Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Slanketips

 • 31.07.2011kl.19:11
 • ( 7 )

? De fleste som sliter med å ville slanke seg spiser ikke frokost. Dette hjelper faktisk ikke om du fortsatt spiser resten av dagen. Man burde heller spise mye på morgenen og lite på kvelden. For det vi spiser på kvelden legger seg, mens det vi spiser på morgenen mosjonerer vi bort i løpet av dagen. (Smoothie eller havregyn er tips til sunn frokost)

? Ikke sult deg for så å spise normalt igjen. Det funker ikke ! Skal du først spise lite gjør det hele tiden. ( Har selv spist ett måltid om dagen og gikk ned 6 kg på en månede )

? Ikke sats på å spise mens du gjør andre ting. Da tar du bort konsentrasjonen fra spisingen, og spiser dermed mer enn du vanligvis ville gjort.

? Spis langsomt. Da merker du fortere at du blir mett.

? Finn deg noen andre som også vill slanke seg og gjør det sammen. Da får dere begge 2 bedre motivasjon og lyst.

? Tren ! Bare det å gå en liten tur hver dag er trening. Press deg selv til å trene så ofte du orker.

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Hardt

 • 31.07.2011kl.11:36
 • ( 1 )

Dere har spurt hvordan det blir å flytte fra Mårten. Og jeg kan vell mildt sakt si at det kommer til å bli tøfft.

Jeg er 16 år og skal flytte for meg selv langt borte fra foreldrene mine. Jeg skal liksom være superspent og alt som hører med. Desverre kan jeg ikke si at jeg gleder meg særlig. Jeg og Mårten har vært sammen i over 10 måneder. Hvordan skal det bli nå å bare flytte fra han? Jeg bor allerede 40 min unna han, som om ikke det er hardt nok. Og nå blir det rundt 8 timer i bil for å kunne se min kjære. Med andre ord er sjangsene for å dra opp hit hver helg, veldig små med tanke på pengene man får i stipend (så å si ingenting).

Mårten skal komme til meg i dag for at vi skal ha litt tid med hverandre før jeg drar. Skal lage taco og ha det skikkelig koselig (som forresten minner meg på om at jeg burde rydde litt hjemme). Gleder meg allerede til å kunne klemme han til han blir ødelagt !

OM MEG !

 • 31.07.2011kl.09:31
 • ( 2 )

Hei hei hallå !

Er en liten 94-pie som heter Emilie.
Mamma er plassert i Narvik, pappa i Harstad, kjæresten min i Bjerkvik og jeg er på flyttefot til Mosjøen. Så mine nære og kjære er godt spredt.

Jeg vet hvordan det er å bli dømt av det som blir sagt rundt om kring. Derfor dømmer jeg ingen. Jeg er den eneste jeg vet som prøver å smilie til alle JENTENE jeg møter.  Dere kan tro jeg får mange stygge blikk tilbake, hehe. Skjønner ikke helt hvorfor det er slik at jenter skal hate andre jenter, bare fordi......de er jenter ! Huffhuff

 

Jeg forandrer stilen min ofte. Grunnen til det er at jeg ikke er helt slik jeg selv har lyst å være. Jeg har besteforeldre og en kjæreste + en mamma som blir skuffet og flau over meg (bokstavelig talt. Var en periode mamma nektet å gå ute sammen med meg pga hårfargen), derfor har jeg ikke så mange piercinger som jeg vill ha, den hårfagen jeg vill ha eller går i helt de klærne jeg har lyst til.


blond


Turkis


Brunt


Svart

+++

Bestemt meg

 • 31.07.2011kl.08:22
 • ( 0 )

Jeg sliter for mye med å få dette blåe designet til å bli slik som jeg ønsker. Sende også mail til hun som har laget det, men var ingen hjelp å få. Derfor velger jeg et av de andre gratis - designene hennes nå. Et rosa faktisk !

Så nå blir det enda mere rot inne på bloggen. Og regner med det blir å ta ca 1 uke til jeg er helt ferdig med å gjøre ferdig linkene osvosv.

