Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

Gledes

 • 26.12.2012kl.22:10
 • ( 4 )

Nå skal jeg lukke øynene å sove til en deilig dag i morgen. Skal bare se ferdig fatso først.
Må se i morgen hvordan jeg skal gjøre det med bloggingen mens jeg er borte!

Ingen er uovervinnelig

 • 25.12.2012kl.19:04
 • ( 3 )

Jeg sa at jeg kom til å oppdatere dere litt av og til om hvordan jeg har det, derfor kjører jeg et slikt innlegg nå!

Som dere kansje har fått med dere, ble det altså slutt mellom meg og kjæresten min (liker å kalle han det ennå) for en liten stund siden. Verken jeg eller han har hatt det særlig bra etter det skjedde, men er ikke så mye å gjøre med det nå. Hele situasjon er litt vanskelig å forlare. Vi hadde vært sammen i bare 3 måneder, men kan likevell med hånden på hjertet si at jeg elsker den gutten.
Vi møttes over nett, og jeg synes ikke det er noe å skamme seg over. Jeg er ikke den mest sosiale person av meg, derfor passet det fint inn at jeg fannt Haakon der jeg fannt han. 
Nå i ettertid har jeg slitt utrolig mye med alt, og jeg klarer ikke fullføre en normal dag. På lille julaften fikk jeg et sammenbrudd hvor jeg ble hentet av Martin, og kjørt til Tomme for å ha noen rundt meg. Julaften gikk det greit. Med det mener jeg at det ikke ble noe gråting, sammenbrudd, eller slike ting, for sliten er jeg heletiden. Ble likevell hentet av Martin og kjørt til Tomme igjen for å slappe litt av i julen. 
I dag er jeg nede igjen. Jeg merket med det samme jeg åpnet øynene mine at dette ikke kom til å bli noen bra dag, og rett hadde jeg ! Fikk et nytt sammenbrudd for en stund siden. Intens gråting, svetting og stressing.

Derfor sitter jeg akkurat nå og venter på å bli kjørt til Tomme igjen. Jeg skal sove der i natt for å slippe å være alene!Så slik er det å være meg.
Med andre ord... helt jævlig

You da one

 • 25.12.2012kl.15:13
 • ( 0 )

Hvorfor...?

 • 25.12.2012kl.12:22
 • ( 6 )

Rett etter pakkene var åpnet i går, fikk jeg en dårlig følelse i magen. Jeg har dårlig samvittighet. Jeg lider for alle dere som ikke har det bra. Jeg ønsker så høyt at alle skal føle dem har noen. Jeg vet selv hvordan det er og ikke ha noen å snakke med, noen å være sammen med, noen å gjøre ting med. Jeg har vært alene selv, og jeg har en utrolig stor forståelse for andres situasjon. 
Det å vite at  det finnes mennesker der ute som lider, gjør meg så vondt. Jeg har konstant vondt i magen og hadde mareritt i natt.

Derfor har jeg valgt å ikke fortelle dere om alle julegavene jeg har fått og slike ting. Jeg ønsker ikke å få noen andre til å føle seg dårlig. 
Jeg vil at dere skal vite at jeg finnes om noen trenger en venn! ♥


http://www.formspring.me/Emiliegr

Ukens instagram #9

 • 24.12.2012kl.13:34
 • ( 1 )

Heter emiliegr4real for dere som ønsker å followe meg !


Julemorgen

 • 24.12.2012kl.12:56
 • ( 0 )

Telefonen min ble fri for strøm i natt, så når jeg våknet visste jeg ikke hva klokken var og måtte bare ta en sjangs. Heldigvis var klokken over 12. Jeg tok på meg jobbebuksen og satte med i sofan med strømpen. Jeg har fått mamma til å lage meg strømpe i år, fordi jeg er for ''gammel'' til å få strømpe hos nissen her hos pappa. Jeg fikk pondus, godter og en eyeliner!

Nå er det bare å gå å glede seg til å pynte seg, spise og åpne pakker! Er vel mulig jeg tar meg en tur ut senere også! 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Spania om 3 dager

 • 24.12.2012kl.12:34
 • ( 0 )

Jeg har ikke hatt noen mulighet for å dra til et varmt land før jeg ble 18, fordi mamma ikke har vært villig til å skrive fullmakt til meg slik at jeg har lovt å bestille hotell alene. Derfor var det en liten lettelse og endelig bli 18 år, slik at jeg kunne bestille selv. Jeg var helt klinkende klar på at jeg skulle dra nå i juletiden. Jeg hade vel egentlig håpet på å være der nede på julaften også (altså i dag), men det ble litt mye tull i slutten.
Her om dagen da jeg var å besøk hos Ida, som foressten er en veldig god barndomsveninne av meg, bestemte vi oss for å dra sammen. Så nå blir det Grand Canaria om 3 dager, og kommer ikke hjem før 10.januar. Det skal bli så utrolig deilig.

Bloggingen kommer til å være ca normal der nede siden både jeg og Ida blogger!

God jul

 • 24.12.2012kl.02:34
 • ( 2 )

Vet det er litt sent nå, men jeg er nettop kommet hjem. Fikk et sammenbrudd,så Tomme og Martin kom og hentet meg hos pappa. Venner betyr så mye !

