Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Sove-modus

 • 30.09.2013kl.21:42
 • ( 1 )

Nå er besøket mitt netopp dratt hjem og jeg venter bare på Harald før jeg skal legge meg å sove. Jeg har sovet alt for mye i helgen som resulterte i at jeg går konstant trett nå. Var bare våken i et par timer i går, ellers har jeg sovet i ett kjør på lørdagsnatten. Den festingen på lørdagen tok litt på kroppen selv om jeg ikke trodde det.Fikk litt penger i dag fra bestemor slik at jeg kunne kjøpe meg litt mat, og har derfor laget meg taco til middag i dag. Det var så utrolig godt ! Må kansje løpe ned å lage meg pølse med brød til kveldsmat før jeg sovner helt inn i dvale-modus!

 

Slenger med en sang med litt party-faktor. Jeg har så mange sanger jeg liker for øyeblikket.

Sunday Q&A

 • 30.09.2013kl.19:09
 • ( 2 )

Ønsker du å flytte sørover i løpet av framtiden?
På en måte ønsker jeg vel det. Om ting blir som jeg ønsker så skal jeg vel ikke bo i Norge så veldig mye lengre. Jeg har veldig lyst å flytte til en varmere plass, men får se hva det blir til. Det er jo en hel jobb å få lovt til å bo i et fremmed land. Men om du tenker på Norge (som du helt sikkert gjør) har jeg ingen planer om å flytte me lengre sør, nei ! :)

Hva skal du utdanne deg som?
Jeg går vg1 Design og håndverk akkurat nå. Grunnen til at jeg valgte det var fordi jeg tenkte jeg skulle bygge på til frisør etter dette året. Men som jeg har fortalt dere før så ser dette skoleåret ikke så veldig lyst ut. Vi går se hva det blir til! 

Inspo 290913

 • 29.09.2013kl.18:22
 • ( 0 )

God søndagsmorgen alle sammen. Poster litt inspo til dere før jeg svarer på ukens spørsmål senere i dag.

Untitled          when-my-heart-takes-over | via Tumblr

Pink/white cloud          Smile

baby | via Tumblr          Smokewood colourful

Chatroulette

 • 28.09.2013kl.17:30
 • ( 5 )

Nå må jeg snart løpe ut døren for Alex kommer å henter meg. Vi skal innom butikken å kjøpe litt øl og munch, så skal vi finne oss en plass å sitte. Har ikke tenkt å bli full men kjenner jeg megselv rett kommer jeg til å bli det uansett.
Går bedre med psyken foressten ! Har fått sakt hade til Daniel som dro tilbake til Fauske i dag. Eirik har også vært innom en tur å lånt meg litt penger, og den siste tiden har jeg bare vært på chatroulette å snakket med hyggelige mennesker fra andre plasser i verden. Er så koselige å møte så mange mennesker på en plass som ikke dømmer.


Alt blir trist å ensomt

 • 28.09.2013kl.12:55
 • ( 2 )

Alle sanger jeg setter på blir trist i hodet mitt, Overalt hvor jeg ser blir jeg trist og mennesker ønsker jeg ikke å ha nært meg nå samtidig som jeg trenger det så utrolig mye. Hver dag i det siste har jeg følt meg så utrolig sliten og vet ikke hva jeg skal gjøre med det.Jeg er veldig folkesky og holder meg derfor veldig mye alene.Jeg savner å ha den ene personen du alltid kan gå å legge deg i armene til. Jeg savner den følelsen av å bli elsket av noen. Jeg flyttet til Mosjøen fordi det er her jeg har mest venner, og det har jeg også! Jeg setter utrolig stor pris på vennene mine og hva dem gjør for meg. Men det gir ikke samme følelse.Sad                                                                                        english


Jeg har vært innom en tanke jeg egentlig ikke tørr å tenke på.Savner jeg noen og i så fall hvem? Jeg tror jeg har svaret i hodet mitt, men jeg ønsker ikke det skal være der. Fortid er fortid å fremtid er fremtid selv om jeg ikke liker noen av dem. Nåtid er min greie.Og hva tenker jeg egentlig akkurat nå ? Jeg trenger frihet, ferie, annet miljø, annet klima, andre mennesker, rett og slett en variasjon. Men jeg får ikke jort så mye uten penger.

Jeg har flere tusen i regninger liggnde i en skuffe her, noen ligger også rundt på gulvet. Jeg har ikke penger til å betale dem. For det er ikke det at jeg sitter her å prioriterer feil (har alltid brukt å bestale regningene med en gang dem kommer), jeg har jo nemlig null inntekt. Moren min nekter å betale meg noen ting slik at jeg skal overleve fordi hun tror jeg kommer til å bruk pengene på ''gale'' ting. Akkurat som om jeg ikke klarer å skjønne livet. Men hva vet vell hun? Og hva vet vell jeg? Det eneste målet mitt er å åverleve. Det er det jeg konsentrerer meg om nå. Jeg har kommet meg gjennom så mye i fortiden at jeg begynner å bli vandt til dette. Slitsome dager...

Kompistid

 • 27.09.2013kl.21:06
 • ( 0 )

Heisann. Sitter i bilden utenfor politistasjonen nå og venter på to kompiser som er å fixer noe med førerkortet. Vi skal på kino nå snart, og etter det sikkert chille litt mer. Er en kompis som er på besøk her (husker dere jeg fortalte om det? Tror jeg..?) så tilbringer dagen min med han.

Har også farget håret mitt nå! Ble turkist/grønt denne gangen. Er så godt å se seg selv som litt "ny". Er en slags rus for meg ?

Hårbleking

 • 27.09.2013kl.12:40
 • ( 1 )

Sitter med bleiking i håret og skal om ikke så alt for lenge gå å skylde den ut. Hvilken farge som kommer i håret etter det er jeg ennå usikker på. Ser at jeg ennå har noen runder med bleiking før håret er helt lyst. Dere husker hvor slitt håret mitt var etter sist gang jeg bleket det for å farge det rosa? Dit har jeg ikke tenkt å gå nå. Derfor har jeg farget det veldig gradvis lysere denne gangem. Håper på et bra resultet i alle fall!