BAH

 • 31.07.2011kl.07:37
 • ( 0 )

Klokken er allerede på god vei til å bli 8. Jeg klarer aldri å bestemme meg for om jeg skal gå ned å legge meg eller om jeg skal være våken til Mårten kommer hit i kvell.
Om jeg skal gå å legge meg så må jeg i alle fall ta å rydde litt her først, ser ikke helt bra ut atm i stuen og på badet. Eller kansje jeg skal dra ut å sykle meg en tur? GOD IDÈ  eller foressten så var det ikke så god idè likevell. Er utrolig trett.

Har ringt Mårten i ett sett i natt, og han legger på for å såve videre, så er vell kansje min tur til å slakte meg ned i senga å ikke gidde å svare han, eller hva?
Men men faen.... nå skriver jeg bare dritt. Går å trener litt før jeg går i dusjen !

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Gir opp

 • 31.07.2011kl.04:54
 • ( 1 )

Gikk å la meg for et par timer siden, etter jeg hadde vært med noen kompiser å sløvet. Men nå har jeg stått opp igjen. Jeg gir rett og slett opp. Jeg er virkelig ikke trett. Men jeg tror j\det kommer om bare en kort stund. Likevell har jeg liksom ikke så lyst til å legge meg å sove nå som det er morgen, for da blir døgnrytmen min så utrolig dårlig igjen.....


Random. Meg og Wanja for noen dager siden

Huff, hva skal man gjøre med seg selv noen ganger ?

Brown eyes

 • 30.07.2011kl.20:31
 • ( 6 )
Blånisseland

 • 30.07.2011kl.18:20
 • ( 2 )

Som jeg fortalte for noen dager siden, var jeg sammen med familien min på blånisseland i Målselv her om dagen (onsdag faktisk). Det var utrolig skuffende, men likevell koselig.
Var så utrolig mye mindre enn jeg hadde trodd.http://www.formspring.me/Emiliegr

I made it

 • 30.07.2011kl.16:13
 • ( 3 )

Klarte faktisk å lae taco. Greit at kjøttet smaker litt morsomt, men jeg prøvde i alle fall !
Så stolt av meg selv nå dere aner ikke.

Vet at dere kansje synes jeg spiser kjedelig taco. Kjøtt ost og brød er det beste jeg vet liksom, hva er det? Bare mascara + rosa blush i dag. Søtt !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Skal prøve

 • 30.07.2011kl.15:08
 • ( 2 )

Haha. Alene hjemme og skal gjøre ett forsøk på å lage taco på egen hånd. Gleder meg til å se resultatet.

Hei på deg

 • 30.07.2011kl.13:30
 • ( 5 )

Nå skal jeg ta beina fatt å gå ned på butikken for å handle inn til taco. Er så utrolig lenge siden jeg har spist det nå. Blir såklart litt kjedelig å sitte alene å spise taco såklart, menmen. Mårten jobber, så han har ikke mulighet til å komme å være sammen med med å spise litt middag før jeg flytter (bare noen uker igjen nå!).

 


http://www.formspring.me/Emiliegr

Body

 • 30.07.2011kl.12:05
 • ( 6 )

Da jeg og Mårten var i byen på torsdag for å gå på cafe og møte Kornelia, kjøpte jeg litt småting. ( Eller rettere sagt; Mårten kjøpte til meg.
En hettegenser med et trykk som står sail away på + en lik singlett, en truse og en body på bikbok♥
Følte ikke for å bytte masse klær å ta bilder akkurat nå. Men jeg har på meg bodyen, så kan i det minste vise dere den.
Er kansje ikke helt min stil. Men jeg syntes den var supersøt, på grunn av at den va spesiell...
http://www.formspring.me/Emiliegr

(ca 1 uke siden innlegget ble skrevet) 

Emilie forklarer; skole

 • 30.07.2011kl.00:47
 • ( 0 )

Jeg skjønner at det kunne være litt vanskelig for dere å skjønne det jeg prøvde å forklare en gang om skole. Jeg må virkelig være den peronen i hele verden jeg kjenner, som er dåligst til å forklare ting. Men nå gjør jeg et nytt forsøk;

