Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Feil tog

 • 31.10.2011kl.20:04
 • ( 3 )

Jaaa, jeg klarte faktisk å sette meg på feil tog ! Jeg ble derfor kastet av toget på Trofors, og heldigvis for meg bor Maiken i klassen min her. Så hun hentet meg på togstasjonen, lagde mat til meg og nå sitter vi å ser på tv.

Tar toget tilbake til Mosjøen igjen sammen med Siv Maren i 9-tiden, og så drar jeg og Pål-Vidar sammen til Bodø i morgen tidlig klokken fem. Var noen som lurte på hva jeg skulle på sykehuset i Bodø. Det er ikke noe spesielt spennende, skal bare ta EEG (søk opp på google om du ikke vet hva det er).


//Gammelt bilde, men har ikke noe nyere atm

http://www.formspring.me/Emiliegr

Bodø i dag

 • 31.10.2011kl.11:11
 • ( 2 )

Siden jeg har time på sykehuset i Bodø i morgen, skal jeg hive meg på toget i dag å ha sleep over hos Heidi !
Har ikke sett henne på flere måneder,faktisk, så blir koselig, hihi. 

Tnaaaw, gammelt !

Skal prøve å få blogget når jeg kommer hjem fra skolen, før jeg drar ! Toget går i alle fall i 5-tiden

Intatte skjermbilder

 • 31.10.2011kl.08:37
 • ( 2 )

Jeg skulle prøve å ta printscreen for første gang på denne datan, men klarte ikke å huske hvordan knapp man holdt inne sammen med PrtSc - knappen. Derfor ble det bilder hvor vi ikke visste at jeg tok det, haha !Tnaw, ser så utrolig skeptisk ut på den nederste bildet
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Jeg klipper sidecut

 • 30.10.2011kl.14:58
 • ( 8 )

Beklager for at jeg ikke fikk lagt musikk i videoen, men den hadde ikke så llyst å laste ned sangen jeg ville ha...

HUSK

 • 29.10.2011kl.23:15
 • ( 2 )

Å stille klokken en time tilbake i natt

Hudpleiere

 • 29.10.2011kl.20:25
 • ( 5 )

Nå har jeg skjerpet meg litt å tatt med kameraet på skolen, og vi i klassen har gått litt rundt å tatt bilder av oss selv inne på salen og diverse. Så nå skal dere endelig få se hvor utrolig flott klasse vi har, og hvor gøy vi har det sammen !
Vi hadde også tre vg1 elever som er på sånn utplassering sammen med oss. Koseliiiig
Maiken - meg


Kamilla - Helle - MegKamilla - Helle


Eileen - Kamilla

 
Meg


Kamilla


Og meg !

MIN HISTORIE (triggende)

 • 28.10.2011kl.16:49
 • ( 5 )

Det er mange av dere som kommer til å reagere på at jeg skriver det jeg skriver her, men jeg har likevell valgt å dele mine opplevelser og erfaringer !


Jeg var superforelsket i en gutt som var et par år eldre enn meg. Jeg traff han over nett, men møtte han aldri (har fortsatt ikke møtt han). Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsket den gutten. Jeg er klar over at det høres utrolig dumt ut, men jeg er helt sikker ennå den dag i dag på hva jeg følte den gangen.
Vi snakket hver dag i ca ett år, og han fikk en slags ''kontroll'' til å såre meg alt for hardt. Han visste ikke at det skulle gå som det gjorde, men han såret meg alt for hardt og jeg begynnte å kutte meg. Det første jeg brukte var en øyenbrynsskjærer jeg fannt i skapet...

Etter jeg begynte å gå til psykologen, fannt hun ut av alle mulige slags ''unødvendige'' problemer jeg også hadde. Eksempler kunne være spiseforstyrrelser, klaustrofobi og dårlig selvbilde. Jeg sliter akkurat like mye med alt den dag i dag, men klarer å holde meg mere unna selvskadingen og heller holder ting på innsiden. Noe som gjør at jeg bryter megselv mere og mere ned psykisk.

 

Jeg snakker ennå av og til sammen med han gutten jeg snakket om over, og han sier at han ikke mente det han har ført på meg. Han er homofil...
Så jeg har altså vært opp i skyene forelsket i en homofil og trodd at han elsket meg tilbake.


