Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Armbånd

 • 30.12.2011kl.11:12
 • ( 3 )

Åh, endelig !!

Nettet har vært helt elendig de siste dagene. Og de få gangene jeg faktisk har kommet meg inn for å lage et innlegg, så kunne jeg ikke laste opp bilder, haha.

De 3 siste dagene har jegg vært med Nui på besøk til noen av vennene hannes, og da var det en som var så snill og gå meg samme armbånd som alle dem hadde. Det er noe med slangeskinn ellernosånnt. Skjønnte ikke helt hva han mente siden ingen her er spessielt flink i engelsk.

 

Så nå er jeg like kul som de andre barna i gata ! YAY
Tenkte på å dra å se på Thai-boxing i dag, men vet ikke om jeg skal ta meg råd til det.  Men om jeg drar så drar jeg sammen med Nui og en av veninnene hannes som vi pleier å være sammen med. Ellers stikker vi ut å spiser om under en time, ah. Deilig å ha dusjet å fixet meg klar for lenge siden ! Snakkes !

Piercingen

 • 28.12.2011kl.11:14
 • ( 6 )

Da jeg våknet i går, dro mamma og resten til en øy for å sole seg på en eller annen fin strand (stranden som er her i Ao nang er ikke den beste). Jeg tenkte at jeg ville ha piercing i navelen, så fikk Nui til å kjøre meg ned til byen i 12-tiden. Ja, jeg vet at jeg har sakt at det er dritstygt med piercing i navelen og det mener jeg ennå. Men jeg tenkte at det er så mye her i verden som ikke er som det virker. Derfor bestemte jeg meg for å se om det kansje var en vanesak. Kansje jeg synes det er kjempefint om en stund nå som jeg ser det hver dag på meg selv?

Uansett.... Da jeg kom til byen visste det seg at tatoverings plassen jeg tenkte jeg skulle ta på ikke åpnet før klokken 3, altså tre timer å vente. Så jeg spaserte til tuk tuk plassen (som foressten var 5 meter unna, haha!) for å se om Ron var på jobb. Det var han såklart ikke, så jeg fikk en mann som også jobbet der til å ringe han. Ron sa han skulle komme ned å møte meg om 10 minutter, så i mellomtiden sprang jeg til en annen plass der dem tatoverte å piercet navelen. SOM FORESSTEN GJØR DRITVONDT !!! Og da jeg kom tilbake var Ron der :-)

 

Men nå må jeg sminke meg, for jeg skal til byen å spise og møte Ron om 30 min. Snakkes senere !

Sårri

 • 27.12.2011kl.16:27
 • ( 3 )

Beklager masse før at jeg ikke har blogget de siste dagene, men kveldene har blitt brukt til andre ting. Jeg har enten vært i byen sammen med Ron eller ved bassenget med enten Nui eller de engelske guttene. Datan min har ikke nett på soverommet mitt, så Blogger fra mobilen nå. Skal prøve å få blogget litt imorgen å fortelle hva som har skjedd i det siste. Pusspuss !

Tok btw hull i navelen i dag. Forteller mer i morgen :-)

Mah boyfriend

 • 24.12.2011kl.17:17
 • ( 7 )

Hihi, var ute å lodet litt sammen med Nui nå før jeg kom inn. Han skulle overaskende nok ikke ut å feste i dag, men han ville heller dra hjem å såve ! WOW. Uansett; han synes jeg var så fin i dag så vi måtte ta bilde sammen. Og da jeg skulle gå inn ga jeg han et kyss, og da holdt lillesøsteren min på å dø av flauhet, hahahaha. Små barn er så søte !


Bleik å gravid sa du? HÆÆÆÆÆ, hvor?

GOD JUL OG GOD NATT !

Julekjolen min

 • 24.12.2011kl.16:56
 • ( 0 )

Nå har vi vært ute å spist ferdig, og jeg hører sengen roper på meg snart ! Men slik så jeg i alle fall ut i dag ;


Skreddersydd til min kropp, hihi !