Siden jeg bor helt nord i nordland, blir Mosjøen (eneste plassen i nordland dem har hudpleier-linje) for langt unna her hvor jeg har venner,familie og kjæreste. Derfor søkte jeg hudpleier også i Troms fylke (Harstad. Endte med at jeg kom inn i Mosjøen og ikke i Harstad. Slik ser søknadene mine ut nå;

Håper dere skjønner litt bedre !
Si ifra om du vet noen som skal gå der !
http://www.formspring.me/Emiliegr


Hjemme igjen

 • 29.07.2011kl.23:40
 • ( 1 )

Planene mine for i dag ble litt annerledes enn jeg hadde tenkt meg.
Skulle dra til byen for å sende babyen min hjem til Bjerkvik, så skulle jeg møte Anders. Dette skjedde faktisk men av en eller annen grunn ble Anders bare borte etterhvert. Men heldigvis hadde jeg min superbestevenn i byen, William. Han og resten av gjengen hadde bestemt seg for å dra til gapahuken i Håkvik for å ha det litt koselig. Dro innom butikken for å få litt rusbrus i en pose, så satte vi oss på bussen. Ble faktisk utrolig koselig (tross at vi bare var 8 stykker på det meste). Dette i stedet for å være hjemme alene å lage taco til megselv. Men nå har jeg i alle fall en plan for i morgen eller hva? TACOOOOO♥Håper det går bedre med fyllesvinet mitt nå♥
Er foressten hjemme så tidlig fordi jeg satt bare å hadde vondt i hode og da ble det ikke noe gøy.
http://www.formspring.me/Emiliegr


Takk

 • 29.07.2011kl.13:58
 • ( 2 )

Hitler

 • 28.07.2011kl.19:08
 • ( 2 )

Da jeg og familien min kjørte til blånisseland (skriver mer om blånisseland en annnen gang) på onsdag, tegnet jeg og lillesøskene mine hitler-bart på fingeren. Hadde ikke sett så alt for smart ut å tegne en bart i ansiktet på 3 barn (regner meg selv også som et barn,ja).  Men uansett; vi var utrolig søte med dem.

http://www.formspring.me/Emiliegr

Frokost

 • 28.07.2011kl.12:58
 • ( 3 )

Jeg spiser ikke mat når det er skoledager osv. Når jeg har fri derimot ( slik som ferien nå ) spiser jeg frokost hver dag.Men hva spiser jeg egentlig til frokost?
Dette er det jeg som regel spiser til frokost i feriene;Vet det er mye fett i dette. Men slik er livet liksom. Jeg bare ELSKER fett, virkelig.


Tropisk nektar + en brødskive med salami. ( Har ikke smør ellernoe på, for det smaker ikke godt på brødskive, om det ikke er vanlige pølser som er på brødskiven)


Etter brødskiven må jeg starte dagen med litt potetgull og brus også. Problemet mitt er bare at det er vanskelig å stoppe : //

Og til slutt;

Pillene mine !!  Haha, det er tabeletter for huden + betakaroten ( Det visste dere faktisk ikke ) Har ikke fortalt dere det enda.

Jeg håper for deres del at dere er litt sunnere enn meg i matveien.
Hva spiser du til frokost ?

http://www.formspring.me/Emiliegr


Solfull dag

 • 28.07.2011kl.12:08
 • ( 1 )

Dagen i går ble så utrolig forvirrende. Var unødvendige ting som skjedde, og fikk et nytt syn på ting.

Men det var gårdagen, og i dag skal jeg fokusere på nye ting.  Den følelsen man får av å se ut vinduet når man åpner øynene og solen treffer deg midt i fleisen. Hihi, utrolig koselig. Begynner å glede meg med en gang til å ta på meg shorts for en gangs skyld. Gå ute uten å fryse....herlig dag !
Mårten skal prøve å komme seg til Narvik i dag også + at jeg skal prøve å få møtt Anders siden han er kommet til Narvik igjen !


