Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Jeg har Aspergers syndrom

 • 31.05.2012kl.13:56
 • ( 1 )

''Aspergers syndrom (også kalt Asperger syndrom) er en diagnose innen autismespekteret preget av store vansker med sosialt samspill. Diagnosen skiller seg fra andre autismespekterforstyrrelser ved relativt godspråklig og kognitiv utvikling. Selv om det ikke er nødvendig for å stille diagnosen, er fysisk klossethet og atypisk språkbruk vanlig hos personer med forstyrrelsen.
Ingen bestemt behandling er anbefalt fremfor andre. Tiltakene har ikke som hensikt å helbrede, men skal dempe symptomene og øke funksjonsnivået. En bærebjelke i behandlingen er atferdsterapi med fokus på spesifikke vansker som dårlige kommunikasjonsferdigheter, tvangspregede rutiner, og fysisk klossethet. De fleste opplever at tilstanden blir bedre med årene, men kommunikasjonsvansker, redusert sosial tilpasningsevne og utfordringer knyttet til å leve et selvstendig liv vedvarer ofte i voksen alder. Det har blitt hevdet at tilstanden er en form for annerledeshet, mer enn en funksjonshemming som må behandles eller kureres.''
Utdrag fra Wikipedia

 

Dere har ønsket at jeg skal fortelle litt om hvordan jeg selv opplever og ha aspergers, og det er helt greit for meg !
Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg har hatt problemer i lang stund (snakk om flere år).
Jeg har hold på med selvskading i 2-3 år.Noen perioder har det vært hver dag, og andre perioder har jeg holdt meg uten i flere måneder. Har også brukt metoder som å kaste opp for å føle meg bedre. I fjord sommer ble jeg henvist videre fra BUP til kortidsenheten i Bodø. Det er en del av et sykehus hvor ungdommer som sliter psykisk kan bli innlagt for å enten få behandling eller utredning. Jeg var der for utredningen. 
Jeg har aldri ment selv at jeg skiller meg ut fra andre bare fordi jeg har sterke personlige meninger og ikke godtar at andre ikke er enig med meg. Jeg mener at jeg lever for meg, ikke for noen andre. Derfor lever jeg livet til min fordel. Dette mener ulike psykologer jeg har hatt har såret mange rundt meg uten at jeg har sett det selv. Selv mener jeg at jeg bryr meg om andre mennesker ! 

Jeg føler selv dem bare satt den diagnosen på meg, for dem ikke fannt noe som passet bra. Det er jobben hans og sette en diagnose på meg, så det var det han gjorde. Tenk om det ikke er noe ''galt'' med meg egentlig?

Om det er noe mere du lurer på, er det bare å ta kontakt !  
http://www.formspring.me/Emiliegr

Jordbær

 • 30.05.2012kl.18:17
 • ( 1 )

Nå har jeg netopp sendt kjæresten på butikken for å kjøpe meg jordbær og fløte. Har nessten ikke spist de siste dagene så er veldig jordbær-sulten nå ! Håper dere har en kpselig dag ( selv om mange er triste for at dem ikke får møtt Justin Bieber :c )

     

     

Jeg blir aldri syk

 • 30.05.2012kl.11:00
 • ( 2 )

Jeg ligger hjemme i sengen min nå å vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Da jeg la meg i går lå jeg å gråt en stund, for jeg hadde så sinnsykt vondt i hele kroppen. Kjenner det aller mest i halsen og ørene. Men da jeg skulle legge meg å sove litt senere var plutselig alt borte og jeg ble såå glad igjen. Jeg skal nemlig ta en løpetest i gymmen i morgen. Jeg pleier aldri å gjøre slike ting, men dette skulle jeg være med på helt siden jeg fikk høre om det.

Når jeg voknet i dag, var jeg nesten like ille som jeg var i går, så var bare gi opp tanken på å dra på skolen. Det er så typisk at jeg begynner å bli syk akkurat når det er noe jeg har lyst å være med på. FML.

522349_182793385180387_100003491798155_286654_1020932583_n_large

I-told-you-i-was-sick-349019-460-304_large

Er jeg alene om å være syk nå?
http://www.formspring.me/Emiliegr

Hvilken farge ?

 • 29.05.2012kl.16:25
 • ( 12 )

Yess ! Da var bare hele facebook spammet med ''justin Bieber blablabla''. Håper alle som er skikkelige Bieber fans klarer å komme seg til Oslo !