Og litt bildespam av meg før i dag ;

 

 

Og foressten; sjekk hvordan håret mitt er blitt; Og er fri for hårfarve ! -.- fml x 28762


 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Elefanter

 • 24.12.2011kl.16:44
 • ( 2 )

Jeg må særr kjøpe meg en elefant å ha i hagen hjemme. Dem er sååå søte !
I overigår var vi å ridde på elefanter. Både jeg og Lin fikk sitte fremme på hodet til elefanten når vi gikk på ur og det var supergøy ! I tilegg besøkte vi et tempel og så på munker. Munker er dritkule, bare MÅ skaffe meg en sånn.

 På dtte bildet ser dere at jeg har lagt på meg f.eks. Haha, og dere som ikke trodde på meg !
Hihi, sitter en søt liten munk mnede i jørnet der å spiser middag. Elsk på han !

Og i går da vi skulle ta tuktuk hjem, gjett hvem jeg fannt til å kjøre åss?! Ron, haha. Jeg er så flink å finne han. Han kan liksom være hvor som helst i Ao nang, men er akkurat dr jeg leter nesten alltid !Også har jeg fixa neglene siden det er jul !

 

Hvordan er det å være i Thailand i julen ?

 • 22.12.2011kl.16:08
 • ( 6 )

Det er ett eller annet ved at nå som jeg ikke er en liten unge lengre (desverre), så føler jeg ikke julestemningen. Dette året er jeg i Thailand og feirer jul og sist jul var jeg i Spania. Vi åpnet pakkene før vi dro ned hit og har nå bare en gave igjen som er til julaften. Ellers er det jo omtrent som alle andre dager. Hjemme åpner dere pakker og spiser middag sammen med familie, mens her soler vi oss og spiser på en fin restaurant. Personlig synes jeg faktisk det er koseligere å være her nede i julen, og skal bestille meg syden-bilett til en varm og god plass (kansje Thailand?) allerede om noen måneder. Jeg har ingenting imot å reise alene, men vil såklart helst ha med meg en god venn. Det som er så fint med venner er at man faktisk kan ha litt fritid selv om man reiser sammen. Nå når jeg reiser med familien min er det så teit at dem alltid må vite hvor jeg er. Jeg kan for eksempel ikke kjøre ned til byen sammen med Nui uten at mamma nesten ringer politiet fordi hun ikke ser meg ved bassenget. STRESS !
Julekjolen er ferdig

 • 21.12.2011kl.17:07
 • ( 2 )

Var innom for å fixe de siste justeringene i dag, men trengte det faktisk ikke. Den var kjempefin og gleder meg masse til å bruke den på julaften, hihi !

Ellers i dag har jeg bare chillet med bassenget, kjøpt meg ny bikini, loda litt med Nui, vekket Nui for å få han til å kjøre ned til minibanken osvosv. Koselig dag. Har faktisk ikke vært i solen i dag i det hele tatt, så er fotsatt like hvit. Men kjøpte meg bikini med stringtruse, slik at jeg slipper det stygge truse-skille ! Nå blir skillet mitt lite, yay !
Og i morgen skal vi ri på elefanter, det blir gøy. kansje jeg tar med speilrefleksen da slik at jeg slipper de crappy bildene igjen ? Hm... uansett; i dag har jeg tatt bilder av Nui så dere kan få se han. Kjæresten min ♥ 
Han er bare litt brunere enn meg. Fml.... 
Er det foressten flere enn meg som synes det ser ut som om Nui er mindre enn 25? Haha, jeg var skeptisk helt til jeg så legitimasjon.... Blir henta med bussen i morgen TIIIDLIG for å dra til elefantene. 
Åh ! Glemte å si at jeg gikk litt alene i butikkene i dag og da var det noen som ropte Emilie etter meg midt i byen. Hallo(?!) Dette er Thailand, hvem faen kjenner meg her? Uansett, det var Ron. YAY ! Han i innlegget under her som kjører tuktuk. Så jeg satt å chilla med han og noen kompiser av han til resten av familien min kom gående forbi, utrolig koselig !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Gutte-gærn !