Fintfint morgentryne

Men nå er det vell på tide å løpe i dusjen. Føler meg alltid skitten på morgenen.
Håper dere får en super dag ! ♥

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Jeg må ut

 • 27.07.2011kl.22:19
 • ( 9 )

Jeg er en person som bekymrer meg for alt for mye. Det regner jeg med at ere har oppdaget.
Er ikke vits å skrive masse småting før jeg kommer til saken nå; Mårten er ute å drikker. Kan ikke si jeg er fan av folkene han drikker med, verken gutter eller jenter. Såklart er det folk jeg synes er greie der, men det er fåtallet. Likevell tenker ikke han på hvordan jeg har det. Nå som jeg først åpner meg helt for dere, kan jeg likegjerne fortelle dere hele sannheten.

Når det tikker inn en melding på telefon om at kjæresten min skal ut å drikke, knyter det seg i magen. Jeg stoler på han, og jeg vet han ikke vill gjøre noe med noen andre, Men ilkevell er det den følelsen....Jeg satt faktisk å gråt i to hele timer etter han fortalte meg det. Nå har det roet seg lit mere. Jeg sliter jo med selvskading, og jeg VET at det kommer til å ende ille om jeg ikke kommer meg ut døren snart.
Thomas kunne mest sannsynlig komme med en annen å hente meg da dem skulle kjøre litt. Jeg er så utrolig glad for at jeg har slike gode venner.Slik ser jeg ut nå :-)
http://www.formspring.me/Emiliegr

ROT

 • 24.07.2011kl.15:31
 • ( 1 )

Jeg skal skifte design IGJEN..... dermed kommer bloggen til å være litt rotete framover. Trenger btw ny header nå. Men noe lyseblått i ^^

FML

 • 24.07.2011kl.13:30
 • ( 0 )

Jeg fortalte dere i går at vi har skaffet oss internett på hytta slik at jeg kan blogge til dere mens jeg er det. Hm... mamma sa i går at dem ikke fikk det til å funke nå. Så når jeg drar på hytta senere i dag, blir det mest sannsynlig ikke noe mere blogging.
Jeg har tenkt sååååå lenge på å kjøpe meg mobilt bredbånd, skjønner ikke hvorfor jeg ikke bare gjør det..... jeg elsker tydeligvis å utsette ting.

http://www.formspring.me/Emiliegr

Vekkeklokke

 • 24.07.2011kl.11:04
 • ( 0 )

Da vekkeklokken ringte klokken 06:15 i dag, var Mårten for trett til å stå opp. Han sa til meg at han skulle ligge i 10 minutter til, og siden jeg visste han klarte seg med 35 minutter gikk jeg med på det (Høres ut som jeg er moren hans. Men det er jeg som må få han opp, for han er ikke særlig filnk til det selv). Han fiklet litt med mobilen og la seg ned igjen.
Jeg hadde tenkt til å spørre om han hadde husket å slå på ringingen om 10 minutter, for det er typisk han å ikke tenke på slikt. Men jeg var så sikker på at han hadde gjørt det, at jeg bare la meg ned igjen.

Jeg våknet av meg selv 07:50, altså 50 minutter etter at Mårten skulle vært på jobb. Jeg vekte han for å forsikre meg om at han komm seg på jobb så fort soim mulig. Og vet dere hva jeg fikk til svar ? ''KOFFER VÆKKTE DU MÆ IKKE?'' haha, han ble sur på lille meg som bare ville hjelpe...

Tumblr_lof7cz7e291qjxqugo1_500_largehttp://www.formspring.me/Emiliegr

Nytt innlegg

 • 23.07.2011kl.19:52
 • ( 1 )

Har dere merket at det går filmer i ett sett på tv3 i dag ? Har sett 3 filmer ferdige og er på den 4. nå. Den som går nå er faktisk en film jeg har hat lyst til å se siden jeg så reklamen på tv.
Guuuuud så sløve vi er i dag.

 Drar foressten på hytten i morgen. Men guess what....har skaffet oss internett der !
http://www.formspring.me/Emiliegr


I dag er det lørdag

 • 23.07.2011kl.14:16
 • ( 1 )

Jeg var helt sikker på at det var lørdag i går da jeg gikk på butikken. Gikk å tenkte på hvor lenge butikken hadde åpent, og tidlig i dag at jeg ikke ville kjøpe noe i dag, siden det kun er bensinstasjoner åpent. Jeg klarer virkelig ikke følge med på dagene nå som det er ferie.

