Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Music

 • 21.08.2014kl.13:58
 • ( 0 )

 

//Fant dette innlegget liggende i arkivet upublisert på bloggen. Jeg vet helt ærlig ikke når dette er skrevet eller hvilken musikk det er, men velger å poste det nå uansett !


 

Tenkte å legge ut litt av musikken jeg hører mye på nå for tiden. Nå er jeg i en periode med en del dyp musikk og musikk med god flyt. Får spørsmål av og til om å sende spotify-lister, så det kan jeg også gjøre litt etterhvert. Må bare få fixet litt på listene mine og fornye noe av musikken. Er en del gammelt der inne også tror jeg.

 

     

     

Åhh, denne sangen må være en av favorittene !!

 

 

Jeg gråter

 • 20.08.2014kl.23:01
 • ( 0 )

 

Jeg gråt meg selv i søvn i går, jeg gråt da jeg sto opp, jeg gråt da jeg la meg på gulvet i fosterstilling da bestemor kom hjem, jeg gråt i bursdagen til lillebror og jeg gråt når jeg åpnet regningene mine. 


First Day Of School   My edit//💕\\ xoxo   My sad bonny ❤️❤️

You can do better 😔   Instagram @draw_some_smiles   Life qoutes

Jeg er utrolig sliten for tiden uten å vite hvorfor. Jeg kan ikke sette fingeren på det eller snakke om det. Fikk spørsmål av familiemedlemmer jeg ikke har sett på godt over 1 år, om jeg hadde det bra og hvor jeg bodde nå. ''Det går helt forferdelig, og jeg er hjemløs''
Jeg klarte ikke engang å fullføre setningen før jeg ga opp å holde tårene på plass. Jeg gråt hele veien forbi alle de 16 menneskene som var på besøk hos oss, og satte meg alene i gangen. Jeg klarer ikke å fungere som et normalt menneske og jeg føler jeg taper denne kampen. Jeg sier ikke at jeg vil gi opp, for det vil jeg så absolutt ikke !  Men jeg klarer ikke å kjempe heller. Nå er tiden hvor jeg bare eksisterer og har det helt jævlig (mildt sagt, faktisk). 

Kjæresten har nå vært borte fra meg en uke, og likevel vet jeg at jeg ikke får se han igjen med det første. Om vi ser bort fra det faktum at han er kjæresten min, så er dette faktisk min aller beste venn. Den jeg snakker med når jeg våkner og før jeg sovner, den jeg alltid går til meg problemer, den jeg er sammen med omtrent daglig og den som prøver å støtte og hjelpe. Sier det ikke da seg selv at dette kansje er litt hardt for meg å klare alene?
Bestemor lurte på om jeg hadde kloret meg på armen i dag. Nei, det hadde jeg ikke, men vet dere hva jeg har? Arr. Mange av dem. Begge overarmene, ene underarmen, øvre del av magen og det ene låret mitt har rimelig synlige arr. Hun lurte også på hva som fikk meg til å gjøre dette, og jeg visste ikke. Jeg ville gi hun et godt svar å føle det virkelig var en mening bak noe så ''teit'', men jeg kunne ikke. Alt er aggresjon, spontanitet og selvhat. 


I morgen skal vi dra på hytten, og jeg gleder meg selv om jeg ikke viser det. Jeg er bare sliten... 

 

Inspo 190814 og Narvik

 • 19.08.2014kl.11:02
 • ( 0 )

 

 

No se acabó,es mas nunca empezó. | via Tumblr😆👌
Girl😍hipster | Tumblr
☯ | via Tumblrteen outfits | TumblrMy picture 

 


God morgen. I går finn jeg vært sammen med Ida i mange timer. Vi var en liten tur i ''skogen'' hvor jeg drakk noen øl før vi vandret videre til butikken og til slutt til Mathias hvor jeg har sovet i natt.
Våknet rundt ni i dag og turte ikke legge meg ned for å sove igjen i fare for å ikke våkne og rekke flyet. Jeg har så utrolig angst for å reise alene. Ikke gjør det saken noe bedre at jeg skal møte bestemor og bestefar heller. Jeg føler dem har så mange forventninger til meg og at jeg må oppføre meg på en veldig ordentlig måte. Er det ikke familie man skal føle seg helt trygg sammen med? Jeg vil bare ikke begynne å fortelle om alt som har skjedd mens jeg har vært her i Oslo, for jeg vet dem ikke vil høre det. 

