Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Tatoo

 • 01.07.2012kl.01:59
 • ( 5 )

Jeg er kulest i verden ! Skål foressten :-D er jo lørdag vet dere.

Verdens beste kompis Alexander som står for mesterverket !

S&S

 • 30.06.2012kl.20:08
 • ( 2 )

Som jeg nevnte i et innlegg tidligere har dere lurt på litt forskjellig de siste dagene. Såklart skal jeg svare dere på det dere lurer på, så her kommer svarene !

Hvorfor tok du ut snakebite piercingene?
Som jeg har fortalt dere ca 987656 ganger før gikk ikke skoleåret mitt så vanvittig bra. Derfor har jeg valgt å jobbe dette året som kommer. Desverre er ikke alle plasser så glad i å ansette folk som har 5 piercinger i ansiktet (som det var i mitt tilfelle). Derfor valgte jeg å fjerne de jeg hadde i leppen og bare beholde i nesen. Septumen er lett å gjemme opp i nesen, og nesevingen er en ''uskyldig'' piercing. Så nå bare satser jeg fullt på at jeg klarer å skaffe meg både jobb og plass å bo ! Ønsk meg lykke til !! 

Når klippet du håret ditt slik du har det nå?
Jeg har ikke klippet håret siden forrige sommer. Grunnen til at dere ikke har mærket så mye av det, er fordi jeg har brukt micro-ringer (en type extension) helt siden jeg klippet det.  

Hvorfor klippet du deg kort?
Grunnen til at jeg klippet håret mitt (klippet faktisk ca. 10 cm)  var fordi det ble så slitt etter jeg farget det blondt den sommeren. Med andre ord; om dere skal arge håret fra svart til platinablondt; ikke vær for glad i lengden på håret deres !Når begynte du å farge håret ditt?
Jeg farget håret mitt for første gang i 7. klassen. Da farget jeg det oransj (skulle bli blondt). Etter det farget jeg det ikke på ca. ett år, og etter det året var gått har jeg farget det siden.

Hvordan extensions andbefaler du?
Jeg har bare prøvd ut pilus og fashiondiva. Av de to synes jeg fashiondiva sitt extension er best, men bruker likevell bare pilus sitt. Grunnen til det er fordi det er så utrolig mye billigere derifra. Jeg bruker dette(nr 2 på siden ovenifra) settet. Det er mindre hår i den pakken, men nok til mitt bruk.

Video; flytting

 • 30.06.2012kl.19:24
 • ( 2 )

Video på vei

 • 30.06.2012kl.15:06
 • ( 0 )

Har en video som laster opp på youtube i dette øyeblikk som jeg slenger ut på bloggen når den er ferdig !

 

 

Så slenger jeg med et random bilde fra skype en dag fordi vi enkelt er de kuleste !

Kommer hjem til data

 • 30.06.2012kl.12:38
 • ( 0 )

Ser at dere har spurt en del spørsmål de siste dagene, så skal få svart dere når jeg kommer hjem.
Akkurat nå sitter jeg i bilen på tur til besteforeldrene i narvik, så er ikke så veldig mange timer til jeg er tilbake !

Lite nytt

 • 28.06.2012kl.21:02
 • ( 3 )

Tror det mest spennende jeg har å si er at jeg vannt 25 kr på et lodd for litt siden, haha. Nei , men serriøst ! Var en tur i kjøpsvik i dag og ellers fisket litt som vanlig.


Foressten noen som kan forklare hvordan jeg får bort at det vibrerer i telefonen hver gang jeg trykker på en bokstav? (f.eks. når jeg skriver melding) Sykt irriterende...

Fisker - igjen

 • 27.06.2012kl.17:24
 • ( 3 )

Vi ble ikke nok fornøyd med makrellene i går,så nå er vi ute igjen og har fått noen sild og stoor torsk, hihi.
Aner dere foressten hvor bokstavelig talt jævlig det er å se en fisk ligge dær og dø?...

Fiske

 • 26.06.2012kl.17:05
 • ( 1 )

På tur ut for å fiske. Hihi, jeg er så best !

Fullt klar åver att jeg ser ut som en gutt når jeg ikke har sminke på btw..

Hytte-alarm

 • 26.06.2012kl.10:07
 • ( 1 )

Hadde vekkeklokken på kl 9 i dag for å rekke bussen hjem etter å ha åvernattet hos noen kompiser. Var ikke helt planlagt at jeg skulle ligge over der, men da klokken bekket 4 i natt innså jeg at det var litt sent å bruke en time på å gå hjem liksom.