 • 20.12.2011kl.17:07
 • ( 3 )

Er så overaskende mange snille mennesker her att jeg blir helt satt ut. Tenk om det kunne være slik i Norge også. Vi har virkelig alt for mye fordommer mot hverandre, skjemmes av oss !
Jeg har funnet en tuktuk kjører som skal få kjøre oss hver gang. Etter jeg og mamma hadde tatt massasje nede i byen og skulle finne en tuktuk gikk vi fobi en hel gjeng som kjørte det. Mot oss kom en mann med stor bart (og som alle andre varme land skulle alle ha meg med siden jeg er jente,sannt?) Jeg sa med en gang til mamma at jeg nektet å kjøre med han, og hun var enig. Forbi han satt det 4 stykker rundt et bort, og der satt han ! Han hadde kjørt oss hjem tidligere i dag, og var både hyggelig å rolig i trafikken, elsker han ! Jeg gikk med en gang bort å pekte på han og han kjørte oss hjem;


Haha, fml! Jeg er ennå kritthvit !!!!!!!! FLAUTMeg da jeg akkurat hadde åpnet øynene og var på tur til frokosten. FIN og våken uten sminke,ja :))

Natta- innlegg !

 • 19.12.2011kl.18:39
 • ( 6 )

Hei igjen !
Jeg skulle spise noe potetgull før jeg la meg. Tok fram posen og brusen og satte meg ned for å blogge til dere, men huff ! Jeg klarte ikke spise en eneste èn utenatt tårene rannt. Var helt sykt sterkt, wow. Så jeg så på de 3 andre posene vi har, men ALLE var sånn sterkt. Jaja, får vel bare vente til i morgen da. Tok meg uansett en brødskive i stedet for nå, lol ! 


Her ser dere hvor store linsene er ! 

 

Hihi, seee ! Jeg har handlet meg superman t-sjorte, hihihi
Godnatt !

En til dag

 • 19.12.2011kl.17:31
 • ( 4 )

Beklager at det blir lite blogging nå som jeg er her nede, men jeg sitter kun inne om kveldene. Dagene går liksom i en slags rutine
- Spise frokost i restauranten med en gang (og da mener jeg virkelig med en gang) jeg har åpnet øynene
- Bading, soling, øyturer etc.
- Hjem å dusje
- Spising på restaurant
- Shopping 
- Hjem å sitte på datan

Desverre har jeg nå holdt meg i skyggen ALLE dagene, og har derfor ikke fått noe farge. Så FLAUT ! 

Er foressten kommet litt lengre på kjolen som dere kansje ser. Skal innom igjen om 2 dagen å gjøre de siste justeringene, så er den ferdig dagen etter det. Lin skal også ha en lik som meg. Forskjellen er bare det at hun skal ha hele sin svart og jeg skal ha min svart og lilla. Gleder meg til å se om det blir noe forskjell på kjolene.

http://www.formspring.me/Emiliegr

De nye linsene

 • 19.12.2011kl.17:01
 • ( 5 )

Jeg fortalte dere i går at jeg hadde kjøpt meg linser som skulle gjøre øynene større. Jeg ser i grunnen litt lei meg ut med dem på (eller kansje jeg bare oppfatter meg selv på en rar måte? hmm,lol). Dem var i alle fall veldig fine, og åpnet blikkeet mitt litt mere. Absolutt verd det !


Gud så det irriterer meg at den ene piercingkulen er større enn de andre, og at dem ikke selger 4 likense i svart eller lilla her nede, fml !

