Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Smile

 • 24.05.2014kl.12:33
 • ( 3 )

 

Da jeg sjekket kommentarfeltet i dag var det en kommentar med en beskjed om at hun hadde nevnt meg i bloggen sin. Såklart var jeg innom for å sjekke hva det var, og dette fannt jeg.

Dette ga meg en liten varmhet på en ellers tung dagen derpå. Ikke nok med at jeg har vært våken i 5 timer allerede med kjæresten sovende på siden av meg, men jeg er så sulten at jeg blir mer og mer kvalm. Det ultimate for meg i dag hadde vært om noen satt ved siden av sengen min når jeg våknet, og fikset både hår og sminke for meg. Eventuelt kunne jeg også hatt noen som orket å gå over alt for meg, en slags tjener ! Drømmetenking

Jeg skal i alle fall hoppe i sminken snart. Jeg håper dere får en finfin lørdag.
 

Skogstur

 • 23.05.2014kl.11:08
 • ( 1 )

 

Startet dagen med å skrive en god morgen melding til bestemor bare for å utnytte at jeg endelig har en fungerende telefon. Hadde ikke sett henne eller snakket med hun på mange måneder. Og med det forholdet vi har er det veldig lenge.

 I går dro jeg og kjæresten en tur i skogen. Vi satte opp telt, drakk øl og spiste kjeks og potetgull. Var utrolig koselig selv om det var sykt varmt. Jeg gikk rundt i singlet og holdt fortsatt på å svette bort, haha. Kondisjonen er heller ikke på plass, men så lenge benene beveger seg fremover klarer man seg. Jeg er likevel veldig flink til å klage på alt, så det er umulig å unngå å få med seg når jeg er sliten eller irritert over noe.

Har også en liten film. Desverre har jeg ikke fått tid til å redigere den, og tror ikke jeg får tid akkurat nå. Om jeg ikke legger den ut på bloggen kommer den i alle fall til å ligge på youtube-profilen min !

 
Dette prøves ! Perfekt munch


Nye mennesker

 • 22.05.2014kl.14:21
 • ( 0 )

 

Må bare begynne med å fortelle at jeg spiste den beste pizzan jeg har smakt i Norge i går! Er veldig sikker på at dem hadde brukt Gräddost, som er favoritten min. Kombinert med en kraft fra kyllingen som var helt syk. AHH, Grønland Bilde fra i går. Var litt treg med å stå opp i dag. Våknet brått i natt av harde regnkuler som banket på vinduet, men det gikk over til i dag tidlig. Etter kjæresten dro på jobb farget jeg og klippet håret mitt. Er så deilig å få bort noen av de slitte tuppene. I tilegg har jeg fått veldig tykt hår helt til midten av hodet og derifra og ned er det kjempetynt, så trengtes å jevnes litt ut.

Etter hva jeg har forstått skal vi en tur i skogen når han er ferdig på jobb, og senere på dagen skal jeg møte Elisabeth. Etter at det ble en trend med disse privat-profilene på instagram har jeg blitt kjent med en del nye mennesker. Jeg har ikke laget en slik bruker selv, men følger noen og noen følger meg. Og det er altså en av disse jeg skal møte i dag, så det blir spennende. Liker at det er så mange av dem som sliter som åpnet seg og finner trøst og hjelp i hverandre.

Inspo; vacation

 • 20.05.2014kl.17:56
 • ( 2 )

 

My dream     💎     ...life, love on nature.
<3     Its nearly june ☀️ | via Tumblr     ...Fruit Topped Crepes
...Grilled Cheese sandwich     Luxury     ...life, love on nature.
pineapple | via Tumblr     they call it pachyderm, I call it: summer     pink ocean | tumblr
🐤     .     Date night ideas
Untitled     Summer love     alexis-shontel.tumblr.com

 

This day

 • 20.05.2014kl.12:54
 • ( 0 )

 


Litt bilder fra min morgen i dag. Jeg ser også det er på tide med ny tannbørste, haha


Den klassiske listen min på Spotify har spilt av helt siden jeg våknet. Godt med rolige, eventyrlige sanger uten noen tekst og kjenne seg igjen i. Slike ting kan drepe humøret om man er litt på kanten. 
Det er ikke like fint vær i dag som det har vært de siste dagene (bortsett fra regnskuren som kom i går), men det ser ut som skyene begynner å lette litt. Jeg skal ut en tur senere, så det kan i det minste holde seg halvveis fint så jeg slipper å bli pisket i ansiktet av regn.  Må kjøpe meg nytt sim-kort, og etter det skal jeg på besøk til en venninne. Eller for å være helt ærlig kjenner jeg helle ikke noe særlig, men en potensiell fremtidig venninne. Jeg får en sånn liten lykkefølelse i meg når jeg skal være sammen med jenter i og med at jeg omtrent kun er sammen med gutter.  Litt godt å vite at det fortsatt finnes jenter der ute som gjør noe annet enn å bitche å snakke om gutter på fritiden !

