Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Øyenbryn

 • 31.08.2012kl.21:28
 • ( 0 )

Jeg vil bare vise dere hvor mye øyenbrynen har å si for ansiktet. Jeg andbefaler alle å tegne opp øyenbrynene. Hele ansiktet får på en måte en ny innramming og nye trekk. Er hærlig med sminke , dere !

 s&s; mikroringer (extension)

 • 31.08.2012kl.18:48
 • ( 6 )

Hei og god morgen til dere alle sammen. Fikk noen spørsmål i går angående mikroringene jeg har brukt før. En gylden mulighet til å dele mine erfaringer med dere.

Jeg bestiller alltid mine mikroringer fra Pilus. Der er prisen 185 kroner for en pakke med 20 fester. Selv kjøper jeg tre pakker, og det kan være litt tynt.   Dem kommer som oftest i posten etter 2 virkedager, og er klar til å monteres. Monteringen er utrolig lettvindt, men tar en del tid. Jeg fester mine på selv, og må ta meg pauser innimellom når hendene ikke har lyst til å holde seg oppe lengre. eg behandlet ikke mine med noe spessielt i grunnen. Den første tiden brukte jeg spesial shampoo og balsam som jeg hadde igjen etter jeg hadde hatt keratin-extension. Men om jeg skal være helt ærlig med der, merket jeg ikke forskjell fra det og ''vanligg' shampoo og balsam, så tror ikke det skal være det største problemet.

Siden håret sitter i dag og natt og vaskes sammen med deg hver gang du dusjer (i mitt tilfelle, daglig) så blir det såklart litt fortere slitt enn hva f.eks. clips extension vill blitt. Mikroringene varer i noen måneder (2-3). 

Noe negativt
Dem kan komme i veien når du kammer håret. I tilegg vises dem når du har hastehale o.l. om du ikke fester dem helt rett på (dette burde gjøres hos en frisør). Og når du fjerner dem, kan du miste en del hår.

 

 

Beklager veldig for kvaliteten på dette bildet, men her ser dere litt av hvordan det er mens jeg setter dem på. Og på bildet under har jeg hatt det på i noen uker og netopp vært i dusjen ! :-)
Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på ! Dette er da bare mine erfaringer, men jeg synes det fungerer kjempebra !

Akkurat nå bruker jeg clips. Grunnen til det er fordi jeg mistet mye hår sist jeg hadde mikroringer (da jeg hadde rosa hår), så jeg bestemte meg for å la håret få en pause og muligens mulighet til å vokse litt.

 

Om du har flere spørsmål, sleng dem inn på formspringen min, så svarer jeg fortløpende !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Helg allerede?

 • 31.08.2012kl.14:29
 • ( 0 )

Jeg skjønner ikke hvor denne uken er blitt av. Synes netopp det var helg, og nå er det helg igjen? Jaja, jeg klager vel ikke. Eneste er det at nå kommer drikkingen opp igjen, og det er på tide at noen stopper meg. Jeg har overhode ikke godt av å drikke. Jeg vet hva som skjer om jeg drikker, likevell ender jeg opp med å gjøre det likevell. Livet er hardt altså, haha.
Nå skal jeg sminke meg ferdig, så jeg er klar til denne nye fredagen, snakkes søtinger ! 

Noen ganger er det litt irriterende å ta bilder av seg selv når man vet man ser helt på trynet ut. Men blogger man, så blogger man !

Livet er godt

 • 30.08.2012kl.22:42
 • ( 4 )

Tomme er nede å lager meg pannekaker nå. Gleder meg til å ta på hvitost og spise som jeg aldri har spist før. Har så sykt lyst på det nå. 
Jeg har fortsatt ikke fått til movie maker ennå, så jeg lurer på om jeg kansje må laste ned et annet program jeg kan bruke i mellomtiden. Noen som vet et gratis video redigerings program med de vanligste funksjonene ?

Believe me, it's alright.Twitter / Recent images by @dianahxldswxrthweheartit
tuva malmo -pancakes - Tjiller litt i skulen - sofiejonssonfo
FacebookUndefinablecuz' I love food

Og i tilfelle vi ikke snakkes mere i dag (som jeg ikke tror vi gjør) så vil jeg ønske alle sammen en super natt ! Glad i dereee ♥
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Video; ...

 • 30.08.2012kl.15:27
 • ( 1 )

Og her har dere grunnen til at jeg trenger redigeringsprogramm til videoene mine....;
Umulig for meg å holde konsentrasjonen oppe ! Haha, nå blir dere kjent med den virkelige meg, skummelt ! 

HJELP !!

 • 30.08.2012kl.13:30
 • ( 1 )

Sitter som vanlig på chatroulette nå. I dag er det faktisk helt hærlig vær ute, sol og fint !

Laget faktisk en video til dere i dag siden dere har ønsket det. Men vet dere hva? Movie maker fungerer ikke. Står noe om skjermkortet, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Regner med jeg bare må vente til Tomme kommer hjem fra jobb, så han kan hjelpe meg. Om ikke noen av dere andre har noen idè om hvordan jeg skal gjøre det? Så om jeg får redigert den, regner jeg med jeg poster videoen i kveld eller i morgen !Så vet jeg ikke om jeg har visst dere veggen til Tomme? Hehe, porn all over !Ha en flott dag videre alle sammen. Gå ut å nyt solen ellernoe ! Love u all
http://www.formspring.me/Emiliegr

Sov godt

 • 29.08.2012kl.20:21
 • ( 1 )

Ville bare ønske alle en god natt før jeg trekker meg bort fra bloggingen i dag. Er ufattelig glad i dere alle sammen, og jeg føler meg great ! Ser dere forresten hvor brunt håret mitt er blitt? Hohoho, nissen kommer !LOVE AND PEACE

s&s; tungepiercing

 • 29.08.2012kl.18:52
 • ( 1 )

Hvordan hadde du den første uka med tungepiercingen?
Jeg må være helt ærlig her. Tiden etter jeg hadde tatt tungepiercingen min var helt jævlig. Jeg klarte ikke spise,drikke,spytte,hoste, var bare så vidt jeg klarte å beholde den. Jeg var alt for nært til å ta den ut. Men nå er jeg veldig glad for at jeg beholdt den ! Var veldig verdt det.


