Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Bilder

 • 30.04.2013kl.15:18
 • ( 2 )

Er så lykkelig akkurat nå! Har fått hårfargene mine i posten allerede, så ikke lenge igjen til jeg gjør nye forandringer igjen. Hvilken farge jeg satser på denne ganger blir en liten overaskelse til litt ut på dagen i dag. Er i alle fall noe jeg selv mener kler meg! Er akkurat ferdig med å lage et ''god bedrings''-kort til bestemor. Tenkte å dra opp på sykehuset å besøke henne litt senere i dag, og senere vurderer jeg å dra en tur til Ida. Så på facebook at det tydeligvis skulle bli heftig der i dag!
Ellers skal jeg dele litt bilder med dere fra jeg var i Mosjøen. Ha en strålende dag videre alle sammen. Lots of love 

Hvorfor akkurat i dag?

 • 30.04.2013kl.12:46
 • ( 2 )

Våknet med tidenes dårligste dag i dag. Alt ble bare galt uansett hva som skjedde. De jeg var på møtet med var ubeskrivelig hyggelige. Dem er en egen ''gruppe'' (eller hva man skal kalle det) som jobbet med mennesker som har aspergers syndrom. Dem har egene boliger, møter, bowling osv kun for oss med aspergers. Dette får meg til å lure på om jeg har undervurdert denne sykdomen? Uansett; jeg klarte ikke helt å få smilet på plass. Jeg orket ikke engang å gå til døren for å ta dem imot og hilse, og det er ikke likt meg i det hele tatt!

Jeg har vært en tur innom butikken å handlet inn litt godt til bestemor som ligger på sykehuset. Hun ble operert i går, så tenkte å dra innom en liten tur med godter og et brev. Kansje jeg slenger på noen roser også. Det er viktig å ta vare på hverandre, aldri glem det! ♥


Tilbake i Narvik

 • 29.04.2013kl.22:33
 • ( 0 )

Etter 9 lange timer med buss og tog, kom jeg meg trygt hjem til slutt. Skjedde noe på bussen jeg må fortelle dere om i morgen. Tok et par sovetabeletter for en stund siden, så føler ikke for å skrive en hel bibel akkurat nå.
Skal hoppe til sengs med lillesøsteren min innen 10 minutter, og det skal bli hærlig! Har et møte klokken 10 i morgen, så må opp tidlig i tilegg. "Velkommen tilbake til Narvik, Emilie. For å være sikker på at du elsker livet ditt kaster vi bare møte etter møte i trynet på deg. Ha et fint liv". Neida, ikke helt slik det er. Bare nesten.

Nå kan dere foressten også få se hvordan håret mitt er blitt etter jeg tok en runde med bleking i det. Heldigvis ble det ikke mange hakk mere slitt, så nå venter jeg på neste pakke med hårfarhe i posten.


Dere må sove godt alle sammen, så blogges vi i morgen. Love u

Farge hår

 • 27.04.2013kl.13:20
 • ( 0 )

God lørdagsmorgen, eller dag om dere ønsker. Pv sitter med hårfarge i håret for øyeblikket. Han har lenge hatt planer om å farge det brunt, og i dag hadde han ventet lenge nok. Jeg lurer litt på om jeg skal kjøre på med en ny runde med bleking i mitt hår i dag. Jeg har hatt håret mitt rødt nå i 6 måneder, og det er helt sykt lenge til å være meg. Desverre har jeg bare bittelit rødfarge igjen og en boks med lys lilla. Rødfargen er ikke nok til hele håret mitt, og den lilla er for lys for at det skal bli et bra resultat i mitt hår, så er derfor usikker på hva jeg skal gjøre. Kansje jeg bare skal kjøre på med oransje? Hm...


Håper dere får en fin lørdag alle sammen. Det skal i alle fall jeg prøve på!

Love story

 • 26.04.2013kl.18:59
 • ( 3 )

Heisann alle sammen! Jeg tenkte å fortelle dere hvordan jeg havnet sammen med kjæresten min. Gjør dette mest for min egen skyld, for det er så koselig å se tilbake på i senere tid. Here we go:

I 2009 (eller var det 2008?) opprettet jeg en profil på en side som heter tagged. Det er en slags dating side hvor man kan møte mennesker fra hele verden. I begynnelsen brukte jeg den siden for å få tiden til å gå da jeg var på datan, og etter som tiden gikk ble det en vane å gå innom.
3. september 2012 skrev Haakon til meg på den siden. Jeg tenkte på han som en av alle de andre guttene der inne og bare svarte han uten å tenke for mye på det. Etter litt småsnakking fikk han linken til facebooken min, slik at han kunne få tak i meg der. Etterhvert fikk han også skypen min, og vi snakket med hverandre hver dag.

