Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

*misunnelig*

 • 31.10.2012kl.18:18
 • ( 3 )

Dette er 100% særr den peneste jenten jeg har sett i hele mitt liv ! OMFG

Tumblr_m5em00hq4c1r0f63oo1_500_large

Sunny day

 • 31.10.2012kl.13:22
 • ( 1 )

Har vært full vinter her oppe i nord en god stund nå, og jeg er så utrolig lei allerede. MEN; for hver dag som går - en dag mindre til det er sommer igjen ! Er viktig å av og til tvinge seg selv til å snu om det negative til noe positivt. En annen fin ting med i dag er at det er sol ute. Er ikke så særlig varmt, men er så mye finere å se ut vinduet når det er sol. Gleder meg til jeg har samlet nok penger inn på kontoen til å ta meg en liten uke i syden. Har tenkt å dra helt alene som jeg har fortalt dere før, og grunnen er rett og slett for at psyken min skal få en pause fra alt det samme gamle som skjer her på de samme plassene rundt meg.

Har ennå ikke orket å sminke meg, og vet ikke engang om jeg orker å gjøre det i det hele tatt i dag. Sitter jo bare på rommet hele dagen uansett.

 Halloween

 • 31.10.2012kl.07:52
 • ( 1 )

God morgen alle finingene mine!
I dag er halloween-dagen. I dag kommer barn til å gå fra dør til dør å be om godteri. Hvorfor er det bare en gang i året liksom? Hadde ikke gjort noe om det var normalt å banke på nermeste dør når man kjenner søtsuget.  Har absolutt ingen spesielle planer i dag, men det var vell ikke noe nytt, haha. Ha en fin dag videre alle sammen ♥

 

(33) Tumblr   halloween | Tumblr   halloween | Tumblr

PANINICZYJA   Me,Myself, And I Don't Care.   Quelqu'un quelque part

PANINICZYJA   (7) Tumblr   neon | Tumblr

Timeline Photos   One Big Dark Room   Tumblr

Facebook   WINTER.   Foto's van Michelle Van Casteren

Too much?

 • 30.10.2012kl.15:06
 • ( 12 )

Har spist en hel grandiosa alene i dag, og skal strax åpne potetgullposen som dessert. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke klarer å slutte å spise nå. Før var det ingen problem, og kunne gå ned flere kilo i uken, merkelige greier.

Jeg fortalte dere i ste at jeg skulle gjøre et forsøk på å sette i angelbitene mine igjen, og det ble vellykket ! Ble så glad når den gikk så lett igjennom på den første. Den andre måtte jeg presse litt ekstra på, men gikk i løpet av noen sekunder uansett. Happyface ! Med det samme jeg hadde satt dem i tenkte jeg at det ble aaalt for mye. Men allerede noen minutter etter begynte jeg å like det innmari godt. Må såklart kjøpe meg noen mindre kuler om jeg velger å beholde dem. Synes du det ble for mange med alle piercingene så samlet?

 Jeg er foressten veldig klar over at jeg sminker meg på en litt spesiell måte. Vet ikke hvor mange ganger jeg har fått kommentarer på at jeg har ''glemt'' å tegne eyelineren helt inntil våtkanten eller at jeg har bommet på øtyet, haha ! Men jeg synes det er fint.


Frisk som en fisk

 • 30.10.2012kl.12:06
 • ( 0 )

Jeg har egentlig litt lyst til å beklage for humøret mitt i går, men jeg føler samtidig det bli feil. Jeg er veldig glad jeg fortalte dere det. Noen av de tingene jeg fortalte dere er det ingen som visste, så skjult har jeg holdt det! Men nå håper jeg dere i alle fall skjønner litt mer av min tankegang. Er det som er litt spennende med å ha en blogg. Jeg prøver å framstille meg så lik som mulig som jeg er i virkeligheten. Det er veldig vanskelig, men godt med utfordringer. I dag er i alle fall helt på topp igjen, og jeg skal blogge så godt jeg kan. 

Ble ferdig på jobb for rundt 30 minutter siden, så er litt sliten akkurat nå. Tenkte jeg skulle gå ned på bade å prøve å få i angelbitene. Regner med det bare er å presse i vei, haha. For å være helt ærlig, så synes jeg det er vondere å presse piercingen gjennom et gammelt hull (som ikke er grodd engang) enn å stikke et nytt. Men føler ikke det er vits å lage enda to arr til når jeg allerede har 6 rundt leppene. 

 

               


               
// bilder fra i går

Snakkes

 • 29.10.2012kl.18:43
 • ( 1 )

Har det ikke så bra i dag, så vi får heller snakkes i morgen søte dere !


