tatt? Jeg gjør det rett og slett fordi det er bilder jeg vil dele med dere. Jeg klarer bare ikke finne en eneste gal ting med det rett og slett. Vi jenter har de dagene og vinklene vi ser mye tynnere ut enn hva vi egentlig er, og det er disse bildene dere får se. Om dere tror dere vet hvordan kroppen min er, så tar nok mange av dere feil ! :)


 
 Hvor mye kontakt har du med familien din?  Jeg har blokket de nermeste fra noen sosiale medier, mens for eksempel pappa og lillesøster følger litt med. Jeg har kort fortalt en veldig dømmende familie som har et helt annet syn på livet enn hva det jeg har. For å gi dere et lite bilde av hvordan det er så gratulerte jeg mamma med dagen da det var morsdag (jeg vet ikke selv når det var, men er en stund siden), og jeg har ennå ikke fått noe svar. Jeg kan legge til at jeg  ikke har telefon som fungerer pga ubetalte regninger, så eneste måter for familien å nå meg på er mail.


hvor feiret du jul, og hvordan var det? Jeg feirer ikke jul, og er i overhode ikke noe glad i hele jule-greia. Det med at dagen er  ''planlagt'', mye folk, middagsselskaper og besøk, gaver og alt det andre som kommer med julen. Det var vell derfor jeg valgte å ikke dra til Narvik for å feire jul med familien og heller ble i Oslo. På julaften satt jeg alene i leiligheten på Majorstuen med katten min. Jeg pakket opp noen gaver familien hadde sendt meg, vasket badet og så på tv i nattbuksen og en t-shirt. På kvelden kom kjæresten en tur på besøk (som jeg forresten ikke var sammen med da) og så la jeg meg å sove. Spennende dag.

 

 

neineineineinei

 • 19.03.2014kl.11:35
 • ( 0 )

 

 
Se på dette ! Vi har hatt en omtrent snefri vinter her ned i Oslo,og nå som det begynner å bli våt ute kommer den. Når man bor på mindre plasser blir hele facebook fyllt med statuser om hva som skjer utefor vinduet, så det er nesten unødvendig å se ut selv. Men i dag da jeg sjekket facebook var det ingenting å se om noe sånnt og jeg tenkte ikke noe over det. Noen timer etter jeg våknet gikk jeg i vinduet for å lukke det opp. Jeg hater sne. Dumme, stygge, ubrukelige, ekkle sne.

Fikk vasket meg en masin med klær i går og har brukt en del av dagen i dag på å sortere, brette og legge på plass. Har også fått kastet en pose med klær jeg ikke bruker. Ender alltid med å ha masse klær jeg tenker jeg kansje har bruk for en dag, men så kommer aldri den dagen. Like greit å kvitte seg med det når man er som meg å ikke har så mye plass til overs i de to koffertene jeg har alle mine eiendelier i. Haha, det så veldig trist ut nå som jeg ser det svart på hvitt. Ida er ikke blitt frist heller, soe møte blir det ikke i dag heller. Tenker å sende en mail å høre om jeg kansje bare kan få et fast tidspunkt og bare dra, så slipper jeg alt dette styret.
Har ikke fått på meg verken klær, hår eller sminke etter jeg dusjet for noen timer siden. Føler ikke for å fixe meg noe særlig i dag så det blir fort gjort. Ha en fin dag videre ! 

 

 

#NomakeupVideo

 • 18.03.2014kl.13:45
 • ( 2 )

Både i går og i dag tidlig har jeg vært våken etter Haakon er dratt på jobb. Det gjør egentlig ikke så mye for jeg har ikke så mye å gjøre om dagene uansett, og da spiller det ingen rolle når jeg er våken og når jeg sover. Slipper i det minste å slite med å måtte rekke noe om dagene, hehe.  Hadde planer om å dra å orne noe med et møte i dag sammen med Ida, men hun er desverre blitt syk og følte derfor ikke for å dra inn mot byen. Det betyr at jeg må utsette det lengre siden jeg ikke kom meg bort alene i dag. Har helt angst for å gjøre slike ting alene, og siden Ida er den eneste her i Oslo jeg føler meg trygg nok med til å dra sammen med meg, må jeg bare vente litt til.