Flyet mitt går i alle fall 15.40 fra Gardermoen og tenker å dra rimelig tidlig for å være sikker på at jeg rekker det. Det værste jeg vet er å stresse når man er alene på flyplasser. Det er innsjekking, masse mennesker overalt, bråk, kaos, sikkerhetskontroller, sending av kofferter, opproping på høytaleren og ingen røykerom når du først er gått gjennom (hehe). 

 

Dag for dag og time for time

 • 14.08.2014kl.08:12
 • ( 0 )

 

Jeg har gått gjennom noen dager nå uten å egentlig tenke over hvordan jeg har det. Jeg vet selv at jeg ikke har hatt det så bra, men tror likegyldigheten har fått meg til å overse det værste. Da jeg våknet i dag (før 8 vel og merke) hadde jeg den ekle, tunge følelsen i kroppen. Jeg føler meg så utrolig alene og i hodet mitt virker det som om disse dagene ikke kan snus om til noe positivt. Kjæresten dro på ferie i går, og for at mine dager også skal ha noen framdrift tenker jeg å kansje ta meg en tur til Halden i dag. 

I går fikk jeg møtt Ida igjen etter tre lange måneder fra hverandre. Hun tok med seg kjæresten på bussen og kom opp hit hvor vi satt ute å snakket om løst og fast, før en tur på Esso.  Veldig deilig å kunne møtes etter så lang tid fra hverandre og fortsatt tenke at ingenting er forandret!

Bilder fra en hyttetur for noen uker siden

  

En liten tur ut av Norge

 • 09.08.2014kl.10:34
 • ( 1 )

Siden jeg våknet så tidlig i dag, har jeg hatt god tid på å starte dagen. Begynte med å sende meldekort og etter det gikk jeg rett å så etter reise. Jeg har et behov for å slippe å bekymre meg så mye en liten stund og bare slappe av.  Jeg har sett på alt fra èn uke til 22 dager. Jeg tenker å reise uspesifisert da jeg rett og slett ikke har noen særlige krav for hvor jeg havner. Det blir ikke noe festing og fyll eller nattevandring, men rett og slett bare turer og avslapping. Jeg tenker også det å reise helt alene. Alle vennene mine jobber og har ikke mulighet til å ta fri regner jeg med (ikke det at jeg har så mange å spørre). Men det er ikke noe stort problem bortsett fra at jeg ikke snakker Engelsk.  Håper i alle fall jeg får til å finne meg en billig, liten tur !
Han jeg bor hos han overnattet hos en venninne i natt, så jeg har vært alene siden jeg kom hjem i går kveld. Kjæresten kom innom Lillestrøm og kjøpte meg noen øl og mat til meg, før vi dro inn til Oslo en liten tur. Den opprinnelige planen min om å møte en kompis fra Narvik gikk i vasken da han måtte avbestille flyet sitt i siste liten. Det var veldig trist, for jeg hadde gledet meg utrolig mye til å møte han igjen! Internettet er så dårlig her at jeg bruker alltid rundt 20-30 forsøk på hvert bilde jeg laster opp, før det går !

Hola !

 • 08.08.2014kl.11:09
 • ( 5 )


Akkurat nå ligger jeg på en deilig og brei sofa med dynen rundt meg og hører på ''River flows in you''. For to dager siden måtte jeg pakke sammen kofferten igjen for å flytte meg 10 minutter unna hvor jeg da var. Jeg har fått låvt å være hos en kompis (eller hva man vil kalle det. Vi møttes ikke før han hentet både meg og tingene mine da jeg flyttet på meg). Han jobber veldig ugunstig tidspunkt denne uken og er derfor borte det meste av tiden vi er våken. Han drar f.eks. før kl 13.00, og er ennå ikke stått opp (klokken viser 11.00 akkurat nå), så kommer han hjem igjen rundt kl 22.00. Jeg trives i alle fall veldig godt og kunne tenkt meg en leilighet som dette selv.

Dagene har gått litt bedre siden jeg kom hit. Jeg føler det er noe med den leiligheten her som ikke gir meg den triste følelsen som di fleste andre plasser har om jeg sitter der alene. 
Jeg tror kjæresten min har tenkt å komme en tur innom her i dag for å være sammen med meg. Tenker hele tiden på hvor fantastisk det hadde vært å hadd noe som dette for meg selv, men alt kommer vel etterhvert. September flytter jeg i alle fall inn i et nytt kollektiv for en periode som ligger veldig nært sentrum i Oslo igjen. Så håper jeg det blir litt fortgang på å finne meg noe litt landlig siden det er der jeg har mest lyst til å bo.

 


Litt farge har jeg fått ser jeg. Desverre vil jeg bare være lys, eller har jeg så mange arr i ansiktet som kommer frem.


