Emiliegr - Livet består av opp- og nedturer

God morgen

  • 17.12.2013kl.13:03
  • ( 0 )


Må bare starte med noen bilder jeg tok på søndagen. Var utrolig nydelig med et tykt lag av skyer under oss og fargekontrastene over.
Kom hjem til Majorstuen på kvelden i går. Kenneth var med meg og sov over her og vi brukte kvelden på å se de samme programmene på TV om og om igjen (i alle fall jeg i og med at han sovnet noen timer i forveien). Gøy med bare kjedelige nrk-kanaler og lignende. Min nye favoritt er blitt Visjon Norge. Er omtrent bare snakk om Gud og helbreding og dem er utrolig flinke til å be for andre. Personlig har jeg ikke den troen , men slenger meg ofte på når dem ber. Man vet jo aldri, plutselig hjelper min lille bønn også. Er det ikke slik at Gud er glad i alle? Da satser jeg på at han respekterer min tro og at han elsker meg også!Satt på en maskin med klær for en liten stund siden og nå slapper jeg av med et naturprogram og musikk. Prøver å få tak i Haakon, men det er vanskelig. Regner med han sover ennå..
Ser også rundt meg at det er et stort behov for rydding og vasking her i leiligheten. Ida er dratt til Narvik, så hele jobben er min, heldige meg. Kansje jeg begynner på det litt etterpå, men bare kansje. Lenge leve latskap!

Hyttetur

  • 14.12.2013kl.17:49
  • ( 1 )


Hei og lenge siden sist! Nå befinner jeg meg på en hytte sammen med ti andre. Er snart middag på bordet og så er det tilbake til alkoholen. Er godt å komme bort innimellom på slike turer.
Jeg er ikke så veldig glad i verken mye eller nye mennesker, men denne gjengen er så utrolig snill. Alle har så utrolig godt forhold til hverandre og det er noe av det beste jeg ser. Blir så glad i hjertet når jeg ser hvor heldig vi er som har venner. Det er så viktig at vi setter pris på dem vi har, for vi er heldig. Heldig som har noen å snakke med, noen å få hjelp fra og noen som alltid stiller opp uansett hvor i verden du er.


Håper dere også har en fin helg!

Woaa

  • 11.12.2013kl.00:28
  • ( 2 )


Heisann alle sammen. Dagene går fremover men det er tungt å ikke ha en inntekt. Jeg må få lånt meg noen penger og dra på nav etter det. Jeg gjør ikke så ufattelig mye spennende og har fortsatt ikke fått nett i leiligheten. Har også levert fra meg datamaskinen, så skal vente til januarsalgene og kjøpe meg en ny.

Håper det går bra med alle dere andre!hits