Håper dere får en fin dag alle sammen. Jeg skal gjøre mitt beste for at min skal bli det ♥

 

Skrive kontrakt

 • 19.05.2014kl.10:21
 • ( 1 )

 

Fannt en MIX med noe av den beste chille-musikken med helt himmelske vokaler på youtube da jeg bestemte meg for å søke opp litt sommersanger. Jeg er en person som veldig ofte våkner opp deprimert, og om du også er slik må du bare sette deg ned å lete etter ny musikk. Musikken jeg hører på har i alle fall, for meg, veldig mye å si for hvordan jeg føler meg.  I dag er det sol og varmt ute (som i går da jeg holdt på å kjefte bort kjæresten min når vi gikk tur ved Holmenkollen) og det er en liten sommerfølelse i lufta. Den følelsen har jeg ikke kjent på flere år med den kjipe sommern vi har hatt i det siste.

 

 

 


 

Selv om klokken bare er rundt ti har jeg rukket å vaske både extensionet og meg selv, og har nå lagt det i vinduet til tørk. Satser på at solen endrer vinkelen sin litt mer snart så solen treffer dem.
Og så har jeg en utrolig deilig nyhet ! I dag skal jeg skrive under kontrakten på et rom ikke så veldig langt unna hvor jeg oppholder meg nå. Jeg er så vanvittig glad for at jeg endelig kan komme meg bort fra kjæresten. Jeg elsker og forguder han for alt i verden og kunne vært med han hvert sekund av mitt liv (kansje jeg er litt nyforelsket etter nesten 2 år?), men for han og resten av dere normale mennesker har jeg forstått at det fort kan bli for mye. Alle vennene og venninnende mine jeg har snakket med dette om er helt enig om at man trenger litt avstand. Derfor skal jeg nå trekke meg litt tilbake i to måneder.
Jeg har for første gang på over 7 måneder mitt eget rom, og det skal jeg nyte. Jeg kan  ha venner på besøk uten å spørre om tillatelse fra noen, jeg kan ha overnattinger, kan sove lenge, være våken lenge, spille av den musikken jeg ønsker, være trisk når jeg vil, og ikke minst kunne legge meg ned å gråte uten å føle jeg har ødelagt dagen til noen andre. Det er vell kansje det beste, det å slippe å gi smerten min ufrivillig til andre? Regner med det er flere enn meg som forstår hva jeg snakker om.

Good morning

 • 16.05.2014kl.07:49
 • ( 1 )

 
Txt

 • 15.05.2014kl.10:56
 • ( 1 )

 

Ouch...     ..okay     Yep

EatSleepDraw ? Graphite Pencil on Bristol 18? x 24? ...     Untitled     Paradise

😞     ... | via Tumblr     I don't know

love | via Tumblr     Everyone thinks im lazy      family's suck

 
Paracet

 • 15.05.2014kl.09:37
 • ( 1 )

 

Nå har jeg akkurat tatt med en paracet for å rette opp etter gårsdagens alkoholinntak. Planen var å sove lenge ettersom vi la oss litt ''sent'' i går, men klokken rakk ikke å bli 8 engang før jeg vekket meg selv med å måtte gå på badet for å tisse. Har virkelig et hat/elsk forhold til at jeg blir så fort våken. 

Planen er å kjøre litt hårfarge gjennom håret, og gå i dusjen etter det. Skal på visning ikke så langt unna rundt midt på dagen, og drar kansje innom en annen leilighet på visning samtidig. Alt er så vanskelig uten telefon. Jeg har faktisk vært 100% uten noe telefon nr i rundt seks måneder nå, det er det ikke så mange 19-åringer som klarer uten problemer. Regner med det kansje bare beviser hvor lite venner jeg har, haha. God jeg i det minste har facebook (og alle andre for såvidt).