Jeg har skiftet på hårfargene mine en del i den siste tiden (siste halvåret egentlig), og nå tenker jeg det er på tide å gå tilbake til brunt for å slippe å farge etterveksten  heletiden. Men jeg har ennå ikke klart å bestemme meg for hvilken brunfarge jeg skal gå for. Men det håper jeg såklart dere kan hjelpe meg å finne ut av. Derfor håper jeg dere kan skrive en kommentar på hvilken farge dere synes er finest av lysebrun og mørkebrun ! TAKKTAKK

 

Light Brown Hair Color « VIP Hairstyles     Du kommer älska det -

Tumblr     Profilbilder

Vinneren

 • 28.05.2012kl.21:10
 • ( 4 )

Heiehei !

Nå har jeg kåret vinneren av konkurransen. Vinneren heter Ida Marie. Det var helt tilfeldig, og jeg brukte random.org. Vinneren er kontaktet på mail, så får bare håpe hun svarer meg !Håper alle sammen har hatt en fantastisk fridag. Jeg la meg faktisk ikke før klokken 7 i morgest, så  er ikke så lenge siden jeg sto opp heller. Nå skal jeg og kjæresten se på film sammen ! Kos dere masse resten av dagen !♥

I dag skal jeg gjøre noe

 • 27.05.2012kl.14:55
 • ( 0 )

Nå har det vært nok dager hvor jeg bare har vært inne å ikke gjort noen ting. Så i dag har jeg bestemt meg for å få litt luft i lungene. Aner ikke hva jeg skal gjøre, men ut skal jeg i alle fall ! Kansje jeg går meg en tur, eller griller med pv?

Img_1176_2_201392565_large

På tide?

 • 27.05.2012kl.13:16
 • ( 2 )

Er dere enige med meg når jeg sier at det er på tide å rydde rommet?

Blir helt lei meg av å se rundt på rommet mitt. Jeg har alltid trodd det var ille før, og nå har jeg virkelig ikke ord igjen !

Husk konkurransen min HER (avsluttes i kveld)

Konkurranse

 • 26.05.2012kl.15:01
 • ( 25 )

Handelsportal har sendt meg et deksel slik at jeg kan ha en konkurranse her på bloggen. Da jeg åpnet å så hvilket deksel det var, ble jeg litt lei for for at jeg ikke har iphone, for det var virkelig noe jeg ville ha selv ! Er skikkelig rosa og jentete, men utrolig fint !

Det dere må gjøre for å være med i konurransen er;
? Like facebook siden min HER
? Kommentere på dette innlegget at det er gjort (husk å skrive mail-adresse også slik at jeg får tak i deg) 

Trekker vinneren på Søndag eller manag. LYKKE TIL !

Enda to dager igjen

 • 26.05.2012kl.13:45
 • ( 0 )

Aner dere hvor godt det er å tenke på at vi har to fridager igjen etter denne?
Må bare starte med å si tusen takk or alle de søte kommentarene på det forrige innlegget. Setter ustrolig stor pris på ærlighet ! 

I natt har jeg bare hatt det koselig sammen med Karoline, Linn, Kim, Andreas, Ole, Christian og Daniel. Var mye styr med den ene bilen siden Daniel klarte å spinne på dekket til det ble helt ødelagt, og vi hadde ikke med utstyr for å bytte dekk, haha !
Var hjemme i 06-tiden, og gikk da å la meg med hårkur i håret. Mens nå er det en ny dag, og jeg er våken igjen. Må hive meg i dusjen for så å kansje få noen til å kjøpe meg litt rusbrus. Har bare en rusbrus, og ellers bare sprit. Snakkes om ikke så alt for lenge !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Hva synes dere om meg?

 • 25.05.2012kl.13:23
 • ( 17 )

Halla !

Nå e det en stund siden bloggen har blott ordentlig prioritet, og det er litt dumt, synes dere ikke? Så nå synes jeg det er på tide å komme litt stekere tilbake. Men må få sakt at jeg ha fått mange spørsmål på formspringen min i det siste, og det gjør meg veldig glad ! Sette pis på at dere spør meg ut om ting dere lurer på, og at dere sende inn supesøte kommentarer på deres syn på meg. Har også et lite spørsmål til dere,
HVA ER DERES SYN PÅ MEG? 
Er jeg for pessimistisk?
klager jeg mye?
Var jeg finere før i forhold til piercing, hår og lignende?
Ja, you name it ! Det kan være hva som helst. Fortell deres mening om meg !


Wow, så bune øyne jeg egentlig har uten linser !

