Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Vaskeblemme

  • 05.03.2015kl.16:16
  • ( 1 )

 

Etter å ha fulgt kjæresten til bussen før 6 i dag var jeg sikker på at jeg ikke kom til å klare å sovne igjen. Men heldigvis for meg sovnet jeg like etter klokken var blitt 8 og sov helt til halv 11. Fikk melding om jeg kunne ha en photoshoot på lørdag, men takket nei med tanke på håret mitt. Det har leeeeeeenge vært meningen å bytte fra rosa til hvit/sølv/lilla. Akkurat nå er håret helt forferdelig og passer ikke til noen av extensionene jeg har liggende. Men fikk utsette det til onsdag eller torsdag neste uke og før da må jeg ha klart å få en farge som ser grei ut på bilder. Alt tar litt lengre tid når man er blakk, hehe...

  

Hele formiddagen har gått til å vaske stuen min. Har vært litt plaget med småmaur i det siste og prøvd det meste uten lykke. Huset jeg bor i er gammelt og har litt sprekker her og der rundt listverket, og er ikke noen hemmelighet at maur ikke trenger særlig størrelse på sprekker for å komme seg inn. Har lest på nettet at det bare er et vårtegn og dem går bort når det blir varmere ute, men hallo hvem vil vel ha dem her uansett?! Flyttet på omtrent alt som er inne på rommet og støvsuget og vasket gulvet i tillegg til å tørke støv og vaske vinduet fra begge sider. Satt også på kne i rundt en time for å pirke med en hårklype der det er sprekker mellom trebordene på gulvet. Hadde samlet seg en del støv der, æsj. Skuret og skrubbet til og med på meg en blemme på fingeren.
Stolt Emilie her, ja.

Morgentur

  • 04.03.2015kl.11:03
  • ( 1 )


Til tross for at jeg la meg tidligere enn hva jeg pleier klarte jeg ikke sove lengre enn til halv 8 i dag tidlig. Fikk en smule panikk og var grundig irritert på meg selv som ikke bare kan lukke øynene og sove videre. Jeg har ingenting jeg skal gjøre så tidlig og ikke får jeg gått i dusjen før utleieren min er ferdig på badet. Så det skjer ikke før mellom halv 11 og halv ett. Men noe måtte jeg da få brukt disse timene på! Jeg kom på at jeg skrev en liste med ting jeg skulle gjøre da jeg sto opp, og gikk for å sjekke den. Der sto det ting som ''gi Tanja frokost'' og ''vanne planten''. Med andre ord; ikke så mye tidskrevende.

Men etter et lite glimt ut av vinduet var det ingen tvil om at jeg skulle gå ut. Solen skinner, himmelen er helt blå og vinden er nærmest umerkelig. Smurte meg matpakke/frokost, brus, noe å sitte på og litt vann til Tanja og kastet sekken på ryggen. Merket fort at jeg undervurderte temperaturen med treningstights og en fleecejakke, men med litt raskere gange gikk det fint.

Nå hørte jeg akkurat at dusjen ble slått på, så er nok enda minst en time til det er ledig, så imellomtiden skal jeg se på Millionaire Machmaker på tvnorge. Kansje je også får tid til å fortsette litt på tegningen jeg holder på meg nå.

Min første kloklipping

  • 03.03.2015kl.16:57
  • ( 1 )

 


 Er nesten helt på gråten her jeg sitter å har en god pause fra kloklippingen til Tanja. Jeg har ikke hatt mot nok til å prøve meg før, men i det siste har jeg begynt å legge merke til at det er noe litt for langt og ubehagelig på potene for meg å få i ansiktet når hun vil leke.  Fikk lånt meg en klippetang og leste opp og ned på alle sider som omhandlet kloklipping før jeg satte i gang. Da jeg satte i gang med den første poten hylte hun et kort,lite hyl ved hver negl. Jeg begynte å svette, skjelve og var helt sikker på at nå hadde jeg gjort noe helt feil. Etter det fikk hun ligge litt mer i fred mens jeg lette etter videoer og se på. Noen youtube-filmer senere satte jeg i gang igjen på neste pote. Denne gangen klippet jeg litt mindre av gangen, og da hørte jeg ingen lyd. Likevel er jeg så redd for å gjøre noe feil at jeg bestemte meg for å vente med de to siste til i kveld..

Har tenkt på å dra på butikken for å kjøpe meg middag helt siden jeg sto opp, men har ikke følt for å traske gjennom skolegården med en hel haug av unger for å komme meg dit. Men når jeg tenker meg om var dem vel ferdig for flere timer siden, og jeg er bare lat.

 

Utedress til Tanja

  • 02.03.2015kl.09:51
  • ( 1 )


Hei og god mandag. Jeg ser at klokken ikke har rukket å bli så mye, selv om jeg våknet for en stund siden. Skal rekke å dusje, fikse meg og gå en tur på butikken før klokken blir 5, noe som vil si at jeg har rimelig god tid og stresser derfor ikke. Da blir jeg hentet og skal ta med meg Tanja en tur ut på besøk. 

Jeg drakk alkohol både fredag,lørdag og søndag sammen med andre og har like planer i dag. Selv om det er mandag må det være lovt å kose seg? Må nesten feire at polet og ølsalget er åpnet igjen etter helgen, wihu. Når jeg tenker tilbake så savner jeg nesten perioden min da jeg var 18 og tok en pils ute på pub hver mandag sammen med en god kompis jeg ikke har fått møtt på lenge nå. Jaja, man kan ikke alltid suse gjennom livet som man ønsker..

 

Måtte bare vise dere disse søte bildene av Tanja i fleecedress før jeg avslutter. Jeg har ikke fått klippet opp pelsen ordentlig på fotene og under magen ennå. Så de dagene det er litt mildere ute (som det har vært hele tiden i det siste) blir hun utrolig våt og skitten som igjen resulterer at hun må i dusjen alt for ofte. Med dress eller genser på seg slipper jeg unna mye av dritten som fester seg, og det jubler jeg gjerne for ! Har ikke fått kjøpt hun noe klær ennå da hovedplanen min er å få tak i et dekken før jeg går til innkjøp at ''klær''. I mellomtiden har jeg tross alt en nabo med 12 hunder, hvor de fleste av dem er nakenhunder, som har en eske full av klær i alle farger og størrelser. 


Hadde foressten besøk i går og det var så utrolig koselig, hadde bare lyst til å være våken hele natten. Når klokken hadde passert midnatt ble han hentet og jeg stupet ned i sengen hvor jeg sovnet omtrent med en gang. Han skal reise ''hjem'' til Danmark i dag så god tur til han !hits