Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Litt Sommer

 • 29.07.2012kl.15:58
 • ( 4 )

Da jeg så ut vinduet tidligere i dag var det sol og utrolig deilig ute. Nå er det sånn halvveis åverskyet, men likevell greit. Bedre enn i går i alle fall da det regnet. 
Skal snart tenke på å komme meg hjem. Fikk plutselig et kick av å ville spille mw3 !!!  Bildene sier vell hvor deilig det er her. Likevell sitter jeg inne framfor data, haha ! Ha en trivelig dag alle sammen !Barnevakt og litt til

 • 28.07.2012kl.22:49
 • ( 3 )

Hejhej !

Jeg trekker en liten del av pausen min tilbake. Vi har skaffet oss litt internet nå. Og med litt mener jeg at vi må ha kabel i, så jeg ''må'' blogge fra den stasjonære datan til Espen. Lite kleint å sitte å blogge på storskjerm midt i stuen, liksom. Så får se hva det blir til, men litt blogging blir det i alle fall kjære dere.
Akkurat nå sitter jeg barnevakt for lillesøsteren min hos pappa. Vi har bare chillet på hver vår data, og gikk en liten tur på Shell for å kjøpe meg pizza.  Siden jeg er en slem og forferdelig storesøster dro jeg med meg lillesøsteren min for å få henne litt ut i frisk luft, haha. Hun er ikke så alt for glad i det, kan man si. Men nå har hun i alle fall litt frisk luft i lungene som forhåpentligvis holder henne i live til i morgen. Nå var jeg litt slem. Men sånn helt serriøst, hun liker ikke frisk luft. Nesten like ille som meg ! Wow, ser i alle fall hvem hun slektes på *ond latter*.

Ellers går alt kjempebra sammen med min nye samboer og ellers med leiligheten. Vi har ryddet litt hjemme og jeg har klart å skaffe oss et kjøleskap. Nå er det bare å krysse fingrene for at pappa kan kjøre det opp til oss i morgen.


Just in case dere lurte på hvordan jeg ser ut akkurat nå, hahah !

Naboene vår har foressten full fest. Gikk ut for å ta meg en røyk for litt siden, å da var det masse høy musikk og ca 10 stykker presset sammen på en liten altan som sto å snakket høyt !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Pause i 2 uker

 • 27.07.2012kl.15:16
 • ( 1 )

Jeg tar meg en liten sommerferie fra bloggen på rundt 2 uker. Grunnen er ikke fordi jeg hater dere eller noe. Men jeg har rett og slett ikke internett før espen kommer hjem. I tilegg har vi en del å ta tak i nå såm jeg er flyttet sammen med 2 gutter. Kan ikke si det er så veldig ryddig her, haha. Bildene sier vell sitt !

Men jeg er glad i dere alle sammen så jeg håper dere kommer tilbake til meg når ferien er ferdig.

Hull i leppen igjen !

 • 24.07.2012kl.23:03
 • ( 3 )

I går kveld da jeg la meg ned for å såve gikk jeg gjennom noen saker i toalettmappen min. Der fannt jeg piercingen jeg hadde i septumen før og fannt ut at jeg skulle prøve å ha den i nesevingen. Før jeg i det hele tatt fikk prøvd det ut, kom jeg på at jeg måtte sjekke om hullet i leppen ennå var der. Og det var det ! Så nå har jeg hull i leppen igjen og er superfornøyd. Har i tilegg byttet ut septumen jeg hadde mot en hel ring.

Nå er det tid for å gå ut å ta seg en røyk, så legger jeg meg i sengen sammen med søsteren min for å såve godt i natt. Jeg ligger egentlig på det gamle rommet til lillebroren min når jeg er hjemme hos mamma, men jeg nekter å ligge her inne. Før da jeg var mindre så jeg et ''spøkelse'' her inne, og i tilegg har lille broren min sakt i alle år at det kommer svarte troll opp fra gulvet her inne, creepy. Kan fortelle dere den dær historien en annen gang ! God natt alle sammen.
Og en ting til; Har ikke nett dit jeg flytter i Harstad, så er spent på hvordan dette skal gå. Må tenke ut noe lurt ! http://www.formspring.me/Emiliegr

Flytting på gang (igjen)

 • 24.07.2012kl.19:56
 • ( 2 )

For dere som ikke har fått det med dere ennå, så flytter jeg altså til Harstad i morgen. Der skal jeg bo hos kjæresten til Bethina frem til jeg finner meg noe eget i en passende prisklasse. Så nå sitter jeg på alle fire å leter etter ting jeg trenger å ha med meg. Både Espen og Bethina er på ferie nå, så skal bo der sammen med Robin i første omgang. Håper bare på at han klarer å være våken når jeg komme ri morgen, så jeg kommer meg inn. Vet ikke hvor han bor engang ! 
Jeg skal blogge mer senere i dag, og gi dere litt å lese på :) 