Ha en super duper dag alle sammen ! Og som vanlig må dere huske på hva jeg har sakt om den drikkingen nå som det er helg ! Alltid lovt å ringe og sende meldinger til meg om det skulle være noe ! Anything ! Så snakkes vi senere mine beste ♥

Tårer

 • 23.05.2012kl.19:45
 • ( 1 )

Har sett litt på reiser og jobber i utlandet i dag. Er foressten et helvetes styr å få seg en jobb i land som Thailand. Hylgråt i sikkert 45 minutter (true story)  for ikke så veldig lenge siden over at jeg savner folkene jeg møtte i Thailand når jeg va der sist, og jeg smågråter ennå. Jeg tror ikke jeg kan forklare hvor mye jeg skulle gått med på å gjøre for å dra ned å treffe dem igjen nå. Jeg har utrolig lyst å reise ned rundt juletider, men jeg vet selv at jeg ikke klarer å spare 20 000 til den tiden, men inntekten jeg har nå (stipend + mamma). Er så utrolig trist å tenke på at jeg skal pines så mye på den måten. Savn er med i topp 10 verste følelser i verden !

Dette går ikke så mye lengre. Jeg må finne med noe å se frem til. Akkurat nå har jeg absolutt ingenting å se frem til, og slik tror jeg faktisk ikke det har vært før. Før har jeg alltid hatt noe å se frem til. F.eks. en sydentur, bursdager, småreiser, et innkjøp, noe som kommer i posten, en konsert, UANSETT ! Nå har jeg INGENTING. Faen forr ett liv altså...

Deilig sommer vær

 • 23.05.2012kl.16:29
 • ( 2 )

Har netopp vært en tur på butikken å pantet litt flasker. Var utrolig deilig å ha på seg lite klær og fortsatt synes det var varmt. Hadde ikke trodd det skulle bli sånt vær nå, så fort ! Var jo kaldt for bare to dager siden. Uansett, er det hærlig å sitte på rommet nå å ha vinduet så åpent som jeg får det uten å fryse.

Nå er det på tide å gå opp å lage taco ♥
TTYL,  http://www.formspring.me/Emiliegr

Grilling

 • 23.05.2012kl.11:21
 • ( 3 )

Nå er sommeren endelig begynt å komme seg litt her nede i Mosjøen ! I natt har vært en av de få gangene i mitt liv hvor jeg har holdt på å dø av varme. Har voknet sykt mange ganger i natt og kjent at jeg har holdt på å svette meg ihjel, så jeg gleder meg til å komme meg i dusjen.

Ellers klager dere mye på at jeg legger ut lite bilder av meg og Siv Maren i det siste. Så i går da vi var å grillet hadde hun med seg kamera (mine var fri for strøm). Såklart måtte jeg gå inn på bloggen hennes å stjele bildene da ! Her har dere;Håper alle sammen har like fint vær som vi har. Er faktisk like før jeg tok på meg shorts i dag, men av en eller annen  merkelig grunn blåser det alltid mye her, fuck !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Litt hår

 • 22.05.2012kl.14:08
 • ( 2 )

Dro ut noen knuter av håret mitt. Wow, ble litt mer enn jeg trodde..

Åjåj

 • 21.05.2012kl.21:27
 • ( 1 )

Se hva jeg gjorde før i dag ! Ble så ufattelig lei av at håret brukte 3-4 timer på å tørke etter jeg hadde vært i dusjen (bokstavelig talt)

FØR;

 

ETTER;http://www.formspring.me/Emiliegr

Takk

 • 21.05.2012kl.13:27
 • ( 1 )

Hei alle mine søteste !

Vill bare takke så utrolig mye for alle som er her for meg nå som jeg har en vanskelig periode. Kan ikke beskrive hvor mye det bestyr for meg når jeg bare ønsker å dø, så får jeg en melding på facebook/formspring/bloggen om at dere ser opp til meg og diverse slike støttende ord. Har virkelig hjulpet meg mange ganger ! Og tro meg - det er ikke noe jeg bare sier...

Tumblr_lyxygag3rl1r0wotjo1_1280_large

Septum piercing

 • 21.05.2012kl.12:06
 • ( 10 )

Dette innlegget kom litt senere enn det skulle. Grunnen til det er at jeg har vært litt nedenfor de siste dagene og da jeg var ferdig å redigere en video til dere (som tok mangemange timer), ville den ikke lagres. Så nå må jeg redigere den om igjen,  og det gjør meg drit lei bare av å tenke på det. 
Men dere ønsket å vite litt mer om hvordan det var å ta septum piercingen, og det skal jeg med glede forklare dere !