Noen uker etter det igjen bestemte vi oss for at det var på tide å møtes. Feig som jeg var gruet jeg meg flere dager i forveien, og bestemte meg for å løse problemet med alkohol. Jeg drakk en flaske med 40% rett før jeg satte meg i bilen på tur til flyplassen. Ikke en god idé foressten. Det var pappa som kjørte meg, og jeg måtte be han stoppe bilen bare noen minutter ut i kjøringen. Ble sittende i veikanten å kaste opp, før jeg til slutt klarte å ta meg sammen for et lite øyeblikk så vi kunne fullføre bilturen.
Da jeg kom på flyplassen var jeg fortsatt veldig beruset og gjorde ikke annet enn å gråte. Faktisk gråt jeg fra jeg kom på flyplassen og til jeg landet på flyplassen i Oslo. Etter mye om og men fikk jeg kofferten min og jeg spaserte ut hvor han skulle vente.

Der sto han. Alle nervene mine ble plutselig borte, og jeg gikk rett bort å kysset han. Jeg var så utrolig lykkelig på det tidspunktet at ingenting kan beskrive det. Dette var begynnelsen på noe helt sinnsykt..


Og nå sitter jeg her, over 6 måneder senere. Vi har besøkt hverandre, vært på ferie sammen, han har til og med møtt familien min. Og vet dere hva? Dem elsker han. Verken lillesøsteren min eller lillebroren min lar oss være i fred når han besøker Narvik. Jeg har vært så utrolig heldig med han, og jeg kunne ikke tenkt meg noen andre.
Dette er et bevis på at nett-dating faktisk kan fungere. J*vlig bra også! Jeg elsker denne gutten av hele mitt hjerte og det kommer jeg alltid til å gjøre. Stolt over å kunne kalle han MIN!

Picz

 • 25.04.2013kl.16:46
 • ( 0 )

YOLO

 • 25.04.2013kl.16:41
 • ( 1 )

Overskriften forklarer livet mitt veldig bra akkurat nå. Jeg har det bra og alt sånnt, men skjedde en litt irriterende sak i går. Kan beskrive hendelsen som vondt i ryggen og kjipt for bankkontoen. Jaja, kjipe ting skjer, og det er over nå (for en liten stund i alle fall).

Vi har chillet masse her i Mosjøen, og møtet i går gikk bra. Nå må jeg bare skaffe meg penger, så er jeg tilbake på tur til Narvik for et møte jeg har der den 30.
Kan dele noen random bilder jeg har på nettbrettet mitt for å fylle ut innlegget!

Amsterdam 2013 - del 4

 • 18.04.2013kl.18:00
 • ( 0 )

// Alle bildene er tatt av Haakon og redigert av meg

 


Utsikten fra rommet

 
Bratteste trappene EVER. Var utkjørt etter hver gang jeg måtte gå opp, hahaha. Lenge leve latskap


 

Supert her

 • 17.04.2013kl.15:03
 • ( 1 )

Er bare innom for å fortelle at jeg har hatt det helt supert her i Mosjøen så langt. I hele går var jeg sammen med Pv og Siv Maren. Så utrooolig herlig å se dem igjen! Pv er ferdig på jobb ca nå, så nå må han være rask hjem for jeg er fri for sigaretter. Neida, så joda..


Har vært utrolig mye sol i det siste. Blir så glad når jeg ser sneen snelter mer og mer utenfor. Gleder meg til å kunne ta på meg shortsen uten å fryse. Må vel ta en tur utenfor landet snart, spare litt penger først. Begynner tross alt på skolen etter sommeren, og da er livet mitt over i noen år til jeg blir ferdig. Må utnytte de siste månedene nå!!
Ha en strålende dag videre alle sammen ♥ 

Skoletur

 • 17.04.2013kl.09:38
 • ( 0 )

Forrige fredag var 1. til 7. klassen på barneskolen hvor jeg bor, i slalombakken (bare de som kjører slalom da såklart, de andre gikk på sånner tynne ski eller aket). Lillesøsteren min ønsket å ha meg med som en foresatt, og såklart ønsket jeg det. På tross av at jeg måtte stå opp til en umenneskelig tid og være sammen med flere hundre små,bråkete barn hadde jeg det helt fantastisk. Vi var så heldig med været som vi kunne ha vært, og ingenting slår å tilbringe tid sammen med lillesøsteren min. Tenkte å dele bildene jeg tok der med dere! 

