Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Utvide øret?

 • 30.09.2012kl.16:15
 • ( 2 )

Heihei alle søte små barn og store, stygge voksne (tulla...) ! Jeg kan ikke fatte hvor fort den her uken har gått, det er helt utrolig. Nå har jeg bare 2 dager (?) igjen på jobben, så er det tilbake til det livet jeg liker å leve. Blir hjemme hos Tomme i noen dager etter det, så drar jeg innover til Harstad og ligger hos pappa. Og etter det tar jeg flyet nedover for å være i Drammen en stund hos kjæresten min. Bare gledelige ting å se fremover mot nå, happy life !

Vi har besøk av en kompis akkurat nå (faktisk ikke Martin, så overaskende nok har jeg funnet ut at jeg har en ekstra venn! :-)), og litt senere skal vi gå bortover til han hvor jeg har sakt ja til å ta oppvasken hans. Er jeg ikke bare sykt snill? Jo, det synes jeg også, haha. Ellers er det vell som søndager flest; chill. Ha en strålende dag videre, og hør på mye musikk ! Det letter alltid humøret i den retningen du ønsker ♥


Slipknot  ♥

 

 Og så er det mange som har spurt i det siste om jeg har utvidet ørene. Så jeg svarer bare her så dere får dere med dere om det er flere som lurer på det samme. Jeg har utvidet til 4mm (?!) og det er i venstre øret. Jeg har ikke hadd noen problemer og det gjr litt vondt. Jeg synes i alle fall det gjør vondere enn å ta piercing, men alle er forskjellige. Har planer om å utvide til ca 10 mm, men jeg er utrolig treg med å gidde å gjøre noe som helst for tiden.

http://www.formspring.me/Emiliegr

Bildespam

 • 30.09.2012kl.14:02
 • ( 1 )

1Er på mini-pc'n min nå for første gang på flere måneder. Den andre datan jeg bruker til vanlig ble aldri ferdig med oppdateringen så jeg ga opp ventingen. Sto på 2% i ca en time, så dere skjønner greia !  Synes det var litt gøy å se tilbake på noen av bildene som lå her. Tenkte jeg like godt kunne vise noen av den frem til dere ! Tenk hvor forskjellig jeg har sett ut. 

bbbbbInspo of the day #4

 • 29.09.2012kl.13:44
 • ( 2 )

God morgen. Håper dere ikke er bakfulle og dårlige etter gårdagen. Mine tanker går til dere ♥
Fikk servert omelett til frokost, og nå chiller vi med two and a half men. Martin og *husker ikke hva han het* dro for ikke så veldig lenge siden så nå er det bare jeg og Tomme som sitter her. Alt ordnet seg i går, så jeg ble til slutt i godt humør og slik håper jeg det holder seg. Nå tenkte jeg å legge ut litt inspirasjon mens jeg tar meg en røyk. Ha en super dag.

Replay  Facebook  We are born wet,naked and hungry.Then things get worse.

colorful | Tumblr  Tumblr  *.* I world *.*

colorful | Tumblr  night sky ★  Tumblr

Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting  Pinnwand-Fotos  (1) Pinnwand-Fotos

̲̲B̲̲l̲̲a̲̲c̲̲k̲̲O̲̲u̲̲t̲̲ .♕  Little words big meanings...  Satanic Barbie Doll

Eliane Artes Artesanato  Little words big meanings...  Üzenőfalra feltöltött fényképek

Nå får vi snart besøk av en kompis av Tomme. Vi snakkes senere alle søte folk !

Litt lykkeligere

 • 28.09.2012kl.22:19
 • ( 4 )

Jeg vet jeg sa bloggingen kom til å bli lagt på hylla resten av dagen. Men jeg ser at klokken faktisk er over ti allerede. Derfor bestemte jeg meg for å stikke innom for å fortelle at jeg tror det kommer til å bli bedre nå snart. Var mulig at Martin kunne komme på besøk en tur, så da slipper jeg å være alene (Vet jeg ikke har fortalt dere dette. Men Tomme er ute å drikker og moren er i byen, så jeg er hjemme alene). Jeg kan desverre ikke si hva som er galt denne gangen, og det beklager jeg for. Noen ganger må vi bare akseptere at enkelte ting må holdes hemmelig.....desverre.

     

     

De fire bildene årer skriker jeg på. Legger dem ikke ut for å få oppmerksomhet og buhu det er så synd i meg. Alle feller noen tårer i blandt, noen oftere enn andre. Jeg mener det er helt naturlig selv om jeg må innrømme att man faktisk ser utrolig stygg å sliten ut når man gråter, hihi. 
Så til slutt så jeg egentlig bare ut som en klovn, og valgte derfor å fjerne sminken. Så nå sitter jeg som dette å venter på svar på om Martin kommer eller ikke;

     

     

Vi blogges i morgen søtiser. Er veldigveldig glad i dere !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Heiheihallo

 • 28.09.2012kl.21:16
 • ( 1 )

Informerer bare om at jeg ennå lever, haha. Blir nok ikke så mye mere blogging i dag. Beklager virkelig for at jeg er som jeg er nå. Veldig glad i dere ! ♥

 

     

Alle dager er ikke like

 • 28.09.2012kl.17:29
 • ( 4 )

Beklager veldigveldig mye for at jeg nå har en liten periode nå. Jeg håper for allt i verden at jeg klarer å fikse humøret mitt til senere i dag. Jeg er så sliten av dette...

http://www.formspring.me/Emiliegr

Inspo; Hello kitty

 • 27.09.2012kl.21:27
 • ( 2 )

Untitled   cat « The Cupcake Blog   Jinxi Boo - Jinxi Boo

**♥Ivy Wiesi♥**   Cute · Kawaii | Blog everything kawaii cute - All about Hello Kitty to Rilakkuma and every kawaii cuteness.   Hello Kitty!