Helg

 • 27.09.2013kl.09:30
 • ( 3 )Masse god morgen alle sammen. Allered før jeg var stått opp sendte jeg en melding til Javed om han kunne kjøre meg til skolen. Det var iskaldt i rommet og frost overalt utenfor vinduet. Heldigvis var han så snill at han vi kjørte å hentet Maren i samme slengen, så i dag rakk vi nesten skolen. Jeg kommer for sent omtrent hver dag på grunn av kulden ute. Utsetter alt til jeg virkelig må, og når jeg virkelig må er det som oftest noe jeg har glemt å gjort. 

Nå har Pv forlatt meg og flyttet til Stavanger til den andre bestekompisen hans. Jeg er veldig sikker på at vi ses igjen, så jeg tar det ikke så veldig tungt foreløbig. Jeg har jo tross alt fortsatt Maren og alle de andre vennene mine her. Var en tur hos Christopher i går sammen med en kompis til. Planene var å være litt ute å se, men det var så kaldt (og jeg var utrolig sulten, ikke minst) dro vi hjem til han for å spise og se på tv. Og senere i dag kommer en annen kompis til Mosjøen, så blir værende sammen med han. Tror jeg skal bleke håret mitt før den tid, og så er jeg veldig tidlig ferdig på skolen så blir blogging da.Håper dere får en fortsatt superduper dag videre.
Maren er søt.

Skole

 • 26.09.2013kl.13:34
 • ( 1 )

Har vært mye ute i det siste. Holdt meg litt tett til vennene mine og lite ute å vært sosial i sammfunnet. Var hos en kompis i går sammen med Maren og spiste vaffler. Sååå gode.
Pv flytter i dag, så må få vært litt med han i dag også. så har jeg en del jobb jeg må gjøre på datan i kveld.

Nå sitter vi å jobber med et høstprosjekt med elementer fra naturen vi har plukket ute. Gjør mye slike praktiske oppgaver her. Snakkes senere

Må.såve.nå.med.en.gang...søvnig

 • 24.09.2013kl.23:28
 • ( 2 )
Jeg klarte å komme meg gjennom denne dagen utrolig bra. Pv har spandert meg på Provance, og fikk i tilegg litt penger. Derfor har jeg nå pølse med brød i kjøleskapet igjen, og klarer meg noen dager til med mat.Jeg har vært sammen med han i omtrent hele dag. Han skulle hjelpe meg med låsen på døren og postkassen og litt sånnt. Nav stengte visst tidligere enn vi trodde. Det er så typisk meg å være ute i siste liten. Jeg hater å stresse så jeg kommer veldig ofte litt for sent og må utsette ting heletiden. Nå om høsten (tror jeg heller vil kalle det vinter) er det så utrolig kaldt ute. Vi kommer til et bestemt pungt i løpet av året der det plutselig  blir en ny luft. Luften blir renere, men så utrooolig mye kaldere. Skal få bestemor til å sende ned en tykkere jakke til meg. Jeg klarer nesten ikke være utenfor døren.

Det ble også litt sent før vi fannt ut at vi kunne dra å besøke en kompis vi hadde planer om å besøke i dag, og jeg endte opp med å ikke orke å dra. Er litt slitsom å komme hjem på natten når jeg har skole i morgen. Jeg sov ikke akkurat lenge i dag heller. Jeg hadde overnatting som også går på skolen jeg går på, men lat som jeg var sendte jeg han avgårde alene i morgest mens jeg selv hadde planer om å sove lengre. Men fikk likevell ikke sove og endte opp med husarbeid. Nå har jeg foressten funnet ut at vi virkelig trenger ny støvsuger. Vises i grunnen ikke at jeg har prøvd å få det rent engang. Ser ut såm jeg må hive meg rundt med kost og støvbrett !

 Det svir, brenner  og er tungt og holde åpen øynene nå. For en gang skyld er jeg så trett at jeg måå legge meg for å ikke sovne i en idiotisk stilling og plages med ryggen og nakken i morgen. Ha en god natt alle sammen. Klem fra meg !

Tunge dager

 • 24.09.2013kl.11:18
 • ( 0 )
 

Det er sol ute, men iskaldt. Jeg kom meg heller ikke på skolen. Jeg skjønner ikke hvor jeg henter negativiteten fra. Jeg har aldri sett på meg selv som en spessielt negativ person. Jeg er flink til å ikke henge meg opp i så veldig mye. Likevell er det noe som sitter inni meg, en følelse, om at ting ikke går bra med meg. Jeg har verdens beste venner og hjelpeapperater rundt meg jeg kan kontakte dersom det er noe som plager meg. Men hva om jeg gjør dette, hva skal jeg fortelle? Jeg vet jo ikke selv hva som plager meg. Jeg har ingen følelser å legge frem og heller ingen problemstillinger å løse. Blank. 
Jeg tror jeg kommer til å bruke denne dagen til å sitte hjemme med lekser og prøve å få gjort litt husarbeid. Skal dra en tur på Nav sammen med Pv om ikke så veldig lenge for å hente et skjema. Jeg har jo faktisk ingen inntekter, men likevell flere regninger liggende i tilegg til husleie som må betaler hver månede. Som om ikke det er nok sitter jeg akkurat nå å spiser opp den siste maten min jeg fannt i fryseren. Jeg har heldigvis de beste vennene som hjelper meg så godt dem bare klarer selv, og det er jeg utrolig takknemlig for.

For å dekke over litt negativitet skal jeg vise dere hvor vakkert det ser ut ute nå.


 


Utsikten fra vinduet mitt


 

Ha en fin dag videre dere småtroll. Jeg skal komme meg i dusjen slik at jeg får startet dagen. Av en eller annen merkelig grunn føler jeg aldri at jeg starter dagen ordentlig før jeg har dusjet med mindre jeg er på skolen. Hater det. Jeg skal prøve å få humøret mitt litt opp igjen litt senere, men akkurat nå har jeg ikke tid til å tenke på det.