 


På tur opp i heisen merket vi at det satt en gutt i dyp sne sammen med en liggende (og gråtende) gutt ved siden av. Det var ingen som hoppet av eller spurte dem hva som var galt. Skjærer i hjertet mitt når mennesker ikke hjelper hverandre. Jeg og lillesøsteren min hoppet av med det samme vi så dem og kjørte til dem for å se hva som var galt. Heldigvis var det ikke noe værre enn at gutten som lå hadde mistet kontrollen litt, og nå klarte han ikke å reise seg opp igjen for å kjøre videre. Han hadde alt av utstyr på seg (slalom utstyr er forferdelig tungt og vanskelig å både få av eller reise seg med. Jeg fikk hjulpet han opp og etter lang tid fikk vi han inn i løypen igjen. Der satte vi oss for å vente til den eventuelle forelderen hans skulle kjøre forbi å ta han med seg. Wow, lang historie for å vise dere et vente-bilde 

 
 


Happy

 • 15.04.2013kl.13:34
 • ( 2 )

Det gleder meg stort å fortelle dere at jeg har en bra dag i dag! Jeg har sovet som en baby i natt, har lite kviser og vekten er under 50. Er merkelig at slike små ting kan ha sååå mye å si for hvordan jeg føler meg. Skal ta meg turen på badet for å sminke meg veldig snart og senere må jeg en liten tur til byen. Drar til Mosjøen klokken syv i morgen tidlig, så i dag har jeg en del ting som må gjøres. Blandt annet ta ut penger, pakke, besøke bestemor og bestefar, lete etter kviteringen på kofferten min, dra innom Ida med litt penger og andre småting.

Gleder meg som en liten unge til å se PV igjen. Han er den beste vennen jeg noen gang har hatt, og nå er det 8 måneder siden jeg så han sist. Om jeg hadde hatt lader til filmkameraet mitt hadde jeg tatt det med å filmet hele oppholdet mitt der nede, men desverre ligger det på Borkenes sammen med omtrent alt annet jeg eier. Men bilder skal jeg i det minste få til.

 

Legger med en sang jeg elsker! Jeg vet det er en sang mange hører på når dem har det kjipt og er trist. Men sannheten er det at jeg elsker slike sanger uansett hvilket humør jeg er i! Er så mye mening i dem ♥


Håper dere alle sammen får en stålende dag i dag !

Inspo 140413

 • 14.04.2013kl.16:37
 • ( 1 )

Dreams               shoes | via Facebook   

Fashion luxury girl | via Tumblr               Summer ♥  

Fit and healthy, not skin and bones. | via Tumblr               swag | via Tumblr

.               I Waste So Much Time

Inspiring Images 3 | via Facebook               pastel goth ♥
| via Tumblr

God morgen | Amsterdam 2013 - del 3

 • 14.04.2013kl.14:39
 • ( 0 )

 

God morgen/dag alle sammen.  Siden jeg vekket kjæresten min i natt (flere ganger) ved å ringe tusen ganger etter han var lagt seg, kunne jeg ikke forvente noe annet enn å bli vekket selv i dag. Så da klokken ble 13:30 våknet jeg av telefonen, så måtte bare stå opp. Jeg kunne sovet i så utrolig mange timer til, men er vel ikke så mye vits.
Jeg har aldri forstått hvorfor man skal stå opp, kun fordi klokken er et visst klokkeslett. Jeg skammes overhode ikke over å sove helt til det blir kveld, eller et helt døgn. Jeg har stort sett aldri noe å gjøre på søndager, så hvorfor ikke sove bort dagen?

Fortsetter å legge ut litt bilder fra Amsterdam, så har dere noe å se på!


// Alle bildene er tatt av Haakon og redigert av meg

 

Coffeeshop
 


Jeg tenker alltid på ferie når jeg ser slike menneskelige ''statuer''. Siden jeg kommer fra en liten by har vi ikke slike herDette er absolutt ett av mine favoritt-bilder. Så utrolig vakkert
Her er jeg !

 • 13.04.2013kl.15:41
 • ( 2 )

Jeg sa jeg ikke kom til å starte opp bloggen igjen, og det har jeg ikke tenkt å gjøre heller.  Men som jeg fortalte dere, savner jeg dere utrolig mye, og ønsker å være tilbake her en liten stund.