Øybading

 • 18.12.2011kl.17:40
 • ( 4 )

Nok en herlig dag over ! Dagene blir nesten bedre og bedre, deilig.
I dag dro vi til en øy og badet i noen timer. Var mye varmere i sjøen enn i bassenget, og bassenget vårt er faktisk oppvarmet !!!!
Da vi kom hjem dusjet vi, så dro vi ned til byen igjen for å spise og shoppe litt. Var innom en skredder for å få sydd meg en julekjole Gleder meg sykt til å se resultatet! Dem tok bare mål i dag. Skal tilbake i morgen for å se om dem skal gjøre den kortere, stramere etc. Har foressten endelig fått tak i linser som forstørrer øynene ! Dere skal få se resultatet i morgen. Jeg tok lilla fordi dem var fri for svart og hadde ikke mørkebun, fml !
Dere får kose dere videre, siden dere faktisk fortsatt har dag der hjemme !

Outfit 171211

 • 17.12.2011kl.18:24
 • ( 7 )


Fikk sykt mange blikk på lårene mine av Thai-folk i dag pga arrene. Huff, folk tenker virkelig ikke lengre enn det første den ser. Det går annt å tenke seg litt før man flirer og skravler i vei om alt mulig dritt....huff

Nå er mamma kommet tilbake, men er fortsatt ikke trett. Døgning i dag kansje? Hmmm, får se ! :D

Elsk på livet

 • 17.12.2011kl.18:02
 • ( 1 )

Haha, har det så supert her at det er ikke måte på ! Er sammen med Nui (tror han skriver det sånn?)  nesten hele tiden når han er på jobb. Gg selv om jeg suger i å snakke engelsk og han suger i å forstå det, har vi det likevell dritgøy sammen og har samme humor. Love it ! 


Der er baren jeg og Nui alltid sitter i !


Fml, bunfarget har jo ikke engang begynt å komme !-.-
Men som dere ser så har jeg det virkelig supert ! Nå skal jeg bae vente til mamma og Kenneth kommer tilbake til leiligheten vår og så blir det vell leggetid. Håper jeg ikke treffer noen firfirsler i natt ! Kastet ut en fra rommet mitt for bare en time siden, haha ! Klokken er foressten midnatt her nå....

Leiligheten vår

 • 17.12.2011kl.17:17
 • ( 1 )

Vi leier leilighet på et leilighetshotell elns, hehe. Shit det er mye firfisler, maur og tusenbein inne her, er jo hull (den vises nesten ikke, men små kryp får seg jo såklart inn) nesten overalt i veggene og dørene ! Men uansett... poenget var at jeg skulle vise dere bilder av leiligheten;+ et til bad og et til soverom. Men nettet klikker hver 3. minutt så har ikke tålmodighet til å sitte her flere timer enn jeg allerede har brukt. Klokken er foressten uansett kvart over 11 om kvelden, så er kansje på tide å legge seg. Op 8 i morgen til frokost !
Så har jeg blitt sånn supergod venn med han som jobber i baren, så sitter der sånn...hmm, heletiden? Satt til og med sammen med han i hele dag da mamma og resten var nede på straden og i byen. Faen, jeg som skulle bli neger denne turen. Huff, får vell bruke hele morgendagen til å steke meg ! 

Jeg har fått UENDELIG med kommentarer på både håret og piercingene mine nede i sentrum i dag, haha ! Det er så kleint å bare stå der å ''hmmmm, takk? eller...''
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Midt på natten...

 • 16.12.2011kl.21:32
 • ( 2 )

Hallo !
Klokken er nå halv 4 om natten her nede i thailand. Jeg og kristine fikk besøk av både firfirsler, maur og tusebein på rommet så sitter nå i stua å venter på at frokosten skal åpne klokken 8. Haha! Hvafaen liksom..

På tide å pakke

 • 14.12.2011kl.19:22
 • ( 3 )

Halla !
 Tar ansiktsmaske atm sammen med lillesøsteren min. Må gjøre åss pene til vi skal ut å reise i 30 timer, sannt? Haha, litt latterlig at jeg gidder å dra egentlig. Men gleder meg sinnsykt siden jeg skal dra sammen med Lin ♥

Har foressten ikke pakket enda, så er vel på tide å gå ned snart.http://www.formspring.me/Emiliegr

Andre juleferie-dag

 • 14.12.2011kl.12:28
 • ( 2 )

Er så utrolig herlig å ha juleferie.
Jeg satte vekkeklokken på 09:20 i dag, men da klokken var 08:30 fikk jeg ikke sove mere, haha. Utrolig ulikt meg !

