Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Styr deg !

 • 31.08.2011kl.10:08
 • ( 5 )

Dette er noe jeg garantert kommer til å måtte si til megselv de neste dagene. Jeg kan ikke sitte å kutte meg i eningen, eller gråte til jeg ikke får puste mere. Jeg må ta en dag av gangen, å prøve å takle dagene som dem er.

Nå som jeg (endelig') har klart å styre kuttingen min en del, så begynner jeg å føle trang for andre ting. Jeg har for eksempel klart å klore meg til et sår i pannen. Det er på en måte et brannsår siden det er skrapet mange ganger. Vises ikke kjempegodt nå, men vet at det kommer til å bli verre med dagene.Nå skal jeg inn på hudpleiersalen og rense ansiktet litt. Snakkes senere

Jah..

 • 31.08.2011kl.08:21
 • ( 6 )

Ny dag nye muligheter? Hva faen er det slags bullshit?
Noen muligheter får man aldri igjen å andre muligheter vill man bare ikke ha. Det finnes like mange valg i verden som det er personer.

Jeg klarte å komme meg på skolen i dag, og hadde venner som stillte opp for å gå med meg. Pål Vidar syklet til og med et stykke som tar 30 min å gå, bare for å sitte lamme meg å ta en røyk i to-tiden i natt. Er så glad for at jeg er blitt så knyttet til mange her i Mosjøen allerede.  

http://www.formspring.me/Emiliegr

Jeg er knust (mildt sakt)

 • 31.08.2011kl.02:48
 • ( 13 )

Har netopp kommet inn fra en liten benketur sammen med Stefan og Pål Vidar. Er så utrolig glad jeg har venner som det, i slike tider.

Du var det beste som noengang hadde skjedd meg. At det skulle ta slutt så fort, hadde jeg virkelig ikke trodd. Jeg eier ikke ord, følelser eller fornuftighet. Alt er min feil, at jeg kunne se så kort frem i tid, og ikke tenke på konsekvenser, plager meg mere enn jeg kan sette ord på. Min beste kjæreste noen gang forlater meg helt uventet når jeg for første gang i forholdet (ja,faktisk) åpner meg 100% og forteller alt som det er. Jeg har gjort noen feiler som han ikke klarer å godta, og det må jeg leve med. Resten av mitt liv må jeg tenke på hva jeg kunne hatt ennå. Han som alltid var der for meg, han som aldri kunnet skade meg, han som hjalp meg med mine psykiske problemer, han som  var min gutt og som elsket meg for den jeg er. Tenk at han er borte. Jeg tror ikke det har gått opp helt for meg ennå. Tårene har trillet i flere timer allerede. Jeg ba han tenke seg godt om før han tok den endelige avgjørelsen. Men valget hans var å presse meg i et dypt hull. Det kreves utrolig mye kraft for å komme seg opp igjen, og nå må jeg bruke kraft jeg ikke har. Alle sa det ikke kom til å funke med avstandsforhold. Men siden vi hadde vært sammen i åver 11 måneder, hadde jeg virkelig troen. Tenk at om jeg hadde holdt munn min lukket, om jeg bare kunne løyet til han om det som var skjedd, da ville vi ennå vært sammen. Men et forhold basert på løgn klarer jeg ikke. Jeg har alltid spurt Mårten om låvt til alt jeg skulle gjøre. Jeg klarte rett og slett ikke lyve til han mere. Jeg fikk ut alt sammen. Jeg var så ærlig man kan få det, og likevell er jeg ikke god nok. Det å se han for seg sammen med noen andre nå, det sårer meg dypt. Han var liksom min, og det skulle han alltid være. Han var den jeg skulle gifte meg med, få barn med å dele resten av livets oppturer og nedturer sammen med. Dette hadde jeg virkelig ikke sett for meg.
Alt ender så fort, og det er ingenting noen kan gjøre....Jeg ligger virkelig i flere biter på gulet nå 

...

 • 31.08.2011kl.00:54
 • ( 6 )

Etter 11 måneder og 7 dager har Mårten forlatt meg. Ærlighet varer virkelig ikke lengst..

Skolæææ

 • 30.08.2011kl.13:55
 • ( 0 )

Nå har vi netopp hatt en prøve om forskjellige hudtyper. Synes selv at det gikk høvelig bra, men det er ofte da det går dårligst, haha ! Venter spent på resultatet siden dette er den første karakteren vi får dette skoleåret. Og den første karakteren pleier å si noe om hvordan karakterene blir resten av skoleåret også. Dere får se resultatet når jeg får den tilbake.

Har foressten også sett noe av det sykeste i en av skrivebøkene mine i dag. Jeg tegnet, og skulle rive ut siden, men de strekene for å rive ut var helt skeiv, hahaha ! Det skal jeg vise dere når jeg kommer hjem. Har ikek kamera med meg på skolen.

http://www.formspring.me/Emiliegr

Husk foressten spørsmålsrunden min HER ! Tror jeg kommer til å svare senere i dag eller i morgen.