BarbieSexy ∞   Nike Hello Kitty Nikes Dunk Shoes For Girls | Colorful Nikes   So this is when we finally learn the real meaning of? | julibabbby on Xanga

hello kitty | Tumblr   Pumpkin Pie & Autumn Leaves~   Aline Visotto ? ზ

Oppdatering ..

 • 27.09.2012kl.19:45
 • ( 0 )

Jeg tror en av de beste følelsene i verden må være når du kommer hjem fra jobb og legger deg ned i senga å slapper av mef en røyk.  Jeg pleier i alle fall å gjøre det hver dag. Nå er vi netopp kommet hjem fra en liten tur i byen, og tenker meg at det ikke blir så veldigveldi lenge til vi faktisk legger oss. Blir ikke s¨å veldig sent i alle fall !

 
Godis

 • 27.09.2012kl.11:18
 • ( 2 )

Har vært våken siden klokken halv ni, selv om jeg ikke begynner på jobb før 12. Noen som vet hva jeg kan gjøre for å såve litt lengre om morgenen? Våkner jo tidlig uansett nårtid jeg legger meg, sykt irriterende. Men da har jeg i alle fall fått god tid i dag til å sitte i sengen å lese gjennom det samme om og om igjen på facebook. Folk som er på skolen er så kjedelig. Dem sier liksom ikke noe interessant i statusene slik at jeg kan lese det, fml.
Var netopp på butikken å kjøpte meg potetgull, brus og pops ♥ Skulle sjekket klokken før jeg gikk da, for jeg får bare 15 min på å spise det, så må jeg begynne å gjøre meg klar til å gå opp på jobb.http://www.formspring.me/Emiliegr

Flyet er bestillt

 • 26.09.2012kl.17:26
 • ( 3 )

På tide å slenge ut et innlegg før jeg glemmer det helt av ! Har faktisk tenkt at jeg skulle blogge helt siden jeg kom hjem fra jobb (halv 2 tiden...). Men plutselig begynte picasa å fucke seg opp, så jeg fikk ikke lastet inn noen bilder på datan. Og når jeg slo datan av var det fikset når jeg kom på, men da hadde jeg såklart helt glemt av bloggen, haha. Rare meg... Men nå sitter jeg her igjen. Med musikken i bakgrunnen, Tomme ved min side og datan i fanget. Senere skal jeg ta bussen til byen for å møte Martin der. Når vi er ferdige i byen kjører han meg hjem igjen til Borkenes. 

Har faktisk bestillt flybilett i dag, så nå gleder jeg meg myyye til jeg setter på på flyet for å besøke kjæresten nede i Drammen, hærlig liv ♥  

Og her var de obligatoriske ''meg i dag'' bildene.

Ha en super dag videre, så snakkes vi kjære medmennesker !

Trøtt...

 • 26.09.2012kl.08:38
 • ( 0 )

I dag er jeg (til en forandring)  så utrolig trett at når jeg skulle sette meg opp i sengen, mistet jeg balangsen, og datt ned igjen. Hahha. Akkurat nå skaulle jeg bare slenge ut en morgen innlegg før jeg går på jobb. Må faktisk gå om 10 minutter selv om jeg fortsatt sitter i trusa foran datan. Eneste gangen jeg har røyst meg fra senga, er når jeg skulle lå på lyset. Regner foressten med at jeg ikke er ferdig før 2 i dag. Så ha en super dag alle sammen, så glad i dere !


Video; smokey eye

 • 25.09.2012kl.17:14
 • ( 1 )

Litt ''andre'' bilder av meg

 • 25.09.2012kl.15:13
 • ( 3 )

Jeg sa jeg skulle ta nye bilde av meg når jeg hadde dusjet, så nå er det i box. Jeg synes alle bildene av meg ser omtrent lik ut. Regner med det er fordi jeg alltid er på sammen plass og i tilegg alltid bruker de samme uttrykkene. Så denne gangen tok jeg bildene på badet. Har i tilegg spillt inn en liten mini- videoblogg til dere. Viser hvordan jeg sminker øynene mine slik som jeg har gjort i dag.  Den er ferdig redigert, og klar til å komme ut, men jeg venter til litt senere likevell.

Regner med Tomme kommer hjem om bare noen få strakser, så da blir det butikken. Har ikke spist ennå i dag (har vært oppe siden 08:30), så begynner å romle høyt i magen min nå.   Er alltid en dårlig idè å dra på butikken når man er sulten... bruker alt for mye unødvendige penger. Må huske at jeg skal bestille flybilett senere i dag også ! Må jo fly ned å besøke kjæresten min snart, hihi ! ♥
Til dere som har spurt; Her ser dere hvordan arrene vises etter piercingene i overleppen. Er flere måneder siden jeg fjernet dem, så vises ganske godt. MEN...Jeg angrer ikke på at jeg tok dem i det hele tatt ! For så vidt ikke angret på noen av dem jeg har tatt :)

Dere må ha en ufattelig fin dag videre, så snakkes vi senere bl.a. når jeg legger ut videoen. Glad i dere søtinger. 
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Avslapping

 • 25.09.2012kl.12:40
 • ( 2 )

Hadde egentlig tenkt å skrive god morgen i dette innlegget, men plutselig gikk det opp for meg at det faktisk finnes mennesker som orker å gå på skole. Derfor går jeg for god dag heller ! Er akkurat ferdig på jobb nå. Var deilig å få av seg arbeidsklærne å hive på seg en stor t-sjorte mens jeg venter på å bli litt kvikkere (er sykt lat akkurat nå). Når energien kommer tilbake skal jeg gå i postkassen for å se om frikortet er kommet, så skal jeg hive meg i dusjen og når Tomme kommer hjem må vi på butikken.

Møtte faktisk pappa da jeg var på jobb. Jeg jobber som  vasker og han jobber på søppelbil, i tilegg bor vi 30 min unna hverandre, så var litt gøy att vi møttes random på gata. Koselig i alle fall. Jeg ser han alt for lite. Kansje jeg skulle ha invitert megselv på middag der en dag, hihi. 