Nå skal jeg bruke den siste tiden før Haakon kommer hjem til å kaste litt søppel og rydde litt. Ha en fin dag ! 

 

 

Har satt sammen en sminkevideo til dere rett og slett fordi jeg ikke har gjort det på lenge. Er ikke så vanskelig å skjønne at flertallet er glad i videoer.  

 

Lost my bby

 • 15.03.2014kl.15:04
 • ( 2 )

 

Ble en tårefull morgen. Min lille Haze stakk ut gjennom vinduet da han var hos en som passet han en liten stund. Jeg trodde ikke jeg kunne bli så knyttet til en liten pelsdott på så kort tid. Det gjør så vondt å ikke vite hvordan det går med han. 

 

Siden både jeg og kjæresten våknet tidlig i dag har vi allerede vert en liten tur ute. Hadde lyst på vaffler da vi våknet, så dro en tur på Elkjøp å kjøpte vaffeljern. Siden han er husmoren i forholdet har han tatt jobben med å lage å steke dem, mens jeg bare venter på ''værsågod''. Jeg bruker litt tid på spørsmålsrunden rett og slett på grunn av jeg prøver å få alle svarene så ærlig som mulig. Var også noen som lurte på om jeg kan filme resten av svarene på en video. Så jeg plukker ut noen av spørsmålene jeg kan svare på video i begynnelsen av neste uke, mens jeg holder meg til skriftlig foreløbig.

 
Svar på spørsmål #1

 • 14.03.2014kl.10:25
 • ( 1 )

Har fått inn en del spørsmål, så tar det i flere runder.

 

Hvilket merke har du på telefonen din? Har en samsung s3


Har du ipad? Har et nettbrett fra samsung. Det er vell omtrent det samme, bare forskjellige merker?
 

Hvor har du kjøpt sløyfen?  Tror det var på H&M
Hvilket speilreflekskamera har du? Sony A 330 mener jeg. Det er veldig gammel og ute av produksjon for en stund siden om jeg ikke tar feil.


Hvilke blogger leser du?
 Kun Sophie Elise sin jeg leser fast


Kunne du skrevet en ''travel-guide'' til Amsterdam?
Desverre har jeg litt for svake minner for noe sånnt. Tenkte å dra ned igjen nå snart når det blir litt varmere ute, så kan gjøre det etter det!


Hvilken øyenfarge har du?
Brun :)


Hvor mange mm har du i ørene? Jeg er ikke 100% sikker, men tror jeg har 6mm.  

 

 

Data-trøbbel

 • 13.03.2014kl.09:25
 • ( 1 )

 

Hei. Allerede før klokken var blitt halv ni hadde jeg vert i dusjen. Ble noen øl på meg i går så jeg vet ikke når jeg sovnet, men tror  det var veldig tidlig!  I dag skal jeg til Ida å spise middag sammen med henne. Skal prøve å få ut noen av spørsmålene fra spørsmålsrunden også ut i dag.

Jeg sliter litt med datamaskinen for tiden, så planene mine på innlegg som skal ut til dere er litt forsinket. Har en film jeg må redigere sammen, og innlegg som må skrives. Programmene på datan lukket seg oftere en hvert minutt, så fikk ikke en gang muligheten til å redigere bilder. Jeg vet ikke om det er i orden nå i dag, men det finner jeg ut av når jeg begynner å redigere. Håper dere andre har en fin start på dagen.