 Arrene mine vises utrolig godt nå. Kommer også litt ekstra fram nå som jeg har litt gammel selvbruning på meg.
 

Jeg kommer ikke til å si så mye mere om hvordan jeg gjør det, om det hjelper og slike ting.Men jeg svarer om dere sender det inn på formspring

 http://www.formspring.me/Emiliegr

Praksisprøve i ryggmasasje

 • 28.10.2011kl.11:09
 • ( 3 )

Nå har jeg fått på meg den søte rosa uniformen, og skal gå inn på salen å ha prøve i ryggmasasje på Maiken !
Gleder meg, for jeg føler at jeg kan det utenatt, hihi 
BARNSLIG

 • 28.10.2011kl.09:56
 • ( 3 )

Se hvor barnslig jeg er som har hengt opp tegninger på veggen min. Elsker det !http://www.formspring.me/Emiliegr

HÅRET

 • 27.10.2011kl.23:48
 • ( 3 )

Kjedsomhet fører til galskap her hjemme i Åsvegen ! Så jeg endte opp med å klippe håret mitt veldig spontant til å ha sidecut i dag. Jeg klippet det på den andre siden enn der jeg vanligvis har skillet mitt, slik at jeg lett kan gjemme den. Jeg synes det ble søtt, men tror jeg kommer til å vise den bare de dagene håret mitt lever sitt eget liv, siden jeg føker at jeg ikke trenger å fixe håret så mye når jeg har sidecut'en framme :-))))))))


Her er da den ''vanlige'' siden min av håret. Den ''andre siden'' kan man vel også kalle det.
Og her er siden jeg har klippet *trommevirvel.....................................................................*

 


Her ser dere foressten også at jeg har litt grønnfarge i håret jeg har klippt !


Tycks?
http://www.formspring.me/Emiliegr

OHOH !

 • 27.10.2011kl.18:04
 • ( 2 )

Håret mitt !!

Haha, jaaa, jeg kjeder meg !

DEN NYE DATAN MIN

 • 27.10.2011kl.16:52
 • ( 3 )

Jeg fortalte jo i helgen at jeg fikk en mini-pc i bursdagsgave hos min kjære.
I dag var jeg å kjøpte meg et nytt minnekort til kameraet, så nå har jeg endelig kunnet ta bilder av blandt annet den nye datan.

Åh, så utrolig herlig. Så nå i det siste har det vært en glede å sitte på datan, og har blitt mye chatroulette ! Jeg er sååå lowlife'er lizzm !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Minnekort

 • 27.10.2011kl.11:52
 • ( 1 )

Nå har jeg 1 600,- inne på kontoen som skal vare i over 2 uker fremover i tid. Så nå skal jeg dra på butikken etter skolen å kjøpe meg et minnekort slik at jeg kan ta bilder igjen, og blogge litt bedre etter hva dere ønsker.
Har ennå ikke hørt noe livstegn fra skoledatan min som er levert inn for ca en uke siden, så regner med det tar en stund før den er klar til bruk igjen.


http://www.formspring.me/Emiliegr

HVORDAN HYBELLIVET ER

 • 26.10.2011kl.16:39
 • ( 5 )

Jeg vet at det er mange yngre lesere som leser bloggen min og som sikkert lurer litt på hvordan det er å bo for seg selv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere litt om hvordan jeg har det her nede i Mosjøen.

 

PENGER
Siden mamma ''tjener for mye'' får jeg ikke noe grunnstipend. Jeg får kun borteboer stipend og reisestipend (så å si ingenting). Med andre ord får jeg 3 700 kr inn på konto en gang i måneden. I tilegg så åverfører mamma 2 00 kr hver månede. Etter husleien på 2 700 er betalt, sitter jeg altså igjen med 3 000 kr. Dette høres i grunnen helt okei ut, men det er faktisk lite. Jeg klarer meg så absolutt. Men man bruker penger på så mye som man ikke tenker over selv, slik at pengene blir borte nesten med en gang.