Inspo of the day #5

 • 29.10.2012kl.17:59
 • ( 0 )

romantic | Tumblr   girl | Tumblr   Tumblr

Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://3.bp.blogspot.com/-_9hYAsmwIVs/T2qa-uFMSBI/AAAAAAAAB7c/c1RxgeXYyVQ/s400/vc.jpg   Ờ   Timeline Photos

fcuk   Tumblr   Facebook

Facebook   Fall Nail Art Ideas | Amber Norell   Ajjis ♥

Sheldon Kendall   Sheldon Kendall   Facebook

 

Jeg åpner meg

 • 29.10.2012kl.16:30
 • ( 7 )

Jeg er annerledes. Jeg er svak. Jeg kan gråte i timesvis av at noen kaller meg stygg. Hvorfor? Det vet jeg ikke. Noen sier det er på grunn av diagnosen aspergers, andre mener jeg ikke har styr over meg selv. Jeg vil bare få orden på alt kaoset i hodet mitt. 
Barneårene mine kunne ikke vært bedre. Selv om jeg har en mamma med familie i ett hus og pappa med familie i et annet hus, har det aldri plaget meg. Kan faktisk inrømme at jeg alltid har vært glad for det. Hvem skal bestemme at alle ''skilsmissebarn'' lider?  Hvem skal bestemme at det er synd i dem? Det er ikke det ! Det handler om å godta at verden er som det er. Men hvordan er verden, og hvem bestemmer hvordan den skal være? 

Da jeg begynte 1. året på videregående hadde jeg ca 1 venn i klassen, Kornelia. Hodet mitt var bestemt på at jeg ikke trengte venner. Og hverfall ikke slike som jeg hadde i klassen. Jeg var frekk daglig, slang kommentarer, truet læreren med vold om hun ikke lukket vinduet. Men vet dere egentlig hvordan jeg hadde det?  Visste dere at det var flere ganger jeg måtte ringe besteforeldrene mine å be dem hente meg rett utenfor inngangen så jeg kunne slippe å gå ut alene? Jeg var redd. Redd for dem som var eldre... I russetiden kom russene med vannflasker for å sprute av meg sminken når jeg sto ute å røyket. Tenkte dem aldri på hva jeg synes? Jeg syntes nemlig ikke det var gøy i det hele tatt. Jeg hadde så dårlig selvtilitt på den tiden at stort sett ingen fikk se meg uten sminke, ikke engang mamma. Jeg sminket meg om igjen før jeg skulle legge meg.  Når russene var ferdig å ha det gøy på min bekostning gikk jeg til en bil. Jeg sparket i siden på den.... Det fikk jeg kjenne på etterpå, psykisk. Jeg hadde det tungt.

 

Når skoleåret endelig var ferdig var jeg overlykkelig over å kunne flytte til en ny by, 9 timers reise fra Narvik. Allerede første dagen etter jeg flyttet fikk jeg meg venner. Mange faktisk, Dem orden en liten ''fest'' for at jeg skulle ha mulighet for å treffe litt flere der nede. Den dagen var starten på vennskapet mitt med Pål-Vidar, den beste vennen jeg noen gang har hatt.  Endelig skulle jeg starte på nytt. Jeg hadde det tungt i starten. Et dårlig forhold var grunnen. Etter å ha bodd dær i noen uker var det skolestart. En av jentene i klassen inviterte meg ut å spise noen dager etter. Jeg kjennte henne nesten ikke, og hadde ikke snakket så mye med henne. Men jeg takket ja. Den dag i dag er hun min beste veninne, Siv Maren.  
Når november - måneden kom tok forholdet jeg var i slutt. Jeg var knust da, men nå i ettertid er jeg utrolig bra det endte. Ingen forhold hvor man krangler daglig er bra for deg !

Nå følte jeg meg plutselig så fri. Jeg tok noen valg som har påvirket livet mitt i stor grad i ettertid.Jeg hadde det bra ! Ord kan ikke beskrive den følelsen av å ikke ha noen bekymring.
 I februar/mars ble jeg lagt inn på kortidsenheten i Bodø.  Var så lange vantelister på innleggelsen at jeg hadde blitt ''frisk'' i mellomtiden. Allerede første uken under innleggelsen var jeg på bånn igjen. Tårer, selvskading, uvennskap, oppgitthet og en skuffelse for familien er noen av ordene som beskriver den perioden.

 

Siden den tiden har det gått litt opp og ned. Men hvordan er det akkurat nå? Jeg sluttet på skolen fordi jeg var for deprimert til å gjøre noe. Jeg strøyk på eksamen og i flere fag. Jeg har ingen utdannelse, jeg har ingen fast jobb, jeg har ikke engang et fast sted å bo. Men jeg er heldig som har så gode venner at dem lar meg bo hos seg, gratis. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i de få vennene jeg har ♥ Dere har reddet meg så ufattelig mange ganger.
Men nå sliter jeg igjen. Jeg vill ikke ha sympati. Jeg har forandret meg mye i det siste, men et sted sier det stopp. Å leve som jeg gjør er ikke som jeg har fortalt dere... Jeg sliter. Veldig faktisk. Og vet dere hva det værste av alt er? Ingenting hjelper, og ingen kan tilby meg noe mer.
 

 

Cover photos   Tumblr   suicide-1 picture by Gothgirl30000 - Photobucket

life | Tumblr   En!   Better than yesterday, not as good as tomorrow

Facebook   expect nothing   Me depressed

Angelbite eller underleppen ?

 • 29.10.2012kl.16:16
 • ( 5 )

Jeg vurderer å fjerne piercingen i underleppen og heller ha angelbite igjen, og derfor har jeg et spørsmål til dere.
Blir det for mange piercinger på en plass dersom jeg velger å ha angelbite i tilegg til de 2 jeg har i nesen? 

Gjorde såklart et forsøk på å redigere så man ser ca hvordan det blir, men litt misslykket redigering, haha !