Mårten.....du er savnet

 • 30.08.2011kl.01:10
 • ( 5 )

Tenk at et savn kan såre så mye.Jeg har nå vært uten deg i nesten to uker nå. Har snakket hver dag både på telefon og data, men likevell hjelper det ikke såå mye. Jeg trenger ikke hoppe på deg, bli bortskjemt eller elsket med. Alt jeg trenger fra deg er en klem, et kyss eller hva som helst som betegner at du bryr deg om meg.
Har fått mange fine venner her som betyr mye for meg allerede, og som også er flinke til å passe på meg. For det trenger jeg. Jeg klarer meg ikke alene, slik er det bare. Jeg er liksom bare født slik. Du tenker at jeg glemmer deg av når jeg er ute med andre og at jeg erstatter deg når noen andre trøster meg når jeg gråter. Men du er alltid den som kommer til å bety mest for meg ! DU er kjæresten min, alle andre er venner, ikke mere. Og dem kommer heller aldri til å være noe mer. Av hele mitt hjerte skulle jeg ønske du kunne ha litt mere tro på meg. Det at jeg har guttevenner jeg er sammen med alene, betyr ikke at jeg hopper over han med det samme vi er alene bare fordi ingen andre vet det. Du skal vita at du kan stole på meg uansett hva det er !


Jeg har gjort en feil en gang - og det kommer ikke til å skje igjen !
Virkelig elsker deg av hele mitt hjerte, gutten min♥ 
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Starten på en ny uke

 • 29.08.2011kl.11:36
 • ( 0 )

Da var det mandag igjen, og en ny uke !
Jeg har vært her nå i en og en halv ute og savnet etter min kjære Mårten er så sinnsykt. Siden stipende skal komme inn på kontoen snart (håper jeg), har jeg bestemt meg for å reise hjem til Mårten den 9.september. Gleder meg !!!Vi skal ha framlegg både i morgen og tirsdag neste uke. Tenk dere at jeg som aldri har hatt noe framlegg før, faktisk kommer til å ha den i neste uke !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 28.08.2011kl.18:30
 • ( 13 )

Siden jeg har fått litt nye lesere nå som jeg har flyttet, skal jeg kjøre en spørsmålsrunde. Regner med det blir litt video og litt skriftlig ! Kjør på

190754_10150118170104483_677329482_6104179_1844343_n_large

Flax

 • 28.08.2011kl.15:56
 • ( 1 )

Mamma sendte ned 2 flax lodd til meg i posten. Er blitt 18 år på å kjøpe, så kan ikke gjøre det selv, desverre. Det er jo så fryyyyktelig spennende !


Vannt ikke. FML. Jeg som hadde så store planer om å bli rik i dag, hihi !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Tan towels

 • 28.08.2011kl.13:16
 • ( 3 )

Var på Vita her om dagen å kjøpte meg en peeling og en selvbrunungsserviett. Kan helt ærlig si at dette er den beste selvbruningen jeg har prøvd. Jeg føler meg ikke skjoldete i det hele tatt, og man får bare litt og litt farge slik at det ike virker unaturlig.

Ser litt skjolete ut nede på armen fordi jeg hadde skille der fra før av klokken, og av arrene på resten av armen.

http://www.formspring.me/Emiliegr

Nyhåret

 • 27.08.2011kl.16:52
 • ( 14 )

 Jeg fikk det så travelt i går at det ble dårlig med blogging etter jeg hadde ikke tid til å vise dere håret mitt før jeg dro ut. Stefan skulle ha meg så fort ut at jeg måtte bare ta håndkleet ut av håret og gå. Så håret mitt så mildt sakt ikke ut, HAHA !

Det ble litt striper med svart og rødt, så tror jeg skal farve det en gang til etterhvert. Tar det som det kommer.Hva synes du om håret ?
http://www.formspring.me/Emiliegr

Hårfarging

 • 26.08.2011kl.17:11
 • ( 5 )

Siden så å si alle her på bloggen var enig i at det kom til å bli best med rød hårfarge, bestemte jeg meg for å stole på dere. Men som jeg har forsøkt å forklare, som dere ikke klarte å skjønne. Jeg skal IKKE ha håret knall- rødt. Blir mere svart med rødskjær. Etter skolen i dag dro jeg sammen med Pål Vidar å kjøpte hårfarge, selvbruningsservietter og neglefil. Så da blir det nok hårfarging i dag. Ida som bor oppe har besøk av noen jenter fra skolen hennes som sitter oppe å spise. Jeg trenger også mat + at jeg må kapre badet en stund når jeg skal dusje. Derfor sitter jeg egentlig bare hær å venter på at dem skal gå. Haha, snille meg !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Nå er det på tide !

 • 26.08.2011kl.01:52
 • ( 0 )

Dette innlegget ble skrevet kl. 15.00 i dag !

Som jeg sa i går (tror jeg?) så skulle vi på tur i dag sammen med alle hudpleier klassene, bade vg2 og vg3. Men siden det bare et drittvær her nede, kokte vi heller pølser på skolen å fikk dra hjem etterpå. YESS !  
Og når skolen var ferdig prøvde jeg å dra med meg Pål Vidar ned på postkontoret, men han hadde mere skole igjen.... Men nå kan jeg ikke utsette det mere, jeg bare MÅ sende inn stipend-papirene mine, ellers så kommer jeg til å gå blakk i evigheter.