Bloggingen har foressten vært så ræva i det siste, for jeg har styrt med pakking av rommet, og for å være helt ærlig har jeg vært mye i byen sammen med venner. Ingen ynnskyldning. For eksempe i dag, så var jeg i byen fra klokken 10 og frem til nå (netopp kåmmet inn døren). Senteret er virkelig mitt andre hjem.http://www.formspring.me/Emiliegr

Jeg selger

 • 23.07.2012kl.20:10
 • ( 7 )

Da jeg ryddet på rommet mitt fannt jeg en hel haug med både klær og ting som jeg katste. Men noe av det som var der tenkte jeg at jeg kunne selge for en billig penge. Alle disse tingene er ting jeg liker selv , men som jeg ikke bruker lengre. Om du ønsker å kjøpe noe, er det bare å ta kontakt på facebook, eller skrive i kommentarfeltet her ! Om du bor langt unna, slik at det må sendes, kommer det 50 kr i tilegg for portoen.
Jeg er 164 høy og veier 51 kg 


NEFF skjorte (gutt). Størrelse L     100,-   SOLGT !!


NIKITA bukse (jente) Størrelse M     70,-


Onepiece (jente) Størrelse xs/s         90,-


LEE bukse (jente) Størrelse 26 - 31       200,-  


LEE bukse (jente) Størrelse 26 - 31         150,-


DVS sko (gutt) Størrelse 40        80,- Dem er litt små i størrelsen. Jeg bruker 38,5 og dem er bare litt for store for meg.


Pc spill. Følger med 3 spille-figurer            150,-


Gameboy advance SP. (Spillet scooby doo følger med)        150,- SOLGT

Selger klær

 • 23.07.2012kl.16:29
 • ( 0 )

Jeg har blogget på bloggen til Bethina i dag. Dere kan se innleggene -her- og -her-.

Bortsett fra det har jeg bare ryddet på rommet mitt i dag. Har kvittet meg med sikkert 10 poser klær. Har ogå et par klesplagg, sko og litt småting  jeg synes det er litt synd å kaste, så jeg tenkte å legge ut til salgs på facebook for å høre om noen er intereserte. Legger det ut på bloggen i tilegg så dere får se hva det er, og så kan dere si ifra om dere er interessert i å kjøpe noe. Det blir ingen budrunder, men jeg setter en pris, så er det første mann til mølla.

Nå skal jeg ned å fortsette med å rydde litt der inne, så snakkes vi senere i kveld. Ha en flott dag alle sammen !
god natt

 • 23.07.2012kl.02:20
 • ( 2 )

Aisa og jeg tar kveld om 2 sekunder. Mamma kom foressten også akkurat hjem nå.

          
Random shit

 • 22.07.2012kl.23:06
 • ( 1 )

Bethina har skrevet et innlegg om meg der kan lese -her-

Nå sitter jeg (som vanlig) godt plantet i sofaen sammen med potetgull. Var en tur hos bestemor og bestefar i dag å spiste sammen med dem, og ellers er mamma og rsten av det folket oppe hos naboene nå. Kan tenke meg til at dem kommer ned veldig snart egentlig, for dem er ikke noe natte-mennesker. Skal prøve å forklare dere litt i morgen angående noe av det Bethina har skrevet i innlegget sitt.

Dere må alle sammen ha en supergod natt. Og jeg har ingen bilder fra i dag å legge ut, så legger ut noen randome jeg fannt på kameraet mitt her om dagen. Dem er fra den dagen jeg flyttet fra Mosjøen til Narvik når guttene hjalp meg å bære tingene mine inn !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Tilbake til helvete

 • 22.07.2012kl.16:44
 • ( 1 )

Nå er familien min kommet hjem fra ferie, og jeg må gå tilbake til å være trist og lei meg hele tiden.
Jeg kom hjem for litt over en time siden, og har allerede vasket badet, laget mat og nå er jeg midt i å må rydde på et rum. Samtidig hinter alle her frem til at jeg bare skal flytte ut så fort som mulig. Jeg sliter veldig med å finne meg både jobb og en plass og bo, men jeg søker rundt å leter mye, men vanskelig å finne noe til en grei pris.

Heldigvis har jeg verdens beste veninne Bethina som bor i Harstad. Hun hjelper meg med å finne både plass og bo og jobb. Hærlige menneske !!!


// Bildene ble tatt i går da jeg var innom hjemme for å dusje

Ikke gøy

 • 19.07.2012kl.23:17
 • ( 8 )

Er trist.. igjen. Beklager veldig for at jeg er så ofte trist på bloggen. Men når jeg ikke får det ut i offentlighet (siden jeg ikke har venner, som jeg har nevnt før 9876567 ganger) føler jeg at jeg trenger å få det ut på blpggen. Jeg ser der som noen av mine beste venner, og føler jeg kan fortelle dee så og si alt. Jeg har det ikke så bra akkurat nå. Og jeg trenger virkelig noen å møte ute å få snakket litt med. Vær så snill å ta kontakt om du er i Narvik/Ankenes og har tid til å møte meg litt, hadde betydd så ubeskrivelig mye !