Så da jeg sto opp farget jeg håret litt mer, pakket inn litt julegaver og  åpnet kalendergaven min.

Men nå er bestemor og bestefar kommet nede i gangen ! Vi snakkes♥ 

Noen dager siden

 • 14.12.2011kl.11:48
 • ( 0 )

Glemte at jeg hadde noen bildet liggende på kamera fra PV og Stian satt å gama mw3 mens jeg satt på chatroulette som vanlig, hihi !
Sårri...

 • 13.12.2011kl.23:37
 • ( 0 )

Spiste å så på tv da jeg kom fram og orket ikke ta opp datan.
Nå er jeg lagt meg for jeg har planer om å stå tidlig opp i morgen for å være med bestemor og bestefar !

Beklager for mye mobilblogging...enten det eller ingenting. GOD NATT !<3

Blond

 • 13.12.2011kl.16:06
 • ( 2 )

Hihi, husker dere når jeg hadde blondt hår? Er så koselig å sitte å se tilbake på gamle bilder på Facebook, love it! Er foressten bare en halv time igjen til jeg er på fauske, woho.

Gøy

 • 13.12.2011kl.15:00
 • ( 1 )

Er ca 90 min igjen av toget + et par timer buss etter det, og jeg er drittlei. Huff, dette må være det eneste negative med å flytte et stykke unna resten av familien. Har f.eks. ikke sett pappan min siden sommerferien, og det blir enda en stund til jeg får møtt han

Nå skal jeg sove litt videre. Husk å stemm på meg på p3 :-)

Ut på tur

 • 13.12.2011kl.12:43
 • ( 1 )

Vi blogges sikkert når jeg er fremme i narvik når det blir kveld. Snakkes !

Inspo; LOVE

 • 12.12.2011kl.15:12
 • ( 4 )

Любовни картинки, снимки и аватари - Kaprizen.com - Сподели емоциите си! Demure

Yes, I was drunk. Have A Nice Day

Likes | Tumblr Heartbreaking Love

Blogue de one-hundred-reasons - one-hundred-reasons - Skyrock.com Don't Forget.

 

Stem på meg !

 • 12.12.2011kl.13:36
 • ( 18 )

Nå er klippet fra jeg var med på radioen lagt ut, og nå kan dere begynne å stemme på meg ! (hihi)

Nå har det seg slik at det er 5 klipp som er lagt ut. Så skal vi stemme på det klippet vi liker best fra til den 18. desember. Det går annt å stemme et par ganger om gangen tror jeg?, og jeg ville satt pris på at dere stemmte masse på meg ♥
Hørest foressten utrolig dust ut ! haha. Hva gjør man ikke for å komme på radioen?

183790_168075099910009_100001225611078_390610_7094344_n_large

 

LINK HER !

Bildespam

 • 12.12.2011kl.12:40
 • ( 4 )

Bildespam av verdens søteste meg ! Tenkte å lage en liten video til dere senere ♥ Noe spesielt dere ønsker dere ?

 

 

 

Surkedag

 • 12.12.2011kl.10:50
 • ( 1 )

Av og til trenger vi å bare ligge hjemme å synes synd i oss selv å gråte til ansiktet ser missfostret ut. Jeg pleier å ha en slik kveld når jeg kjenner at jeg trenger det. Selv om jeg surket en del når jeg var ute i helgen, var det tydeligvis ikke nok, for jeg kjenner ennå at jeg trenger en slik kveld. Dette skal jeg ta i dag. Først skal jeg rydde og ta julevasken på rommet mitt, så skal jeg dempe lyset å tenne stearinlys, sette engelen min og et bilde i midten av senga og sette på litt gråtemusikk. Tenkte jeg skulle vise dere noe av den musikken jeg pleier å høre på, gode gamle låter ! M.A.T.Z. er for eksempel supert å høre på.

