Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Halla !

 • 30.11.2011kl.14:31
 • ( 3 )

Sitter på elevstua på skolen atm. PV skal komme senere, og i kvell skal vi sitte barnevakt og chille på chatroulette, hihi.
Ah, håper det blir mat her snart før jeg dør av sult. Kan jo foressten gå ut å ta meg en røyk mens jeg venter på mat, jeg er såå smart !!

Søte klasse kamerater, hihi.
Vi snakkes senere søtinger, husk at jeg er sinnsykt glad i dere. Og skulle det noensinne være noe, er det bare å ta kontakt. Det skal bare mangle, etter så mange ganger som dere har vært dær før meg når jeg har trengt det <3

Fortfort

 • 29.11.2011kl.17:12
 • ( 4 )

Har egentlig ikke tid til å blogge nå siden jeg skal ned til PV å spille mw3 sammen med han til Sveinung kommer dit. Er foressten veldig sulten på noe, men vet ikke hva, fml ! Netopp pumpet i meg både potetgull og sånner gode pølser, rart jeg er tykk?

Snakkes senere søtiser !

Ja, det er slutt

 • 29.11.2011kl.08:30
 • ( 7 )

Mårten og jeg slo opp i går. Jeg kommer ikke til å fortelle noe mer om den saken, annet en til dem som skriver til meg på facebook. Kommer heller ikke til å svare på spørsmål om hva som skjedde på formspring. Vi kommer ikke til å bli sammen igjen, og skulle bare si ifra slik at den saken er ute av verden nå.
Jeg skal ikke lage noe sutre-innlegg, for å vise at det er så tungt og blablabla... Har vist dere nok ganger før hvordan jeg har det når vi slår opp, og denne gangen respekterer jeg valget hans, og orker ikke tvinge han til å elske meg. Det blir bare for dumt,sannt ? Vi slår ikke opp fordi jeg har vært utro, slik som sikkert alle kommer til å tro.(Bare for å få den saken oppklart med en gang) http://www.formspring.me/Emiliegr

Lonely day

 • 28.11.2011kl.10:41
 • ( 1 )

Elsk på denne sangen !

 

Har foressten hatt den villeste helgen i mitt liv denne helgen, derfor har det blitt lite tid til blogging. Faktisk ikke vært på datan engang, wow. Bare soving-drikking-soving-drikking-soving and so on.... HAHA !

God morgen

 • 25.11.2011kl.11:15
 • ( 4 )

ahh, jeg har så sykt vondt i kroppen etter gymmen i går. Styketrening er faktisk utrolig tungt, visste dere det ?! Jeg klarer faktisk planken ganske greit synes jeg selv, men alt annet er bare....huff !

Og så skal vi ha makeup på salen i dag, gleder meg til å lære litt teknikker, men gruer meg til å bli sminket fordi jeg liker å sminke meg på min egen måte. Blir liksom så lite svart når andre sminker meg om jeg kan si det slik.


Bilde fra i går !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Ute en tur

 • 24.11.2011kl.19:06
 • ( 5 )

Haaay !
Sitter på lilletorget atm sammen med pv, cato og ruben. Om en liten stund skal jeg til PV å chille, hihi. Bare førdi jeg er verdens kuleste !

Hva tenker dere foressten om å ha spørsmåsrunde snart ?

Hååååret

 • 24.11.2011kl.10:25
 • ( 9 )

Litt spørsmål & svar

 • 24.11.2011kl.10:00
 • ( 3 )

Hvor har du kjøpt denne genseren? 
Denne:

Er kjøpt på Carlings for rundt 100-lappen på salg ! Gutteavd. str.L


 funnet ut om hvor til thailand du skal?
Krabi, er det noe som heter det ? I så fall skal jeg dit I think. 
 

