Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Inspo 261113

 • 26.11.2013kl.20:46
 • ( 2 )

a cold wind blowing | via TumblrI need to be fixed...sea of red wallpaper

Waiting for christmasMADNESS | via TumblrCan i just disappear?

 

1080.jpg (700×467)feel the differenceLove Food | via Tumblr

(4) Tumblrdreams fall | via TumblrPale Things. - -Cigarettes. | via Facebook

En naken sannhet

 • 26.11.2013kl.12:35
 • ( 7 )

 


Hvor går grensen for hvor mye et menneske tåler? 
Unsett hva det gjelder så har vi en grense hvor hele situasjonen snur seg. Mobbing, spiseforstyrrelser, dødsfall rundt oss, gjeld, smerter, depresjoner og andre negative hendelser i hverdagen blir for tunge å bære på i lang tid. 

 

Da jeg var 14 år opplevde jeg min første forelskelse. Jeg vet med sikkerhet den dag i dag at jeg virkelig elsket den gutten, uten en gang å ha møtt han. Jeg syntes han var så perfekt på alle måter og sjarmerte meg virkelig i senk. Vi snakket daglig i omtrent ett år, og i den perioden ble jeg introdusert for selvskading for første gang. Jeg husker glimt av videoer han sendte meg hvor han kuttet seg, og jeg sendte tilbake. For hver dag som gikk fikk han meg til å gå inn i en dypere og dypere depresjon. Etter en tid var gått begynte han å bli vanskeligere å få tak i og tok mer avstand fra meg. 
En dag jeg logget på facebook hadde han skrevet en ny status som knakk meg fullstendig og gjorde meg sint. Han er homofil..

Jeg skadet meg selv som en løsning på de fleste problemer etter denne tiden. Jeg skjulte det adri og har allid stått fram som en selvskader. Ikke på grunn av oppmerksomhet eller trøst, men rett og slett på grunn av at det er tabu. Hvorfor nekte på noe man har gjort?  Etterhvert ble dette noe jeg gjorde daglig. Jeg var nå blitt avhengig av å kutte meg.


James owns ! : )Lick my hand


Mamma var så redd den dagen hun kom inn på rommet mitt og blikket hennes gikk ned mot armen min som dryppet blod. Jeg ble kjørt rett på legevakten og begynte deretter å gå til psykolog hos BUP. Jeg er litt usikker på hvor mange år jeg gikk til BUP, men alt for lenge i alle fall. Jeg fikk ikke den hjelpen jeg trengte og ting ble ikke bedre. Hvorfor? Fordi ingen visste hva det var å gjøre. Kom leger tilsendt fra større byer i området rundt Narvik for å finne ut hva som ''feilet'' meg, men ingen klarte å finne det ut. Har gått mye ut og inn av forskjellige tjenester og adri kommet noe sterkere ut av det.

Skolen sendte bekymringsmelding til barnevernet da jeg gikk VG1 i Narvik. Jeg var den personen jeg den dag i dag ikke klarer å ha respekt for. Jeg mobbet mange, slo lærere, brydde meg ikke om noen andre, hadde nesten ikke venner, svarte frekt uansett hva det gjaldt og såret så utrolig mange. Jeg er litt glad jeg har den erfaringen med meg videre for nå vet jeg hvordan det er å være i de fleste situasjoner. Jeg er totalt motsatt nå enn hva jeg var da. Jeg kunne aldri tenkt meg til å såre noen uten å bry meg om det nå. Jeg klarer det ikke uten å såre meg selv.

 

Da jeg var innlagt i Bodø for å stille diagnose føler jeg dem bare kastet noe på meg for å kunne skrive meg ut. Jeg fikk beskjed om at dem ikke kunne skrive meg ut før dem hadde satt en diagnose. Hva om jeg ikke har Aspergers? Hva om jeg har noe helt annet og jeg kunne fått hjelp. Alt jeg vil er å klare meg i livet meg noen lykkelige dager innimellom.
Jeg godtok å bli innlagt dersom jeg fikk skrive meg ut når jeg ønsket, og det var ingen problem ble jeg fortalt. Bullshit hele opplegget. Jeg hadde hatt flere måneder uten selvskading og jeg hadde erklert meg selv som ''frisk'' før jeg ble innlagt. Da jeg ble utskrevet hadde jeg flere merker på kroppen enn jeg hadde hatt på flere år og i tilegg var jeg ødelagt av hvordan jeg ble behandlet der. Aldri bli innlagt på korttidsavdelingen i Bodø!