Hvorfor tok jeg den?
Septum var den første piercingen jeg noen gang hadde lyst på (dette er ca 4 år siden). Jeg bestemte meg for at jeg skulle ta det da, men jeg klarte ikke fullføre, for jeg syntes det var så forferdelig vondt. Så i ettertid har jeg ikke hadd lyst å prøve igjen pga smerten, men bestemte meg for at NÅ skulle jeg ta den uansett hvor vondt det gjorde. Jeg har alltid synes at det var veldig fint, og mener den veier opp for mange piercinger selv om det bare er en. Med det mener jeg at en septum piercing blir like ''mye'' som og ha 2 piercinger en annen plass. Den er også utrolig lett å skjule med tanke på jobb og lignende.Hvor lang til brukte jeg?
Jeg brukte rundt 30 minutter fra jeg begynte å stikke til piercingen var på plass. Grunnen til dette var fordi jeg måtte stikke to ganger (står mere om det nedenfor). Jeg slet litt med å få i piercingen i slutten, og det stjal en del tid fra meg ! 


Hvilke størrelse på nålen brukte jeg?
Jeg hadde to forskjellige størrelser på nålene. Den ene var 1,2 og den andre var 1,6. Siden piercingen jeg skulle bruke var 1,2 gikk den akkurat ikke inn i nålen. Men siden det er sånn skru-greier den kulene skal være, fikk jeg den kansje 1 mm inn i nålen, og fannt ut at dette burde holde. Da jeg hadde stukket 1,2 nålen gjennom, satte jeg piercingen i nålen, og  var kommet halveis da piercingen glapp taket på nålen. Da skjønnte jeg at det bare var å drege ut nålen og hele pakken. Jeg lette frem en større nål (1,6) og stakk den inn, og den funket bedre !
 

Hvor bestillte jeg nål og piercing fra?
Jeg bestillte både nåler og piercing fra Myboddi.com. Dette andbefales IKKE foressten ! Det tok dem over en månede bare for å sende ut bestillingen min, selv om den hadde varene på lager. Jeg sendte dem i tilegg 4-5 mailer (JA, jeg var litt desperat) og dem svarte ikke på en eneste en. Dem sendte heller ikke ut mail da dem sendte varen fra dem, som dem sa dem skulle gjøre. I alle fall ikke en siden jeg skal bestille fra igjen !
 Var det vondt?
Regner med at det er dette dere lurer mest på.  Jeg fatter ikke hvorfor jeg syntes det var så vondt sist gang jeg skulle prøve, menmen, haha ! På en skala fra 1-10 hvor 1 er absolutt ingenting vondt og 10 er dødelig vondt, vil jeg si at selve stikket var 2 eller 3. Så det var ikke akkurat vondt. I videoen (som kommer på youtube) ser dere at jeg begynner å gråte, dette var fordi det var så hardt å få nålen helt igjennom siste gangen at jeg trodde jeg måtte gi opp å ikke få meg ny piercing, haha. Jeg presset serriøst kjempehardt men den siste delen vlle liksom ikke helt ut....
Nå i ettertid vil jeg si at det gjør like vondt som en sterk 4. Det er ikke like vondt som ettertiden på tungen eller leppen, men det er vondt å komme borti og litt vondt når jeg beveger munnen min. Jeg vil beskrive smerten som om når du har vært forkjølt å er helt sår rundt nesen av å snyte deg. Er en slik type smerte nå i ettertid bare litt mer intens.
 

Er jeg fornøyd? 
Er kjempefornøyd ! Angrer ikke i det hele tatt på at jeg tok den. Piercingen min er litt for smal mellom kulene. Dette gjør at jeg ikke kan gjemme den opp i nesen ennå, og i tilegg så presser kulene på nesen så jeg får merker. Men jeg har planer om å beholde den i til det har gått 6-8 uker. Da har den grodd og jeg kan bytte uten problemer. Jeg har foressten en hvit og en sølv kule førdi jeg klarte å miste en av de lyseblå jeg hadde i, i byen. Da jeg kom hjem tok jeg ut den andre også, og skulle ta i to hvite heller, og da klarte jeg såklart å miste den ene hvite kulen også, HAHAHA. Så hadde jeg bare en sølv igjen, haha.

Håper dere fikk svar på i alle fall noe av det dere lurte på ! 
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Kul

 • 19.05.2012kl.19:43
 • ( 5 )

Jeg er verdens kuleste som drikker juice mens andre er ute å drikker %% !!