Men nå er det blitt 24.desember. Jeg gleder meg til å se i strømpen når jeg våkner, og pakke opp julegaver senere. Håper dere alle får sove godt. Vet hvor spent man kan være.
Slenger også med noen bilder jeg tok nå til dere. God natt !!

Inspo 241212

 • 24.12.2012kl.00:28
 • ( 0 )

TumblrWe Heart Itdess
FashionhairFotos da Linha do tempo
The city of lights.Desenh4ndofall in love with winter

..

 • 23.12.2012kl.18:03
 • ( 0 )

:@@@@@

Fylle -svin

 • 21.12.2012kl.20:27
 • ( 1 )

Ville bare si ifra at jeg drar på fest nå. Så om det tar en stund før jeg blogger i morgen , vet dere at jeg ligger fyllesyk!

Ut i dag

 • 21.12.2012kl.15:49
 • ( 1 )

Heisann !  Som jeg fortalte dere tidligere i dag, er jeg nå hjemme på Borkenes. Var godt å se Tomme igjen. 
Har planer om å dra til pappa i morgen eller på søndag og feire jul der. Og den 27. desember drar jeg 14 dager til Spania sammen med Ida-Martine, det er i alle fall planen.

  

Senere i kveld skal jeg dra på fest sammen med Tomme. Har ikke planer om å bli så veldig full ettersom jeg alltid blir dårlig dagen etterpå. En av de kjipeste følelsene i værden foressten. Så ikke tro dere går glipp av så mye om dere aldri har vært full før !!

Hadde det kjempebra i den tiden jeg var hjemme i Narvik hos mamma. Fikk gjort masse, og fikk vært sammen med søsteren min dagen lang alle dagene. Tenker det er på tide å gå ned å slette håret snart. Har dere foressten fått med dere på de siste bildene at jeg har satt i extensions? Jeg har tape denne gangen, og tenkte å lage et innlegg om det litt senere en gang. Håper alle sammen får en fin fredag ♥ 
Åjsann

 • 21.12.2012kl.12:38
 • ( 4 )

Jeg har ikke fått tid til så mye data de siste dagene. Skal begynne igjen senere i dag. Er tilbake på Borkenes nå !

Julevask

 • 19.12.2012kl.21:26
 • ( 2 )

Jeg regner med vi ikke er de eneste som tar en sjikkelig rundvask i hele huset før jul? Her i huset er det mamma som vasker alle rommene.  For noen dager siden ble Kristine forberedt på at mamma skulle inn dagen etter å vaske på hennes rom. Men saken er det at når mamma skal vaske på et av våre rom, er det en del ting som blir kastet. Når man er barn samler man på litt ekstra ting, som man kansje ikke har så mye bruk for. Disse tingene er ikke på rommet lengre, etter mamma er ferdig.

Derfor bestemte jeg meg for å gjøre det selv! Kristine sa hun skulle hjelpe meg, men hun var mere opptatt av å se på alt vi fannt i skuffene hennes, hehe. Men vi kom oss i mål til slutt, og resultatet ble bra !

 http://www.formspring.me/Emiliegr

Rett på sak !

 • 19.12.2012kl.12:38
 • ( 5 )

God morgen. Jeg har litt lyst til å gå rett på sak i dag!  Kjæresten (eller skal jeg si x'en?) min slo opp med meg i går. Jeg ble sittende i sjokk å hylskrike på badegulvet helt til mamma kom hjem fra jobb. Da ble jeg først sittende å hulke i armene hennes fra til vi fannt ut at jeg skulle ligge sammen med henne i natt. Jeg er overhode ikke flau over å si at jeg lå i samme seng som moren min i en alder av 18! 
Regner med dere forstår at det ikke er så lett, men jeg kommer ikke til å la dette styre bloggen min fremover. Jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge normalt, men samtidig fortelle dere av og til hvordan det går med meg! 

Slenger ut noen hærlige morgen-bilder av meg!http://www.formspring.me/Emiliegr

Kakebaking og Julegaveshopping

 • 18.12.2012kl.15:16
 • ( 3 )

Wææææo ! Jeg har ikke innsett før nå hvor travel jeg har vært de siste dagene.  Nå som jeg er sammen med lillesøsteren min hele tiden, finner vi alltid på noe å gjøre. 
I går var vi i byen å handlet litt julegaver sammen med mamma. Jeg fikk ordnet nesten alle, go tok de siste i dag. Nå har jeg bare til Kristine igjen. Noen som har noen kule forslag til julegave til en 10- åring ?! Tar gjerne imot tips da det jeg originalt hadde tenkt å kjøpe var utsolgt! 
Vi baket også kakemenn i går, og pyntet dem i dag.
Dagen i dag har vært utrolig  innholdsrik. Alt har gått i ett kjør, og jeg har på toppen av det hele døgnet! Jeg prøvde i flere timer, men ga opp til slutt! Derfor sto jeg opp å laget julekort og slike ting heller. Har bilder av det på mobilen jeg kan vise dere senere !

 

Her har dere et lite bildedryss fra gårdagen;


Ukens instagram #8

 • 18.12.2012kl.00:18
 • ( 0 )

Glemte helt av å legge ut bildene fra forrige ukes instagram. Jeg heter emiliegr4real for dere som ønsker å followe meg !