 

Og såklart bilde fra jeg hadde angelbite før (hadde desverre ikke septumen da);


 

Ginger

 • 29.10.2012kl.11:51
 • ( 7 )

Ble kortere dag på jobb enn forventet, så tar jeg enn litt lengre på onsdag heller. Har vasket klær, dusjet og alt det dær vanlige. Og for hver gang jeg dusjer blir jeg mer og mer ginger, hvor kult er ikke det liksom?! Synes de fleste som er rød/oransje-håret naturlig passer utrolig godt til det. Er så fint ! Jeg orker ikke farge det rødere nå med met samme rett og slett fordi jeg ikke har tenkt meg inn til byen ennå, men får se hvordan det blir etterhvert. Skulle egentlig vært på helsestasjonen også, så hadde kansje vært smart med en bytur?

+ et uredigert bilde i utelys slik at dere får se fargen 99% rett !;


 http://www.formspring.me/Emiliegr

Ny header

 • 29.10.2012kl.08:11
 • ( 2 )

Akkurat nå er jeg på jobb og er ikke hjemme før rundt 11-tiden. Men ville bare gi litt greds til Hanne som var så snill å lage ny header til meg ! Takktakk, er kjempefornøyd !

GAMMEL;

 

NY;
 ? Hva synes dere ?

Avslutter tidlig

 • 28.10.2012kl.19:59
 • ( 0 )

I morgen skal jeg opp klokken 6 igjen for å dra på jobb. Derfor orker jeg ikke sitte oppe til langt ut på natt. Sov godt alle sammen, og er utrolig glad i dere ! ♥

 

554204_430791390303439_212602225_n_large

Ukens instagram

 • 28.10.2012kl.19:23
 • ( 4 )

Siden livet mitt er på repit hver dag omtrent, har jeg ikke fått kommet meg ordentlig i gang. Men det kommer seg etterhvert ! Tenkte å ha ukens instagram hver søndag, hva synes dere om det?
Heter foressten emiliegr4real 

 


http://www.formspring.me/Emiliegr

Trøttitryne

 • 28.10.2012kl.12:47
 • ( 0 )

Heihei. Var deilig å såve litt ekstra lenge i dag, med tanke på at det ikke skjer så mye på søndager. Vi sitter egentlig bare å venter på at en veninne av Tomme skal begynne på jobb slik at vi kan gå å kjøpe oss burger. Må vell også kjøpe meg litt potetgull til senere. Blir nok bare sittende hjemme i dag også regner jeg med ! Eller kansje Martin kommer en tur? Får se hva dagen bringer. 
Men tror det kunne vært greit med en dusj nå, føler meg sjikkelig død, haha. Håper dere får en fin start på dagen ♥ 

 


Ser dere foressten at jeg har byttet septumen? Måtte bare ha en svart.

Bare lille meg igjen

 • 27.10.2012kl.22:23
 • ( 1 )
Jeg vet at oppdateringene mine i dag har vært dårlig. Grunnen til det er fordi vi dro hjemme fra i 12-tiden og var ikke hjemme før 8! Ble så mye styr med den badetrusen. Vi sjekket ALLE damebutikkene, undertøysbutikkene og sportsbutikkene på 2 senter + noen butikker i gågaten, og ingen av dem hadde en eneste bikinitruse. Jeg vet det er vinter liksom, men hallo?! Så jeg måtte få Tom-Andrè til å kjøre med til kanebogen-senteret for å gjøre et siste forsøk der. Heldigvis hadde dem ett stativ igjen med badetøy til 10 kroner. Var bare store størrelser igjen, og dem var ikke spessielt fine heller. Men om jeg skulle komme meg inn på bassenget måtte jeg bare ta en. Tok en med hvite og grønne striper (LOL), fordi det var den eneste jeg kunne finne i min størrelse.

Nå er jeg som vanlig innom for å si god natt til dere. Regner med det er mange som er på halloween fest i dag, og håper dere koser dere massemasse. God natt alle sammen, og håper dere får sove godt. Utrolig glad i dere hver enkelt ♥

Chatroulette ++

 • 27.10.2012kl.21:31
 • ( 0 )

Jeg regner med dem som har fulgt med på bloggen min en stund har fått med seg at chatroulette er rene paradise for meg. Kan sitte der flere timer daglig. Rett og slett fordi det er så deilig å ikke bli dømt og bare sitte å snakke med mennesker i alle aldre om randome ting. Er lenge siden jeg har lagt ut bilder fra jeg har vært på chatroulette nå, så tenkte å gjøre det. Er bare for å vise dere at jeg snakker med så utrolig mange forskjellige mennesker. Jeg har til og med møtt folk flere ganger der inne (skal godt gjøres, siden det er flere tusen inne om gangen).


Og så sitter jeg helt fast på level 205 på bubble witch. Noen flink der ute som vil hjelpe meg? Jeg er kommet lengst av mine 1500 venner på facebook, så tror ikke det er så mange der som kan hjelpe meg. Fml, liksom. Hahah.http://www.formspring.me/Emiliegr

Grottebadet

 • 27.10.2012kl.11:52
 • ( 0 )

God morgen. Sitter på Gyda nå sammen med to kompiser å venter på litt flere. Vi skal nemlig på grottebadet. Huff, hater å vise megselv i bikini,men må være litt sosial også av og til !
Må innom en butikk også,fordi badetrusen min er i en string-modell, og jeg regner med det ikke blir godtatt på ett offentlig basseng.