Men over til poenget ! Jeg drar på hytten til bestemor og bestefar om bare 30 minutter (på tide å gå i dusjen snart ser jeg på klokken). Dem har ikke noe nett, og derfor tar jeg ikke med datan og det blir desverre bare mobilblogging de nermeste dagene. Håper dere ikke hater meg for det, så snakkes vi senere. LOVE YOU

Lever ennå

 • 24.06.2012kl.16:33
 • ( 5 )

Med det samme etter vi hadde lastet av tingene hos meg, dro vi til en fest (drakk på bilturen, så var allerede full da vi var halvveis hjem til meg!). Jeg hater alle disse drama-bitchene som alltid lager styr på fester, og i går var jeg den bitcha. Så etter mange timer med intens skriking og utmattelse klarte en kompis av meg å få meg til å bli med han hjem for å slappe av litt. Plutselig kom jeg på at jeg måtte ringe bestefar før jeg ble helt fri for strøm på telefonen (nå var klokken allerede blitt 9 om morgenen). Så mens søte lille Pareli sov, snek jeg meg ut av huset, hihi. Hadde ikke hjerte til å vekke han !

Så blir det foressten ikke noe Kiruna på meg (som jeg hadde gledet meg til som faen), fordi han som skulle ta meg med ikke har lyst å ha en dramaqueen som meg.  Skjønner ikke hvordan jeg klarer å knekke så mye sammen som jeg gjorde i går.....mystisk.

                                     

Så nå må jeg bare late som om jeg er kjempe opptatt, og må gå å fixe noe (mens sannheten er at jeg ikke har en eneste plan i sommerferien fordi jeg ikke har venner. Faktisk så var det ikke en tull) Håper dere alle sammen har mere enn meg å gjøre nå, kos dere videre i dag !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

God morgen !

 • 23.06.2012kl.10:56
 • ( 1 )

     
Ville bare ønske alle en god morgen ! I dag flytter jeg rumpen min til Narvik folkens. Men kjenner jeg Daniel rett blir det ikke før i natt. %%%% HA EN FLOTT DAG !
Mulig det blir noe mobilblogging i dag, men tror ikke det blir så mye ordentlig blogging.


Natteliv

 • 23.06.2012kl.04:25
 • ( 1 )

Her skjer det fint lite. Sitter bare å ser på Marius og hører på musikk. Tror ikke Daniel er så veldig langt unna nå. Når dem kommer skal vi bare powernappe litt, før vi kjører videre til Narvik. Gleder meg faktisk til å sitte i en bil i mangemnage timer for en gang skyld. Hærlig med godt selskap !

Hehe. Tok et bilde av megselv også i håp om å åverbevise megselv om hvor våken jeg egentlig er, men det ble visst ikke helt så overbevisende som jeg hadde håpet på. Haha. Synes jeg ser trettere ut for hver gang jeg ser på bildet. Håper alle har en super natt ! Love you !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Mye å gjøre..

 • 22.06.2012kl.23:57
 • ( 0 )

Må holde meg våken til Daniel og dem kommer i natt/ morgen tidlig. Så nå har jeg funnet meg en skype-kompis !!!

VÆRDENSKULESTEFÅLK !

Broken

 • 22.06.2012kl.22:39
 • ( 1 )Surke

 • 22.06.2012kl.22:09
 • ( 0 )

Nå som jeg forlater Mosjøen innen et døgn fannt jeg ut at jeg har godt av å ha e surke-kveld i dag. Har ikke hatt en slik dag på flere måneder,faktisk. Så nå skal jeg sette meg ned å klage over livet til megselv og min søte hello kitty. Håper alle dere andre har det supert. Kan tenke meg at det er mange av dere som ikke ser dette før i morgen på grunn av alkohol. Men husk at jeg er ufattelig glad i alle leserne mine ! 

 

 

 

 


Dette er serriøst verdens søteste sang ! 

 

S&S

 • 22.06.2012kl.17:44
 • ( 0 )

Tenkte å svare på litt spørsmål dere lurte på !