                    


                    

Gangnam style

 • 17.12.2012kl.16:27
 • ( 1 )

Husker dere jeg fortalte for en stund siden at jeg aldri sto opp etter ni, uansett hvilken dag det var? Slik er det i alle fall ikke nå lengre ! I dag var jeg oppe klokken to, og likevel syntes jeg det var sent ?!?!!    Jeg fikk i alle fall bare en time hjemme før lillesøsteren min var ferdig på skolen. Brukte tiden sammen med Julian og spillet litt monopol. Jeg tapte stort, selv om den lille krabaten var i en helt annen verden mens vi spillet. Han satt nemlig og danset til gangnam style under hele spillet. Og det verste av alt var at han faktisk fikk meg med på å danse ! Huff...Nå har vi netopp spist middag. Hadde både taco, løvstek og lasagne i dag, så jeg er mildt sakt helt stappet av mat ! Senere skal vi bake hvite kakemenn eller hvordan i alle dager jeg skal skrive det. Og etter det blir det muligens en liten tur til byen for å se etter julegaver. Jeg er nemlig en så god person at jeg selger min egen seng for å få litt penger til julegaver. Sååå glad er jeg i mine medmennesker!
Så fikk jeg selvbruning til ansiktet i kalenderen i dag. Noe som var helt perfekt siden jeg klarte å glemme min hjemme på Borkenes.http://www.formspring.me/Emiliegr

Julekort

 • 16.12.2012kl.22:47
 • ( 1 )

Jeg planlegger å legge meg tidlig hver dag, men likevell  skjer det utrolig sjeldent! I dag var det fenalår og finale i farmen som holdt meg oppe.

Stresser ikke like mye lengre, nå som jeg har funnet ut at jeg ikke skal dra til Mosjøen i desember. Tenkte å lage et innlegg i morgen om hva som skjer fremover. Men nå skal jeg prøve å være rask i sengen å satse på at jeg får sove frem til lillesøsteren min kommer hjem fra skolen i morgen. Hadde vært så utrolig hærlig med litt ekstra søvn.
Sov godt alle sammen !!! 

 Kryss i taket

 • 16.12.2012kl.20:26
 • ( 0 )

Tenkte bare å gi dere en liten oppdatering fra mobilen før det kommer en bedre litt senere fra datan.

Er nettopp kommet hjem fra trening+ litt solarium. Jeg verken trener eller tar sol til vanlig, så dette fortjener et stort kryss i taket!
Nå må jeg løpe i dusjen, så lillesøsteren min rekker å bade før hun legger seg.

Hold on

 • 16.12.2012kl.15:47
 • ( 2 )

Planene mine om å sove til mandag gikk overhode ikke som planlagt. Stefaren min var innom rommet for å få liv i meg flere ganger, så jeg måtte gi opp til slutt. 
Nå er hele familien hjemme igjen, og snart skal jeg gjøre det som trengs å bli gjort, og så tenkte jeg å legge meg igjen.  Med det samme jeg sto opp fra sengen, starter jeg å lage deigen til boller, og snart skal vi bake dem ut. Etter det skal jeg og lillesøsteren min sette oss ned å lage litt julekort. Siden jeg ike har råd til julegaver i år, er det minste jeg kan gjøre å bruke litt tid på kort!

Håper dere klarer å beholde roen nå i disse juletider. 
 

 
I kalenderen i dag fikk jeg neglefil. Har klaget til Tomme i sikkert 2 måneder om neglene mine. Har til og med laget hull i tykke strømpebukser på grunn av neglene, så det var i alle fall noe jeg trengte !
Deler en sang med dere også i dag. Jeg hører mye på den selv, og den er veldig god.  

http://www.formspring.me/Emiliegr

Jeg vil bli kjent med dere!

 • 15.12.2012kl.19:34
 • ( 2 )

Jeg la meg ikke til å sove helt ennå. Tenkte jeg skulle se litt på det kor-programmet som begynner nå halv 8. Etter det blir det i hvert fall sengen på meg !
Stefaren min har laget taco til meg i dag og nå har han nettopp kommet med brus og potetgull på bordet. Desverre har jeg minimal matlyst og har mest lyst til å kaste opp når jeg tenker på å putte noe i munnen.

Håper jeg klarer å sove helt til mandag, selv om jeg egentlig har gitt opp den tanken for lenge siden.

Husk å ikke gi opp håpet alle sammen! Og om det er noe som helst jeg kan gjøre så send meg en mail på emiliegr_blogg@live.no
Jeg kommer alltid til å være hær for dere. Og om dere ikke klarer å snakke ut om problemene, så send i det minste en mail med et telefon nr eller en adresse så jeg kan ta kontakt med dere litt mere personlig. Jeg ønsker ett bedre forhold med dere <3

Inspo 151212

 • 15.12.2012kl.16:14
 • ( 0 )

Music HOPE Se arrivi ad un bivio, imboccalo.
Tumblr Tumblr ∂яєαмѕ ¢αи fℓу
Bet it sucks to be you right now Timeline Photos Facebook
Love you Mom Thursday Notes ? August 2, 2012 | Operation Beautiful Alb5a

GOD JUL

 • 15.12.2012kl.14:36
 • ( 4 )

Anders ønsker alle leserne mine en super jul !Lever jeg?