Ser dere noe nytt?

 • 18.05.2012kl.14:42
 • ( 7 )

Hihi, endelig !

     

     

Fixer bedre bilder og forteller mere senere eller  i morgen !
Ha en suuper dag folkens ♥ 

HURRA

 • 17.05.2012kl.19:45
 • ( 1 )

Ville bare titte innom for å ønske alle en riktig god 17. mai nok en gang !

     

     
Oransje hår ♥

Meg i går

 • 17.05.2012kl.12:12
 • ( 1 )

Har vært å hentet litt bilder jeg var med på  på facebook. Jeg er ikke den eneste som tar bilder ute vet dere !


VIKTIGVIKTIG !!! Om dere ser nøye på bildet, så ser dere at det ikke er Karoline sin hånd som er på bildet. Karoline har hånden sin nedover. Måtte bare si det, ellers hadde dere trodd feil !

JADDA ! Bilder sier mer enn 1000 ord, er det ikke slik?

Kjærlighet

 • 17.05.2012kl.10:13
 • ( 1 )

Alt dette ble skrevet i begynnelsen av 2010 (15 år)

 

''Det må gå bra med deg. Hver gang jeg hører at det ikke går bra med deg kjenner jeg det skjer noe inni meg. Jeg får helt vondt i meg.''

''Jeg er så glad i deg at det er helt sykt! Da du gråt i sta følte jeg meg helt jævlig. Du betyr nessten alt for mye for meg. Kan ikke forklare hvor mye du betyr <3''

''Om jeg hadde mistet deg hadde jeg serriøst dødd inni meg. Da hadde jeg ikke klart å gjøre noe mere. Du betyr rett og slett alt for meg !''

Det over her er meldinger jeg fikk fra ***** i går. 
Skolen var som vanlig kjedelig. Jeg fikk tilbake tentamen i engelsk(2+), så gikk ikke så bra, men det er bare karakterer. Etter skolen dro jeg og ** til byen. Der møtte jeg *****. Da jeg og ** hadde vært å spillet tennis, dro vi med *** til Valhall(ungdomsklubb). Da vi var på tur opp, tok ***** seg en røyk. Han røyker alt for mye i følge meg, og det kokte av sinne inni meg. ***** hadde foressten knekt kragebeinet på denne tiden. Så jeg slo han rett i skuldren. Det var ikke alt jeg klarte, men likevell hardt. Han ble utrolig sint, og gikk.
Før på dagen hadde jeg sakt (på tull) at om han ikke ville være sammen med meg på Valhall, skulle jeg gå å kose meg sammen med broren hans. Så nå som han var sint på meg var det akkurat dette jeg hadde tenkt å gjøre. Jeg har så teite tanker...
Jeg satt å pusket broren på armen slik som venner pleier å gjøre. Vi var mange i rimmet, og etter en stund gikk de andre ut til ***** og sa masse løgn om hva jeg og broren hans gjorde inne.


Broren; Liker du *****?
Jeg; Ja?
Broren; Haha, du tuller bare!
Jeg; *Ser han i øynene* Neei
Broren; Serriøst?!
Jeg; Mhm...

Etter noen timer kom ***** inn å satte seg i en stol. Alle de andre som satt der spurte hvorfor han var så sint, og det eneste svaret dem fikk var ''Jeg har god grunn!''.  
Til slutt ble jeg så lei av å se han så sint, så jeg gikk bort til han. Jeg satte meg ned på kne foran han og spurte hvorfor han var så sint.
*****; Jeg har god grunn!
Jeg; Serriøst, hva er du sur for?
*****;Gå bort ! Du kan jo bare gå å kose med broren min eller noen andre...
Jeg; Hvorfor det?
*****; Det er jo bare det du gjør
Jeg; Jeg puska han på armen. Ikke noe annet ! Låver..
*****; Det er ikke det andre sier.

Da han sa det skjønnte jeg at han ikke trodde på meg uansett hva jeg sa. Tårene trillet nedover kinnene mine. Jeg klarte ikke holde dem inne mere. Det såret meg at han ikke trodde meg, spesielt siden jeg faktisk snakket sant ! Da gikk det opp for han at jeg snakket sant  og vi ble venner igjen!