Jeg er så sliten for tiden, så utrolig sliten..
 

Uten nøkkel til leiligheten

 • 26.11.2013kl.09:34
 • ( 0 )God morgen alle morgenfugler (og dere stakkars mennesker som jobber eller går skole). Både i går og i natt har vært helt forferdelig psykisk. Har vært så nært ved å gi opp, men klarte å holde ut til det ble litt bedre. Vi hentet Ida i natt for å prøve å få tak i nøklene til leiligheten, men han som har dem tok ikke telefon. Fikk sove over hos en kompis av Kenneth og er utrolig takknemlig for det. Jeg har netopp stjelt dusjen litt og jeg føler meg som en ny person etter å ha blitt ren. Hadde ikke dusjet siden fredag (uansett hvor ekkelt det er å innrømme). Gikk så langt at jeg ikke ønsket å være i nærheten av verken andre eller meg selv!Nå sitter Ida på en datamaskin på ene siden av stuen, mens jeg har rigget opp pledd og pute ved siden av telefon laderen på gulvet. Skal sminke meg litt før jeg begynner dagens stalking av blogger og youtube-profiler.
Håper vi klarer å fixe internett hos Ida snart slik at bloggingen min ikke blir så vinglete. Må også få skaffet meg en jobb for jeg trenger en datamaskin!

Nei, jeg har det ikke bra

 • 25.11.2013kl.02:05
 • ( 1 )


Jeg er sliten. Strømmer en følelse av tomhet, oppgitthet og tristhet gjennom hele kroppen min med jevne mellomrom. Tårene mine kryper seg nedover kinnet mitt flere ganger om dagen uavhengig av hvor jeg er og hvem jeg er med.
Jeg har så lyst til å gi opp og bare observere. Jeg vil se på hva alle andre gjør annerledes enn meg. Hvorfor klarer andre seg så bra, mens jeg bare er ubrukelig? Stygg, noen ekstra kilo, ubrukelig, i veien, en plage, sta and so on.. Jeg har nå hatt det som dette i 5 år. Da jeg ble innlagt i Bodø for å endelig få stilt en diagnose skulle alt bli bedre. I tiden rett etter fikk jeg hjelp med å få meg en sikret inntekt og rett og slett få samvær med mennesker som ikke dømte meg for noe som helst. Det var så godt å alltid ha noen som visste hva jeg burde gjøre videre. Noen som fortalte meg hvordan jeg skulle klare å takle livet. Nå er all hjelp borte og jeg står alene. Hva har det resultert i? Jeg har ingen inntekt, ingen jobb og ingen skole, nesten ingen kontakt med familien og jeg flytter fra venn til venn rundt i Norge.

Jeg har det ikke bra og det er hardt å innse.

Inspo 211113

 • 21.11.2013kl.21:50
 • ( 0 )

 

 

Up <3Tumblr | via TumblrRapid Lake Lodge - Splendours of Arctic Quebec | Keep Exploring

 

but<3 | via FacebookUntitled | via Tumblr

Jeg bor i oslo

 • 21.11.2013kl.16:46
 • ( 3 )

Endelig sitter jeg og blogger fra datamaskinen. Er så surt å bare kunne mobilblogge for eksempel med tanke på kvaliteten på bilder.

 

Akkurat nå sitter jeg og Ida på Starbucks for å stjele litt internett. Har drukket en kopp med kakao og spist litt kjeks. Spilles julemusikk og er heftig julestemning i hele rommet. Siden jeg selv i grunnen ikke feirer jul, synes jeg det er litt tidlig å starte allerede i november å minnne alle på om den stressende tiden som kommer. Alle gavene som må kjøpes, alle kakene som skal bakes og alle lysene som skal tennes. Nei, få bort alt julefokuset. Er en ting at det er kristendommen som dominerer i norge, men vi er fortsatt mange som ikke tilhører den religionen.

