Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Meditere

 • 13.09.2014kl.11:53
 • ( 0 )

 

Har fått på meg behagelig tøy, pakket sekken og er nå kla for å ta meg turen opp i skogen for å meditere litt før jeg starter dagen. Jeg kjemper så hardt mot meg selv om dagen.


This day

 • 12.09.2014kl.21:01
 • ( 0 )
Jeg har klart å forstå at det visst er mange som hadde ønsker om å drikke med lille meg. Det er ikke ofte jeg kan velge og vrake mellom mennesker som vil gjøre noe med meg, men i dag skjer det ! Desverre er i dag er slik dag hvor jeg bare ønsker å legge meg ned for å sove egentlig. Jeg er i dårlig humør og har lite energi, noe som fører til at festing ikke er det helt store.

Bestemte meg likevel for å åpne en øl alene. Planen er å drikke den opp før jeg tar meg en tur bort til søppelhusene her borte med noen røyk. Når jeg da kommer inn igjen er mine store planer for kvelden å legge meg ned å sove. Jeg hater dette livet og jeg hater og være meg.

Inspo 110914

 • 11.09.2014kl.11:53
 • ( 0 )

 

I natt har jeg for en gangs skyld fått sovet godt. Jeg turte ikke sove på soverommet på grunn av den edderkoppen som var der tidligere på dagen, som om kvelden var forsvunnet. Brukte rundt en time bare for å mot meg nok opp til å åpne døren å se etter den. Det hele endte med at jeg løp inn, merket at den var borte, ristet alt av dyner og puter som bare faen, løp tilbake og la meg på sofaen for i natt. Har sovet uforstyrret helt frem til 9.30 ! Ikke at jeg pleier å bli forstyrret, men har en tendens til å våkne mangemnage ganger i løpet av en natt.

Jeg ser at det skinner litt sol utenfor vinduet i dag, så tenkte å legge til litt ute-aktiviteter på dagens plan. 

 

Facebook_xxrnpq_ | via TumblrHeart

 

Tree🌺Awww it's so cute(1) Korean Fashion - Korean Fashion agregó 8 nuevas fotos. | via Facebook

 

좋아해요 | via Tumblr🌸🌸🌸Yrhfhg

 Edderkoppen styrer rommet

 • 10.09.2014kl.17:33
 • ( 0 )

 

Hei på dere. Har brukt det siste døgnet på litt kjæreste-tid og ikke vært noe særlig på sosiale medier. Men nå er han dratt hjem for en stund siden, mens jeg sitter her igjen alene og lurer på hva jeg skal bruke de siste timene denne dagen til. Har vurdert å spise (er ikke sulten), trene (har ikke energi), vaske (ingen har vel egentlig lyst til det?), gå en tur i skogen (vet ikke helt hvor jeg skal gå), få tak i noen venner (alle bor langt unna) og omtrent alt annet det er mulig å gjøre. Ingenting frister når man er alene og enda mindre frister om man er blakk i tillegg. Akkurat nå er det nok størst sjanse for å gå en tur på fjellet, men tenker å slappe av en times tid først så planene kan fort endre seg. Om jeg bestemmer meg for å ikke orke å gå ut døren kommer jeg til å legge meg ned på sofaen for å sove til i morgen. Jeg ha nemlig en edderkopp på størrelse med en tarantell inne på rommet som jeg desverre glemte å be Haakon om å fjerne før han dro. Jeg er ikke spesielt redd for dem selv, men denne var så stor at det er ekstra skummelt om den kan hoppe, haha.
 

Når jeg tenker meg om har jeg vært veldig dårlig på å legge ut bilder på instagram i det siste så kansje jeg skal se om jeg orker å knipse noen bilder etterpå også. Aller først skal jeg se gjennom og redigere ett par videoen jeg ikke har fått rørt enda. 

Og når vi er inne på videoer! Her er den lille videosnutten fra noen dager siden da jeg valgte å pakke sekken og spise frokosten ute i skogen. 

 

I gang med ny uke

 • 08.09.2014kl.14:59
 • ( 0 )

 

 

 

Nå har dagen fått kommet seg litt i gang og jeg har fått unna litt småting. Har gått med søpla, gått to turer, fikset meg, sett litt serie og ande småting. Nå sitter jeg å redigerer på videoen fra i gå jeg skulle legge ut, mens jeg venter på at pengene skal komme inn på kontoen om en liten time.
Da kan jeg da på butikken og handle inn litt middag og potetgull. Var innom før i dag og kjøpte meg rundstykke, men kan ikke si at det hjalp så veldig mye. Det føles fortsatt ut som jeg ikke har spist!

 

Litt senere skal jeg møte Erika for å bli litt bedre kjent over noen øl+. Vi har bodd på samme plass fø, men va ikke så mye med hverandre der, vi bare visste om hverandre og snakket en sjelden gang. Men dette er altså mangemange år tilbake i tid. Der blir jeg nok sikkert sittende til jeg føler jeg må hjem for å ikke sovne på veien, haha. 
 

 

 

Drømmer om mat

 • 08.09.2014kl.08:57
 • ( 0 )

 

Jeg må ærlig si at den tacoen jeg tenkte på da jeg våknet i går, den sitter fortsatt fast på ønskelisten min.  Har hatt en vanvittig matlyst den siste tiden. Takk Gud for at jeg ikke har hatt tilgang på den maten jeg har ønsket. Da hadde nok magen vært 10 cm lengre ut og den 3. haken begynt å komme frem.