 • 15.12.2012kl.14:15
 • ( 5 )

Hei !  Jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en veldig chill helg. Vi dro ikke på fest i går, og blir nok ikke noe i dag heller. Tror jeg skal nappe øyenbrynene, og selge unna litt småting jeg ikke har bruk for.

Ellers går alt rett til helvete som vanlig. Jeg svetter som en gris, har dårlig matlyst, kaster opp, og alt det andre som hører med. I tilegg har jeg verdens dårligste selvtillitt nå for tiden. Jeg gleder meg til extensionet kommer, og jeg skal dra å ta tattovering.
Jeg vet ikke lengre hva jeg skal gjøre med livet - jeg pines.
 
Bildene av meg er fra i går. Skal snart gå i dusjen, så venter jeg til vi skal spise taco og etter det går jeg og legger meg igjen. Orker ikke være våken.

Kvalitetstid

 • 14.12.2012kl.14:45
 • ( 0 )

Som jeg regner med de fleste har fått med seg, har jeg et veldig godt forholdt til søsteren min (noe man egentlig ikke kunne trodd i forhold til hvordan vi var før). Hun lå netopp i badekaret mens jeg tok meg en dusj, og nå ligger vi i sengen hennes å chiller før vi skal gå å sminke åss. Helt sykt egentlig hvor fort varmt det blir på badet.

Når mamma kommer hjem skal resten av familien spise middag, mens jeg fikser meg litt. Etter det skal mamma og Kristine (lillesøsteren min) og Julian (lillebror) på hytten. Da skal jeg sitte på til Ida hvor jeg blir resten av dagen. Hun er alene hjemme så vi skal spise middag sammen, chille litt og sikkert gjøre oss klar til fest. Hun er litt av en party-løve kan jeg love dere!

 Beklager for at vi ser helt på tryne ut. Men vi tok 5-6 bilder og likevell ser vi ikke normale ut på noen. Fint liv.
Ha en super dag videre alle sammen !

 http://www.formspring.me/Emiliegr

Dette er ikke meg

 • 14.12.2012kl.13:08
 • ( 2 )

Jeg har ikke bodd hjemme hos mamma siden jeg var 16. Da jeg kom hjem i går, var det akkurat som jeg innså noe. 
Her er det julestemning, ryddig, moderne, stort. Det er ikke slik jeg er i det hele tatt. Jeg føler meg ikke hjemme, og dette er ikke meg.
Jeg gråt uten stopp i flere timer i går. Hvorfor? Jeg ville dø. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri i hele mitt liv har hatt det så tungt som det jeg hadde i går.  Og vet dere hva som reddet meg? Lillesøsteren min holdt rundt meg. Det var så utrolig sterkt.Sminkepakkereisestresse

 • 13.12.2012kl.14:26
 • ( 1 )

Hallo alle Emilie-fans der ute ! (hihi)
Om bare to timer kommer Kim å henter meg for å kjøre meg til Narvik. Jeg begynner å stresse litt smått nå, for har verken sminket meg eller pakket. Må pakke alt jeg skal ha med frem til januar, så håper jeg ikke glemmer noen ting. Er foressten superglad for at Kim hadde mulighet til å kjøre meg, for jeg har veldig angst for å ta buss alene for dere som ikke har fått det med dere ennå. Og i tilegg var Tomme å snill å betale litt av det Kim skulle ha for å kjøre. Verden smiler virkelig til meg akkurat nå.
Husker dere alt jeg sa jeg var så stresset for i går, eller dagen før det? Det er mest sannsynlig ordnet. Vi skal sette sammen et team som på en måte skal passe på at jeg får det jeg trenger for å åverlever for å si det på den måten. Dem ordner skoleplassen, et sted å bo og penger til å leve for.  Gleder meg veldig mye til å flytte, og håper jeg kan bo en plass jeg har lovt til å ha dyr. bare kjøpe meg en liten pus! 
Og jeg er ikke sikker på om jeg har sakt dette til dere, men i januar flytter jeg til en leilighet sammen med Tomme. Mye flytting frem og tilbake. Og om dere synes det er merkelig at jeg bor sammen med en annen gutt når jeg har kjæreste, så skjønner jeg det. Jeg hadde aldri i livet vært cool me at kjæresten min skulle ha bodd sammen med en annen jente. Men kjæresten min er veldig forståelsesfull, og han godtar det. Betyr masse for meg, er så utrolig takknemlig !♥
Og en ting til ! Jeg har bestillt meg extension og hårfarge nå, så nå skal jeg bli flott !!! 

 

Men nå ser jeg at jeg muligens er litt for pratsom til å blogge akkurat nå. Se hvor mye jeg har skrevet? Akkurat som jeg skulle fortalt det til en veninne. Samme måte det er skrevet på. På en måte... Jeg suger i å forklare noe, så jeg sier hadebra for nå, så blogges vi når jeg er fremme i Narvik ! 