Den siste tiden har jeg vært veldig mye sammen med Kenneth, og de gangene jeg ikke har det har jeg bare tatt livet med ro sammen med Ida. Øl, junk og latskap har stått høyt på listen over ting å gjøre og det har egentlig bare vært deilig.
 


Senere skal jeg ut sammen med Kenneth. Vi skal på kino i dag og i morgen reiser vi sammen til Mosjøen for å si hade til mine kjære, og få med meg det siste av tingene mine som er der. Med andre ord er jeg nå flyttet til Oslo. Åh, deilig med en litt ny start. Omtrent ingen her som kjenner meg !
Skal møte Ida sin pappa nå snart, så vi må vel komme oss hjem nå. Ser mildt sakt ikke ut inne i leiligheten, så må rydde før vi tørr å slippe noen inn der. 

Håper alle sammen får en fin dag videre. Lots of love

Nå går det fremover

 • 20.11.2013kl.09:06
 • ( 0 )Hallo og god morgen. Har vært oppe omtrent før fuglene både i dag og i går for å være med Kenneth på jobb. Han jobber ute i det kalde været, mens jeg sitter inne i brakken og varmer meg stort sett hele dagen. Skal sminke meg litt etterhvert når jeg får varmen litt mer i kroppen. I dag er det faktisk minusgrader ute og GUD så kaldt det er helt på starten av dagen!

Har hatt det litt tungt i perioder de siste dagene, og har brast sammen i gråt flere ganger. Kenneth har gjort alt det riktige. Han holder rundt meg, viser at han bryr seg, stiller opp med alt jeg trenger og skal hjelpe meg med fremtiden. Det er helt fantastisk at et menneske kan bry seg så mye på så kort tid som vi har kjent hverandre. Nå prøver jeg bare å holde motet mitt oppe, og håpe på det beste. For en gangs skyld har jeg troen på dette, jeg skal klare det.


Jeg er i live

 • 19.11.2013kl.12:10
 • ( 0 )

Åj, så fort dagene går fremover!
Vi sliter fortsatt med internettet hos Ida, og i tilegg er nå begge telefonene våre sperret så får ikke brukt mobilnettet heller. Har knipset litt bilder med kameraet som kommer ut når nettet blir fixet.

Ellers er det ikke så mye nytt som skjer her. Jeg som har litt angst for store folkemengder føler det er litt terapi å være her. Uansett hvor du skal møter du mange og har dermed ikke noe valg. Kan ikke sperre seg inne uten så mye som å gå på butikken heller da.. Jeg trives i alle fall og tenker jeg flytter ned hit allerede om en ukes tid. Er det ikke typisk meg? Har jo tenkt lenge på å flytte til utlandet, så tenker Oslo er en grei plass å begynne i og med at det er så lett å kaste seg på et fly fra Gardermoen i forhold til hva det er å reise fra lille Mosjøen. Tenkte å ta med Kenneth en tur oppover mens jeg henter resten av sakene og sier hade til gullklumpene mine der oppe. Alt skjer så fort, og jeg må faktisk innrømme at jeg er litt redd. Veldig spent på hvordan det blir å gå!

Jeg er foressten mye flinkere å oppdatere på instagram dersom dere har lyst å følge meg der. Heter emiliegr4real (haha).

Inspo 141113

 • 14.11.2013kl.13:56
 • ( 0 )

Er på konsert akkurat for øyeblikket, så slenger ut litt inspo !