Og hvordan er det å ha tungepiercing over lengre tid?
Som sakt, så angrer jeg ingenting på at jeg valgte å beholde den. Jeg blir ikke lei av den, og den er ikke i veien. Bare rett og slett elsker den.


Opplever du noen gang at det er ubehagelig å ha den på? 
Absolutt eneste gangen jeg merker at den er der til vanlig, er når jeg spiser. Av og til klarer jeg å tugge på kula mens jeg spiser mat. Dette er ikke vondt eller ubehagelig,man bare merker det.

 

Vil ha pusi

 • 29.08.2012kl.16:36
 • ( 1 )

Nå som jeg har bodd alene ett år nede i Mosjøen, har jeg merket at det kan bli litt ensomt om kveldene.  Jeg håper for all del jeg finner meg en leilighet her i Harstad nå snart hvor jeg har lovt til å ha dyr. Da skal jeg gå til anskaffelse av en lite pusikatt. Jeg har tenkt på de fleste dyrene her i verden, og kommet frem til at jeg vil ha en katt som jeg kan kose med for å ikke føle meg så ensom, og så vil jeg ha en tarantell eller noe lignende som et slags ''pynteobjekt''. Vi har en tarantell stående hos pappa, og jeg synes det ser kjempestilig ut. Begge dyrene passer meg veldig godt siden ingen krever mye. Katten trenger bare å slippes ut av og til og mates, mens edderkoppen trenger bare fukt, mat og rengjøring av og til (har lagt merke til hos pappa hvor fort det kommer spindelvev nede i terrariumet, eler hvordan det skrives).Var foressten å leverte søknaden og cv'en i dag. Håper på at han ringer meg i morgen når sjefen kommer seg på jobb. Så om jeg er så heldig å få jobben, er jeg i alle fall ett skritt nermere å finne meg en egen plass å bo. 

cute, kawaii, kitty - inspiring picture on Favim.com           Google Afbeeldingen resultaat voor http://khonsa02.files.wordpress.com/2008/06/cute_cat.jpg           Screamcute.Tumblr.com - Adorable & Pretty Photography


My Photos - we heart it           Instagram        Ru?ova - Fotografia - Fotogaléria | ePhoto.sk - foto, fotografie, fotoaparáty

Sminken jeg bruker

 • 28.08.2012kl.19:11
 • ( 3 )

Dette er sminken jeg bruker hver eneste dag. Jeg tenkte å hive ut en video i nermeste fremtid slik at dere får se hvordan jeg tar det på om dere ikke skjønner måten jeg har forklart på.

 

 

1: Om jeg bruker en vanlig flytende foundation alene, blir huden min veldig fort blank. Derfor bruker jeg denne som matter ned huden. Den er utrolig bra, og har en sinnsyk dekkevne om du bruker en kost som dette til å påføre. Min kost er fra makeup mekka, og er litt hard. Jeg ''dotter'' den på huden før jeg gnur den utover. Bruker ikke fingrene i det hele tatt.

 

 

2: Denne påfører jeg under øynene og på plasser jeg har andre røde prikker. Dekker kjempebra. Dopper først med dekkremen og deretter knir det inn med kosten.3:Solpudder må til for å få litt liv i ansiktet, og ramme det litt inn. Tar det på rett under kjevebeinene.4: Denne øyenskyggen i en nøytral farge bruker jeg rett under øyenbrynen for å få dem til å tre frem litt mere. Tar den på med fingrene.


 
5:  Tegner på øyenbrynene. Følger mine naturlige øyenbryn
6: Eyeliner på ytre del av våtkanten nede, hele våtkanten oppe + litt over øyet. Disse fungerer kjempebra !


 

7: Avslutter med mascara. Vippetangen før mascaraen ! 


 

Og så må jeg jo såklart legge med et før og etter bilde, hehe. Ser i alle fall litt forskjell. Men tok bildene i full fart, for vi skulle på butikken når jeg tok bildene :)


- Og ja, jeg sminker meg blek !, Hihi

Ha en fin dag videre alle sammen. Love u !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Morgen igjen..

 • 28.08.2012kl.13:45
 • ( 1 )

God morgen alle sammen ! Er bare rundt 10 minutter siden jeg åpnet øynene mine og det var utrolig godt å såve til nå. Beste søvnen jeg har fått på lenge. 

Åj, nå hadde jeg glemt av at jeg holdt på å blogge, irriterende, eller hva? Men har i grunnen ikke så mye spennende å fortelle dere så tidlig om morgenen uansett. Skal legge ut bilde av sminkeproduktene jeg bruker til hverdags senere i dag siden det var noen som ønsket det ! Wohoo, endelig tips til hva jeg kan blogge om liksom.

Jeg ble som vanlig bannet fra chatroulette i går, og denne gangen får jeg opp rundt 30 bilder om gangen og må trykke på det ene bildet som viser noe seksuelt. Dette må jeg ha 400 rette på, for å kunne ''spille'' igjen. Så teit egentlig. Jeg sitter jo bare helt normalt, så skjønner ikke hvorfor dem vil ha meg ut derifra.