 

God natt fra kalde nord

 • 12.12.2012kl.22:39
 • ( 5 )

Jeg hadde bare lyst til å stikke innom for å si god natt til dere. Håper dere får sove godt i natt. Nattaklem fra meg !!♥

 

 

STRESSSTRESSSTRESS

 • 12.12.2012kl.13:04
 • ( 5 )

Nå begynner det ! I dag begynner alle de hektiske dagene mine. I dag har jeg fått lønning, så nå kan jeg regne på hvor mye jeg har råd til å reise i desember. Skal en tur på nav også litt etterpå. Så skal jeg reise mellom Harstad,Narvik,Mosjøen,Harstad igjen, oslo, syden, osv... og alt bare denne måneden ! STRESS. Regnet litt på det, og slik som det ser ut akkurat nå har jeg faktisk ikke nok penger til alt dette ! I tilegg skulle jeg kjøpt julegaver, extension, piercinger, utvidere og andre småting. Jeg håper for alt i verden at jeg klarer å gjennomføre alt jeg ønsker.

  

Er en del som har spurt etter videoblogger i det siste. Jeg tenkte jeg kunne lage en sminkevideo av måten jeg sminker meg på nå for tiden (som i dag på bildene), og i tilegg filme hva jeg gjør en hel dag. Da blir det en slags ''en dag i livet til Emilie'', synes slike videoer er spennende selv. 
Jeg tror jeg må komme meg en tur på butikken før jeg skal på nav. Magen min rumler høyt, og det er så irriterende når man sitter i et stille rom å prater. Arg....

Håper dere får en fin dag i dag ! Vi blogges senere♥ 

 http://www.formspring.me/Emiliegr

Update

 • 11.12.2012kl.20:19
 • ( 1 )

Åjåjåj, dagen i dag har gått sykt fort. Startet med en stressende morgen og fortsatte i ett sett med buss til byen, sykehuset på møte, tilbake til Borkenes, spise en brødskive, tilbake til byen sammen med Tomme, møte Martin, tilbake til Borkenes, og nå sitter jeg her !

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke orker å sitte å blogge akkurat nå. Jeg glemmer heletiden av at jeg holder på med et innlegg, og ender opp med å bruke flere timer med det. Facebook er faktisk veldig spannende i dag ! Og så sa jeg at jeg skulle fortelle om hvordan det gikk i møtet. Og det var ikke noe annet spennende enn at jeg skulle ta kontakt med noen andre om tilrettelegging av neste skoleår og slike ting. Veeldig kjedelig. 

 
Sykehuset atm

 • 11.12.2012kl.12:56
 • ( 2 )

Heisann alle sammen ! Jeg fikk det veldig travelt i dag, så fikk ikke tid til å blogge før jeg dro hjemmefra.
Men nå er jeg kommet meg trygt frem på sykehuset. Har ett møte her klokken 13, for å skape en kontakt til Kongsberg hvor jeg har tenkt å flytte. Dere får høre senere hvordan det gikk!

Kalde nord

 • 10.12.2012kl.19:28
 • ( 3 )

Før i dag da jeg var ute å gikk, begynte det å svi på lårene av kulde. Jeg har helt siden jeg var liten spurt mamma hvorfor i alle dager vi bor så langt oppe i nord, men svaret har aldri vært noe konkret i grunn. Jeg leste netopp en random blogg f.eks.  Jeg fannt ikke ut hvor hun bodde, men dem hadde i alle fall fått sne på bakken i dag. TULLER DU?! Vi har hatt sne i eviiigheter allerede.

Akkurat nå bor jeg i Troms fylke. Altså det nest øverste fylket i Norge. Nei vi har ikke rein i hagen, nei vi bor ikke i gammer, vi går ikke rundt i kofter og vi er ikke alle i slekt. Skjønner ikke hvordan noen nede i sør kan vite så lite om nordlenninger. Litt gøy uansett.

 

Hadde vinduet åpent i omtrent 6 minutter før i dag. Da klarte jeg ikke mer og det var blitt iskaldt på rommet. Derfor sitter jeg nå med både lue og en tykk genser. Håper dere får en fin kveld videre alle sammen !
 http://www.formspring.me/Emiliegr

Små gleder i hverdagen

 • 10.12.2012kl.16:41
 • ( 1 )

Nav stengte litt tidligere enn vanlig i dag. Dem stengte klokken 13, og jeg var der 7 minutter over. Det er så typisk min flaks. Var iiiskaldt å gå ute, og så var det bare en bomtur uansett, arg. I morgen skal jeg på et møte i byen på formiddagen, så da tviler jeg på at jeg rekker å gå til Nav i morgen heller. Får ta det på onsdag ! Jeg stresser utrolig mye for tiden. Alt fremover er så usikkert. Når skal jeg reise til Narvik for å være sammen med familien ? Når skal jeg reise til Mosjøen ? Hvordan kommer jeg meg fra Mosjøen til Drammen ? Hvilken dato skal vi reise på ferie ? Har jeg råd til julegaver ?  Kunne helt sikkert ha skrevet en A4 side med spørsmål som det der. Og alt dette på bare noen uker !

Vi vet alle hvor stressende alt kan være på denne tiden av året. Jeg synes det er viktig at vi tar vare på hverandre. 
Jeg er selv ikke noe spessielt flink til å gi komplimenter, så jeg prøver å finne andre måter å gi noen andre en liten glede i hverdagen. I dag fannt jeg ut at jeg skulle rydde litt på rommet til Tomme til han kom hjem fra jobb. Tok ikke bilde av alt, rett og slett fordi jeg glemte det, haha. Men har i det minste to bilder.  