MAT
Jeg tror ikke jeg har tall på hvor mange dager jeg ikke har hatt penger til mat og vært fri hjemme. Heldigvis har jeg så snille venner at jeg blir spandert middag på ofte. Pål-Vidar for eksempel, han betaler maten ofte når jeg spiser hos han, og det er så utrolig snillt ! 
Jeg spiser veldig mye brødskive med ost. Både billig og varer en stund (om man fryser ned en del av brøded i alle fall. Andre ting jeg bruker å kjøpe er
-Spagetti på boks
-Pytt i panne
-Pølse og kålrabistappe
-Pizza 

KJÆRESTEN
Jeg og Mårten krangler mye mere nå som jeg bor her nede, enn vi gjorde da jeg bodde i Narvik. Men slik er livet. Ingen av oss forventet at det kom til å bli lett når jeg flyttet. Vi må heller lære oss til at verden ikke alltid er med oss 24/7.

BOFORHOLD
Det er ikke kjempestort her jeg bor, men jeg vil likevell si at det er god standar på det. Vi har en ordentlig dusj, vaskemaskin, komfyr, 2 kjøleskap og slike ting. Rommet er det heller ikke noe galt med. Er ikke verdes største rom, men er jo tross alt bare et soverom, så jeg er i grunnen fornøyd ! 

VENNER
Jeg har en tendens til å henge med de samme personene heletiden, hihi.På skolen er jeg mest sammen med Siv Maren eller Maiken, og på fritiden er jeg såklart mest sammen med bff Pål-Vidar ♥  Men i det siste har jeg vært mye sammen med Simon og Jonas også, helt supert !
Jeg er ikke en spesielt sjenert person, så blir fort kjent med folk.

Pål-Vidar, meg opg Stefan

SKOLE
Skolen er jo den plassen jeg tilbringer nesten hele dagen min på. Jeg er så utrolig glad for at jeg trives der (selv om det faktisk tar 30 min?! å gå hjem fra skolen) . Klassen min er helt super.
Skolen jeg gikk på i fjor i Narvik var litt mere ''være-seg-selv-skole'' i forhold til den jeg går på nå, men jeg alene kan jo ikke skru på det, så det får bare være som det er :-)))) 

VaskeRyddeBrette

 • 26.10.2011kl.16:04
 • ( 3 )

Jeg kommer til å legge ut et innlegg om selvskading når jeg har fått tilbake minnekortet fra skolen, slik at jeg kan vise dere bilder av arrene mine osv.. Så er ikke vits å mase om det enda

God dag !
Nå skal jeg rydde rommet mitt og tørke litt støv/vaske. Trenges virkelig. Mamma og lillesøsteren min kommer ned til meg 17.november. Og siden mamma er verdens største perfeksjonist MÅÅÅÅ jeg bare gjøre det til et koselig soverom, istedet for et horehus som det ser ut som det kunne vært nå. FML 

 
 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Outit 251011

 • 26.10.2011kl.13:51
 • ( 8 )

 

 
Noe dere ønsker ?

 • 25.10.2011kl.13:35
 • ( 9 )

Jeg tenkte jeg skulle sette meg ned senere i dag å skrive dere et grundig innlegg om det er noe spesielt dere vil jeg skal ta opp. Så kom med det dere ønsker !

FEEL FREE

Tumblr_lhtpxaxguz1qe9gloo1_500_large

Microringer

 • 24.10.2011kl.13:24
 • ( 7 )

Jeg har låvet dere å skrive et innlegg om microringene (extension) som jeg har hatt i håret før.
! Husk at jeg skrivet ut ifra egene erfaringer med det, og er ingen expert !

 

Jeg har brukt clips hver dag siden konfirmasjonstiden og har i grunnen ment at det var helt greit. Blir såklart litt slitsomt i lengden å stå opp ekstra tidlig om mårgenen for å sette det i, men har liksom alltid klart å overleve de 10 minuttene ekstra.
Men nå i sommer da jeg og Mårten skulle til Sverige på ferie hadde jeg netopp klipt håret. Det var veldig kort og jeg mente selv at jeg var finest med langt hår. Jeg hadde ikke nok penger til å gå til frisøren å sette i keratin extension og torte ikke å kjøpe på nett å sette det på. Dermed bestilte jeg med loop-extension fra pilus, og det kom til meg dagen før vi skulle dra (da ble det en glad Emilie). Heidi eller Astrid skulle sette det på meg, men ingen av dem hadde mulighet til å gjøre det den dagen, og siden jeg ikke hadde tid til å vente bestemte jeg meg for å gjøre det selv.