Woops

 • 23.09.2013kl.23:42
 • ( 2 )

Heisann søtinger. Jeg vet det er litt sent nå. Jeg har faktisk trykket på ''nytt innlegg'' knappen flere ganger i dag, men kom meg likevell ingen vei. Har på en måte ikke fått tid selv om jeg ikke har gjort så mye. Jeg har egentlig hatt besøk siden jeg var ferdig på skolen. Og jeg synes det er passelig kleint å blogge mens det er noen som ser på. Akkurat nå har jeg bedt begge 2 besøkene mine om å ikke nerme seg dataskjermen min, haha. Begynner tidlig på skolen i morgen, men er ferdig tidlig også, så da blir det blogging til normal tid da. 

 

Her er meg i dag;


 

Og her var meg i går;
Sunday Q&A

 • 22.09.2013kl.22:28
 • ( 1 )

 Går du helsefag arbeider nå?
Nei. Nå går jeg vg1 Design og håndverk på kippermoen i Mosjøen. Er den samme skolen som jeg gikk på da jeg bodde her sist å gikk hudpleien. Trives godt på både skolen generelt, og i klassen. Men innser vell nå at linjen kansje ikke helt er noe for meg med tanke på hva vi gjør på linjen. Er mye maling, keramikk og slike ting.  

Hva fikk du i snitt i fjor på skolen?
Forrige år hadde jeg friår, så da var det ingen karakterer inn i bildet. Men året før der fikk jeg *går inn å sjekke på iskole* 2 i snitt!


 

Jobber du noe?
Jeg jobbet på et eldrehjem i Narvik frem til jeg måtte slutte siden jeg flyttet til Mosjøen. Her nede har jeg ikke helt tenkt på å få meg jobb ennå. Jeg sliter mye i perioder og tror dermed ikke jeg hadde taklet å forplikte meg til en jobb. Jeg sliter en del med å klare skolen også, så er spent på hvordan dette skal gå fremover. Foreløbig må jeg bare bite i det sure eplet å fortsette for å få meg en utdannelse. 

Hvor mye veier du?
Har ikke gått på vekten på en stund nå rett og slett fordi jeg ikke har vekt her. Men ligger på rundt 50 kg vil jeg tro. 

Hvor høy er du?
163 mener jeg det står i passet mitt som jeg fikk for noen måneder siden. 

Røyker du (ikke hasj, men røyk!) ?
Ja, begynte å røyke i 10. klasse om jeg ikke husker helt feil. Chill

 • 22.09.2013kl.17:15
 • ( 1 )

Formen min er heldigvis bra i dag, men så drakk jeg ikke så veldig mye i går. Er deilig å klare å bevege seg rundt uten å ønske å kaste opp. Skal lage meg taco sammen med Pv når vi orker å komme oss på butikken. Må også få hengt opp postkassen jeg har og postet et brev.  Skal få svart på denne ukens spørsmål litt senere i dag. Men aller først måå jeg ha mat.

Været er skikkelig varierende i dag. Var blå himmel og sol da jeg våknet. Og etter bare noen minutter regnet det heftig, og nå er det blå himmel og sol igjen. 

Sydenfølelse i 2 sekunder

 • 20.09.2013kl.18:47
 • ( 2 )

Skal drikke, skal ikke drikke? Det er det spørsmålet jeg sliter med omtrent hver helg nå. På rommet nede sitter det en gjeng som begynte for flere timer siden (jeg bor på hybel for dere som ikke vet det), og en av dem hadde visst allerede klart å kaste opp. Jeg synes så synd når det er slik. Jeg må i alle fall klare å bestemme meg før ølsalget stenger. Blir vell å ende opp med å bare kjøpe meg et par stykker for å kose meg med. Er ikke akkurat slik at jeg er utrolig rik heller.
Før i dag skulle jeg vaske en postkasse, og oppi fannt jeg en søt skapning! Er nesten slik at jeg satt med ned å ropte ut ''tnaaaaaw'' og ønsket at den var i livet. Jeg elsker slike dyr som minner meg om syden-plasser. Men når jeg tenker meg om lurer jeg på om jeg kansje hadde fått litt fnatt dersom den var levende. Et koselig øyeblikk var det i alle fall uansett!
Her har dere den lille,søte skapningen. Åhh kjenner følelsen nå igjen. Sååå godt !


Vaskemaskinen vår er foressten ødelagt. Den nekter å starte! Derfor har jeg nå brukt opp alle de ''gode'' klærne, og har bare ting jeg ikke liker igjen i skapet. Dere kjenner helt sikkert igjen at det er enkelte ting man liker godt i klesskapet og bruker oftere enn andre? Mange som tenker på hva som er finest, men jeg tenker på hva som er mest behageli, haha!  Siden jeg har enkelte dager hvor jeg rett og slett ikke klarer å gå med noe som ikke er superbehagelig har jeg vandret rundt i nattshorts og en stor t-sjorte i dag. Har  hatt besøk, vært på besøk og vært på polet i dag også i den gode shortsen min. Nå merker jeg selv hvor spesiell jeg høres ut, så tror vi bare konkluderer med at vi må få fixet vaskemaskinen ! Den store dongen nede til venstre på bildet er foressten en del av skittentøyet mitt....Og rn ting til før jeg avslutter! Er noen av dere som ønsket å se håret mitt slik det er nå. Jeg vet selv at det ikke er lett å følge med på alle fargene mine siden jeg bytter så ofte. Men nå har jeg altså mange forskjellige farger, rett og slett fordi jeg ikke har prøvd det så variert før. Er aller mest grønt og lilla i grunnen. Skal få bleket det igjen om ikke så alt for lenge for å få en ny farge. Jeg elsker at jeg klarer å ikke bry meg om hva andre mener om utseendet mitt. Jeg har ikke fått valgt det selv, og har ikke penger til å gjøre noe med det. Å ikke tolk dette som at jeg sier at jeg er stygg, for det var ikke det som var meningen!Snille Emilie