Mårten er ferdig på jobb om ca 1 time.
Har dusjet og sminket meg, og sitter bare å ser på et dritt-program på tv. TvNorge er fyllt med nrk1 og det som har skjedd, og FEM har inge programer i dag på grunn av det samme. Skjønner ikke hvorfor dem må sende det på alle kanalene. Ikke missforstå, jeg synes det er virkelig trist. Synes synd i alle som har vært med på dette og deres pårørende. Må være forferdelig å gjennomgå. Men saken er den at jeg ikke vill fylle bloggen min med tristhet slik som alle andre bloggere gjør i dag....

Lurer på om jeg skal dra på hytta i dag eller i morgen ?
http://www.formspring.me/Emiliegr
Alle som follow'de meg på formspring før, er nå slettet fordi jeg knødde litt. Så dere må trykke på follow - knappen en gang til, takk !

Cafè

 • 23.07.2011kl.11:51
 • ( 1 )

Her om dagen var jeg på cafè sammen med Ida, Heidi og kjæresten til Ida (Daniel). Var første gangen jeg møtte han, og han virket kjempehyggelig.Dem er så utrolig søte sammen;Awwwe, driiitsøte

http://www.formspring.me/Emiliegr

Stikk innom

 • 22.07.2011kl.20:52
 • ( 0 )


Er missunelig på designet. Og hun har bra blogg
SIRI HELEN


Bombeeksplosjon i Regjeringskvartalet

 • 22.07.2011kl.17:50
 • ( 2 )

Nyetene på nrk atm

Folk er syke i hode ......

Gokart + hytte

 • 22.07.2011kl.17:47
 • ( 0 )

Den ene dagen i Boden dro jeg sammen med Mårten og Jon Martin for å kjøre Gokart.
Det så dritgøy ut, men desverre er jo jeg en liten pyse, så jeg turte ikke prøve. Så for meg i hodet mitt hvor utrolig flaut det hadde vært siden dem kjører fort, og jeg sakte. Skjønner poenget eller ?Dagen etter pakket vi sammen teltet og flyttet inn i en hytte. Myyye bedre. Deilig bare det å ha et kjøleskap, slik at vi slapp å spise det vi kjøpte med en gang, hehe.


Det bilspillet der er forresten standar Mårten.....
Var utrolig koselig der !!

Det er foressten noen solstråler som titter ned fra himmelen her i Bjerkvik nå. Fikk nesten lyst til å sole meg eller jobbe meg en tur (?!) faktisk.
Jaja, får vell finne på noe snart. Kjedermeg...

http://www.formspring.me/Emiliegr

Gratulerer

 • 22.07.2011kl.16:31
 • ( 2 )

Ida har endelig fått seg kjæreste.


Dette fortjener du virkelig søta  ;-*

JobbJobbJobbJobb

 • 22.07.2011kl.15:39
 • ( 0 )

''Jeg har ferie''

Javisst meg i ræva. Ord kan ikke beskrive hvor sur jeg er nå. Mårten dro ned på jobb for å ''sjekke noe''. Og kom spurtende inn døra 10 min etter og sa at han måtte på jobb med en gang, og så var han dratt. Og hva skal jeg gjøre nå? ER DET MULIG ?!
Jeg må seriøst begynne å sjekke SELV når han jobber, slik at jeg er sikker på når jeg IKKE skal til Bjerkvik i alle fall.
Nå har jeg jo ingwenting å gjøre, igjenn ! Btw, tror jeg kommer til å sette meg på chatroulette om ca 10 min slik at om det er noen som vill snakke med meg, så kjør på ♥

 

Hva mener jeg egentlig ?

 • 22.07.2011kl.12:08
 • ( 1 )

Hvert år før det blir sommer tenker jeg atdette skal bli så bra, og det skal bli den beste sommeren noensinne. Men nå som jeg tenker over det, så vet jeg ikke hva jeg selv mener. Hva synes jeg gjør en sommer bra ? Er jo noe jeg kan prøve å fixe slik at sommeren blir fantastisk, men hva ?

