Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

God morgen

 • 31.10.2013kl.15:22
 • ( 0 )

 


Har sovet veldig mye i natt og ikke våknet en eneste gang før jeg sto opp. Utrolig deilig å sove bort en del av tiden mens man bare venter på at dagene skal gå. Fikk en liten anelse av depresjonen i dag tidlig, men hadde heldigvis noen å legge meg i armene til og det hele gikk mye bedre etterhvert. Nå er han kommet seg på jobb og jeg har laget meg frokost. Begynner virkelig å synge på siste verset met mat og penger her nå. I tilegg er mobilen min blitt sperret på grunn av ubetalte regninger. Jeg må virkelig få tak i en inntekt snart.

Skal bare sette meg ned å spise opp og se litt på serier på tv3play (en side å se tv-programmer på gratis) og deretter gå på butikken å kjøpe meg en bolle eller noe annen mat. Jeg er så utrolig sulten for tiden. Spiser og spiser og spiser.

 

 

Må gjøres

 • 30.10.2013kl.12:33
 • ( 0 )

 

 Denne sangen har jeg spilt av på repeat rundt 20 ganger bare i dag. Synes den er litt oppmuntrende, og får meg ikke til å falle i dype tanker. Andbefaler dere å høre gjennom den om dere kansje har hatt en litt tung start på morgenen.


 

Da jeg våknet i dag var omtrent hele puten våt av tårer og øynene mine er så hoven som jeg bare har sett dem en gang før. Jeg vet ikke om jeg har vært trist mens jeg har sovet også, eller om det er tilfeldig. Husker nemlig ikke hva jeg drømte om. Jeg har ikke lyst å se på meg selv, jeg vil ikke gå ut, jeg vil ikke møte noen, jeg vil bare ikke...

 

I går fikk jeg hentet papirene på Nav sammen med Maren og fylt den ut. Vi skal tilbake i dag å levere dem siden det ble litt lite med tid i går. Orket heller ikke dra på skolen i går, så må gjøre det i dag (om vi ikke ender opp med å utsette det ennå lengre.  Jeg gruer meg veldig til å levere fra meg datamaskinen i alle fall. Jeg får ikke lagt inn bilder til nettbrettet, så må lure meg til å få blogge fra Maren din data av og til. 


Se så romantisk i går!
Det er nå under 1,5 timer til Nav stenger, og jeg har fortsatt ikke fått kontakt med Maren. Hun la seg for å sove før meg, og allerede sover hun mange timer etter jeg står opp. Regner med jeg ender opp med å gå dit alene i dette dritt-været.

 
 

 

Når jeg blir alene..

 • 30.10.2013kl.03:50
 • ( 5 )

 

 

Jeg kom hjem veldig tidlig på kvelden, og siden da har jeg vært her på rommet mitt. Helt alene, helt mørkt, ansikt full av tårer og utmattelse. Akkurat nå klarer jeg ikke å se for meg at jeg noen gang skal klare å komme meg ut av huset å fortsette som normalt. Jeg har hatt det så bra den siste tiden at jeg hadde glemt hvordan dette var. Det er værre en jeg husker. Pusteproblemene er så mye mer intens, hulkingen og gråtingen sliter ut øyne, hals og kropp. Og ikke minst gjør det så mye vondere. Problemene mine står i kø når dem først kommer..

Jeg får så mye støtte, og det setter jeg så utrolig stor pris på. Men det er utrolig vanskelig å la noen slippe til å hjelpe når det er på sitt verste. 
 

 

Untitled | via TumblrFollow me :)Ife

 

I hate eat..
I eat myself... AnaUntitled

 

😞I am fineAnd when you feel dow, remember you are still the princess ♡

 

Nut shellcementary | via TumblrAlways depressed.

 

Save me TumblrDepressed ❤

 

CryingTumblrLets fly

 

Im so scared.. | via TumblrStay strong

Levere fra meg datamaskinen

 • 29.10.2013kl.11:30
 • ( 2 )

 

God morgen. Maren har sovet over her i natt, og er akkurat nå i dusjen. Når hun er ferdig, skal jeg gjøre det samme. Vi må rekke både nav og skolen før det stenger. Som jeg har fortalt før må skolen leveres inn når jeg slutter på skolen i og med at den bare er lånt av dem. Får håpe det ikke tar så lang tid å få penger så jeg kan kjøpe meg en ny.

 

Det beste om morgenen

 • 28.10.2013kl.20:13
 • ( 2 )

 

Er det noe som virkelig fungerer dersom man sliter med depresjoner om morgenen, er å våkne sammen med noen. Stemningen om morgene er helt annerledes om du har noen ved siden av deg som virkelig bryr seg og vil gjøre mye for at du skal føle deg bra. Av og til klarer man ikke slippe unna og man føler seg trist likevell, men følelsen er på to forskjellige måter. Når du er alene tenker du mye dypere og så er det i tilegg mye vanskeligere å komme seg ut av det.
Jeg har hatt overnattingsbesøk i natt, og det var superdeilig. 


 

Maren jobber i dag, så har ikke rukket å vært sammen med hun. Jeg aner ikke hva som er planen i dag. I vår vennegjeng er ikke så mye planlagt. Det er som oftest noen som finner ut at vi må møtes, og da skjer det egentlig alltid med det samme. Enten ender vi nok opp hos Maren, eller så er jeg sovnet før hun er ferdig å jobbe. Haha, er så typisk meg å legge meg tidlig. Tror jeg er den eneste av dem jeg pleier å være sammen med som legger seg mellom ti og elleve omtrent hver dag.

Tenker i alle fall å sminke meg litt og freshe meg opp nå for å ha noe å drive på med. Er så mye lettere å falle tilbake til deppe-modus når jeg bare sitter å ser i veggen. Ha en fortsatt fin dag.

La til en sang til dere :)   Er mandagskveld, og tror det er mange der ute som kansje ikke har mandag som en favoritt.