          

 
          

http://www.formspring.me/Emiliegr
Svar meg på facebook foooort ! 

%%%

 • 19.07.2012kl.16:45
 • ( 0 )

Det er så standard meg !! Haha, kjører på i dag som en liten oppvarmer til i morgen. Jeg har to bestevenner; røyk og alkohol, tror det er noe veldig galt med meg ;o


Starter dagen allerede

 • 19.07.2012kl.13:10
 • ( 2 )

Ble liggende å lese i ca en time. Måtte faktisk tvinge megselv til å legge den ifra meg for å få meg litt søvn når jeg så at klokken sto på 5 i natt. Hadde foressten tidenes mareritt i natt, det var forferdelig !

Så nå er jeg altså oppe og har allerede fått tid til å spise litt, dusje, sett på tv osvosv. Så nå gjenstår det bare å sminke seg, så er jeg klar til å dra inn til byen for å handle inn litt alkohol til helgen (og i kveld om jeg kjenner megselv rett). Skjer ikke så mye i dag ellers. Kommer en kompis på besøk til meg litt senere når jeg er ferdig i byen, og det gleder jeg meg til. Det har vært litt tull og sure miner i det siste, så må prøve å få fixet litt opp.
Åååååh, nå kom det frem sol ute. Må være rask å ta på sminken, slik at jeg rekker å gå ute i solen. Snakkes senere (sikkert ikke før i kveld). Love u ! 

Idas dans

 • 18.07.2012kl.22:34
 • ( 0 )

Ja, jeg snakker om den boken som ''alle'' har lest. Av den enkle grunn at jeg aldri finner bøker jeg synes er spennende, leser jeg ikke bøker. Har lest to hele bøker før, som jeg har likt og det er ''Anne Franks dagbok'' og ''Jeg tenker nok du skjønner det sjøl''. Begge er historier fra virkeligheten og er utrolig triste og sjokkerende.Det forrige møte jeg hadde på bup, ble jeg andbefalt å lese denne boka. Jeg har hørt og lest mye om den rundt på nettet, men aldri sett for meg at den er noe særlig bra.  
Men nå som mamma og resten av familien min hadde vært i Kristiansand en stund, hadde dem kjøpt med seg en liten gave til meg, netopp denne boka. Så nå er det på tide å gi den en sjangse ! Jeg skal begynne å lese på den i kveld, så får vi se hvor fort jeg blir ''fanget'' av den !

          


          
http://www.formspring.me/Emiliegr

Setter nesen hjemover

 • 18.07.2012kl.15:12
 • ( 0 )

Skulle bare innom for å si ifra om at jeg drar tilbake til Narvik i dag. Bussen går 17:05 fra Harstad, så er jeg hjemme et par timer etter det. Blir ikke noe blogging før jeg er plantet hjemme i sofaen. Håper alle sammen får en strålende dag videre !

385725_10150963697515659_331350899_n_large

Huden min

 • 17.07.2012kl.13:35
 • ( 3 )

Tenkte å gå gjennom med dere hvordan det har stått til med huden min siden den har vært veldig frem og tilbake.

Jeg begynte å få dårlig hud rundt 7. klassen. Da var det for det meste i pannen, nesen og haken (altså T-sonen). Men det var aldri så mye at det ble noe problem. Men etter flere år hvor huden min bare ble verre og verre, fikk jeg nok. Jeg betilte meg legetime for å høre hva jeg kunne gjøre med det.
Der fikk jeg en krem jeg skulle smøre på huden to ganger om dagen. Jeg husker faktisk ikke hva kremen het, menskulle tørke ut kvisene mine slik at jeg ble kvitt dem. Det som skjedde var at huden min ble helt uttørket og begynte å flasse, mens kvisene mine fortsatt var der.
Derfor dro jeg tilbake for å finne noe annet. Denne gangen fikk jeg bare ut noe for å fixe den tørre huden min, uten å gjøre noe med kvisene.

Når huden var i orden igjen, dro jeg tilbake. Nå fåreslo hun å bytte p-piller til noen som kunne hjelpe mot huden. Tror det var Jasmin, faktisk. En av de vanligste p-pille sortene.  Etter at dette heller ikke hjalp, fikk jeg nok og krevde å få noe sterkere. Da fikk jeg resept på tetracyclin.

Denne hjalp faktisk ! Og dere kan tro jeg var i himmelen når huden min endelig ble bra igjen. Disse tabelettene gikk jeg på i rundt 2 år. Da skjedde det noe. Alle kvisene kom tilbake ! Jeg hadde tydeligvis gått på dem så lenge at dem sluttet å funke på huden min. Og her er hvor jeg står nå. Har ikke gått på noenting nå på rundt 6 måneder, og huden min ser virkelig ikke ut nå.
Derfor har jeg fått time hos legen igjen den 24. denne måneden for å høre om jeg kan få noe sterkere. Men ''neste steg'' er  noen virkelig sterke tabeletter. Mamma gikk på disse da hun var yngre, og det var utrolig mange bivirkninger. Har snakket med legen min om dem før, og kan ikke akkurat si hun hadde så lyst til å gi meg dem da. Men er verdt et forsøk mener jeg !