Tadd ut den ene næsepiercingen? :o
Dem detter veldig lett ut om jeg kommer borti (f.eks. med et håndke når jeg skal tørke meg). Slik at når jeg hadde lagt meg merket jeg den var borte. Visste ikke hvor jeg hadde mistet den, og da orket jeg ikke leite etter den, slik at jeg bare dreit i det, og dermed har jeg bare en nå. 
 

E det nån som har lage en facebook profil å laata som dæm e dæ?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000694573631
Hihi. Den er slettet nå, men jeg vet hvem det var. Det var en kompis av meg fra Bergen jeg snakket meg for kjempelenge siden (flere år siden) som ville bli sammen med meg. Men jeg hadde ikke lyst så han laget en fake facebook av meg der han latet som om vi var sammen. Litt søtt å tenke tilbake på i grunnen !

Har ikke du håll i tonga? :p
Det var ikke jeg som skulle ta, men en veninne av meg. Så jeg er fortsatt like kjedelig med bare ett hull ! 

Farger håret

 • 23.11.2011kl.19:45
 • ( 3 )

Sitter hos Pål-Vidar nå å skal PRØVE å farge håret mitt litt lyst oppå og forhåpentligvis litt grønn/blått. Får se hvor mye håret mitt tåler, haha. Så må jeg nesten klippe meg etterpå siden håret er så syykt slitt, så nå blir jeg korthåret igjen !!
Har foressten netopp klippet håret til PV, hihi. Jeg er såååå flink ! Oppdaterer dere etterpå når jeg ser resultatet, hihi. Orangejentamedsyktslitthår94 ♥

Kansje p3 i dag

 • 22.11.2011kl.12:10
 • ( 3 )

Fikk en telefon av en kjempekoselig dame for ikke så lenge siden. Hun fortalte meg at programmet deres i dag (fra kl. 18 - 20) skulle handle om utroskap. I den forbindelse hadde hun søket på nett og funnet et innlegg på bloggen min hvor jeg hadde skrevet om det, og lurte på om jeg kunne tenke meg å si litt om min mening senere i dag. Jeg sa såklart ja !
Vi trenger ikke alltid å høre de samme A4 tingene om at utroskap er ditt og datt og aldri sånn og slike ting. Jeg kommer til å være helt ærlig og si mine meninger rett ut. Skal ikke bare fortelle om min mening om utroskap, men skal også snakke litt om at jeg har vært det og ting rundt det.

Men igjen; Dette er bare kansje ! Om det blir nok innringere trenger dem ikke meg til å sitte å bable, hihi. Får bare vente å se !

 

Men har mere time nå, snakkes !

Bare fordi jeg er verdens kuleste...

 • 21.11.2011kl.21:33
 • ( 1 )

Monsterbites på meg

 • 21.11.2011kl.19:56
 • ( 5 )

Hipphipp hurra !
Har ventet på å gidde å ta det i sikkert ett år nå. Men nå nå nå altså, nå er det tatt, hihi. Men har fortsatt bare øredobber i daaaa. Men hvem bryr seg egentlig? Også lesper jeg når jeg snakker, haha, fml !

 

 

Er sååå fornøyd ! Men uansett... nå skal jeg bestille piercinger og spille mw3, bare fordi jeg er verdens kuleste gutt, hihi !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Veien til piercing - ''Emilie måten''

 • 21.11.2011kl.11:12
 • ( 1 )

God morgen !
Da jeg skrudde på datan i dag, ville bildene legge seg over slik at jeg kan dele bildene fra i går med dere nå ! HURRA, haha. Var litt dumt at jeg bare stakk en i går. Men hadde jeg stukket begge, hadde jeg ikke blitt ferdig før veldig sent. Når jeg skulle ta øredobben inn etter kanylen (nålen) gikk den ikke helt inn, slik at jeg måtte stikke/rive opp med kanylen fra innsiden også til øredobben klarte å komme igjennom.

 

1. Først ser jeg i speilet og tegner opp hvor jeg skal stikke. Grunnen til det er at leppen blir veldig hoven når jeg har stukket på den ene siden. Slik at om jeg da skal stikke på andre siden (uten å tegne opp) kan det bli utrolig skeivt  når hevelsen går ned. Bestemte meg foressten å stikke på innsiden av prikkene.