 
5 ting du IKKE skal gjøre med kjæresten

 • 14.05.2014kl.09:23
 • ( 0 )

 

I dag har jeg vært våken fra kjæresten dro på jobb rimelig tidlig. Etter litt tull med bankkortet mitt har jeg kommet frem til at jeg skal ta meg turen ned i banken i dag å bestille nytt å ta ut litt penger, og derfor orket jeg ikke legge meg ned igjen. Tenkte å komme meg i dusjen om ikke så lenge heller for å bli ferdig med det. Været er veldig greit utenfor, men er litt småredd for at det blir mye vind (og kansje til og med litt regn?) senere. I morgen tenkte jeg meg en tur på visning i håp om å kunne forlate plassen jeg er på nå så fort som mulig. 

 

Siden jeg har hatt noen rolige timer nå om morgenen har jeg brukt mye av den på å se på videoer på youtube. Jeg ser ofte på videoer som relaterer til tenkemåter fra sidene til begge kjønn, rett og slett fordi det er så mye sannhet i mye. Jeg kan i alle fall si at jeg kjente meg veldig igjen i videoen under. Så om dere lurer på hvordan jeg ser ut i et forhold er det noe som dette ! Helt utrolig at jeg faktisk har kjæreste overhode

 

Så kom jeg over en til video om hva man ikke skal gjøre fremfor kjæresten sin.Helt ærlig må jeg innrømme at jeg ikke akkurat holder tilbake på megselv eller er særlig sjenert. Jeg kan klemme kviser og pelle meg i nesen fremfor han, er det virkelig så unormalt? Disse har foressten veldig mange klipp rundt denne kategorien, verdt å ta en titt!!

 

River flows in you

 • 13.05.2014kl.12:53
 • ( 1 )

Yiruma - River flows in you


 


 

Håper alle sammen har hatt en like fin start på dagen som det jeg har. I går startet dagen helt utrolig tungt. Jeg har vært så utrolig langt nede over en lang periode nå, så det at humøret mitt endret seg i løpet av dagen er jeg så utrolig glad for. Jeg hadde en av mine beste dager på så utrolig lang tid. Jeg følte meg synlig, elsket, satt pris på, lykkelig og på toppen av det hele følte jeg at jeg hadde ''ork'' til å gjøre noe. Jeg hadde for en gangs skyld lyst til ting. Jeg ønsket ikke bare å komme meg inn på romme å legge meg ned å se i veggen, som jeg vanligvis gjør.

I dag har jeg fortsatt beholdt det gode humøret mitt. Hadde planlagt å gå over extensione mine med litt farge og få vaska dem i dag, men det er så slitsomt. Det eneste som ødelegger alt er at håret burde være vått når du har i fargen, og dermed må jeg gå så mange ganger frem og tilbake til dusjen. Derfor ble det ikke noe av i dag, og blir sikkert ikke noe av i morgen heller om jeg kjenner meg selv rett.
Ha en fantastisk dag videre ! 

Fineste kjæresten

 • 12.05.2014kl.13:14
 • ( 1 )

 

Nå har jeg havnet så langt utenfor denne blogg-boblen som jeg kommer. Jeg har ikke vært så veldig opptatt i det siste, og har også derfor heller ikkefunnet så mye å blogge om. Jeg vet ikke hvordan jeg gjør dette lengre, men vi kjører på med et nytt forsøk!

Som dere ser i det forrige innlegget har jeg lagt ut litt bilder fra noen av dagene jeg ikke har vært her. Fortsetter med å legge ut en liten samling til av bilder fra de aller siste dagene.


Åhh, jeg har verdens fineste kjæreste ♥ Som dere kansje har fått med dere nå så har jeg farget håret mitt veldig rosa og satt inn litt mer hår. Er så deilig med forandringer!  I kveld kommer Ida tilbake til Oslo, og det skal bli godt å få gi henne en klem igjen. Er ikke sikker på om jeg rekker å møte henne i dag, men det kommer en dag i morgen også! 

Selv om jeg nå har vært våken i over 4 timer sitter jeg fortsatt uten klær i senga og føler jeg er superopptatt med alt mulig på datamaskinen. Sannheten er den at jeg har allerede lest alt av blogger, sendt mail, sett alle nye videoer og nå sitter jeg og snakker med èn person på facebook og er bare for lat til å gjøre noe fornuftig.
Ha en fin dag alle!  

Siden sist

 • 07.05.2014kl.14:39
 • ( 0 )

 

 

 


hits