Her virket tabelettene ennå. Savner det !

Om dere har noen spørsmål er det bare å skrike ut !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Random facts

 • 16.07.2012kl.14:33
 • ( 8 )

- Jeg tørr nesten aldri å åpne linker som blir sendt til meg.  Jeg er så redd for at det skal være et sånnt skummelt ansikt med hylelyd, tåler virkelig ikke det ! Så hver gang jeg bestemmer meg for å åpne en link,  skrur jeg av lyden og dekker skjermen til med spredte fingre. Da hører jeg ikke noe, og ser ikke hele skjermen, med andre ord; Det blir ikke like skummelt i tilfelle det dukker opp. Jeg er teit,jeg vet det. Og om du nå tenker du skal gjøre dette mot meg for å ha det gøy, feel free. Men ikke forvent at jeg fortsatt liker deg etterpå :)

- Jeg har tre halv-søsken og to ste-søsken og alle er mindre en meg ! POWER !

- Noe av det værste jeg vet er å snakke i telefonen. Synes det er så utrolig skummelt.

- Jeg trener ALDRI ! Hvorfor jeg ikke er 200 kg er et mirakel egentlig

- Jeg spiser en pose potetgull om dagen

- Ærlighet betyr mest i hele værden for meg. Om noen låver meg noe og dem enten bryter løftet eller lyver, HADEBRA.

- Har vært i syden sånn...15 ganger ellerno? Har faktisk ikke helt tellingen, men skal være ca det der. Mestparten av gangene sammen med mamma og den familien, og noen ganger sammen med bestemor og bestefar.

- Jeg har nesten ingen venner i Narvik. Jeg har egentlig aldri forstått dette, men av en eller annen grunn har folk en tendens til å ikke like meg der. Jeg mener... hvorfor liker ikke folk meg i Narvik, mens jeg fikk masse venner fort i Mosjøen f.eks? Hva gjør jeg galt ?!

- Jeg drikker ''alltid'' alene. Slapp av, jeg er ikke alkoholiker. Grunnen til dette er fordi hver gang jeg er på fest er det alltid en eller annen der som ikke liker meg eller så blir jeg helt på tryne. Derfor holder jeg meg heller hjemme. Jeg liker ikke å lage drama og ødelegge kvelden for noen andre.

Blir i Harstad

 • 15.07.2012kl.18:14
 • ( 0 )

Blir igjen i Harstad litt til. Får såve hos Kristian. Er så utrolig glad i de få vennene jeg har ! Det betyr mye at dem er der for meg !


Nå skal jeg dra bort til han ! Men ikke vær redd. Har fikset klar et par blogg innlegg slik at jeg ikke blir helt bort fra dere i mellomtiden. Love u all !
Har foressten en nyhet å fortelle dere , men det blir ikke før litt uti neste uke ! Stay tuned. Er noe helt sykt for min del i alle fall !!!! GIRAA

Data-nerd

 • 14.07.2012kl.16:59
 • ( 2 )

Har faktisk ikke gjort annet enn å sitte fremfor datan i hele dag. Har ikke engang orket å sminke meg. Jeg har desverre ingen venner som er glade i meg når det regner ute, men heldigvis har jeg en søt lillesøster som orket å gå en liten tur sammen med meg i regnværet. Og hun ga til og med meg paraplyen og gikk selv uten. Ahh, familie ♥

  

http://www.formspring.me/Emiliegr

Forrige sommer

 • 14.07.2012kl.15:29
 • ( 6 )

Forrige sommer var litt mere innholdsrik enn hva denne sommeren er. Nå skal jeg ta et tilbakeblikk på hvordan forrige sommer var, og dere skal såklart få se sammen med meg !

♦JUNI

· Litt før sommerferien startet farget jeg håret mitt turkist ! Dette var den første ordentlige fargen jeg farget håret, og jeg ble såå fornøyd. Angrer faktisk ingenting på at jeg farget det selv om dette er grunnen til min nåværende korte hår !

 

· Fikk karakterene mine

 


· Hadde ennå kroppen min i form ! Og holdt meg under 50 kg


· Farget håret brunt igjen etter bare noen uker, og satte i extension !

    


· Var på ferie i Boden sammen med den daværende kjæresten min og en stund etter dro jeg til Boden sammen med pappa og familien.


· Var i blånisseland sammen med familien !


· Hadde kosekveld sammen med lillesøster og veninnen hennes !


· Flyttet til Mosjøen

Ah, har så lyst å leve livet mitt fullt ut å gjøre akkurat hva jeg vil nå. Slippe å tenke på penger og jobb i det hele tatt !!

Jadda !

 • 14.07.2012kl.13:21
 • ( 0 )

Er litt deprimerende å se ut vinduet i dag. Regnet virkelig øser ned og på toppen av det skal Jon Kristian gå å legge seg snart, og andre kan jeg tenke meg til ikke er stått opp ennå. Dagen skal bli brukt til musikk og blogg-arbeid. Har en del å ta igjen nå siden jeg har holdt meg litt tilbake i det siste !