Er du og pv kjærester?
Vi er ikke kjærester, men bestevenner ! :)

drikker du mye?
Drikker vell egentlig rundt 2 ganger i måneden. Men enkelte ganger har jeg perioder hvor jeg drikker mange ganger i uken uavhengig om jeg skal på skolen eller ikke.

har du kjæreste vis hvem?
Jeg er veldig singel for tiden !

kan du si de tre aller beste vennene dine?
Vet faktisk ikke helt. Siv Maren og Pål-Vidar er de jeg kan kalle bestevennene mine nå. Jeg har faktisk mange gode venner istedet for mange bestevenner 

er du venn med mange gutter?
De fleste av vennene mine er gutter, hihi.
hvor skal du hen i sommerferigen?
I første omgang er målet å komme seg til Narvik, Kiruna og Harstad. Ellers har jeg et stort håp på at jeg klarer å spare til å dra til Syden en tur også. Dette avhenger da i om jeg klarer å få noen til å være med meg og om jeg klarer å spare nok penger.

gleder du deg til å dra en spessiel plass?
Gleder meg helt sinnsykt mye til Kiruna. Mange syke planer er lagt !

skal du flytte vis hvor?
Jeg flytter i morgen (så burde egentlig pakket istede for å sitte på datan) men hvor jeg havner vet jeg ikke ennå. Blir enten Harstad eller Trondheim. Håper virkelig på Trondheim, men om vi ikke finner en leilighet som ikke koster alt for mye, blir det Harstad.

har du noen sykdomer du er plaget med?

hvor mange pircinger har du hat?
Vet ikke om piercing i ørene teller, men har i alle fall hatt 6 i ørene (har det ennå), og ellers har jeg hatt 14 piercinger i ansiktet og kroppen. 2 av dem er tatt proffesjonelt eller er det andre mitt eget  kunstverk !Har du miste jomfrudommen og vis det hvem med?
Har nok det, lillevenn. Med en som heter Sander som var kjæresten min på den tiden :)

favoritt maten din?
TACO

hvem bruker du mest og være med på fritide?
Pål-Vidar og Hassan

hva er din favoritt musikk du hører på nå?
Den musikken jeg legger inn i innleggene mine, er det jeg hører på. Men liker godt rolige sanger for øyeblikket.

har du tatoo?
Desverre har jeg foreldre som er litt for strenge

Frokost

 • 22.06.2012kl.11:58
 • ( 2 )

Se hva som kom på bordet 5 minutter etter jeg var Våknet. Kan ikke forklare hva slike venner betyr. Godt at noen viser at dem bryr seg, og heldigvis har jeg flere slike venner !

Helg og ferie

 • 22.06.2012kl.11:27
 • ( 0 )

En ting er at det er godt å ha helg, men når du har ferie i tilegg så er livet virkelig deilig. I morgen kjører vi hjem med flyttelasset mitt, og jeg har Såklart ikke begynt på rommet mitt ennå.

Men skulle egentlig bare ønske alle en utrolig god morgen !

Er foressten netopp våknet som dere kansje ser på bildet, hihi.

Klar

 • 21.06.2012kl.16:36
 • ( 0 )

Har sminket meg ferdig, og sitter nå bare å venter på at PV skal komme til meg med extensionet mitt. Så når jeg har fått satt det på, drar vi ut på date å spiser ! Hihi. Lurer på hvor mange ganger vi egentlig har vært ute å spist siden jeg flyttet hit. SHIT, er i alle fall mange !
Nå skal jeg bare ut å ta meg en smoke mens jeg venter ! Håper dere har det bra venner ! ♥ Love you 

Denne dagen blir slik;

 • 21.06.2012kl.15:20
 • ( 3 )

Jeg kan tenke meg det ikke blir så veldig mye blogging i dag siden planene mine er å dra til PV å spise taco, og kjenner jeg meg selv rett blir jeg der en stund. Men kan jo såklart ta med meg datan, slik at jeg får blogget til dere senere også, eller eventuelt forhåndsskrive ett innlegg !
Kommer sikkert til å ende opp med at jeg må rydde ned hele rommet mitt i morgen, altså dagen før jeg flytter ut.

Eneste jeg har gjort i dag er å sjekke posten å vært en tur i dusjen, så jeg ligger ennå under dyna og bare venter på at jeg skal gidde å gå ut å sjekke om posten er kommet nå, og deretter begynne å sminke meg. Det er virkelig stress å måtte sminke seg hver dag !!
Foressten så er det en god grunn til at bildene nedenfor er så redigerte. Som jeg nevnte har jeg ikke akkurat rukket å fixe meg noe særlig, så jeg ser ut som en zombie ellerno. Haha, ser virkelig trøtt ut ! Så søte dere, ingen klaging !Slik ser jeg ut mestparten av døgnet. Ingen klær, datan på fanget og musikken på !