 

 

 Trygt fremme i Oslo

 • 14.11.2013kl.12:20
 • ( 1 )

//Innlegget er skrevet klokken 11, men måtte vente på at Ida so opp for å kunne få internett.
Er så godt å være i en ny by og spessielt sammen med en så god barndomsvenninde. Jeg begynte å drikke allerede på toget ned hit, så fortsatte vi med litt sprit og en liten tur på byen da jeg kom frem.
I går brukte jeg dagen sammen med Haakon om dere husker han? Vi var sammen i nesten ett år for ikke så veldig lenge siden, og vi er fortsatt venner. Det ble litt sent dagen før, så fikk komme innom han å sove litt på dagen. Da jeg kom tilabke til Ida dro vi til en kompis av henne å spiste taco, namnam.
 

Nå ligger Ida fortsatt og sover, mens jeg sitter i sofaen og spillet musikk. Jeg skal på konsert senere i dagfor å få med meg Nickelback. Vi er noen stykker sammen, og jeg tror et kommer til å bli veldig koselig.

 

 

Håper alle sammen får en super torsdag videre!

4 hours left to destination

 • 12.11.2013kl.17:03
 • ( 0 )

 

 


Hei dere ! Timene går fremover, men ikke fort nok. Nå er det bare noen timer igjen (nesten 4...) og det er lite nytt som har skjedd. Vi var en tur innom Trondheim for å bytte tog så da rakk vi å løpe på butikken en tur og i tilegg innom BK å kjøpt burger. Åhh, min elsk for bacon/cheese - burger altså..
Nå sitter vi på toget igjen og begge de søte vennene mine sover. Hadde planlagt å legge ut bilde av dem, men dem var så stygge nå at jeg dropper det ♥

Har fått snakket litt med Ida, og er en mulighet for at vi stikker ut senere. Å drikke på en tirsdag er blitt normalt for meg. Er faktisk allerede i gang, hehe. Måtte faktisk ha noen øl rett og slett for å roe meg ned. Skal møte noen når jeg kommer frem som jeg ikke har møtt før. Aner dere hvor sterk angst jeg har for akkurat slike ting? Ikke er jeg sjenert heller, så jeg aner virkelig ikke hva som skjer med meg. Alkohol er løsning på mange problemer desverre, så om noen der ute er veldig smarte please finn opp en pille spesiallaget til meg og alle mine plager. Kommer til å elske deg for evig tid !


Woooops..


 

Inspo 121113

 • 12.11.2013kl.13:13
 • ( 0 )

 

 

So beautiful! ♥ | via TumblrThe Grinch Porto Katsiki, Lefkada, Greece
| via Tumblr


🌺*0*-

 

Miss summer:o3~Makeup brushes


🐯UntitledA little sketch

 

PinterestFREEDOMMmmmm rainbow oreos

 

 

Lang togtur

 • 12.11.2013kl.09:53
 • ( 1 )

//Har brukt noen timer bare på å laste opp bildene til innlegget, så nettet er ikke det beste.Chris kom innom tidlig i dag for å gå sammen med oss til toget. Egentlig var det bare han og Maren som hadde tenkt å dra til Oslo helt til jeg fannt ut at jeg ville reise sammen med dem for å slippe å dra alene bare noen dager senere. Og i går finn jeg telefon fra en annen veninnde at hun ble alene på konserten og hadde en bilett til overs. Med andre ord skal jeg faktisk på konsert også. Dette skal bli så koselig !!

Begge de to andre er veldig sløve og stter bare å prøver å sove. Da alarmen min ringte allerede klokken 5 i dag tidlig var Maren ennå ikke sovnet, så jeg håper un for sove litt på turen nedover. Er så kjipt å reise langt å være trett og sliten. Humøret blir så fort litt nedstemt da. Selv er jeg egentlig fly forbanna på meg selv for at jeg har klart å glemme mascaraen min hjemme, for noe dritt eller hva? Ikke tok jeg det på meg før jeg gikk ut døren heller. Å gud for noen verdensproblemer...
 


.

 

 

 


I går fikk jeg flyttet mestparten av tingene mine fra hybelen og til Maren. Nå har både jeg og Christopher flyttet inn hos henne, og vi trives godt ilag så langt. Ingen av oss imellom som har kranglet eller diskutert før, så jeg har stor tro på at dette kommer til å gå bra. Vi slet en del med å finne ut hvordan vi måtte plassere møblene for å utnytte best mulig av plassen, men kom ikke frem til noe serlig smart, så får se litt mere på det når vi kommer hjem.
Her er babyen i familien, lille Oliver !