Jeg finner faktisk ikke bildene fra før og etter, så er bare nødt til å legge ut noen andre bilder av andre.)

 

Håret ser faktisk utrolig naturlig ut, men desverre ser det ut som man har biller i håret når festene begynner å vises litt. Enkelt og feste og enkelt og ta ut. Jeg hadde i 100 fester, og om dere blar i arkivet, så ser dere hvordan det så ut. Dette er vell muligens noe jeg kommer til å kjøpe igjen, men jeg tviler. Er bare et stort slit for min del. Jeg har tynt hår nå etter det er slitt fra all fargingen, så da andbefales det virkelig ikke !

Skoleoppgave; Brookelle Bones

 • 24.10.2011kl.11:24
 • ( 3 )

I engelsken på skolen skal vi skrive om så og si hva vi vil fra et engelsktalende land. Jeg valgte Australia og skriver om Brookelle Bones. Er i grunnen utrolig vanskelig å finne noe informasjon om henne, for ikke å snakke om riktig informasjon !
Det står så utrolig mye forskjellig fra side til side. Og alt jeg har til hjelp er yoputube-profilen hennes og diverse forumer. Jeg prøver så godt jeg kan å lete overalt etteralt etter tegn på hva som kan være riktig og hva som er oppdiktet. Kan bli spennende å se om jeg får til dette, og om du har noen gode sider der det står informasjon om henne, gjærne link meg i kommentarfeltet.

 brookelle bones USE!!Brookelle Bones

brookelle bones USE!!Brookelle Bones's Photos - Brookelle Bones | Facebook

http://www.formspring.me/Emiliegr

 

Ikke noe minnekort

 • 23.10.2011kl.14:06
 • ( 4 )

Minnekortet sto i skoledatan da jeg leverte den inn, slik at det får jeg ikke tilbake på 1 uke - 3 måneder (ja, så lang tid tar det å fixe webcameraet), så enten må jeg kjøpe meg et nytt minnekort, eller så blir det bare webcamera-bilder fra denne datan frem til jeg får tilbake skoledatan. Og det er jo ikke noe gøy !

                                                                                  

Hahaha, se hvor mye brunere jeg er på armen, enn i ansiktet. LML
http://www.formspring.me/Emiliegr

TILBAKEEE

 • 23.10.2011kl.13:57
 • ( 5 )Jeg er en utrolig heldig person !
Bursdagen min er om litt under 1 månede, så fikk bursdagsgaven av Mårten på fredagen da han kom til Mosjøen. Jeg fikk det jeg ønsket meg, EN MINI-PC. Faen så glad jeg bli da jeg fikk den !! Jeg har værdens beste kjæreste.¨

Desverre er Mårten dratt med toget allerede, så nå sitter jeg bare på rommet mitt å sulter ihjel. Kan noen komme å lage pølse og kålrabistappe til meg, vær så snill?
http://www.formspring.me/emiliegr

Dead and gone

 • 20.10.2011kl.09:02
 • ( 5 )

Leverer inn datan til reperasjon nå. Skal få fixet webkameraet mitt ! Snakkes

PUUUUSI

 • 19.10.2011kl.16:02
 • ( 4 )

Ja, jeg går slik ute !Nå skal jeg springe å ta hårkur å dusje, før jeg drar ned til Pål-Vidar å spiser fiskepinner på brødskiven, nomnom
Dere må ha en fantastisk dag selv om det er drittvær ute folkens
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Hjem fra Tr.heim

 • 19.10.2011kl.15:48
 • ( 3 )

Oppdaget at jeg hadde litt bilder på cameraet mitt, som jeg ikke har postet fra vi skulle forlate Trondheim å komme oss hjem. Vi tok en buss som gikk tre kvarter før toget gikk, og gikk tydelivis på feil buss. Haha, da var det virkelig panikk !
Men hoppet av i byen å sprang til togstasjonen (langt). Heldigvis var toget forsinket, slik at vi rakk det.


Min beste fårlovede Siv Maren ♥
http://www.formspring.me/Emiliegr

Hva skjedde i går ?