Så det som egentlig er nå....jeg forventer jo at andre skal gjøre sommeren min bra. Hvor egoistisk er ikke det? Nå er jeg nesten litt flau over hvor teit jeg er.


http://www.formspring.me/Emiliegr

Teeeeelt

 • 21.07.2011kl.18:16
 • ( 4 )

Noen som ser for seg meg som en natur-person? Nei.....få som har sett meg ligge i telt og slike ting frivillig. Føler meg liksom så skitten, svett, ufixet og stygg. Haha. Men går egentlig fint i Boden siden jeg har mulighet til å dusje når jeg står opp og sminke meg, spessielt nå som jeg har kjæreste, for da vet jeg at det ikke er noe stress om andre ser meg når jeg ser stygg ut. Mårten vill jo ha meg uansett !, hihi.
Ser kansje ikke heeeeelt ut som om jeg er på telttur, men det er flott !http://www.formspring.me/Emiliegr

Boden; Dag 3

 • 21.07.2011kl.17:32
 • ( 0 )

Den tredje dagen var det ikke sånn kjempefint vær, så vi dro til nordpolen (basseng). Jeg,Mårten og Jon Martin, og så kom moren og søsteren til Mårten litt senere. Hadde desverre ingen bilder fra dette. Beklager for det, men er litt vanskelig å alltid huske å ta bilde av alt jeg gjør, dere !

Resten av dagen var det chilling, såving og chips- spising ! Er så godt....

 


http://www.formspring.me/Emiliegr

Naturlig pen

 • 20.07.2011kl.20:31
 • ( 0 )

Har dere lagt merke til at når noen sier ''så fin du er i dag'', så har du 90% av tiden sminket deg extra enn vanlig, pyntet deg eller noe slikt. Er egentlig veldig irriterende. Det er jo på en måte bare et bevis på at man er falsk pen på en måte.

Jeg har fått komplemang på at jeg er fin uten sminke av bare 2 gutter i hel mitt liv (uten familie). Jeg regner bare med gutter fordi venninner sier det jo fordi man er venner. Da synes man at hverandre er søt så å si uansett. Når man får en slik kommentar blir man helt slått ut. Jeg vet liksom selv at det ikke er sannt, men likevell mener andre det.

Skulle ønske jeg var like naturlig pen som Jessica Alba. OMG, hun er virkelig pen. Man kan se på ansiktstrekkene hennes at hun virkelig ikke trenger sminker for å se bra ut, *Misunnelig*

  http://www.formspring.me/Emiliegr

 

Boden; Dag 2

 • 20.07.2011kl.15:14
 • ( 3 )

Dag en, er jo nedenfor, og det var egentli bare utpakking og litt ta-det-me-ro-ing den dagen.
Dag to, fikk jeg velge at vi skulle gå i byen. Gikk et par timer, men jeg fannt med ingenting. Jeg klaget og klaget (typisk meg), så Mårten drog med ned til byen en gang til for å finne noe, og da fannt jeg litt småting og et par klesplagg : ))


 


Extensionet trengte det ! Er for å ikke få frusete hårAvtagbare stropper, det trengte jeg også veldg !


Den jeg fikk av Mårten <3

Utrolig koselig å få Mårten med på shopping. Spessielt når han faktisk også kjøpte seg klær sammen med meg !!
http://www.formspring.me/Emiliegr

Flinke Mårten

 • 20.07.2011kl.14:05
 • ( 2 )

Da vi kom til Boden var Mårten så flink å sette opp teltet mens jeg satt å så på, ynnskyld, men jeg er ikke noe tur-menneske....*kremt*

Tror ikke det gikk en eneste dag uten at han skrøt over seg selv hvor flink han hadde vært, hver gang han så teltet, haha!
min beste ! Bildet er tatt rett etter dusjen, derfor ser jeg så oversminka ut...

Sov godt !

 • 19.07.2011kl.23:51
 • ( 0 )

Husk; Flette om natten småtroll !

 

Nå er det leggetid for små piker (og gutter). Husk at Emilie er kjempeglade i dere ♥

http://www.formspring.me/Emiliegr

Player..

 • 19.07.2011kl.21:22
 • ( 1 )

Tumblr_lji652gmq41qfihauo1_400_large

Noen fine bikinier

 • 19.07.2011kl.15:23
 • ( 2 )

VICTORIASECRET.COM

LA REDOUTE.NO

 


Forelsker meg helt hær altså !