Tumblr_lyld2p8qut1r4gei2o8_500_large

Liten oppdatering u know

 • 27.08.2012kl.22:52
 • ( 1 )

Yo niggah !

Hehe, nå sitter jeg og skyper med PV, mens jeg spiller black ops ! Nyter livet fullt ut, eller hva? Ikke engang tenk på å svare meg ærlig her, hehe ! Ellers så...ja. Jeg tror ikke jeg har så mye spennende å fortelle dere akkurat nå. Men tenkte det var på tide med en oppdatering. Haha, høres ut såm jeg tvangsblogger av en eller annen grunn. Men neeei ! Jeg blogger for megselv og dere. Det er så hææærlig ! Ha en perfekt kveld videre alle sammen. Og husk å ikke bli for lenge oppe, er ikke sommerferie lengre vet dere småfolk !

 

 

 Er så ufattelig glad i dere alle sammen. Ingen der ute skal få lide om dem kjenner meg !!!!
Love and peace 

Omnomnom

 • 27.08.2012kl.15:00
 • ( 1 )

Orket ikke å sette på extensionet og fixe meg så mye i dag. Å ha søndagen til å roe ned på etter helgen, er ikke nok. Vi trenger mandagen også, i alle fall vi som er like lat som meg.

Handlet litago, brus, potetgull, bolle og tacobolle på butikken, føler meg som en sjikkelig matmons nå. Jeg som hadde bestemt meg for å roe ned med pengene og heller spare så mye som mulig. Den planen tror jeg faktisk jeg bare kan kaste fra meg med en gang ! Jeg må heller fortsette med å sitte å vente på at en jobb skal komme fallende ned fra himmelen og rett i fanget mitt. 
Jeg må foressten også si tusen takk til alle dere som leser bloggen min. Utrolig hyggelig å ha personer som kjeder seg så mye at dem følger med på hva som skjer i mitt kjedelige liv, haha ! 


Såret i pannen er resultat fra en dårlig dag jeg hadde (fredag tror jeg det var). Hehe, jeg er så teeeeeit

http://www.formspring.me/Emiliegr

Ingen forandring i hverdagen

 • 27.08.2012kl.13:26
 • ( 1 )

God morgen alle sammen !
Blogget ikke i går fordi jeg faktisk bare bare helt ute av denne verden, haha. Det ble drinkz likevell på lørdagen, og jeg har så utrolig lyst å fortelle dere masse. Men desverre kan jeg ikke fortelle dere annet en små klipp. Jeg ble for eksempel kvellt øl på, masse tårer, haiket til byen, dro på ''nash'' med noen jeg aldri hadde sett før, og i går måtte vi haike hjem til Borkenes fordi ingen kjørte (var på formidagen), haha. Men hadde det i alle fall veldig hyggelig.

Så i dag har jeg som vanlig vært i dusjen og skal nå sminke meg. Er det bare meg, eller sier jeg det samme omtrent hver dag, haha ? Tenkte meg også en tur på butikken for å kjøpe meg potetgull eller noe sånnt. Har så sykt lyst på noe godt akkurat nå. http://www.formspring.me/Emiliegr

Hårplaner fremover

 • 25.08.2012kl.17:02
 • ( 15 )

N¨er det jo en god stund siden jeg gjorde noe med håret mitt sist. Er faktisk mange måneder siden (shit, tiden går fort). Så nå begynner planene mine å komme på plass om hva som skal skje fremover. I og med at jeg ser etter jobb for tiden, kan jeg ikke farge håret mitt rosa, som jeg tror jeg ville gjort om jeg ikke skulle jobbe ennå. Derfor går jeg nok for dip dye. Har tenkt på både rosa, blå, lilla og rød, men klarer ikke bestemme meg helt. Kansje flere farger? Jeg kan tenke meg det ikke blir rosa siden så mange andre har det, selv om det faktisk er det jeg har mest lyst på. Lilla er vel det jeg heller mest mot akkurat nå. Mitt ''vanlige'' hår, altså det som ikke er dip dyet skal være mørkebrunt. Har faktisk også vurdert å gå fra svart øvert til blondt nederst, altså lysere og lysere. Jeg tror dette kommer til å bli bra.
Det smarteste hadde såklart vært å velge clips extension, så jeg kan ha vanlige brune når jeg jobber. Men nå begynner jeg å gå rimelig lei av å ta av og på extensionet mitt hver dag. Derfor tenker jeg at jeg skal gå for tape. Noen andre som har erfaring med det?

Men bli nok enda noen uker til dette bli å skje. Jeg må vite at jeg er sikker først !


 

 

Sweet-Hair-CandyYou Only Get What You Give.Coups de c?ur | Tumblr
UntitledSUPER CUTE GIRLSFacebook
(1) Felecia Adeyinkaᴸᴬ ᴷᴬᴺᴰᴱᴱ ←Moda / Hair Dye Pink
My StyleLive laugh Believe;♥LOLERS HIPSTERS TROLLERS

Hva tror dere blir å kle meg best ?