Fin ja

 

Tattoo inspirasjon

 • 12.03.2014kl.19:42
 • ( 1 ) 

 

...                         Love it                           XXXX

 

 

 

 

 

This is cute!                         Show me a man with a tattoo and I                          ❤️

 

 

 

 

 

...                         손꾸락                            Til death

Ut på tur

 • 12.03.2014kl.13:18
 • ( 0 )

 

I dag føler jeg det er en fin dag og deilig er det. Solen skinner, mennesker ser blide ut og depresjonen holder seg fortsatt en lengde unna meg. Avtalte med Ida i går å gå ut å spise lunsj sammen i dag, og vi valgte tydeligvis en bra dag. Vi står med mange felles problemer vi må løse, og det er ikke alltid så enkelt når vi ikke bor sammen for øyeblikket. Vi har begge godt av litt tid sammen med hverandre hvor vi ikke bare snakker om problemer å bekymringer. Ida er den personen jeg kjenner som er flinkest å motivere andre. Hehe, hver gang jeg nevner noe med Ida tenker jeg på alle dem der ute som tror hun er en dum blondine

 For noen dager siden klarte kjæresten min å få meg ut i naturen å gå en tur. Den var fint vær den dagen, og ikke kaldt sålenge det ikke blåste. Jeg tror ikke jeg kan uttrykke mit hat mot skog med ord engang. Jeg er ikke noe særlig redd for dyr, hverken småkryp eller store bjørner. Det er bare ett eller annet med skog som er utrolig ekkelt, haha. Jeg er i alle fall glad jeg gjorde det nå i ettertid. Når man gjør noe man vet gleder den andre parten du er med får man en indre glede som er deilig. Koselige bilder fikk jeg også! Ser dere foressten hvor sommerlig det ser ut, bortsett fra et par flekker med sne. Dette har vært vår vinter gjennom hele denne årstiden. For min del er jeg glad for det. Dem som liker å ha det surt, kaldt og masse sne kan bevege seg opp til Nord-Norge !

 


Min fine


HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN HER

Spørsmålsrunde

 • 12.03.2014kl.09:44
 • ( 13 )

 

Klarer ikke å huske sist jeg hadde en spørsmålsrunde, annet enn at det er lenge siden. Jeg får inn ett og annet spørsmål her og der nå som livet mitt kan virke litt uklart. Utnytt sjangsen nå å spørr om kjæreste, venner, bosituasjon, tattoo, jobb eller hva som helst. Jeg er ikke glad i å legge skjul på noe som helst egentlig, så svarer på alt. 

 
No sleep

 • 11.03.2014kl.07:47
 • ( 0 )

 

God morgen. Har brukt kvelden i går, hele natten og morgenen på å se filmer. Hvor mange eller hvilke filmer jeg har sett det har jeg ingen oversikt over, og husker langt under 20% av hva jeg har sett. Prøvde meg på å vekke kjæresten noen ganger i løpet av natten i håp om at han kunne være litt våken sammen med meg. Jeg er en av dem som ikke trenger oppmerksomhet, men trenger noen med meg om dere skjønner. Da jag var liten måtte mamma stå opp sammen med meg rundt 6 om morgenen for å se barneprogrammene som gikk om morgenen. Hun lå alltid på sofan, og det var aldri noe problem for meg så lenge hun hadde øynene sine åpen. Ikke snakk om at det var greit at hun lukket dem i noen sekunder en gang. Desverre for meg er det ingen av dem som er/var særlig glad i å pine seg gjennom å se på meg som igjen ser på film, så var lite kontakt og få med han.

Disney | via Tumblr

Fikk kjøpt inn litt nytt i går, både klær og sminke. Nå skal det bli deilig etter dusjen å få fixet seg litt ordentlig. Men aller først skal jeg ta meg en røyk å gjøre et nytt forsøk på å sove i noen timer. Det blir fort litt for sendt å legge seg nå i forhold til at vi skal sove tidlig i kveld også.