Sau

 • 19.07.2011kl.14:32
 • ( 3 )

Bestemor kom inn å vekket meg tidlig klokken 10:30 i dag. Hun spurte om jeg skulle hive meg med til byen eller om jeg ville såve mere. SÅKLAAART skulle jeg til byen. Åh, ELSKER å henge i byen. Haha, tro meg eller ikke, men jeg er serriøs.Bare stå å henge å leke kul å bli hatet av alle småpier som tror dem har et mye bedre liv, hihi♥

 

Uansett. Skulle bare fortelle dere at jeg hår fått meg verdens feteste ''saue-jakke ting''. Kan vise dere etterpå, eller kan jo ta et webbilde nå...vent litt;

 deeeer ! Var den ikke kul ? Jo, det syntest jeg også !

Men nå har bestemor og bestefar laget kylling og kulepoteter til middag. Er faktisk sulten nå ! Å så blir det potetgull etter middagen, gleder meg allerede, hihi ! SNAKKES !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Savn..

 • 19.07.2011kl.14:18
 • ( 3 )

Dette er kansje en litt rart ting å savne, men jeg savner faktisk et annet kjærestepar, Astrid og Håvard !Astrid er dratt til Spania og Håvard dro ned til henne litt etterpå.

Syntes det var så utrolig koselig å være på hytta på Korsnes med dem. Savner det at jeg og Astrid kunne ligge å sole oss på brygga, mens guttene var så snille å gikk til hytta for å skjære oss frukt. Vi har virkelig noen hærlige kjærester,Astrid !!♥

Og nå om bare ca 1 månede flytter jeg. Vi må virkelig ikke miste kontakten, men heller fortsette med koselige turer sammen. Håper dere koser dere i Spania !

Video; håret

 • 19.07.2011kl.13:19
 • ( 5 )

video:video4


Slik ser i alle fall håret ut  når det er i hestehale !

Gjesteinnlegg ; Mårten

 • 19.07.2011kl.01:40
 • ( 2 )

Hei Hei, Mårt1 check1ng in.
Ville bare gjøre det klart sånn førr alle, mange trur at emilie sin blogg e bare hennes, men æ e liksom egentlig 1/3 av bloggen som e min, så egentli så skulle bloggen heta Emiliegr/Mårtengrrr. det va alt fra mæ, elske dae emilie <3<3Mårt1 out.
( detta innlægge vill æ ha på bloggen )
(med et kult bilde i tillegg da OFC )

Vil du skrive et innlegg for meg ?

 • 19.07.2011kl.00:57
 • ( 0 )

Er noen som har spurt etter dette før, så tenkte at dere kunne være med på å blogge litt.
Så om DU har lyst til å skrive et innlegg om hva som helst på min blogg, kan du sende meg det ferdigskrevede innlegget til meg. Du kan sende det på mail, facebook eller blogg !
Adressene å sende dem til står på høyresiden av bloggen min.

Du kan velge selv om du vil være anonym eller ikke. ♥

 

Tumblr_ln639kqx3h1qjed85o1_400_large

Randomkjedeseg

 • 19.07.2011kl.00:37
 • ( 2 )

 

 

 Tralalala....har fått meg en klokke av Mårtenbeste !♥  Ædda toh dah bædda

Flaggermus

 • 19.07.2011kl.00:22
 • ( 1 )

Skrives det egentlig slik? Eller skrives det flaggemus. Nei, flaggermus, flaggemus, huff jeg klerer ikke bestemme meg ! Livet er hardt !