Noen bilder fra i går når jeg var ute sammen med Stian. Holdt på å dø når vi fannt dette skiltet. Var litt mye skrivefeil !

Der ser dere den virkelige hårfargen min. Å har ikke akkurat pakket ansiktet i sminke i dag siden vi skal på bassenget...

ENDELIG

 • 26.10.2012kl.22:53
 • ( 1 )

Etter flere uker uten internett har Haakon nå endelig fixet det ! Er så godt å kunne se han daglig igjen ! Små gleder i hverdagen ! ♥Elsker deg vennen !

God helg

 • 26.10.2012kl.16:08
 • ( 0 )

God helg alle sammen!
Jeg har gått i flere dager uten å vite at helgen var så nært. Er flere situasjoner hvor jeg har tenkt at det andre sier ikke gir mening fordi det er noe som ikke passer seg i en ukedag. Regner med alle kan være litt svimmel i blandt. Klarte ikke å komme meg opp fra sengen i morgest, så måtte gi avkall fra å jobbe, haha. Så jeg sov helt til klokken 10, og etter det gikk jeg å laget meg en omelett. Ellers har jeg bare vært i dusjen og slappet av.
Venter på at Gold rush-episoden skal bli ferdig akkurat nå slik at jeg kan drege med meg Tomme på butikken. Gjett hvem som har lyst på potetgull liksom? Senere tror jeg det skal komme en kompis til Borkenes så jeg kan være sammen med han en stund. Faktisk en fra Mosjøen, så skal bli godt med litt Msj-stemning igjen ! Ha en super helg alle sammen !

Savn

 • 26.10.2012kl.13:08
 • ( 0 )

Jeg får så utrolig savne tilbake til Mosjøen og det rosa håret mitt når jeg ser på denne videoen;

 

Teenager Post

 • 25.10.2012kl.18:57
 • ( 0 )

285723_475562942467272_433568553_n_large

Tumblr_mceriyccgg1rs9x30o1_500_large

306542_366544550096490_1882453985_n_large

Tumblr_mc9tb9tp9u1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_mc95qpiw581rr3l61o1_500_large

Tumblr_mc78nsghmd1rfsamgo1_500_large

66523_363517063732572_2092608580_n_large

Teenager-posts-21-40-zabava-za-cure-31068404-500-350_large

 

Røde lepper

 • 25.10.2012kl.13:11
 • ( 8 )

Jeg har i mange år syntes det er fint med knall-røde lepper, men har ikke gått med det selv for jeg synes det ser litt mye ut. Men når jeg tenker meg om 2 ganger, kan mye være fint ! Så jeg gikk for det i dag.

HOT OR NOT? 


Youtube; talenter

 • 25.10.2012kl.11:07
 • ( 0 )

Når alarmen ringte i morgest var det første jeg sa til Tomme, ''klåkka e vell ikke 6 enda?''. Jeg var virkelig trett ! Men jeg overlevde denne dagen også. Har netopp spist 4 boller + en hel pakke med ost. Nå venter jeg bare på at klokken skal bli litt mere, så jeg kan springe ned i postekassen, tror piercingen jeg har bestillt skal komme i dag.

Regner med jeg ikke er den eneste som pleier å loke rundt på youtube hele dagen. Ser veldig mye på talentkonkuranser som x-factor, norske talenter og slike. Jeg deler noen av de jeg liker skikkelig godt her med dere for å få litt forandring inne på bloggen !

 

 

 

 

 

 

 

Ha en super dag videre !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Inspo; Halloween

 • 24.10.2012kl.18:45
 • ( 3 )

Pernambucolismo   Gothic Charm School: pretty things   Sugar Skull Toddler Houston Photography « Locked Illusions Photography ? Newborn Baby Infant Family Senior Child & Children's Photographer Friendswood TX

Drafts | Tumblr   Smells like fashion   Notte di San Lorenzo: c?è chi aspetta che cadano le stelle, e chi aspetta che cadano le persone.

Tumblr   Th3 City Lights   MY FIERCE LADIES | Facebook

The Children su Flickr - Condivisione di foto!   Untitled   use your brain, bitch

cute | Tumblr   E L E KTR O ☆ POP   We Confide In Wolves

Instagram

 • 24.10.2012kl.13:44
 • ( 3 )

Ble ringt mens jeg ennå lå å såv i morgest og ble spurt om å vaske på miljøstasjonen i dag. Så det var bare å komme seg opp å tusle ned i snestormen ! I tilegg skal jeg opp å vakse på en skole i morgen å da begynner vi 06:30. Kjenner allerede hvor trøtt jeg kommer til å være !
Det er flere som har spurt om jeg kan lage meg instagram foressten så jeg fikset det for en stund siden. Jeg heter emiliegr4real. Jeg prøver å ikke bruke de samme bildene på instagram og på bloggen, slik at det ikke blir så kjedelig for dere som titter innom her av og til. Nå skal jeg se videre på x factor, og gå i dusjen !

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Slappt

 • 23.10.2012kl.12:40
 • ( 1 )

I dag følte jeg for å være lat og ha på nattbukse og kose-genser ! Dere må foressten legge merke til hvor mye større underleppen min er i forhold til overleppa, haha !