 

 

 

 

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Ikke-spennende ting om meg : )

 • 11.12.2011kl.18:33
 • ( 5 )

Har du noen gang: 

6. Gått ut med 2 personer samtidig? Ja, når jeg var liten, hihi
7. Hatt noen som har vært utro mot deg? :) Kjempegøy
8. Kysset noen og angret? Nei, hvorfor skulle jeg ?
9. Mistet en spesiell? Ja
10. Vært deprimert? JA
11. Vært full og kastet opp? For mange ganger


Første tre favoritt farger:
12. Svart
13. Hvit
14. Blå
 

Dette året har du:
15. Fått en ny venn? Maaaaange
16. Hatt en kjæreste? Ja
17.
18. Møtt noen som har forandret deg? Nei
19. Funnet ut hvem dine ekte venner er? Hihi, jeg stoler forye på folk. Men merkes når folk later som om dem er vennen min for å kunne utnytte det -.-
20.
21. Kysset noen av dine venner? Ja :) Vennekyssing 
22. Hvor mange på Facebook vennelisten din kjenner du i virkeligheten?
Aaaaner ikke. Bruker å være sånn at jeg kjenner mange av dem jeg ikke tror jeg kjenner også ;p Kansje 80 %
23. Hvor mange unger vil du ha? Gidder ikke tenke på det enda. Tar det som det kommer når jeg ble eldre.
24. 
25. 
26. Hva gjorde du på din siste bursdag? Var sammen med min forlåvede å satte på extension på hun, og elevstua etter det !
27. Når sto du opp i dag? Ble vekt av at PV og Eirik kom inn på rommet mitt. Aner ikke hva klokken var : o 2 kansje?
28. Hva gjorde du igår ved midnatt? Chillet hos PV med litt alkohol
29. Nevn noe du ikke klarer og vente på? Å få av reguleringa !
30. Siste gang du så moren din? Hm...noen uker siden tror jeg
31. 
32. 
33. 
34. 
35. Mest besøkte nettsider? Facebook, blogg, formspring
36. 
37. Forhold status? singel faktisk. Åj, var rart å skrive det !
38. 
39. 
40. Er du forelsket? Nei
43. Videregående? 1. året på Solhaugen og nå Kippermoen
44. Hårfarge? Svart og lilla. (Naturlig brunt)
45. Langt eller kort hår? Kort
47.
48. Hva liker du ved deg selv? At jeg ikke er sjenert
49. Piercing(er)?: 6 hull i ørene, 4 i leppen og 1 i tungen
50. Tattoveringer? nei, tror ikke mamma går med på den
51. Fremtiden din? 
63. Venter på? Thailand, og til jeg får av reguleringa
64. Vil du ha unger? Vill mest adoptere egentlig
65. Gifte deg? Usikker enda. Vill ikke ha bryllup i kirka iaff I think
66. Karriere? Hudpleier. Men har mest lyst til å bli piercer ^^

Hva er best?
67. Lepper eller øyne? Kombinasjon ♥
68. Klemmer eller kyss? Klem kansje? Eller bare sånn ett kyss. Er ikke så stor fan av klining iaff
69. Kortere eller høyere? Har ikke noe å si
70. Eldre eller yngre? Har heller ikke noe å si
71. Romantisk eller spontan? Spontan i det romantiske
72. Fin mage eller muskler? Bryr meg ikke om kroppen
73. Stille eller høylytt? Utadvendt, men ikke plagsomt høylytt
74. Tilfeldig eller forhold? Akkurat nå tilfeldig. Helt til en tilfeldig bli forhold
75. Skikkelig eller bråkmaker? Hm.. ikke englebarn iaff !!!