 


Så i går fikk jeg en veldig tung start på dagen, og bestemte meg veldig raskt for å gjøre noe med det i håp om å redde resten av dagen. Jeg smurte matpakke, høytaler, øl, ræyk og pledd. Kastet meg inn i treningstøy (som jeg forsåvidt aldri bruker) og slang sekker på ryggen med skogen som mål.
Det er et veldig fint uteområdet her hvor jeg bor, både for skogsterreng og street-walking. Akkurat i går gikk jeg ikke mer enn kansje 15 minutter opp i skogen før jeg satte meg ned. Men der oppe derimot, der satt jeg i to timer, helt alene. Er det bare jeg som føler en spesiell ''kontakt'' med meg selv når jeg sitter i naturen? Og om dere ikke har fått testet det ut foreslår jeg at dere prøver det !

Likevel ble dagen min like ødelagt igjen da jeg  kom hjem. Jeg satt i timevis i vuggende fosterstilling med tårene i alt av ansikt, hår og hals. Jeg kan ikke en gang beskrive til dere hvordan det var annet enn helt jævlig

 

Haakon tok seg til slutt turen innover til meg for å trøste litt og etter en times tid roet tankene seg litt mer og jeg følte meg hakket bedre.  Så til slutt så vi en norsk amatørspillesfilm og han overnattet her.
Jeg har også filmet litt fra skogturen i går og skal slenge den ut så fort jeg har fått redigert den!

 

God morgen

 • 07.09.2014kl.10:03
 • ( 0 )

 

God morgen. Jeg vil først bare si at jeg er fullt klar over ansvaret ved å ha en hund. jeg har hatt hunder og katter rundt meg daglig siden jeg var 4 år. For min del er verken tid eller plass et problem jeg ser for meg, men derimot økonomien min er litt ''tynn''. Dette er også grunnen til at jeg ikke allerede har en hund. Jeg ser også for meg at det muligens blir en redningshund som da vil være en del år allerede.
Så kan jeg også legge til at det befinner seg 14 hunder og 4 katter sammen med meg hvor jeg bor nå (hun jeg bor med driver oppdrett).
 

Ah, da va litt av dagens tanker luftet til dere. 
Da jeg våknet hadde jeg uendelig lyst til å lage meg taco til frokost. Hadde butikken vært åpen hadde jeg nok kjøpt litt rundstykker. Men siden jeg kun han knekkebrød og pølser er det kansje ikke så vanskelig å finne ut hva det blir til ?   Ser at skyene er veldig lette i dag så om ikke så alt for lenge tenker jeg å ta meg en tur ut før jeg går i dusjen. Jeg har absolutt ingen planer om hva jeg skal gjøre i dag, men ender vel opp med å løpe byen rundt etter sigaretter, haha. Hater virkelig disse søndagene ør lønningen kommer.  Som dere ser tenkte jeg det var litt for tidlig å ta med ansiktet mitt på bilder. Trøttitryne
 

Så må jeg slenge med en sang her i slutten. Dette er samme artist som innlegget litt under her og han er helt fantastisk!
 Wind of change - GÅSEHUD

 • 05.09.2014kl.19:43
 • ( 0 )

 

Nei - han høres ikke perfekt ut.
Nei - han ser ikke perfekt ut
Nei - det er ikke så proffesjonelt
MENMENMENMENMENMENMENMENMENMEN FYFAEN

Det er ett eller annet ved den sårbarheten og styrken i det han formidler med denne. Jeg kan ikke si annet enn at jeg fikk gåsehud av denne.
Absolutt verd å høre på! 


 

En liten hund på lur

 • 05.09.2014kl.17:22
 • ( 3 )

 

Åj så mye som har skjedd den siste tiden nå. Jeg kan begynne med å fortelle at jeg faktisk har klart å få tak i en plass å bo. Nå er jeg offesielt ikke hjemløs lengre, og det føles bra. Jeg kan fortelle mer om hvordan det er her litt etterhvert for jeg har foreløbig bare vært her i noen dager.

Ellers har den siste tiden min vært både oppturer og nedturer. Jeg kan ikke si jeg har hatt så mange lykkelige dager, men jeg har hatt mindre tunge dager. Flere ganger i uken spinner hodet mitt innom tanker om å overleve. Jeg må rett å slett droppe alt av fokus jeg har for dagen og droppe alle planer for å kunne fokusere kraftig nok på å komme meg gjennom dagen. Jeg er som oftest veldig glad jeg har klart å holde ut når de små gledene kommer frem, og er den tankegangen jeg forsøker å holde på. 
En annen ting jeg har funnet ut om meg selv er at jeg er ensom. Eller...funnet ut og funnet ut. Det er vel en god stund siden denne tanken streifet meg, men akkurat nå ligger det veldig klart for meg. Jeg sitter mye alene om dagene og jeg gjør det meste alene. Når jeg nå snakker om ''det meste'' er det snakk om skogturer og chilletid, som  stort sett er det eneste jeg bedriver dagene mine med. Med tanke på dette har jeg nå åpnet en ny luke i hodet hvor jeg vurderer å kjøpe meg en hund. Det må da være perfekt til å ha med seg på turer og samtidig er det alltid noen rundt meg her hjemme. Desverre kan jeg ikke ha katt her (som jeg hadde tenkt å anskaffe meg) med tanke på at hun andre som bor her har 4 katter selv som ikke er åpen for en til liten pus.

Nå skal jeg drikke bort litt sorger for så å løpe på butikken etter ketchup. Hater å smelte ost i mikroen uten å ha ketchup på! 

 hits