 

 http://www.formspring.me/Emiliegr

Ekkel følelse

 • 23.10.2012kl.10:40
 • ( 1 )

Dere vet de dagene man føler en ekkel følelse i magen med det samme man våkner? Det er akkurat som man savner noen uten engang å ha rukket å tenkt på noen. Hadde i alle fall den følelsen når jeg våknet. Så til en forandring gikk jeg ned å laget meg frokost (jeg går alltid på butikken for å handle frokost til vanlig), og nå sitter jeg å ser på x-factor. Er vell på tide å ta en røyk også.

Planene i dag ser veldig stille ut. Regner med jeg kommer tilbake til det etterhvert ! Bilder fra lørdagen; 

 

 Burger

 • 22.10.2012kl.21:39
 • ( 2 )

Skulle bare stikke innom en liten tur for å si at jeg sitter på gyda å venter på burger. Er så sinnsykt sulten nå, så det skal bli godt!

Hva vil dere se ?

 • 22.10.2012kl.17:13
 • ( 1 )

Hei igjen alle sammen. Nå som jeg er kommet hjem til Tomme igjen, merker jeg at det er omtret det samme som blir skrevet hver dag. Tomme er nemlig i dusjen nå etter å ha vært på jobb, jeg har vært på chatroulette i et par timer og vi skal en tur til byen senere. Interessant? Nei, jeg tror ikke det synes det er like spennende å høre lengre. Er liksom nok med at jeg har sakt omtrent det samme ca 20 ganger før, haha. Men det er ikke så veldig mye spennende som skjer her oppe i kalde nord. Går nesten ikke annt å gå ute lengre uten å fryse. Fikk helt sjokk når jeg kom hit og så at dem hadde fått sne på bakken, huffhuff. Hater når det begynner å bli vinter, så er det is på bakken. Og ikke nok med det, men den er umulig å se, så må gå utrolig forsiktig overalt ute, og da er jeg klar over at jeg ser lite smart ut. 
Skulle også ha vært innom tattoverings-sjappa inne i Harstad en dag for å kjøpe meg en ny septum. Men er kansje mere lettvindt å gå inn på nettet å bestille en. Vill ha en svart hestesko, det er fint ! 

 Er sykt store fargeforskjeller på håret avhengig av hva jeg tar bilde med. Disse er tatt med webcamera i dag (som dere sikkert ser) og her ser man ikke at jeg har farget håret engang, haha. Ser ut som det er svart liksom.

Foressten flere som har spurt i det siste etter videoblogg, så da kommer jeg med det vanskelige spørsmålet; Hva skal jeg videoblogge om? Bare fra hverdagen,  snakking, sminke, hår....hva?
Håper dere har fått en grei start på uken, og at den bare blir bedre å bedre mot helgen. Dere fortjener alle det beste og jeg unner dere alt godt ♥
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Sover som en stein

 • 22.10.2012kl.11:58
 • ( 0 )

God morgen alle sammen !
I dag har jeg for første gang siden jeg flyttet inn hos Tomme (flere måneder siden) ikke våknet av at han gikk på jobb. Tar det som et tegn på at jeg virkelig har såvet tungt i natt, så deilig ! Jeg skal nå springe en tur på butikken for jeg fikk utrolig lyst på taco-bolle og potetgull. Vi snakkes senere i dag ! 

 

 


Fargen er foressten overhode ikke så rød som den vises på bildene....

Mer hår

 • 21.10.2012kl.17:30
 • ( 4 )

Vi bestemte oss for å ikke dra til Sverige likevell. Så vi fikk heller Martin på besøk og sitter bare å chiller med musikk ! Men skulle egentlig bare stikke innom bloggen for å vise dere hvordan håret mitt ble. Det ser egentlig ut som brunoransje-aktig, hehe. Men var godt med litt forandring.

 
Alle piercingene jeg har hatt

 • 21.10.2012kl.14:04
 • ( 2 )

Jeg må først få ynnskylde meg om det blir mange skrivefeil i dette innlegget, jeg har nemlig drokket noen øl. Men jeg skal såklart prøve det beste jeg kan !

Jeg begynte å interessere meg for piercinger da jeg var rundt 13-14 år. Med det samme jeg fannt ut at jeg ønsket meg piercinger, så tok jeg det. Min aller første piercing tok jeg da jeg var 12 eller 13 (husker ikke helt). Da tok jeg i nesevingen, men tok den ut allerede dagen etter på grunn av betennelse. Jeg visste ikke å mye om piercinger på den tiden, og ble veldig redd for at det skulle skje noe farlig om jeg beholdt den med betennelsen. Etter det tok jeg snakebite da jeg var 14. Dette var de første piercingene jeg beholdt en god stund. Jeg har desverre ingen bilder fra jeg hadde snakebit, men har fra alt det andre jeg har hatt. Jeg orker ikke å skrive tungen på alle bildene, siden jeg alltid har hatt den.

Aller først tenkte jeg å vise dere bilde fra før jeg hadde piercinger i det hele tatt !