 • 20.09.2013kl.11:11
 • ( 1 )

Jeg har en kompis som har skadet seg litt for mye ute på fylla (tror jeg har nevnt det før), så i går gikk dagen til å være hos han for å ta oppvasken for han. Er så mange som blir overasket når jeg sier jeg gjør slike ting, men er det ikke slik det skal være? Venner skal gjøre det man kan for å hjelpe hverandre! Jeg kom meg hjem derifra i 3-tiden i natt, og da jeg kom hjem til hybelen var jeg sammen med Harald litt på rommet mitt før jeg skulle såve. Jeg satt på datamaskinen og han byttet på å trykke på mobilen og såvne, haha for et spennende liv. Siden det ble litt sent i går har jeg sovet litt lenge i dag. Husker dere når man synes det å såve lenge var etter klokken 5-6 om ettermiddagen? Savner egentli litt å kunne sove heledagen og bli vekket til middag. 

I dag må jeg få gjort litt småting (som egentlig skulle vært gjort for flere uker siden omtrent....) som å henge opp postkasse, poste litt brev, vaske en god del klær og sengetøy og slike småting. Siden jeg netopp er våknet frister det utrolig lite å trykke et kamera opp i ansiktet mitt, så legger ut webcam bilder fra i går. 
Inspo 190913

 • 19.09.2013kl.15:42
 • ( 0 )

.          doubt | via Tumblr

Game end          Doubt | via Facebook

..          Blank.

Morning music

 • 18.09.2013kl.12:16
 • ( 3 )

I dag skal vi jobbe med en oppgave hjemme, så fikk sove lengre enn vanlig. Er så deilig å slippe å stå opp tidlig. Fikk en telefon fra NAV netopp om at dem stopper pengene jeg får. Jeg har ikke lovt å motta de pengene jeg får nå dersom jeg går på skole. Så nå må jeg begynne å styre masse for å få noen form for inntekt. Jeg klarer ikke jobbe i tilegg til å gå skole, så pengene kommer til å være veldig begrenset fremover. Jeg må bare prøve å ta meg sammen å sette i gang så fort som mulig med alt som må ordnes. Jeg som har Aspergers sliter veldig med å klare slike ting selv, men om jeg ikke prøver kommer jeg i alle fall ingen vei! Planene i dag blir litt endret i forhold til hva jeg hadde tenkt. Må få orden på noe av dette som må gjøres. Men skal få dette til å gå rundt !

Legger ut litt chill musikk nå om morgenen. Legg gjerne igjen noen sanger i dette stilen som dere synes er fine. Jeg trenger litt ny musikk på listene mine.

 


Dream - popcaan

 


Smoke the weed - Snoop Lion

 


Blood on the leaves - Kanye West

 


I am a God - Kanye West

God natt

 • 17.09.2013kl.21:17
 • ( 1 )

Halla! Må få ut et innlegg til før jeg går å legger meg. Har lagt noen planer om nye både innlegg og videoer som skal komme fremover. Har fri fra skolen i morgen så skal prøve å få gjort det meste da! Har en avtale i morgen jeg må dra til, men bortsett fra det skal jeg bare jobbe med innlegg.
Fikk servert en hærlig omelett for litt siden av Pv, var såå godt. Håper alle andre har hatt en superduper dag i dag, og at dere får det bra i morgen også. God natt alle sammen! 

 
Her ser dere rommet mitt før Kenny dro i dag. Er fortsatt mye av det som ligger der og venter når jeg kommer hjem. I tilegg til at jeg må legge på nytt sengetøy og sette på en maskin med klær. Sweet life of chilling

Sunday Q&A

 • 17.09.2013kl.17:49
 • ( 2 )

Beklager for bloggingen de siste dagene. Jeg har hatt besøk fra Tr.heim fra torsdag og helt til i dag. Vært veldig koselig, men bloggingen ble litt lagt til side. Men nå er har dratt hjem og jeg er tilbake igjen! Sitter hos Pv for øyeblikket. Netopp kommet inn døren hos han etter å sakt hade til Kenny på togstasjonen. Har planer om å bare sitte å chille og sikker spise litt mat. Skal også prøve å få fixet noen innlegg i løpet av dagen slik at jeg for kommet meg godt igang. Var et par spørsmål dere lurte på denne uken, så skal svare på dem nå !

 

Er bildene fra We heart it? (inpo-bildene)
Jeg henter som oftest alle inspo bildene mine fra weheartit (link). Søker på ting som opptar meg i det humøret jeg er i akkurat der og da. Ellers bruker jeg av og til å søke på google. Kan vise dere et eksempel nå. Første jeg kommer på i det humøret jeg er i nå er ''farger'', så da søker jeg på det, og finner disse bildene:
Garden          Madame-Bazaar | via Tumblr

Og neste jeg kommer på er ''hav'' så da søker jeg på det og finner disse; 
 (6) Tumblr          sunset

Som dere ser er jeg litt fasinert over naturen akkurat nå av en eller annen merkelig grunn. Er ikke særlig glad i høsten, men er så spennende å se hvor vakkert det kan se ut ute i frisk luft! Både høyt og lavt!

 


Har du lyst på noen (flere) piercinger eller en tattoo? Hvor og hva vil du ha?
Piercing har jeg hatt de fleste plassene jeg noen gang har villet hatt. Nå har jeg litt lyst å ta i kinnene og to på siden av hverandre i øyenbrynet. Likevell er jeg usikker på om jeg i det hele tatt kommer til å ta noen av dem. Bortsett fra det tenker jeg å stikke smiley på nytt, siden jeg klarte å rive den forrige ut. 
 
Noen av piercingene jeg har hatt.