 • 18.10.2011kl.16:45
 • ( 5 )

Jeg er klar åver at bloggingen i går var helt på trynet. Men til en stor forandring var jeg faktisk ikke på daten etter skolen i går i det hele tatt !  Gårdagen min var veldi simpel;

? Vente på jobben til Pål-Vidar
? Middag
? Møte Simon
? Chille med Simon og delvis Jonas
? Surke for at Simon og Jonas dro så tidlig fra meg
? Sovnet

Meget spennende med andre ord...http://www.formspring.me/Emiliegr

Planer i vasken

 • 17.10.2011kl.13:28
 • ( 3 )

Planene i går om å se en film, så legge seg å være uthvilt til den nye skoleuken gikk rett i vasken i går.
Simon hentet meg på togstasjonen da jeg kom fram, og etter vi var å handlet røyk dro vi hjem til oss og var litt med Jonas( den ene samboeren min). Dem skulle kjøre tilbake til sandnessjøen i går kveld, men ble enige om at dem heller skulle kjøre i dag tidlig. Så Jonas gikk å la seg, mens jeg og Simon satt å så jentefilm å snakket jentesnakk KOSELIG. Haha !  Er så deilig når gutter ikke alltid må være guttegutt !

Med andre ord kom jeg meg ikke i seng før klokken var 06:00 i dag, og var oppe igjen 07:43 !!
Og det verste er at jeg faktisk ikke er trett i dag heller, deilig. 


Tnaaaw !

RANDOM; Jeg var blitt brunere enn Simon, LML 
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Er utroskap blitt noe positivt ?

 • 17.10.2011kl.12:21
 • ( 8 )

Ble helt sjokket over en reklame jeg kom over på en nettside i dag !

 

Hva er det som får noen til å skrive noe slikt? Hvorfor prøver dem å få utroskap til å framstå som noe positivt? Dette er rett og slett helt idiotisk. 
Skal ikke være moro eller noe ''eventyr'' å være utro. Håper for guds skyld at dere søte små leserne mine ikke driver på med slike ting !

Edit; Ja, jeg vet at jeg selv har vært utro før, men alle gjør feil ! Og anger er med inn i bildet absolutt !

Outfit 16oktober

 • 16.10.2011kl.14:00
 • ( 5 )

Bare en time til vi skal begynne å gå til bussen nå. Har spist rundstykker til frokost og har pakket så og si alt ferdig. Regner med å være fremme i Mosjøen i 9-tiden, og da skal jeg se film hjemme hos meg før jeg legger meg å såve, og er uthvilt til skoledagen i morgen !

Og som dere kansje skjønner så blir det ikke mer blogging senere i dag, siden jeg sitter på et tog resten av dagen.


http://www.formspring.me/Emiliegr

Nye piercinger !

 • 16.10.2011kl.12:43
 • ( 8 )

Bare 3,5 timer igjen nå til vi reiser tilbake til Mosjøen, fml !

 

Jeg sa i går at jeg skulle stikke 2 hull i nesen, og det er nå gjort. Tok lang tid, fordi jeg slet så utrolig mye med å få piercingen helt igjennom.FERDIIIG !
Ser dere foressten at jeg har tatt selvbruning nå? Hendene mine ser ikke ut, men er helt sikker på at jeg er brunere enn Simon nå ♥

http://www.formspring.me/Emiliegr

:-)

 • 16.10.2011kl.00:06
 • ( 4 )

Som jeg tenkte, var det ingen som klarte å tenke seg hvilke piercinger jeg skulle ha :-)
Flere av dere hadde kommentert nesen til forslag, og er vel i grunnen delvis rett. Skal ha på begge sidene av nesen ! Så jeg slipper heldigvis å skrive samme setningen 100 ganger i dag, heldige meg.

''Neger''

 • 15.10.2011kl.19:30
 • ( 4 )

Jeg har veddet med kompisen min om at jeg skal klare å være brunere enn han når jeg kommer hjem i morgen, så nå skal jeg virkelig slå på stortromma med selvbruning. Om han fortsatt er brunere enn meg i morgen skal jeg være med å drikke neste helg med han (selv om jeg tror jeg henger meg med uansett, haha)
Hva skal jeg nå ?