Har som vanlig ikke sminke på meg når jeg er på jobb, og kvisene har IKKE gitt seg.  Skjønner ikke det der med at det plutselig skal kåmme sånn 10 STORE kviser i ansiktet mitt, når jeg ikke har brukt å hatt så mye. Derfor får dere bare bilde av resten av meg, hihihi. Skal fixe et ordentlig bilde når jeg har fått dusjet og sminket meg senere i dag !.
Så om noen av dere her inne follower meg på forsmpring må jeg bare si tusen takk ! Har 247 followers, og det betyr mye for meg !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Ta meg med

 • 24.09.2012kl.20:13
 • ( 1 )

Nå som sommeren offesielt er over og vinteren begynner å nerme seg (face the fact), merker jeg at humøret synker litt. Jeg vill ikke ha sne, kulde og være innpakket i klær. Jeg vil ha varme, sol, bading, soling, koselige middager, shopping i jalla-boder og alt annet som hører med til en syden-tur. Tenk på eldre mennesker som har leilighet o.l. nede i f.eks. Spania, Tyrkia, Bulgaria, u name it. Dem kan være i Norge om sommeren når det er varmt ( det er i alle fall meningen det skal være varmt, men skuffer veldig. Spessielt her oppe i nord), og så kan dem dra ned i varmere strøk mens vi har vinter her hjemme. Og det å tenke på at mamma skal til Tyrkia på torsdag gjør det ikke noe bedre. Heldigvis trenger jeg ikke være sjalu på henne, siden hun skal på sånn treningstur. Jeg vill mye heller være i kalde norge, enn i ett varmt land å trene hele dagen, æsj. Tenk så irriterende det er å være under 18....

Håper dere som allerede har bestillt en tur utenlands skjønner hvor mye jeg misunner dere !

F u c k 0 f f       LOVE BY MATILDA -   

Tumblr_m1b54upcqq1qb27l5o1_500_large

Facebook       imgfave - amazing and inspiring images

Mariiie.       Jill Vdm

Ocean_large

Huff

Inspo of the day #3

 • 24.09.2012kl.17:08
 • ( 0 )

Hei igjen dere ! Jeg er litt i blogge-slaget nå. Prøver å utnytte det så bra jeg bare kan, slik at jeg få både blogget mye i dag og lagt inn et far forhondsskrevene. Her kommer i alle fall sagens inspirasjon; Har dere foressten tenkt på at når det er dagens inspo forklarer det mye om hvordan man har det den dagen ?

 

photographs and memories       Tumblr   

Tumblr        (1) Tumblr 

Фотографии Ранимый ? | 8 альбомов      hot, beaty, beautiful, black - inspiring picture on Favim.com

black white, keane, text - inspiring picture on Favim.com         Gravity Hurts

Fannt ut av spillet

 • 24.09.2012kl.16:57
 • ( 0 )

Som jeg fortalte om i et innlegg litt lengre ned her, så hadde jeg nesten klart å runne bubble witch spillet på facebook. Trodde jeg i alle fall. Jeg klarte nemlig den banen, og vet dere hva som skjedde? Det kom opp et helt nytt brett !!

 

 Så nå står jeg såklart fast igjen, som vanlig. Det var faktisk litt skuffende at det ikke var ferdig. Nå må jeg sitte å vri hodet mitt mange gangen igjen, fordi jeg ikke klarer å legge fra meg spillet uansett hvor kjedelig det er. ... Jaja, lykke til til meg da ! Ha en suuper dag videre. Kommer snart ut med dagens inspo ♥

Mistet septumen

 • 24.09.2012kl.16:17
 • ( 1 )

God dag alle sammen !
Måtte begynne 30 minutter før jeg egentlig skulle, på jobben i dag. Dermed ble det ingen sminke eller frokost. Har faktisk ikke spist noe i dag, og i går spiste jeg bare èn brødskive , huffda. Jeg måtte innom miljøstasjon for å hente noen mopper og tuer til jeg skulle vaske på rådhuset i dag. Da jeg var ferdig der klarte jeg på en eller annen måte å miste septumen ut av nesen?! I tilegg var det inne på et slags ''garasje'', så var umulig å finne den på gulet der inne. Lå serriøst på alle fire å lette etter den, men måtte gi opp etter ganske kort ti, siden jeg allerede var litt sent ute. Begynnte faktisk allerede da å grue meg til å måtte stikke på nytt. Vsr helt sikker på at den skulle gro igjen.
Da jeg var ferdigvasket på rådhuset skulle jeg legge inn nye tuer, og da datt den på gulvet.  Snakk om flasks !   Skjønner fortsatt ikke hvordan den kunne havne blandt tuene, jeg var jo så sikker på at jeg hørte den datt på gulvet når jeg msistet den. Jaja, skal ikke klage i alle fall !

 

                  


 Var godt å komme seg i dusjen når jeg kom hjem. Er så deilig når du står å nesten brenner deg på vannet ♥  Tomme er så snill å har hentet meg mat nå, så skal spise den mens jeg venter på besøk av Martin ! Har orden flere innlegg nå, så denn uken skal bloggingen gå bra tenker jeg ! I tilegg har jeg endelig klart å sette kamera på lading. Har vell sakt jeg skulle gjøre det i rundt en uke nå, ahah !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Siste level

 • 23.09.2012kl.16:28
 • ( 1 )

Som dere vet er jeg superduper god på å bruke tiden min til å spille bubble witch saga på facebook. Og nå i det siste har jeg kommet meg helt til level 170, som ser ut til å være det siste levelet. Gleder meg til å kunne si at jeg har runna hele spillet !Ellers er det søndag i dag (no kidding), så planene er rolige (no kidding... igjen). Sånn helt 100% særr... jeg har absolutt ingenting å blogge om. Jeg har et grusomt kjedelig liv ! Så jeg tar meg rett og slett en liten pause i dag, slik at jeg kan få samlet opp litt innlegg til neste uke. Håper dere får en super dag, store og små ! ♥

http://www.formspring.me/Emiliegr

Drama-queen

 • 22.09.2012kl.18:58
 • ( 0 )

Er sikkert mange av ders om allerede har startet på flaska, mens jeg sitter her som jeg har gjort i hele dag. Jeg hører på musikk, sitter i sengen med datan og spiser bamsemums og druer. Jeg har funnet ut at det var på tide å slutte å drikke en periode nå, for å unngå det samme som alltid skjer, DRAMA. Ja, jeg innrømmer det; jeg er en skikkelig drama-queen i fylla ! Og ingen vill drikke med noen som alltid lager drama, det vet jeg selv.