Sitter å ser gjennom de nye videoene som er kommet ut på youtube akkurat nå, og etter det skal jeg fixe litt ferdig på noen innlegg som skal ut på bloggen i løpet av de neste dagene. Kjenner foressten jeg må ut å ta en røyk snart også. Jeg har blitt flinkere på å skrive opp idèer jeg får som jeg kan blogge om, så nå tror jeg det skal bli litt bedre med bloggingen ! Så nå må bare bare sitte å vente på at det kommer flere innlegg i løpet av de neste dagene !http://www.formspring.me/Emiliegr

Fravær

 • 13.07.2012kl.14:28
 • ( 0 )

Beklager det store fraværet på bloggen. Men er i harstad for tiden og er veldig optatt. Skal på kino senere med robin og søte Bethi ! Snakkes

Linsene mine

 • 11.07.2012kl.21:34
 • ( 7 )

Siden jeg kjøpte linsene mine i desember 2011 har jeg brukt dem så og si hver eneste dag. Om jeg kunne velge mellom linsene og sminken en dag hadde jeg helt klart gått for linsene, uten å tenke meg om. I begynnelsen syntes jeg det å se megselv i speilet var utrolig annerledes og litt skummelt, mens nå klarer jeg ikke å skjønne at andre klarer å legge merke til at jeg har dem på engang.

Når jeg ikke har dem på meg føler jeg at det ikke er noe vits å gjøre noe i det hele tatt. Da kunne jeg like godt ha tatt på meg bestemor sin truse og mamma sin bh å gått på butikken liksom. Klarer ikke å fatte hvordan jeg klarte å gå uten dem selv. Da jeg skulle legge meg før gruet jeg meg til å fjerne linsene om kvelden for jeg følte at kjæresten min ikke kom til å like meg lengre. Dette tenkte jeg faktisk hver dag.  ( Må også bare påpeke at vi ikke er sammen nå lengre. Er alltid noen som ikke klarer å få sånnt med seg. Nå er jeg 100% singel, eller.... jeg vet ikke helt lengre. Jeg trodde jeg holdt på med noen, men vet ikke helt lengre. Får bare vente å se).
Mens når jeg har linsene på føler jeg meg rett og slett normal. Jeg kan gå inn på facebook og se et pent bilde av en eller annen jente, så kan jeg tenke ''hvordan klarer hun å se så bra ut uten linser?!''. Jeg vet det er en helt syk tanke, men jeg er bare slik, og det kan jeg desverre ikke så mye for.

Jeg har kjøpt mine svarte ''big eye'' linser fra Honeycolor.com, og direktelink til mine linser finner du HER.
Linsene varer i et helt år og koster ca 180 norske kroner inkludert frakt. Dersom du skal bestille flere par samtidig kommer det antageligvis toll i tilegg, så det lønner seg faktisk ikke ! Flere som bruker linser ? Link meg gjerne til et innlegg hvor du har dem på, så titter jeg innom. Synes det er spennende !

På tide å fixe til mamma

 • 11.07.2012kl.15:38
 • ( 0 )

Selv om jeg har vært så heldig å fått meg 4 timer med søvn i natt (likevell er jeg netopp våknet),  er det nå på tide å rydde litt her hjemme. Jeg drar nemlig til bestemor og bestefar om ikke så veldig lenge, og i morgen er det så snill at dem faktisk kjører meg helt til Harstad. Det skal bli koselig ! Jeg blir til Harstad til Søndag (er i alle fall planen) og resten av familien min kommer hjem på fredag, samme dagen som hun har bursdag. Det er grunnen til at det kan være litt lurt å fjerne sportene til mine hybel-uvaner.

Håper foressten alle kom inn på det valget dem ønsket ! Jeg har netopp takket nei til skoleplassen :-)

Don't think, FEEL

 • 11.07.2012kl.01:31
 • ( 1 )

Jeg føler bare for å stenge megselv inne i en kjeller nå. Hvorfor er jeg alltid den eneste som ikke skjønner hvordan jeg klarer å såre andre? Livet er hardt folkens.

Er sååå glad i dere alle sammen !

Fra bestefar til farfar

 • 10.07.2012kl.14:42
 • ( 1 )

Sitter nå hos farmor og farfar og venter på middag. Etter det skal jeg til byen for å være sammen med silje. Må foressten også innom å kjøpe bursdagsgave til mamma som fyller år på fredag.

Dro aldri hjem

 • 09.07.2012kl.22:27
 • ( 3 )

Hehe, som vanlig endte jeg opp med å ligge hos bestemor og bestefar etter jeg hadde vært en tur innom på besøk. Med andre ord er jeg helt sikkert gått opp 3 kilo til i dag. Trodde faktisk sommeren skulle være den tiden hvor jeg virkelig passet på å ikke legge på meg, men så er det heller nå jeg legger på meg mer enn aldri før ! Haha. Har faktisk prestert å gå opp hele 6 kilo på ÈN UKE. Det var i julen for 2 år siden. Ikke noe problem med å gå opp i alle fall. Unasett , I morgen stikker jeg av gårde til farmor og farfar på middag, og kan tenke meg at det blir litt senter-henging. YAY, livet !♥

          Snakkes i morgen !