Loop/microringer extension

 • 18.07.2011kl.23:41
 • ( 3 )

Som jeg nevnte for dere så kjøpte jeg meg noe annet enn clips denne gangen. Dette med å ikke kunne ha extension i når jeg bader (sjø,basseng osv.) uten at det ser ut som et rent helvette, er noe dritt. Mildt sakt !
Så denne gangen kjøpte jeg (Mårten kjøpte til meg) loop extension. Dette er da noen ''ringer'' du trekke håret gjennom, drar ut ringen og til slutt klemmer det sammen med en klemme.
Omtrent som dette;

Slik var håret mitt før jeg begynte;

 

Jeg gjorde som på videoen. Delte håret inn i deler, og satte faktisk dem på SELV ! Emilie med sine supermuskler på vei, hihi*

 
Hvordan det har holdt seg;

Dusjen;
Dusjet med dem dagen etter jeg satte dem i. Det er andbefalt å ikke dusje på 72 timer ( 2 døgn ) etter du har festet dem på, men dette er umulig. Klarer ikke gå så lenge uten å dusje når jeg har muligheten.
Var utrolig uvant å dusje med så langt hår i forhold til mitt. Men det å ta i sjampo og balsam var ikke noe problem. (Må huske å IKKE ha balsam der festene er, for da har dem mye lettere for å skli ut ). Var litt vanskeligere å tørke håret. Føler at jeg på en måte gnur for mye i hodebunnen, og siden jeg ikke gnur i tuppene (pga. at det blir veldig slitt da) blir håret alltid for vått i lengdene. Håret blir ikke det samme myke igjen etter det har vært i dusjen heller.

Bassenget;
Føler ikke at extensionet vises selv om jeg dukker under og lignende. Håret kjennes også som resten av håret...i begynnelsen. Når jeg hadde vært i vannet i ca 30 min begynte kloret å gjøre håret veldig ''gnissete''. Men ettersom dette skjer med mitt vanlige hår også, bare ikke i like stor grad, var ikke dette noe jeg tenkte kjempemye over.

Nettene;
Jeg har lagt med flette hver eneste dag, siden det var andbefalt. Føler at dette hjelper veldig. Føler liksom at håret kun blir slitt om dagen og ikke om nettene av en eller annen merkelig grunn. Utrolig deilig da, uansett. Så til dere andre med extension som sitter i ; ligg med flette, for all del !

Fixe håret;
Jeg kan verken ha hestehale, flette eller noe annet uten at festene vises. Men dette har selvfølgelig med hvordan jeg har plassert festene. Om man fester dem hos en som er proffesjonell, så skal jo ikke det skje. Jeg var veldig sikker på at jeg hadde sotte dem i helt rett, men tydeligvis ikke. Jaja, vil heller at andre skal kunne se at jeg har extension enn at jeg skal gå rundt med kort hår.


Og til slutt vill jeg bare si at jeg andbefaler dette til ALLE med dårlig selvtillit. Kan virkelig ikke beskrive hvordan en slik liten ting kan styrke på selvtillitten. Nå mangler bare botox, litt operasjoner+++, hihi. Neida, naturlig er fint på noen !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Push up ?

 • 18.07.2011kl.22:43
 • ( 1 )

Regner med at de fleste jentene (og guttene) liker når det ser ut som man har dobbelt så store pupper som man egentlig har. Er i alle fall slik det ser ut. Jeg synes det bare er feigt å måtte jukse på mseg, MEN jeg bruker det jo selv, så vet ikke helt hvordan jeg kan forklare det.

Vill i alle fall vise dere noen fine push up BH'er jeg liker. Alle er fra Victoria secret.Beklager for en del ''puppe-innlegg''. Men jeg vet at det er mange jenter som leser bloggen min, og jeg ønsker bare å komme med tips til dere !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Flette i panneluggen

 • 18.07.2011kl.22:19
 • ( 2 )

Synes det er så fint å ha en tykk flette i panneluggen som går hele veien ned til hvor håret slutter. Dette er vel og merke bare fint om man har langt hår etter min mening. Derfor er det utrolig sjeldent jeg bruker det !
Cirka som på bildet under er så utrolig fint.

Pleide å gå med det før da jeg brukte extensionet hver dag (forrige gangen jeg hadde brunt hår). Men nå som håret mitt er kort, er det ikke like fristende lengre.

Problems

 • 18.07.2011kl.21:16
 • ( 1 )

Har hatt problemer med at det mobile nettverket på mobile min ikke ville på, slik at jeg ikke kunne poste innlegene til dere. Beklager for det, og for at jeg heller ikke fikk sakt ifra.

Uansett; nå er jeg hjemme hos bestemor og bestefar. Forteller mere i kveld !hits