 

 

Leppen og nesen;

 

Nesen + angelbite; Personlig synes jeg dette er det fineste jeg har hatt !Bare angelbite;

 

Tungen;
Snakebite + nesen;

 

Angelbite + begge sidene av nesen;


Monsterbite;
 Navelen;


 

Septum + nesen;

Septum + nesen + snakebite;

 

Og til slutt det jeg har nå ! Septum + tungen + leppen og nesen; Tenkte dette kunne være interessangt å skrive om siden jeg ofte får spørsmål om piericingene mine osv. !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Rødt hår på vei

 • 21.10.2012kl.13:53
 • ( 0 )

I går bleket jeg håret slik at rødfargen skulle sette seg bedre i dag, men glemte av noe veldig viktig. Jeg såv nemlig med hårkur i håret i natt, og farget håret rødt uten å skylle ut hårkuren. Det er sååå typisk meg! Ser heldigvis ut som det tar litt farge uansett. Blir spennende å se når jeg skylder ut om en liten stund.

Over her ser dere hvordan fargen var etter jeg hadde bleket det en gang. Og under er hvilken farge jeg har brukt pluss hvordan det ser ut fåreløbig !
Vi drar foressten til Sverige etterpå, så er usikker på hvor mye blogging det blir, men skal prøve å huske å ta med kameraet. Ha en flott søndag videre alle sammen !

Oppdatering fra dager

 • 20.10.2012kl.23:14
 • ( 1 )

Hei!
Datan min er faktisk så treg akkurat nå at jeg heller velger å mobilblogge. Litt etter jeg kom hjem til Tomme dro vi ut for å hjelpe noen med å koble ett annlegg og etter det har vi bare chillet hjemme med litt øl.
Har foressten også bleker håret for å gjøre det klart til å farge det rødt i morgen. Så som dere sikkert har klart å fårstå har jeg bestemt meg for å gå for rødt hår. Kos dere videre i kveld folkens!

Hjemme igjen

 • 20.10.2012kl.14:46
 • ( 0 )

Nå har jeg kommet meg hjem til Borkenes. Var godt å få se Tomme igjen. Ellers skjer det ikke så mye her. Facebook-nerding og ps3 spilling på høyeste grad. Har også fått den nye telefonen nå, så nå kan jeg endelig skrive meldinger uten å måtte vente i flere timer hver gang . Håper dere har hatt en fin lørdag så langt alle sammen! Vi må heller snakkes senere når jeg orker å ta opp dataen.

Savner ''den tiden''

 • 19.10.2012kl.21:25
 • ( 1 )

...Savner kroppen jeg hadde på denne tiden. Ikke så mye mer å si enn det.

 

Crap

 • 19.10.2012kl.11:04
 • ( 0 )

Hei igjen ! Fikk ikke time før klokken ett, så måtte bare dra hjem igjen. Nå skal vi snart ned på apoteket for å kjøpe meg en sånn pille-boks, og så må vi sjekke noen ulyder fra dekket på bilen. Telefonen min sluttet foressten å funke for litt siden, så nå bruker jeg en kjempegammel nokia klapp-telefon som bestefar brukte før i tiden. Woops, stikker ut igjen nå. Haha, beklager for crappy blogging altså !
Legebesøk

 • 19.10.2012kl.09:39
 • ( 0 )

God morgen!
Er på tur ut døren nå for å dra en tur til legen. Oppdaterer dere når jeg kommer meg hjem igjen. Håper dere har fått en fin start på dagen.

Jeg er søt !..... jeg mener det faktisk

 • 18.10.2012kl.21:09
 • ( 1 )

For første gang på flere år kan jeg si en setning jeg ikke trodde skulle komme; jeg er fornøyd med meg selv ! Dette gjelder fra halsen og opp. Jeg har senest i går gråte av å se meg selv i speilet på grunn av kroppen, men jeg klarer for en gangs skyld å åverse det. Jeg tror jeg hadde virkelig godt av den hårklippen før i dag ! Det er så rart at slike småting kan gjøre en forskjell. Jeg er en person som trives best med å kunne ha litt hår som dekker til ansiktet, rett og slett fordi jeg selv synes jeg ser søtere ut. Om du trenger et lite tips til bedre selvtilitt vil jeg andbefale deg å ta en hårklipp + kjøp deg et nytt klesplagg. Det kan gjøre så utrolig stor forskjell ! Har ikke vært så glad som jeg har vært i dag på kjempelenge ! Håper dere også har det bra for tiden, dere fortjener det aller beste !

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

STARSTRUCKED

 • 18.10.2012kl.19:37
 • ( 1 )

Heihei til alle dere som intereserer dere for mitt liv !
Fikk en telefon fra Eirin da jeg var på butikken. Hun lurte på om jeg ville være med ut å kjøre litt mens vi tok en røyk. Jeg har ikke sett henne på ca ett år (?) så jeg sa såklart ja. Var koselig å se henne igjen, og var ikke stille et halvt minutt engang. Da vi sto å ventet på at det skulle bli klart til å kjøre ut fra et kryss, sa hun ''er ikke det Kurt Nilsen?''. Jeg tenkte hun hadde gått fra vettet eller prøvde å lure meg, men så likevelletter han. Da han var kommet midt foran bilen satt både jeg og Eirin klistret opp i frontruta med store øyne. Ingen av oss er særlig fans av han, men ble likevell helt i 100. Han så såklart hvor idiotiske vi så ut, og bare smilte til oss før han gikk videre. Vi satt å flirte å klarte nesten ikke si eller gjøre noen ting en lang stund etterpå. Er nesten litt flaut å si dette, haha. Men vi har vell alle våre øyeblikk i livet vi ikke skjønner noen ting av oss selv. Han var foressten mye lavere i virkeligheten enn jeg hadde trodd.