God morgen

 • 21.06.2012kl.14:11
 • ( 2 )

Dere vet de gangene jeg blogger om at livet ikke er så forferdelig bra? Alle de dagene blogger jeg nesten med det samme jeg vokner. Så jeg har konkludert (shit, smart ord) med at jeg må være mest lei av livet når jeg vokner. Kjenner det nå også, men ikke like sterkt. I dag har jeg bestemt meg for at skal være en bra dag. Jeg har to dager på å pakke ned hele rommet og i tilegg vaske det, badet og kjøkkenet. Kunne vært en liten idè å starte på det i dag uten å være trist og lei. Alt blir så mye tyngre da ! Så nå er det bare å bite seg i leppen og smile masse. 

Håper extensionet mitt er kommet i dag. Skal gå å sjekke i postkassen nå som jeg går ut å røyker. (Sto opp for bare 30 minutter siden, er sååå godt med ferie !)

                                                                                                   

Ha en super dag til jeg er tilbake, og nyt det om dere har fint vær ute !!
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Bedre nå

 • 20.06.2012kl.18:55
 • ( 1 )

Dro til en kompis som klarte å redde dagen min ! Så skulle bare si at humøret mitt er absolutt bedre nå. Elsk på vennene mine !!

Bare så vidt det går...

 • 20.06.2012kl.15:20
 • ( 6 )

Tårer, vondt i magen, vondt i kroppen, kvalm, sliten, trett, lei, er bare noen av ordene som beskriver denne dagen. Er bare helt ødelagt rett og slett. Hva har jeg egentlig gjort med livet mitt? Hvorfor ble jeg som jeg er? Jeg klarer jo ingenting, klarer ikke engang å avslutte skolegangen min. Jeg er jo misslykket, har innsett det nå. Jeg trenger et nytt liv en ny plass, virkelig. Dette er noe av det værste jeg har vært med på.

          


          

http://www.formspring.me/Emiliegr

Tung dag

 • 20.06.2012kl.14:32
 • ( 0 )

Facebook Coldplay,Lyrics, fucking teart, tears, text - inspiring picture on Favim.com
Facebook Broken Lifes. Fotos do Mural
#life #me stay strong Teens Life ✿

Summer

 • 20.06.2012kl.11:33
 • ( 4 )

Jeg har funnet flere sydenbiletter som ikke koster mer enn noen tusenlapper. Derfor tok jeg en telefon til mamma i går, for å høre om hun kunne skrive under papirene på at jeg får være der alene. Desverre var hun ikke så enig i at det var en god idè å sende meg alene. Derfor er jeg nødt til å klare å overtale min kjære forlåvede til å bli med !!!

Rolige dager

 • 19.06.2012kl.20:46
 • ( 4 )

Har i det siste vært mye hjemme for meg selv, rett og slett fordi jeg har trengt det. Eneste jeg har gjort er å vært litt sammen med Pål-Vidar og eller sammen med Hassan. Som foressten minner meg på om at jeg skulle gå til Hassan nå (jeg blir så glemst når jeg setter meg ned for å blogge). Har heller ikke vært på skolen denne uken fordi jeg rett og slett har kommet litt feil ut med den sovingen min. Men i morgen tenkte jeg at jeg skulle komme meg opp å være med på avsluttningen sammen med klassen. Er tross alt verdens beste klasse, så må vel bare holde den tanken i morgen tidlig også når jeg skal tvinge meg selv opp. Ellers skjer det fint lite i livet mitt. Begynner å stresse litt nå med alt jeg skal pakke ned på rommet mitt. Foressten noen som vet hvor jeg kan få tak i noen esker eller noe sånnt for å pakke ned ting i ?

Der har dere et ordentlig bilde av meg etter jeg tok ut piercingene mine i leppen !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Mine planer for ferien

 • 19.06.2012kl.15:21
 • ( 0 )

Jeg har ventet lenge på denne ferien selv om jeg egentlig ikke skal gjøre noe spessielt. Men tenkte å fortelle dere om den lille planleggingen jeg har gjort. Kan godt hende noen av datoene blir litt endret, men dette er den foreløbige planen i alle fall ! Jeg har ret og slet ingen peiling på hva jeg skal gjøre etter dette, så oppdaterer dere etterhvert ! 
 
 Vet ikke hvor lenge jeg blir i Harstad ennå. Men om jeg klarer å skaffe meg nok penger til å dra på en liten ferie, blir det ikke så veldig lenge. Ellers kan det godt hende det blir ett par uker. Nå skal jeg sminke meg før jeg drar til Pål-Vidar for å spise litt mat. Legger med en søt sang til dere. Håper alle sammen får en super dag, og jeg er veldig glad i dere ! ♥

OPPDATERING!!! Planene om å dra til Harstad er allerede endret. Pappa er reist bort i den perioden, så jeg må finne på noe annet lurt med mindre jeg finner noen andre i Harstad jeg kan sove hos !

