Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Smile bitches

 • 26.04.2014kl.20:04
 • ( 1 )

 
I dag har vi en grunn til å drukne sorgene våre i alkohol og dop, nemlig lørdag. Min lørdag er omtrent lik som resten av denne uken. I dag er det 4. eller 5. dagen på rad jeg drikker - alene. Håper dere har en fin kveld uansett hva dere skal gjøre. Har fått med mag at russen er begynt å styre for fullt ute, desverre. Ah....masse bråk og fulle unger/ungdommer, faen.

 

Kaldere

 • 24.04.2014kl.12:41
 • ( 0 )

 God morgen. I dag har jeg sovet helt til klokken 10, noe som omtrent er ny rekord. Er blitt så bortskjemt med sol og varme i det siste at jeg kjenner nesten jeg blir litt sint når jeg ser det er overskyet i dag. Kjæresten som er ute å jobber sier det er veldig kaldt, og det får meg ikke til å føle meg noe bedre. Likevel tenkte jeg å trosse ''kulden'' (står på nett det er 16 grader) å komme meg en tur inn til byen. Har et veldig stort behov for nye BH'er. Har vært klar over det veldig lenge, men likevel alltid endt opp med bare truser.

Etter jeg har fått gjort det skal jeg møte kjæresten å dra hjem sammen med han. Han var veldig bestemt på at han ønsket å ta en powernap når han kommer hjem, men av erfaring er jeg ikke like sikker på at han kommer til å ønske det samme når han er hjemme. Husker selv fra jeg gikk på skolen at jeg alltid tenkte å sove da jeg kom hjem, men det skjedde aldri.
Legger ved et outfit i slutten ! 

 


I en alder av 19 år

 • 23.04.2014kl.10:53
 • ( 8 )

 

Jeg vil ikke. Jeg vil ikke. Jeg vil ikke. Ingenting. Er det rett å være lei av livet i en alder av 19 år? 


Jeg har aldri vært så redd for mitt eget liv som det jeg har vært den siste tiden. Jeg har ikke vært mye deprimert, og det er jeg glad for. Nå vil jeg bare ikke. Jeg har mistet alle disse små gledene som betyr så mye. Jeg har ingen å ringe som kan komme å holde rundt meg, ingen familie å snakke med, ingen plass å bo og ikke tilstrekkelig med kjærlighet. Jeg vil føle meg elsket og føle jeg betyr noe for noen. 
Jeg er redd og alene. Redd for meg selv

I give up :'(         I give up :'(

Do you see my pain ?

 • 22.04.2014kl.09:39
 • ( 2 )


I det siste har kjæresten min begynt å få meg med ut å gå turer, spessielt i skogen. Jeg kan sitte en øde plass å bare se vinden i trærne og fuglene som flyger i evigheter. Men jeg har veldig mye humørsvingninger. Jeg blir utrolig fort lei meg og frustrert og bruker en del tid på å bli i godt humør igjen. Alt fra en maur til 5 meter for langt å gå kan få meg til å sitte på bakken å gråte i frustrasjon. Nei æsj, jeg hater fortsatt skogen.

Det er fint vær i dag, som det har vært nå i det siste, så my man hadde litt lyst til å ta en tur i skogen i dag også. Jeg har mest lyst til å dra en tur inn til byen å kjøpe inn en del småting jeg trenger. Desverre må jeg da dra alene og jeg synes det er litt skummelt. Med det samme jeg kikker på noe i en butikk alene er jeg redd mennesker rundt meg skal tenke noe stygt om meg. Helt sikkert vrangforestillinger. Jeg tenker ikke noe selv på hva andre kjøper eller ser på.

                                         

 

 


 

Over til noe annet så har jeg hatt noen av mine mest forferdelige tider da jeg våknet. Jeg våkner noen ganger å føler meg så alene. Føler meg som ingenting egentlig. En klump sammensatt av kjøtt,blod og bein som bare eksisterer. Ingen som bryr seg.
Jeg gråt i timesvis i strekk.

Do you see my pain? No. No, you don't 

Søker forandring

 • 19.04.2014kl.10:08
 • ( 3 )

.  It doesn't mean anything!   Alternative
Girl  Nikiderrr  Photos du journal | via Facebook

Da jeg tok toget her om dagen kom det en jente som satt seg sammen med meg. Hun var omtrent på min alder og jeg synes hun hadde et rimelig søtt ansikt. Da jeg snudde meg rundt å så meg selv og henne fikk jeg sjokk. Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å sitte å se tårene mine trille nedover kinnet en etter en. Jeg satt uten sminke og med vått hår etter en stress-dusj rett før jeg gikk ut døra. Er utrolig lenge siden jeg har følt meg så stygg som det jeg gjorde akkurat da. Med andre ord; dette må fixes på !
Tenkte jeg skulle starte med å farge over håret mitt, rense huden, klippe meg og på toppen av det har jeg veldig lyst å ta noen nye piercinger i dag. Desverre har jeg ikke verken nål eller smykke å sette inn med meg til Ida. 

Today&tonight

 • 18.04.2014kl.20:01
 • ( 0 )

 

Hallo. Sitter på hotellet Ida bor på sammen med henne og venter på noen flere som skal komme innom en tur. I dag har vi planer om å bli full og rett og slett bare ha det gøy. Tenkte blandt annet å stikke innom en karaokebar, haha. Sånnt elsker jeg i fylla. Begynte å drikke før 6, men har tatt det veldig rolig og er helt fin i formen ennå. 