 • 15.10.2011kl.19:17
 • ( 15 )Om noen klarer å tippe AKKURAT hva jeg skal nå snart, skal jeg faenmeg skrive bloggadressen dem's 100 ganger i ett innlegg med linking ! LYKKE TIL

Såklart er det piercing jeg skal ta, men hvor ?

Shoppingen

 • 15.10.2011kl.19:13
 • ( 4 )

Her er det jeg handlet fra shopping-turen i Trondheim før i dag :

Klem !

Er forlåvet ! ENDELIG !

 • 15.10.2011kl.16:45
 • ( 6 )

Siden Mårten ikke vil forlåve seg med meg enda (FML), så fridde Siv Maren til meg i byen !! Vi går nå med søte ringer på hver vår finger !


Kjøpt på Accesoriez til deg som lurte !

LOVE MY LIFE

Velkommen til Trondheim

 • 15.10.2011kl.16:40
 • ( 4 )

Nå sitter jeg hos Siv Maren i Trondheim og har det helt supert ! Bloggen er desverre ikke blitt så mye prioritert når jeg har pakket, reist med tog, sovet og i dag vært på shopping.Vi har spist åss fete på gatekjøkken mat i dag, og handlet på utrolig bra salg åveralt. Var sånn  spesiell-dag ett-eller-annet i dag, så ALLE butikkene hadde gode salg. Andbefaler alle i Trondheim til å gå å se !Legget ut innkjøpene i et eget innlegg, så dette slipper å bli så langt, i tilegg til at dere ikke får alt på en gang. Da blir det så kjedelig den tiden jeg ikke blogger !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Ren og pen

 • 13.10.2011kl.15:11
 • ( 7 )

Nå er jeg akkurat kåmmet ut av dusjen. Har vasket klær å tatt hårkur, så nå blir det bare avslapping med potetgull og musikk ♥


Åj, på tide å vaske speilet kansje?
I grunnen så skulle hele rommet vært vasket, ser virkelig ikke ut nå. Ligger liksom ikke bare klær på gulvet nå lengre. Nå er det ark, vesker, sekker, ledninger, poser og egentlig alt mulig annet også.

Er foressten begynt å skrive innlegget om extensionet, så tenkte jeg skulle gjøre det ferdig i dag om alt går etter planen !
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Outfit 11oktober

 • 12.10.2011kl.15:04
 • ( 5 )

Har vært dårlig blogging i det siste. Men jeg er i grunnen syk, så konsenterer meg om å 
? Dra på skolen
? Spise
? Få vennene mine til å passe på meg

Derfor har det vært litt fravær hær. Tok bilde av sløveoutfitet i går.


Skal ned til Pål-Vidar å spise middag snart, så skal jeg til Sondre senere ♥
Kos dere i dag søte små !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Heihei

 • 11.10.2011kl.12:38
 • ( 3 )

Sitter nå i samfunnsfag timen, og jeg burde i grunn følge med. Men aaaaaner dere hvor sykt trett jeg er ?! Kunne sovnet asap


Søtt skolebarn.
Huff, jeg vill virkelig ikke bli eldre nå : c 

SÅ FÅRELSKET I DENNE

 • 10.10.2011kl.17:31
 • ( 5 )
Skoleoppgave

 • 10.10.2011kl.13:00
 • ( 5 )

Nå skal jeg vise dere hvor flink jeg har vært !
Vi skulle levere inn en oppgave om serviceerklæring og slikt, og så flink som jeg er, så tegnet jeg like gjærne hvordan jeg vill at min hudpleiesalong skal se ut !Paint in my ♥

5 dager med skole

 • 10.10.2011kl.12:14
 • ( 4 )

 God morgen alle sammen !
Ble låst ute av hybelen min i går, så jeg  har såvet hos Pål-Vidar. Vi fikk ikke såve før ca kl 4, og var oppe igjen 07:25.
Da jeg skulle gå opp fra han til meg i morgest (ca 2-3 hus mellom åss), måtte jeg stoppe 2 ganger å sette meg ned fordi jeg er så sinnsykt kvalm og slapp. FML 


Dere får alle ha en fin dag videre. Jeg skal i alle fll bruke dagen til å såve ut å bli bra i magen å hode å resten av kroppen !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Siste innlegget før jeg drar