 

 

Ensom i gaten

 • 27.10.2013kl.21:15
 • ( 0 )

 

Nå klarer jeg ikke helt forstå hva som har skjedd den siste tiden med verden. Som jeg sa planene var før i dag har jeg nå netopp våknet opp fra en liten powernap som det så populært kalles. Jeg var overhode ikke dårlig av gårdagen da jeg våknet i dag tidlig, bare litt skjelven i nervene og redusert. Mens nå som jeg våknet etter en liten stund med såving kastet jeg opp flere ganger. Lurer på om jeg begynner å bli syk..

Jeg gikk hjem fra Jonas på formiddagen, og da møtte jeg serriøst ikke en eneste person ute i gatene. Turen tar rundt 10-15 minutter å gå (merk; midt i byen). Jeg fikk kjenne litt på den følelsen av et virus som har kommet å tatt hele byen og at vi bare er noen få mennesker igjen. Haha, jeg har virkelig dårlig fantasi, men noen ganger klarer jeg ikke holde den tilbake. På en måte er jeg vel egentlig glad for at jeg ikke møtte på noen. Gårdagens sminke, litt manglende øyenbryn, sløv, skjelven er ikke det mest sjarmerende å møte.
 


Harald bor ikke på hybelen lengre nå, men var netopp innom meg en liten tur sammen med to andre søte mennesker. Dem ble en veldig rask tur innom, så nå sitter jeg her alene igjen. Skal tvinge meg til å gå i dusjen. Kjenner selv at det lukter svett og ekkel Emilie i omtrent hele rommet. Kjenner jeg megselv rett blir jeg sittende å vente på at håret skal tørke slik at jeg kan legge meg igjen. Når jeg har det tungt er søvn virkelig det beste jeg vet. Er som om tiden går fra deg mens du ikke merker noe. Jeg kan finne på å sove over en hel dag, og tenker at det ikke blir så lenge til neste gang jeg skal gjøre det igjen. Hadde egentlig planer om å gjøre dette fra i kveld til tirsdag, men jeg på Nav i morgen. Kan ikke utsette det mer nå. 

Inspo 271013

 • 27.10.2013kl.15:48
 • ( 0 )

 


Heisann. Har satt alarmen på om et par timer slik at jeg nå kan legg meg fredelig og rolig under dyna nå å bare bli liggende. Var ute å festet sammen med gullklumpen min i går og vi overlevde kvelden begge to! Jeg sov over hos en kompis, så var hjemme for noen timer siden. Gleder meg til å våkne etterpå for så å gå en tur i dusjen å bli ren og pen. Var vel muligheter for litt besøk senere også, jeg håper, jeg håper. 
Er utrolig mye bråk ute i stuen nå med støvsugere å brannalarmer som piper. Var til og med noen som åpnet døren inn til rommet mitt og lukket den rett etterpå. Håper det er en stor vaskepatrulje som kommer å rengjør alt fest-rotet til Harald. 

 

 

Rydde dag

 • 25.10.2013kl.17:41
 • ( 1 )

 


Etter hva jeg har forstått skal omtrent alle drikke i dag siden det er en halloween-fest i byen i kveld. Blakk og kjedelig som jeg er er mine planer for kvelden å rydde rommet mitt å slappe av. Må prøve å få tak i noe penger så jeg kan kjøpe meg litt mat. Det ble ikke Nav i dag heller. Jeg tørr ikke gå alene dit nå, jeg skjønner ikke hva det er. Er litt redd angsten min begynner å vokse eller noe, er det mulig i det hele tatt? Er blitt så pyse på alt av offentlige plasser og mange mennesker på en gang.
Rommet mitt ser virkelig ut som det er plukket rett ut fra den tv-serien om ekstreme samlere. Den ene samboeren min skal flytte ut og skal ha visning i morgen. Da kan det være en fordel at det ser litt greit ut her.

Klokken begynner å bli mye nå så må vel sette i gang snart. Selv om det er helg tenkte jeg å komme meg i seng til normal tid. I går sovnet jeg ikke før klokken ble 5 om morgenen, og likevell var jeg passelig tidlig oppe. Glad jeg har fått orden på døgnrytmen min endelig, skal ikke ødelegge det ennå.

 


Er en kompis som skylder meg litt småpenger, og på tider som dette er det helt perfekt. Jeg tenkte å få kjøpt meg en pakke knekkebrød og en ost. Da er jeg sikret mat i alle fall noen dager fremover. Er utrolig sulten akkurat nå. Har småspist av potetgullposen i hele dag, men det hjelper ikke så mye. 

Jeg har tenkt litt over bloggingen min nå i det siste. Det er veldig mye av det samme. Skriver stort sett bare om hve jeg gjør, og det er ikke akkurat så mye. Jeg må sette meg ned å planlegge litt andre innlegg fremover. Om noen har noe dem ønsker jeg skal skrive om er det bare å kommentere. Har et par stykker i tankene allerede, men vi får se hva det blir til. Skal prøve mitt beste for å få dette til! Ha en fin lørdag og kos dere masse i kveld uansett om dere skal ut å drikke, slappe av eller jobbe.

 


 

Morgenhode

 • 25.10.2013kl.11:10
 • ( 0 )

Jeg begynner å grue meg til hver dag som kommer. Når jeg legger meg om kveldene, er det umulig å ikke tenke på hva som kommer morgenen etter, for det begynner å bli dagligdags. Jeg har ikke lyst mer nå. Jeg vil bare ha det greit. Jeg vil lære opp hodet mitt til å kontrollere seg bedre. 
Av og til går livet virkelig imot deg, men jeg prøver å se langt frem i til. Men er ikke så god til det heller. Jeg blir så ofte skuffet over meg selv.

Cute.❤️fly .Untitled

 

Cat wallpaperItflowsinmyblood.tumblr.comdog

 

UntitledGalaxyYour life

 

LOVEUntitledUntitled

 

Har mest lyst til å legge meg ned igjen å sove noen dager til. Prøver å riste nakkeskinnet mitt kraftig og bare la livet forme seg etter hvordan jeg er. Jeg trenger å komme meg bort..