 

Inspo 100314

 • 10.03.2014kl.20:29
 • ( 0 )

 

 

Photos du journal | via Facebook          (1) Tumblr          animal | Tumblr

Cigarette          (10) Tumblr          hot, plugs, tattoos, beautiful - inspiring picture on Favim.com

(3) Tumblr          The Lovecats          tattoo | Tumblr

 

 

Ny tattoo

 • 10.03.2014kl.12:10
 • ( 1 )

I dag er det lønningsdag. Det betyr at jeg kommer til å befinne meg i byen senere i dag. Jeg har for eksempel ikke ytterjakke, og er passelig lei av å gå ute å fryse. Ikke det at det er så utrolig kaldt ute, men vi har en veldig sur vind som er til stede nesten hver dag.  Jeg tenkte å høre om Ida vil være med meg om hun ikke har noe å gjøre. Det er så lett å ''glemme'' bort at venner også trenger litt tid sammen når man er med kjæresten sin hele tiden. Spessielt når jeg har bodd sammen med Ida i en god stund for bare en liten stund siden.

Men før alt dette skal jeg ut på tur sammen med kjæresten. Han er den typen som er glad i å gå turer i skogen og på fjellet (desverre for meg, hehe). Men av og til må man bare gjøre det den andre parten ønsker. Med venner ofrer jeg så mye uten å tenke meg fordi man er vandt til det etter å ha kjent hverandre over et tiår, mens kjæresten min har vært veldig glad i å skjemme meg bort (er han vel i grunnen ennå) og derfor har jeg ikke ofret så mye for han som jeg burde ha gjort. Er så rart hvordan jeg forandrer meg så mye men samtidig er så lik.
 

Jeg tenkte å kansje dra å ta en ny tattoo denne uken eller neste. Hadde i utgangspunktet tenkt å begynne med halsen eller hendene, men tror jeg venter litt til med det. Jeg har tross alt hele livet mitt på meg til det. Så nå skal jeg begynne med armen min. Planen er at sluttresultatet skal være en sleeve, men er lenge igjen til det målet er nådd. Problemet er i alle fall at jeg ikke har noen aning om hva jeg skal ha der, bortsett fra at den skal være uten farger. Jeg vet så utrolig mange jeg har lyst på, men de fleste har jeg allerede funnet plasser til eller skal ha farge.  Har vert innom mye forskjellig, og her er noe lignende av hva jeg tenker;
Jentetid

 • 07.03.2014kl.13:52
 • ( 1 )

 

 

Nå har jeg vært hos kjæresten min helt siden søndag uten at han har fått noe ''fri'' fra meg. I tilegg er det like lenge siden jeg har sett Ida. Så senere i dag skal jeg møte hun i byen for å fixe inn litt nødvendigheter så skal jeg sove med hun i natt. Det er noen som lurer på om jeg ikke bor med Ida lengre, og nei akkurat for øyeblikket gjør jeg ikke det. Men vi er på leting etter en ny leilighet nå som vi håper på å få flytte inn i så fort som overhode mulig. Har lille Haze også, så er litt ekstra vanskelig å finne noe passende.

Ellers har jeg gjort omtrent like lite denne formiddagen som alle andre. Dusjet, sminket meg, holdt på med bloggen, svart på mail og andre ikke så intressante ting. Skal se om jeg får fixet meg det minnekortet i dag også kansje.

 Åpen Emilie

 • 06.03.2014kl.14:07
 • ( 0 )

 

 

 

 

 

Jeg har levt et utrolig fritt liv de siste årene. Jeg føler jeg har så utrolig mye livserfaring nå. Ikke fordi jeg har vært gjennom masse forferdelige ting og kjempet meg ut av det, men fordi jeg har gjort mye andre ungdommer ikke har gjort. Og jeg har gjort det alene. Jeg har såklart hatt venner å kontakte når det har vert som verst (selv om dem ikke hadde den store muligheten til å hjelpe), men jeg snakker om familie. Jeg har ikke tenkt å snakke dritt om min egen familie for det trengs ikke. Jeg har hatt den beste barndommen jeg kunne få og litt til. Men for å si det kort og rett ut; Da jeg var innlagt i Bodø i 2012 fortalte jeg fremfor mamma at jeg røyket cannabis og etter det har familien tatt mer og mer avstand fra meg. Det gikk til det punktet hvor dem ikke engang ville ha meg boende hjemme for dem trodde jeg kom hjem ruset å var med søskenene mine. Jeg hadde tidligere fått beskjed av mamma at dette ikke skulle skje, og såklart respekterte jeg det. Likevell ble jeg ikke trodd.