Regnvær

 • 25.08.2012kl.15:10
 • ( 5 )

Jeg kjenner jeg nesten blir litt glad når det regner ute. Da føler jeg at jeg har en grunn for å sitte inne. Er jo netopp det jeg gjør hver eneste dag uansett, men er litt tristere å sitte inne når det er sol og fint. Så i dag blir det nok en inne dag ! Hihi, godt å ha en grunn for å sitte inne.
Våknet for en stund siden, og har bare vært en tur i dusjen etter det. Er så hærlig å dusje ! Planene for dagen ser ikke så veldig spennende ut, egentlig. Blir vell bare sittende her å lete etter ark (har ikke fått skrevet ut cv'en og søknaden ennå). Skal også prøve å få ut noen sjikkelige innlegg til dere, hva vil dere lese om ? :)http://www.formspring.me/Emiliegr

Inspo

 • 24.08.2012kl.20:44
 • ( 1 )

Nie wiedzia?am, ?e tak bardzo zaboli, kiedy - aureliapaczkowska - aurelia97.pinger.pl?ishPinger - ?wietni ludzie
Fotografii pe pereteНовости"Co myślą? Nigdy nie odgadnę. Kto pierwszy kopnie - nielegalna!! - blog dostępny pod adresem zakrvaviona.pinger.pl
Was?edYou?hSweet!!strange | 18 фотографий
Fotoblog dangersisia w Photoblog.pl500px / Photo "?Always seeing something, never seeing nothing, being photographer?" by Julia DávilaZ czasem przywiązujemy się do osób szybciej - aureliapaczkowska - aurelia97.pinger.pl

Livet er over !

 • 24.08.2012kl.18:30
 • ( 1 )

Av en eller annen grunn ble jeg bannet fra chatroulette, så nå må jeg klikke meg gjennom mange random å svare på om den er gutt eller jente. Får ''spille'' igjen når jeg har fått 700 (?!!!) rette. Og om jeg får 3 feil, starter den å telle på nytt. Hva faen er dette ! Er heldigvis kommet meg helt til nr 659 nå. Jeg burde ikke fucke dette til nå. Komm igjen Emilie !!

Wohoooo, komm meg inn nå !! Livet mitt er komplett igjen !

Hverdagslig

 • 24.08.2012kl.16:27
 • ( 6 )

Nå er den første skoleuken ferdig for dere stakkars folk som går på skolen. Jeg har ennå ikke skaffet meg noe jobb, så jeg lever det chilleste livet jeg noen sinne har levt. Og hærlig er det absolutt ! Hadde bare en liten nedtur i går, men nå er alt som det skal være igjen. Livet er bare deilig, og på toppen av det hele så er det helg i dag. Tviler for at det blir noe drikking i helgen, men hvem vet? Kansje jeg tar meg en tur ut til Daniel for å feste med dem. Er en gutt der jeg har møtt på fylla før (og da såklart ble helt in love, haha), så kansje jeg må dit for å snik-titte litt på han.

Må også få skrevet ut søknaden og cv'n min for å kunne gå å søke på jobb. Kan ikke si det er lett å leve på 4 000 kr i måneden, så er på tide å skaffe meg jobb å flytte for meg selv. Kan ikke bo hos Tomme resten av livet heller, haha.Skal prøve å fixe litt andre innlegg enn disse kjedelige. Er bare så vanskelig å finne på noe nytt jeg ikke har blogget om når jeg har blogget i mange år. Håper alle sammen får en fantastisk dag !
Random; Chatroulette.com er virklig blitt min nye bestevenn. Er oftere innom der, enn på facebook !!

 http://www.formspring.me/Emiliegr

Hold on

 • 23.08.2012kl.13:25
 • ( 0 )

Sliten

 • 23.08.2012kl.12:33
 • ( 0 )

I dag føler jeg meg litt annerledes enn jeg pleier når jeg setter meg for å blogge til dere. Jeg kjenner en slags tomhet i kroppen min, spesielt i magen og halsen. Det er som noe inni meg ønsker å påføre meg smerte på en annerledes måte enn hva som er normal. Jeg bytter på å vri meg i smerte og å se tomt rundt meg i rommet. Hvor kommer det fra?
Tårene renner nedover det usminkede ansiktet.  Jeg tenker på stort sett alt jeg har opplevd opp gjennom livet, men klarer ikke komme frem til akkurat hva som gjør meg så trist og demotivert til å fortsette. Kansje jeg savner noen? Hver gang denne følelsen kommer tenker jeg tilbake på hvor fantastisk alle behandler meg i Thailand og Mosjøen. Regner med jeg vil tilbake.

Det er nå flere uker siden jeg følte dette sist. Og jeg må si at jeg kan ikke beskrive hvor stor forskjell det har vært på livet mitt i det siste, sammenlignet med fortiden min. Alt har vært så utrolig mye medre i så lang tid. Å nå skal dette komme tilbake igjen? Jeg blir skuffet over megselv.
Beklager for at jeg skriver dette, men jeg ønsker dere skal få et innblikk i hverdagen min. Er utrolig glad i dere !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Ny mobil

 • 22.08.2012kl.10:52
 • ( 3 )

God (alt for tidlig) morgen alle sammen !
I dag er det første skoledag her i Harstad. Er en kompis av meg som har begynt på skolen som Tomme jobber på. Så han skal komme ned å holde meg med selskap frem til Tomme er ferdig på jobb klokken halv fire. Ble vekt av at pappa ringte i dag (klokken var 10!!!!) for å si at jeg måtte gå opp på veien for å få brevet mitt. ''Jeg er der om 3-4 minutter'' sa han. Hahaha. Dere kan tro jeg var zombie når jeg gikk langs veien der. Rett opp fra senga, hive på seg buksen og en jakke, og deretter ut døren. Glad det ikke er mange kjentfolk her. 

Så nå har jeg ''ny'' mobil. Som jeg har nevnt tidligere på bloggen her, så har min telefon fått en sykdom. Derfor vare bestemor og bestefar så snill å sende en gammel i posten til meg. Nå har jeg i alle fall en telefon som ikke bruker 3 minutter på å bare få sendt en melding !