Video; Sminke

 • 24.10.2013kl.20:10
 • ( 1 )

Tid med beste

 • 24.10.2013kl.17:21
 • ( 1 )Tok litt tid før jeg orket å dusje å sminke meg i dag, så har ennå ikke vært utenfor døren. Tenkte jeg skulle dra ut å være sammen med litt venner nå snart, håret må bare få tørke litt mer først. Dere jenter skjønner meg nok når jeg sier det er grenseløst irriterende å ikke ha hårføner tilgjengelig til noe tidspunkt når man har litt hår på hodet? Ender som oftest med å bare gå ut å la det tørke uten å fixe det i det hele tatt, verken før eller etter. Håret mitt er klippet helt forferdelig (min egen feil) så jeg burde ta meg selv i nakken å begynne å fixe det litt mere.

Nå skal jeg gå på butikken en tur å handle litt mat, er skrubbsulten. Så blir jeg plukket opp etterpå. Det kommet ut en video rundt 8 i kveld siden det er så lenge siden og jeg har lovet dere det. Synes det er facinerende å se på videoer av megselv, faktisk. Er så mange som synes det er superkleint å se seg selv på video, men jeg synes egentlig bare det er gøy! Synes det er verre med bilder, det hater jeg. Når andre tar bilder av meg ser jeg alltid helt forferdelig ut.

Lat

 • 24.10.2013kl.10:35
 • ( 1 )

God morgen ! Dagene bare fyker fremover uten at jeg klarer å henge med. Uansett når noen skal høre med meg hvilken dag det er, har jeg virkelig ikke noen anelse. Nå som jeg ikke går skole går dagene helt over hverandre. Jeg gjør nesten ingenting likevell er jeg opptatt hele tiden. Kansje jeg bare prioriterer litt feil? Alle de tingene jeg ''må'' gjøre blir aldri gjort, men alt av spontane planer gjennomfører jeg med en gang. Litt dårlig egenskap det der!

 

Jeg har vært flink å både legge meg og stå opp tidlig nå i det siste. Desverre er det ikke alle som har like god døgnrytme som meg. Maren er for eksempel umulig å få tak i før det begynner å nerme seg kveld. Så halve dagen sitter jeg vanligvis (egentlig alltid) for meg selv i sengen min mens jeg blogger, ser serier og erger meg over at jeg aldri orker å rydde på rommet mitt. Er sjikkelig slik rot som man ser på tv. Ligger en pizza eske her som er sikkert en uke gammel for eksempel. Men har vel ikke noe rett på å klage når det er jeg selv som bare er lat. Tar heller aldri klesvasken før jeg er tom for klær. Da står jeg på i dagesvis i strekk for å få vasket alle klærne på en gang. Haha, det late livet..

Ligger ennå i sengen i bare trusen og en god hettegenser. Har holdt seg greit varmt på rommet mitt i hele natt og da jeg våknet, men nå begynner det å bli litt kjølig. Får bare ta det som et hint om å komme meg ut av dyna og inn i dusjen. Må på Nav i dag fordi jeg ikke orket i går (ja, der har dere den late siden av meg).

 


Foressten, ser dere den ''utstikkeren'' bake i håret mitt? Uansett hva jeg gjør med håret dagen før eller hvordan jeg har det når jeg legger meg, blir det alltid en sånn om morgenen ! Sykt irriterende. Tror jeg ligger rart når jeg sover kansje.

Repeat

 • 22.10.2013kl.13:10
 • ( 1 )

Jeg ser bloggen har gått mye på repeat i det siste. Blir veldig fort slik når man sliter litt ekstra mye. Jeg vet ikke hvordan det er å være ''frisk'' å ha det bra oftere enn å være deprimert. Jeg klarer ikke forklare hvordan det er heller for det er en helt spessiell følelse. Det å være deprimert føles utmattende og ensomt. Jeg vet hvordan det er å være trist og lei seg på et normalt vis også, og vet dere hva? Det kan ikke sammenlignes. Depresjonene er så mye sterkere. Når så utrolig mange mennesker velger å avslutte livet på grunn av blandt nnet depresjoner dem ikke kommer seg ut av, er vel det en beskrivelse nok på hvordan det er. Er så mange erfaringer jeg kunne kommet med til dere, men dem er alle veldig sterke og jeg vet ikke hvordan verden hadde taklet det. Og ikke minst; hvordan jeg hadde taklet det. Vi har alle en fortid, og i min er det mye dere ikke vet. Jeg tror jeg er dem mest åpne personen jeg selv kjenner, men likevell er det mye man ikke kan si. Om dere ser på bildet av meg (er tatt i dag før jeg gikk i dusjen), ser dere at jeg er sliten. 

 

Jeg anser meg selv som utrolig heldig for at jeg har de vennene jeg har. Vi er en liten gjeng som holder sammen. I går da vi var sammen fannt vi ut at vi må endre litt på livsstilen vår. Vi er alle personer som til vanlig sitter mye inne fremfor facebook, musikk og digg mat, så det må vi slutte med. Vi skal prøve å finne på ting å gjøre sammen. Er jo så mye mere koselig (og ikke minst hjelper det på psyken) å gjøre litt forskjellig. Blir for ensformig å sitte inne. Nå skal jeg se om jeg får kommet meg til Nav før dem stenger så jeg får lagt inn en ny søknad. Må vel også få meg en time for å se om jeg kan få litt hjelp til alle regningene mine, begynner å bli en litt for høy sum. Håper dere får en fantastisk fin dag videre ♥

Sunday Q&A

 • 20.10.2013kl.18:18
 • ( 0 )

Synes om at fålk kutter seg ? Vet du om noen som gjør det?