Har du noen gang?
76. Kysset en fremmed? Ja
77. Drukket? Ja
78. Mistet briller/kontaktlinser? Ikke mistet, bare rotet bort
79. 
80. Knust noens hjerte? Håper ikke det :o
81. Fått ditt eget knust? Absolutt
82. Vunnet et veddemål? Vinner alltid (a)
83. Sagt nei til noen (forholdsmessig)? Haha, JA ! Forhold er noe spesiellt
84. Grått når noen har dødd? Ja, har et hjere jeg også
85. Falt for en venn? Nei, dont think so


Sommeren 2010 ♥

Tror du på:
86. På deg selv? Nei
87. 
88. Kjærlighet ved første blikk? Ja. Førstebikks-kjærligheten førte meg inn i et forhold på 1 år og 2 måneder
89. Himmelen? Den er jo dær,ja. Men vi havner ikke i himmelen når vi er død
90. Julenissen? Ja
91. Kyss på første stevnemøte? Om jeg tror på det? Eh..kyssing er kyssing
92. 

Svar ærlig:
93. Gjort noe veldig flaut? Ja
94. Hatt flere kjærester samtidig? Ja, når jeg var liten
95. Sang du i dag? Bare nynnet foreløbig
96. Noen gang vært utro? Ja
97. Hvis du skulle gått tilbake i tid, hvor langt ville du gått? Til jeg var 14
99. Er du redd for å bli forelsket igjen? Nei. Forelskelse er noe hærlig
!
Måtte fjerne noen. Teksten ble for lang : /


*hjerte*

 • 10.12.2011kl.22:36
 • ( 5 )

Jeg har klippet PV i dag !

Hvem er pen ?

 • 10.12.2011kl.19:16
 • ( 0 )

Jeg synes det er utrolig stor forskjell på stygg/søt/pen/kjekk/deilig, så jeg skal vise dere litt bilder av jenter jeg synes er pen !

Tumblr_lvnxm8onfm1qmbfs7o1_500_large

109727359_large

Tumblr_lvygszovnc1qlreejo1_500_large

http://www.formspring.me/Emiliegr

Halla !

 • 10.12.2011kl.18:33
 • ( 5 )

Gårdagen gikk i grunnen greit. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke klarer å drikke en eneste gang uten å bli superfølsom. Ble for eksempel bedt om å holde kjeft, og da braste jeg sammen i gråt, haha !

På dette bildet var kokken 8 om morgenen, og jeg var akkurat kommet inn døren. Fy faen så kaldt det var å gå ute i shorts i 20 min ! Og da jeg hadde lagt meg ned, så jeg litt på tv og åpnet kalendergaven min.Og nå sitter jeg bare nede hos PV å chiller litt. Blir sikkert ikke noe drikking på meg i dag. Jeg kommer meg ingenplass (litt kjedelig å ikke være 18 å ha bil ennå) og i tilegg har jeg ikke noe drikkende eller penger til det. 
Om jeg bare blir hjemme må jeg vell prøve å få ryddet å vasket litt på rommet mitt, ser ikke ut. Ikke bare rotete, men utrolig skittent også ! Jeg er så ekkel !!
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Godnatt

 • 08.12.2011kl.23:43
 • ( 4 )

Jeg legger meg nå, godnatt søte små ! <3
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Videooo

 • 08.12.2011kl.13:05
 • ( 3 )

video:video2


Farget håret

 • 08.12.2011kl.12:03
 • ( 9 )

Ble lei av å ha grønt hår (og hadde en boks med lilla hårfarge hjemme), så nå er håret mitt lilla, hihi !

 

 

Vi har hatt sminking på skolen i dag som dere sikkert ser på bildene (siden jeg aldrig bruker øyenskygge ellers). Aleksandra sminke meg, ble dritsøtt. Flink ! Hun fikk til og med til åtegne på øyenbrynene mine slik som jeg pleier å ha dem, WOW !
I halv 2-tiden er det gym, og så flink som jeg er så glemte jeg klærne hjemme, så da skal jeg vente til en kompis er ferdig på skolen slik at vi kan finne på noe !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Savner deg !