Dårlig dag

 • 19.06.2012kl.11:48
 • ( 0 )

Har vondt i magen, får nesten ikke puste og hele kroppen er på tur å svikte meg. Har alltid en slik følelse når jeg enten savner noen eller gleder meg så mye til noe at jeg gruer meg. Hvorfor har jeg det slik i dag? For bare et par dager siden hadde jeg verdens beste dag. Ikke en eneste gang i løpet av dagen var jeg trist, og nå er jeg slik? Jeg skjønner ikke så mye av hva som skjer nå. Og jeg vet denne setningen har dukket opp ofte her inne på bloggen; men jeg trenger virkelig er ferie bort fra ALT. Om jeg skal være helt ærlig, tror jeg det lureste hadde vært å dra helt alene.

Det å tenke på at jeg i tilegg må pakke ned hele rommet mitt før lørdag, gjør det ikke noe bedre. I dag er virkelig bare alt trist. Vill at dere skal høre godt på teksten til denne sangen ! Får så lyst å reise tilbake til Thailand....

 

Flashback to 1999,
It's the summer,
Not a cloud in the sky.
Present day,
Things have changed,
Summer's over
And it rains here every day.

Don't cry,
We all make mistakes from time to time.
Unfortunately, for me,
Being me was mine.

Don't cry,
We all make mistakes from time to time.
Unfortunately, for me,
Being me was mine.

But how so?
I'm only 21 years old.
I used to be so happy,
Now here's another sad song by a sad boy
Playing the saddest chords he knows.

Don't cry,
We all make mistakes from time to time.
Unfortunately, for me,
Being me was mine.

Don't cry,
We all make mistakes from time to time.
Unfortunately, for me,
Being me was mine.


Don't cry,
We all make mistakes from time to time.
Unfortunately, for me,
Being me was mine.

Don't cry,
We all make mistakes from time to time.
Unfortunately, for me,
Being me was mine.

 

♥ ♥ Dagens oppfordring til dere ; Smil til minst en du ikke kjenner i dag !

Liten og søt

 • 19.06.2012kl.04:21
 • ( 1 )

Ingen kan påstå at jeg ikke ser uskyldig ut nå som jeg har fjernet piercingene mine ! Eneste jeg har igjen er i tungen, septumen og nesen.  Nå er jeg liten og søt, og klar for å skaffe meg jobb, hihi ! Føler meg så utrolig naken i ansiktet nå, er helt latterlig ! Føler jeg trenger ca 78 kg mer sminke nå for å ha noe å ''gjemme'' meg bak. Vet det er vanskelig for mange av dere å forstå dette fordi dere ikke står i min posisjon, men jeg er ikke noe særlig glad i ansiktet mitt. Så har vært så godt å kunne sette piercingene i ansiktet som fanget oppmerksomheten bort fra alt annet ! Nå har jeg bare mine 3 usle piercinger igjen. Livet er virkelig kjipt altså !

      

Ha en fortsatt god natt min kjære lesere ! Jeg skal opp om 4 timer for å grille sammen med klassen min, så nå skal jeg hive meg på puten ! Snakkes i morgen ! ♥

Video; trenger hjelp?

 • 18.06.2012kl.22:30
 • ( 6 )

Ingen sminke denne gangen !

OPPDATERING: Har fått tilbake følelsen i nesen nå, så er ingen fare lengre !!

http://www.formspring.me/Emiliegr

Stygge regn

 • 18.06.2012kl.17:17
 • ( 1 )

Helt siden jeg sto opp i dag har jeg startet på prosessen på rommet. Jeg har vasket klær, kastet litt unødvendig skrot og klær, skiftet på sengen, ryddet bort ting fra gulvet osvosv. Så fannt jeg ut at jeg skulle ta meg en velfortjent pause med grandiosa og potetgull. Så jeg pakket på meg klær, gikk ut døren og.......jah, det regner litt. Jeg ble så utrolig overgitt. Jeg som er så fryktelig sulten, også skal jeg ikke få meg mat. Er ikke snakk om at jeg klarer å tvinge meg selv til å gå helt til Statiol (tar ca 10 min å gå en vei) i dette været her. Det burde gi seg veldig snart, ellers så kommer jeg til å sulte hjel. Men akkurat nå prøver jeg å innstille megselv på at resten av dagen kommer til å bestå av disney channel og mere rydding. Skjønner ikke helt hvordan jeg skal klare å få rommet mitt rent, haha !Og som dere så i innlegget under her, så tok jeg ny piercing i nesen i natt. Dette er 5. gangen jeg tar i nesevingen, for av en eller annen grunn klarer jeg alltid å miste piercingene der, wtf ! Her stikker du gjennom brusk, så er en del vondere enn f.eks. i leppen. På en skala fra 1 til 10 (hvor 10 er vondest) ville jeg sakt 6 eller 7. Men er veldig værdt det. Piercing i nesen er liksom så uskyldig, så man fremstår ikke som noen ''emo'' av å ha det. Jeg har da fem piercinger på nesten samme plass, så skjønner at dere kan synes det blir litt for mye. Men jeg har planer om å fjerne begge jeg har i leppen, og da har jeg plutselig nesten ingenting igjen. Hehe.Haha, brukte foressten så lang tid på  skrive dette innlegget, at det nesten ikke regner noe lengre !!! Jeg er så treg ! Love you !