Chillet bare sammen med Tomme og Martin hjemme i går. Så litt etter midnatt dro dem inn til byen for å drikke, og da tok det ikke mange timer før jeg var i seng.
Og akkurat nå sitter jeg bare å venter på at Haakon skal komme hjem  ♥

 

Har 'desverre ikke tatt noen bilder av meg selv de siste dagene (med go grunn egentlig.... har fått så sykt mye kviser i det siste !), så dere får bilder av Martin og Tomme fra i går.


Inspo; Hair

 • 21.09.2012kl.10:12
 • ( 0 )

//Alle bildene er hentet fra weheartit//

 

God morgen alle sammen. Jeg har fått en utrolig stygg uvane. Hver morge før klokken 9, må jeg nemlig tisse, og når jeg har gjort det er jeg ikke trett nok til å legge meg igjen. På en måte er det jo lit bra at jeg klarer å få med meg mye av dagen, og i tiegg får jeg slengt ut et lite innlegg til dere på starten av dagen. Har sminket meg, så trenger bare kle på meg så er jeg klar til å gå ut døren. Var ikke helt sikker på når jeg skulle begynne i dag, men kan tenke meg det blir rundt 11 en gang.
Og jeg vet ikke om jeg har sakt det, men i den jobben jeg har nå,  er jeg bare vikar for ett par stykker som er syke nå. Så planen var bare att jeg skulle obbe denne uken, før vi fikk se om det trengtes noe mer osvosv. Men nå har jeg fått fikset litt neste uke også, blir godt !

Men siden det nå er morgen, skal jeg spre ut litt hår- inspirasjon til dere ! Fikk foressten netopp vite at Martin kommer å er sammen med meg til jeg skal på jobb ! Koselig å slippe å sitte alene.

rihanna | Tumblr   Facebook   yfrog - Little Monster?s Photos - @Weird0_0Monster

Facebook   random :: 13E27EB1-6D67-49F0-B565-15C6124CEDF0-1676-0000013AB5FBBF37_zpsabd408f7.jpg image by dano_059 - Photobucket   Life would be black and white with out dance

Hair   ♥   Dyed hair

Dyed hair   Wall Photos   hair

Håper alle får en super start på dagen !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Er jeg for kjedelig for dette?

 • 20.09.2012kl.18:30
 • ( 2 )

Innså etter mye om og men at det var på tide å slenge ut et innlegg til dere. Som vanlig gør jeg ikke noe spennende for tiden. Soving, jobb og ellers er det bare chilling og skype. Jeg begynner nesten å tro at jeg har et for kjedelig liv til å blogge? Jeg skal i alle fall ikke gi meg helt ennå. Er fortsatt en stor glede å dele denne kjedelige hverdagen min med dere ! Martin er innom på besøk akkurat nå faktisk, og han er vell så og si den eneste personen her jeg har kontakt med f2f bortsett fra Tomme, som jeg bor sammen med. Jaja, hva skal men gjøre med det? Ingenting, livet er godt når det er chill !

 

Dette er det eneste bildet jeg har tatt av meg selv i dag, så det får duge. Det var før jeg dro på jobb, så er tidlig om morgenen dette !http://www.formspring.me/Emiliegr

Morning music

 • 20.09.2012kl.10:10
 • ( 2 )

Gd morgen alle sammen. Jeg var våken allerede før klokken halv 9 i dag. Jeg voknet nemlig av at septumen var forsvinnet, og fikk panikk for at den skulle være grodd igjen. Derfr tok jeg med meg en annen piercing ned å satte den i. Desverre er jeg en person som ikke får såve når jeg først har våknet, så var bare å sette seg ned med musikk å røyk og vente på at jobben skal begynne. Kan tenke meg at det ikke er så veeldig lenge til jeg skal gå ned  sminke meg nå.

Tenke jeg skulle dele litt rolig morgen musikk til dere. Jeg har selv hørt på denne nå sikkert 10 ganger på rad, og blir aldri lei. Vet at det er en trst sang, men den er så rolig å avslappende. 

Håper alle sammen har hatt en super morning, og nå er klar til å ta denne dagen imot smilende ! Det skal i alle fall jeg gjøre ♥
 http://www.formspring.me/Emiliegr

God natt alle små

 • 19.09.2012kl.23:14
 • ( 1 )

Ville bare stikke innom for å ønske dere alle sammen en kjempegod natt ! Håper dere får såve kjempegodt og trygt i natt, er så glad i dere alle sammen ♥
Og mitt obigatoriske ''sånn ser jeg ut i dag'' bilde. Kan jo ikke gå en dag uten å vise dere hvordan jeg ser ut. Dere kommer jo hit for å lese om meg, og da regner jeg med dere forventer bilder. Skyper bare med Haakon akkurat nå, så blir det vell senga om ikke så aaalt for lenge kan jeg tenke meg. God natt !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Korn - Twisted transistor

 • 19.09.2012kl.19:55
 • ( 0 )

Jeg hater

 • 19.09.2012kl.14:36
 • ( 1 )

- At hårene man barberer bort kommer så  utrolig fort ut igjen

 

- Når noen ikke tørr å gjøre det dem selv vil, men heller velger å høre på foreldrene sine til en hver tid. Da blir du værende et englebarn, og får ikke oppleve hvor fantastisk det er å gjøre akkurat hva du vil og leve livet. Yolo liksom


- Vinteren. Det er kaldt, vått og du må pakke deg inn i hele klesskapet for å holde deg litt varm. Sommeren er min tid !