Nå skal jeg gå ned å ta meg en dusj før jeg bretter litt rene klær, før Preben kommer vandrene inn døren. Håper alle hadde en fin start på skoleåret. Jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å ikke gå skole i år, hihi. Love u !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Low rider

 • 21.08.2012kl.21:32
 • ( 2 )

Absolutt hele dagen har jeg sottet i senga å spilt mw3 og vært på chatroulette. Desverre har jeg ikke noe mere spennende å fortelle enn det. Så vi snakkes i morgen søtinger !love u

Tips; dårlig selvtillit

 • 21.08.2012kl.12:37
 • ( 1 )

Tror faktisk mitt beste tips er å gå på chatroulette ! Der får man komplimanger heletiden fra gutter du ikke kjenner, hærlig hva ? I tilegg kan du være deg selv 100%.
Ikke mobb min flotte engelsk 

 

 

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Får tiden til å gå

 • 20.08.2012kl.15:04
 • ( 1 )

Skyper med PV, lenge siden dere har hørt om han, eller? hihi LOVE U

Bolle-tryne

 • 20.08.2012kl.14:15
 • ( 0 )

God morgen alle sammen !
I dag er det første skoledag for mange (de fleste jeg kjenner), og jeg misunner dem ikke. Eneste som er gøy med skolen er å få møte vennene sine hver dag å være sosial, men er så mye mer negativt enn positivt. Jeg er godt fornøyd med at jeg valgte å ikke gå skole dette året. Nå skal jeg bruke tiden min på jobb og livet. Jeg trenger ikke være super-sosial for å få livet til å fungere. Nå gleder jeg meg til fremtiden altså ! 

Sitter nå uten linser og uten sminke. Eneste jeg har fått gjort på alle disse timene jeg har vært våken er å satt i extensionet. Så snart skal jeg gå i gang med resten også. Tror vi skal en tur inn til byen i dag, faktisk. Synes dem snakket om det for noen dager siden. Da kan jeg prøve å få pappa inn til byen med brevet mitt fra bestemor og bestefar. Dem har nemlig sendt meg en gammel telefon jeg kan bruke. Telefonen min er nemlig blitt alvårlig syk. Den sender meldinger uten videre, gir ikke alltid beskjed når jeg får melding, og bruker 3 minutter fra jeg trykker på ''send' til meldingen faktisk sendes, er helt sykt ! På tide å hive seg i sparingen kan jeg tenke meg.

Flere som lurer på hvorfor jeg blåser opp kinnene mine på bilder. Jeg gjør det fordi det er blitt en vane. I flere år har jeg gjort det da jeg har sett meg selv i speilet, og nå er det bare noe jeg gjør uten å tenke over det. Haha, håper det ikke plager dere for mye. Og alle sammen ha en fin dag videre. Glad i alle sammen !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Gratulerer med dagen !

 • 20.08.2012kl.13:59
 • ( 2 )

Lillebroren min ble 6 år i dag. I tilegg var det skolestart i dag, og jeg kan tenke meg han gledet seg mye. Skal ringe han nå strax å gratulere han !Gutten er blitt stor skolegutt ! GRATULERER !

Bubble witch saga

 • 20.08.2012kl.12:59
 • ( 1 )

Aner dere egentlig hvor avhengighetsskapende spillet ''Bubble witch saga'' på facebook er? Har faktisk hatt så dype perioder att jeg har brukt flere hudre kroner for å komme meg videre. Helt sykt.
Akkurat nå står jeg fast på level 123. Den er i grunnen ikke så vanskelig, men jeg bare klarer den ikke. Mangler alltid en eller to kuler. 

Noen andre som spiller Bubble witch ?
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Don't worry - be happy !

 • 20.08.2012kl.00:00
 • ( 7 )

       Pengebruk

 • 19.08.2012kl.18:36
 • ( 1 )

Åj, har ikke lagt merke til at klokken er blitt så mye allerede. Var våken tidlig i dag, så har fått med meg mye av dagen (sto opp i ett-tiden). Er jo sol og fint vær i dag. Derfor gikk vi en tur opp på jobben til Tomme. Men nå er det nok frisk luft for i dag (regner med de fleste av dere vet jeg ikke er noe ute - menneske), og jeg er havnet tilbake i sengen. Er litt synd det skal være så mye vind når det først er sol ute. Virkelig trist at jeg bor så langt oppe i nord. Men hvor mange ganger har ikke jeg sakt at jeg ønsker å dra ned til varmere strøk ? Og nå sier jeg det igjen; jeg trenger virkelig en ferie til utlandet ! Er vell ikke så mye annet å gjøre med det enn å spare. Jeg hadde jo kjøpt en sparebøsse for en stund siden som jeg hadde spart rundt 700 kroner på. Er ikke så mye penger, men er en start,sannt? Tror dere ikke jeg tok tak i kniven for å få tak i busspenger.. Så når den like gjerne var skjært opp, var det bare å ta alle pengene. Haha, jeg er så idiot !