 


2.  Når jeg stikker nålen inn, prøver jeg å stikke mest mulig rett inn og litt opp, siden det er slik leppen er formet. Jeg stikker sakte, slik at det tar ca 2 minutter å komme seg helt igjennom med nålen. Jeg brukte en nål som var 0,8 mm, som er veldig liten, rett og slett fordi dem ikke selger tykkere her i Mosjøen på apoteket, og jeg ikke hadde tid å vente slik at jeg kunne ha bestillt på internett.

 

3. Når nålen er igjennom pleier jeg å bare ha den i munnen i ca ett minutt for at jeg skal blø litt mindre. Men siden nålen stopper opp for blodet, er det noe som kommer uansett når jeg fjerner nålen (dette kommer ann på hvor du treffer naturligvis. Jeg har tatt piercing i underleppen før også, og da blødde jeg ikke).

 

4. Når kanylen er tatt ut, må jeg være rask å få i øredobben i, slik at jeg kan finne hullet. Må også tørke vekk det utvendige blodet ofte. Og når øredobben nesten er gjennom, laget jeg et hull i enden av ødedobben, slik at den kommer seg helt igjennom.
Er klar over at det ikke ser så bra ut nå som jeg bare har en øredobb i, men skal bytte så fort som mulig. Det burde bare få gro littegranne først, slik at det ikke blir byttet rett i et åpent sår, da blir det så fort betennelse.

http://www.formspring.me/Emiliegr

Bare halvveis i dag

 • 20.11.2011kl.22:42
 • ( 1 )

Sårri folkens !
Med tanke på at øredobben var tykkere enn kanyla, var det et slit å sette den i når jeg hadde tatt ut kanyla( i tilegg til at jeg så minimalt av hullet, pga alt blodet -.-). Så det ble bare ett hull i dag. I tilegg får jeg ikke til å åverføre bildene fra cameraet og inn til datan, derfor er det webcam bilder som er tingen i kveld, hihi ! Tar det andre i morgen, søtinger !

 


Hahaha, hoven til tuuusen ! ! !

KLAR

 • 20.11.2011kl.21:42
 • ( 3 )

Nå har jeg tegnet opp der jeg skal stikke. Vet at det kommer til å bli et helvette frem til jeg har utvidet hullene til piercing-størrelse. Huff, gruer meg allerede, men vet at det er verd det !

Haha, på bildet ser det ut som at piercingene oppe er heeelt missfostret og skeiv *dør på meg*

På tide med litt ''ny'' Emilie (etter lang tid)

 • 20.11.2011kl.19:21
 • ( 4 )

Nå er planene mine å farge håret mitt svart igjen (er blitt brunt etter forrige gang), og så skal jeg lete litt rundt på rommet etter et par øredobber jeg kan ha i leppen. Finner jeg det, så tar jeg snakebites igjen i tilegg til de jeg har nå.Skal holde dere oppdatert ! Bah, holder på å tisse meg ut, må bare spriiinge....
http://www.formspring.me/Emiliegr

Livet suger

 • 19.11.2011kl.16:25
 • ( 7 )

HAHA, det skal ikke være mulig å krangle å diskutere så mye med mamma som jeg jgør. Tenk dere....hun kommer ned hit i en helg for å være sammen med meg, og ikke engang den lille perioden dær går det fint uten at vi bare går å surker. Grunnen nå er at etter 2 år, fatter hun ennå ikke et jeg røyker.
Satt inne på rommet mitt i går og sa ''off, vill ha røyk'', og hun bare så stygt på meg. Da vi var kommet ned til motellet dem bor på og skulle gå inn å legge oss, spurte jeg om jeg kunne ta en røyk når dem gikk inn, slik at jeg kom inn litt etter dem. Da klikket mamma helt og sendte meg tilbake hjem, hærregud. Og på toppen av alt er kjæresten min på lan med alle folkene har lovte å holde seg unna.