Deilige gutter

 • 09.07.2012kl.20:52
 • ( 1 )

Beklager for forskjellige størrelser på bildene ! Alle bildene er hentet på weheartit !

545349_413734785336747_75095045_n_large  401212_328164120558503_163344525_n_large

Tumblr_lqiogrlac91r1omiko1_500_large

Tumblr_m3n04rovck1r7jth2o1_500_large

Cwissi3_large

Scale_large 2d8fe7a3a4bee4c258cfd9f8adb07f75_large

544370_410734962301418_33162037_n_large

 

Tumblr_m69424b1gi1rx6ynoo1_500_large

KJÆRE GUD I HIMMELEN, VÆR SÅ SNILL Å GI MEG EN SÅNN SOM LIKER MEG !!

Video; Ajee

 • 09.07.2012kl.13:20
 • ( 3 )

Video på vei !

 • 09.07.2012kl.13:15
 • ( 0 )

Laget en liten oppdatering om hvordan dagen i dag kommer til å gå i forhold til bloggingen. Den kommer ut så snart den er ferdig opplastet på youtube !

Ønsker dette var meg

 • 08.07.2012kl.22:53
 • ( 2 )

Tumblr     Tumblr     BANG BANG

blue, couple, couples, cute, floor - inspiring picture on Favim.com     orkut -     Tumblr

(2) Tumblr     ? FUCK NORMALITY ?     give me a second go

I'm a monster .     love is dangerous     Symphonic Hate

Min drømmegutt

 • 08.07.2012kl.22:21
 • ( 9 )

Mange har fortalt meg at det ikke finnes noen perfekt drømmegutt. Det kan hende det stemmer? Jeg har ett par pungter som jeg synes er utrolig tiltrekkende, men det betyr ikke at drømmegutten min oppfylle alle ''kriteriene'' mine. Jeg vet om en gutt som virkelig er naturlig kjekkest i verden liksom, og han fller ikke alle kriteriene mine engang. Selv om han faktisk er den fineste jeg har sett noen gang. Så nå skal jeg skrive opp min ''drømmegutt''. Vill påpeke at jeg har vært sammen med gutter som ikke ligger innenfor denne kategorien i det hele tatt, så det er ingen nædvendigheter !

♦ Piercinger

♦ Tatoveringer

♦ Svart/mørkebrunt hår

♦ Litt lengde på håret og caps

Tumblr_m6t3o13jnw1ru5d4ko1_500_large

555615_412672498775153_117622601_n_large

♦ Utadvendt

♦ Fint smil

♦ Være med på det meste av opplevelser

552419_171669932966483_2146963430_n_large

♦ Ikke ta livet for alvårlig

♦ Plugs (utvidere i ørene) sååå hot !

Har du noen spesielle ting dere liker ekstra godt ?

Such a lonely day

 • 08.07.2012kl.21:23
 • ( 2 )

I dag har jeg virkelig vært ensom. Bare spist masse mat og sett på tv. Får satse på å være litt mer sosial i morgen. Håper på fint vær, så kan jeg stikke til byen å henge litt (som vanlig). Ja, jeg er en av disse menneskene som henger på senteret hver dag og ikke ha rnoe bedre å gjøre !http://www.formspring.me/Emiliegr

My life be like

 • 08.07.2012kl.19:22
 • ( 2 )

Åj, har ikke fått med meg at klokken er så mye allerede. Da blir det visst ikke så mye blogging i dag likevell da, men noe må jeg vel få til.
Derfor stikker jeg bare innom nå for å fortelle dere om den utrolig spennende dagen min ! For jeg har nemlig gjort........ingenting. Der har dere min Søndag. Men det er jo faktisk ennå sol ute, så vurderte å sette meg litt ute for å få litt farge. Jeg må være den blekeste personen i hele Narvik tror jeg. Såe.... TTYL

Beklager - igjen

 • 07.07.2012kl.19:23
 • ( 2 )

Sitter på bussen på tur til en kompis nå, så blir ikke mere Blogging i dag. Beklager virkelig det store fraværet mitt, skal prøve å gjøre det bra for dere igjen så fort som mulig. Søndag i morgen u know ;) noen video ønsker fra dere kansje?