Kurt Nilsen | Flickr - Photo Sharing!      Kurt Nilsen til Borggården - adressa.no

 

Har klippet meg

 • 18.10.2012kl.16:23
 • ( 2 )

Selv om det var flere av dere som rådet meg til å ikke klippe håret valgte jeg å gjøre det. Bestemor nevnte hvor misfornøyd hun var etter forrige frisør-besøk, og da ble jeg bare ennå mer sikker. Jeg har klippet mitt eget hår de siste årene, og kun brukt frisøren til å stusse. Likevel har jeg ikke vært innom frisøren mer enn en gang i året. Det jeg gjorde i dag var å klippe håret mere opp, siden de korteste lengdene mine var blitt lange, så var ikke noe ''liv'' i det. Jeg ble veldig fornøyd ! Dere får se bedre bilder senere eller i morgen. Så foressten ut som jeg hadde slaktet en kanin når jeg var ferdig, for det var så sinnsykt mye hår på gulvet.

     

     

 - Burde jeg angre? 

Mer shopping

 • 18.10.2012kl.15:01
 • ( 3 )

Beklager for at det første innlegget i dag ikke kom før nå. Satt meg ned for å skrive et innlegg til dere da jeg sto opp, men fikk desverre ikke tid, så jeg droppet det. Har vært på besøk hos søsteren til bestemor på eldrehjemmet i dag. Synes det er så koselig å besøke dem som alltid blir sittende alene hele dagen, er dere ikke enig? Hun kan ikke røyse seg ut av sengen, så jeg tok et bilde fra vinduet slik at hun skulle få se hvordan det så ut utenfor. Hun husker nok ikke hvem jeg er engang, men slik er det å bli gammel. Etter vi hadde vært der gikk jeg ned på senteret sammen med bestemor. Kjøpte sko, genser, undertøøy, sminke, briller osvosv. Tror ikke det er mange lapper igjen på kortet nå, så er vel på tide å roe seg litt ned.

Foressten har jeg er crappy bilde av jakken nå. Skulle ta bilde av den i speilet med det var mørkt og i tilegg kom bestefar akkurat så jeg stresset med å legge bort kameraet i fare for å se dum ut, haha ! Skal prøve å få bestemor til å ta et bilde av meg i morgen når jeg er ute.Nå tenkte jeg at jeg skulle klippe håret mitt litt. Føler meg så ukomfertabel når ikke håret ligger i ansiktet, haha. Vurderer også å farge håret mitt rødt igjen i løpet av den nermeste fremtiden, men er litt usikker. Hva synes dere?
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Sursild

 • 17.10.2012kl.20:38
 • ( 1 )

Jeg satte meg ned sammen med bestemor og bestefar for å spise litt kveldsmat. Jeg spiste taco, mens dem spiste sursild på brødskiva. Jeg tok boksen med sildene for å lukte på dem. Det luktet surt, men bestemor insisterte likevell på at dem var søt. Derfor bestemte jeg meg for å smake. Bestefar tok opp en bit å skjærte av litt til meg, og jeg puttet den i munnen. Da jeg begynte å tygge på den var den seig, bløt og utrolig ekkel. Klarte ikke å svelge den uansett hvor mye jeg prøvde, og det endte med at jeg sto over vasken å brakk meg. Men jeg er likevell stolt over at jeg turte å smake !Nå blir det bare sløving frem til jeg skal gå å legge meg sammen med bestemor. God natt alle sammen, så snakkes vi i morgen !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Smykke

 • 17.10.2012kl.18:55
 • ( 0 )

Dem vi skulle på besøk til var ikke hjemme, så vi dro heller hjem å spiste vaffler. Siden bestefar har kortstokkk, sitter jeg å legger kabal med virkelige kort nå i stedet for på datan. Føler jeg blir helt firkantet i øynene av å stirre på skjermen dag ut og dag inn.

Ville bare vise dere et litt spessielt smykke jeg har som jeg synes er fint. Det er laget av glass og inni er det et riskorn hvor det er skrevet ''Emilie'' på. Har fått det av mamma da hun var i Tyrkia en gang. Har ikke speilrefleksen her, så bildene må bare bli litt uklar.

Litt innkjøp

 • 17.10.2012kl.16:34
 • ( 2 )

Nå er jeg netopp ferdig på bade (har dusjet og sminket meg), mens både bestefar og bestemor netopp er stått opp fra en liten middgs-lur. Var som sakt nede for å kjøpe meg ny telefon før i dag Men dem hadde den ikke på lager, så jeg bestillte den på nett heller. Og til dere som lurer har jeg kjøpt meg s2, vill ikke ha noen annen telefon og aner ikke hvorfor.
I tilegg fikk jeg kjøpt meg 2 bh'er, en genser, en jakke og diverse småsaker. I morgen skal jeg ned for å se etter sko tenkte jeg. Har ikke bilder av alt rett og slett fordi jeg er lat, men har noen smakebiter. Kan ta bilde av jakken senere i dag !Skal på besøk til de andre ''besteforeldrene'' mine (foreldrene til ste-faren min) sammen med bestemor og bestefar litt senere i dag. Derfor kan jeg tenke meg at det ikke blir oppdatering før i kveld. Ha en superduper dag videre i dag alle mine søte små venner !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Naturlig stil

 • 17.10.2012kl.10:15
 • ( 2 )

God morgen alle sammen !