Får se om jeg gjør meg singel igjen eller ikke. Klarer virkelig ikke leve med den følelsen her lengre. Hadde han bare ikke vært så jævla englebarn å måtte bo hjemme, hadde ingenting vært noe problem. Jævla Bjerkvik !


Måtte bare dele hverdagen min med dere...
http://www.formspring.me/Emiliegr

God lørdagsmorgen !

 • 19.11.2011kl.10:16
 • ( 3 )

Akkurat stått opp å skal hive meg i dusjen før jeg stikker til byen sammen med mamma og kristine

Snakkes senere !

Outfit 181111

 • 18.11.2011kl.17:34
 • ( 3 )


Shorts - Vero moda | genser - bikbok | Jakke - Cubus | Skjerf - Vero moda

Ventetid

 • 18.11.2011kl.17:29
 • ( 2 )

Har vært i byen, shoppet litt, spist på cafè, vært sammen med Maiken å skaffet henne hull i tunga og nå ligger jeg bare i sengen sammen med lillesøster og hører på musikk !Nå skal vi snart opp til meg, slik at jeg og Kristine kan game litt mw3 før det blir Idol og taco. GO HENRIK, hihi !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Byen

 • 18.11.2011kl.11:11
 • ( 3 )

Hei! 
Skulle bare si ifra om at jeg stikker til byen sammen med mamma og Kristine nå.  Skal også sammen med Maiken å ta hull i tungen kl. 2, hihi, gøøøy !

 

Dere får se bedre bilder og outfit-bilder senere i dag da jeg kommer hjem. Da får dere også se lirr bursdagsgaver : ))
Klem ! 

Bursdags-dagen

 • 16.11.2011kl.23:01
 • ( 3 )

Som jeg håper alle har fått med seg nå, har jeg bursdag i dag ! Yay. Har fått ett par hundre gratulasjoner på facebook, og har faktisk svart på ALLE (bortsett fra sånn 2 stykker av diverse grunner).

Etter skolen i dag, dro jeg til Siv Maren sammen med hun og Jeanine for å sette på extension til henne. Desverre var det litt for lite extension, så vi har bestilt en til pakke nå, som forhåpentligvis kommer fort hjem i postkassen min.


føøøøør


imeeeens


etteeeeer

 

Så når vi var ferdige hos Siv Maren, dro Jeanine hjem for å få besøk, mens jeg og SM gikk ned på skolen å spiste fiskeboller i hvitsaus og var meget sosiale, hihi.


Kulingene

Men nå skal jeg faktisk legge med asap. Er så sinnsykt trett allerede nå klokken 11, haha. Må være noe alvrlig galt med meg !
God natt alle ikke-bursdagsbarn ♥
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Nå er det Godnatt !

 • 16.11.2011kl.01:14
 • ( 5 )

Dagen min har vært veldig A4. Lest ut boken min, og spist potetgull (som vanlig).
I morgen skal jeg sette på extensionet til siv maren, og så skal vi kansje bake kake siden jeg har bursdag i dag, VIKTIG Å FÅ MED SEG! Forventer bursdagsklemmer på skolen i morgen, hihi. Storforlangende.

Nå har jeg lagt meg ned for å såve siden det er skoledag i morgen, og jeg foreslår at dere gjør det samme! Slik ser jeg ut nå;

Beklager for dårlig kvalitet på bildene, men orket ikke ta bilder med speilrefleksen, så legge dem inn på datan osvosv derfor er det telefonblogging som gjelder nå.
Godnatt mine søte små, sov godt og husk at Emilie er glad i dere <3

Ikke så lenge til Thailand

 • 15.11.2011kl.21:48
 • ( 9 )

Nå er det bare 1 månede til jeg flakser ned til Thailand sammen med Lin og familene våre ♥
Gruer meg så utrolig mye til flyturen på 21?! timer ned dit, men skal bli så utroooolig deilig å være der nede. Har ikke vært på tur sammen med Lin siden vi var i Oslo i oktober 2010.