Når jeg ser meg rundt på rommet ser jeg foressten at det er på tide å rydde. Må snike meg forbi alt som er her, ellers trør jeg alt jeg har og knekker noe. Off. Snakkes senere når det går annt å sitte her inne uten å få klaustrofobi bare man ser seg rundt.
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Flink hybelboer

 • 25.08.2011kl.15:11
 • ( 2 )

Inspo; Red hair

 • 24.08.2011kl.23:11
 • ( 4 )

Random talk

 • 24.08.2011kl.23:05
 • ( 2 )

De hengelåsene jeg hadde med meg for å henge på skapene var såklart for små! Jaja, jeg får vell bare leve med det. Ellers i dag har jeg faktisk skrevet en del på skolen fra bøkene, selv om vi ikke skulle gjøre det. Var helt ut av det blå liksom. Nå føler jeg meg sinnsykt skolesmart !I morgen skal vi gå på tur sammen med vg3 hudpleier-linja, for å bli kjent. Skal også grille pølse med brød. Åh, er så sinnsykt godt !

Akkurat nå sitter jeg i senga sammen med masse rot ♥ Jeg og rot går virkelig hånd i hånd, hehe. Nei, nå ble det mye random hær. Skal se på two and a half men, og ikke legge meg så kjempesent i dag.

Tumblr_lqg24rigt51qcr2yto1_500_large
Er ikke meg på bildet, for dere som lurer på det.

Får bøker = sekk

 • 24.08.2011kl.07:40
 • ( 3 )

I dag på skolen skal vi få bøker, derfor holder jeg på å pakke ned i sekken nå. Må gå ut døre om ca 7 min, og har ikke på meg noe klær enda, så har ikke så fryktelig godt tid.

Var på Europris i går for å kjøpe meg hengelås til skapene på skolen og en pakke med plastlommer for å samli forskjellig i.

Og til slutt, et lite morgentroll !Ha en finfin dag på skolen i dag ♥
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Svart eller rødt? Klarer ikke bestemme meg helt

 • 23.08.2011kl.23:31
 • ( 12 )

Slik som hårfargen min er nå (brun med striper) blir jeg bare mere og mere fristet for hver dag til å stripe det blondere og blondere. Og med tanke på hvor sinnsykt slitt håret mitt er nå, er det ikke en supergod idè å bleke det så mye mere nå. For å få en stopper for dette, skal jeg ta et helt annet fargevalg. Så nå skal jeg farge håret enten svart eller mørkerødt. Er så utroooolig fint med mørkerødt, men lurer på om dere ikke synes det? Har hatt svart leeenge før.Tenker på ca slike farger;

Tumblr_lpqdl1k6xc1qlgpnio1_500_large

ELLER

162657_1832145565660_1301011934_32133340_3376726_n_large


Hvilken farge synes DU jeg skal ta ?
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Lille Emilie

 • 23.08.2011kl.16:38
 • ( 3 )

En dag jeg var oss bestemor for en stund siden, satte jeg å bladde gjennom fotoalbum fra jeg var en del år mindre. Tenkte jeg skulle vise dere hvor søt jeg har vært en gang i tiden ! Og foressten, det er ikke verdens beste kvalitet. Er jo tross alt tatt bilde av ett bilde..


Bestefar og jeg i bestemor sin kosedress !


Har helt siden jeg var liten likt å plukke bær + fiske. Nå liker jeg bare å fiske !!

Var noe som spurte om dette med hvorfor jeg har så godt forhold til besteforeldrene mine, så tenkte å svare litt på det.
Jeg har helt siden jeg ble føtt vært mye sammen med besteforeldrene mine. Mamma flyttet tilbake til bestemor og bestefar litt etter at jeg ble født. Så bestefar og bestemor hjalp mamma utrolig mye med meg da jeg var liten å sutrete. Betsefar sto opp kl 07 for å gå å bære meg rundt, slik at mamma kunne legge seg igjen. Har vært på hytten demmes mangemange ganger i året. Både sommer og vinter. Bærplukking, fisking, aking, turgåing, ski, vaffelsteking, fiskespising, grilling og myemye mer ! Så grunnen til at vi har et så utrolig godt forhold, er rett og slett fordi dem på en måte alltid har vært mine foreldre nr.2, hihi !http://www.formspring.me/Emiliegr

''Leke - Hudpleier''

 • 23.08.2011kl.15:09
 • ( 4 )

Vi fikk prøve allerede i dag å være i alen på skolen hvor vi utfører hudpleie og diverse slikt. Det var kjempeartig. Renset, peelet, ansiktsmaske, håndmasansje og litt slikt gjorde vi på hverandre i dag ! Huden min er foressten blitt en del bedre siden jeg begynte på tabelettene for 1(?) år siden.

Har foressten funnet meg en jente i klassen jeg er sammen med heletiden. Startet med at vi gikk ut å røyket sammen, og nå er vi gode venner, hihi. Klassen min er faktisk ikke ille i det hele tatt ! Kan til og med se for meg at jeg tørr å ha fremlegg foran dem. Som vi foressten begynner med allerede neste uke -.-

Nå sitter jeg bare å ser på tv. Nettop spisr TRE brødskiver, og skal begynne på potetgullet nå. Snakker om matvrak,liksom.
 http://www.formspring.me/Emiliegr

1-2-3 SKOLEEEE

 • 22.08.2011kl.11:02
 • ( 6 )

God morgen alle dere trøttinger ! Hihi
Regner med mange av dere allerede har begynt på skolen, siden det bare er 2.vgs og 3.vgs (her i alle fall) som ikke har begynt enda.