Når det kommer til tatto har jeg bare rett og slett gjort dårlige prioriteringer. Jeg liker å vente en god stund etter jeg har bestemt meg for hva jeg vil ha, for å ikke angre. Har lyst å ha en god del over halve kroppen, men pengene stopper meg litt. Har bestilt time til min første tattoo, men er ennå en stund til. Da skal jeg bare ha et lite, enkelt kors på innsiden av håndleddet. Det har jeg hatt lyst på lenge, og har en sterk betydning for meg. Bortsett fra den er de tingene jeg har tenkt på lenge, og har planer om å få noen supermario figurer på låret og en tiger på øvre del av armen. Etter det tenkte jeg å bare fylle på meg småting jeg får lyst på. Litt som de armbåndene man får hos blandt annet gullsmeder. De hvor man kjøper figurer underveis og fester på! Er ikke noe rett for at jeg skal angre på dem når jeg blir gammel, er mere redd for å angre mens jeg er ung. Rett og slett fordi det må være utrolig kjipt. Men samtidig er det jo faktisk jeg selv som er skylden for dem, og da må bare den gamle Emilie også bare akseptere det!

Stressestressestressestressestresse

 • 12.09.2013kl.18:47
 • ( 3 )

Blogger senere i dag. Har streset som bare det i dag med mye jeg må fixe før jeg får besøk senere i dag. Er enda ikke ferdig med alt jeg må gjøre, så rekker ikke blogge så mye før han kommer og vi har funnet oss litt til rette.  Eneste bildene jeg har fra i dag er noen jeg tok da jeg voknet, så får bare bruke dem for å fylle ut innlegget (a)


Inspo 110913

 • 11.09.2013kl.23:21
 • ( 3 )

Follow Me on Tumblr http://cokgulenadam.tumblr.com/     ~ | via Tumblr

Melancholy - Page 1 of 4 | via Tumblr     freedom.

Marcy and Boonie     Happy

Sliten

 • 11.09.2013kl.13:38
 • ( 1 )

I dag har jeg en blanding av hangover og depresjon, med andre ord ikke noe gøy. Var helt bra de første timene jeg var våken, så plutselig fikk jeg et slag i magen av depresjonen. Hendene begynte å skjelve, magen stakk, kvalm og klarte så vidt å holde meg oppe på stolen. Heldigvis kjørte en kompis meg hjem med èn gang jeg spurte slik at jeg kunne få slappet litt av å komme meg unna folkemengden. Kan vel ikke innrømme at det hjalp på noen andre måter enn at jeg ikke er like sliten i kroppen nå. Sliten er jeg, men nå klarer jeg i det minste å gå et stykke om gangen. 
Skal ta meg en tur på butikken nå sammen med Pv. Han er så snill å skal kjøpe meg en pakke sigaretter og dopapir nå siden jeg er blakk.Blodbrødre

 • 11.09.2013kl.01:37
 • ( 2 )

Dette inlegget er skrevet i beruset tilstand

Endelig, etter mange års masing har jeg fått meg blodbrødre! Åh, elsker vennene mine. Blodbrødre 4 life ♥
 

Er så utrolig heldig !!!!! Åh, elsker livet

øL

 • 10.09.2013kl.18:52
 • ( 3 )

Nå er jeg trygt plantet på madrassen min på gulvet hjemme på hybelen. En kompis av meg var netopp innom for å hente kortmappen han hadde mistet i helgen, så nå har jeg ingen spesielle ting å gjøre resten av dagen. Er litt deilig å vite at jeg bare kan slappe av å være spontan dersom jeg føler for det. Kjenner jeg megselv rett kommer jeg til å ende opp med å sminke meg og gå ut, for så å finne ut at det ikke er noe å gjøre ute. Deretter kommer jeg til å gå inn og sitte foran skjermen resten av kvelden.Sitter for øyeblikket uten sminke og i bare trusen og en topp, og slik har det vært i over en time nå. For jeg begynte nemlig på dette innlegget for 3 øl siden. Jeg er bare veldig tre å gjøre meg fferdig med bloggingen. Det er alltid slik at jeg bare må snakke med folk på facebook først, og da glemmer jeg helt av at jeg egentlig sitter midt i et innlegg. Tok i alle fall et par (mange, men ingen ble bra) bilder av meg selv før jeg gikk i dusjen, slik at jeg hadde noe å poste til dere ! Jeg er klar over at jeg ser sliten ut, og det er jeg !Det er tross alt tirsdag

 • 10.09.2013kl.14:14
 • ( 3 )

Åh, så utrolig deilig det er med korte skoledager ! Netopp stappet i meg dagen middag. Ble pølse med brød i dag også. Ble tom for både pølser og pølsebrød i går, så fikk panikk et øyeblikk. Men heldigvis fortalte Maren meg at hun var skyldi meg en grønn lapp (glad noen minner meg på slike ting siden min hukommelse nesten ikke er noe igjen av), så da fikk jeg fyllt på.  Og siden jeg er så heldig å ha verdens beste venner rundt meg fikk jeg lånt meg litt penger også slik at jeg kan kjøpe meg øl til i kveld. Er jo tross alt tirsdag!VALG 2013

 • 09.09.2013kl.20:59
 • ( 5 )

 

For første gang har jeg virkelig gått inn for å lære meg litt politikk. Kan ha noe å gjøre med at det er første gang jeg selv har stemerett. Jeg satt i dagesvis og bare letet etter informasjon om alle partiene for å være godt forberedt. Etter jeg hadde kommet meg gjennom det meste var det egentlig ikke noe spørsmål om hva jeg kom til å stemme engang ! Jeg stemte foressten allerede forrige tirsdag for dem som har interesse av å vite det, hoho.

 

Så hva stemte jeg?