 • 06.12.2011kl.11:34
 • ( 2 )

Hvor er piplup?

 • 06.12.2011kl.10:25
 • ( 0 )

Har særr ikke sett den på mangemange måneder. Noen som aner hvor han er ?!

Jeg var klar

 • 05.12.2011kl.17:21
 • ( 2 )

Å sitte å se ut av vinduet. Et lite autovern som skiller mellom vei og stup med et hav i enden, liv og død. Å sitte å ønske at det er litt for glatt på veien akkurat i dag. Tanken er grusom,  grusomt sterk. Ønsket om å dø popper opp som en facebook-chat, uventet og godt synlig. Glad jeg har mange grunner til å holde meg i live. Venner, familie og kjæreste. Skulle ønske jeg kunne fjernet streken. Den følelsen av å ha noen å alltid gå til som sitter å holder rundt deg og får deg til å vite at du er best i verden ♥

 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Bilder

 • 05.12.2011kl.14:02
 • ( 2 )

Har tatt skolebilder i dag. HUFF !


Min forlåvede ♥


Jeg er helt til høyre !

Ny uke

 • 05.12.2011kl.11:31
 • ( 1 )

God morgen !

Sitter på skolen (som jeg i grunnen gjør hver dag på denne tiden av døgnet i ukedagene). Planene for i dag er å bare chille hos PV, og spise god mat. Er så sinnsykt sulten nå, og jeg har 0 kr igjen av stipendet, haha. Syns jeg sa jeg skulle bli flinkere til å prioritere? Hm, gikk vell ikke så bra likevell.... *skuffet*Sitter å skriver ned en sangtekst vi skal ha en muntlig prøve om neste uke. Men siden jeg tar ferie på fredagen, skal jeg ha den på torsdag. Jeg har valgt sangen ''mario kart love song'' av forskjellige grunner, hihi. Vi skal forklare hva sangen handler om, hva den betyr for oss og slike ting, gleder meg litt i grunnen !

http://www.formspring.me/Emiliegr

Jeg er forelsket i ....

 • 05.12.2011kl.09:52
 • ( 3 )

... Stemmen til Christina Grimmie i denne sangen;

 

... Stilen til lil wayne
 

... Utseende til Marius;
 


... Alle som tørr å stå for at dem er homo/bi/lesbisk


... Gode karakterer


... Langt hår


... Sydeeeeeeeeen


... Også såklart Mårten, hihi ♥  Hadde i grunnen bare vært rart om jeg ikke elsket han enda. Har jo lixm vært sammen en stund.

Snart på tur hjem

 • 04.12.2011kl.17:31
 • ( 0 )

Har vært i sandnessjlen i helga for å ha litt andre tanker i hodet enn Mårten. Synes selv at jeg klarer meg greit. Tenker på han så og si hele tiden, men likevell klarer jeg å kontrollere megselv nok til å ikke gråte å knekke sammen. Tårene har bare besøkt meg noen få ganger i løpet av HELE helga *stolt*, hih !

Nå sitter jeg bare å chiller, bussen min hjem til Mosjøen går kvart over 7 i kveld.
Haha, ingen mascara !

Og her er foressten outfit'n fra skolen på fredagen;


 

Skal blogge litt til dere når jeg kommer meg hjem igjen til Mosjøen, elsklinger ♥
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Luke 1

 • 01.12.2011kl.23:43
 • ( 8 )

Heihei !
Tenk at jeg klarte å glemme å åpne pakken min da jeg sto opp ! :o
Nå er jeg i alle fall kommet meg hjem å fått åpnet den. Fikk sjokolade av min søte mamma i dag !

Nå sitter jeg med farge i håret såm jeg skal gå å skylle ut. Snakkes

Favoritt !

 • 01.12.2011kl.11:05
 • ( 2 )

Har spist frokost i kantina sammen med Kristine for litt siden. Nå sitter jeg bare å spiller tetris på facebook, og hører en sang om og om igjen. Den er vanvittig hærlig, og i grunnen passer den meg godt.

hits