Jeg sitter nå å spiser en yoghurt til frokost. Har sminket meg og kledd på meg, men håret er en historie for seg selv, haha ! Blir sikkert å ende opp med å ikke orke å fikse det, så det ender i en hestehale eller noe lignende.Som dere ser på bildene, så er ikke klærne mine de peneste i dag. Grunnen til det er fordi jeg tror at om jeg kommer i ''fine'' klær, får dem feil førsteinntrykk. Jeg er ikke så veldig nøye med å se finest mulig ut når jeg skal gå på skolen.
Det tar foressten 25 minutter å gå til skolen (begynner 12). Jeg har lyst å være dær som en av de første for å ikke komme når alle allerede har kommet. Men samtidig vill jeg ikke komme så tidlig at alle 1.klassingene ennå sitter der. Hihi, kompliserte greier.

Vi snakkes når jeg er tilbake fra skolen, så skal jeg fortelle dere hvordan det gikk, og om jeg har en klasse med bare bitcher (a) TULLER
http://www.formspring.me/Emiliegr

Min søte kjæreste

 • 21.08.2011kl.23:56
 • ( 0 )

Må først bare si at jeg blir åverasket åver hvor lite tro folk har på at jeg og Mårten kommer til å klare å holde sammen nå mens vi bor borte fra hverandre. 
Dette filmet jeg da jeg skulle vise han hvor dumt det han gjorde (midt i byen!!) så ut, haha. 
video:video0004


http://www.formspring.me/Emiliegr

Nå starter det

 • 21.08.2011kl.22:35
 • ( 1 )

Allerede nå begynner hverdagen å komme tilbake. Må legge meg tidlig for å ikke se så død ut i morgen når jeg skal stå opp. Vekkeklokken er stilt inn på 10 slik at jeg er sikker på at jeg finner veien til skolen med god tid på å gå meg bort. Jaja, velkommen tilbake til hverdagen alle sammen !

204601__tumblr_lfg8d2n7vj1qcreaso1_500_large_large

http://www.formspring.me/Emiliegr

Ut å drikke kaffe

 • 21.08.2011kl.16:13
 • ( 3 )

Nå har jeg dusjet og sminket meg, og skal snart ned på narvesen å ta en kaffe med Stefan. Jeg drikker ikke kaffe, æsj! Håret er enda vått, men det er søndag, så jeg tar megselv friheten til å se ut som et ordenlig ''rævhåll'' i dag. 


Random bilde fra i går !
Snakkes 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Huff

 • 21.08.2011kl.14:07
 • ( 2 )

Gruegruegruegrue. Jeg føler virkelig ikke for å begynne på skolen i morgen. De jeg kjenner her begynner klokken 10, og jeg begynner klokken 12. Så ikke nok med at jeg skal på skolen å ikke kjenne noen, men jeg må komme på skolen alene å ikke kjenne noen. FML!

Men nå skal jeg sette med ned å spise den meget så fansy'e frokosten min.


 Snakkes !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Lørdagen

 • 21.08.2011kl.04:16
 • ( 0 )

Hei på dere nattmennesker !
Er netopp kommet hjem. Var ute med folk hos en kompis (som foressten ble fixet opp til en skikkelig kjekkas, viser dere lengre ned !). Etter å ha sittet der en liten stund kom det 3 jenter fra Trondheim ruslende forbi vinduet, og ble invitert inn sammen med åss. Men dem dro ikke så lenge etter igjen, og da gikk vi inn til byen for å sjekke om det var noe liv (det skulle være noe fest-telt og greier. Desverre var det i grunnen ganske dårlig, så vi ble heller kjent med 2 gutter fra Trondheim til vi slo følge hjem.

Men jeg fortalte at jeg skulle vise dere bilde fra Kristian ''piffet'' opp kompisen vår;

Hærregud, så utroooolig søt !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Det er noe galt

 • 20.08.2011kl.18:04
 • ( 1 )

Datan min er blitt syk. Når jeg setter inn minnekortet i datan for å legge over bilder, registreren den det ikke. FML
Jeg kan jo ikke fortsette å blogge gang på gang med bare bilder fra google og webcamera. Jeg kan jo såklart bruke en ledning mellom kameraet og datan, men den ledningen ligger hjemme i Narvik..... Nå har jeg virkelig et stort problem.

Men uansett... Dro så tidlig til byen i dag at jeg ikke fikk tid til å blogge i morgest. Men som i går, så dro jeg også hjem i dag for å få i meg litt mat. Blir kjent med flere og flere her i byen, og alle er så utrolig koselig ! Skal kansje bli med Stefan på en fest senere i dag for å bli kjent med litt flere folk. Får se hva tiden bringer.Holder foressten på å  flytt inn en jente oppe nå, der han gutten som hjalp meg med nettet før bodde !
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Tid for senga

 • 20.08.2011kl.01:08
 • ( 2 )

Brrrr !
Nå er det nesten vinter ute på kvelden. Hadde ikke all verden med klær på meg, men skulle likevell kunne være nok. Der tok jeg i alle fall veldig feil, LOL.  