Jeg var på fest i går, og er så ubeskrivelig glad for at jeg ikke ligger i fosterstilling på badegulvet og ønsker å dø i dag. Har kastet opp (nytting informasjon), men det gjør jeg ALLTID dagen etter uavhengig om jeg er dårlig i formen eller ikke. Dårlig uvane tror jeg. Har nesten klart å spise en hel grandiosa nå, mens jeg sitter å ser på et slankeprogram på tv, ironisk eller hva? 
Jeg innser at det er på tide å gå i dusjen nå som klokken begynner å tikke inn på dag. Må prøve å være litt sosial av og til for å holde meg innenfor kategorien som normal person. Hardt liv det her, altså! 

Jeg sov foressten med sminken og linsene på i natt, og derfor ser jeg litt...stygg ut?


Jada, jeg ser at jeg trenger å ta etterveksten. Desverre har jeg 4 kroner (som jeg har hatt i ca en uke nå), og dermed ikke råd til å kjøpe meg hårfarge.Amsterdam 2013 - del 2

 • 13.04.2013kl.14:07
 • ( 0 )

// Alle bildene er tatt av Haakon og redigert av megEr det rart man har lyst til å teipe seg selv fast i en stolpe og bare henge der i evig tid å se på naturen?


Tivoliii


 

Like a baws ♥
Amsterdam 2013 - del 1

 • 11.04.2013kl.22:24
 • ( 2 )

Heisann hoppsann!
Nå har jeg laget klart alle innleggene med bildene fra Amsterdam sammen med kjæresten min. Dem kommer i fire deler, og dette er den første! Vi hadde det helt supert der nede, og var en utrolig behagelig by selv om det var veldig folksomt. Virkelig en plass som kan andbefales til alle i alle aldre.
Jeg skal opp tidlig i morgen for å være med lillesøsteren min på ''skolen''. Hun har bakke-dag, altså skal i slalombakken å kjøre og så ønsket hun å ha meg med. Utrolig koselig. Vanskelig å ikke kose seg når man er sammen med en så flott person ♥

God natt alle sammen. Håper dere får sove kjempegodt i natt og husk at jeg er glad i dere alle sammen !  

 

 

// Alle bildene er tatt av Haakon og redigert av meg

 

Søteste pingvinene i dyreparken

 

Vedder på det er en del gutter der ute som er misunnelig på mykheten her...moahaha


 
Har sett giraffer før, men ikke som disse. Her snakker vi lik dem man ser på tv, og ikke som de små (typ, 2 meter) jeg har sett før'

 

Løver er så fine dyr. Noen som kan kjøpe en til meg jeg kan ha i hagen? værsåsnill


Jeg savner dere

 • 11.04.2013kl.20:14
 • ( 4 )

Hei. Jeg har nesten glemt av hvordan man blogger. Hva skal jeg starte med? Hva skal jeg si? Har stirret på dette innlegget lenge nå, uten å komme meg noen vei. Hva ønsker jeg egentlig å oppnå med å skrive dette innlegget? Det er min blogg, men det handler vel egentlig ikke om meg. Dere er de viktige. Faktisk noen av de viktigste personene i hele mitt liv, uten at jeg en gang vet hvem dere er.


Jeg kan starte med å oppdatere dere litt med hvordan det går med meg. Joda, det går fremover. Men er det noe annet valg? Livet står verken stille eller går bakover uansett hvor lite eller mye vi ønsker det. Så for å si det på en annen måte; jeg lever ennå, men det tror jeg er åpenbart. Er ikke så mye nytt som har skjedd i det siste. Går fortsatt ikke på skole, har ikke fått meg jobb, er ikke ferdig med sertifikatet osvosv. Men små gleder har jeg også opplevd, faktisk store gleder også! Jeg har fått litt nye venner, håret mitt har vokst seg halv-langt og ikke minst har jeg vært på ferie sammen med kjæresten min. Tenkte å legge ut bilder fra det i ett innlegg litt senere.


Jeg er ikke tilbake for godt. Jeg savner å dele tanker og erfaringer, jeg savner å få koselige tilbakemeldinger, jeg savner bloggen, men mest av alt; jeg savner dere ♥ Det er mange av dere som har vist meg at dere bryr dere. Jeg har fått meldinger på facebook fra mange søte mennesker som ønsker meg gode ting her i livet, og det betyr ufattelig masse. Jeg har fått hjulpet mange med usikkerhet i forhold til piercinger, hårfarger og familieproblemer. Dere har virkelig en spesiell plass i hjertet mitt.hits