 

 

- Å ta buss alene. Jeg får alltid helt panikk og tenker ''hva om det ikke er flere sitteplasser igjen? Hva om det er feil buss? Hva om det koster mer enn jeg tror? Hva om bussruten viser feil, og bussen ikke går likevell?''.  Dette gjelder også tog, fly og alle andre transport metoder. Såååå flaut


- At det står at du har masse strøm igjen på mobilen, så du dropper å lade den før du drar ut. Men når du er ute blir den såklart tom etter bare noen timer.

 

- At smilefjesene på skype beveger seg. Altså om du sender en '':D'', så begynner den fra '':)'' og smiler mer og mer til det blir rett. Og den slutter aldri heller !!! :@

    

- Å gå i stramme klær ! Om du har noe stramt på overkroppen, føler du at alt av skavanker vises så utrolig godt ! Og om du har f.eks. en stram dongeri - bukse på deg, får du sideflesket på magen til å henge over buksa forr faen, er ikke alle her i verden som er like tynn. I tilegg er det bare rett og slett ubehagelig å gå med !

Svar på spørsmål

 • 18.09.2012kl.21:18
 • ( 2 )

Er du og Mårten venner nå?
Vi har vell egentlig aldri vært uvenner, så ja vi er venner. Har vært sammen med han etter vi slo opp også, faktisk. Og så er det et par meldinger en sjelden gang for å høre hvordan det går ! 

Kan du lage sminkevideo?
Har netopp gjort det i grunnen; 

 

 

Hvordan sminker du deg?
Se over, lille søte deg 

 

Hvilket dyr har du lyst på?
Ape eller tiger.... Et litt mer realistisk alternativ kunne vært katt, mus og edderkopp 

Tumblr     Mysterious girl misunderstood...

Things Happen To Be .     Serial Killer.

 

Hvordan har du det der du bor nå?
Har det supert her ! 

 

Savner du Mosjøen?
Savner ikke selve plassen noe særlig,nei. Men folkene der nede , åhhhhh, dem er gode å ha !! 

 

Hvor gammel var du første gangen du hadde sex og hvor?
Jeg var 14 år, og det var hjemme hos han oom det var det du mente. 

 

Kutter du deg ennå?
Er så utrolig stolt over å kunne svare nei her ! Har ikke kuttet meg på flere måneder !!! ♥ 

 

Mener du selv at du er ''emo''?
Neeei :-) 

 

Er du forelsket?
Tror kansje jeg begynner å bli det,ja 
 

Hva er egentlig greia med deg og han du bor sammen med?
Er vell ikke så stor greie med det. Vi er venner som bor sammen, hihi. Vi er ikke kjærester og holder ikke på.

 

Hvor mye veier du nå, siden du har nevnt at du har lagt på deg mye i det siste?
Akkurat nå er jeg faktisk kommet til et pungt jeg ikke trodde var mulig. Jeg ønsker nemlig ikke å si det. Så nå begynner bjellene mine å ringe om at det er på tide å gjøre noe med det. 

 

Må du fjerne piercingene når du jobber (siden du bare vasker)?
I grunnen trenger jeg ikke det. Men vi vasker på eldrehjem og slike ting i tilegg. Og som vi alle vet er vell ikke gamlinger så glad i slike ting. Jeg fjerner derfor den i leppen og septumen, mens jeg beholder den i nesevingen. 

 

hvorfor blogger du?
For jeg bare elsker hele greia med det 

 

hva liker du med å blogge?
Dere !! 

 

hvor i verden har du mest lyst til å reise til?
Thailand må vell det bli 
 

hva er din favorittmat?
Tacooo (vel og merke med bare ost og kjøtt inn i )! 

 

hvor redigerer du bildene dine?
Picasa 3 bare  

Anbefaling; juice

 • 18.09.2012kl.19:01
 • ( 2 )

Om dere liker juice, så liker dere denne ! Smaker hærlig

 


Spille fotball

 • 18.09.2012kl.17:09
 • ( 4 )

Tomme kom smilende hjem med en fotball han hadde fått luft i.Så vi skal faktisk (les: Vi som i at jeg også skal være med !!!) på fotballbanen etterpå for å spille. Skjønner fortsatt ikke at jeg går med på å gå ut i frisk luft. Håper for all del det blir litt forfriskende, kan nesten ikke huske hvordan frisk luft var. Jeg er rett og slett helt grodd fast i sengen her... IKKJE BRA
Jeg er faktisk egentlig litt sint på meg selv nå. Jeg skulle ikke ha dusjet da jeg kom hjem fra jobb. Om jeg hadde droppet det kunne eg tatt forballspillingen som en treningsøkt og gjort meg selv skikkelig svett (hyggelig info, hva? Men jeg har rett og slett ikke ork til å dusjen enda en gang i dag, håret tåler det ikke. Så får bare spille litt rolig, og heller bli andpusten ! 


Meg i kjent stilling. Bubble witch på skjermen og mellemelle på telefonen. Rart jeg legger på meg ?!Jeg har flere blogg-innlegg som skal ut senere i dag, så husk å komme tilbake til senere søtiser ! ;*
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Lurer du på noe?

 • 18.09.2012kl.15:43
 • ( 13 )

Var en liten søt fugl som hvisket meg i øret på formspring om jeg kunne ha lagt ut en video der jeg svarer på noen enkle spørsmål som jeg tror dere lurer på, og det skal jeg gjøre ! Men før den tid tenkte jeg at jeg skulle ha en mini-spørsmålsrunde. Er faktisk flere måneder siden jeg hadde en sist. Så kan jo fort hende det blir litt nye spørsmål nå som jeg er flyttet til en ny plass, har fått meg jobb, og livet mitt rett og slett bare er litt annerledes enn sist gang. Så om du lurer på noe, rop ut ! :D Kommer til å svare på spørsmålene allerede i kveld, så er viktig å få ut alt dere lurer på nå med en gang.