Bildet er tatt for ett år siden, da jeg hadde hull nede i leppen og i nesen, hihi. Miss it !
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Jobbejobbe

 • 15.11.2011kl.11:28
 • ( 2 )

Sitter nå på skolen å jobber som en hest ! Hadde nesten gjort ferdig oppgaven sist gang, men da datan ble fri for strøm å slo seg av i går, ble det slettet !!! Så nå måtte jeg begynne helt på nytt, fack !Åh, så flink jeg er å være inne på de rette sidene (a)
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Endelig !

 • 15.11.2011kl.02:24
 • ( 2 )

Nå har jeg lastet ned blogg-appen på mobilen min, slik at jeg lettere kan oppdatere dere når jeg ikke er hjemme. Er ikke dette supert ?!

Bildene er fra jeg og Mårten var å spiste middag i helgen.

Jeg har venner !

 • 14.11.2011kl.20:54
 • ( 4 )

Jeg sitter ennå her forever alone med potetgullet. Heldigvis har jeg fått kontakt med omverdenen og får besøk !
Derfor skal chille-svetten jeg har dratt på meg av å sitte her hele dagen bort nå. Dusjen next ! 

I morgen blir det sykehuset klokken 9 på meg, så kan heldigvis sove litt lengre om morgenen. Og i morgen kveld skal jeg kose meg max klokken 12, siden jeg har bursdag på onsdag ! Kos dere i dag, folkens <3
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Forever alone

 • 14.11.2011kl.17:59
 • ( 12 )

Her sitter jeg.... Har gått hjem fra skolen, laget meg middag, spist middagen og nå sitter jeg bare hær. Ingen vil være med meg, fml.


Mårten som har skrevet på speilet mitt♥

Haha, greit nok at jeg sitter alene. Vanligvis hadde jeg nok vært nede hos Pål-Vidar nå, men desverre skulle han få besøk av en som faktisk ikke vil ha noe kontakt med meg. Tenk dere det ! Søte lille meg : ccc I tilegg mener Pål-Vidar at jeg ikke respekterer han siden jeg sier at han er annerledes når han er med bare meg i forhold til når vi er med andre. Haha, enkelte folk her i verden eier virkelig ikke kunnskap.
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Søndag

 • 13.11.2011kl.17:51
 • ( 6 )

Har Mårten på besøk, og vi sitter oppe hos Jonas å spiller noe nytt Jonas hadde fått av faren sin.

Ellers i helga har jeg og Mårten vært å pantet litt flasker (må gå helt inn til byen for å pante flasker så har ikke hatt ork til å gjøre det før), har gått litt rundt i butikker, hentet kjolen min i posten og spist på Provance. Ellers har det gått i filmseing og bare kosing.
Skal prøve å få blogget litt mere senere, men kan ikke love noe !

 


Gratulerer med farsdagen til verdens beste pappa, foressten !
Beklager for 0 bilder, men er på Jonas sin data atm

Cool

 • 11.11.2011kl.11:13
 • ( 1 )Helg om 4 timer

 • 11.11.2011kl.09:22
 • ( 1 )

...og bare 16 timer til jeg får se elsklingen min igjen !

Men akkurat nå er det skole som skal fåregå i livet mitt. 3 timer med teori først, så 3 timer med praksis. Lenge siden vi har tatt hudpleie, så det skal bli deiliiiiiiig. Jeg tok bilder av meg selv i all hast i går, før kameraet la seg ned å sove, så bildene er ganske misslykkede, haha


En øye med mascara og en uten, hih (vet at jeg sa ''en'', men det er søtt)


Og dette ble resultatet da jeg skulle ta bilde av hele ansiktet -.- Og kameraet sloknet da jeg tok dette bildet, slik at jeg ikke fikk tatt noe nytt, fml

http://www.formspring.me/Emiliegr

Avstandsforhold ? (2)