Nå er det på tide å rulle seg en røyk å se på litt nye youtube-videoer før jeg orker å begynne å sminke meg og sette i håret.  Ha en strålende dag !

 

Trying my really best

 • 06.08.2014kl.11:12
 • ( 0 )

 

Ikke noen god morgen i dag heller. Jeg har så lyst til å være glad. Jeg vil spre glede til dem som ikke har det godt og jeg vil være sammen med dem uten venner. Men hva gjør jeg når jeg er den som trenger hjelp?

En venninne hjalp meg netopp med å finne ut hvilken lege jeg skulle ha her i Oslo for å få hjelp, så nå har jeg byttet. I tilegg er hun så snill å skal ringe for meg, siden telefonskrekken min ikke klarer å ligge litt på hylla. I tilegg har jeg fått snakket litt ut og delt litt erfaringer med noen jeg aldri har snakket med før, og det er veldig godt.

 Jeg klarer ikke å skrive mere nå. Skal gå tilbake til fosterstillingen på gulvet


En sliten liten pike

 • 05.08.2014kl.14:26
 • ( 2 )

 


I går var alt veldig tungt. Jeg klarte å komme meg til byen og var sammen med både venner og også kjæresten litt senere. Har hatt en dårlig periode i en lang stund nå, og i går knakk jeg sammen....ute. Jeg klarte ikke å bry meg om noen ting og det eneste jeg klarte å tenke klart var at jeg virkelig ønsket å avslutte livet. Det å være deprimert er nesten som å være på en rus. Det gjør så mye med både tankegangen og kroppen, i likhet med alkohol og narkotika. Om jeg skulle beskrevet ''rusen'' depresjon ville jeg skrevet noe som dette;

''Depresjon kan komme sakte eller fort og når som helst. Tankene styres til å tro at du er mye svakere enn hva du egentlig er psykisk og det er lett å føle seg alene uansett hvor mange du er sammen med. Kroppen føles utmattet og sliten. Små ting som å gå på do, dusje, spise eller stå opp av sengen kan føles som å klatre den største fjelltoppen. Du kan også få en tomhetsfølelse. Dette gjør deg gjerne veldig ubrydd og ofte blir du bare sittende å stirre ut i luften uten å røre en muskel.''

Jeg hater det! Det å være syk på denne måten er så vanskelig for oss som har kjempet lenge. Vi blir ekstra fort sliten og gir gjerne litt opp i perioder rett og slett fordi det er for tungt. Vi trenger å bli tatt seriøst og vi trenger mennesker rundt oss som er villig til å kjempe litt sammen med deg.

 


I dag tenkte jeg å slappe av ''hjemme''. Jeg gjorde noen treningsøvelser da jeg sto opp, og har faktisk gjort det hele tre ganger allerede i dag (ikke så mye hver gang, vel og merke). Matlysten er ikke på topp og røykpakken begynner å gå tom, så tenker jeg gror fast i sofaen med datan på fanget i hele dag med fuglekvitter i bakgrunnen. Har faktisk vært våken i 8 timer, mens han jeg bor hos sto opp akkurat nå. Glad noen klarer å sove bort dagene i alle fall. 

Jeg lever for håpet om en bedre dag i morgen, og skal fortsette på samme tanke hver morgen jeg våkner og er litt tung til sinns. 
Håper dere får en bra dag med mye kjærlighet og gøy! 

 

 

 

Ut i regnet

 • 04.08.2014kl.11:43
 • ( 1 )

 

Jeg klarer aldri å finne noe energi til å prøve å komme meg ut døren eller være sammen med mennesker når kroppen og sinnet kjennes tungt. Likevel er jeg klar til å gjøre et forsøk i dag.
Etter jeg er ferdig å sminke meg (og håret er tørket) tenkte jeg å sette meg på buss og tog inn til Oslo. Selv om regnet pøser ned og lynslagene blinker i vinduet, har jeg troen på at jeg skal klare det. Jeg har fått tak i litt penger til mat endelig, og kan ikke vente med å spise. 

Skal møte kjæresten litt senere når han er ferdig på jobb, så frem til da tenkte jeg å chille med en øl sammen med en god kompis.
En titt innom gårdagen

 • 03.08.2014kl.11:57
 • ( 0 )

 

Været i går var veldig skiftende mellom alt fra sol til regn. Skyene på himmelen var så store og mørke et lite stykke unna, men løste seg som regel opp da dem nermet seg. Temperaturen var i alle fall noen hakk for fuktig for meg, så gikk rundt å svettet og var klam hele dagen.
Jeg tok meg turen inn til Oslo og brukte hele dagen ute sammen med kjæresten. Vi var i forskjellige parker, så mange utrolig kule og skumle ''kunsverk-statuer'' og ikke minst utsikten vi hadde mestparten av tiden.  Desverre hadde jeg en litt sliten dag i går og kjenner på at det ikke har sluppet taket helt ennå. 