Stygge lørdag

 • 07.07.2012kl.15:56
 • ( 1 )

Da jeg voknet opp i dag holdt jeg på å stresse av meg rumpen fordi jeg måtte rekke å dusje før jeg satt meg på bussen inn til byen. Naturligvis sjekket jeg bussruten før dette (går ikke like mange busser i dag siden det er lørdag), og fannt ut at den gikk om ca 1 time. På den effektive timer klarte jeg å dusje, sitte litt på datan, sminke meg, steke meg rundstykker og omelett og ja dete skjønner... Var til og med i god tid ned til busstopee og ventet på bussen - som foressten aldri kom. Da jeg sjekket bussruten som var på busstoppe sto det at neste buss ikke gikk før 17:45 HALLO?! Så da var jeg pent nødt til å gå hjem igjen å her sitter jeg nå da... Da jeg sjekket bussruten ennå en gang så jeg at jeg hadde sett på bussruten for i går, og at neste i dag gikk 16:46. Nå begynner jeg å bli veldig usikker, men jeg satser på at den bussen går selv om det ikke sto noe om det på busstoppet. Er jo en sjangse for at det er en øvre-buss. Jeg tar i alle fall sjangsen !

Og jeg vet jeg ikke blogget til dere i går, og grunnen var såklart at jeg ikke var hjemme i går. Derfor skal jeg laste opp bilder fra gårdagen nå, slik at dere får se hva jeg drev med ! Tenk foressten at det var så kaldt i går at jeg hadde på meg vinterjakken ! Stygge nord-norgehttp://www.formspring.me/Emiliegr
HA EN STRÅLENDE DAG ! 

Hun sier det så bra

 • 05.07.2012kl.20:34
 • ( 1 )

Endelig mat

 • 05.07.2012kl.18:41
 • ( 3 )

Siden stefaren min skulle kjøre med hunden sendte jeg handleliste og kortet mitt med han for å handle for meg. Men han kjørte helt inn til Kjeldebotn, så kom ikke hit med varene før nå netopp. Derfor er jeg nå en lykkelig liten gutt som har laget meg hvitløksbrød. Og jeg kan bare fortelle dere at det smaker fantastisk !

Mine karakterer

 • 05.07.2012kl.18:19
 • ( 0 )

Har faktisk ikke vært inne å sjekket karakterene mine i dag, men det var som forventet. Visste jo om at jeg ble å stryke i 2 fsg + eksamen, og ellers spiller det ikke så mye rolle for meg ! IV betyr ikke vurdert, og det betyr at det faget må tas opp om jeg skal kunne få godkjent året fullt.

Si noe fint om deg selv - du fortjener det

 • 05.07.2012kl.16:51
 • ( 1 )

Vet dere hvor utrolig dårlig vi er på å gi oss selv komplimanger?  Når noen blir spurt om å fortelle både positive og negative ting med seg selv, har ''alle'' en tendens til å kunne ramse opp negative ting, men sliter med det positive. Det er jo rett og slett trist. Så nå skal jeg jobbe hardt for å skrive ned noen positive sider ved meg selv. Men da vil jeg at dere skal gjøre det samme. Dagens utfordring fra meg blir å skrive med ÈN postitiv side ved degselv, kan være hva som helst. Kansje liker du at øyenvippene dine eller kansje du er litt ekstra flink til å komplimere andre ? Det er okey å være anonym, om du ikke ønsker å fortelle at det er deg.

♥ Jeg er litt glad for at jeg er så mørk som jeg er (håret og øynene). For noe av det fineste jeg vet er personer som er halvt norsk og halvt f.eks. Spansk. Og dem har også det. Er fint !

♥ Jeg er utrolig glad i mennesker rundt meg. Jeg mener at alle fortjener det beste, så da gjør jeg det jeg kan for at andre skal ha det bra. Kan man gjøre en liten forskjell på èn person, så er det værdt det, sannt?Jeg er ikke redd for å være megselv. Alle burde gjøre akkurat det dem har lyst til både når det gjelder utseende og opplevelser.Jeg blir fort brun. Nå lurer dere sikkert på hvorfor jeg alltid er så bleik da, haha. Men saken er det at når jeg først soler meg, blir jeg brun veldig fort. Men jeg hater å sole meg, derfor er jeg snehvit, hihi.

Er veldig flink å holde humøret mitt på topp selv om jeg ikke har det så bra.  Jeg vet jeg er trist sånn ca. 2-3 dager i uken hvor jeg viser det (bare deler av dagene, ikke hele). Men i forhold til hvor ofte jeg faktisk er lei meg, så er det ingenting !

Noen ganger er jeg søt. Jeg kan ha noen dager hvor jeg ser meg i speilet og er fornøyd med megselv. Slike dager er så utrolig hærlige !

 

Nå er det deres tur ! Ha en lott dag snuskene mine !!

Sminkefri

 • 05.07.2012kl.15:46
 • ( 2 )

Våknet av at bestefar ringte meg for å sjekke om jeg hadde mat osv. Etter jeg hadde lagt på med han så jeg at jeg var midt i en melding jeg holdt på å skrive da jeg la meg, men hadde tydeligvis klart å såvne mens jeg skrev, haha ! DA er man trøtt.

Nå skinner solen og handlelisten er skrevet. Jeg må på butikken i dag for å kjøpe meg litt mat og slikt.  Er så kjedelig å bruke sine egene penger på mat, vet dere !  Må snart hive meg i dusjen før stefaren min kommer hjem en tur for å levere hunden vår eller noe sånnt. Familien min drar nemlig til Kristiansand om noen dager (eller var det i morgen?). Åj, nå kom han faktisk inn døra, hehe. Vi snakkes litt senere. Skal prøve så godt jeg kan å få laget noen ordentlige inlegg til dere i dag.