Jeg gikk meg en lang tur på ca 1 time midt på dagen i dag da jeg møtte 2 gutter i gaten min. Jeg slo følge med dem ned til narvesen der vi møtte noen jenter, og slik har det seg at jeg har skaffet meg venner. Supersnille hele gjengen. Nesten alle er mindre enn meg, men hva gjør vell det når dem er supersnille? I alle fall når det er jenter. Det er sjeldent det er så fort jeg blir kjent med jenter, er jo nesten litt stolt av megselv. Litt greit å ikke bare ha guttevenner her, siden det kan bli litt unaturlig for mange med tanke på at jeg har en stakkar som sitter hjemme i Bjerkvik og begymrer seg.
Og ellers har jeg det topp her nede i Mosjøen. Litt liten plass og litt mange jenter med stygge blikk, men ellers skal jeg vell klare å overleve en liten stund her. Kunne vell vært verre regner jeg med.

 
Vet at dere synes det er kjedelig med randome bilder fra google, men orker rett og slett bare ikke å ta bilde av megselv nå. Beklager.

Sov godt alle sammen ! Vi snakkes i morgen
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Bare en snartur

 • 19.08.2011kl.22:23
 • ( 2 )

Hei !
Er bare hjemme en snartur nå fordi jeg var sulten å måtte ta meg en brødskive. Og hvet dere hva? Jeg er ikke forever alone nå lengre !!  Har funnet meg 6 stykker som er  kjempegreie. 3 gutter og 3 jenter (faktisk)

Må bare forte meg å skrive, for Stefan kommer om 2 sek å henter meg ut igjen. Kos dere masse i kveld, så blogges vi når jeg kommer hjem !

Kjempeglad i dere ♥
Husk at dere er fantastiske individer folkens. 

Hybelen min

 • 19.08.2011kl.18:27
 • ( 4 )

Sa jo jeg skulle vise dere litt bilder herifra og det skal jeg gjøre ! Har kun bilder av rommet mitt, men føler det er det viktigste å vise siden jeg sitter hær heletiden når jeg ikke er på do, haha !Er så koselig her !  Og jeg gleder meg kjempemye til kjæreste/venner kommer for å sove sammen med meg i sengen. Den er så tom nå som jeg må sove alene heletiden.Men nå vurderer jeg faktisk å kle på meg noe annet enn onepiecen min og gå meg en tur ut. Er så ''tungt'' å sitte inne hele dagen å stirre på tv'n om dere skjønner ! Så vi snakkes senere ♥
http://www.formspring.me/Emiliegr

''Spa''

 • 19.08.2011kl.17:27
 • ( 4 )

Lillesøsteren min er veldig glad i at vi har ''spa'' hjemme på badet, og denne gangen hadde hun med seg en venninne. Siste dagen før jeg flyttet, var utrolig koselig.Skum, ansiktsmaske, hårkur, boblebad, potetgull og alt annet som hører med. Var i grunnen utrolig koselig å være sammen med dem, selv om dem er mange år mindre. Som jeg har sakt før; alder har ingenting å si.
http://www.formspring.me/Emiliegr

Jeg har det bra !

 • 19.08.2011kl.16:43
 • ( 2 )

Etter 8-9 timer med kjøring, kom vi endelig fram til hvor jeg nå skal bo en tid fremover. Er i grunnen trist at jeg ikke kjenner noen, men samtidig kan det være en fordel. Nå har jeg jo muligheten til å skape nye inntrykk av meg. Hehe, tror dette skal bli spennende. Slet litt med å komme meg inn på nettet, men nå er det fixet, og bloggen kommer sterkt opp igjen. Har jo tross alt en del å fortelle dere der hjemme om hva som skjer nå som hverdangen min består av å klare seg selv !


Mamma vasker rommet til megAllerede da Kenneth skulle sette inn sengen min på rommet klarte han å ødelegge/rive ned lampen. Nå gir jeg et godt førsteinntrykk, folkens.....

Men nå som jeg har hatt en del tid på å fixe her inne, er det blitt fint (etter min mening i alle fall). Har vært på butikkene i hele går og tidlig i dag for å være sikker på at jeg hadde alt før mamma og Kenneth dro hjem igjen. Nå har jeg mye mat,såper, blader, kasser, tørkestativ, puff, skåler, skittentøyskurv osvosv. Skal vise dere etterpå hvordan det er blitt her !
http://www.formspring.me/Emiliegr 

Krøll på statistikken ?

 • 17.08.2011kl.19:52
 • ( 6 )

MÅ være noe galt med statistikken i dag. Står at det er bare 94 som har besøkt bloggen min i dag. Det var unormalt i forhold til at det bruker å være mange flere. Har stått sånn nesten hele dagen....
Vet dere noe? 

Innkjøp 170811

 • 17.08.2011kl.19:35
 • ( 3 )

Var en snartur i byen sammen med lillesøsteren min før i dag. Fannt ut at jeg trengte å kjøpe meg en enkel svart tights til å ha på meg når jeg kjører langt imorgen. Men endte opp med litt flere (u)nødvendige ting.

- Svart Tights
-  Svart Singlett 
- 6 par sokker
- Svart t-sjorte
- Mascara
- Lue (kjøpte i går)
- Svart hettegenser (kjøpte også i går) 
- Undertøy (Kjøpte i går)

Ble litt mye svart i grunnen, og det var faktisk ikke bevisst ! 


Carlings - 199.-


Carlings - 199,- (T-sjorten)


Carlings - husker ikke helt pris..... (Ryggen på genseren)


Ett av trykkene på sokkene       H&M - 59,-(?)