Nå skal jeg ta frem potetgullposen og rulle meg en røyk. Livet er så chill folkens !  Håper alle dere andre også klarer å nyte at det er søndag. Er så mange som klager på at det ikke er noe å gjøre på søndager, men er det ikke det som er så godt ? Vi trenger en dag i uken hvor alle har tid til å gjøre akkurat det dem ønsker. Dem som ønsker å slappe av kan gjøre det, og dem som ønsker å trene, jobbe i hagen, vaske osv kan gjøre det. Jeg nyter i alle fall hver søndag. Jeg er laaaaat !!Jeg er veldig glad i dere alle sammen !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Lørdag

 • 18.08.2012kl.16:56
 • ( 0 )

Kansje litt for sent til å kunne si god morgen i dag. Nå er det mere som en god dag !
Voknet halv to, og etter det har jeg bare loket litt rundt på datan og gjort et tappert forsøk på å være sosial.Ble ikke nå drikking i går. Eller... de jeg var sammen med drakk, men jeg følte ikke helt for å drikke. Med andre ord er formen min i dag helt på topp ! Er så deilig å slippe å bare ligge her. Snart skal vi gå en tur på butikken (bare jeg som vet det foreløbig, moahaha) slik at jeg kan få kjøpt meg vaffler og potetgull. Ahhh, livet er deilig folkens, eller hva?

                    

Ligger ennå i sengen. Derfor er trynet så vakkert. Ikke linsene på engang !

Nå står faktisk Tomme å rydder rommet, haha. Mens Kalle ligger å ser på en kniv , enda mere hahahah. Og så sitter jeg og blogger. Utrolig sosial gjeng.
Vi blir nok bare hjemme i dag, så mere blogging senere. Wohooo

http://www.formspring.me/Emiliegr 

Sykdooom

 • 18.08.2012kl.00:33
 • ( 2 )

Krokkodillen min hadde en sykdom i ryggen og måtte avlives. Så jeg spiste den

Sløvings

 • 17.08.2012kl.17:27
 • ( 1 )

Hei igjen !

Jeg følte bare for å blogge litt mere nå mens jeg var i gang, og siden det mest sannsynlig ikke blir noe mere blogging utover kvelden. Så jeg skal bare vise dere hva jeg bedriver tiden min med akkurat NÅ. Denne hunden er verdens søteste, haha. Så sykt nysgjerrig på alt. 
Tomme er nede å blir klippet av kompisen sin nå, så jeg bare forbereder meg på å flire meg ihjel når han kommer opp igjen. HAHA. Neida...så joda. 

Og så vill jeg bare si at jeg har det kjempebra hit jeg er flyttet nå. Tomme gir meg alt jeg trenger, if you know what I mean ;;  Neida... det var en tull.Skulle vell kansje ikke tullet om det, men håper dere skjønner  ironien.Kunne ikke unngå å holde over haken min. Jeg har verdens største kvise der for øyeblikket. Sååå irriterende. Den har vært der i flere dager, og ser ikke ut som den vill gå bort med det første. Håper ikke dere trenger å slite så mye med kviser som jeg har gjort. Jeg er jo glad i dere. Og er så trist når noe slik skal stå i veien for selvtillitten !  Love u ♥
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Skål

 • 17.08.2012kl.17:14
 • ( 0 )

Heihei hallå !

I dag er det helg igjen (ikke det at det er noen forskjell når jeg ikke gjør noe om dagene), men det betyr at det er klart for drikking igjen. Jeg drakk mellom 3 og 5 ganger i uken for bare noen måneder siden, mens nå drikker jeg 1 eller 2 ganger i måneden ! Haha, snakk om å forandre seg mye på kort tid. Ingen alkoholproblemer for meg lengre altså. Slapp av, har aldri hatt problemer med det ! haha.
Så sånn står det til i dag ! Nå skal jeg tenne meg en røyk, så venter vi bare på å bli kjørt til byen. Må innom pappa å hente et brev jeg hadde fått. Og så skal jeg møte Terje I guess ^^

Alle sammen må ha en super dag videre ! Beklager for mye cam-bilder i det siste, men kameraet har vært fri for strøm. Er fixet nå ! 

     

Love u all ! Ikke drikk dere for fulle i kveld !

Musikk

 • 16.08.2012kl.16:39
 • ( 1 )

Lenge siden jeg har lagt ut noe musikk her på bloggen. Hører jo faktisk på musikk både om dagen og natten. Noe må da vell være værdt å dele eller hva? Hører for det meste på ''gammel'' musikk. Synes omtrent alt nytt,er i samme duren. 

 

 

 

 

 

 

Håper dere alle sammen får en fantastisk dag videre ! Jeg har planer om å bare chille masse (som jeg for så vidt gjør hver dag). Love u all !
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

MW3

 • 16.08.2012kl.13:46
 • ( 1 )

Hardcore gaming av mw3 nå altså. Prøver å være rask å skrive nå, slik at jeg ikke går glipp av runden min, hihi. 
Men jeg kom meg i alle fall i dusjen til slutt, og nå blir det gaming frem til Tomme kommer hjem fra jobb ! Håper alle sammen har en flott dag i dag :) 

          

Glad i dere alle sammen ! :-D

Tattoo; inspo

 • 16.08.2012kl.12:42
 • ( 2 )

Jeg, som sikkert de fleste andre, har spurt både mamma og pappa om underskrift til tatovering siden jeg var liten. I dag er det akkurat 3 måneder til jeg fyller 18, så nå kan jeg begynne å tenke på det igjen. En ting jeg alltid har hatt lyst på, er en slags slangedrage som har hode sitt på halsen min slik at kroppen snurrer seg rundt nedover armen. Kommer naturligvis ikke til å ta dette, da den vises så utrolig godt (vanskelig i forhold til jobb o.l.). Men en annen ting jeg har tenkt å få på kroppen er half sleeve på armen sammensatt av mange fargerike og søte figurer. Slik som bildene nedenfor.


osvosv.