Meg uten sminkeee. Tror den største forskjellen fra jeg har sminke på meg og når jeg er sminkefri, er at jeg nesten ikke har øyebryn og at øynene mine ser så små ut uten linser (som dere ser har jeg ikke linser på bildet over).

Tomt nå

 • 05.07.2012kl.05:35
 • ( 0 )

Sa jo jeg kunne blogge i dag ! Jeg har hatt et lite inntak av alkolho da, men hav har det å si?! Er fri nå uansett, såe...

Savner pusen min allerede ! NIKLAS !!!!♥

SEEEEEEEEE !

 • 05.07.2012kl.02:26
 • ( 2 )

ÅHFYFAEN !!!

Beklager

 • 04.07.2012kl.22:10
 • ( 0 )

Ble ikke noe Blogging i dag siden jeg har vært i byen hele dagen sammen med hærlige mennesker. Men skal prøve å gjøre det godt igjen med å lage noen skikkelige innlegg i morgen.
Så kommer det nok ett innlegg når jeg kommer meg hjem også (er på bussen nå). Ha det godt til vi snakkes igjen !

wow

 • 04.07.2012kl.04:25
 • ( 1 )

Skjønner ikke hvordan humør mitt kan gå fra å være så langt oppe til å være så langt nede. Når noen betyr noe spesiellt for deg, så prøver du virkelig alt du kan for å være så bra som mulig for dem. Jeg gjør mitt beste, men det er ikke alltid bra nok. Og er vi ikke alle slik? Vi gjør feiler som ikke går annt å rette opp, uansett hvor mye vi ønsker det...

553891_286484564782035_98179386_n_large

Tumblr     Facebook     Facebook

Você sonha com o fim, pra começar tudo de novo.     Tumblr     Love quotes and sayings

Google képkeresési találat: http://2.bp.blogspot.com/-zQheoGi4WEM/Tl7ychcLGaI/AAAAAAAAB4k/QDsCttc82qU/s400/Mistakes%252Bare%252Bproof%252Bthat%252Byou%252Bare%252Btrying.jpg     Untitled | Flickr - Photo Sharing!     Untitled | Flickr - Photo Sharing!

Er ikke meningen å være så deppa, men noen øyeblikk i livet er så utrolig harde. Og jeg vet bare ikke hav jeg skal gjøre for å få det godt igjen...

SKÅL !

 • 04.07.2012kl.00:48
 • ( 2 )

      

Sa jo jeg kunne blogge til dere når jeg drakk !

Snill mamma

 • 03.07.2012kl.17:09
 • ( 1 )

Selv om jeg og mamma ikke har det beste forholdet i verden, var hun utrolig snill med meg i dag. Siden jeg er alene hjemme, og hun skulle komme til Narvik en tur for å være med på møte, kom hun innom med rundstykke med omelett til meg ! SNILLT !

   

   

Random

 • 03.07.2012kl.13:38
 • ( 1 )

 

 

 

 

BEKLAGER FOR DE FORSKJELLIGE STØRRELSENE PÅ BILDENE ! åj, så ikke at jeg hadde på caps...

Fineste i verden

 • 03.07.2012kl.12:33
 • ( 3 )

Helt siden jeg så han for første gang (2009 eller 2010) har jeg ikke funnet noen i hele verden som er finere. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har vært helt vill etter han siden den gang ! Tenk dere å stå ansikt til ansikt med en som han. Jeg tror følelsen kan sammenlignes med dere som elsker Justin Bieber. Dere vet den følelsen dere får når Justin Bieber skal ha konsert eller noe? Sånn følelse får jeg når jeg ser på han. Niklas Vesteby ♥

ÅHHHH, HAR IKKE ORD !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Planer i dag

 • 03.07.2012kl.11:15
 • ( 1 )

God morgen alle sammen !
I dag har jeg faktisk planer i løpet av dagen for èn gangs skyld.  Mamma kommer nemlig hjem en tur nå på formidagen for å være med meg i et møte klokken 2. Når møtet er ferdig skal jeg til byen for å skaffe meg noe jeg kan drikke på (skal drikke alene i morgen), og senere etter det skal jeg være sammen med en kompis. Jeg gleder meg faktisk, for (tro det eller ikke) hver gang jeg drikker helt alene blir jeg alltid så glad, i motsetning til når jeg er på fest. Klarer også alltid å ha det gøy. Kan stå å danse alene i flere timer om jeg har fått litt alkohol i blodet, utrolig gøy !

Jeg får sikkert tid til å si skål til dere når jeg begynner å drikke. Det har jeg jo alltid tid til vet dere, he-he.
Dere får ha en super dag videre alle sammen, og jeg håper virkelig sommerferien deres har vært minnerik fram til nå ♥ http://www.formspring.me/Emiliegrhits