Det var det. Har akkurat fått bært ut sengen og noen bagger med klær. Så pakkingen går forsåvidt etter planen. Kan tenke meg det burde bli tidlig kveld eller døgning på meg i dag siden jeg skal så tidlig opp i morgen. BAH
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Ferdig å stripe håret

 • 17.08.2011kl.17:21
 • ( 3 )

Nå dro Astrid akkurat hjem til seg selv for å spise middag, og jeg er superførnøyd med håret mitt !


Haha, fikk lillesøsteren min til å ta et bilde. Søte mæi !

Vi brukte vell ca 45-60 minutter på å ta det i, så rompa ble sliten av å sitte på gulvet. Planene mine videre nå er å fortsette å stripe håret til det blir lysebrunt/mørkeblondt med masse striper, for det synes jeg er kjmpefint. Sto faktisk å vurderte å farge håret mitt tilbake til svart i går på butikken, men valgte å ikke gjøre det helt ennå likevell. Håret mitt er veldigveldig slitt nå, men det må nesten bare være slik.


Og til slutt; TROMMEVIRVEL: resultatetEr superfornøyd ! Holder på å innstallere sims på denne pc'n nå, slik at jeg har noe å gjøre når jeg er flytter. Jeg er en forever alone person, så må ha noe å gjøre når jeg sitter inne å synes synd på megselv, og spiser meg feit !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Tilbake til monsterbite

 • 17.08.2011kl.15:23
 • ( 7 )

Jeg merker at jeg tenker  annerledes med stilen min nå som jeg skal flytte. Jeg har hatt lyst på monterbite i evig lang tid. Men likevell vet jeg at jeg har en familie som kommer til å nermesthate meg om jeg tar det + en kjæreste som ikke er begeisteret over tanken, men likevell vill støtte meg.   Men jeg tenker at når jeg flytter så slipper de som hater det å se det hver dag, og at jeg kan slippe meg løs å være megselv, og det er en deilig tanke.

Det hadde sett omtrent slik ut;

Før hadde jeg snakebite og nå har jeg angelbite (angelbit+snakebite=monsterbite), så jeg angrer til 1000 nå at jeg tok ut i underleppa.

Om jeg skal stikke opp begge i underleppa nå, betyr det at jeg må stikke gjennom arr, og det er vanskeligere å få det beint da, og om det ikke er beint blir det ikke så fint.


♥ Synes du jeg skal ta monsterbite? ?
http://www.formspring.me/Emiliegr

Så fantastisk dere er

 • 17.08.2011kl.14:09
 • ( 2 )

Tenk dere det ! Jeg fikk INGEN frekke eller nedvergende kommentarer på det forrige innlegget. Dere er virkelig hyggelig. Poenget mitt var ikke å få ''medfølelse'' eller at dere skulle fortelle meg for en bra kropp jeg har, men bare det å vise dere at vi alle har noe ved oss selv vi ikke liker, og det er greit !

Astrid kommer ned nå for å stripe håret mitt, så snakkes vi litt senere når jeg skal vise dere resultatet ! Må også pakke resten ned i dag siden jeg flytter i morgen kjemperidlig. Får ikke se Mårten noe mere nå før jeg flytter : s  Savner han allerede....
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Min kropp og mitt selvbilde

 • 16.08.2011kl.20:32
 • ( 11 )

Jeg har blitt spurt om å lage et innlegg om kroppen min generelt. Og ettersom veldig mange finner dette interesangt, er det såklart noe jeg kan fortelle om ! Kommer til å dele mye informasjon nå, så jeg håper INGEN tar seg nær av det jeg sier, eller føle seg troffet.
 

GENERELT:
Kan vel ikke sitte å si at jeg er så fryktelig fornøyd med kroppen min. Selvtillitten min endrer seg hver dag. Jeg har spilt håndball i mangemange år, og da var magen min flat (med  magemuskler) , jeg var tynn og frisk året rundt.  Nå etter jeg sluttet å trene har alt endret seg så utrolig fort. Magen er en del fett på, det tyter ut litt valker her og der, jeg har liten rompe, dobbelhake, for spiss nese, for mye føflekker osvosv. Tror i grunnen jeg kunne sittet i evigheter å ramse opp ting jeg vil forandre med megselv. Men noen ganger må vi velge å se forbi ''feilene'' våre, og heller fokusere noe vi liker.
Vekt: 50,4 
Vill veie: 46 

FOTENE:
Jeg har alltid vært den med tynne lange foter, slik som andre skulle ønske at dem hadde. Men av en eller annen merkelig grunn har jeg alltid vært motsatt. I alle mine ungdomsår har jeg hatt lyst på korte litt kraftige ben. Jeg har alltid hatt en liten missunnelse på dem som har vært runde i ansiktet og lavt over bakken.
Men nå som fotene mine begynner å nerme seg slik jeg alltid har villet ha dem, vill jeg ikke ha det mer. Typisk ikke sannt? Skal liksom jeg aldri få bli førnøyd?  Men heldigvis har jeg begynt å godta det nå. Noen dager synes jeg dem er pene, og andre dager vill jeg helst bare kutte dem av !

ROMPA:
Har vokst opp sammen med en venninne som har en utrolig bakdel enhver jente kan misunne. (Ja, snakker om Ida-Martine) Hvordan kan man forvente da at jeg, med min lille rompe, kan være fornøyd? Hehe, jo. Det at jeg har en kjæreste nå som åfte komplimenterer rompa mi nå, hjelper stort. Jeg har en mamma som ikke eier bakdel i det hele tatt men klager hun? (Vet i alle fall hvor jeg har arvet det fra). Greit nok at jeg har hørt henne sakt at hun gjerne skulle hatt en større, men hvem har vell ikke ett eller annet dem er misfornøyde med?