Jeg vet det er familiemedlemmer som leser bloggen min som ikke kommer til å være fornøyd med det jeg netopp har skrevet. Men jeg har aldri klaget på dem når dem har gitt søsteren min en dryss med medikamenter som blir brukt som dop blandt ungdommer, og synes ikke dem skal klage på meg heller for å velge noe naturlig.
Jeg håper dere er smarte nok til å godta valg andre tar som omhandler kun dem selv.

 

 

Inspo 050314

 • 05.03.2014kl.18:18
 • ( 1 )

 

♪ | via TumblrEarn Money with Photos http://gg.gg/earnwithphotosUntitled

 

Earn Money with Photos http://gg.gg/earnwithphotosRopaFashion | via Tumblr

 

CherryBlossomℳ | via TumblrHaha lol, true

 

 

Vått vær

 • 05.03.2014kl.10:14
 • ( 0 )

Nå som jeg sover med en kjæreste som står opp 6 hver dag, er min egen sove-rutine også blitt litt endret. Jeg har ikke klart å sove til etter 9 èn eneste dag denne uken, og virker som det har tenkt å fortsette slik. Jeg har planer om å brette litt klær og søke litt rundt for å finne en løsning angående boplass.

Ble spurt om jeg hadde tenkt meg ut, men svarte nei så nå tror jeg ikke det er noen nøkler hjemme, så jeg kan altså ikke ombestemme meg. Ikke det at det er så utrolig fristene å gå ut en tur, men tenkte å dra innom Elkjøp å kjøpe en annen type minnekort å sette i kamera. Tok frem filmkameraet mitt da jeg hadde tenkt å ta bilder, men jeg har klart å miste laderen til 2/3 kamera, og det tredje fungerer ikke. Haha, alt av elektronisk blir ødelagt i nerheten av meg. Ikke fikk jeg til med bluetooth på datamaskinen heller. Ubrukelig menneske,right? Kom i alle fall frem til en løsning til slutt, så dere får litt mobilbilder.

 Her ser dere vår nydelige Oslo-vinter. Hehe, blir så trist av å se på dere som bor i byer med fullt av sne.


Ingen depresjoner, men veldig sliten

 • 04.03.2014kl.09:44
 • ( 3 )

 

Hei. Det er mye som skjer for tiden, og derfor har jeg ikke fått blogget. Jeg har fortalt at dere skal få vite det meste når dette kommer seg litt mer på plass, men det tar lengre tid enn hva jeg hadde sett for meg. For å si ting veldig kort så er jeg altså hjemløs for øyeblikket. Så nå er det kansje noe som forstår at ting er litt tyngre enn hva dem virker som. Etter innlegg som har handlet om depresjoner og Asperger har jeg fått tilbakemelding på at dette er noe dem ikke ante om meg, så dette er vel veldig overaskende for noen.
Oppi alt dette som skjer i livet mitt nå (eller skal jeg si ikke skjer?) så er jeg ikke deprimert og har omtrent ikke vært det på over en uke. Hvor merkelig er det ikke at akkurat nå som jeg har så store problemer som jeg ikke har hatt før, og likevell ikke ligger å gråter hele dagen? Joda, jeg er sliten og frustrert mestparten av tiden, men hvem bryr seg om det? Jeg vil heller være så sliten at jeg har problemer med å gå, enn å ligge å være deprimert for det synes jeg er 47947437 ganger verre.

Akkurat nå ligger jeg i sengen til kjæresten min mens han er på jobb. Om jeg klarer å tvinge meg selv ned på nav litt tidlig satser jeg på å gjøre det, ellers skulle Ida prøve å rekke å møte meg til klokken ett. Ser egentlig for meg at hun blir å såve mye lengre enn det også, menmen.
//Bilde fra instagram. Heter emiliegr4real om noen vil følge meg !hits