 • 11.11.2011kl.00:20
 • ( 0 )

♥ Overask han neste gang dere skal skype ved å sitte klar i bare undertøyet

♥ Ring en gang du vet han er opptatt og legg igjen en koselig hilsen på telefonsvareren hans, så han får høre stemmen din

♥ Inkluder han i hverdagen din når han er på besøk, slik at han får et innblikk hvordan ukene dine ser ut

♥ Spis en skype-middag sammen

♥ Gjem små lapper med søte beskjeder rundt omkring i leiligheten hans neste gang du er på besøk, slik at han kan finne dem litt etter du har dratt.

♥ Skru opp temperaturen ved å føre webkameraet nedover kroppen din neste gang dere har skype-sex..

♥ Bli bonuskunde hos et rimelig flyselskap. På den måten tjener du poeng som gjør at du har råd til å besøke han oftere


''Alle bruker hetrofile personer på bilder, derfor bruker jeg homofile ! Dem er akkurat like normal

http://www.formspring.me/Emiliegr

Avstandsforhold ? (1)

 • 10.11.2011kl.16:26
 • ( 2 )

Mange sliter med avstandforhold. Men hvem kan vell klandre oss? Det er utrolig vanskelig


Snu det til noe positivt
* Nyt at du med god samvittighet kan ha fullt fokus på karriere, venner og fritidsinteresser
* Se fram til hvert kjærestemøte

Ha tillit til hverandre
* Du må rett og slett regne med at h*n tilbringer il med andre jenter/gutter i sin hverdag
*  Snakk sammen og stol på at partneren ser konsekvensene av sine handlinger og vil beskytte forholdet mot det som kna true det
* Vær ærlige med hverandre !

Avklar forventningene
* Det er viktig å avklare forventninger og behov, for her kan dere ulike
*Ta en ordentlig prat om hva som gjelder før dere flytter til hvert deres sted
* Svar (begge) på spørsmål som ''hva er det vanskeligste med den nye situasjonen?'', ''hva trenger du for at du skal få mer av den gode kjærestefølelsen?'' og ''hvor mye kontakt synes du er passe?''

Utnytt de teknologiske mulighetene
* Mail, Facebook, msn, skype er hjelpemiodler som holder temperaturen i sexlivet oppe.
*Plankegg å se en film hver for dere, og etterpå diskutere filmen sammen.

Involver dere i hverandres hverdag
*Det føles kansje litt unødvendig å ringe eller sende melding til kjæresten din om småting du opplever i hverdagen, men det er faktisk viktigere enn du tror. Det  gjør at dere kommer nermende hverandre. 

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Foundation tips

 • 10.11.2011kl.11:38
 • ( 2 )

♥ Velg ut 3 forskjellige fargenyanser som er nermest din egen hudtone. Legg dem på kjeven i 3 smale striper (sjekk i daglys, omså du må gå ut av butikken). Den fargen som forsvinner og smelter inn i hudtonen din er den rette fargen!

Bruk foundation som base på øyenlokkene, da blir øyenskyggen sterkere og penere.

♥ Bruk gul hvis du har lys hud som fort blir flammete og rødsprengt

♥ Bruk blå hvis huden din har en gul undertone og lett kan se litt gusten ut

♥Bruk rød hvis du har mørk hud opg den lett ser grå og livløs ut

http://www.formspring.me/Emiliegr

''Gamle'' Emilie

 • 09.11.2011kl.14:45
 • ( 4 )

Dere ville se et bilde fra før jeg farget håret og tok noen piercinger. Men siden jeg begynte å farge håret mitt i 7. klassen, har jeg ingen ''orgentlige'' bilder fra den tiden. Men kan jo fortsatt vise dere bilder fra før jeg ble en nålepute ! :-)))

 

 

På det nederste bioldet hadde jeg faktisk såvidt farget håret. Mitt naturlige er bare litt mørkere !