Fyllevideoen

 • 18.06.2012kl.13:51
 • ( 4 )

Fortalte dere her om dagen at jeg filmet litt den dagen jeg var ute å drakk (fredag tror jeg det var). Her hører dere stemmen min godt, så husk; JEG ER FULL !

woopwoop

 • 18.06.2012kl.06:00
 • ( 3 )

Har ikke fått sovet noe i natt, så brukte liksågodt tiden min på noe fornuftig (mamma synes kansje ikke det er like fornuftig)!!
Skal snart begynne å sminke meg slik at jeg er klar for å dra på skolen, woho ! Haha, skjønner ikke at jeg gidder å dra egentlig. Er jo liksom egentlig slutta. Får ikke godkjent dette året uansett, og i tilegg gjør vi jo ingenting  ! Håper dere får en god start på dagen , og også resten av dagen, hihi. Er ufattelig glad i dere !http://www.formspring.me/Emiliegr

Min nye piercing

 • 18.06.2012kl.00:23
 • ( 1 )

Er nå ca en månede siden jeg tok septum piercing, og for noen dager siden tok jeg sjangsen med å bytte piercing. Var så utrolig redd for at jeg ikke skulle få den igjennom, og dermed måtte stikke hull for 3. gang. Men heldigvis var det utrolig lett og det var akkurat som om den bare poppet igjennom som om hullet hadde vært der i flere år. Byttet da til den rosa jeg sa jeg hadde bestilt i dette innlegget. Jeg synes selv det ble utrolig bra. Nå skal jeg bare ta en ny piercing i nesevingen, så er det nok på tide å si goodbye til snakebiten min. Nå som jeg har sluttet på skolen, må jeg finne meg jobb, og det er ikke bare bare med 5 piercinger nesten rett ved siden av hverandre i ansiktet !Og med tanke på at jeg flytter ut om under en uke, er det kansje på tide å begynne å kaste noe å pakke ned noe annet. Kan se for meg at det blir litt av en jobb å vaske rommet mitt. Må innrømme at jeg ikke er den ivrigste på å vaske bort det 5 meter høye støvlageret under sengen. Huff, gruer meg allerede til å starte. Skal skrive et litt mer utfyllende innlegg senere en gang om flyttingen, planene for sommerferien, og til neste år !
Ha en vanvittig god natt alle mine kjære blogg-venner ! ♥ Er utfattelig glad i dere. Sov godt, og drøm søtt !!! 

Sykt !

 • 17.06.2012kl.15:36
 • ( 0 )

Haha, fyfaen det var sykt i går. Orker faktisk ikke fortelle dere så mye (i alle fall ikke akkurat nå), men virkelig en av de sykeste kveldene i mitt liv ! Jeg var ikke så flink i går til å ta bilder som jeg pleier å være, så jeg har faktisk bare ett bilde å vise dere !

Har foressten byttet septumen i nesen som dere kansje ser. Kan vise dere bedre bilder senere i dag. Tar med meg datan når jeg går til PV når jeg går dit ! Og foressten så var jeg ikke dårlig når jeg voknet værken i går eller i dag, LYKKE !!

Oppsummering av i går

 • 16.06.2012kl.14:35
 • ( 3 )

God morgen alle mine solstråler !
I går tok jeg meg noen drinker sammen med gode venner. Var faktisk bare jeg og 3 av mine nærmeste venner. Liker det så mye bedre enn store fetser hvor det alltid er en eller annen som ikke tåler ansiktet  mitt, og skal gjøre alt mulig for å få meg i et dårlig lys. 
Men jeg gjorde noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle tørre. Jeg stilte meg opp inne på senteret sammen med PV og begynte å synge. Sto der sikkert i 15 min, hahah ! Hvafaen liksom? Tok ikke så veldig mange bilder i går, men jeg deler noen av de jeg tok, så skal jeg klippe sammen en video til dere i morgen eller mandag ! Flere av dere har hatt lyst til at jeg skulle legge ut bilde av x kjæresten min, så er et bilde av oss nederst her fra i går ! 