Jeg har enkelte ting jeg virkelig brenner for å endre slik Norge er i dag, og så er det også ting jeg ønsker å endre, men som jeg ikke er like engasjert i i hverdagen. 
Så jeg kan jo starte med å si at det jeg brenner mest for å endre er ruspolitikken (sikkert mange som ikke ble så overasket nå). Dette er noe jeg har ment i mange år. For dere som ikke vet det så er Miljøpartiet for legalisering for dem som virkelig trenger det. Og jeg vet det er så utrolig mange som er imot dette, og det skal dere få lovt til å være. Jeg har ikke tenkt å gå så utrolig mye inn på akkurat det, men har lyst til å si en liten ting. Dere som ikke sliter, dere som ikke har prøvd, dere som ikke klarer å sette dere inn i andres situasjon og dere som tror det er et tungt å farlig stoff: Vær å snill å hjelp oss å gjøre hverdagen lettere.

Bortsett fra ruspolitikken er dem også veldig opptatt av blandt annet dyreværn, miljøværn, få inn flere innvandrere, bekjempe internasjonal fattigdom og generellt å holde miljøet grønnt. Og jeg må faktisk si meg enig i alt det der også. Håper virkelig vi klarer å få dette partiet i lyset dette valget. Om dem ikke vinner i år, er dem kansje litt nermere å slå gjennom neste gang.
 Hihi, håper dere har stemt på noe dere brenner for ! Jeg skal fortsette treningsøkten nå, etterfulgt av en dusj og sengen. Kjenner øynene mine synker sakte men sikkert igjenn. Ha en supergod natt alle sammen ! Love yah

Todays makeup

 • 09.09.2013kl.19:21
 • ( 1 )

Begynte ikke på skolen før 12 i dag, så hadde god tid i dag tidlig. Siden jeg i tilegg ikke hadde verken data eller tv, var det ikke så mye bedre å gjøre enn å sminke seg.  Skal som sakt begynne å lage sminkevideoer til dere. Men det er enklest for meg å gjøre det på fridager. Normale skoledager bruker jeg ikke særlig lang tid på sminkingen. Livet som lat ♥ 

Blogg-panikken er over

 • 09.09.2013kl.16:36
 • ( 1 )

Endelig er datamaskinen oppe å går igjen. Kjenner den gamle blogg-panikken kommer tilbake når jeg plutselig sitter uten datamaskin. Hvem hadde trodd det, etter et helt år uten data. Det har vært en kort, men slitsom dag så langt. Har havnet i en periode hvor jeg ikke har det særlig bra og i grunnen ikke ønsker så veldig mye kontakt med omverden. Bare det å være på skolen er et slit. Heldigvis har jeg bestevenninen min i klassen, og da jeg var på tur hjem ble jeg stoppet å spurt om jeg ville bli kjørt. På veien hjem dro vi innom butikken fordi jeg trengte røyk, og søteste Javed spanderte is på meg. Kjennte faktisk at humøret ble lettere av det. Små gleder i hverdagen! Nå sitter jeg å skal spise middag. Har hatt det samme til middag her siden jeg flyttet hit (minus dagene jeg spiser ute), og jeg er fortsatt ikke lei. Pølse med brød er sterkt undervurdert!

 

Håper dere alle sammen får en super dag videre i dag. Husk å vise hverandre kjærlighet og omtanke. Er flere enn man skulle tro der ute som har litt xtra bruk for det.


Inspo 080913

 • 09.09.2013kl.15:20
 • ( 1 )

Datamaskin min kortsluttet i går, så poster det i dag istedenfor !

 

-     Food:D | via Facebook - inspiring picture on Favim.com

Facebook     Fit

Photoshop | via Facebook     565052_530475647023559_421035673_n.jpg (500×750)

wise wise wise | via Tumblr     FA$HION & PRETTY THING$ | via Tumblr

Sunny day

 • 08.09.2013kl.22:50
 • ( 2 )

Vanligvis er søndager den dagen i uken jeg har en fast ''være-lat-dag''. Men i dag var jeg ute allerede klokken ett. Da gikk jeg sammen med Pv og Ruben ned ved elven for å spille kort. Er så utrolig koselig å kunne sitte ute å gjøre slike ting. Og så elsker jeg å spille kort i tilegg, hihi. Desverre gikk solen fort ned igjen, og da ble det litt kjølig. Hentet datan min hjemme og tok den med til Pv, så jeg kunne sitte å blogge samtidig som jeg var litt sosial. Laget meg hvitløksbrød der til middag, og kjøpte i tilegg en pose potetgull. Tror jeg må tenke litt mer over hva jeg bruker pengene mine på for jeg er alltid blakk (og da mener jeg absolutt ingen penger...)de siste dagene før jeg får penger igjen. Har erfart mange ganger at jeg i det minste burde handle inn mat for hele perioden mens jeg ennå har cash.
Sunday Q&A

 • 08.09.2013kl.15:40
 • ( 4 )

Jeg skriver alltid opp spørsmålene jeg får fra dere i løpet av en uke. Så tenkte jeg kunne begynne med å svare på dem hver søndag, høres det bra ut ? Her kommer i alle fall noen spørsmål jeg har fått siden jeg begynte å blogge igjen !

 

Tar du piercing på deg selv? 
Ja det gjør jeg. Tok min første da jeg var 12, og har stukket megselv ca 15 ganger siden da. Jeg har aldri hatt noe særlig med penger, og derfor har det blitt til at jeg har lest meg frem til hvordan jeg skal stikke på de forskjellige plassene. Men bare for å nevne dette også; jeg stikker ingen plasser jeg ikke er sikker på!

 

Hvordan får du så fine lange øyenvipper?
Øyenvippene mine har i grunn veldig normal lengde. Jeg bruker ikket falske øyenvipper og slike ting som sliter på øyenvippene, så dermed holder dem seg godt. Men når det kommer til å få øyenvippene til å se lang og bra ut, er det èn ting å si; MASCARAMASCARAMASCARA


 

 

Bruker du selvbruning?
I perioder får jeg veldig lyst til å være brun, men som oftest trives jeg best som hvit. Nå har jeg ikke brukt selvbruning på sikkert 1 år. Har vært et par ganger i syden den siste tiden, og fargen min pleier å holde seg ganske lenge. Men nei, bruker normalt ikke selvbruning.