Jobbjobbjobb

 • 18.09.2012kl.09:44
 • ( 0 )

I dag tar jeg en liten vri, og blogger tidlig om morgenen. Jeg skal springe på jobb om bare knappe fem minutter nå, så rekker akkurat å pusse tennene. Håper dere får en super dag mens jeg er på jobb, så snakkes vi senere ! Ta vare på dere seelv !Byen

 • 17.09.2012kl.15:42
 • ( 0 )

I dag tenkte vi å gjøre noe annet enn å bare sitte inne. Tomme er ikke like stor fan av å chille, som meg. Så bussen går om bare 30 minutter, og Tomme er faktisk ennå i dusjen. Håper vi rekker denne bussen, så vi slipper å vente så lenge. 
Nå som jeg er begynt å jobbe må jeg på politistasjon å ordne meg politi attest til dem. Og jeg beklager så utrolig mye for at jeg ikke har vært så piff på bloggen de siste dagene (eller ukene?), og jeg prøver virkelig å blogge bra til dere. Er bare så vanskeli å komme med noe nytt å skrive om når jeg faktisk bare sitter i sengen og skyper fra han er ferdig på jobb til vi legger oss. Skal prøve å huske å ta med lille-kamera inn til byen i dag, så kansje jeg får tatt noe annet enn bare webcamera bilder, for det er ikke favoritten deres vet jeg !

Som vanlig blir det webb-bilder nå også. Hadde netopp kåmmet ut av dusjen, så følte det sminkefrie trynet mitt passet seg bedre i mindre format enn på speilrefleksen, hihi;
       

       

       


http://www.formspring.me/Emiliegr

Første dag

 • 17.09.2012kl.12:48
 • ( 1 )

Nå er jeg akkurat ferdig med første dag på jobben, og jeg må bare innrømme at man faktisk blir sliten av å gå rundt å vaske. Så creds til alle vaskedamene her i verden ! I dag vasket vi på rådhuset. Og selv om ''uniformen'' er veldig formløs og lite feminin er den utrolig god å ha på seg, lucky me ! Klarer ikke å gå med klær som er ubehagelige, haha.
Nå er det på tide å springe ned å dusjen, så blir det fårikål til middag, hvor godt er ikke det?! Desverre ingen bilder av ansiktet mitt nå, verken sminke eller linser på meg. Ha en fin dag videre !

En person = stor forandring

 • 16.09.2012kl.15:51
 • ( 2 )

Det er så rart når du tenker over det. Hvordan humøret ditt skifter fra trist til glad og motsatt, på utrolig kort tid. Tenk deg at det er en person som klarer å styre dine følelser, hvordan hadde det vært? Du har ingen kontroll selv, og velger å legge noe så stort i noen andre sine hender. Nå kan dem bestemme hvilket humør du skal være i.
Slik er det å f.eks. elske noen, men det kan også skje gjennom forelskelse. Denne personen begynner å bety så mye for deg at det er omtrent det eneste du tenker på. Han kan gjøre deg så glad at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg engang, men han kan også gjøre deg så utrolig trist. Dette vill jeg dere skal tenke litt over der ute. Om dere først skal gi en annen person så mye makt ver degselv, tenk dere om mange ganger først. Han må fortjene det ♥

 

Jeg har for eksempel ikke tenkt noen negative tanker siden jeg fikk støtte hos min kjære. Alt her i verden kommer til å ende bra, man må bare bestemme seg for det.Ha en superdukper søndag alle sammen ! Er fryktelig glad i dere.
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Inspo; black and yellow

 • 15.09.2012kl.20:10
 • ( 1 )

Synes det er så utrolig fint med svart og gult sammen i antrekk. Må bare dele noen bilder med dere.

FA$HION & PRETTY THING$  KAYTURE  Fashion Famous Style

Essence's World.  ny kavaj - fredagen - fridawiman  Tumblr

Search results for fashion on imgfave  Untitled #106 - Polyvore  Fuck Yeah, Fashion Girls!, Neon top

Aibina`s blog  Don't hate me cause I'm beautiful ✦  ///

Mere facebook spill

 • 15.09.2012kl.16:13
 • ( 3 )

God morgen !

Akkurat nå sitter jeg godt plantet under dyna. Martin spiller på ps3'en, Tomme følger godt med han, og jeg prater bare med kjæresten min på skype ! Fannt et dødskult spill (egentlig ikke) på facebook i ste. Du skal drive din egen butikk ved å selge varer, kjøpe inn nye og style inne i butikken. Blir faktisk en liten smule avhengig her.. IKKJE BRA


Dette er min jente. Synes hun er dødssøt !

           

Inspo of the day #2

 • 14.09.2012kl.16:18
 • ( 0 )

Astari Puspaningdyah / Pinterest  552129_260128990770833_763321497_n.jpg (462×348)  Новости

Accessories for Her / Mint Tights  Yeah, take me away.☮  [ L-❤-V-E ] GIRL

wed / Ruffled® | Tori + Austin?s Madly in Love Session  as long as you love me  love picture on VisualizeUs

Strapya World : Sanrio Hello Kitty Squishy Fruit Mascot Cell Phone Charm (Strawberry)  ThePinnkOrange  Prikbordfoto's

Som dere sikkert klarer å se på bildene er jeg i veldig godt humør for tiden. Vet at ikke alle andre der ute har det like bra som meg, og det er trist. Jeg unner alle å være like glad som meg akkurat nå. Mine besteste tanker går til alle dere som har det tøfft (Spessielt deg Sunniva U.♥)

Endelig

 • 14.09.2012kl.16:07
 • ( 2 )

Her er jeg igjen min søte små ! Har vært litt fraværende rett og slett på grunn av at jeg har vært lat. I tilegg har jeg skypet omtrent heletiden mens jeg har vært på datan (snakker med loverboyen min, hihi) . Men nå kunne jeg ikke sitte her å være lat lengre, så har en liten sak å fortelle dere. I dag var jeg nemlig nede å signerte kontrakten på min første jobb. Dere aner ikke hvor voksen jeg plutselig følte meg da jeg satt å fulgte med på alt hun forklarte meg. Alle disse arbeidsavtalene, taushetsplikt, time-tabell/skjema greier, politi attest osvosv. Begynner allerede på mandag, og jobber til og med fredag i første omgang. Heldigvis er det bare snakk om ca 2 timer om dagen, så det blir litt godt å slippe å våkne tidlig og i tilegg jobbe hele dagen, og til slutt komme hjem helt død. Nå må jeg bare få bestillt meg et frikort og politi attest, så er jeg good 2 go !