BLINKSKUDDHA EN UTROLIG FIN LØRDAG ALLE SAMMEN  !!

Ferdig med designet !

 • 16.06.2012kl.13:02
 • ( 5 )

Slet utrolig mye med å sette inn et nytt design, og prøvde sikkert 76545678 forskjellige i går ! Men nå er det endelig i orden, og det er statistikken også ! Nå har jeg endelig fått tilbake tallet på hvor mange søte mennesker det finnes der ute som titter innom bloggen min. Men jeg tenkte egentlig bare å høre hva dere syntes om det nye designet?

FØR:

 

ETTER:Nytt design

 • 15.06.2012kl.09:09
 • ( 2 )

Heihei ! Skulle bare informere om at jeg skal fixe et nytt design nå for å se om statistikken klarer å fixe seg ! Så kan bli litt rot her i den nermeste tiden. Ønsk meg lykke til ! ^^

info + inspo

 • 14.06.2012kl.20:08
 • ( 1 )

Vet dere hva jeg netopp har innsett? Dere har ikke fått sett noen ordentlige bilder av meg etter jeg farget håret svart ! Såklart, jeg har jo laget en del videoer etter det, men blir liksom ikke det samme fordeom.. Så i morgen skal jeg til Siv Maren (som dere foressten også maser en del om å få se bilder av), så da skal jeg få fikset litt bilder til dere. Må bare huske å sette kamera på lading i dag, så det er klart til i morgen tidlig. Jeg og Siv Maren har foressten muligens en liten hemmelighet til dere i morgen !

Legger ved litt inspirasjonsbilder til dere !

Tumblr     ...Smile...

EVERYTHING-INSPIRNG.NET     Google Afbeeldingen resultaat voor http://2.bp.blogspot.com/-Xll_mMbZECo/ThR9K1cL8nI/AAAAAAAABHI/GuxrYwTX6Jg/s1600/musicspeaks.jpg

Tumblr     (2) Fotos do Mural

Tumblr     As soon as you're born you're dying

http://www.formspring.me/Emiliegr

Vil du ha sommerfølelse?

 • 14.06.2012kl.18:29
 • ( 0 )

Er litt stresset for tiden med sommerferien og resten av året, og for så vidt livet mitt. For dem som ikke visste det, så klarte jeg å stryke på eksamen i år. I tilegg stryker jeg i 2 fag (minst ! 2 som jeg vet om). Jo, jeg er skuffet over meg selv. Men med tanke på hvordan jeg hadde det de dagene vi hadde forberedelses dagene, hadde jeg faktisk ikke klart å gjøre det noe bedre enn det jeg gjorde. Så når jeg ser hvordan dette skoleåret har gått, innser jeg at jeg ikke har sjangs til å klare neste heller. Derfor har jeg bestemt meg for å ikke fortsette å gå på skolen til neste år, men heller flytte til en annen plass. Da oppnår jeg å starte litt på nytt med livet mitt. Skal skaffe meg jobb, og bare se hvordan dagen blir. Så nå stresser jeg en del med å finne meg både en plass og bo og jobb. Er ikke så lett å ordne seg jobb en annen plass enn hvor jeg bor med tanke på jobbintervju og slikt.

Siden sommeren er så utrolig tragisk her i Mosjøen (og sikkert flere plasser) tenkte jeg at jeg kunne gjøre det jeg kan for å gi dere en sommerfølelse. Jeg blir selv helt gira når jeg hører denne sangen ! Får så utrolig lyst til å dra på ferie og bare ha verdens beste ferie. MÅ klare å skaffe meg nok penger til å dra til utlandet en plass å bare nyte livet for en liten stund.
  

Håper denne hjalp dere litt med sommerfølelsen ! Er utrolig glad i dere alle sammen, og jeg håper dere får verdens beste sommerferie i år. Og husk; det er lovt å spandere meg med til syden (a, hihi !

Bestillt

 • 14.06.2012kl.15:44
 • ( 3 )

Siden jeg klarte å miste den ene kulen på septumen, og vil ha en annen type nesepiercing enn den jeg har nå (detter ut heletiden), bestillte jeg like godt nytt. Rosa begge 2, hahah ! Ikke helt likt meg. Begge er fra superkul.