 


I det siste

 • 15.04.2014kl.17:50
 • ( 0 )

 

Nå har kjæresten min fått ferie, og jeg er derfor ikke så mye innom datamaskinen som jeg har vært tidligere formiddager.  Beklager for at bloggingen ikke er som normalt, men det kommer etterhvert. Jeg sliter fortsatt med å finne meg noen plass å bo, og det går ikke så veldig fort i svingene. Jeg er så utrolig redd for både offentlige tjenester (f.eks NAV) og det å dra på visning. Hater det.
Jeg gjør ikke så mye om dagene selv om hodet burde vært fyllt med stresstanker og bekymring. Akkurat nån er jeg inne i en periode hvor jeg er helt blank. Jeg vet ikke, jeg orker ikke ofgjeg bryr meg ikke. 
Normal emilie- hverdag; 

 

 

Road to nowhere

 • 12.04.2014kl.19:07
 • ( 1 )

 


 

Inspo; party

 • 12.04.2014kl.12:00
 • ( 0 )

I går begynte ikke bare helgen, men også påskeferien for mange. Det vil si at akkurat nå ligger jeg våken i sengen, mens min kjære sover ved siden av. Jeg misunner han sov alltid klarer å sove så lenge.
Drakk litt i går og endte opp med å kaste opp før jeg la meg. Dere vet når rommet begynner å gå rundt å du suges nedover? Det er da man innser at det siste av alkohol var unødvendig.

Jeg legger ut litt party inspirasjon for å gire opp dere som skal ut å feste i dag! 

💋  Lets do this!!  partyy
(5) Tumblr  Cool  j'adore Pierre | via Tumblr
LOL  dream | via Tumblr  I dont drink. Its all good
Aaah  ✖️  ¡SALUD!
jeeeeeei jeeeeei  Young, wild and free...  Untitled

Hei

 • 10.04.2014kl.15:25
 • ( 0 )

 

De siste dagene har gått utrolig fort. Jeg vet ikke om det er fordi jeg har gjort så mye spessielt eller fordi jeg bare er lykkelig over å ikke være 100% blakk, haha. Utrolig hvor mange dører litt ekstra penger åpner i hverdagen. Har brukt dagene siden sist på å være sammen med Ida og kjæresten. Ute en tur på byen har jeg faktisk også vært!

Både jeg og Ida er tydeligvis veldig glad i å lage show når vi drikker. Dette har vi erfart alt for mange ganger både i Norge og Spania. Nå snakker jeg om sjikkelige lesbe-show som veldig ofte går verst ut over meg! Jeg har i alle fall klart å sitte oppå Ida på et bord mitt på uteplassen å kansje blitt litt for ivrig uten å tenke på konsekvensene ved å blotte seg med et stort filmkamera rett ved siden av. Heldigvis for oss er det ikke med noe mer enn litt klining og trekant-kyssing på videoen som til slutt ble lagt ut. Vi hadde noen nervepirrende minutter da vi skulle se den for første gang, haha. Så behold klærne deres ute blant mange mennesker !
Ellers ville jeg bare fortelle dere at jeg er i livet selv om jeg ikke har vært innom for å oppdatere dere! Kommer med noen forskjellige videoer etter hvert også.

 

Untrust us

 • 04.04.2014kl.10:11
 • ( 2 )

 

Jeg la ut en sang jeg elsker på Facebook for noen dager siden. Den er av Crystal Castlers og heter Untrust us.

 

 

Tilbakemeldingene jeg fikk var blandt annet at det høres ut som dem er på syre. Hehe, ja kansje det? Er tross alt det som gjør sangen så bra!
Fikk tilbake en annen versjon av sangen som jeg faktisk bare vise dere. Jeg satt som vanlig med tårene nedover kinnene og følelsen av å ville kaste opp. Hadde ikke klart å sjekke kommentarene på videoen i går, så bestemte meg for å gjøre det nå. Jeg satt den på fullskjerm og bare fulgte med. Tårene stoppet og jeg hadde det bra en liten stund. Virkelig bra.

Den magiske følelsen som gikk gjennom kroppen unner jeg alle dere andre i dag også!

 

 

Overthinking

 • 02.04.2014kl.10:46
 • ( 2 )

 

 

                        


Dette er en ny opplevelse for meg. Jeg tror jeg, som de fleste andre, har opplevd dette èn eller flere ganger i løpet av det livet dem har hatt så langt.  Du tenker så mye at du begynner å lure din egen hjerne. Du lager deg en forestilling i hode ut av ting du overhører, hva andre mennesker sier, blikk og egentlig hva som helst annet. Du blir helt dårlig hver gang og føler deg så liten og hjelpesløs. 
Nå har denne følelsen funnet veien inn i hjernen min og trekker meg mot døden sakte men sikkert. Den suger ut livsgleden min. Jeg prøver hver eneste gang å finne ut nye tenkemåter eller metoder som kan få meg på andre spor, men ingenting fungerer. Jeg er så lei.

Over-tenking ødelegger deg. Det ødelegger alle situasjoner, snur ting på hode, får deg til å være bekymret og får alt til å virke mye verre enn hva det egentlig er. For sannheten er som oftest den at alt er bare fantasi.  

 

 hits