 Two-people-love-making_large

 

Vi var vell sammen i rundt en uke, haha. Men både før og etter vi var sammen var vi utrolig gode venner. Jeg er sikker på at dem det gjelder vet hve, jeg snakker om selv om det er så lenge siden. Vi er fortsatt utrolig gode venner i dag. Og selv om vi ikke ser hverandre så ofte, så er gjensynsgleden stor når vi først møtes !

Gratulerer

 • 17.05.2012kl.09:09
 • ( 0 )

Hipp hurra for 17. mai folkens !

Ble ikke så flytende som jeg tenkte jeg skulle bli i går, men jeg ble i alle fall full.  Og var med bare hærlige mennesker. Elsker at jeg kan være sammen med BARE gode folk, og slippe å sitte å være stille for at noen enten tar for mye plass(ikke fysisk) eller tror dem er best i hele verden, huff.I dag vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre. Føler 17. mai er en dag man må pynte seg. Men når man er russ blir man sprutet ned overalt, så da er det ikke vits å bruke flere timer på hår og sminke.... Har ikke engang bestemt meg for om jeg skal gå i toget eller ikke. Må i alle fall komme meg inn til byen sammen med pv litt etterpå.

Fint vær

 • 16.05.2012kl.22:33
 • ( 0 )

Helt sykt Fint vær ute nå

Liten video angående i kveld

 • 16.05.2012kl.13:29
 • ( 6 )

Husk på hvor ufattelig glad jeg er i dere !! Ring om det er noe i kveld folkens !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Pizza

 • 16.05.2012kl.11:42
 • ( 0 )

Sitter på milano å venter på pizzan min. Nomnom

Deilig med fri !

 • 16.05.2012kl.11:02
 • ( 1 )

Selv om vi hadde fri i dag, sto jeg opp da kjæresten min dro på skolen (kl. 8). Nå sitter jeg bare å sminker meg før jeg skal ta meg en tur ned å kjøpe noe mat eller noe sånnt !

 

 Rød

 • 15.05.2012kl.19:37
 • ( 2 )

Håret

 • 15.05.2012kl.17:31
 • ( 6 )

Gamle bilder

 • 15.05.2012kl.15:36
 • ( 2 )

Som vanlig så jeg gjennom haugevis av bilder bestemor og bestefar har i noen album da jeg var hjemme i helgen, og der fannt jeg litt gamle bilder av meg. Så med bildene vil jeg bare bevise; ALLE KAN FORBEDRE SEG, haha ! Beklager foressten for kvaliteten på bildene, men jeg har tatt bilder av utskrevene bilder i albumet.
Farger håret i dag og blir kjedelig

 • 15.05.2012kl.15:07
 • ( 0 )

Skulle bare si ifra at jeg skal farge håret mitt nå, og blir kjedelig igjen.
Vet jeg blir å angre. Grunnen for at jeg farger det? Aner ikke...

Vil dere høre noe fra den ''gamle'' meg?

 • 14.05.2012kl.14:00
 • ( 8 )

Kjøpte meg en ny concealer i dag, for jeg har vært fri nå lenge !

Jeg ryddet litt i sakene mine hjemme hos mamma når jeg var der i helgen, og fannt noe jeg synes var litt gøy ! En liten gul bok lå i en eske, og inni den sto det kjærlighets-greier jeg har skrevet da jeg var mindre (er snakk om begynnelsen av 10. klassen). Så jeg lurte på om dere har lyst at jeg skal legge ut hva jeg har skrevet? Har skrevet om tre forskjellige personer. Står akkurat hva jeg følte der, og før da jeg la ut slike ting, virket dere veldig interessert.


Random bilde av meg å mamma i konfirmasjonen på lørdagen !

Lyst til å lese gamle kjærlighets-historier fra virkeligheten?

Hallåi

 • 14.05.2012kl.13:52
 • ( 3 )

Turen hjem i gåt gikk fint, men ble litt lang. Men kan ikke forvente noe annet når jeg  hiver meg ut på en 9,5 timers lang tur, haha. Tror det kjedeligste var å sitte på Fauske å vente på toget. Var godt når jeg endelig kom frem og bestekompisen og kjæresten min sto og ventet på meg. Orker foressten ikke redigere bildene, så dere får redigere dem i hodet deres, og late som om dem er vanvittig pene, hihi !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Dagens (video)

 • 12.05.2012kl.21:22
 • ( 3 )

Har vært i konfirmasjon i dag, og bare chillet. Utrolig koselig dag. Laget en liten videoblogg da jeg satt i bilen i dag, så dere kan få se !