 

 

 

 

Så der ser dere i grunnen store deler av dagen min. Tar jeg ett bilde av sengen, ett av toalettet og ett av datan og mobilen så er egentlig livet mitt veldig godt fortalt !  Så da kommer det kansje ikke som noen overaskelse at jeg sier at jeg nå skal ta meg en røyk å lese blogger. Og er vell heller ikke noen overaskelse at etter det skal jeg ta meg en ny røyk og lese flere blogger? Fiint liv ♥ Såå chill

 

 

 Min awesome kompis Anders stikker også innom for å hilse til alle mine blogglesere ! Husk å hils tilbake til han ^^,

Mandag 10. desember + NAV

 • 10.12.2012kl.12:30
 • ( 0 )

Nå er mandagen kommet, og en ny uke har startet. Jeg har vasket, sortert og brettet klær. Har også koset meg med morgenrøyken og kalendergaven for i dag. Nå gjenstår det bare å sminke seg, så er jeg klar til å gå ut døren.
I dag skal jeg gjøre noe jeg aldri kunne sett for meg at jeg skulle gjøre for noen år tilbake; jeg skal gå på NAV.  Jupp, nå begynner alt å henge i en tynn trå, og når man faktisk ikke har råd til å handle julegaver til sin egen familie burde man innse at man trenger litt økonomisk hjelp. Så håper det ordner seg !Vi blogges igjen når jeg kommer hjem !

 
Ukens instagram #7

 • 09.12.2012kl.15:23
 • ( 2 )

Denne uken har ikke instagrammen min vært særlig spennende. Jeg har hatt en dårlig uke, og egentlig ikke gjort noe som helst. Jeg har lovet megselv å gjøre det mye bedre neste uke !
På det første bildet har jeg værken sminke eller linser på, så der ser dere hvor annerledes jeg ser ut naturlig.

 

 

 

Velkommen tilbake til verden

 • 09.12.2012kl.14:29
 • ( 0 )

De to siste dagene har jeg virkelig ikke hatt det bra. Så når jeg våknet i dag og følte meg bra, ble jeg utrolig lettet.

I går fikke jeg et lite lyspungt med tanke på bloggen ! Jeg innså at om jeg skal blogge kan jeg ikke fortsette slik som jeg gjør nå. Derfor letet jeg som en galing rundt i alle tingene mine for å finne laderen til speilrefleksen. Og jeg fannt den !! Så nå kommer kvaliteten på bildene jeg legger ut til å være noe helt annet enn den er nå. Jeg tror det kommer til å gjøre store underverker. 

 

Martin er akkurat kommet på besøk. Ellers begynner jeg faktisk å få julestemning. Jeg har ikke hatt det på rundt 6 år, så synes det er litt ekstra deilig å få det nå som jeg er ''voksen''. Jeg bruker ''god jul'' koppen min som jeg har fått i kalenderen. Mamma er så søt å lager kalender til meg, og det setter jeg stor pris på! Både jeg og Tomme er spent om morgenen når jeg åpner pakken, hihi. SDmå gleder i verdagen !
Liten pause i dag

 • 08.12.2012kl.15:19
 • ( 0 )

Jeg kommer til å ta meg en liten blogg pause resten av dagen. Har ikke overskudd til å gjøre noe. Har bare lyst til å legge meg igjen selv om jeg netopp er våknet. Ha en fin dag ♥

 

Bez názvu                      Alicante | Free Radio

 

Bez názvu                      A happy woman.

 

9643_418550578217395_61469684_n.jpg (500×335)                      anime girl | Tumblr

 

Photo by oursociety ? Instagram                      Facebook

 

♡ BARBIE ♡                     sad ):

 

Do you want to die tonight?

 • 08.12.2012kl.01:45
 • ( 7 )

Hvordan skal jeg forklare dere dette? Ord er ikke sterke nok til å forklare følelsene mine. Jeg er sliten, forvirret, trist, deprimert,tårene triller og hendene skjelver. Hva skal jeg si, og hva skal jeg gjøre? 

 

Tumblr_melc0d5h7k1rxtbweo1_500_large


Jeg har ikke så mange å snakke med, men det betyr ikke at jeg ikke har noen. Jeg er utrolig glad for all støtten jeg har fått av både venner, familie og til og med fra mennesker jeg ikke kjenner. ''Du kan snakke med meg om det er noe''. Ordene går igjen ofte i meldingene mine på facebook. Jeg har snakket med noen en sjelden gang, men det hjelper meg, i de fleste tilfeller, ikke. Jeg vet ikke hva jeg skal fortelle om engang. Om noen spør hva som er galt, vet jeg ikke hva jeg skal svare. Det er ikke så mange andre som kan hjelpe meg når jeg ikke engang klarer å hjelpe megselv. Jeg er deprimert, og jeg vet ikke hvorfor ! 
 
Jeg er redd. Redd for megselv. Jeg liker meg ikke i mitt eget selvskap, for jeg er skummel. En del av meg, er ikke meg. Jeg går på auto-pilot noen ganger. Jeg gjør ting jeg ikke ønsker mot megselv, og klarer ikke stoppe det. Det er skummelt.

Tumblr  The Random Rants of J&C  (32) Tumblr

Tumblr_mecv1aj3q01rm4j2so1_400_large

Jeg klarer nesten ikke å sammenligne depresjon med det å være lei seg og tris. Det er en helt annen følelse. Mye sterkere og mye vondere. At noen velger å avslutte livet sitt på grunn av depresjon, er trist. Vi klarer ikke å gjøre noe med det, og vi pines. Vi pines veldig mye.. Alt for mye egentlig. 