 

 


Min bursdagsgave til meg selv

 • 11.11.2013kl.12:14
 • ( 1 )

 

 

God morgen alle sammen. Nå er Jørgen dratt for ikke så lenge siden fordi han hadde jobb i dag. Tenkte å få satt i gang med vasing og rydding av hele hybelen i dag. Er like greit å bare komme seg ut fra hybelen her og levere inn nøklen. Vet ikke helt hva jeg har ventet på, men nå blir det i alle fall godt å komme seg litt bort en stund, og etter det bare sløve sammen med de beste som finnes hos Maren.

Dere vet jeg har tenkt lenge på å besøke Ida i Oslo? Nå skal jeg endelig gjøre det. Reiser ned sammen med Maren og Chris allerede i morgen. Dem skal på konsert og jeg skal til Ida. Alt har gått så fort i det siste. Har vært innom tanken på å bli verende der og ikke komme tilbake, men det er noe som holder meg igjen i Mosjøen. Å fordi jeg kjenner meg selv er det vel alle vennene her som tar så godt vare på meg jeg ikke klarer å dra fra..
Har ikke noe plan om hvor lenge jeg kommer til å være der, men skal i alle fall feire bursdagen min der som er på lørdag. Gleder meg så utrolig mye til å se hun igjen! Har ikke sett henne siden sommerferien faktisk, og det begynner å bli en stund siden.
//Mistet foressten husnøkkelen i helgen når jeg var ute å drakk, og har endelig fått tak på hvor den er! Åh, hadde tenkt å flytte ut i dag, så passer veldig dårlig å være fri før nøkkel når man skal levere tilbake hybelen !

 


Gårdagens outfit - details

 • 09.11.2013kl.12:38
 • ( 0 )

 //Bildene er tatt i dag og sminken og håret er et resultat av drikking etterfulgt av soving !

 

 

 

  

 

 

Koselig med besøk

 • 08.11.2013kl.15:26
 • ( 0 )

 

I dag er det endelig helg. Selv har jeg i grunnen helg hele tiden, så merker ikke store forskjellen. Eneste er vell at det er flere som er ute å drikker og er sosial ( i alle fall på lørdager). Har besøk av to kompiser nå. Han ene har jeg snakket en del om på bloggen før og er en av dem jeg skal flytte sammen med i løpet av de nermeste dagene. Gleder meg litt til å ikke bo alene, er så godt å ha noen rundt seg hele tiden. Men kan tenke meg det blir litt smått med privatliv, haha.

I dag er planen å drikke meg mest mulig full for en gangs skyld. Hele dagen har egentlig gått til å bare vente på at pengene skal rulle inn på kontoen min. Skal også en tur innom jobben til Maren når hun er ferdig. Er alltid like godt å se det søte ansiktet hun har hver gang. Er sp lett å skille venner fra bestevenner om man bare tenker på sine egne følelser. Blir liksom lykkelig bare av å vite at dem alltid kommer til å være der for å støtte deg.

 

Se på den utrolig søte hunden !!!


Også såklart det viktige ''meg i dag'' bildetFlytte ut

 • 07.11.2013kl.10:26
 • ( 0 )

 

 

Våknet som vanlig mellom klokken 9 og 10 i dag, noe som er blitt standar hjemme hos meg. Nå hører jeg på real shit gangster-rap (blir nesten litt sliten i hodet, haha) og skal sende noen gratismeldinger fra nett. Har en liten plan om å få flyttet ut allerede i dag eller i morgen. Må bare finne noen som kan kjøre den madrassen min. Er ikke så lett når det kansje ikke er så god plass til den i en vanlig personnbil. Da flytter jeg inn til Maren en liten stund sammen med hun og Christopher som også bor der en liten periode nå.