 • 09.10.2011kl.13:15
 • ( 7 )

Nå er det ikke så lenge til vi skal kjøre, så jeg skal se om jeg får plass til alle sakene i vesken min (ja, han bare en veske med meg). HAHA !
Korthårkorthårkorthår

Lillesøsteren min skal lage vaffler, regner med jeg må hjelpe til ! Snakkes i kveld ! Legger ned datan i veska nå, så om noen skal ha tak i meg; 91172011
Visste dere foressten at jeg er blitt sammen med Mårten igjen i dag?! Haha, vet vi er ustabilde. Men nå er jeg i alle fall kjempeglad igjen !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

God morgen

 • 09.10.2011kl.11:17
 • ( 4 )

God morgen !
Skal gå i dusjen snart, for ca klokken 2 drar jeg ned til Mosjøen. Så blir ikke noe mere blogging før i kveld i så fall. 
Skal prøve å få lagt ut et outfit-bilde når jeg har fixa meg ! Haha, trøttitryne på morgenen !
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Tegningene

 • 09.10.2011kl.11:07
 • ( 5 )

Nå har jeg tegnet en del tegninger og er klar til å henge dem opp på hybeln min. Er forskjellige uttrykk og meninger med tegningene som skal hjelpe meg å huske på tunge tider jeg har vært gjennom og fortsatt klart meg.


http://www.formspring.me/Emiliegr

Siste dagen

 • 08.10.2011kl.19:41
 • ( 6 )

I morgen drar jeg hjem til Mosjøen igjen. Og så utrolig heldig som jeg er får jeg sitte på noen som kjører hele veien ! Thomas er så snill å fixe til meg !!♥
Nå skal jeg spise lasagne og se på skal vi danse med familien !

Film; Gjør meg klar til senga

 • 08.10.2011kl.10:03
 • ( 6 )

Frisøren i morgen

 • 07.10.2011kl.22:56
 • ( 3 )

Skal til frisøren i morgen å ta av meg extensionet. Er Inez(har gått i samme klasse som hun mangemnage år før i tiden) som skal ta det av. Skal bli godt å slippe masse klumper i håret, men utrolig trist å få kort hår igjen.Sååå kort hår blir jeg å få meg nå.
Haha, jeg må begynne å bry meg om hvordan jeg ser ut nå, fml.... Nå som jeg er singel må jeg ser bra ut for alle igjen. Uvant nå etter et helt år, haha ! Høres så slitsomt ut...
 http://www.formspring.me/Emiliegr

For at tiden skal gå

 • 07.10.2011kl.22:53
 • ( 6 )

Jeg venter og venter og venter.... likevell går ikke følelsen bort. Den følelsen av å bli kvelt av klumpen i halsen, av å være helt alene, av å mangle noe eller noen i livet. Tenker tilbake på de ufattelig gode stundene vi hadde sammen, helt sinnsykt ! Kunne gjort hva som helst.....ah, glem det. Han er borte nå uansett !

For å ha andre ting å tenke på fikk jeg med meg lillesøsteren min å tegne i dag. Vi har tegnet forskjellige Chibi'er og manga-figurer. Utrolig gøy. Hermer fra youtube ♥ Skal tegne massemasse å ha en hel vegg med tegninger hjemme på hybelen. Skal nok komme meg gjennom denne tiden har jeg bestemt meg for. Har så utrolig mange hærlige venner. Til og med venner jeg ikke trodde brydde seg såå mye om meg.Men lillesøster har lagt seg nede i min seng, så jeg skal farge færdig den sinte cibi'en nå, så skal jeg gå å legge med sammen med henne !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Film fra turen til Narvik

 • 07.10.2011kl.18:19
 • ( 2 )

Skuff

 • 07.10.2011kl.17:35
 • ( 4 )

Skulle egentlig få besøk i dag, men jeg ble visst lurt. Typisk !
Nå sitter jeg hjemme med lillesøsteren min mens resten av familien er på besøk hos broren til stefaren min.  Har lovet mamma å sitte hjemme i kveld å se på idol med dem å spise potetgull og slikt.


Fra værdens beste kjærestetur i sommer ♥hits