I have a dream

 • 07.12.2012kl.21:33
 • ( 5 )

Det er ikke til å skyve under en stol at de fleste jenter i verden ønsker å endre noe ved sitt eget utseende. For store lår, for stor nese, slitt hår, svake negler, korte øyenvipper, ulike øyenbryn, ikke hvite nok tenner osvosv. vi klager på stort sett alle deler av kroppen. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke helt klarer å skjønne hvem vi prøver å se ut som. 

Jeg har holdt innlegg som dette så og si borte fra bloggen i en utrolig lang periode nå. Det er ikke fordi jeg har det helt perfekt nå, og jeg ikke trenger å få ut noe. Det er forskjellige grunner. Noen ganger er jeg så deprimert at jeg ikke har verken overskudd eller energi til å sette meg ved datan å skrive. Andre ganger kan det være fordi jeg ikke vet hvorfor jeg er trist.  Og vet dere hva? Akkurat nå har jeg det ikke så bra, og jeg vet hvorfor !

Uansett hva dere mener, hver snill å la meg ha mine meninger om megselv. Jeg sier ikke at dere trenger å være enig, ber bare om respekt. Jeg har i de siste årene begynt å misslike hvordan jeg ser ut mer og mer. Jeg ønsker så inderlig at jeg blir kvitt sprøyteskrekken min. Det hadde åpnet så mange muligheter. Hadde jeg hatt mot i meg, hadde jeg tatt restylane + opreret nesen og haken. Jeg skal ikke gå så langt som å si at jeg hater utseendet mitt, for det er ikke sannt. Jeg er glad det ikke er verre enn det er, og jeg ønsker jeg kunne si jeg var fornøyd. 

I have a dream...

 

 http://www.formspring.me/Emiliegr

Love actually

 • 07.12.2012kl.18:22
 • ( 1 )

Jeg var utrolig deprimert de første minuttene istarten på dagen. Jeg klarte ikke finne ut hvorfor, men det gikk ikke. Tårene bare rant og rant nedover kinnene mine. Jeg har hatt jobb tre dager denne uken, men har ikke vært på jobb noen av dagene. Alle dagene mine for tiden starter med å være trist å lei meg og noen ganger sjikkelig deprimert. 

Tomme har dratt ut på fest nå som det er helg igjen, og jeg sitter her alene. Har netopp kommet hjem fra en tur på butikken. Nå skal jeg grave meg dypt ned i sengen og sette på en film mens jeg spiser pizzaboller og potetgull. Når den er ferdig, skal jeg se om jeg orker å sitte oppe litt lengre å snakk med min kjære på facebook, eller om det blir god natt allerede da. Litt upraktisk å bo sammen med noen som fester hver helg. Er standard at jeg legger meg tidlig, mens han ikke kommer hjem før klokken er 6-7. Og derfor står jeg opp mange timer før han. Jeg er en person som virkelig hater å vekke andre, så jeg sitter alltid på facebook på mobilen i flere timer mens jeg venter på at han skal våkne.
 

Love actually står klar i ps3'en og jeg er i chille-modus. Vi snakkes etterhvert alle mine kjære, søte stalkere ♥ 

 Inspo 061212

 • 06.12.2012kl.16:04
 • ( 0 )

Jeg skal gå ned å hoppe i dusjen med det samme dette innlegget har kommet seg ut på bloggen. Etter det skal jeg sminke meg litt før vi drar en tur til byen. Er godt med en liten forandring av og til i miljøet. Vi er veldig low on cash begge to akkurat nå, så vi prøver å låne busspenger eller få noen Martin til å kjøre. 

Det kommer til å bli mer interessant å lese bloggen min fra ca. den 11. desember og fremover. Da reiser jeg mye frem og tilbake både i Norge og i Utlandet. I tilegg skal jeg se igjen mine savnede venner i Mosjøen og skal ''feire'' jul sammen med beste Pv. 
Er litt i eventyr-modus akkurat nå,så her er dagens inspo;

 

Tumblr  الصور الشخصية  ///SensationClub///
Drafts | Tumblr  الصور الشخصية  Tomoe
Animals  Dream Generation  cukigumi - Blogger.hu
Timeline Photos  cukigumi - Blogger.hu  All Day I Dream About Photography

Åjåjåj

 • 05.12.2012kl.20:28
 • ( 3 )

Nå er klokken nesten 9, og hvor er bloggingen? Det har vært klart til å skrive et innlegg i hele dag, men fortsatt har det bare blitt glemt helt av. Jeg beklager veldig mye. Men dere kan i alle fall trøste dere med at dere ikke har gått glipp av noe viktig uansett. Jeg var ikke så veldig brukbar når jeg voknet, så jobb ble det ikke noe av i dag. Eneste gangen jeg har værtoppe fra senga er for å gå til Gyda å spise hamburger. Den smakte uvanlig godt i dag !

Nå sitter vi på hver vår data, å loker rundt på facebook. Venter på å høre noe fra Martin. Han skulle komme på besøk nå i kveld, så håper han kommer snart. Godt å være ombringet av gode mennesker ♥

Bildene er fra i går. Har ikke orket å knipse noen bilder i dag.
 
http://www.formspring.me/Emiliegr

Vi trenger dem !