De som kutter seg er ikke en spesiell type. Det er ikke alltid så lett å vite at noen kutter seg verken med å se på dem eller merke det på oppførselen. Er utrolig mange av dem som kutter seg som er pene, snille og livlige mennesker som bare har det litt tungt med seg selv. Finnes også millioner av grunner til at vi velger å gjøre det. Jeg føler at dem som kutter seg for oppmerksomhet ''ødelegger'' litt for at andre skal bli tatt seriøst. Såklart er det syns i dem også, for jeg vil tro man har et helt sinnsykt behov for oppmerksomhet dersom man begynner å lete frem en kniv å skjære i huden. Huff, er alt for mange mennesker i denne veren som trenger hjelp.

Jeg har selv kuttet meg fra jeg var rundt 14 år. I en periode var det så ille at jeg gjorde det hver dag som en slags vane for å holde meg oppe. Nå er det veldig sjeldent og det er jeg veldig glad for! Jeg kjenner en god del andre som også sliter med dette. Men jeg merker at det blir mindre og mindre jo eldre jeg blir. 
Er det noen nye fålk du har blitt kjent med i narvik og hvem ?
Jeg bor ikke i Narvik lengre, så dårlig med nye mennesker. Har vel egentlig ikke tenkt meg tilbake dit med det første heller, har ingen grunn. 
 

Hva er planene frmover nå? Har du gitt opp skole helt? Skal du få deg jobb?
 
Akkurat nå har jeg ikke lagt så mange planer. Jeg har litt baller i luften både her og der. Eneste som er rimelig sikkert er at jeg flytter ut fra hybelen min i slkutten av november. Skal også en tur til Oslo om ikke så alt for lenge. Siden pengene mine stoppet da jeg begynte skole, må jeg nå finne ut hvordan jeg kan gjøre det lettest mulig for å få dem tilbake. Sisst jeg søkte tok det flere måneder før jeg fikk pengene og slik kan jeg ikke leve.
Utdannelsen min ser veldig tynn ut for nå. Klarer ikke begynne å tenke på noe skole igjen nå. Venter til jeg er klar og kan da ta det opp som privatisk eller kurse meg oppover.
Har heller ikke planer om fast jobb med det første, for det klarer jeg ikke slik som situasjonen min er nå.

Hva har du gjort deg i ansiktet?
Av og til går ting litt over styr og man klarer ikke å kontrollere seg selv. Du mister bakkegrepet, tenker ikke over hva du gjør og alt går på auto-pilot. Psykose kalles det. Jeg fikk dette den natten så mye skjedde.Om dere har fulgt bloggen min vet dere at dette har skjedd før, som oftest med alkohol innblandet..
Så for å si det enkelt; det er altså jeg selv som har kloret meg i ansiktet.Hva er det du spiser i den spørsmålsrunde videoen for noen år siden? Du la ut 3 deler, og du hadde blond hår. Var det ost?
Japp, jeg elsker ost. 

Tenk andre tanker

 • 20.10.2013kl.14:46
 • ( 0 )

Hadde et lite håp om at jeg skulle få besøk i løpet av natten, men det skjedde ikke. Haha, er så vanskelig å legge planer med folk som skal drikke. Heldigvis kom han innom i 11-tiden i formiddag heller, så jeg fikk lettet litt på humøret. Jeg våknet rundt klokken ni helt ensom i sengen og holdt på å fryse til is. Jeg har ikke noe ovn på rommet mitt, så det blir bare kaldere og kaldere for hver dag som går. Derfor må jeg ta på meg vinterklær for å klare å sitte her inne i ishuset. Frister ikke å oppholde meg på noe annet rom heller. Badet er nedspydd (gulv, vegger, hjørner, dusj. Med andre ord ALT bortsett fra toalettet), stua er overfylt av tomme polflasker og på kjøkkenet ligger det blandt annet en halv brødskive i vasken som har vært der noen dager nå. Er den ene samboeren min som har hatt fest på fredag, så jeg har tenkt å la han få vaske det opp selv. Eneste jeg har gjort nå er å legge et håndkle på gulvet jeg kan trø på og så måtte jeg skylle dusjen for å kunne bruke den.


 Kjente litt på depresjon da jeg våknet og bestemte meg for en gangs skyld for å ikke la den vinne. Har dere merket at starten på dagen har veldig mye å si for hvordan resten av dagen blir? Det synes i alle fall jeg. Mens jeg satt å tok meg en cigg og fannt jeg ut at det bare var å hive på seg alle klærne jeg har å gå ut å lage en snemann. Jeg liker ikke kulde, liker ikke sne, liker ikke vinter, men hvor langt kommer man egentlig med den innstillingen? Jeg har fått frem et lys i meg selv jeg ikke visste jeg hadde. Jeg har innsett noe. 

Har alltid fått hørt at depresjon ikke går over av seg selv, men man må kjempe for det selv. Av mine personlige erfaringer er det faktisk kun tid som har fungert, så jeg har alltid hatt lite motivasjon. Ikke har jeg visst hva jeg skulle gjøre heller. Nå skal jeg prøve å tvinge tankegangen min over på andre ting hver gang jeg kjenner det begynner å gå den mørke veien. Så får vi se hvhordan dette går :)God natt

 • 19.10.2013kl.21:56
 • ( 4 )

Mens resten av vennene mine er ute å nyter alkohol, er jeg nå klar til å legg meg for å såve. Har fortsatt ikke sovet noe så har en følelse på at jeg blir liggende død til langt ut på dagen i morgen. Jeg har veldig lyst å være sammen med dem og ha det gøy nå, men samtidig er dt veldig godt å bare slappe helt av å roe nervene litt. I morgen skal jeg få videoen ferdig så jeg kan legge den ut. Har dere foressten noe dere lurer på? I morgen svarer jeg på ukens spørsmål, så nå er siste innspurt om dere lurer på noe !Forferdelig natt

 • 19.10.2013kl.14:59
 • ( 0 )
Som alltid er jeg utrolig flink til å la ting gå inn på meg uten å sjekke fakta når jeg drikker. Denne natten har vært en av de værste i livet mitt så langt. Har ikke såvet noen ting (og det har jeg fortsatt ikke) og lå å gråt i flere timer i strekk. Da vi skulle hjem i går ble ting ikke helt som dem skulle og alle dro ikke dit det var planlagt. Oppi dette fikk jeg høre noe jeg ble utrolig såret av selv om jeg ikke kunne gjøre så mye med det. Jeg begynte med en gang å kjenne tårene trille og det ble utrolig vanskelig å puste. Noe som stakk meg veldig dypt i hjertet, og gjorde meg utrolig sårbar. Dro ut sammen med Pv i halv fire tiden i natt og gråt hele den turen også.