Humøret mitt er mye bedre nå i dag, og jeg bare gleder meg til å starte dagen. Om bare en liten stund skal vi kjøre ut å kjøpe meg ny mobil. I tilegg skal jeg kjøpe meg litt småting som sminke, tannbleking osv, og så må jeg se etter en ny jakke.
I dag har jeg lagt meg litt på latsiden og ser veldig naturlig ut. Eneste jeg har av sminke på meg er foundation, mascara og litt eyeliner på oversiden av øyet. I tilegg har jeg bare en ''knute'' i håret og bestemor sin genser. Det er ikke alle som kan låne klær av bestemoren sin liksom, hihi. Jeg vet ikke hvor ofte jeg har nevnt det, men jeg er rett og slett ikke så nøye med hvilke klær jeg går i.

  Håper dere alle får en super dag på skole, jobb eller hvor enn du er !
http://www.formspring.me/Emiliegr

Kan ikke folk bare holde kjeft?

 • 16.10.2012kl.19:58
 • ( 2 )

Møtet i dag gikk ikke bra. Gråt utrolig mye, og var veldig lei meg. Jeg var frustrert og sint for ting som ikke var hennes feil engang, og det hele endte med at jeg selv avsluttet møte ved å si at vi er ferdig og dermed suse av gårde uten engang å si ''hade''. Det er ikke mange ting i verden som irriterer meg like mye som når noen sier til meg ''jeg skjønner det..''. Hvem faen tror dem at dem er liksom, superman? Ingen, og da mener jeg virkelig ingen, kan skjønne seg på noen andre 100% uten å ha vært i samme situasjon selv. Og jeg satt bokstavelig talk å lo når hun sa hun forsto meg. Latterlig....Nå skal jeg samle opp litt krefter sammen med bestemor og bestefar. I dag regner jeg med å bli millionær når lotto-trekningen begyner, hihi. Snakkes i morgen alle mine søte små !

Stress

 • 16.10.2012kl.16:08
 • ( 0 )

//innlegget er forhåndsskrevet

Heisann !
Kom hjem fra Drammen i går, dro til Harstad, drar til Narvik i dag og til slutt blir det Borkenes Så dagene som har vært og dagene som kommer er litt hektiske. Jeg prøver så godt jeg kan å legge mye arbeid inn i bloggen, men har vært vanskelig nå som jeg har vært uten nett i en uke. Jeg innså ikke før nå hvor bra jeg faktisk har klart meg! Har tatt med meg datan såklart så vi blogges senere en gang. Utrolig glade i dere alle sammen ! 

     

Stress

 • 16.10.2012kl.11:59
 • ( 0 )

Siden jeg ikke fikk blogget før jeg skulle ut sist gang jeg planla det, begynner jeg å skrive på dette innlegget allerede før jeg er begynt å sminke meg.  Rørleggeren dro for å ta pause under en time før jeg skulle være klar. Tror dere jeg stresser nå, eller? Har 35 minutter på å pakke, sminke meg og få håret til å bli tørt. Stress !

Wooops, nå er det bare 3 minutter til jeg blir hentet. Må ennå både pakke og kle på meg, haha !Fikk bare tid til å legge ut ett bilde, må løpe nå ! snakkes !

Rørlegger på besøk

 • 16.10.2012kl.10:15
 • ( 1 )

Tror dere ikke jeg var våken før klokken 9 i dag også? Tror jeg har et spøkelse som går i underbevisstheten min hver morgen for å vekke meg tidlig. Fikk ikke sove før klokken 4 i natt, og da synes jeg ikke det er normalt å være oppe igjen før 9.
Alle de andre i huset er på skole og jobb, mens jeg sitter her å spiser litt frokost. Er en rørlegger her akkurat nå, så har i alle fall noe å se på ! Hohoho. Tulla...han var liksom ikke så veldig fin (a)  Måtte gå å sette på musikk på tv'n da han kom, så det skulle slippe å bli så kleint. Men hva er greia med at det bare går drit-musikk på MTV for tiden? Akkurat nå hører jeg på Taylor Swift liksom. Er liksom bare hver 20. sang som er grei å høre på. Kansje det bare er jeg som har dårlig musikksmak? I tilegg har han tatt vannet, så får ikke dusjet før rundt om en time.

Mamma og stefaren min begynner vel å kjøre fra Narvik snart for å bli med meg på møtet. Skal prøve å få lagt ut litt bilder av meg etter jeg har fått vært i dusjen og sminket meg litt. Håper dere alle sammen får en super dag !

Husker dere foressten før når jeg barberte av øyenbrynene fordi jeg aldri ble fornøyd? Begynner nesten å se like ille ut nå. Alltid når jeg begynner å nappe dem, så blir jeg aldri fornøyd og det blir aldri helt likt, så jeg napper alt for mye hver gang. Kommer sikkert til å bli sittende igjen uten øyenbryn innen noen uker. FMLhttp://www.formspring.me/Emiliegrhits