 

Kan du lage en sminke video?
Det kan jeg gjøre ! Jeg må bare få satt opp en plass jeg kan sitte å filme her på rommet. Når jeg har fått orden på det, skal jeg begynne å videoblogge en gang i blandt ! Men jeg har liggende en del gamle sminkevideoer på youtube profilen min HER.

 

Er det en bra balsam? Leter etter noe som kan redde håret mitt
Den koster rundt 20 kroner på Vita, og er vell noe av det dårligste jeg har vært borti, haha. Andbefales ikke dersom man har slitt hår som er umulig å gre gjennom etter en dusj.  Define sin balsam med argan oil er utrolig bra, og innenfor hårkur er Aussi sin veldig bra. Om du bytter mellom disse 2  kan jeg nesten låve at håret kommer til å bli mye bedre. Det har i alle fall fungert utrolig bra på mitt hår!


 

Tar du piercing på andre?
Dette er ikke noe jeg vanligvis gjør. Har gjort det et par ganger, men det har som oftest vært på personer jeg kjenner godt slik at jeg vet at dem både klarer å ta vare på den og er moden nok til å takle det. Så jeg stikker ikke på hvem som helst.

Om du tar piercing på andre, hvor mye skal du ha for det?
Jeg pleier aldri å ta noe betalt for det sålenge dem har smykke til å sette i med seg selv. Har dem ikke det har dem måtte betalt så mye som det koser å kjøre, som ligger på rundt 100-lappen ! :) 

 

Matvrak

 • 08.09.2013kl.11:23
 • ( 2 )

God morgen alle sammen. Jeg var edru hele gårdagen, men likevell er formen ikke helt på topp. I det siste har jeg stort sett ikke gjort annet enn å spise. Jeg spiser sikkert 10 ganger om dagen. Så kroppen min føles litt tung samtidig som jeg ikke har så mye energi til overs. Får bare ta meg en rolig dag i dag (akkurat som jeg ikke er lat nok alle andre dager).
Har fått klippet håret mitt litt nå og gleder meg til å få på meg litt sminke. Vi har vel alle eklelte dager hvor vi helst ikke ønsker å se oss i speilet når vi våkner. Jeg har det i alle fall...ofte! Men pleier som oftest å bli bedre når jeg får på meg litt sminke. Et tips om du føler deg stygg en dag, ja jeg sa det rett ut, er å se på deg selv i webcamera. Bare endre litt på innstillingene, så ser man plutselig mye bedre ut! Da vil en del av hodet ditt automatisk tenke at du ser ca slik ut.

Ny runde med farging

 • 08.09.2013kl.00:55
 • ( 2 )

God kveld/natt/morgen (Haha, jeg vet ikke hvor mange som er våken på denne tiden). Nå ligger jeg bare i sengen for å vente på at håret mitt skal tørke. Legger man seg med fuktig hår, er man dømt til å ha en dårlig hårdag når man våkner. Jeg bor omtrent midt i byen, og dette er min første lørdag på den nye hybelen. Jeg hører biler med høy musikk og fulle mennesker som roper i gatene. Jeg blir så glad av å høre andre har det bra! Så det å ligge å høre på disse menneskene i timesvis, synes jeg bare er helt supert !

Jeg farget resten av håret mitt i dag frem til jeg får de nye hårfargene mine. Er så utrolig godt å kunne farge håret slik man ønsker nå som jeg går skole og ikke jobber. Jeg ønsker ikke et A4-liv, og håper heller ikke jeg får det. Liker å ha frihet, og jeg er sikker på at vi er flere om den saken. Jeg orker ikke ta noen bilder av megselv i dag ettersom jeg ser utrolig trøtt og sliten ut, så bilder av resultetet av hårfargen kommer i morgen. Midlertidig har jeg et bilde fra jeg hadde hårfargen i håret.


Så har jeg også fått på plass litt småtteri på rommet mitt. Pallene jeg skal ha under sengen er utenfor, så må ta dem inn i morgen slik at dem får bli litt tørr før jeg setter dem på rommet. Regner med dem trenger et strøk maling også. Pv kom nemlig netopp bankende på vinduet mitt (jeg bor i 3. etasje) og sa han hadde fixet til meg for en stund siden. Hoho. Men nå er jeg faktisk utrolig trett, så skal gå ut å ta meg en cigg, så håper jeg at Ole Lukkøye kommer innom meg en snartur. Ha en super natt alle sammen. STOR nattaklem fram meg !Effektiv

 • 07.09.2013kl.16:32
 • ( 2 )

Data'n min vil ikke lade, så er usikker på hvordan det blir med bloggingen. Er tom før strøm nå om to straxer, så må se om jeg får lånt meg en lader.

 

Kom meg ikke helt i mål med alt jeg skulle gjøre ettersom jeg trenger et skrujern jeg ikke har. Har likevell få gjort en del småting.

 

Nå gjenstår det bare å få sengerammet ut og farge håret. Når jeg har fått gjort det blir jeg nok å legge meg allerede. Føler ikke for å være særlig sosial i dag, selv om det er en gammel kompis av meg som er i byen på besøk nå i helgen. Jeg har utrolig lyst til å møte han igjen, men klarer ikke. Er veldig sliten i kroppen. Har mest lyst å bare ligge i armene til noen mens jeg sovner. Men sånn blir det ikke i dag, og det må jeg vel bare godta, hihi. 
Dere skal få se litt bilder av rommet mitt i morgen tenker jeg. 

Håper alle dere som skal drikke i dag, og dere som skal ha en rolig dag hjemme (og alle andre, hoho) får en super kveld. Vis glede når den kommer og sett pris på menneskene rundt deg.