 

Nå sitter jeg her og er sliten. Vil ikke legge meg for å såve nå, for da kommer jeg meg ikke opp før det blir natt. Hadde planer om å dra ut å drikke i dag også, men jeg er for sliten. Jeg klarer ikke føle på gårdagen om igjen. Nå er det på tide å trekke seg litt tilbake å ta meg selv litt i nakken. Jeg har en tendens til å bli liggende å være deppa når jeg er mye alene. Derfor må jeg finne meg noe jeg virkelig kan gå inn med for fullt for å ha noe å gjøre. Jeg tenker litt på å gå for bloggingen, men siden jeg bare låner en datamaskin fra skolen, må den leveres tilbake nå som jeg har sluttet. Vet ikke om jeg klarer å ta meg råd til en ny akkurat nå. 
 

Nice            Untitled           Untitled


Summer            Being sexy is not a crime           Facebook

Jeg vil egentlig bare bort en stund. Samle nye tanker og erfaringer og ta dem med meg videre. 

Handle inn alkohol

 • 18.10.2013kl.13:51
 • ( 3 )


Har laget en liten video til dere som jeg skal få redigert og lagt ut i morgen. Jeg skal møte Maren om ikke så veldig lenge. Vi skal på polet for å handle inn litt smått til kvelden (eller dagsfylla kansje?). 
Siden vi har fått sne i dag er det utrolig kaldt. Jeg har på meg superundertøy, sløvebukse og tykke sokker på meg for å ikke fryse, men likevell er jeg iskaldt på fingrene. Siden vi skal drikke i dag og helt ikkert prøve å være litt sosial med folk skal jeg begynne å mot meg opp til å bytte til noe litt kaldere. Kan ikke se ut som jeg skal på fjelltur når andre har pyntet seg.
Vet ikke om jeg rekker å blogge noe mer senere i dag, men skal prøve å få det til. Ha en fin dag ! 

Sne i gatene

 • 18.10.2013kl.10:38
 • ( 0 )Dagen i går ble brukt til å spise pizza som Jørgen kjøpte til oss, se litt på youtube og ellers bare såve. La meg klokken 7 på kvelden i går, og sto ikke opp før 9 i dag. Har sovet 14 timer i natt, men likevell ikke helt kommet i gang med dagen ennå. Var utrolig kaldt da jeg våknet, men jeg så gjennom en liten klippe i gardinen at vinduet var igjen. Pakket meg heller litt ekstra inn i dynen i noen minutter, så gikk jeg på badet. Når jeg sjekket snapchat hadde jeg fått mange bilder av sne!! Jeg kjennte på litt småpanikk og løp bort til vinduet. Livet mitt er nå over en god stund fram i tid. Hater både vinter og sne. Får aldri lyst til å gå ut, det er kaldt, nesten umulig å ta seg en røyk uten å fryse bort fingrene, er helt ekstremt lyst når det er sne på bakken.


Jeg hører rykter om at Harald som jeg bor sammen med har tenkt å dra folk til hybelen vår å drikke her. Kan dere tenke dere en hel gjeng med 16-17 åringer full? Hehe, for min del synes jeg dem virker greie alle som bruker å være her, men dem bråker litt for mye. Mange av dem klarer ikke helt å kontrollere følelsen av å være beruset, så er mye frem og tilbake og dunking av musikk. Jeg ender vel opp med å dra ut selv uansett kan jeg tenke meg. Må i alle fall få fart på meg selv snart. Tenkte å ta meg en dusj slik at jeg kommer meg en tur innom polet etterpå (som er i gaten på siden av hvor jeg bor).

Sluttet på skolen

 • 16.10.2013kl.18:05
 • ( 2 )

I dag sa jeg ifra til skolen om mine planer om å slutte. Pengene strekker ikke til. Jeg får 2 500 kr i stipend, mens jeg må betale 3 500 kr for hybelen min i måneden. Så nå er jeg ferdig med skolegang og flytter inn til Maren om en liten stund. Skal bli godt å komme seg under samme tak som forlåveden min. Vi hadde forresten 2 års-dag i går! ♥ Kommer sikkert inn på dette senere i bloggen. 

Nå sitter jeg og Maren på rommet mitt (rettere sakt så ligger hun i sengen min). Vi venter på Jørgen og Bjarne, så skal vi ut å spise. Omtrent ingen av oss som har spist i dag, så er greit sultene hele gjengen. Heldigvis fannt jeg litt potetgull i sekken min så jeg har fått dempet matsuget med noen få prosent. Skal videre til Maren etter vi har spist. Tror alle har fri i morgen, så blir kansje litt sent. Hvem vet? Vi snakkes i alle fall i morgen. 

Sne?

 • 16.10.2013kl.08:51
 • ( 1 )

Her om dagen småryddet jeg litt på rommet mitt fordi det ikke så bra ut overhodet. Nå må vi få tak i en støvsuger som fungerer så jeg får bort all dritten som ligger på gulvet. Den vi har nå er nermest ubrukelig. Når jeg skal rengjøre litt ellers i hybelen, så må jeg gå med kost og støvbrett og det er utrolig tungvindt og funker ikke så optimalt som det burde. På rommet mitt har jeg sånn teppe-gulv så det går det ikke med verken kost og støvbrett eller vaskemopp. 
Akkurat nå sitter jeg på skolen og har ungdomsbedrift. Så får jeg se videre hva dagen bringer.