Skal bli så godt å bli 18 slik at jeg kan gjøre litt mere av det jeg selv ønsker. Jeg er veldig flink til å ikke høre på mamma og gjøre som jeg vill uansett hva det er snakk om. Men slike ting som å dra til syden helt alene (uten venner eller familie), må jeg vente med til jeg er 18. Når mamma ikke skriver fullmakt til meg, blir det vanskelig å finne meg hotell. Snakket med en dame fra reiseselskapet som fortalte meg det. Men dere skjønner sikkert hva jeg mener.... Bedre å vente til jeg bestemmer alt selv !

 http://www.formspring.me/Emiliegr 
Har dere noen tattoveringer?
Send meg gjerne link til bilde av dem !

Skolestart snart

 • 16.08.2012kl.11:39
 • ( 1 )

God morgen !
Ikke så kjempe lenge siden jeg våknet. Og jeg sitter egentlig bare å venter på at jeg skal orke å gå i dusjen (har en følelse på at det blir flere timer til). Men jeg har i alle fall sjokolade og godter til å kose meg med.

Nå er det ikke lenge igjen til skolestart foressten, og noen har til og med beynt allerede. Jeg er så ubeskrivelig glad for at jeg ikke skal gå skole i år. Nå kan jeg bare bruke tiden min til å forsøke å finne meg jobb, og konsentrere meg litt mere om meg selv. Men hva skjer ellers liksom? Fortell meg hva du skal gå (om du begynner på skole) og om du gleder deg eller ikke !


MÅTTE bare slenge med et bilde av værdens beste omelett fra i går. Og mobil- kameraet mitt suger...

http://www.formspring.me/Emiliegr

Skuffet

 • 15.08.2012kl.15:53
 • ( 0 )

Har netopp sett ferdig filmen Never say never ( Ja, Justin Bieber - filmen ). Siden ''alle'' andre blir så gal etter han når dem har sett filmen måtte jeg forsøke selv, og hadde store forventninger om å bli stormforelsket.  Det skjedde ikke.  Er ikke bare det at jeg ikke likte han bedre etterpå, men er også det at selve filmen faktisk ikke var så bra. Jeg fikk ikke helt med meg alt, for det gikk så mye frem og tilbake. Men nå er den i alle fall sett, så jeg trenger ikke gå rundt å lure på hvordan den er lengre.

Ha en perfekt dag alle sammen ! Nå skal jeg fortsette å se på at Tomme spiller ps3 :)

Chill

 • 14.08.2012kl.14:52
 • ( 0 )

Halla !
Sitter bare hjemme sammen med noen kompiser. Har vært sammen med bestemor og bestefar i byen å spis og så shoppet jeg noen små nødvendigheter. Koselig i alle fall !
Senere skal jeg til byen å møte tomme og etter det dra hjem til han ( er til han jeg har flyttet ).

Kos dere masse videre i kveld !

Ruben <3

Tilbakeblikk

 • 14.08.2012kl.11:38
 • ( 0 )

I går dro jeg sammen med Terje over til en kompis av han for å spise hamburger, namnam. Var faktisk utrolig koselig.
Og i dag skal jeg strax ned på senteret for å gjøre noe hemmelig, hihi. Beklager for at jeg nevner det når jeg ikke kan fortelle dere hva det er. Men stresser litt nå. Så flytter jeg foressten også i dag, vet ikke om jeg har fortelt det? Hehe. Flytter inn til en kompis som bor et stykke utenfor byen. Verdens snilleste ! 

Og så har jeg sett gjennom bloggen (for sikkert 87654345678. gang) og funnet noen tilbakeblikk. Hehe. Vet ikke om det blir noe blogging senere, men blir i alle fall mobilblogging !!

- Når jeg ønsket å farge håret men ikke helt turte. Så jeg prøvde å redigere bilder for å se hvordan det ble, haha.- Hadde en liten svart periode. Sånn veldig svart...


- Kommet med dumme og frekke kommentarer;
'' Er så ofte jeg ser andre sine frisyrer eller farger og tenker : WÆO ! DRIIIITSTYGT, SÅNN VILL JEG OGSÅ HA''
'' Du trenger ikke beklage deg ! Du er ikke alene om å ha et ræva spørsmål : )''
'' Ser dere at jeg er en søt gangster ?''
 

Inspo

 • 13.08.2012kl.18:26
 • ( 1 )

the hipster who wears Abercrombie     the hipster who wears Abercrombie     Tumblr

1Dhoroscopes (1Dhoroscopes) on Twitter     -     fuckyeahawesomefood

je te donnerai, tout mon amour     500px / Photo "Magic Love" by Adrian Limani     ignoremoi-saranghae

Search results for cute on imgfave     ignoremoi-saranghae     Glitterland.

Ble ikke så mye blogging i dag, men været er så fint i dag. Har vært på posten og så videre. Hehe. Og nå skal jeg strax ut å grille sammen med en kompis. Kos dere videre !

13 August

 • 13.08.2012kl.13:44
 • ( 0 )

God morgen til alle store og små der ute !

Jeg har akkurat dusjet ferdig, og venter bare på at jeg skal orke å kle på meg og sånnt. Når jeg er ferdig skal jeg ned på senteret en snartur for å poste en pakke. Dere husker jeg la ut noen klær for salgs for en liten stund siden ? Er en av de buksene jeg skal sende ! Videre utover dagen er planene veldig få. Har egentlig lyst til å bare være hjemme å slappe av for i morgen har jeg planer litt tidlig på dagen. Orker ikke gå ut om hva det er, for er noen som leser bloggen min som ikke trenger å vite det. Hehe, må ta hensyn til alle som leser, og da er det vanskelig å fortelle dere ALT liksom. Skulle kunnet filtrere hvem som kunne lese hva, men slik er det jo ikke.