Gleder meg til dem dukker opp i postkassen, så jeg kan  ta hull i nesen igjen ! ^^ Blir 5. gangen jeg gjør det nå. Kansje på tide å innse at jeg burde beholde den dær ?
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Video; bittelitt sang

 • 14.06.2012kl.11:56
 • ( 3 )

HUSK AT VI BARE GJORDE DETTE FOR GØY ! og kamera slo seg av etter vi hadde holdt på i sånn 10 sekunder, så derfor er det så lite. I tilegg er det som er filmet når vi syner, bare en prøverunde for å sjekke om vi klarte å vende oss til at det sto et kamera der -.-

Club penguin

 • 14.06.2012kl.10:57
 • ( 3 )

Regner med det er flere enn meg som for en god stund tilbake satt døgnet rundt med det spille her. Det var liksom det 'nye habbo'', hehe. 
Som jeg regner med dere vet, ser jeg veldig mye på Disney channel. Og nå i det siste har jeg sett små innslag av en slags tegneserie om disse pingvinene, utrolig gøy egentlig at dem bruker disse figurene ! 

♥ Flere enn meg som pleide å spille dette?
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

SOLBRILLER

 • 14.06.2012kl.10:08
 • ( 0 )

Er nok desverre ikke ofte solen er fremme her oppe i Mosjøen, men likevell nok til at man kan trenge solbriller. Derfor tenkte jeg å vise dere noen solbriller jeg synes er kule !

Aviator Sport (svart)                       
Pilotbriller HER// 39,-      
Wayfarer Green Mirror (svart/rosa) 
Svart og rosa   HER// 159,-

 

 

6-Pack Wayfarer Colour Mirror       
 6 par HER// 599,-          

Wayfarer Oversized (lilla) 
 Rosa HER// 189,-

 

 


HER// 49,-

 


HER// 149,-

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Sang video på tur

 • 13.06.2012kl.19:20
 • ( 3 )

Sitter på besøk hos PV nå, og jeg har bestemt at vi skal lage sang video til dere i kveld ! Haha, han er sååå ikke med på det, men bare vent å se ! Skal klare å åvertale han.
Men for all del husk; Dette er ikke noe superserriøse greier, og ingen av oss har vidunder-stemmer. Så ikke ha høye forventninger, haha ! Og forbered dere på å se den uten lyd, med mindre dere ønsker ørebetennelse ellerno ! Stay tuned ! ♥

OPPDATERING; Kamera klikket, så fikk bare med åss rundt 10 sekunder

Video; Øye-sminke

 • 13.06.2012kl.15:44
 • ( 4 )

.

 • 12.06.2012kl.20:35
 • ( 3 )

Jeg dør. MÅ ha ferie nå, og jeg MÅ komme meg til en plass langt borte fra noen kjentfolk !!

Øving...Jah

 • 12.06.2012kl.16:54
 • ( 4 )

Øvingen til eksamen går jo så bra. Klarer virkelig ikke konsentrere meg nok. Så nå sitter jeg bare å spiller. Huff, Skjerp deg !

Så trist

 • 12.06.2012kl.11:48
 • ( 5 )

Den filmen som netopp gikk på disney channel er så utrolig trist ! Jeg får helt serriøst vondt i magen når jeg ser på den, akkurat som om jeg savner noen. Tror faktisk det er den værste følelsen jeg kan ha. Jeg har så alt for stort behov for sommerferie. Er så mye jeg må få gjort i dag. Eksamen er allerede i morgen, og det er så utrolig mye vanskelig å lese på. Dette blir aldri å gå, men skal prøve for bestemor og bestefar sin skyld ♥

Men i går var ikke like trist ! Satt å pugget en del til eksamen. Og for å feire litt ekstra at jeg hadde vært så flink, dro jeg frem sprit flasken og dro til en kompis og laget mat. Fikk også møtt Sondre igjen i går, koselig. 
Sov helt til nå siden vi ikke måtte på skolen i dag, men jeg tenker allerede på å begynne å øve mere til eksamen slik at jeg kansje klarer å skaffe meg litt åpenrom til senere, og kan dra på besøk til noen. Ohh, fikk foressten utrolig lyst på et helt lager med brus, potetgull, godter, taco og alt annet som er godt.
Vi snakkes senere i dag for nå skal jeg prøve å gjøre noe produktivt ! Er sykt glad i dere, og foressten: GOD MORGEN ! http://www.formspring.me/Emiliegr

Sick

 • 11.06.2012kl.19:40
 • ( 5 )

IKKE kom å si at dette IKKE er sykt !

 hits