Har foressten hørt og sett en del bilder på facebook av venner fra Harstad og området rundt der som hadde fått sne i går. Helt sykt å tenke på hvor fort sommeren har gått. Nå blir det bare mer og mer vinter, faen også..


No make-up

 • 14.10.2013kl.13:10
 • ( 0 )

Wow, jeg elsker denne sangen.
No make-up  *  Kendrick Lamar

God morgen. Sitter på skolen for en gangs skyld nå. Kan vel innrømme at det ikke blir gjort så mye av det som skal gjøres, men er tross alt mandag. Begynte 12 i dag, og er ferdig halv fire. Må innom butikken og så skal jeg chille hos en kompis sammen med Maren. Men aller først må jeg vekke Harald for jeg har sakt jeg skal gjøre det når jeg er ferdig på skolen!
Ble evig stress i dag tidlig, så fikk ikke tid til å ta noen bilder av meg. Fikk ikke engang tatt på meg mascara. Nå skal jeg en tur på toalettet, så ut å ta en røyk. Ha en super dag videre. 


Litt tungt

 • 12.10.2013kl.23:37
 • ( 1 )
Er så godt å se tilbake på gamle bilder. I dag har jeg hentet inn litt bilder jeg er tagget i på facebook og noen jeg selv har lagt ut. Jeg får så lyst til å dra tilbake til akkurat disse øyeblikkene.Jeg savner...alt.I dag har jeg ikke hatt det bra. Dagen startet veldig greit i og med at jeg var hos Christopher og alt blir bedre med mennesker rundt deg som virkelig ser deg som den person du er. En stund etter jeg kom hjem begynte halsen min å få et ubehag. En stor klump som dekker omtrent hele halsen og får meg til å føle at jeg minster mye av pusten. Ble i tilegg kvalm og tankefull. Er bare negative tanker som slipper frem, mens alt annet blir glemt. Jeg klarer ikke å huske på alle som er her for meg, alle som ønsker jeg skal snakke med dem eller at det finnes noe annet enn hva som skjer innenfor mine fire vegger. 
Etterhvert plukket Andreas meg opp for å lode litt. Da gikk det helt fint, og var i gang igjen da jeg kom hjem og siden da har det vært som dette. Det er ikke noe som plager meg, annet enn megselv. Hodet mitt får alt til å virke så håpløst å slitsomt. Jeg får se hva jeg skal gjøre nå. Holder meg ikke så veldig lenge oppe i alle fall før jeg legger meg for å sove. Jeg tror jeg trenger litt søvn. Neste uke kommer til å bli tung.

Rolig lørdagskveld

 • 12.10.2013kl.20:25
 • ( 2 )

Ble full i går også,ja. Endte opp hos Christopher til slutt, og la meg bare der. Jeg var så sliten mot slutten at jeg ikke orket å dra hjem. Siden jeg ikke hadde med meg noe sminke måtte jeg dra hjem med bare ett øyenbryn. Det andre regner jeg med ligger igjen på puten til Christopher.

Bare ett øyebryn 


Ingen av oss som bor her er noe særlig flink til å vaske og rydde i rommene vi har felles. For så vidt så er det vel nesten bare jeg som er hjemme. Så i dag har jeg kostet alle gulvene og vasket badet. Badet begynte å bli så ekkelt at jeg nesten ikke ville gå inn dit. Så nå er det rent og pent (egentlig ikke, men ble bedre!).  Jeg er passelig sliten etter disse to dagene med alkohol, derfor skal jeg bare ta det med ro i dg. Maren hadde lyst å drikke i dag også, men jeg må prioritere litt penger. Har jo ikke all verden med inntekt som dere vet, så jeg må prøv å begrense meg litt. Er ikke så lenge til jeg blir hentet, så drar jeg til en kompis sammen med Maren.

Tacooo


Kjører på igjen

 • 11.10.2013kl.16:23
 • ( 0 )

Klarte fint å li full i går. Har ingen peiling på hvor lenge jeg var våken men jeg sovnet i alle fall først. Jeg la hodet mitt på Maren for å slappe litt av så snurringen i hodet kunne gå litt over. Jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å sove, men bare trengte å hvile litt. Likevell sovnet jeg, og våknet noen timer etter og skjønnte absolutt ingenting. Maren lå å sov i sengen og Alex sov i en sofa mens jeg satt i den andre. Så jeg lurte meg bort i sengen å la meg sammen med Maren. Ikke overaskende nok våknet jeg først også. Jeg satt å leste de samme nyhetsoppdateringene på facebook om og om igjen en god stund før de andre ga noe liv fra seg.

Er innom en liten tur hjemme nå. Maren ligger i sengen min å prøver å få seg en liten powernap før vi starter igjen i kveld. Jeg skal gå i dusjen snart. Var innom Cubus på vei hjem og kjøpte meg ny hettegenser og tights. Gleder meg til å få det på meg. Har også fått handlet inn litt rusbrus til i kveld siden jeg fortsatt har noen øl stående hos Maren. 
Frokosten vår i dagAlkohol

 • 10.10.2013kl.18:41
 • ( 0 )

Blir hentet hvert øyeblikk. Har frisket opp sminken litt og tatt i linsene. Skulle ha fått byttet klær og fixet håret litt, men tror ikke jeg rekker det. Skal være sammen med mine beste. Håper det blir en koselig kveld og at jeg blir full, hoho. Håper alle andre også får en fin torsdag. Jeg har endelig fått stipendet mitt, så nå kan jeg betale litt regninger.Ut å gå tur

 • 10.10.2013kl.13:58
 • ( 1 )

 
Har våknet opp til regn hver dag de siste dagene, men har heldigvis lettet litt nå. Lurer på om jeg begynner å bli forkjølt nå, eller så er det bare kroppen min som lurer meg. Får perioder der jeg helt uventet blir dødsforkjølt (hosting, nysing, rennende nese and so on..) på sekundet. Holder seg slik i omtrent ti minutter, og så er jeg ''frisk'' igjen. Merkelig.
Ble litt sent i går siden besøket mitt var litt treg med å komme hit. Men han kom til slutt, så jeg fikk sovnet. Satt å halv-sov i flere timer før han kom, huff. Er ikke noe særlig trett i dag likevell da, heldigvis. Pv kommer innom meg nå snart. Han skal sitte å vente på at jeg skal klare å komme meg ut av senga og inn i sminken og klærne slik at vi kan gå ut. Jeg følte veldig for å gå meg en liten tur i dag, og han ønsket å være med meg så det tror jeg blir koselig.