Love suicide

 • 08.11.2011kl.12:44
 • ( 5 )

''Tell me the reason why
You commit a love suicide
I think you want our love to die
You did it on purpose
I'm all out of tears
Tell me get outta here
You made it very clear''

 

God morgen !

Tirsdag i dag. Det betyr at det er 3 dager til det er helg, og min kjære kommer til meg. Gleder meg sååå mye ! Og neste onsdag blir jeg 17 år. Lillepia blir bittelitt større. Da blir det festing fra tirsdag til onsdag med Christopher. Haha, galskap !

Planene i dag er først å fremst å prøve å åvertale Sveinung til å sitte på skolen med meg til klokken 4, for å vente til Pål-Vidar er ferdig på jobb. Så blir det butikken for å handle middag. Og resten av dagen står åpen. Kan tenke meg det vanlige med film og noe godt. Tror særr at vi snart har sett hele leieavdelingen å kjøpt halve salgsfilmene,haha. Lite å gjøre sa du?!http://www.formspring.me/Emiliegr

 

Psykologen for siste gang

 • 07.11.2011kl.13:02
 • ( 1 )

Nå skal jeg dra til min siste psykolog time ! Endelig. Nå har jeg bare Bodø- greia igjen.

Etter jeg har vært dær skal jeg innom kjeveortopeden, butikken og så til Pål-Vidar for å spise middag. Og på kvelden skal jeg se film sammen med Simon ♥
Snakkes ! 

Bestilt kjole

 • 07.11.2011kl.09:29
 • ( 4 )

Den beste kjæresten i hele verden betaler kjolen jeg bestilt meg i går. 
Siden jeg bor på hybel og har 200 kr nå fram til den 15. blir det ikke mye shopping på meg. Hver gang jeg har penger blir dem brukt opp på unødvendigheter. Må skjerpe meg, virkelig ! 

 

Der er i alle fall kjolen jeg bestilte meg. Men tror jeg må bestille meg slike silikonputer som skjuler nipplene. Kan ikke ha bh under den der vet dere ;;
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Ny venn

 • 06.11.2011kl.13:43
 • ( 4 )

 

Fikk den hos Pål-Vidar for to dager siden. Såååå søt !

Fin i formen

 • 06.11.2011kl.12:40
 • ( 3 )

Mårten ringte å vekkte meg for nesten en time siden, og etter det spiste jeg litt frokost, og ser nå på tv.
Som dere så nedenfor her, skrev jeg at jeg skulle litt rundt å sjekke om det var noen bra fester her i Mosøen i går. Vi fannt ut hvor det var, men av en eller annen grunn holdt vi oss hjemme hos Pål-Vidar. Var rundt 10 stykker å bare koset oss rett og slett. Jeg synes det er mye bedre enn en stor fest hvor jeg bare går å detter i fanget på alle jeg ikke kjenner. Var ikke hjemme før 05:30, og da var det senga med en gang på meg. Derfor ble det ikke noe blogging når jeg kom hjem.
Nå sendte Pål-Vidar melding, så skal snart gå i dusjen, og bestemme meg for om jeg skal gidde å gå ned etterpå !

Lørdag !

 • 05.11.2011kl.12:53
 • ( 6 )

God Morgen !

Nå er klokken snart ett, så er vell i grunnen på tide å løfte rompen fra senga å stille seg i dusjen. Skal ned på Milano klokken to for å spise frokost/middag sammen med Pål-Vidar. Og resten av planene regner jeg med blir som vanlig film og godteri, og ut på kvelden muligens ut å sjekke hvordan trykket er rundt om kring på en Lørdag.

Jeg har foressten byttet litt på piercingene, og nå er det hvertfall spesiellt . Gigger det !


Klarer dere foressten å se hvor sinnsykt hoven jeg er på den ene siden av leppen ? Helt sykt vondt at det skal være slik, FML
http://www.formspring.me/Emiliegr

Rosa uniformer

 • 05.11.2011kl.12:43
 • ( 3 )

Hahaha, sjekk hvor heldig alle var på dette bildet !

