Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Bursdag

  • 05.05.2013kl.20:28
  • ( 10 )

Hei på du!
Lillesøsteren min vekket med rundt halv tre i dag slik at jeg skulle rekke å dusje og fikse meg før vi skulle til byen å feire bestefar. Han ble 67 år (mener det var det, haha) i dag, så begynner å bli stor gutt nå! Vi var ute å spiste på en resturant og etter det dro vi på sykehuset å spiste kake. Bestemor må være på sykehuset en stund nå etter en operasjon, så hun fikk ikke mulighet til å være med oss.

// Topp - bikbok | bukse - bikbok | bluse/genser - arvet fra oldemor


Siden jeg har vært sammen med familien i hele dag, er jeg nå helt utslitt. Blir ikke så alt for lenge til jeg legger meg i sengen og avslutter denne dagen. Håper virkelig det ordner seg med leilighet snart. Har et møte på onsdag, så håper det fikser seg allerede da.

På bildene her ser dere foressten at håret mitt er grønt og rødt. Må ordne opp i det snart, for det ser virkelig ikke bra ut. Overaskende nok har jeg fått utrolig mye positiv respons på hårfargen, men for å være helt ærlig aner jeg ikke hva dem tenker med. Jaja, er jo hyggelig uansett.
Håper dere har hatt en fin dag, og får en myk start på den nye uken i morgen. Sov godt alle sammen! Masse glad i dere

Merkelig natt

  • 01.05.2013kl.20:05
  • ( 1 )

For å være helt ælig vet jeg ikke helt hva som gikk av meg i natt. Jeg drakk utrolig lite (og ingenting i form av sprit), men likevell ble jeg ubrukelig full. Jeg har ringt personer jeg ikke kjenner og snakket med dem utenatt jeg selv husker det. I tilegg klarte jeg å kaste opp på meg selv da vi ble kjørt til byen, og vet dere hva det merkeligste var? Jeg visste ikke selv at jeg hadde kastet opp. Jeg visste det ikke før jeg så det var spy på klærne mine og jeg var våt rundt munnen. Slike merkelige ting skjedde gjennom hele natten. Men ikke missforstå! Jeg hadde det utrolig gøy. Tror aldri jeg har danset så mye på en fest her i Norge, haha.
Formen min da jeg våknet i dag var ikke venn med meg. Tok ett par timer før jeg i det hele tatt klarte tanken på å sitte 10 minutter i bil for å komme meg hjem igjen.

 
 hits