Ja, jeg må streve litt x-tra for å finne en bokse som ser fin ut over rompa, men hva gjør vell det ?

MAGEN:
Magen  er en av de kroppsdelene jeg liker minst ved megselv. Jeg har ikke tenkt å sitte å skrive masse negativt om magen min nå, for da blir jeg bare trist. Men kort forklart;  Jeg mener jeg har for mye fett, men er for lat til å gjøre noe med det, og det plager meg.
PUPPENE:
Jeg har et litt spessielt syn på pupper, og må bare få sakt at det er helt sykt hvor mange jenter jeg mener har småe pupper. Jeg mener selv at min pupper er for små, men akkurat dette er det utrolig lite å gjøre med før jeg fyller 18. Men vill uansett ikke operere dem større, for så lenge dem ser grei ut når man ser bort i fra størrelsen, skal jeg være fornøyd ! (Beklager til dere, men har ikke tenkt å legge ut bilder av puppene mine )
♥ Hvilket forhold har du til kroppen din ?
http://www.formspring.me/Emiliegr

Er det bare jeg som er våken ?

 • 16.08.2011kl.11:22
 • ( 1 )

Uansett nårtig jeg legger meg, har jeg ikke problemer med å stå opp tidlig. I dag måtte jeg opp for å rekke å spørre mamma nårtid jeg skulle komme til byen for å handle me han, siden hun dro tidlig for å ta noen vaksiner til vi skal til Thailand.  Fannt ut at jeg skal ta bussen som går 12:45, så jeg skal snart gå i dusjen slik at håret kan bli tørt før jeg går, uten å måtte føne det.

 
 God morgen til alle sammen foressten ! Nå skal jeg gå å ta meg en brødskive med pølse på, så snakkes vi litt etterhvert. Mårten kommer foressten til byen i dag for å handle litt, så skal han ligge her !
http://www.formspring.me/Emiliegr 

Matmonster

 • 15.08.2011kl.19:04
 • ( 2 )

Som dere sikkert har fått med dere nå, så virkelig elsker jeg å spise. Jeg sitter veldig ofte inne med datan på fanget og tv'n framfor meg. Med andre ord, har jeg ikke så mye mere og gjøre enn å spise dagen lang. Forever alone

Så slik lager jeg noe jeg typisk spiser når jeg kjeder meg;


Først knuser jeg ett egg og blander det sammen med vann og salt.Når det er over i stekepannen, rører jeg det sammen med en gang. Og til slutt legger jeg en bit ost ved siden av og spiser !!

http://www.formspring.me/Emiliegr

Uteliv

 • 15.08.2011kl.13:08
 • ( 3 )

Som dere vet var jeg ute på fredag med Heidi og Mårten. Var hos Lavinia, og var heller ikke så veldig mange. Er så mye bedre å drikke med så og si bare nære venner, slik at man slipper å tenke så mye på hva folk kan finne på. Men skal i alle fall vise dere noen av bildene jeg/andre tok i løpet av kvelden.


Her ser dere ''rusbrusen'' som jeg og Heidi drakk.   Eneste grunnen til at jeg alltid ellers drikker rusbrus, er fordi jeg bare kose-drikker : )Ble litt mange bilder, er klar over det.

Nå på morgenen

 • 15.08.2011kl.12:15
 • ( 8 )

Huff, blogglysten er utrolig liten etter dere sier at jeg er så dårlig å blogge for tiden. Jeg blogger jo like mye for dere som for meg, og da er liksom halve gleden borte. Det var i alle fall grunnen til at det ikke ble noe blogging i går. Men skal likevell prøve å få bloggen litt mere i gang igjen.

Jeg flytter på torsdagen. Jeg skal bo på en hybel hvor jeg deler med 2 andre. Men foreløbig så er det bare en som bor der fra før. Hun er fra Ballangen, og jeg har sett henne før. Får bare vente å se hvordan vi blir å gå overens. (Om jeg skal være ærlig, blir jeg faktisk overasket om i blir venner).Nå sitter jeg som dette å ser på The talk på bliss.Mårten dro foressten 08:20 i morgest, siden han skulle jobbe. Nå som jeg ser at dem får muffins på tv, kjenner jeg at magen min er litt sulten. Har jo vært alene hjemme i flere uker nå, så mat er det ikke mye igjen av. Men kan i det minste lage meg egge ellernoe ! Snakkes
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Ut med Heidi og Mårten

 • 12.08.2011kl.18:17
 • ( 5 )

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal snart begynne å gjøre meg klar til å dra ut. Heidi er å spiser kake siden broren hennes har bursdag i dag. Men da dem er ferdig der, skal hun komme opp til meg og Mårten. Deretter må vi finne noen som kan kjøre oss til byen på vors.Snakkes !

Vaskepia94

 • 12.08.2011kl.13:50
 • ( 0 )

Siden jeg fikk penger av mamma for ca 1 uke siden for å vaske badet + støvsuge huset, er det vell på tide at jeg gjør det nå. Hun kommer hjem en tur i morgen for barna skal i bursdag. For litt siden var jeg nede å vasket litt klær for hånd, faktisk. Vi var fri for noe man skal ha i vaskemasinen (har brukt vaskemaskinen 1 gang i hele mitt liv), så bestemte meg for å bruke hendene for å få unna litt truser,sokker og singletter.