 
En trett og sliten Emilie sier...

 • 05.11.2011kl.01:19
 • ( 2 )

GODNATT !
Sov godt alle mine søte små


 

Skolet atm

 • 03.11.2011kl.12:07
 • ( 3 )

Har hatt førstehjelpskurs helt til nå. Utrolig hærlig lærer, så var faktisk gøy. Og ble ikke trett !!!! : oo
Åj, piercingen min var skeiv på bildet. Foressten er det oppmerksonhetssyke Maiken i bakgrunnen -.-

Så har faktisk verdens beste pappa overført litt penger til meg på kontoen. Så nå kan jeg faktisk kjøpe meg mat, slik ta jeg overlever til den 15.    Hadde bare 1 kr jeg skulle klare meg med til neste stipend, uten å ha noe som het mat hjemme engang !! Woe, jeg er virkelig dårlig å prioritere penger.
Tror kansje jeg burde sette opp et budsjett. Noen som er gode til det, som kan hjelpe meg?

Svar

 • 03.11.2011kl.11:56
 • ( 3 )

Skal jeg beholde håret mitt svart ?

 

Nå venter jeg på svart extension i posten, for planen er at jeg nå skal ha håret mitt mørkt (er ikke så veldig svart lengre) en god stund fremover nå. Grunnen til det er fordi at håret mitt er så utrolig slitt nå at det finnes ikke måte på. Jeg skulle godt ha klippet bort alt det slitte, men siden håret mitt nå ikke er lengde på i det hele tatt, må jeg bare beholde det slitte og fortsette å kure det som bare faen !

Jeg har utrolig lyst å farge det mørkeblått. Men da må jeg bleike hele håret først, og det tåler håret mitt desverre ikke noe mer av nå. Men om jeg lar håret mitt være litt ifred nå, så  kansje dette går om en stund.

Dermalogica kurs på gang nå

 • 02.11.2011kl.13:29
 • ( 1 )HERO

 • 02.11.2011kl.11:27
 • ( 3 )

STEMMEN !

Hvordan har vi det ?

 • 02.11.2011kl.11:15
 • ( 1 )

Når jeg skriver på bloggen om at jeg har det tungt for tiden, er det alltid noen som forteller om at dem også har det tungt. Nå har livet mitt vært ''perfekt'' så lenge at jeg tenker dere kansje ikke har fått skrevet ned hvordan dere har det. Jeg bryr meg faktisk, og synes det er utrolig interessant å høre om hvordan andre har det for tiden !
 

Jeg kan begynne:
Har hatt det veldig bra i det siste, derfor har det vært lite depping på bloggen. Var jo en episode for litt siden da det ble slutt mellom meg og kjæresten min, men det er jo over nå som vi er sammen igjen.
Men kan likevell si at dte er ting for tiden som er tunge og jeg har det ikke så veldigveldig bra nå. Den siste uken har vært krevende av den psykiske delen av meg. Er vanskelig i seg selv nok å gå gjennom ungdomstiden, og når man i tilegg har problemer med kjæresten (såklart, er det vi som styrer igjen) er det vanskelig å se lyst på alt sammen.  Men når det skal være sakt så er jeg veldig heldig å ha gode venner å være sammen med som støtter og trøster meg å finner på ting sammen med meg for at jeg skal slippe å være alene, slik som i dag ♥

 

Hvordan har du det for tiden ?


http://www.formspring.me/Emiliegr

Heldig

 • 02.11.2011kl.10:54
 • ( 1 )

Når jeg tok feil tog og måtte campe litt på Trofors, var jeg så utrolig heldig å ta samme tog som Siv Maren hjem til Mosjøen igjen !http://www.formspring.me/Emiliegr

Nye piercinger

 • 02.11.2011kl.10:34
 • ( 3 )

Wow, bildet ble lite, men får det desverre ikke større.hits