Ellers må dere ha en fantastisk dag alle sammen ! Er kjempeglad i dere alle sammen (nesten i alle fall) hihi, det var en tull :)

                


Skulle foressten også meddele at Espen har stor penis :)

Sååå søt

 • 12.08.2012kl.21:09
 • ( 3 )

Rundstykket varmes på kjøkkenet, og musikken står på rolig i bakgrunnen. Livet ute i gatene er stille, og skyene har vært plantet på himmelsen i hele dag. Espen gikk seg en tur ut, og jeg sitter bare her hel ensom. Foressten har jeg sykt lyst på taco, hehe.

Men skulle bare titte innom for å dele en sang med dere, for den er hærlig !

S&S

 • 12.08.2012kl.19:22
 • ( 2 )

ska du bynne på skole i harstad til høsten eller skal du jobbe? kor isåfall? :) 

Jeg orker ikke mere skole (i alle fall for øyeblikket) siden jeg gjør det så sykt dårlig. Derfor tenkte jeg å finne meg jobb her i Harstad til jeg har spart meg nok penger til å flytte alene. Bor jo sammen med noen andre nå, for dere som ikke har fått det med dere ennå. Så akkurat nå sitter jeg faktisk å fixer cv og det jeg trenger for å finne meg noen jobb. Og hvor? Aner ikke. Må bare gå å høre rundt overalt liksom. Er ingen spesielle plasser jeg ser for meg. 

Tumblr_m8n1esesev1r6zom3o1_500_large

Vill ikke vokse

 • 11.08.2012kl.14:46
 • ( 4 )

Heihei og god morgen. Jeg kom meg ikke i sengen før klokken ble 8 om morgenen, så jeg tror jeg fucka til døgnrytmen min igjen. Ruben skulle egentlig komme hit å vekke meg i ett - tiden, men neeeida, han er fortsatt ikke her. 
Jeg får faktisk heller ikke tak i noen på facebook. Livet mitt suger, liksom. Og så kan det hende jeg stikker ut på fest i løpet av dagen, derfor litt dårlig kommende blogging (tror jeg), men kan prøve å få tatt outfit osv siden dere er så glad i det. Menneh.... ingen forventninger, jeg pynter meg aldri. Det vet dere♥

 

Når jeg ser på meg selv nå, skjønner jeg ikke hvor jeg selv har blitt av. For bare litt over ett år siden var jeg naturlig og søt, og nå er jeg bare.... har ikke ord for det engang. Jeg savner det gamle utseendet mitt så utrolig mye. Desverre er det ikke så mye å gjøre med det nå lengre...

Jeg var liksom så liten å søt ! Åh, fml

Hva skal du i daaag?
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Meg i dag

 • 10.08.2012kl.20:25
 • ( 2 )Nå er det serriøst på tide å fixe sigarettpapir. Dør om 2 minutter liskom !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Ble hjemme

 • 10.08.2012kl.19:45
 • ( 1 )

Daniel var visst i Tromsø i dag, så jeg har bare vært her hjemme alene. Laget meg litt vaffler og slike rolige ting. Vurderte nesten å dra til Tom Erik å drikke sammen med han, men jeg har samtidig lyst til å ligge hjemme i natt og heller dra til han i morgen. Tror jeg går for det siste !

Var foressten noen som spurte meg for en stund siden om jeg ikke hadde tengt å utvide ørene mine. Da svarte jeg at jeg hadde begynt, men ikke kommet så langt. Og jeg er fortsatt nesten bare helt i begynnelsen, for jeg tar det utrolig sakte. Har brukt mange måneder nå og har bare byttet 2 ganger liksom, hehe. Dette er hva jeg har nå (aner ikke størrelsen); Irriterer meg at det ikke går noe bra på tv nå !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Null papir

 • 10.08.2012kl.15:59
 • ( 4 )

Uheldigvis ble jeg fri for sigarettpapir før jeg la meg i går. Og siden det er 18 år for å kjøpe det og jeg er alene, tyder dette veldig dårlig. Klokken er snart 4 og jeg har ikke røyka ennå, hva skjer med meg? Har også prøvd å høre på facebook om noen i nærheten kunne gjort det, men desverre så det ikke bra ut. Har letet overalt i leiligheten etter sigarettpapir eller bakepapir eller uansett liksom. Umulig å finne noen ting !!
Har  i alle fall fått dusjet nå, og venter bare på at håret skal tørke slik at jeg kan sminke meg å sette i extensionet ! Så vurderte jeg en tur på senteret for å kjøpe meg en tights ellerno. Har bare en grå med meg hit, så trenger svarte også. Er jo i grunnen det som er best å gå med, og det jeg bruker mest !

          

          


Ha det flott alle sammen !!! Kjempeglad i dere !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Klippe meg ?

 • 10.08.2012kl.13:32
 • ( 1 )

Hei og god morgen til dere alle ! Var litt godt å vokne opp alene, og bare sitte på datan og velge selv hva som skal stå på tv'n. Planene for dagen er vell egentlig bare å chille en del hjemme, for så å dra en tur til Daniel senere for å chille der. Når jeg tenker meg om så har jeg faktisk ikke penger til buss, så jeg får se hva jeg finner på !

Men over til noe annet nå. Jeg er så usikker på om jeg skal klippe panneluggen min kortere eller om jeg skal ha den som den er. Begynner å bli fryktelig lang nå, så jeg orker liksom aldri å fixe meg, hehe. Er blitt så utrolig sløv på å fixe meg, hehe. Jeg tenkte litt på å klippe deg slik jeg hadde det i denne perioden;

Panneluggen min sånn atm er sånn her;Klippe eller ikke klippe?hits