Nå er jeg startet på badet. Har vasket vaskene + badekaret, og har dusjen og toalettet igjen.Må bare blogge litt innimellom, for vasking er så gørr kjedelig om jeg ikke gjør det av fri vilje fordi jeg har lyst !


Støvsugingen tar jeg når Mårten kommer tenker jeg. Er veldig redd for lyder når jeg er alene (selv om det er dag), så om støvsugeren er på, hører jeg ikke lyder, noe jeg føler at jeg må. Men burde vell i grunnen fortsette med vaskingen nå, snakkes !
 

♥ Vaker dere ofte ?
http://www.formspring.me/Emiliegr

Heidi har farget håret !!!

 • 12.08.2011kl.11:42
 • ( 2 )

Min søte venninne Heidi har farget håret sitt brunt. Hun har hatt blondt nå leeeeeenge, så var utrolig uvandt å se.

         

 

♥ Hva synes du ?

Slik varer sminken lenger ;

 • 11.08.2011kl.23:16
 • ( 3 )

1. BRUK EN Q-TIPS
Når et produkt er tilsynelatende tomt, kan du som regel få ut litt mer av beholderen likevel. Bruk q-tips til å sikre deg siste rest. 

2.FRYS KAJALEN
Har kajalen din blitt myk og vanskelig å jobbe med fordi den har ligget på et varmt baderom? Putt den i fryseren en halv times tid, da blir tuppen fastere og produktet lettere å påføre.

3.TOM FOR BARBERSKUM?
Bruk balsam i stedet. Dette mykgjør hårene og gjør det lettere å barbere. Velg en mild variant med uten irriterende ingredienser. Når du skal kjøpe nytt skum, så gå gjerne for herrevarianten. Den er like bra og oftest rimeligere.

4.TOM FOR SMINKEFJERNER? 
Smør litt vaselin på området du vil fjerne makeup, det kan være på leppene eller rundt øynene. Fjern med en bomullsdott.

5. ER SOLPUDDERET NESTEN TOMT?
Eller knuste du det da du mistet det i vasken/bakken? Bland det med bodylotion, og du har en krem med litt glød i. Perfekt til sommerfest!

6. BRUK MASCARABØRSTEN PÅ NYTT
Det er ingen grunn til å kaste kosten selv om produktet er tomt. Vask dem godt med litt sjampo og varmt vann, og vips har du en fin øyenbrynskost; perfekt til å forme brynene. Spray gjerne litt hårspray på den først, så er brynene lettere og forme. 

 

//Teksten er hentet fra bladet Allers.
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Hvor er dere?

 • 11.08.2011kl.21:46
 • ( 10 )

Det er alltid de samme pusene mine som kommenterer bloggen min nå. Før var det en mye større variasjon. Jeg er veldig glad for de kommentarene jeg får. Jeg har merket at statistikken min har gått ned med flere hundre i det siste, og jeg skjønner ikke helt hvorfor? Hva skrev jeg om før som var så fryktelig spennende, som jeg ikke skriver om nå? Trenger svar på det....

Jeg er utrolig glad i å blogge, spesielt når jeg får mye tilbakemelding på det, og når jeg skriver noe som andre finner interesangt. Men dette sliter jeg tydeligvis med for tiden. Lurer nesten på om dere har tatt ferie.

 

Sjarmtroll

 • 11.08.2011kl.21:02
 • ( 2 )

Jeg har ingen problemer med å sitte å ta bilder av meg selv på gata,senteret osv. Slik som jeg har gjort denne gangen også;

Jeg er virkelig et lite sjarmtroll å møte på gaten kan jeg tenke meg ! hihi
http://www.formspring.me/Emiliegr

Bah, jeg savner kjæresten min nå

sminkevideo

 • 11.08.2011kl.19:25
 • ( 3 )

video:sminkevideo2


Sorry for liten rute med film, men jeg får den ikke større !

Mat og fjerning av mat

 • 11.08.2011kl.15:25
 • ( 5 )

Alltid når jeg er med besteforeldrene mine spiser jeg helt sykt mye ! Snakker om minst 5 ganger om dagen. Dette resulterer i økt tall på vekten etter helgebesøk. Så til en forandring jogget jeg meg en tur denne helgen ! Helt sykt egentlig at jeg klarte å tvinge meg selv til å gjøre noe slikt. Og nå er det virkelig bevist; JEG KAN IKKE JOGGE MERE ENN 100 METER OM GANGEN, og dere tror jeg overdriver. Det gjør jeg altså ikke, det kan jeg låve ! Klarte i alle fall ikke det den dagen. Var ubeskrivelig tungt. Hadde mest lyst å legge meg i veikanten å håpe på at besteforeldrene mine kjørte å så etter meg når det var gått en stund. Haha, så patetisk jeg er !


Når det er sakt, så jogget jeg i disse skoene for hadde ikke joggesko med meg -.-   Men fikk faktisk ikke noe vondt i fotene.


fisk <3Beklager for uklare bilder, men kameraet var fri for strøm, så bildene er tatt med mobilen.
http://www.formspring.me/Emiliegrhits