Inspo 091013

 • 10.10.2013kl.00:08
 • ( 1 )

Håper alle har en deilig start på høstferien nå! Jeg vet mange har hatt ferie hele uken, men her oppe i nord har vi bare to dager, i morgen og fredag. Litt trist å ha så korte ferier. Man får ikke gjort så mye på så lite tid. Men vi må bare nyte det vi får. Jeg har ikke lagt så mange planer for disse dagene, så jeg blir vell bare å gjøre det jeg alltid gjør; chille. Har vært sammen med noen kompiser i dag og nå ligger jeg i sengen klar for å legge meg. Hadde planlagt å lage meg knekkebrød, men var plutselig ikke så sulten lengre. Dette er foressten første dagen på flere uker at jeg fjerner sminken før jeg legger meg. Jeg hadde helt glemt av hvor deilig det faktisk er!

Her er litt inspo i dag. 

 

kyokobaby | via TumblrAwe.

 

owl | Tumblr | via FacebookOne in α million. . . | via Facebookbutterfly dreams wallpaper

 

fly | via Tumblr"Mickey Nebula Head" Stickers by JohnnySilva | Redbubbleyumy | via Tumblr

 

Autumn & winterBelievelet's get lost somehwere. | via Tumblr

Endelig stipend

 • 08.10.2013kl.09:41
 • ( 1 )

Rett før jeg hadde planlagt å sove da jeg kom hjem i går fikk jeg en mail. Der hadde jeg fått svar fra lånekassen om stipendet mitt. Endelig! Nå har jeg vært blakk en god stund, og det er overhode ikke noe gøy å måtte leve på andre en periode. Jeg signerte den med en gang og dermed håper jeg at pengene kommer inn på kontoen denne eller neste uke. Da får jeg betalt både regningene mine, betalt tilbake kompiser det jeg skylder, bestille bilett til konserten denne måneden og en del småting jeg trenger. Jeg må bare passe på å være litt flinkere å spare fra nå av! Den pengeforbrunken min fungerer ikke så godt i lengden har jeg merket.

 

Våknet med en dårlig følelse i hele kroppen. Jeg misstenker at jeg har en liten periode på lager nå, i og med at jeg ikke kom meg på skolen verken i dag eller i går. Jeg våkner med en form for savn. Jeg savner å være mindre. Livet var så mye lettere da. Jeg vil ikke bli voksen med masse ansvar og regninger. Tiden går for fort fremover, jeg får ingen pauser. Stien jeg går har mange veier, og jeg vet ikke hvilken som er rett. Jeg vet ikke engang hvor jeg skal.
Sunday Q&A

 • 07.10.2013kl.15:34
 • ( 1 )

Åj. Jeg har ikke fått blogget de siste dagene. Jeg har (som jeg har fortalt før) hatt besøk av Haakon helt til i dag. Er ikke så lenge siden han dro, så nå er det bare jeg og Pv som sitter her. Har en veldig opptatt med å ta bilder av seg sev på andre enden av sengen, mens jeg skal løpe ned å farge håret før vi skal pante flasker på butikken!

 


Savner du Daniel?Hvor lenge var dere sammen?
Jeg blir litt usikker på hvem du mener med å bare nevne et fornavn. Likevell har jeg fått mye spørsmål om Daniel opp gjennom årene så er vel kansje han? Vi var i alle fall ikke sammen i det hele og det store, vi var bare veldig gode venner. Vi var litt frem og tilbake i en periode, men kom frem til at vi bare holder oss til å være venner. Men jeg savner såklart å være med han, han er et supert menneske.

Favorittdrikke uten alkohol?
Urge 

Favorittbrus?
Urge 

Hvilken pc/MacBook har du?
 

Hvilken mobil har du?
s3 

Du sier du vil flytte til varmere strøk, hvilken land?
Er vel Spania som er mest sannsynlig i og med at det ikke er så mye styr eller langt å reise. Men drømmen er Thailand! 

Hvilket tv program ser du mest på?
Har ikke tv, ehee.. Men eneste jeg følger med på er Charterfeber fordi Ida er med. Det ser jeg gratis på nett :) 

Leser du odakarianne.blogg.no?
Ja, lest den i flere år 

Har du/har du hatt spiseforstyrrelser?(mente det ikke frek!!) Ser du spiser masse usunt og alikevel er så tynn!! heldig 
Har hatt spiseforstyrrelser tidligere, men ikke nå lengre :)  


Leser du blogger der personer blogger om depresjon, angst eller noe? Isafall hva heter de?
Jeg leser i grunnen bare blogger fra topplisten og er lite med sånnt der. Eller er det bare Oda sin blogg som går innenfor den kategorien av de jeg leser.

vor mye får du egentlig i stipend??
Jeg sendte inn søknaden i slutten av august, men får ikke svar før i slutten av oktober. Jeg aner ikke hvorfor dem bruker så lang tid. Har vært i kontakt med lånekassen, men det er så stor pågang med søknader for tiden at jeg bare må vente. Så frem til da så er og forblir jeg blakk. Men sist jeg fikk stipend fikk jeg 3 700 kr i måneden. Noe som er veldig lite for noen som bor langt hjemmefra.

Bruker du selvbruning?
 
Overhode ikke. Er veldig bleik for tiden og har ikke brukt selvbruning på mangemangemange måneder.