Skal i et møte på Nav om noen timer for å høre hvordan vi ligger ann med søknadene. Tenkte jeg skulle ta med med mestparten av regningene mine for å høre om dem kan hjelpe meg å betale dem før jeg graver meg selv ned.

 

Vinterkulde

 • 06.11.2013kl.12:52
 • ( 1 )

 

 

Åjåjåj. Mye skjer i hodet mitt for tiden. Jeg har så mange ubesvarte spørsmål og mye jeg vil oppnå, men likevell ikke klarer. Når får jeg flytte ut? Når skal jeg være blid å glad? Klarer jeg å feire bursdagen min i utlandet? Når får jeg orden på økonomien? 
Jeg hadde planer om å sove bort denne dagen men våknet allerede i 9-tiden.  Jeg klarer ingenting lengre. Og hvem skal jeg støtte meg til?  Jeg vet jeg har mange som ønsker å stille opp for meg, men hvordan skal jeg klare å ha samvittighet til å trenge meg på noen som også har sine egne venner? Jeg har hatt det slik en stund nå, og jeg klarer ikke plage dem så lenge om gangen. Jeg føler meg anonym..Da jeg våknet og hadde tenkt meg ut for å fyre på en cigg pakket jeg meg godt inn med klær. Dere vet når dere er syke og våknet 50 ganger i løpet av natten fordi det er så kaldt og likevell ligger du å bader i din egen svette? Har hatt det slik de siste dagene nå. Begynner å bli litt lei av å bytte på sengen i alle fall. Åh, hater å ikke ha ovn her når det er så udugelig kaldt ute !Har ingen planer i dag, men har likevell på følelsen at jeg ikke blir sittende inne. Gleder meg i alle fall til å få sminken på plass i ansiktet. Føler meg som oftest bedre etter den er på plass. Er helt sykt hvor mye bedre en jente ser ut med sminke ! 
Må i alle fall avtine fryseren ferdig før jeg kan gå ut, så skal ta meg en tur på kjøkkenet for å bytte på varmtvannet jeg satte inn for en stund siden.  Ha en fin dag videre ♥ 
 

åhh

 • 05.11.2013kl.14:12
 • ( 1 )

 


 

Knakk sammen på søndag og siden det har jeg sovet.. Lenge siden jeg har følt meg så stygg og i veien for alle.

Koser meg

 • 02.11.2013kl.20:02
 • ( 0 )

Har omtrent sovet til nå. Våknet til normal til og sto opp for å sette meg i sofan. Der sovnet jeg av og sov helt til det ble kveld. Vi har tenkt å få i oss noe mat og så kommer det en kompis på besøk.
I går drakk jeg noen øl og var sammen med en kompis. Ble også litt shotting på byen. Ha en fin kveld videre.

Husmor

 • 01.11.2013kl.13:21
 • ( 2 )

 

Heisann og god morgen. Sitter å drømmer meg bort i en saftig 150g bacon/cheese burger fra 7/11 akkurat nå. Begynner å bli lenge siden sist jeg har spist det og det kjenner jeg på kroppen hver eneste dag. Jeg bare ha burger. Hehe, nei jeg klarer nok å vente et par dager til slik at pengene kan komme inn på kontoen først. Tror jeg skal lage meg suppe etterpå (om den ikke er gått ut på dato som alt annet i huset for tiden).

Har brukt hele dagen i dag på å vaske både rommet mitt, gangen, kjøkkenet og badet. Er så deilig å komme inn døren etter å ha vert ute å kjenne den friske nyvaskede lukten treffe deg i ansiktet. Kom plutselig inn en takstmann for å sette takst på huset. Akkurat da var jeg veldig glad for at jeg vasket tidligere, haha.

  

Har farget håret litt igjen også. Er ikke store forskjellen, men nå har jeg litt flere farget i håret. Er litt blå og lilla innimellom det grønne og turkise. Håret begynte å bli veldig slitt, så var bare nødt til å ha litt farge over. Håret blir mye bedre å deiligere sålenge fargen sitter i. Er som en hårkur som varer flere uker. hits