 • 04.12.2012kl.16:24
 • ( 4 )

Som vanlig når jeg søkte rundt på nettet i dag, sporet jeg heeeelt av. Jeg kom over videoer av Valeria og Anastasiya. Husker dere dem? Anastasiya er kansje ikke like kjent som Valeria, så skjønner om dere bare har hørt om en av dem. Valeria er i alle fall hun som vil ligne på en barbie, mens Anastasiya er en som ønsker å se ut som en anime-figur. Jeg blir så¨utrolig inspirert av begge 2! 
Er så deilig å se at det finnes mennesker som overhode ikke er redd for å få et par ekstra blikk i folkemengden. Det å velge å¨være fornøyd med seg selv, er så mye bedre enn å gjøre andre fornøyd. Vi trenger mennesker som dette i verden vi lever i. Vi har utviklet oss så bra de siste årene synes jeg, så at det kommer flere mennesker som dette og at vi kan se på det som normalt, håper jeg virkelig skjer !   Jeg er stolte over dem!Hva synes du om mennesker som ofrer så mye for å stå for den dem er  ?

Luke 4 i dag

 • 04.12.2012kl.12:26
 • ( 1 )

God morgen alle sammen !
Ble vekt av at dem ringte fra jobb i dag. Var bare 5 minutter til jeg måtte ha vært der, så jeg valgte å si nei. Av personlige grunner er jeg veldig ubrukelig flere timer etter jeg har våknet, derfor hadde jeg ikke kunnet yte så mye uansett. Skal fortsatt på jobb i morgen, så må vell bare jobbe litt ekstra hardt da!

 

 Nå hadde jeg tenkt å sette meg ned å skrive et innlegg til alle dem jeg har mobbet/plaget/vært frekk mot osv. Men etter noen kloke ord fra en venn, har jeg bestemt meg for å ikke gjøre en veldig stor sak av det. For jeg må være ærlig med dere; det er ikke alle jeg har lyst å unnskylde meg til. Jeg mener fortsatt at noen av dem fortjente å høre det dem fikk høre fra meg, for jeg sa tross alt bare meningene mine. Før hadde jeg et helt annet syn på det meste, og jeg mente det ikke var mitt problem om andre ble såret av hva jeg sa. Men jeg beklager om dere ble såret av det. Og jeg har ikke innsett før nå i ettertid at jeg var en sjikkelig bitch, rett og slett.

Ellers da? Jeg har nappet ett øyenbryn i dag, og gruer meg som bare F til å ta neste. Er så fryktelig vondt !!
Skal hive meg rundt å gjøre noe fornuftig nå. Klarte ikke skaffe penger i går, så har ikke fått kjøpt meg ny tobakk ennå, kriiise. Ha en super dag videre alle sammen !

Ugly shit

 • 03.12.2012kl.14:14
 • ( 3 )

Omtrent alle bloggene jeg leser har vært lite oppdateringer på i det siste, og jeg tror det smitter over på meg. I tilegg så føler jeg at jeg har forandret meg mye i det siste (utsende-messig) negativt. Og det påvirker meg såklart på bloggen. Er ikke like gøy å ta bilder av seg selv om man føler man ser ut som dritt. Enda en ting jeg har lagt merke til i det siste er at jeg har klaget utrolig mye. Er ikke noe gøy for dere å lese innleggene mine om jeg bare skal sitte å klage, så jeg tror vi legger klagingen på hyllen en liten stund !

Jeg sitter her i genser og truse og vurderer om jeg skal gå på butikken. Jeg trenger mere tobakk, så må gå i løpet av dagen uansett. Leste på facebook at det var sykt kaldt i går (personlig lå jeg hele dagen i sengen, så jeg sjekket ikke selv), så er sikkert like kaldt om ikke kaldere i dag. Brrrr 

http://www.formspring.me/Emiliegr

Ukens instagram #6

 • 02.12.2012kl.20:36
 • ( 0 )

En ekstremt lat søndag i dag. Har ikke stådd opp ennå, og med tanke på hva klokken er, tror jeg bare jeg blir liggende resten av dagen også. Har sett mange timer med The voice og nå ser vi på andre talent konkuranser. Håper dere får en fin søndag. Vi snakkes igjen i morgen, da skal jeg ordne normale ordentlige innlegg med bilder ! Må vell ut med noen jule-innlegg også snart regner jeg med ?
Her har dere denne ukas instagram. Ikke så mange bilder, siden hele uken har vært ganske lat... 

 

                                    
                                                                   

Desember

 • 01.12.2012kl.15:18
 • ( 1 )

God morgen ! I natt har jeg sovet i 13 timer og jeg føler meg ennå trett. Tror kansje jeg rett og slett får for mye søvn. Uansett !!! I dag er det første desember, julemåneden. Jeg feirer i grunnen ikke jul, men alt av familie gjør det så har blitt en del innblandet likevel. Mamma har for eksempel laget meg julekalender med pakker. Det har hun gjort i alle år, og det er veldig koselig. Jeg har ikke åpnet den første ennå, siden jeg ikke er kommet meg opp av sengen engang.
Men jeg håper dere får en fin start på julen. Unner dere alle det beste !

 1354370114509087_large

 hits