Jeg kommer til å bli verdens søteste vaskedame ♥

                 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Inspo of the day

 • 12.09.2012kl.20:53
 • ( 4 )

life fast die young.   Üzenőfalra feltöltött fényképek   ♥

Tumblr   Фотометки.ру - вдохновение искать тут!   Фотометки.ру - вдохновение искать тут!

colorful | Tumblr   Facebook   +18

Tumblr   Tumblr   Майли Сайрус - Miley Cyrus фото №556625

Kols *host-host*

 • 12.09.2012kl.13:53
 • ( 1 )

God morgen alle søte !
Fikk ikke såve før klokken 5 i dag. Grunnen til det var fordi pengene til Tomme hadde rullet inn på kontoen, og vi begge ble utrolig stalked på å dra til Oslo i helgen. Haha ! Barn, altså.
Nå skal vi snart inn til byen for å hente ut litt hstesaft blandt annet. Høres ut som om jeg ha fått kols, IKKJE BRAAA. 

Regner med jeg blogget til dere når jeg er tilbake igjen i kveld ! Bildene er foressten fra i går !! Da var jeg litt sliten å tretthttp://www.formspring.me/Emiliegr

If u know what I mean ;;

 • 11.09.2012kl.22:01
 • ( 0 )

Nå har vi netopp kommet hjem fra butikken. Jeg kjøpte meg juice, druer og agurk. Guuud, jeg er sunn i dag. Har funnet ut at det er på tide å roe litt ned nå. Har tross alt gått opp 5 kilo, bare i sommer !!! Det er litt for ille for meg. 
I morgen skal vi en tur inn til byen for å hente ut hostesaft til meg. Bestemor var så snill å sendte over resept til apoteket her i Harstad, er så glad i henne ! 

 


Nå skal jeg gå å kose meg med agurken, if u know what I mean ;;
SNAKKES !

7 grunner til å være singel !

 • 11.09.2012kl.16:26
 • ( 17 )

Jeg vet at slik naturen fungerer så ønsker jeg meg kjæreste når jeg er singel, og når jeg har kjæreste frister det å være singel. Derfor skal jeg minnne megselv på hvor godt det egentlig er å være singel. Og kan jo like godt dele mine tanker med dere. Kansje det er flere der ute som sitter i samme situasjon som meg !


FLØRTING
Nesten hver fest man drar på er det en eller annen (eller gjerne flere. Ja, jeg innrømmer det) gutt/gutter som ser litt extra fristende ut. Når du er singel kan du flørte, kysse, kline og kansje til og med gå ennå lengre, uten å gjøre noe ''galt''.

 

GJØR SOM DU VIL
Du slipper å allti måtte si ifra hvor du er og hvem du er sammen med. Det er såklart ikke allti dette må gjøres i et forhold, men nå snakker jeg ut ifra egene erfaringer. Bare det å kunne dra på besøk til en kompis uten å måtte opplyse om det (og ikke minst enten bli nektet eller stalket på meldinger) er utrolig deilig. 

Tumblr_m1z4rwzfgd1roj9ioo1_500_large

 

SOSIAL
Når man har en kjæreste har man lett for å bli usosial, og miste kontakt med venner. Spessielt i starten av et forhold er man mye sammen med hveradre, og da blir vennene fort litt glemt. Mens når du er singel har du tid til masse kvalitetstid med venner !

 

SEX - MAS
Gutter er spessielt opptatt av sex. Hvorfor aner jeg virkelig ikke. Jeg selv er ikke noe særlig glad i å bli maset på om sex 24/7, og derfor er det veldig befriende å være singel. Jeg er verken en tjener eller sex-dukke, så jeg klarer fint selv å si ifra når jeg ønsker å kose meg litt ekstra !!

Bith-keep-calm-slap-text-truth-favim.com-178688_large

550409_3166435289089_206889356_n_large

 

SJALUSI
Dette må være den største lettelsen med å være singel for meg. Jeg blir utrolig fort sjalu med en gang jeg hører at kjæresten min skal eller har vært sammen med noen jeg ikke stoler på. Uansett hvor mye jeg stoler på at kjæresten min ikke gjør noe galt, blir jeg utrolig urolig og får ofte sammenbrudd. Dette leder også ofte til krangler...

 

KRANGLING
Når man er sammen med kjæresten sin mye, kan småting den andre gjør irritere deg. Kan gi dere et eksempel; når jeg var sammen med den forrige x'en min var han syk en liten periode. Bare det at han hostet hele tiden gjorde meg gal. Derfor ble jeg utrolig sur på han heletiden. Og dette av en så teit grunn ! Jeg skjemmes over megselv.