Besøk

 • 04.10.2013kl.22:13
 • ( 0 )

Sitter hos en kompis nå før jeg skal hjem å dusje. Haakon kommer på besøk til meg i dag om dere husker han? Han var kjeresten min for en stund siden, hihi.

My boy

 • 03.10.2013kl.15:15
 • ( 2 )Min beste ! 

Syk i dag

 • 03.10.2013kl.11:35
 • ( 3 )

Allerede i går hadde jg funnet noen til å kjøre meg til skolen, så jeg var bestemt på å dra i dag. I tilegg er det noe som heter Ung i Vefsn som skal være i dag jeg heller ikke får vært med på. De som hadde gratus taco og alt.... Jaja, jeg har ikke alle fall vært dårlig siden jeg sto opp. Nesten en sånn konstant følelse av å ville kaste opp. Lurer på om det kan ha noe å gjøre med at jeg spiste mye i går kansje, eller lite? Jeg husker ikke helt. Siden jeg allerede var tidlig oppe bestemte jeg meg for å sette meg ned med litt lekser for å ikke henge så mye etter. Jeg har holdt på litt med fargelære, så skal jeg fortsette på et dataprogram etter en liten tur på butikken nå snart. 
Har forsøkt meg litt fre og tilbake med designet, men jeg har så dårlig tålmodighet at jeg bare ga opp hele greia. Må få noen andre til å fixe det for meg litt etterhvert når jeg kan ta meg råd til det.  Blir foressten utrolig glad for alle søte kommentarer jeg har fått etter jeg farget håret. Personale fra flere butikker har roset meg, damer har stoppet på gaten for å fortelle meg hvor fint det ble og ikke minst alle kommentarene både på blogg,facebook, instagram og person til person. Virkelig hærlig å se at samfunnet går fremover å kan akseptere at alle liker forskjellige stiler og trender. Jeg gjør ikke dette for oppmerksomhet, jeg gjør det fordi jeg synes det er fint og det gir meg en god følelse. Husk å være den du selv vil være du også!
1-2-3-øyenbryn!

 • 02.10.2013kl.19:08
 • ( 2 )

Jeg har barbert øyenbrynene mine i evig tid nå og tenkte å vise dere hvordan jeg gjør det. Jeg slet selv veldig mye i begynnelsen for å vite hvor jeg skulle tegne i forhold til hvordan ''rynkene'' ,eller hva jeg skal kalle det, la seg med forskjellige grimaser. Er ikke alltid som dette jeg har det, men denne måten er den jeg bruker mest. Kan vise dere andre etterhvert også.Pakke i posten !

 • 02.10.2013kl.17:04
 • ( 0 )

Heisann. Hadde fått to hentelapper i postkassen da jeg kom hjem fra skolen i dag. Det er bestemor og bestefar som har vært så snille å sendt ned litt vinterklær, mat og slike ting til meg. Begynner å bli passelig kaldt ute så kjekt med jakke, sko, superundertøy, lue, hettegenser nå. Tenkte å hive meg en tur i dusjen om ikke så alt for lenge for å kle på meg noen av de varme og gode klærne, men kjenner jeg megselv rett så kommer jeg meg sikkert ikke i dusjen i det hele tatt i dag og ender opp med å gjøre det i morgen når jeg står opp. Jeg er alltid så treg med å få meg i gang. 

Det ble taco til middag i dag med potetgull som forrett, nam! Jeg tenker jeg må rydde rommet mitt litt i dag også for det må snart lages vei for å komme seg noen plass på gulvet.
Har fortsatt ikke noen løsning på pengeproblemene mine, men jeg har søk om lån i dag (som egentlig var siste utvei). Nå er det bare å håpe at jeg får det innvilget. I tilegg håper jeg dem snart får i gang barnebidraget mitt fra mamma. Jeg orker ikke gå blakk lengre, det er så kjedelig..
Hårfarging

 • 02.10.2013kl.11:03
 • ( 1 )

Begynner å bli non dager siden jeg farget håret mitt nå. Dere som har fulgt meg en stund regner jeg med er veldig klar over hvor ofte jeg bytte hårfarge. Dere vet den følelsen av noe nytt og friskt rett etter du har farget håret? Dere kjenner dere ikke helt igjen, og synes det er spessielt å se dere i speilet den første tiden. Det er den følelsen jeg elsker. Denne gangen var jeg usikker på hva jeg skulle gjøre helt til jeg sto med hårfargen i handen. 

 

Når det gjelder hårfarger (spesielt permanente) setter dem flekker på klærne som ikke går bort, derfor bruker jeg er t-sjorte jeg ikke er så redd for når jeg bruker bleiking. 

Jeg hadde veldig mange forskjellige farger i håret fra før. Blandt annet hadde jeg grønn, brun, orange og lilla. Men håret var fremdeles veldig mørkt under, så jeg hadde ikke så mange andre valgt enn det å helbleke håret. Ble litt stilig farge under blekingen.

 Når jeg skylte ut blekingen og så på fargen som hadde kommet var det nå gult og grønt. Jeg må innrømme det fristet utrolig mye da å slenge inn litt rødfarge. Men desverre er jeg helt fri for rød, så det må bli en annen gang. Rasta-hår er noe av det feteste. Men siden det ikke ble slik denne gangen måtte jeg finne på noe annet lurt. Så det ble til turkis/sjøgrønn. Jeg brukte farge ****** fra manic panic blandet med balsam for å få den en god del lysere.Resultetet:

Det er mange som pleier å spørre meg om jeg er fornøyd etter jeg har farget det, men jeg vet aldri helt hva jeg skal svare. Det er tross alt bare hår. Mange tror jeg tenker veldig mye på hår i og med at jeg gjør så mye med det, men sannheten er en helt annen. Jeg kunne funnet på å gjøre mye rart med det håret mitt altså. I tilegg har det vært så ødelagt noen perioder at store deler har fallt av.
Men for å si det på en litt annerledes måte så er jeg i alle fall ikke missfornøyd! Er godt å se en ny person i speilet.hits