Nå skal jeg snart dra til bestemor og bestefar for å legge meg. Bestefar skal kjøre meg til bussen i morgen, så ble lettere om jeg lå der i natt.
Gleder meg til å komme hjem til verdens beste kjæreste i morgen !♥ 

Krøller (videooo)

 • 12.05.2012kl.19:55
 • ( 9 )

Konfirmasjonstider

 • 12.05.2012kl.11:16
 • ( 7 )

Nå som det er rundt konfirmasjonstider for alle som er født i året 1997, tenkte jeg å legge ut noen bilder fra min egen konfirmasjon for å minnes litt !
(Bildene har crappy kvalitet fordi jeg har tatt bilde av bilde liksom) HAHA, huff!

Tidlig oppe

 • 11.05.2012kl.10:45
 • ( 1 )

Siden jeg dro hjem i går, har jeg fri fra skolen i dag. Likevell var jeg oppe 9 !! Har allerede rukket å farge etterveksten, og nå sitter jeg med annen farge i håret. Spiser også frokost nå som jeg er hjemme, godt ! Tenkte å vente i rundt en time til før jeg går i dusjen å skyller ut fargen, og etter det ringer jeg til bestemor og bestefar for å dra å besøke dem !

Håper dere alle sammen får en strålende dag !

   

   

Kjærlighet uansett?

 • 10.05.2012kl.23:14
 • ( 7 )

 Jeg bare måå høre deres mening om homofile/bifile/lesbiske personer? Personlig elsker jeg at folk tør å stå for seg selv å fortelle sannheten. Spiller det virkelig så mye rolle hvilket kjønn man forelsker seg i ?

Running on Empty     Rarely Dusty Books: Happy Gay Friday & A Slightly Changed Look

5708334918_955b6231c9_z_large.jpg (500×455)     Girls Cuddling.

Tumblr_m3dismlown1qhdndmo1_500_large

 

Narvik next

 • 10.05.2012kl.15:09
 • ( 2 )

Iskaldt på toget, og tar mer enn 9 timer å reise, fml.

Gullbrev.no

 • 09.05.2012kl.13:06
 • ( 0 )

Heihei !

Dere har sikkert fått med dere at det finnes sider du kan sende inn gullet ditt å få tilbake en pengesum. En av sidene som gjør dette er Gullbrev.no.  Dem startet opp i 2008 for å hjelpe privatpersoner til en lettvindt måte å selge gullet sitt på.
Dette gjør du;
♦ Gå inn på siden dems (link lengre opp på siden her) og bestill et gullbrev. Det er ingen forpliktelser når du bestiller dette brevet ! 
♦  Du følger instruksjonene på brevet, og sender det inn ved hjelp av posten
♦ Så lenge du kan fremvise kvittering fra postkontoret på at brevet er sendt, blir gullet erstattet dersom det blir noe krøll med posten
♦ Når brevet kommer frem, blir gullet nøye vurdert og til slutt får gullet en pris
♦ Når du har fått svar, tar det 24 timer til pengene blir ført over direkte til din konto, eller så kan du velge å få en utbetalingsgiro.
Og om du skulle angre salget, kan du be om å få tilbake gullet innen 14 dager !
 

Har selv vurdert å gjøre dette. Har noen ringer og slikt i gull som jeg ikke bruker, som jeg kunne fått litt penger for.

 

Har du vurdert noe slikt før?

F*EN

 • 09.05.2012kl.11:53
 • ( 4 )

 

Skrev dette innlegget i går da jeg var hjemme, men glemte av å publisere detJeg trodde jeg kunne holde mere kontroll over meg selv. Knakk sammen da vi satt på cafè, og måtte faktisk bare gå ut å sette meg på bakken. Så utrolig kjipt å være sånn her, skjønner dere det? Jeg som virkelig trodde jeg var blitt helt bra, men nå begynner alt å snike seg tilbake. Har vart i noen uker, og det blir bare værre med tiden. Håper ikke så mange andre må gjennom det samme som meg, dere fortjener bedre ! Vill virkelig ta en pause fra livet nå...