Siden sist

 • 07.09.2013kl.14:19
 • ( 1 )

God morgen. Er ikke så lenge siden jeg kom meg hjem etter gårsdagens/nattens hendelser. Tro meg det er mye styr som kan skje selv om man ikke er ute å drikker. Så nå skal jeg løpe en tur på senteret for å lete etter et speil jeg kan ha på rommet. Skal også demontere og fjerne sengen min i dag. Men ønsket bare å si ifra til dere at jeg har litt som må gjøres nå, så blogging blir litt senere i dag!Siden jeg nå ikke har blogget siden mai, tenkte jeg å oppdatere dere litt i punkter hva som har endret seg siden sist. For å være helt ærlig måtte jeg faktisk snike bak i mitt eget arkiv for å finne ut hva som egentlig foregikk da. Hukommelsen min fungerer nesten ikke, så er ikke så lett! Noen ting er i alle fall forandret.

? Jeg er blitt singel.
  Vi slo opp i sommer. Har ikke så veldig mye kontakt nå, men har ikke planer om å miste kontakten helt heller. Jeg vurderer i alle fall å dra ned å besøke han snart for å se hvordan det går!

 

? Jeg går skole
  Savner utrolig mye å ha friår og kunne gjøre akkurat hva man ønsker, men samtidig er jeg glad for at jeg valgte å begynne på skolen igjen. Det ser så mye bedre ut med en utdannelse på papiret. Jeg går foressten VG1 - Design og håndverk. 
 

 

? Jeg har flyttet til Mosjøen 
  Som noen kansje husker bodde jeg i Mosjøen for å gå hudpleie for to år siden. Jeg synes det var så trivelig her at jeg faktisk bare måtte flytte tilbake. Så nå er jeg her sammen med Pv og Siv Maren. Føles hærlig å omgås slike mennesker igjen. 

 

? Har lagt på meg mye
  Jeg skal ikke si at jeg ikek skjønner hvor det kommer fra, for det gjør jeg. Potetgull, pølse med brød, brus, alkohol, hamburger og pålegg er det eneste jeg har spist i det siste. Så på et bilde av meg som ble tatt for rundt 10 dager siden, og går nesten ikke annt å se at det er min kropp. Aldri opplevd å gå opp så mye og så fort. Ble til og med så bekymret at jeg tok en graviditetstest (som heldigvis var negativ). Jaja, må ha meg en liten sulte periode snart. Hater det.. 


http://spring.me/Emiliegr

Håret foreløbig

 • 06.09.2013kl.18:58
 • ( 5 )

Åj, det ble visst ikke noe rydding i dag heller. Heldigvis har jeg ikke planer om å drikke i dag, så jeg kommer fortsatt til å fungere nok til å rydde i morgen. I tilegg må jeg få skaffet meg noen paller og litt maling, så jeg kan kaste ut sengen jeg har. Er det flere enn meg som liker seg nært gulvet når jeg sover? Gjelder foressten også når jeg spiser, sitter, rydder, vasker og alt mulig. Tror ikke jeg skal ha seng, stoler og slike ting mer i løpet av livet. Fra nå av skal jeg bare leve på bakken!

Gikk forbi Bunnpris før i dag, og så at dem hadde tilbud på alt av taco-produkter. Jeg ringte til Pv med en gang, og han kom hjem så vi kunne spise det sammen ♥ Nå er jeg netopp kommet hjem fra han, og sitter egentlig bare å venter på å bli hentet igjen for å dra ut til en annen kompis. Er så glad jeg har godteriiiii.


Nå skal jeg vise dere bedre bilder av håret mitt tenkte jeg! Bleket det en gang først(der det er farge) og stripet resten av håret for å komme et steg nermere blondt. Skal skrive et innlegg etterhvert om hårplanene mine fremover !  Men bare så det er sakt er jeg ikke ferdig å farge det, og skal klippe det i tilegg.


Starter helgen med fri

 • 06.09.2013kl.12:16
 • ( 2 )

God morgen alle sammen. Vi har en fin løsning på skolen som gjør at vi har litt lange dager til vanlig, og dermed har fri nesten hver fredag. Er utrolig deilig å korte ned på ukene på den måten, gjør en stor forskjell! 
Jeg flyttet inn på ny hybel på mandag, etter å ha blitt kastet ut av en kompis på grunn av sjalusi (haha). Det er fortsatt en del saker jeg må kjøpe og ikke minst en del jeg må rydde. Har blitt en del timer liggende i sengen med mat på fanget og potetgull på siden. Tenkte å få orden på ting til jeg får besøk i neste uke, så det er målet!


Så fortalte jeg dere i går at jeg skulle vise frem håret mitt i dag, og det skal jeg gjøre ! ...Bare ikke helt ennå. Sitter for øyeblikket å ruller meg en røyk, sminkefri, vår i håret og en stor deilig t-sjorte. Men en liten sniktitt kan dere alltids få. Begge bildene er tatt av håret som det er nå. Hihi, spent !Skal/skal ikke ?

 • 06.09.2013kl.01:58
 • ( 7 )

Før jeg flyttet til Mosjøen tenkte jeg tanken om å starte å blogge igjen da jeg flyttet nedover slik at dere kunne følge meg gjennom flytteprosessen igjen. Men det ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Jeg har nemlig ikke datamaskin. Har alltid bare brukt skoledata'n jeg fikk da jeg begynte på videregående i 2010, men denne har nå tatt kvelden. Skal forsøke å gjenopplive den på IKT på skolen, må bare få den sendt hit fra Narvik først. Så i mellomtiden har jeg fått lånt meg en data på skolen som jeg bruker nå. 

Så nå lurer jeg litt på om jeg skal starte å blogge igjen. Men kommer til å ta det litt rolig i begynnelsen tenker jeg, slik at overgangen blir mye og dermed lettere å holde på lengre! Åh, så smart jeg er blitt siden sist, eller hva? Det kan hende det fortsatt kommer til å ta noen dagen før jeg kommer meg i gang, men skal prøve å komme i gang så fort jeg klarer. 

 

Blir dere foressten overasket over at jeg ligger med hårfarge i håret akkurat nå? Dere får ikke vite helt ennå hvordan det blir, hihi. #nomakeup hohohooho yolo

 
Så hva sier dere? Er dere der ute ennå?

*Stor klem fra meg*hits