 

ALENE-TID 
Hvor godt er det ikke å kunne gjøre akkurat hva du vil en dag ? Nappe øyenbryne, spille tv spill, sitte under dynen hele dagen eller ta masse bilder av degselv, dette er ting som er utrolig herlig å gjøre alene uten noen hengende over deg. 
Tumblr_ljzd9q6nqp1qiln3bo1_500_large

Music

 • 11.09.2012kl.11:46
 • ( 0 )

God tirsdagsmorgen alle sammen !
Jegdeler bare en liten sang med dere nå mens jeg ennå ligger i senga. Men nå har jeg fått ladet kamera, så blir bilder senere ! Hihi 

Tomt i hode

 • 10.09.2012kl.21:52
 • ( 0 )

Har ikke hatt så mye energi og overskudd i dag, og i tilegg har det stådd helt stille hver gang jeg har gått inn for å skrive ett nytt innlegg. Da mener jeg ikke en eneste idè altså!
Men nå som klokken begynner å nerme seg ti om kvelden, begynner jeg å innse at jeg ikke kan la vær å blogge når jeg faktisk sitter inne hele dagen, det blir bare feil. Har begynt å skrive på et par innlegg, men blir alltid bare halv-ferdig.
Har heller ikke orket å ladde kameraet (hvor mange dager har jeg ikke skullet gjort det nå?) 
Politiet ringte meg foressten netopp for å spørre litt om den gangen det ble bråk på fest. Vet ikke om dere husker det, men det var første natten jeg var russ i alle fall. Lillefingeren ble mest sannsynlig knekt (den er ennå skeiv) , og blåmerke på låret. Jeg prøvde å svare så godt jeg kunne, og håper det var til hjelp for dem !

                 

Så slik ser jeg ut i dag, haha. Føler man blir tvunget til å legge ut bilder av seg selv hver dag når man er en blogger. Enkelte dager kunne man virkelig latt være å vise ansiktet sitt til omverdenen. Slik som i dag når jeg bare har vært inne å sløvet !

Bilder fra vg1

 • 09.09.2012kl.17:15
 • ( 2 )

Jeg går gjennom arkivet fra 1 året på videregående. Og jeg må si at jeg har hatt en litt spsiell periode der ja! Ureolig gøy å se tilbake på uansett. Beklager de små bildene, men dem vill ikke laste seg opp større.I dag er det sløøøve dag !

Miss u

 • 09.09.2012kl.13:00
 • ( 2 )

Jeg savner min kjære forlåvede ! Love u vennen ! ♥ Siv Maren

 
Tpis; facebook-spill

 • 08.09.2012kl.20:34
 • ( 4 )

Det er sjeldent jeg finner meg nye facebook spill jeg blir helt opphengt i. For en god stund tilbake spillet jeg fishville heletiden, så gikk det ver til bubble witch og icy tower, mens nå har jeg funnet et spill som topper alle de andre spillene til sammen ! Det er så utrolig simpelt, men samtidig avhengighetsskapende og dødsbra !! Det heter Panda Jam og finnes her.

 

Biler jeg liker

 • 08.09.2012kl.15:15
 • ( 1 )

Jeg klarte å glemme video-innlegget helt av i går, selv om jeg hadde skrevet det ferdig. Kom på det da jeg satt på bussen, så ringte til Pv, og han var så snill å gå inn å poste det for  meg ! Takktakk Men jeg kom meg trykt hjem til slutt. Ble ikke mere blogging etter jeg kom inn døren, for jeg var rett og slett så sliten at jeg bare tok alt helt med ro. Er også såklart blitt forkjølt. Høres ikke bra ut !

Nå skal jeg skrive om noe jeg ikke har skrevet om på bloggen før (tror jeg), og det er nemlig hvilke bilder jeg liker !
Vet mange av dere (spessielt gutter) kommer til å bli skuffet over meg nå. For jeg har ikke noe spessiell interesse av hvor fort bilene kan komme seg fra 0 til 100, eller hvor mye lyd den lager. Den eneste jeg brenner for med biler er utseende. Er likevell utrolig glad i å mekke på biler. Mange ganger når jeg er ute sammen med venner og dem ser en bil dem synes ser veldig bra ut, er jeg som oftest ikke enig. Jeg mener bilene må ha noe spessielt ved seg for at den skal kunne sees på som fin.
Må vell også legge til at mitt absolutte favorittmerke er Audi, og så kommer Toyota (ja,faktisk) på en veldig nær andre plass !

 

 
Audi r8 - Tror ingen i hele verden kan komme å si at denne bilen er stygg ! Bilen er lav og har mange spesielle detaljer, utrolig p0rn0 !

 


Audi Q5 - En litt større modell av Audi. Personlig elsker jeg store biler. Helst med litt oversize dekk.

 


Toyota gt 86 - Denne er akkurat på grensen til å skille seg ut. Den ser litt ''vanlig'' ut samtidig som den skiller seg ut. Veldig stilig

Drømmebilen min er en Toyota. Har sett den i byen en gang før. Den er stor, store dekk, og bake ser det ut som det egentlig skal være lasteplan uten at det er det på en måte. Jeg klarer ikke å finne ut hvilken modell det er. Har letet på nettet helt siden jeg så den (par år siden) og jeg har sport utrolig mange.
Hvilke biler liker du? 

Vide; den egentlige meg

 • 07.09.2012kl.16:18
 • ( 6 )

Siden det fort kan bli unaturlig og ''falskt'' å snakke til et kamera, har jeg nå bestemt meg for å vise dere hvordan jeg er når jeg er ute blandt folk. Vet ikke om jeg skal gråte eller le når jeg ser på meg selv.... Gøy er det uansett ! 

Angående i daaag

 • 07.09.2012kl.12:50
 • ( 0 )

Bussen min hjem går klokken ti over 3. Det verste jeg vet må være å bare sitte her å bare vente på at tiden skal gå. Det tar under to timer å kjøre til hvor jeg bor, men når som jeg tar bussen er jeg faktisk ikke hjemme før klokken 8 i kveld ! Med andre ord er det flere timer med venting mellom bussene, hater det. 
Lillesøsteren min er snart ferdig på skolen, så jeg tenkte å løpe ut å ta meg en røyk før hun  er tilbake. I følge foreldrene mine kan hun ikke se at jeg røyker (selv om hun vet det), haha ! Men regner med at dere skjønner det ikke blir mere blogging før i kveld siden jeg sitter på bussen heletiden. Har ikke facebook eller blogg på mobilen engang, så dette kåmmer til å bli øde.

Legger ut en videoblogg før jeg drar til bussen etterpå da ! Den er kjempekul. Snakkes !

     

     

Pakken min kom visst ikke i dag. Får bare satse på at mamma kan hente den ut når den kommer.
http://www.formspring.me/Emiliegrhits