 Black-and-white-cry-die-home-text-favim.com-421073_large

523036_168321463297493_100003589223657_216826_1216954707_n_large

http://www.formspring.me/Emiliegr

Klar

 • 08.05.2012kl.16:08
 • ( 3 )

Nå har jeg sminket meg og er klar for å starte den nye dagen. Ruben og Pv kommer til meg hvert øyeblikk. Er koselig med besøk når man har en ordentlig dritt-dag. Pass på dere selv, elsklinger ! Love you ♥

Stum

 • 08.05.2012kl.13:58
 • ( 4 )

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til dere. Jeg har det ikke så bra for tiden. Har vært hjemme fra skolen2 ganger i forrige uke og var hjemme i dag i tilegg. Jeg står opp, ser meg i speilet og blir bare helt demotivert og går å legger meg igjen. I dag prøvde jeg faktisk å ikke se meg i speilet, men gikk rett opp på badet, skrudde på dusjen og kledde av meg. Så plutselig klarte jeg ikke mere, så gikk jeg å la meg videre.Er så synd at slike ting skal ødelegge for utdannelsen min. Jeg hadde ikke sakt nei takk til å ha hjemmeskole to ganger i uken eller lignende. Håper virkelig dette forbedrer seg snart.

Var ute å spiste sammen med PV i går. Værdens snilleste bestevenn ♥ Og i dag har foressten kjæresten min bursdag !  GRATULERER


Hadde en forferdelig dag i går også, og ingen sminke på toppen av det hele. Det er grunnen til at jeg er så vakker på bildet.

http://www.formspring.me/Emiliegr

Japanese

 • 08.05.2012kl.12:41
 • ( 2 )

Åååååååh, hvorfor blir jeg så sjalu?

So Cute! Anime Girls     Untitled

Anime Art & Characters / This song I leave for you, from me     cutestuff~

Asian,Cute,Fashi     Pinnwand-Fotos

&lt;3, asian, asian fashion, beautiful, blonde - inspiring picture on Favim.com     幸福

Tumblr     asian, cute, fashion, girl, japanese - inspiring picture on Favim.com

 

Lån meg dette !

 • 07.05.2012kl.13:10
 • ( 2 )

Jeg trenger 10 000 (gjerne 20 000, så jeg kommer meg til Thailand) kroner for å kunne ta meg en velfortjent sydentur når jeg er fylt 18 (i julen). Vill bare komme meg bort for en liten stund. Så har du 10 000 kroner til åvers, skal du bare åverføre til kontoen min, hadde vært supert !!
Har kjent hver eneste dag i det siste at jeg trenger å kåmme meg bort fra Norge. Har vurdert å ta meg en tur til Sverige (kan bo hos en kompis), bare for å kåmme meg bort herifra uten å måtte betale alt for mye. Men har kommet frem til at det ikke nytter. Jeg må reise en plass hvor jeg kan ha det varmt, og hvor andre mennesker er mye hyggeligere generelt enn dem er her i Norge. I tilegg vil jeg ha det varmt, slik at jeg kan få et lite kick av å bare leve livet. Så nå ber jeg dere på min knær; Vær så snill å ta meg med til en plass i syden.

Timber House er et av Vings n&#248;ye utvalgte hotell.

Buri Tara Resort er et hotell for voksne.

Kople av p&#229; Peace Laguna, et av v&#229;re anbefalte spa-hotell.

Åh, har så lyst til å bare legge meg ned på bakken å gråte....

Video; Lørdagen

 • 07.05.2012kl.08:39
 • ( 1 )

Fikk desverre ikke lastet opp videoen i går, som jeg hadde tenkt til. Var som vanlig noe feil med blogg.

http://www.formspring.me/Emiliegr

U know

 • 06.05.2012kl.13:21
 • ( 1 )

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må ta meg selv i nakken før jeg skl klare å blogge skikkelig til dere igjen. Skal i alle fall mixe sammen en liten video fra gårdagen til dere som et lite plaster på såret. Og ellers så er det jo søndag i dag, så da fårventer vell både dere og jeg at jeg skal kunne sitte å blogge litt. 
Hihi, vi snakkes senere mine små elsklinger ! Skoleruss

 • 03.05.2012kl.10:46
 • ( 4 )

I dag er det første dagen min på skolen som russ, siden jeg sov til halv 2 i går, hahaha.  
Har akkurat tatt ansiktsbehandling og rygg massasje på en kompis i dag, og senere i dag skal jeg til en annen kompis å chille litt !
Målet mitt

 • 02.05.2012kl.19:58
 • ( 1 )

Som dere vet ser jeg mildt sakt ikke ut på håret akkurat nå. Jeg tenkte å vise dere hva målet mitt er med håret. Hvordan jeg liksom skal få det til slutt da. Grunnen til at jeg har litt rare farger i nå, er for å ha noe å ''dempe'' det slitte bleikings-håret mitt med.

Litt onsdagsmusikk

 • 02.05.2012kl.19:48
 • ( 0 )

     

 

     

 hits