Likevel var det en koselig dag. Jeg elsker å tilbringe tid med mennesker som han. Personer du kan si rett ut til hva du mener, en du føler deg 8763893% komfortabel med (bortsett fra at han omtrent må gå en kilometer bort samtidig som han ser bort og holder seg for ørene om jeg må tisse ute. Jeg klarer bare ikke ha han i nærheten, hehe) og en du bare har lyst å holde rundt hele tiden for å føle deg litt bedre. Er så utrolig tungt å tenke på at jeg faktisk ikke engang får sovet med han på flere uker bare fordi jeg ikke har egen plass å bo og han bor med mennesker jeg ikke har lyst å uttrykke meg om engang. 
Har sovet få timer både i natt og natten før. Jeg våknet så utrolig ofte uten å få sove igjen på en stund. Jeg kan være så trøtt at jeg omtrent ikke klarer å se hva som er rundt meg i rommet, men likevel ikke få sovnet igjen.  Så i dag håper jeg at jeg kan bruke til å bare være død og lat. Se om jeg har nok penger til en pose potetgull om jeg slår sammen myntene og restene på kortet, røyke og se på youtube videoer høres ut som en fin dag for meg !

 

Alltid tøffest om morgenen

 • 02.08.2014kl.10:11
 • ( 0 )

 

Jeg har lyst å si god morgen, men velger å la være. 
Jeg våknet rundt fire i natt og var våken en stund. Det var varmt og jeg fikk ikke sove. Etter litt trasking fram og tilbake på gulvet i stuen klarte jeg endelig å få sovnet litt igjen. Før klokken slo ni om morgenen, var jeg våken igjen og det var tungt. Jeg kjenner ikke noe energi, jeg orker ingenting, jeg klarer ikke være glad og jeg kjenner ikke på noe annet enn at litt mere søvn ikke hadde gjort så mye. Likevel sitter jeg her alene i den stille stuen. Med unntak av den lille undulaten i buret noen meter bort som av og til får lyst å ringe i bella eller plystre en kort melodi. 

Planene mine i dag er å dra inn til Oslo. Det er slitsomt, og været er ikke bra. Emilie kom til Oslo i går, så tenkte å møte hun før jeg må få vært litt med kjæresten som jeg har et ubehagelig stort savn for.  Jeg må jo klare å komme meg i dusjen, sminke meg, spise noe og finne ut hvor i alle dager jeg skal gå på bussen for å komme meg inn til Lillestrøm. Ågud, så sliten..

I går sendte jeg mail på rundt 12 hybler og leiligheter litt utefor Oslo, og satser på at i alle fall ên av dem føler jeg kan være en potensiell leietaker. Alt er så vanskelig uten et fast sted å bo. 

 

My old room

 • 01.08.2014kl.13:04
 • ( 0 )

 

Bodde to måneder i et kollektiv på Storo i Oslo fra juni til august. Laget en roomtour video til dere, men på grunn av ingen nett har jeg ikke fått lastet den opp før nå. 

 

Sommermåneden

 • 01.08.2014kl.11:34
 • ( 1 )

 

Av en eller annen grunn har jeg alltid tenkt på august som hoved måneden for sommeren. Etter hva jeg har skjønnt er det visst når august kommer, at sommeren begynner å bli over. Jeg velger å gå for min egen idè og skal fortsette å kose meg med sommer. 

Jeg våknet littt tidlig i dag, og har tatt alt veldig rolig. Planen var å jogge meg en tur, men tenker å heller kjøre litt øvelser her hjemme. Magen begynner å bli veldig ''slapp'' og vil generelt bare bli litt smalere og tynnere. Jeg føler er konstant press på å være finest mulig slik at kjæresten kan være stolt over å gå rundt sammen med meg. Jeg håper ikke jeg er den eneste som tenker den veien. En annen ting jeg ikke har fortalt dere er at jeg er blitt blond ! Dere som følger meg på instagram vet nok dette allerede. Dere vet vel i grunn det meste av hva jeg har gjort i det siste om dere føler meg der.
Sitter å leter etter plass å bo nå, men det er ikke så lett alene. Med min lille inntekt klarer jeg ikke betale massemasse tusen selv, og det er egentlig litt trist. Er så utrolig mange fine på rundt 8-10 000, men med bare ett soverom er det ikke så mange muligheter. Får lete litt videre før jeg kjører på med litt trening.
 hits